abonnement Unibet Coolblue
pi_192243059
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 10:22 schreef exode het volgende:
Zijn de Landal parken open Luna? Ik dacht van wel. Ze bieden volgens mij vouchers aan.
Ja, ze zijn nog wel open, maar alle zwembaden, horeca, etc zijn dicht. Aangezien zwemmen zeker de helft van de lol is voor onze oudste, wil ik echt niet gaan met een dicht zwembad. Over vouchers staat niks op de corona-pagina van Landal.
pi_192243272
Oh ik snap jou helemaal hoor, ik zou ook niet willen gaan. Maar ik zie wel dat Landal (en ook andere parken) daarmee schermen, zo van we zijn gewoon open.

Ik zie trouwens dat ze via Facebook wel reageren en dat ze je op verzoek omboeken naar een andere datum.
pi_192243288
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 09:50 schreef exode het volgende:
Hoe zit dat nu bij jullie NJ, de Beekse Bergen is dicht toch?
Het dierenpark is dicht, het Safari park (vooralsnog) open.

Zoals ze het 1-2 weken terug schetste blijft het open, moet je zoveel mogelijk binnen blijven en kun je dus niets ondernemen (want alles er omheen is dicht, het dierenpark, speelland e.d.) Dan mag je dus i.p.v. in huis vast zitten voor een paar honderd euro per nacht in hun huisje vast zitten. :+

Kregen gisteren mail als volgt:
quote:
Ook wij zijn overvallen door de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft genomen tot 1 juni 2020. Er is op dit moment onvoldoende duidelijkheid of deze maatregelen gevolg hebben voor Safari Resort Beekse Bergen.

We zijn op dit moment in overleg met de gemeente en veiligheidsregio om na te gaan of een verblijf op Safari Resort Beekse Bergen tot 1 juni mogelijk is en zoja, of hier beperkingen voor gelden.

Zodra wij hierover duidelijkheid hebben, berichten wij u per omgaande. Wij zoeken dit met zorgvuldigheid voor u uit en vragen u daarom enkele dagen tijd, zodat we u op een juiste wijze kunnen informeren. Daarom willen wij u vriendelijk verzoeken om momenteel geen contact met ons op te nemen.

Wij danken u alvast voor uw begrip.

Safari Resort Beekse Bergen
Tot nog toe bij contact schermen ze met 'overmacht', 'valt niet onder de annuleringsverzekering, behalve als u zelf ziek bent + doktersbriefje' en dergelijke. Dus ik houd rekening met geld volledig kwijt, maar hoop stiekem nog op enige coulance in de vorm van vouchers o.i.d. Gaat om veel huisjes en grote bedragen, dus ik zal niet de enige zijn die er mee bezig is denk ik.
pi_192243338
Nou, ik mag hopen op vouchers van het park zelf NJ, of de omboekregeling zoals je bij veel reisoperators ziet.

Ik ben met terugwerkende kracht extra blij dat we Legoland via Tui hadden geboekt. Die hebben gewoon alles geannuleerd en kunnen we met de voucher elke andere vakantie boeken.

Mijn vriendin zou midden mei naar Griekenland gaan met vriendinnen, ze heeft losse vliegtickets en dan schijnt het ook allemaal weer anders te zijn.
pi_192243419
Ik wacht het nog even af, we hebben nog ruim een maand gelukkig. Tot 28 dagen van tevoren kunnen we sowieso nog annuleren en dan krijgen we 70% van het geld terug. Maar Landal is verder ook niet erg coulant volgens mij, ze verwijzen ook naar hun reguliere annuleringsvoorwaarden. Enige aanpassing is dat je nu wel binnen 28 dagen voor aankomst mag omboeken naar een andere datum.

Bedankt voor de FB-tip, die onthoud ik als ze volgende week nog steeds roepen dat je vooral niet zelf contact op moet nemen tenzij je geboekt had voor maart.

Eigenlijk wil ik gewoon de vakantie die ik geboekt had :( Maar ja, het is niet anders.
pi_192243502
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 10:47 schreef exode het volgende:
Nou, ik mag hopen op vouchers van het park zelf NJ, of de omboekregeling zoals je bij veel reisoperators ziet.

Ik ben met terugwerkende kracht extra blij dat we Legoland via Tui hadden geboekt. Die hebben gewoon alles geannuleerd en kunnen we met de voucher elke andere vakantie boeken.

Mijn vriendin zou midden mei naar Griekenland gaan met vriendinnen, ze heeft losse vliegtickets en dan schijnt het ook allemaal weer anders te zijn.
Ik hoop het wel, maar houd rekening met dat we alles kwijt zijn. Helaas ook het hele bedrag in één keer betaald 'om er maar van af te zijn'. Nou, daar zijn we van af. :+

't is in die zin positief dat ze nu wel weer contact zoeken en niet zoals eerst angstvallig stil blijven met de opmerkingen:

quote:
Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) is Safaripark Beekse Bergen tot nader order gesloten. Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen blijven open.
quote:
Ik heb een verblijf geboekt op het Vakantiepark of het Safari Resort, maar niet alles is geopend vanwege het coronavirus. Wat kan ik nog doen op het park?

