abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 4 maart 2020 @ 10:05:33 #1
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_191824916

quote:
Opsporing Verzocht is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de AVRO. Het eerste programma werd live uitgezonden op 25 november 1982, vanuit het toenmalige Hoofdbureau van de Gemeentepolitie 's-Gravenhage. Het programma wordt tegenwoordig live uitgezonden op de dinsdagavond. Lichtend voorbeeld voor het programma is het reeds lang bestaande Duitse opsporingsprogramma 'Aktenzeichen XY … ungelöst', waarbij van meet af aan reconstructies door acteurs werden nagespeeld. In Opsporing Verzocht ging men pas veel later hier toe over en was vooral in het begin de presentatie vrij droog met lange opsommingen van de feiten door een politiemedewerker.

Aanvankelijk werd het programma een keer per maand uitgezonden maar dan met een uitzending van 50 minuten. Later werd het wekelijks met de huidige lengte maar met soms een onderbreking in de zomer en met kerst en oud en nieuw.

In het programma wordt de kijker opgeroepen te bellen met de studio, als hij/zij meer informatie heeft over een politiezaak waarvoor in de uitzending aandacht van getuigen gevraagd wordt. Veelal komen overvallen aan bod, maar het kan ook gaan over ander crimineel gedrag van daders die de politie hoopt te vinden. Er is dan tevens de mogelijkheid om middels een digitaal, beveiligd tipformulier de informatie door te geven.

Het programma is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, de politie en de AVRO. Vaak worden de oproepen aangevuld met compositietekeningen, bewakingsbeelden en reconstructies.

Anno 2012 bestaat het presentatieteam uit Anniko van Santen en Frits Sissing.

In het verleden presenteerden Will Simon, Jaap van Meekren, Ria Bremer, Catherine Keyl, Jan Scholtens, Dirk Kuin, Nelleke van der Krogt en Sipke Jan Bousema het programma.

In de uitzending van 20 november 2007 werd stilgestaan bij het 25-jarig bestaan van het programma.

Er is inmiddels ook een YouTube-kanaal voor het programma.

Bij enkele regionale zenders wordt een lokale versie van Opsporing Verzocht uitgezonden waaronder bij AT5 onder de naam 'Blauw' en bij RTV Noord-Holland onder de naam 'Ter plaatse'.
  woensdag 4 maart 2020 @ 14:38:31 #3
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_191828949
Neef Taghi in afgeluisterd gesprek: ‘Ik word gezocht voor de moord op de advocaat’

Opsporing verzocht :D
De officier vervolgde met de mededeling dat ‘meerdere aanhoudingen in de toekomst niet uitgesloten worden’. Ook laat de officier weten dat Anouar T. als verdachte in beeld gekomen door een onderzoek dat liep in Utrecht. Hij nam deel aan een gesprek dat door de recherche werd afgeluisterd. ‘Ik word gezocht voor de moord op de advocaat’, zei Anouar daarin. Dit zei hij naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht. :P

Anouar zei in het afgeluisterde gesprek bovendien dat hij een tijdje uit de lucht zou gaan. Daarop besloot de recherche hem aan te houden.

https://www.ad.nl/binnenl(...)e-advocaat~aa0b550a/

Anouar kijkt dus ook naar Annikooooooooooooooo *O* *O* *O*
pi_191946727
Vandaag weer _O_ Riempjes los voor Aniko
U MAD?
pi_191948452
Veel auto- en fietsdiefstallen de laatste weken. Gaaaaaaaap
U MAD?
  dinsdag 10 maart 2020 @ 21:12:08 #6
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_191948542
Die stelende opa :')
  dinsdag 10 maart 2020 @ 21:17:12 #7
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_191948629
Wat is dat tegenwoordig toch met dat gesteek? Om het geringste steekt men er al op los. Je mag ondertussen wel gewapend over straat om je te kunnen verdedigen voor het geval dat...
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_191948638
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 21:17 schreef PzKpfw het volgende:
Wat is dat tegenwoordig toch met dat gesteek? Om het geringste steekt men er al op los. Je mag ondertussen wel gewapend over straat om je te kunnen verdedigen voor het geval dat...
Bedank Halsema en haar vriendjes en vriendinnetjes maar.
U MAD?
  dinsdag 10 maart 2020 @ 21:45:06 #9
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_191949199
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 21:18 schreef de_boswachter het volgende:
Bedank Halsema en haar vriendjes en vriendinnetjes maar.
Halsema tegen grootschalig preventief fouilleren: 'Niet erg effectief'

https://www.at5.nl/artike(...)n-niet-erg-effectief

Halsema om te :') en te :r
  dinsdag 17 maart 2020 @ 20:08:46 #10
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192103990
Nog een half uurtje *O* *O* *O*
  dinsdag 17 maart 2020 @ 20:47:12 #11
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192105066
Moedig gedaan door die kerel.
pi_192105086
Kanonnen, wat een kopschop.
  dinsdag 17 maart 2020 @ 20:50:11 #13
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192105138
Staat gewoon in de krant wat er gebeurd is met die horloge man :o

Vermoorde horlogehandelaar werd vooraf gewaarschuwd: ‘Spreek niet af!’

De 33-jarige Bas Vijzelaar werd in de dagen voor zijn moord meermaals gewaarschuwd niet in te gaan op een verzoek om af te spreken. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan het AD. Zaterdagmiddag werd het lichaam van de horlogehandelaar in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Breukelen gevonden.

De Zandvoortse horlogehandelaar Bas Vijzelaar had vorige week donderdag een afspraak om horloges te kopen. Vijzelaar, in het dagelijks leven ook werkzaam als beveiliger van een bekende Amsterdamse horlogehandelaar, kocht en verkocht wel vaker dure en exclusieve horloges naast zijn reguliere baan. Bijvoorbeeld aan de bar van de Haarlemse bodybuildersgym waar hij altijd trainde. Of in de horeca. En zelfs wel eens op straat. Maar de partij waar hij nu zaken mee gaat doen vertrouwt hij niet helemaal. De tegenpartij stelt een aantal voorwaarden die Vijzelaar niet zinnen. Hij moet bijvoorbeeld alleen komen, en ook de locaties veranderen steeds.

Dat klopt toch niet...
’Wat denk jij?’, zegt hij afgelopen donderdagmiddag tegen een goed ingevoerde vriend. ‘Zou jij gaan als je mij was? ‘Nee natuurlijk niet’, zegt de vriend. ‘Hoezo moet je alleen komen? Dat klopt toch niet.’ Vijzelaar snapt het ook niet. ‘Nee, dat vind ik dus ook gek’, zegt die. ‘Maar het is via Mike gegaan. En die ken ik goed.’ Toch gaat hij die avond op pad. Maar het onbestemde gevoel dat hij heeft laat hem niet los. Al helemaal niet als hij instructies krijgt om zodra hij op de afgesproken plek aankomt zijn auto te verlaten en bij iemand achterop een motor te stappen.

Beveiliger bij feestcafé Lil’ Kleine
De volgende dag spreekt hij zijn vriend opnieuw en vertelt hij dat hij die avond alsnog gaat afspreken, omdat het nu bij iemands ouders in Vinkeveen thuis zou plaatsvinden. ‘Wacht even. Gisteravond moest je nog op een motor stappen, en nu spreek je bij iemands ouders thuis af. Je moet er niet heengaan!’ Vijzelaar zegt hierdoor de boel juist wel te vertrouwen. ‘Ja, het zijn vrienden van Mike B. Die werkt bij café ’t Lammetje. Goeie gasten.’ Daarmee doelt Vijzelaar op een feestcafé aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. B. werkte als beveiliger in dit bekende café, dat eigendom is van onder meer rapper Lil’ Kleine. Onlangs werd hij er ontslagen.

Vrijdagavond laat Vijzelaar zijn vriend weten dat hij tóch op pad gaat. Maar in plaats van een onbestemde ouderlijke woning in Vinkeveen, spreekt hij af in de straten van Breukelen, langs het Amsterdam-Rijnkanaal. Wat zich daar vervolgens heeft afgespeeld is nog niet precies duidelijk.

Mike B. aangehouden
vriend vraagt vrijdag laat op de avond nog hoe het is verlopen, maar een antwoord blijft uit. Misschien dat het goed is gegaan en hij de hele nacht is wezen feesten, denkt de vriend nog tegen beter weten in. Maar wie weet. De volgende middag stuurt hij hem een vraagteken. Als daarop het antwoord uitblijft weet hij zeker: dit is helemaal mis.

Zaterdagmiddag werden de auto en het lichaam van Vijzelaar in het kanaal gevonden. Ook hebben getuigen schoten gehoord. Dinsdag werd bekend dat de politie Mike B. (30) heeft aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Vijzelaar.

Zowel de Telegraaf als de website misdaadjournalist.nl meldden dinsdag dat Vijzelaar horloges leverde aan tv-presentatoren, acteurs en criminelen. Contacten van Vijzelaar die hem kennen uit de tijd dat hij bij de Haarlemse ‘Olympic Gym’ trainde bevestigen dit beeld. ,,Hij pochte graag met zijn clientèle en met het geld dat hij daarmee verdiende”, zegt een lid van de gym. .,,Doorgaans pakken met cash. Maar hij was van meer markten thuis. Zo vroeg hij regelmatig of ik niet wat spullen wilde hebben waarmee ik mijn trainingsresultaat zeg maar kon versnellen. Trots wees hij daarbij naar zichzelf als wandelend voorbeeld. Ach, hij had misschien vaak een grote mond, maar het wat zeker een aardige gozer.”

