abonnementen ibood.com bol.com
pi_192280678
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 12:12 schreef Silven het volgende:

[..]

Ik was altijd in de veronderstelling dat die multimedia magnaten een flinke portemonnee/buffer hadden. Dat blijkt dus vies tegen te vallen. Straks kan hij naar de voedselbank.
Hij grijpt dit gewoon aan om wat te snijden.
pi_192280748
Ik denk dat we SBS9 kunnen missen als kiespijn. Ik maak me meer zorgen om lokale zenders, wijkkrantjes, etc. Die hebben het al zwaar door de verschuiving naar online, en zijn onmisbaar voor lokaal nieuws en worden vooral door oudere mensen goed gelezen.
pi_192280813
Ja nee hier maak ik me ook ernstig zorgen over. Ik hoop dat Linda de Mol nog nieuwe velgen voor d'r Range Rover kan kopen.
pi_192282369
Nee die redt het wel. Als ze toch corona krijgt, staan Nederland's beste doktoren tot haar beschikking.

Bij die fotoshoot over het coronaleed van allemaal nogal ruim bij kas zittende bn'ers, van beroepsslijmerd William Rutten (de bewondering die ik circa 1993 had bij het zien van al die fraaie foto's in Hitkrant is onderhand wel weg), heb ik verder zo m'n bedenkingen.

Zoals een van de reaguurders onder onderstaande link zegt. "Ja, we zitten allemaal vast in ’t zelfde schuitje. Maar bij de een is ’t een roeiboot en een beetje BN’er zit in een luxejacht. Dat maakt ’t verschil."

https://www.mediacourant.(...)or-coronaleed-bners/
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')