Uiteraard doen wij er alles aan om jouw verblijf zo leuk mogelijk te maken. De buitenspeeltuinen op zowel het Vakantiepark als het Safari Resort zijn nog steeds toegankelijk en je kunt uiteraard genieten van de dieren op de savannes op het Safari Resort (het Safari Resort is ook toegankelijk voor gasten die op het Vakantiepark verblijven). Bovendien kun je nog steeds fietsen huren en bieden wij tevens een extra bezorgservice aan waarbij je lunch, diner en pizza kunt bestellen om af te laten leveren bij jouw accommodatie. We verzoeken je wel bij alle activiteiten de maatregelen rondom de bestrijding van corona in acht te nemen.

Ik heb een verblijf gereserveerd bij Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen. Ik heb nu geen toegang tot Safaripark Beekse Bergen. Wat krijg ik dan ter compensatie?

Per persoon ontvang je één entreekaart voor Safaripark Beekse Bergen. Op deze manier kun je op een later tijdstip genieten van de prachtige natuur van het Safaripark. Let op: Deze entreekaarten zijn niet af te halen bij de Guest Service, maar worden tijdens jouw verblijf overhandigd.
Alle informatie die er stond over annuleren of omboeken is vervangen door:
Er is op dit moment onvoldoende duidelijkheid of deze maatregelen gevolgen hebben voor jouw verblijf bij Safari Resort of Vakantiepark Beekse Bergen. We zijn op dit moment in overleg met de gemeente en veiligheidsregio om na te gaan of je verblijf tot 1 juni mogelijk is en zoja, of hier beperkingen voor gelden.

Zodra wij hierover duidelijkheid hebben, berichten wij je per omgaande. Wij zoeken dit met zorgvuldigheid voor je uit en vragen daarom enkele dagen tijd, zodat we je op een juiste wijze kunnen informeren. Daarom willen we je vriendelijk verzoeken om momenteel geen contact met ons op te nemen.


Klein sprankje hoop dus op coulance...
pi_192243532
Het is gelukkig wel een erg fijn huisje in in quarantaine te zitten NJ, van alle gemakken voorzien. Wel te hopen dat de dieren blijven rondlopen en de speeltuinen openblijven. Dan ga je al een hoop lol hebben!
Maar goed, leuk is het niet natuurlijk, zeker die onzekerheid niet.
pi_192244148
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 09:55 schreef lunapuella het volgende:
Onze vakantie (eerste weekend van mei) zal ook wel niet doorgaan, en hoewel ik dat al wel zag aankomen, baal ik er stevig van. En ik vind het vervelend dat ik niet precies weet wat er mee zal gebeuren - ik hou al de hele week de coronapagina van Landal in de gaten, maar ze geven nog steeds prioriteit aan de vakanties in maart en zeggen dat er 'zo snel mogelijk' bericht komt voor verblijven met aankomst in april. Maar dat staat er dus al ruim een week. :{
Ik kon (voor aankomst in maart) zonder problemen een andere datum kiezen, ergens in 2020.
pi_192251604
Ik had anders nu in het Vennebos gezeten maar dit park is sinds gisteren wel gesloten. Toen ik vorige week om ging boeken waren er van de zoveel honderd huisjes nog maar 10 vol. Ik kon ook een andere datum boeken maar mag dan wel gelijk het dubbele betalen. Waar het voor deze week 130 euro zou zijn is het voor eind november 260 euro. Nou weet ik nog niet precies wanneer we willen gaan dus heb de datum zo ver mogelijk in het jaar gezet. Omdat je tot 28 dagen nog kan omboeken kijk ik dan in September wel. Wel super jammer maar met een dreumes ga je naar Landal voor het zwembad en speelparadijs.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_192253402
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 10:59 schreef exode het volgende:
Het is gelukkig wel een erg fijn huisje in in quarantaine te zitten NJ, van alle gemakken voorzien. Wel te hopen dat de dieren blijven rondlopen en de speeltuinen openblijven. Dan ga je al een hoop lol hebben!
Maar goed, leuk is het niet natuurlijk, zeker die onzekerheid niet.
Ik hoop eigenlijk dat ze het park sluiten en met vouchers/restitutie komen. Zelfs al kijk ik er heel erg naar uit, even weg van huis, een ander huisje en uitzicht op dieren, speeltuinen e.d., vrees ik dat het qua werk ook ingewikkeld wordt. Als het zo doorzet dan vervallen hier alle verlof-aanvragen i.v.m. eventuele onderbezetting.

Maar soit, ik probeer er niet te veel over na te denken tot ik bericht krijg en/of het zo ver is. :+
pi_192253437
Vandaag met onze dreumes een route in de tuin gemaakt, rennen, klimmen, klauteren, "springen"..
Heerlijk kind. O+ Enige rijkdom die er is aan het corona-virus, doordat we moeten schuiven met de werkindeling heb ik ietsjes meer tijd met onze dame zolang er niet (meer) zieken komen.
pi_192254166
Ik hoop dat het goedkomt met jullie vakanties.
En wel, ik vond het vakantiepark van Beekse bergen echt heel leuk. De jongens waren daar de hele dag aan het klimmen en klauteren in de buitenlucht.