Vrijwel direct na de moord op Bas Vijzelaar circuleerden de namen van twee bekende Amsterdamse horeca-uitbaters als betrokkenen bij de totstandkoming van de horlogedeal die Vijzelaar vermoedelijk het leven kostte. Het gaat om Darwin en Leon Poppes, telgen uit een bekend Amsterdams horecageslacht, die onder meer Club Escape aan het Rembrandplein uitbaten en feestcafé t Lammetje. Rapper Lil’ Kleine is daarvan mede-eigenaar. Als we Leon Poppes bellen drukt hij ons weg. Vrijwel direct app hij: ‘Wie is dit?’ Als we ons bekendmaken per app en vragen om een gesprek blijft het stil. Twee uur en nog een telefoontje later sturen we hem via WhatsApp een aantal vragen. Hoewel Leon Poppes de appjes heeft gelezen weigert hij te reageren. Advocaat Max den Blanken reageert namens de aangehouden verdachte. ,,Wegens het onderzoeksbelang zijn er beperkingen van kracht, ik roep op om terughoudend te zijn in de berichtgeving. Laat de politie haar werk doen - publiekelijk speculeren over de toedracht draagt daar niet aan bij.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)ek-niet-af~a9afa35b/

Handig :P
  dinsdag 17 maart 2020 @ 21:16:53 #14
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_192105727
Gewoon een busje pepperspray bij de kassa zetten. Gelijk in de ogen spuiten dat tuig.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 17 maart 2020 @ 22:38:40 #15
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192107490
Mag niet, maar dit mag wel *O*

X-marker (Smurfenspray)

De X-marker is geen traangas of pepperspray en is niet verboden binnen de nederlandse wetgeving. Let wel op dat de spray alleen gebruikt mag worden in nood situaties. Dit houd in wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of komen.

Werking
De vloeistof zal vrijwel direct na aanraking met het lichaam een schuimlaag vormen en zo het zicht van de belager wegnemen, Nu heeft u de tijd om weg te komen en uzelf in veiligheid te stellen.

Aangifte
De spray bevat een ongevaarlijke kleurstof die het gezicht van de belager ongeveer 3 dagen lang blauw kleurt! Dit maakt het vele malen makkelijker voor de politie om de belager op te sporen. Zelfs na flink wassen zal de kleurstof zichtbaar blijven!

http://www.grazianigunsho(...)ray-graziani-gunshop
  dinsdag 24 maart 2020 @ 19:06:29 #16
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192252956
Straks is ze er weer *O*
Maar met of zonder mondkapje O-)
Of zitten alle boefjes binnen en is er niks te melden :@
pi_192253447
zal wel zonder zijjn.
denk dat ze weer in een lege studio staat.
Wie een kuil graaft voor een ander is in ieder geval geen egoïst
  dinsdag 24 maart 2020 @ 20:59:14 #18
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_192255253
Op de kop in de stront hangen dit soort volk, echt niet normaal wat voor geweld men tegenwoordig gebruikt.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 24 maart 2020 @ 21:01:39 #19
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192255304
Sieraden hamsteren :N
pi_192255354
Martha, Martha...

Gwenette Martha, u kunt bellen.
  dinsdag 24 maart 2020 @ 21:07:31 #21
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192255401
45 seconde vertraging dus
pi_192284330
Lichaam vermiste Loes (72) na anderhalf jaar gevonden in weiland bij Enschede

https://www.ad.nl/binnenl(...)j-enschede~ab404d6a/
  zondag 29 maart 2020 @ 15:15:05 #23
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192337286
Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.

De schutter heeft op 6 februari 2019 vijf keer geschoten, als door een wonder heeft slechts één kogel Abdellaoui geraakt. ,,Ik wist meteen: deze kogels zijn helemaal niet voor mij bedoeld’’, zei Abdellaoui in een exclusief interview in het AD in november. ,,Ze moesten mijn zwager hebben, ik had zijn Audi A1 geleend. Na de training had ik een vriend thuis afgezet en reed ik naar IJburg om de auto terug te brengen.

Ik kon geen parkeerplek vinden. Ik had de Audi een stuk verderop geparkeerd en liep naar huis om de sleutels door de brievenbus te gooien. Het regende hard en ik had mijn capuchon op gedaan. Toen ik naar het huis liep, kwam ik iemand op straat tegen. Dat bleek later de schutter. Op weg naar het huis kwam ik langs wat horecagelegenheden en daar kwam iemand naar buiten die weg wilde gaan. Ik dacht: ‘Hé, dan zet ik mijn auto op zijn plek’. Ik ben de wagen gaan halen, parkeerde hem nu wel dicht bij haar huis. Ik stapte uit, pakte mijn voetbaltas en liep naar het huis van mijn zus. En toen werd ik neergeschoten.’’

Abdellaoui had de scooter met de bestuurder die de schutter in de veiligheid moest brengen nog horen starten. ,,Ik wist dat ik de schutter eerder had zien lopen, maar ik heb hem verder niet herkend. Ik heb me afgevraagd waarom hij de eerste keer al niet heeft geschoten. Ik denk dat hij twijfelde. Mijn zwager is geen Marokkaan. Hij moet hebben gedacht: ‘Is dit nou een Marokkaan? Maar het moet hem zijn, dit is de straat, het is zijn auto’. Of het een waarschuwing was, weet ik ook niet. Schieten schijnt nog niet zo makkelijk te zijn, heb ik me laten vertellen.’’

De politie in Amsterdam verklaarde later dat de oud-voetballer zelf niet betrokken is bij de hoogstwaarschijnlijk criminele ruzie die heeft geleid tot de schoten in IJburg.

https://www.ad.nl/nederla(...)abdellaoui~a2babaa6/

Wat een leuke zwager heeft hij :D zou hij daar goed mee kunnen opschieten :?
pi_192379109
Wie heeft in hemelsnaam Anniko haar styling gedaan.
  dinsdag 31 maart 2020 @ 20:39:51 #25
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192379143
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 20:38 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wie heeft in hemelsnaam Anniko haar styling gedaan.
BMI is ook hoog :D
  dinsdag 31 maart 2020 @ 20:43:50 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192379206
Man man man, wat een idioten :(
  dinsdag 31 maart 2020 @ 20:44:50 #27
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192379229
Zwartrijder :D _O- _O-
pi_192379239
Hij duwt zelf ook
Moeten zij weten
  dinsdag 31 maart 2020 @ 20:47:21 #29
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192379294
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 20:45 schreef H0D3NPYL het volgende:
Hij duwt zelf ook
Maar rijdt niet zwart :P
  woensdag 1 april 2020 @ 13:32:07 #30
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_192390325
quote:
6s.gif Op dinsdag 31 maart 2020 20:44 schreef ikweethetookniet het volgende:
Zwartrijder :D _O- _O-
Dat was ook het eerste wat ik dacht. :D

Maar wat een mongolen. :r
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
pi_192414631
Gerel Palm
ook al kijkt ie vriendelijk op de foto, benader hem niet zelf, want een lach op de foto zegt natuurlijk helemaal niks.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  vrijdag 3 april 2020 @ 19:59:28 #32
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_192436115
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2020 13:32 schreef kasper het volgende:

Dat was ook het eerste wat ik dacht. :D

Maar wat een mongolen. :r
De zaak lijkt inmiddels opgelost. ^O^
Het item is niet meer te vinden op de website van opsporing verzocht.
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
pi_192436133
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 april 2020 19:59 schreef kasper het volgende:

[..]

De zaak lijkt inmiddels opgelost. ^O^
Het item is niet meer te vinden op de website van opsporing verzocht.
YouTube ook niet meer.

Nu zelf die gasten kapotslaan.
  vrijdag 3 april 2020 @ 21:32:23 #34
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192437742
Ze komen eraf met een boete voor zwart rijden :')

Politie te druk
Rechters geen capaciteit

:') :')
pi_192502429
Enge inbraak gluur kamper met tattoo in nek
U MAD?
pi_192502439
Die man die gewoon voor een 2e keer naar binnen gaat. Bizar.
  dinsdag 7 april 2020 @ 20:41:05 #37
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_192502450
Graag een mention bij de moord in Cornjum.

[ Bericht 26% gewijzigd door maxi-mus op 07-04-2020 21:07:53 ]
pi_192502466
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 april 2020 20:41 schreef maxi-mus het volgende:
Graag een mention bij de moord in Cornjum.
Wat is dat?
  dinsdag 7 april 2020 @ 20:42:09 #39
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_192502474
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 20:41 schreef tompsv18 het volgende:

[..]

Wat is dat?
Plaats 5 minuutjes bij mij vandaag, is ook al eens eerder behandeld.
  dinsdag 7 april 2020 @ 20:42:14 #40
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_192502478
Het wapen uit z'n hand slaan en z'n nek omdraaien. Ga werken voor je geld luie flikkers.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_192503033
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 20:42 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Plaats 5 minuutjes bij mij vandaag, is ook al eens eerder behandeld.
Nu
  dinsdag 7 april 2020 @ 21:08:14 #42
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_192503040
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 21:07 schreef tompsv18 het volgende:

[..]

Nu
Bedankt! :)
pi_192503155
Bijzonder verhaal in zo’n dorpje ja
  dinsdag 7 april 2020 @ 21:14:54 #44
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_192503179
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 21:13 schreef tompsv18 het volgende:
Bijzonder verhaal in zo’n dorpje ja
Klopt ja, is ook nog vrijwel niets bekend.
  dinsdag 7 april 2020 @ 21:16:37 #45
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_192503219
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 21:13 schreef tompsv18 het volgende:
Bijzonder verhaal in zo’n dorpje ja
Zal wel iets anders aan vooraf gegaan zijn.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 7 april 2020 @ 21:18:20 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_192503266
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 21:16 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Zal wel iets anders aan vooraf gegaan zijn.
Wel een paar berovingen in die tijd, wat er normaal ook nooit voor komt.
pi_192508077
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 20:42 schreef PzKpfw het volgende:
Het wapen uit z'n hand slaan en z'n nek omdraaien. Ga werken voor je geld luie flikkers.
mad
U MAD?
pi_192508098
quote:
15s.gif Op dinsdag 7 april 2020 21:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Klopt ja, is ook nog vrijwel niets bekend.
Raar verhaal met veel losse eindjes. Ze kan net zo goed zelf in die sloot zijn gevallen en verdronken.... maar blijft triest en onnodig dit. Bah.
U MAD?
  zondag 12 april 2020 @ 12:07:26 #49
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192579547
Jonge Fries vindt buit van woningoverval tijdens rondje zwemmen :D

Een jongen die afgelopen vrijdag aan het zwemmen was, heeft in een water bij Drachten een geldkistje gevonden. Het kistje met persoonlijke papieren bleek in oktober te zijn ontvreemd bij een 93-jarige vrouw.
Het slachtoffer werd 21 oktober 2019 in haar woning in Drachten overvallen. De zoektocht naar de daders is nog in volle gang, aldus de politie.

Toevallig werd afgelopen dinsdag nog aandacht besteed aan deze zaak in het programma Opsporing Verzocht. De jongen heeft het kistje overhandigd aan de politie, waar het op sporen wordt onderzocht. Het onderzoek naar de dader(s) is nog in volle gang.

https://www.ad.nl/binnenl(...)je-zwemmen~aff67ce1/

Dat is toevallig :D
  dinsdag 14 april 2020 @ 17:50:42 #50
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192616730
Politie vraagt aandacht voor branden zendmasten in Opsporing Verzocht

De politie tast nog in het duister wie er verantwoordelijk is voor de branden in zendmasten de afgelopen dagen. In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht gevraagd voor de brandstichtingen. De uitzending begint om 20.30 uur op NPO 1.

Maandagavond waren er opnieuw branden in zendmasten, ditmaal twee in Almere. Afgelopen dagen waren er branden in onder meer Tilburg, Oudenbosch, Veldhoven, Liessel, Nuenen en Rotterdam. Waarschijnlijk gaat het allemaal om brandstichting

https://www.ad.nl/binnenl(...)g-verzocht~a296d435/
pi_192616950
quote:
6s.gif Op zondag 12 april 2020 12:07 schreef ikweethetookniet het volgende:
Jonge Fries vindt buit van woningoverval tijdens rondje zwemmen :D

Een jongen die afgelopen vrijdag aan het zwemmen was, heeft in een water bij Drachten een geldkistje gevonden. Het kistje met persoonlijke papieren bleek in oktober te zijn ontvreemd bij een 93-jarige vrouw.
Het slachtoffer werd 21 oktober 2019 in haar woning in Drachten overvallen. De zoektocht naar de daders is nog in volle gang, aldus de politie.

Toevallig werd afgelopen dinsdag nog aandacht besteed aan deze zaak in het programma Opsporing Verzocht. De jongen heeft het kistje overhandigd aan de politie, waar het op sporen wordt onderzocht. Het onderzoek naar de dader(s) is nog in volle gang.

https://www.ad.nl/binnenl(...)je-zwemmen~aff67ce1/

Dat is toevallig :D
Twee 18-jarige verdachten vast voor woningoverval Drachten

https://www.lc.nl/binnenl(...)achten-25562753.html

ANNNNNNNNNNNNNNNNIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
  dinsdag 14 april 2020 @ 18:13:06 #52
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192617163
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Het is weer bewezen we kunnen niet zonder Annikoooooooooooooooo :@
  dinsdag 14 april 2020 @ 21:09:39 #53
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_192620675
Das pech, sprinter weg.
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 14 april 2020 @ 21:14:52 #54
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_192620770
Doodknuppelen die wijven,
Haters everywhere but I don't really care.
pi_192626951
WE WORDEN BEFLIKKERT!!

https://twitter.com/MMastenbroek/status/1250131087289876480

Het is een bekend gegeven dat het televisieprogramma Opsporing Verzocht soms bewust een loopje neemt met de waarheid. Natuurlijk doen ze dat niet om de kijker te misleiden, maar het kan een tactische zet zijn in een onopgeloste zaak. #KarinGrijpstra

Een potentiële verdachte kan bijvoorbeeld, na het verhaal te hebben gehoord van een politiewoordvoerder die meldt dat er nog helemaal geen zicht is op een dader, opgetogen zijn maatje gaan bellen, terwijl hij allang onder de tap zit. Hebbes! Zo werkt dat. De politie noemt dat ‘een beetje wind maken’.

Ook in de treurige moordzaak van Karin Grijpstra worden bepaalde elementen rondom haar dood en dan met name de laatste dag dat ze nog in leven was, op een bijzondere wijze gepresenteerd. Ik zet wat opvallende zaken op een rijtje.

Bekijk eerst de recente televisie-uitzending van Opsporing Verzocht hieronder en lees dan mijn bevindingen! Er wordt in deze zaak namelijk héél wat ‘wind gemaakt’!

https://dossiermastenbroe(...)aak-karin-grijpstra/

pi_192627979
Even buiten de KFC roken, lekker die frisse lucht :D
pi_192628253
quote:
1s.gif Op woensdag 15 april 2020 09:28 schreef Nober het volgende:
WE WORDEN BEFLIKKERT!!

https://twitter.com/MMastenbroek/status/1250131087289876480

Het is een bekend gegeven dat het televisieprogramma Opsporing Verzocht soms bewust een loopje neemt met de waarheid. Natuurlijk doen ze dat niet om de kijker te misleiden, maar het kan een tactische zet zijn in een onopgeloste zaak. #KarinGrijpstra

Een potentiële verdachte kan bijvoorbeeld, na het verhaal te hebben gehoord van een politiewoordvoerder die meldt dat er nog helemaal geen zicht is op een dader, opgetogen zijn maatje gaan bellen, terwijl hij allang onder de tap zit. Hebbes! Zo werkt dat. De politie noemt dat ‘een beetje wind maken’.

Ook in de treurige moordzaak van Karin Grijpstra worden bepaalde elementen rondom haar dood en dan met name de laatste dag dat ze nog in leven was, op een bijzondere wijze gepresenteerd. Ik zet wat opvallende zaken op een rijtje.

Bekijk eerst de recente televisie-uitzending van Opsporing Verzocht hieronder en lees dan mijn bevindingen! Er wordt in deze zaak namelijk héél wat ‘wind gemaakt’!

https://dossiermastenbroe(...)aak-karin-grijpstra/


Wel slim dat van de supermarkt
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_192631516
Veroordeelde moordenaar Azzeddine A. meldt zich nadat Opsporing Verzocht zijn foto toonde

https://www.omroepbrabant(...)cht-zijn-foto-toonde

Nu nog die andere. ANNNNNNNNNNIKOOOOOOOOOOOO. @ikweethetookniet
  woensdag 15 april 2020 @ 17:08:24 #59
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192633084
We kunnen niet zonder Annikooooooooooooooooooooooo _O_
Zelfs veroordeelde boeven kijken mee ^O^
  donderdag 16 april 2020 @ 18:08:23 #60
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192652008
Doorbraak in onderzoek op moord Ger van Zundert: verdachte uit Limburg opgepakt na uitzending Opsporing Verzocht ^O^

De politie denkt dat hij een van de twee mannen met Limburgs accent is die hoofdverdachte Janie H. hebben geholpen bij het misdrijf. Het slachtoffer werd levend in brand werd gestoken, nadat hij was vastgebonden. Politiewoordvoerder Willem-Jan Uijtdehage bevestigt dat de man is aangehouden op basis van tips vorige maand na de uitzending van Opsporing Verzocht over de twee spoorloze ‘Limburgers’.

https://www.ad.nl/breda/d(...)g-verzocht~a104c8c1/

Annikoooooooooooooooo *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
pi_192716690
Vierde verdachte voor overval op 93-jarige gepakt

https://www.waldnet.nl/wn(...)3-jarige_gepakt.html

@ikweethetookniet

ANIIIIIIIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

  dinsdag 21 april 2020 @ 14:21:29 #62
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192733189
Opsporing Verzocht toont bewakingsbeelden Van Gogh-roof

Bewakingsbeelden van de roof van het schilderij van Van Gogh uit museum Singer Laren zijn vanavond te zien in het tv-programma Opsporing Verzocht. Dat meldt de politie op Twitter. Opsporing Verzocht is te zien om 20.30 uur op NPO 1.

https://www.ad.nl/binnenl(...)-gogh-roof~af8f388c/
  dinsdag 21 april 2020 @ 20:55:06 #63
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192740973
We zijn weer begonnen *O* *O*
pi_192741204
quote:
6s.gif Op dinsdag 21 april 2020 20:55 schreef ikweethetookniet het volgende:
We zijn weer begonnen *O* *O*
*O*
pi_192741300
Jennifer Schoorlemmer, nondeju zeg! Borstjes naar voren op de foto. Die mag me wel eens arresteren booooh
U MAD?
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:08:17 #66
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192741316
Mensen die nog steeds in ‘de Belastingdienst’ trappen :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:10:35 #67
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192741366
Tijdens een overval toch nog een pizza in de oven schuiven :D
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:12:22 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192741410
Neem aan dat ze wel vingerafdrukken hebben van die klinken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:21:30 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192741621
Dikke hut
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:22:22 #70
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_192741641
Dikke villa maar wat een kutbeelden.
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:22:54 #71
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_192741654
🤣🤣🤣
Hey, we zijn op tv, komop, neem de tv mee.
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:23:43 #72
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_192741672
Matige bewakingshont
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  dinsdag 21 april 2020 @ 21:25:55 #73
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192741715
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 april 2020 21:23 schreef monkyyy het volgende:
Matige bewakingshont
Kluis was wel goed :+
  donderdag 23 april 2020 @ 21:14:10 #74
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192773502
Verdachte brandstichting zendmast Groningen aangehouden

De politie in Groningen heeft donderdagmiddag een verdachte aangehouden voor het in brand steken van een zendmast op 10 april. Er ontstond een hevige brand en de zendmast werd volledig verwoest.
De 34-jarige verdachte werd in Groningen opgepakt na recherchewerk maar ook dankzij tips van kijkers van Opsporing Verzocht, waar deze en andere branden in zendmasten aan de orde kwamen. Er werden onder meer beelden getoond van een man die brand stichtte in de Groningse zendmast.
Brandstichter zendmast Groningen gesnapt op beeld
Op de videobeelden is te zien hoe deze man zijn auto parkeert vlakbij een zendmast aan de Koningsweg in Groningen. Vervolgens stapt hij uit, loopt met een jerrycan naar de zendmast toe en giet een brandbare stof tegen de mast aan. Vervolgens steekt hij de boel aan.

Onderzocht wordt of de 34-jarige verdachte ook bij andere branden betrokken is geweest. Onder meer in Rotterdam, Tilburg, Oudenbosch, Veldhoven en Almere werden zendmasten in brand gestoken.

https://www.telegraaf.nl/(...)roningen-aangehouden

*O* *O* *O* *O* *O*
Dankzij Annikoooooooooooooooo ^O^
  vrijdag 24 april 2020 @ 17:08:55 #75
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192784284
Twee verdachten aangehouden in zaak oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor hun rol bij het neerschieten van oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui, in februari vorig jaar in de Amsterdamse wijk IJburg.
Het gaat om een 19-jarige Amsterdammer en een man (22) zonder vaste woon- of verblijfplaats. Om wie het gaat en wat hun mogelijke rol bij het schietincident is, kan de politie in belang van het onderzoek op dit moment niet zeggen.

Getuigen hoorden op 6 februari vorig jaar rond 23.30 uur op woensdagavond meerdere knallen op de George Sliekerkade op IJburg, waarna ze een man schreeuwend op straat zagen liggen. Twee nog onbekende mannen vluchtten op een scooter door de Maria Austriastraat richting het winkelcentrum.

https://www.ad.nl/binnenl(...)abdellaoui~a488d90d/

Ook weer een zaak van Annikoooooooooooooooooo :D
pi_192784310
*O*
  dinsdag 28 april 2020 @ 12:50:32 #77
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192841795
Vanavond om 21:40 - 22:30 :D

Uurtje langer wachten -O-
  dinsdag 28 april 2020 @ 21:38:45 #78
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_192850256
:W
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  Moderator dinsdag 28 april 2020 @ 21:39:44 #79
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_192850268
Benieuwd naar de brand reportage in mijn gemeente :)
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  dinsdag 28 april 2020 @ 21:57:12 #80
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_192850507
Je verwacht het niet.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  Moderator dinsdag 28 april 2020 @ 22:10:27 #81
351145 crew  R-woud93
Voorbeelduser
pi_192850710
Jaaaa _O_
~FEYENOORD~
*De donkerste nachten produceren de helderste sterren*
  dinsdag 28 april 2020 @ 22:14:00 #82
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192850758
Ik neem het op want te laat om daarna rustig te kunnen slapen :D
  dinsdag 28 april 2020 @ 22:18:51 #83
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192850818
Wat een tuig :r
  dinsdag 28 april 2020 @ 22:19:33 #84
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_192850828
:N
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  dinsdag 28 april 2020 @ 22:20:54 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_192850844
Zullen wel weer Finnen zijn.
pi_192851140
Misschien dachten ze dat hij uit Wuhan was?
U MAD?
pi_192851414
Die pyromaan wbt 5G,
Met die kalende kop, hand in het gips en zilveren Ford moet iemand hem toch herkennen zou je denken..
pi_192865977
PolitieLE twitterde op woensdag 29-04-2020 om 20:21:33 Samen met Midden-Nederland @PolitieUtrecht hebben we een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de #zendmastbranden. De 30-jarige man uit #Swifterbant wordt verdacht van brandstichting in een zendmast in #Dronten. https://t.co/gWFH1D0i4B #Driebergen via @PolitieLE reageer retweet
ANNNNNNNNNNIKOOOOO.
  woensdag 29 april 2020 @ 22:29:51 #89
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192866037
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
  dinsdag 5 mei 2020 @ 09:07:46 #90
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_192954429
Vanavond is ze er niet -O-
Week wachten weer
pi_192960678
quote:
6s.gif Op dinsdag 5 mei 2020 09:07 schreef ikweethetookniet het volgende:
Vanavond is ze er niet -O-
Week wachten weer
Kak. Ik vind Anikooo leuk op de dinsdagavond
Alius aliud dicit
pi_192960745
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2020 18:24 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Kak. Ik vind Anikooo leuk op de dinsdagavond
BLIJF MEE DENKEN WANT ZONDER UW PRACHTIGE TIPS GAAT HET NIET LUKKEN.
  dinsdag 12 mei 2020 @ 12:15:56 #93
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193081069
Vanavond is ze er weer *O* *O*
20.35 kijken dus :7
  dinsdag 12 mei 2020 @ 20:22:24 #94
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193090139
Nog een paar minuten *O* *O* *O*
  dinsdag 12 mei 2020 @ 20:42:33 #95
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193090604
Tuigprovincie is het toch ook :')
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_193090653
Als ze dit nou vlak na oud en nieuw gingen uitzenden ipv 5 maanden later..
  dinsdag 12 mei 2020 @ 20:45:40 #97
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193090664
Ze hadden ze de knieën kapot moeten schieten.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 12 mei 2020 @ 20:45:47 #98
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
  dinsdag 12 mei 2020 @ 20:45:49 #99
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_193090670
Ongelooflijk dat ze niet harder optreden tegen dit soort "jongeren".
pi_193091184
Ondertiteling voor?? :?
  dinsdag 12 mei 2020 @ 21:08:13 #101
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193091307
Dan heb je er een maar nog steeds op zoek zoek naar de andere twee :') Tuig die kerel net zolang af tot hij de namen
van zijn mede-daders noemt.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_193091446
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2020 21:08 schreef PzKpfw het volgende:
Dan heb je er een maar nog steeds op zoek zoek naar de andere twee :') Tuig die kerel net zolang af tot hij de namen
van zijn mede-daders noemt.
En als hij nou geen dader is hoe gaat hij dan die namen noemen?
  dinsdag 12 mei 2020 @ 21:12:58 #103
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193091466
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2020 21:12 schreef Nober het volgende:

[..]

En als hij nou geen dader is hoe gaat hij dan die namen noemen?
Daar is geen sprake van.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_193091479
Pincode invoeren op telefoon :')

Dan nog hoe kan je je bankpas 'kwijtraken' in zo'n korte tijd
pi_193091500
Kansenparels weer vanavond.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193091528
Weer een crimineel van ons weggenomen. RIP Djoonie.
  dinsdag 12 mei 2020 @ 21:16:33 #107
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193091600
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2020 21:14 schreef Nober het volgende:
Weer een crimineel van ons weggenomen. RIP Djoonie.
Zal waarschijnlijk ook wel in een bepaald circuit hebben gezeten.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 19 mei 2020 @ 18:38:15 #108
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193210031
Ze is er weer vanavond *O* *O* *O* *O*

Bij een woning aan de Jagthuisstraat in Rotterdam ontplofte in de nacht van zondag 17 op maandag 18 mei 2020 een explosief. Omwonenden moesten halsoverkop hun huis verlaten en de materiële schade was enorm.

Op hetzelfde huis werd vier dagen eerder een aantal keer geschoten, wat in acht dagen tijd al de vijfde keer was dat in Rotterdam zo’n beschieting plaatsvond.
De politie onderzoekt het verband tussen de incidenten en vraagt uw hulp de daders op te sporen. Alle aanknopingspunten vanavond in onze uitzending, om 20.35 uur op NPO 1.
pi_193210105
Hopelijk strapless!!!!!
U MAD?
pi_193213564
Bijzonder. Ze kunnen dus rekening nummer koppelen aan de app van Ing.
pi_193213571
Een apple product voor ¤2.399,- da's ook oplichting.
pi_193213586
Anniko heeft best wel zwart haar zie ik :P
pi_193213604
Goed in beeld. :')
  dinsdag 19 mei 2020 @ 21:13:41 #114
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_193213966
Duo penotti
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 26 mei 2020 @ 11:23:06 #115
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193318249
Vanavond is ze er weer *O* *O* *O* *O* *O* *O*

Bij een inval vorig jaar in een loods op bedrijventerrein Schiebroek in Rotterdam, trof de politie achter een dubbele muur een verborgen ruimte aan waar een enorme hoeveelheid harddrugs lag. Van een man die bij de handel daarin betrokken moet zijn, zijn er camerabeelden.

U ziet de beelden van de verdachte vanavond in onze uitzending. NPO 1, 20.35 uur.

https://opsporingverzocht(...)-verdachte-gevraagd/

[ Bericht 31% gewijzigd door ikweethetookniet op 26-05-2020 15:12:41 ]
  dinsdag 2 juni 2020 @ 19:09:54 #116
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193440874
Vanavond is ze er weer *O* *O* *O* *O* *O*

Met in deze uitzending:
* Beelden van man die in Kerkdriel een granaat achterliet.
Op 13 januari ontdekte een krantenbezorgster een op scherp staande granaat voor een appartementencomplex.

* Eigenaar friture Munstergeleen gewond bij overval.
Op 10 februari is de eigenaar van friture Bie Funske aan de Peterstraat gewond geraakt bij een overval.

* Wees alert op Crystal Methlabs.
Er is een toename van het aantal ontdekte illegale laboratoria

kijken dus 8-)
pi_193442716
Politie vernietigd toch alle drugs die ze in beslag nemen?
pi_193442729
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 20:41 schreef Nober het volgende:
Politie vernietigd toch alle drugs die ze in beslag nemen?
Gaan de verbrandingsoven in.
  dinsdag 2 juni 2020 @ 20:42:50 #119
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_193442744
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 20:41 schreef Nober het volgende:
Politie vernietigd toch alle drugs die ze in beslag nemen?
Of het verdwijnt in het kerstpakket.
pi_193442837
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 20:41 schreef StephanL het volgende:

[..]

Gaan de verbrandingsoven in.
Maar dus niet alles zodat ze wat kunnen tonen in bijvoorbeeld Opsporing Verzocht.
pi_193442870
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 20:46 schreef Nober het volgende:

[..]

Maar dus niet alles zodat ze wat kunnen tonen in bijvoorbeeld Opsporing Verzocht.
Ik neem aan dat ze ook nep drugs kunnen maken voor dit soort doeleinden, maar heb het begin niet gemist. Misschien was het wel echt.
pi_193442971
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 20:41 schreef Nober het volgende:
Politie vernietigd toch alle drugs die ze in beslag nemen?
Voor presentaties hebben ze gewoon dit soort dingen hoor.
Misschien dat de werkzame stof eruit zijn.
Ik kan mij herinneren dat ze op school eens met een kistje vol met drugs kwamen voor een informatie bijeenkomst.
kan mij nog goed herinneren dat ze zeiden dat dit echte drugs was.

trouwens wel een zieke gedachte als er mensen zijn die Meth bewust aan mensen geven om zo een nieuwe verslaving in Europe te laten ontwikkelen.
pi_193443012
Vreemd geen GPS op je boot.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 10:57:33 #124
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193557461
Vanavond zeker alleen maar witte daders
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 9 juni 2020 @ 20:35:05 #126
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_193557489
Die zullen vanavond wel op hun tandvlees lopen.
pi_193557505
Zwart paard gespot!

Anniko heeft zwart-wit shirt aan. Subtiel :P
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193557721
Een dader was dus gelovig. Wellicht katholiek.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 20:50:50 #129
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_193557766
Finnen dus; je verwacht het niet.
  dinsdag 9 juni 2020 @ 20:52:54 #130
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193557808
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 20:36 schreef RipCity het volgende:
Anniko heeft zwart-wit shirt aan. Subtiel :P
Heeft ze ook handboeien thuis O-)
pi_193557826
Waarom kunnen bejaarden niet contactloos pinnen?
pi_193557890
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 20:53 schreef Nober het volgende:
Waarom kunnen bejaarden niet contactloos pinnen?
Vraag me ook altijd of waarom hun pin limiet altijd op duizenden staat; bij elk ander mens is dat 250-500 per dag.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193557942
Weduwe opgepakt...


'Rouwende' weduwe opgepakt na opgenomen bekentenis over moord op haar man

De politie heeft dinsdag een vrouw van 51 uit Cothen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie van haar man. In een heimelijk opgenomen geluidsopname geeft ze dat toe, terwijl zij op Facebook openlijk rouwt om haar doodgeschoten man.

Meer:
https://www.bndestem.nl/b(...)p-haar-man~aeb81e61/
pi_193557955
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 20:57 schreef RipCity het volgende:

[..]

Vraag me ook altijd of waarom hun pin limiet altijd op duizenden staat; bij elk ander mens is dat 250-500 per dag.
Standaard op ¤2.500,- bij abn.
pi_193558020
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 21:01 schreef Nober het volgende:

[..]

Standaard op ¤2.500,- bij abn.
Ook als je daar geen rekening hebt?
pi_193558176
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 21:06 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

Ook als je daar geen rekening hebt?
Uiteraard. :)
  dinsdag 9 juni 2020 @ 21:15:41 #137
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193558196
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 juni 2020 21:01 schreef Nober het volgende:
Standaard op ¤2.500,- bij abn.
:o Hoe moeilijk kan het zijn om bij 65 jarige leeftijd van de pashouder de limiet te verlagen tot 250 door de bank zelf :?
  dinsdag 16 juni 2020 @ 20:58:26 #138
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193661450
Met een katapult loden kogels afschieten op bedrijf :D :|W
pi_193661455
Daders met prominente oren _O_

Opsporing Verzocht _O_
U MAD?
pi_193661976
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 20:58 schreef de_boswachter het volgende:
Opsporing Verzocht _O_
Mien merk.
pi_193662751
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 20:58 schreef ikweethetookniet het volgende:
Met een katapult loden kogels afschieten op bedrijf :D :|W
Vast een boze ex werknemer :{
Alius aliud dicit
  dinsdag 16 juni 2020 @ 22:32:52 #142
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193663008
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 22:17 schreef Mrmime het volgende:
Vast een boze ex werknemer :{
:Y 50000 schade al en 5000 beloning :P
En vol met zijn bakkes in beeld met bril op
Hoe moeilijk kan het zijn om die te vinden :?
pi_193663016
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 22:17 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Vast een boze ex werknemer :{
Met z'n werkbroek en bril. Wat een schele droeftoeter. Heb dan de ballen en zeg het die gasten in hun gezicht.
U MAD?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:08:15 #144
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193756659
What can change the nature of a man?
  Moderator dinsdag 23 juni 2020 @ 19:08:44 #145
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_193756667
What can change the nature of a man?
pi_193758052
stukje gouden tand
pi_193758234
Iemand nog belang bij een Apple-watch?
pi_193758389
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:52 schreef cobain1994 het volgende:
Iemand nog belang bij een Apple-watch?
Kan ik ze per duizend afnemen bij je?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193758459
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 20:58 schreef RipCity het volgende:

[..]

Kan ik ze per duizend afnemen bij je?
Heb er nog 4400 liggen, mogen weg voor een mooie prijs.. ;)
pi_193758498
Het is wel weer een licht getinte uitzending..
pi_193758655
'zo kenden de meeste mensen in zijn omgeving Henk Wolters'

en dan een reconstructie laten zien van een man die er niet op lijkt :D
U MAD?
pi_193758740
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 21:13 schreef de_boswachter het volgende:
'zo kenden de meeste mensen in zijn omgeving Henk Wolters'

en dan een reconstructie laten zien van een man die er niet op lijkt :D
;)
pi_193759023
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 21:17 schreef cobain1994 het volgende:

[..]

[ afbeelding ] ;)
Henk has more chins than a chinese phonebook
U MAD?
  dinsdag 30 juni 2020 @ 19:45:52 #154
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193863400
Nog 40 minuten *O* *O*
pi_193863579
quote:
6s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:45 schreef ikweethetookniet het volgende:
Nog 40 minuten *O* *O*
Ik ben ook van de partij. Ik hoop zo dat ik eens een bekende zie op de camerabeelden :')
Dan kan ik bellen met Annikkooooo
Alius aliud dicit
pi_193863973
Present.
pi_193863998
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:57 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Ik ben ook van de partij. Ik hoop zo dat ik eens een bekende zie op de camerabeelden :')
Dan kan ik bellen met Annikkooooo
Heb je lichtgetinte vrienden uit 'noord-afrika'?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_193864196
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 20:21 schreef RipCity het volgende:

[..]

Heb je lichtgetinte vrienden uit 'noord-afrika'?
Nope. Daar gaat het mis hè :')
Alius aliud dicit
pi_193864305
Dikkie Advocaat _O_
pi_193864330
Lekker vlug weer..23 maart..
  dinsdag 30 juni 2020 @ 20:45:30 #161
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_193864397
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:57 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Ik ben ook van de partij. Ik hoop zo dat ik eens een bekende zie op de camerabeelden :')
Dan kan ik bellen met Annikkooooo
:D
pi_193864415
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:57 schreef Mrmime het volgende:

[..]

Ik ben ook van de partij. Ik hoop zo dat ik eens een bekende zie op de camerabeelden :')
Dan kan ik bellen met Annikkooooo
Je mag ook bellen als je niets hebt gezien.. ;)
pi_193864640
Juli 2019, gewoon 1 jaar geleden al. Lekker optijd.
pi_193864664
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:06 schreef tompsv18 het volgende:
Juli 2019, gewoon 1 jaar geleden al. Lekker optijd.
Eindhoven de gekste.
pi_193864749
Ah, Nikki was actief in de cocaïnehandel. Maar hij was zo'n lieve jongen verder.
pi_193864777
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:17 schreef Bolasie het volgende:
Ah, Nikki was actief in de cocaïnehandel. Maar hij was zo'n lieve jongen verder.
En we weten niet waarom.

Kijk eens dom ja ho maar
  dinsdag 30 juni 2020 @ 21:24:39 #167
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_193864810
Goeie kwarktassen die zus *O*
  dinsdag 30 juni 2020 @ 22:20:40 #168
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193865430
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 19:57 schreef Mrmime het volgende:
Ik ben ook van de partij. Ik hoop zo dat ik eens een bekende zie op de camerabeelden :')
Dan kan ik bellen met Annikkooooo
Ik heb slachtofferhulp gemaild toen Anniko een tijdje van de tv was, dat ik last had van ontwenningsverschijnselen :P
Kreeg ik nog serieus antwoord ook _O-
pi_193866552
quote:
6s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 22:20 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Ik heb slachtofferhulp gemaild toen Anniko een tijdje van de tv was, dat ik last had van ontwenningsverschijnselen :P
Kreeg ik nog serieus antwoord ook _O-
:D
  dinsdag 7 juli 2020 @ 17:31:34 #170
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193976978
Nog 3 uurtjes en dan is ze er weer *O* *O* *O*
pi_193977003
quote:
* Overvallers zetten wapen op baby
Twee overvallers in Rotterdam geloven
niet dat de bewoonster geen geld in
huis heeft.Daarop wordt een wapen in
de zij van haar baby gezet.

* Mysterie Maastricht:werd 47-jarige
man thuis mishandeld?

* Gefilmd:man beschiet woning Almere

* Wie zit er achter de moord op Junny?
*O* *O* *O* *O*
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:38:59 #172
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_193979846
Wie bedreigt er nu een baby :r
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:53:46 #173
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_193980093
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juni 2020 21:24 schreef Omnifacer het volgende:
Goeie kwarktassen die zus *O*
Is ze weer *O*
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:12:17 #174
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193980396
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:53 schreef Omnifacer het volgende:

[..]

Is ze weer *O*
Welke zus?
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:13:47 #175
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193980425
Keurig 1,5m afstand allemaal :')
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:16:38 #176
289141 Kaji
Debiele homofiele joodse neger
pi_193980471
Wat een actie weer in Rotterdam.
Alle mensen zijn voortdurend ontevreden.
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:24:38 #177
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_193980604
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 21:12 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Welke zus?
Die van die vermoorde Belg
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:28:08 #178
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193980671
Onhandige inbrekers proberen ramkraak te plegen met brommobiel

Dieven hebben in de nacht van zondag op maandag geprobeerd in Landsmeer een ramkraak te plegen met een rode Canta. De brommobiel raakte daarbij beschadigd.
De politie kreeg rond 03.15 uur een melding van een mogelijke ramkraak bij een opticiën. Eenmaal aangekomen troffen agenten een rode Canta aan met draaiende motor en beschadigde voorkant.

De glazen pui van het pand bleek ontzet, maar de brommobiel van Nederlands fabrikaat was niet in staat gebleken om het glas van de winkel te breken. De twee daders maakten dan ook niets buit en vluchtten op een scooter.

Het is niet verrassend dat de 5,5 pk sterke en slechts enkele honderden kilo's wegende Canta niet het optimale vervoermiddel is om een ramkraak mee te plegen. De politie deelde geen signalement, maar vraagt getuigen zich te melden.

https://www.ad.nl/auto/on(...)brommobiel~ac5ee51e/

_O- _O- _O-

Deze had ook in de uitzending gemogen :P
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:37:53 #179
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193980877
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 21:24 schreef Omnifacer het volgende:

[..]

Die van die vermoorde Belg
Helaas gemist :P
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_193981440
Junny was aan het gangbange, wat jullie?
U MAD?
  dinsdag 7 juli 2020 @ 23:19:23 #181
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_193982765
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 22:05 schreef de_boswachter het volgende:
Junny was aan het gangbange, wat jullie?
Kan niet anders *O*

Issie iig vredig gegaan
pi_193984951
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 23:19 schreef Omnifacer het volgende:

[..]

Kan niet anders *O*

Issie iig vredig gegaan
Hij is tot de here gekomen ja :')
U MAD?
  woensdag 8 juli 2020 @ 14:19:35 #183
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_193989838
Bulgaar (37) stal 4400 smartwatches van transportbedrijf op Schiphol

De identiteit van de man die meer dan vierduizend Apple Watches stal van een transportbedrijf op Schiphol-Oost is bekend, dat meldt de Koninklijke Marechaussee. Daarnaast is gisteren een 62-jarige man uit Etten-Leur opgepakt in verband met de diefstal. De horloges, met een waarde van meer dan een half miljoen euro, zijn nog steeds zoek.

De marechaussee zegt te weten wie de chauffeur is die de lading apparatuur uit een loods op Schiphol heeft gestolen op 16 mei. Het gaat om een 37-jarige man met de Bulgaarse nationaliteit.
quote:
Na het uitzenden van camerabeelden van de omvangrijke roof in Opsporing Verzocht meldden zich 36 tipgevers.
_O_ _O_

Wat de rol van de gisterochtend opgepakte man uit Etten-Leur is, is nog niet bekend. ,,Dat onderzoeken we verder”, zegt de marechaussee.

Bulgaar wordt gezocht
Op beelden die de politie vrijgaf is te zien hoe de Bulgaar zes pallets steelt met 4400 smartwatches. De totale waarde van de buit werd geschat op zo’n 530.000 euro.

Het onderzoek naar de verblijfplaats van de Bulgaar is in volle gang. Volgens de politie verbleef hij tot kort geleden in Rotterdam.

De marechaussee had het vermoeden dat de Bulgaar hulp kreeg van binnenuit. Daarom is al eerder een medewerker van het bestolen transportbedrijf aangehouden.

https://www.ad.nl/tech/bu(...)p-schiphol~ac99c0a5/

Dankzij Annikoooooooooo *O*
pi_194004588
Extreme nieuwjaarsrellen Breda: opnieuw drie jongeren opgepakt.

https://www.omroepbrabant(...)ie-jongeren-opgepakt
pi_194088106
Politie toont beelden van relschoppers na verboden demonstratie op Malieveld

https://www.ad.nl/den-haa(...)-malieveld~aa523eea/


Scherpe beelden
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194090426
Oost-Europa snakt naar palladium!
pi_194090515
Oost-Europa snakt naar BMW airbags!
  dinsdag 14 juli 2020 @ 20:59:05 #188
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_194090625
#BLM
Haters everywhere but I don't really care.
pi_194090720
Annikoooo lijkt wel heel dik in die blouse :{
Alius aliud dicit
  dinsdag 14 juli 2020 @ 21:05:12 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_194090748
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 18:12 schreef RipCity het volgende:
Politie toont beelden van relschoppers na verboden demonstratie op Malieveld

https://www.ad.nl/den-haa(...)-malieveld~aa523eea/


Scherpe beelden
Tokkietuig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 14 juli 2020 @ 21:09:19 #191
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_194090851
Die hebben waarschijnlijk flink wat thee gedronken van dat geld ^O^
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 14 juli 2020 @ 21:11:22 #192
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194090905
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 21:03 schreef Mrmime het volgende:
Annikoooo lijkt wel heel dik in die blouse :{
Die gaatbinnekort dus in bikini foto op de cover van Linda :D
  dinsdag 14 juli 2020 @ 21:24:07 #193
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_194091180
Heb Anniko weer niet kunnen helpen vandaag ;(
pi_194091241
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juli 2020 21:24 schreef Omnifacer het volgende:
Heb Anniko weer niet kunnen helpen vandaag ;(
Ik ook niet helaas. Toch zouden die voetbalhooligans makkelijk herkend kunnen worden w/
Alius aliud dicit
pi_194091288
Ik weet niet of ik aangifte zou doen van diefstal van de katalysator als ik een Prius had.......
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
U MAD?
  woensdag 15 juli 2020 @ 12:18:28 #196
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194098472
Politie krijgt tientallen tips binnen na tonen beelden van relschoppers

De politie heeft 75 tips binnengekregen nadat er gisteravond beelden zijn getoond van zeven relschoppers die betrokken waren bij de ongeregeldheden na de verboden demonstratie op het Malieveld.
Gisteren werd al één verdachte herkend. De beelden waren te zien bij opsporingsprogramma's Team West en Opsporing Verzocht. De recherche onderzoekt alle tips. De politie laat weten dat er meerdere namen van verdachten zijn genoemd.

https://www.ad.nl/den-haa(...)lschoppers~aa48a23a/

Dankzij Annikoooooooo *O*
pi_194099587
Waarom maken autofabrikanten de sleutels zo dat het signaal supergemakkelijk met een rugzakje bij de voordeur opgepikt kan worden? Waarom niet een sleutel waar je actief iets moet indrukken?
pi_194099604
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2020 13:27 schreef Jemoederniet het volgende:
Waarom maken autofabrikanten de sleutels zo dat het signaal supergemakkelijk met een rugzakje bij de voordeur opgepikt kan worden? Waarom niet een sleutel waar je actief iets moet indrukken?
Stop de sleutel gewoon in een aluminium voorraadblik dan is het al opgelost.
  woensdag 15 juli 2020 @ 13:38:10 #199
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_194099735
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2020 13:28 schreef Nober het volgende:

[..]

Stop de sleutel gewoon in een aluminium voorraadblik dan is het al opgelost.
Aluhoedje gespot.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_194100021
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2020 13:38 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Aluhoedje gespot.
Annikkoooooo liegt toch niet?
  woensdag 15 juli 2020 @ 14:56:28 #201
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194100797
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juli 2020 13:55 schreef Nober het volgende:
Annikkoooooo liegt toch niet?
Alleen over haar gewicht :P
pi_194101058
Politie houdt ook Veendammer aan voor woningoverval Scheemda

https://www.rtvnoord.nl/n(...)ningoverval-Scheemda

ANIIIIIIKOOOOOOO. *O* *O*
  dinsdag 21 juli 2020 @ 17:56:25 #203
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194194323
Vanavond geen Annikoooooooooooooooo :( :'(
  donderdag 23 juli 2020 @ 12:26:29 #204
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194220831
Voor alle fans die toch nog even annikoooooooooooooooo willen zien, een nieuw filmpje *O* *O* *O*


https://opsporingverzocht(...)ogen-van-zoontje-10/
  dinsdag 28 juli 2020 @ 11:17:36 #205
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194291709
Voor 3 miljoen aan iPhones gestolen op bedrijventerrein Schiphol :D

SCHIPHOL - Op een bedrijventerrein bij Schiphol is in maart een lading iPhones gestolen. De waarde van de ontvreemde vracht is 3 miljoen euro. Voor de diefstal is een 35-jarige man uit Polen aangehouden, zo heeft de Koninklijke Marechaussee dinsdag bekendgemaakt.

De aangehouden man is de chauffeur die de zending telefoons 14 maart meenam van het bedrijf. Hij is vrijgelaten, maar wordt nog wel verdacht. De recherche van de marechaussee vermoedt dat de dieven hulp kregen van een of meer personen van diverse bedrijven. Ook zijn er vermoedelijk vervalste vrachtdocumenten gebruikt. Onderzoek heeft uitgewezen dat er kort na de diefstal meerdere telefoons zijn geactiveerd in Nederland. Na de diefstal zijn de telefoons vermoedelijk in Edam uitgeladen of overgeladen.

Ladingdieven sloegen de afgelopen maanden twee keer eerder toe. Opsporing Verzocht besteedde onlangs aandacht aan de diefstal van 4400 Apple-smartwatches met een waarde van een half miljoen euro uit een loods op Schiphol-Oost.

https://www.telegraaf.nl/(...)jventerrein-schiphol

De iWatch hadden ze al gejat dus nu zijn ze compleet :')
  maandag 3 augustus 2020 @ 12:15:43 #206
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194383062
Toch weer een filmpje met aniikooooooooooooooo *O*


pi_194383379
quote:
6s.gif Op maandag 3 augustus 2020 12:15 schreef ikweethetookniet het volgende:
Toch weer een filmpje met aniikooooooooooooooo *O*

2 (turkse?) vrouwen... Zie je ook niet vaak. En dan weggaan met wat speelgoedautootjes :')
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 4 augustus 2020 @ 19:48:15 #208
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194402826
Vanavond weer geen Annikooooooo -O-
  zaterdag 15 augustus 2020 @ 12:53:11 #210
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194569663
@0.08 nu wil ik ook zo een koffiemok *O*
pi_194646303
quote:
6s.gif Op dinsdag 4 augustus 2020 19:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
Vanavond weer geen Annikooooooo -O-
Volgende week dinsdag weer terug. *O* *O* *O* *O* *O* *O*
  dinsdag 25 augustus 2020 @ 13:34:25 #212
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194712949
Straks weer om 20.30 *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
pi_194718295
Koninklijke onderscheiding voor Anniko van Santen

https://www.ad.nl/show/ko(...)-santen-br~a0593892/
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  dinsdag 25 augustus 2020 @ 20:08:29 #214
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194718345
Ontsnapte tbs'er Henk Ernst pleegde gisteren overval op Aldi in Den Helder’

De al weken voortvluchtige tbs’er Henk Ernst is vermoedelijk de man die gisteren een overval pleegde op een Aldi-supermarkt in het Noord-Hollandse Den Helder. Dat meldt de politie, die vanavond in Opsporing Verzocht nieuwe beelden van de crimineel laat zien in de hoop dat tips leiden tot zijn aanhouding.

https://www.ad.nl/binnenl(...)den-helder~a0e9b5f7/
pi_194718365
* Meest recente beelden van gezochte
tbs'er Henk Ernst,verdacht van
overval maandagavond in Den Helder.

* Beelden van aanslagpleger op woonhuis
in Schalkhaar,dinsdag 4 augustus,en
vermoedelijke auto waarin hij reed.

* Aandacht voor aanranding van GVB-
medewerkster,vrijdag 6 december,op
station Amsterdam Bijlmer ArenA na
afloop van Ajax-wedstrijd en concert.

* Beelden van overval op moeder en baby
op 14 augustus in Venray,ernstig
schietincident in Tilburg en
brandstichtingen in Valkenswaard
en Silvolde.
  roze dinsdag 25 augustus 2020 @ 20:11:15 #216
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_194718382
Your beauty never ever scared me.
pi_194718814
quote:
Wauw. 15 jaar... :')
  roze dinsdag 25 augustus 2020 @ 20:40:45 #218
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_194718952
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 augustus 2020 20:32 schreef Nober het volgende:

[..]

Wauw. 15 jaar... :')
Tof toch.
Your beauty never ever scared me.
  dinsdag 25 augustus 2020 @ 20:41:09 #219
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_194718955
Volgens het programma hunted hebben ze zo iemand in een dag :')
pi_194719081
Gewoon s' ochtends overdag :?

Lever die onderscheiding maar weer in.
pi_194729619
twitter


*O* *O* *O*
pi_194831058
quote:
* Twee mannen steken cabine vrachtwagen
in brand:chauffeur in coma
Terwijl de man in zijn cabine lag op
het terrein van zijn werkgever,werd
er brand gesticht bij zijn wagen.

* Man (26) overlijdt na ruzie feest
Fanuel Berika (26) werd in de nacht
van 14 op 15 augustus neergestoken op
een parkeerplaats in Almere.

* Jongeren belagen man uit Nijmegen
De 55-jarige man wordt mishandeld
door jongeren en loopt een gebroken
kaak,ribben en sleutelbeen op.

* Beelden daders 'Ramadan-babbeltruc'
pi_194834325
Annikooo *O*
Alius aliud dicit
pi_194834443
die bril schuurt die mevrouw over de wangen
U MAD?
pi_194834450
Arme chauffeur.
pi_194834578
Kapperszaak geopend door Ziyech, jawel.
  dinsdag 1 september 2020 @ 21:06:44 #227
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_194834838
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 september 2020 20:41 schreef Bolasie het volgende:
Arme chauffeur.
Ziek hoor
  dinsdag 1 september 2020 @ 21:07:43 #228
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194834859
Doodgaan achter een stroopwafeltent :')
pi_194834907
Oude man aanvallen :') Dan ben je sneu zeg
  dinsdag 1 september 2020 @ 21:11:50 #230
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_194834929
quote:
6s.gif Op dinsdag 1 september 2020 21:07 schreef ikweethetookniet het volgende:
Doodgaan achter een stroopwafeltent :')
Erg relevante informatie inderdaad.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_194834946
Weinig 'blanke jongens' te zien anders...
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_194834952
Jammer dat er op dat moment geen truck op dat plein reed. En even kon gassen.
  woensdag 2 september 2020 @ 21:13:55 #233
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_194853454
Anniko van Santen, Bernhard Jens en Eppo van Nispen brengen ode aan Opsporing Verzocht

Iedere dinsdagavond vaste prik: Meer dan een miljoen mensen kijken al decennia naar het programma Opsporing Verzocht met de laatste vijftien jaar Anniko van Santen als presentatrice. Vorige week werd ze voor haar werk bekroond met een lintje. Bernhard Jens, woordvoerder van de politie, is al 20 jaar verbonden aan het programma en schuift ook aan. Eppo van Nispen, directeur van het Instituut voor Beeld en Geluid, is ook te gast. Hij dook in het archief en brengt een ode aan het programma met een aantal mooie beelden.

https://op1npo.nl/2020/09(...)-opsporing-verzocht/

Vanavond dus weer op TV *O* *O* *O*
pi_194866083
Wat ik me afvraag. Waarom is opsoring verzocht zo slecht terug te kijken?
Volgens mij is het niet altijd terug te bekijken op de npo app. Maar ook de terugkijk functie van kpn staat vaak dat je niet kunt terugkijken. Is daar een reden voor? Zou juist denken dat ze zo'n programma juist extra gemakkelijk aan de persoon moeten brengen zodat er groter bereik is.
pi_194867033
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2020 15:29 schreef StevenHyde het volgende:
Wat ik me afvraag. Waarom is opsoring verzocht zo slecht terug te kijken?
........ Maar ook de terugkijk functie van kpn staat vaak dat je niet kunt terugkijken. Is daar een reden voor?......
:Y Als er na de uitzending een verdachte die herkenbaar in beeld was is gepakt, dan mag hij niet nog een keer herkenbaar op tv
Dus dan moet hij onherkenbaar gemaakt worden en of item verwijderd worden
Daar hebben ze geen zin in, tijd voor dus uitzending niet beschikbaar voor herhaling ;)
pi_194867142
quote:
6s.gif Op donderdag 3 september 2020 16:16 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:Y Als er na de uitzending een verdachte die herkenbaar in beeld was is gepakt, dan mag hij niet nog een keer herkenbaar op tv
Dus dan moet hij onherkenbaar gemaakt worden en of item verwijderd worden
Daar hebben ze geen zin in, tijd voor dus uitzending niet beschikbaar voor herhaling ;)
Tnx voor de uitleg. Klinkt vrij logisch.
pi_194877869
quote:
0s.gif Op donderdag 3 september 2020 16:20 schreef StevenHyde het volgende:

[..]

Tnx voor de uitleg. Klinkt vrij logisch.
Slecht terug te kijken?

Er is een youtube kanaal.

pi_194960109
We zijn d'r weer. :s)
  donderdag 10 september 2020 @ 18:25:15 #240
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_194990103
Ik ben fan van Jennifer Schoorlemmer O+
Ja inderdaad, V. ja.
pi_194990187
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2020 18:25 schreef V. het volgende:
Ik ben fan van Jennifer Schoorlemmer O+
Stoute dingen doen op camera en ze gaat je zoeken voor een date op haar werk :P
pi_195182163
twitter


ANNIKOOOO.
  maandag 21 september 2020 @ 17:11:28 #243
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195182363
We kunnen gewoon niet zonder Annikoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  dinsdag 22 september 2020 @ 20:54:05 #244
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_195205723
Die lui rijden ook altijd in dikke wagens :')
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 22 september 2020 @ 21:04:28 #245
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195205920
Die dikke uit boer zoekt vrouw
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 22 september 2020 @ 21:13:36 #246
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195206113
Gvd zulke tyfuslijers moest je toch gewoon de nek mogen doorsnijden :r
Haters everywhere but I don't really care.
pi_195206153
Het zijn ook altijd van die Finnen...

:')
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  dinsdag 22 september 2020 @ 21:16:26 #248
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_195206182
:{
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  dinsdag 22 september 2020 @ 21:18:15 #249
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_195206225
Gezellig die festivals :')
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_195206265
Gezellig die kroeg.... :')
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  dinsdag 22 september 2020 @ 22:08:59 #251
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_195207089
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 september 2020 21:18 schreef PzKpfw het volgende:
Gezellig die festivals :')
Ik snap niet dat ze 10 maanden wachten voor ze zo'n zaak groot brengen :N
  dinsdag 22 september 2020 @ 23:45:05 #252
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195209276
Pssst iemand een paar pakjes sigaretten kopen O-)
pi_195213924
quote:
6s.gif Op dinsdag 22 september 2020 23:45 schreef ikweethetookniet het volgende:
Pssst iemand een paar pakjes sigaretten kopen O-)
En dan krijg ik zeker blokken hout?
pi_195215411
quote:
0s.gif Op woensdag 23 september 2020 11:28 schreef Nober het volgende:
En dan krijg ik zeker blokken hout?
:N Gewoon het echte werk 1100 pakjes in een grote dekbedhoes :D

https://opsporingverzocht(...)-in-met-grote-keien/
pi_195306603
twitter


ANIKOOOOOOOOOOOO!!!
pi_195331816
Een auto!!
pi_195331838
stukje Oost-Europa
pi_195331868
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 20:38 schreef 3rr0r het volgende:
stukje Oost-Europa
}:|
Op vrijdag 4 augustus 2023 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Een schizofreen is nooit alleen.
pi_195331881
quote:
0s.gif Op maandag 28 september 2020 15:42 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]

ANIKOOOOOOOOOOOO!!!
Op een festival :{
Op vrijdag 4 augustus 2023 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Een schizofreen is nooit alleen.
pi_195331898
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 20:39 schreef Oostblokkert het volgende:

[..]

}:|
U onthoud zich van commentaar?
pi_195331948
een flinke onvoorwaardelijke gevangenisstraf :')
pi_195332017
waarom hangen ze nooit ook een camera op gezichtshoogte?
pi_195332186
Bruine mannetjes in zwarte kleding.

Eentonig.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  dinsdag 29 september 2020 @ 21:01:16 #264
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_195332267
GTA Nederland
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_195332540
Waar is die klusjesman?
pi_195332653
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 20:47 schreef 3rr0r het volgende:
waarom hangen ze nooit ook een camera op gezichtshoogte?
Je kan beter een frikandel aan de muur hangen ipv die troep die veel mensen hebben.
U MAD?
pi_195333046
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 21:23 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Je kan beter een frikandel aan de muur hangen ipv die troep die veel mensen hebben.
Bij die winkels was het beeld best okay tot prima, maar als je alleen boven camera's hebt hangen dan zie je vaak vooral de mooie pet.
  dinsdag 29 september 2020 @ 21:44:32 #268
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_195333060
Die Rachid zal wel te grazen zijn genomen.
pi_195333238
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 21:22 schreef de_boswachter het volgende:
die mag mijn klusjesvrouw wel zijn hmmmmmm
[ afbeelding ]
(lol)

@Wereldgozer
pi_195333615
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 september 2020 21:44 schreef Boca_Raton het volgende:
Die Rachid zal wel te grazen zijn genomen.
Op Twitter gaat het flink los. :)

Strekking: eigen schuld.
  dinsdag 29 september 2020 @ 22:15:02 #271
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_195333641
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 22:13 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Op Twitter gaat het flink los. :)

Strekking: eigen schuld.
Ja...
pi_195334213
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 22:13 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Op Twitter gaat het flink los. :)

Strekking: eigen schuld.
Maar het was zo'n lieve huisvader !
U MAD?
  dinsdag 29 september 2020 @ 22:45:34 #273
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_195334286
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 september 2020 22:13 schreef Zipportal het volgende:

[..]

Op Twitter gaat het flink los. :)

Strekking: eigen schuld.
Maakt het oprechte verdriet van z’n broer niet minder
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 20:31:48 #274
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195472382
21.30 pas :(
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 21:43:56 #275
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195474128
Haha. Kneus. Midden in de nacht ff verhaal gaan halen terwijl je er al langs bent.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_195474144
Dan wacht je toch even 20 seconde tot die gekeerd heeft of doorgereden is :') Probleemzoeker.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_195474313
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 21:44 schreef RipCity het volgende:
Dan wacht je toch even 20 seconde tot die gekeerd heeft of doorgereden is :') Probleemzoeker.
Ze laten inderdaad niet echt duidelijk zien hoelang die Polo op de weg staat. Kijk dat geweld is natuurlijk niet goed te keuren, maar volgens mij is het latere slachtoffer wel erg ongeduldig geweest...
U MAD?
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 21:52:38 #278
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195474346
30cm :D
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 21:54:03 #279
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_195474382
Zonde van dat eten
pi_195474390
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 21:51 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ze laten inderdaad niet echt duidelijk zien hoelang die Polo op de weg staat. Kijk dat geweld is natuurlijk niet goed te keuren, maar volgens mij is het latere slachtoffer wel erg ongeduldig geweest...
Tis de kanaalstraat!
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 21:54:57 #281
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195474403
Gat in z'n jas.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_195474416
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 21:54 schreef ReplaR het volgende:

[..]

Tis de kanaalstraat!
Ja wat zegt mij dat
U MAD?
pi_195474435
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 oktober 2020 21:55 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ja wat zegt mij dat
Daar moet je als normaal mens gewoon nooit komen, ongeacht welke huidskleur blijkbaar.
pi_195474446
Marokkaan
Moeten zij weten
  dinsdag 6 oktober 2020 @ 21:57:29 #285
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195474459
Mooi man, open grenzen.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_195474645
wow verontwaardigde reacties op internet na de aanval op de BOA. Het moet niet gekker worden Aniko!!!
U MAD?
pi_195474994
Lol die bolle pinner met z'n brilletje en zwart oorbelletje. Wanne homo joh :D

En mensen die ondanks al die waarschuwingen nog trappen in die whatsapp scam _O- Echt waar, hoe dom kun je zijn.
U MAD?
pi_195500722
quote:
0s.gif Op donderdag 10 september 2020 18:25 schreef V. het volgende:
Ik ben fan van Jennifer Schoorlemmer O+

Viesklein allen.
pi_195619318
Ik zit er weer klaar voor! Zag alweer een smerige Benno waar de handen me van jeuken...
U MAD?
pi_195619362
quote:
Das niet mien merk.
U MAD?
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 20:37:22 #291
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195619571
We zijn weer begonnen *O* *O*
pi_195619605
Die pedo hebben ze gefilmd met een frikandel.... hang dan geen camera's op
U MAD?
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 20:42:53 #293
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_195619717
Vingertop gevonden in het plafond :D
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 13 oktober 2020 @ 20:44:03 #294
186611 Haags
pi_195619750
Die agente weet duidelijk niet waar ze over praat.

De cobra 6 is in werkelijk niets te vergelijken met een handgranaat _O-
Zonder wrijving geen glans
pi_195619880
Poeponderwerp.
pi_195619970
Ja ik ga wel even de namen noemen bij die beschieting.
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 20:58:49 #297
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_195620120
Lichtgetinte man, baardje.
Goh. Hoeveel zijn er daarvan in Nederland
Haters everywhere but I don't really care.
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 21:05:29 #298
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195620271
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 oktober 2020 20:58 schreef matthijst het volgende:
Lichtgetinte man, baardje.
Goh. Hoeveel zijn er daarvan in Nederland
Welvaartspens.
  dinsdag 13 oktober 2020 @ 21:06:51 #299
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_195620296
Topfit met die 2 kluizen :D
pi_195620380
Handgranaat? Knalt als een astronaut/rotje.
pi_195620436
Kwots. Niet succesvol maar wel Opsporing Verzocht gehaald.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')