Wij hadden een weekendje weg voor eind april staan met een groep vrienden in europarcs. Nu blijven zij open, mogen er niet meer mensen in her huisje dan dat er bedden zijn (ok, logisch). Maar groepsvorming is dus ten strengste verboden, alleen zouden wij daarheen gaan met een groep van 14 man ....
Hoe dan _O-

Ik knijp hem, net als exode, ook wel een beetje voor de zomer. Wij zouden dus 3 weken westkust vs doen, maar dat wordt nog spannend. Gelukkig hebben wij ook via een reisorganisatie geboekt en die mailden al of we aub nog niet willen annuleren. En dat als we niet mogen ze kijken naar een alternatief of een een anders datum.
Beter dan onze annuleringsverzekering, die al mailde: dikke vette pech je krijgt niets van ons :(

Maar goed over dreumessen weer...
Zijn jullie al over naar een peuterbedje?
pi_192254306
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 20:05 schreef Loj het volgende:

Zijn jullie al over naar een peuterbedje?
Ik denk dat we (over)morgenmiddag of -avond voor het eerst gaan proberen. O+ Kreeg net mail dat onze bestelling compleet is, dus het beddengoed zou er morgen kunnen zijn. Als het aan onze dame ligt slaapt ze er al volgens mij. Zodra ze kan brengt ze haar knuffels naar het bed en is ze in de nieuwe kamer te vinden. Maar goed (blijven) slapen is iets anders dan spelen natuurlijk. :9
pi_192254661
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 20:05 schreef Loj het volgende:
Beter dan onze annuleringsverzekering, die al mailde: dikke vette pech je krijgt niets van ons :(
Dank, ik voel me nu beter over onze beslissing geen annuleringsverzekering af te sluiten. ;)
pi_192254725
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 20:05 schreef Loj het volgende:


Maar goed over dreumessen weer...
Zijn jullie al over naar een peuterbedje?
Nee, ik hou Bikkel zo lang mogelijk in zijn ledikant. Tijdens het slapen gaat hij alle kanten op en ik durf niks te veranderen omdat slapen nu gewoon heel goed gaat.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_192254838
Graag gedaan Luna ;)
Wij hadden ook alleen de annuleringsverzekering genomen omdat de middelste regelmatig oorontstekingen heeft.
Ging jij ook niet ergens naar de vs :’( (of heb ik de verkeerde in mijn hoofd?)

Ik zit dus te twijfelen. Op zich slaapt Li het best van al mijn kids, maar ze komt wel ‘s nachts tussen ons in. Maar de jongens gingen dus pas echt doorslapen in een peuterbedje..
  dinsdag 24 maart 2020 @ 20:51:36 #142
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_192255081
Onze oudsten gingen allebei pas met 3 jaar uit hun ledikant en ik ben bij bij O zéker niet van plan om dat eerder te doen :+

Vrijwel zonder uitzondering hoorde ik mijn omgeving alleen maar veel en langdurig vermoeiend gedoe rondom jonge overgang naar peuterbed, nee dank je :+
pi_192255130
Ik ging niet naar de VS @Loj, alleen heel burgerlijk een Landalvakantie. ;) Of niet, dus. -O-

Ketel was ook al ruim 3 jaar toen we hem éindelijk zo ver kregen in zijn peuterbed te slapen. Maanden aan drama aan vooraf gegaan. Welpje blijft nog lekker even in zijn ledikant. Het is ook nogal een durfal, dus ik vrees dat we als we hem in een peuterbed laten slapen we hem op een ochtend bovenaan de zoldertrap aan gaan treffen ofzo. :P
pi_192255227
Wij zijn dus al wel over naar een peuterbed, omdat Draakje niet in z'n ledikant op z'n kamer wilde slapen (echt drama's) en in de co-sleeper werd hij heel vaak wakker en ging liggen klojen.
Voor ons is het peuterbed wel echt uitkomst gebleken. Hij valt nu veel sneller in slaap met alleen hand op zich en slaapt soms door en anders 1, max 2 keer wakker.
Met slapen klimt hij er ook niet zelf uit. Wel als hij bijvoorbeeld boekjes leest in z'n bed.

En vervelend als die weekendjes en vakanties die (mogelijk) niet door gaan. Wij zouden afgelopen weekend naar Center Parcs gaan met de schoonfamilie voor het zoveel jarig huwelijk van mijn schoonouders. Die wordt verzet. En in mei zouden we met z'n 3tjes naar Turkije gaan. Nog geen idee of we kunnen verzetten of geld terug krijgen. Nog niet alles betaald, dat scheelt.
pi_192255659
Wij zijn met B zonder probleem op zijn 2e over gegaan op het peuterbed. Met Juul wachten we denk ik, maar dat ligt aan haar mini kamer. Groter bed betekent kamer herindeling.

Wij hebben voor de zomer wel onze vouwwagen als back up. Op campings is altijd wel plek te vinden. Maar we willen zo graag naar Zweden.
pi_192256607
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 20:05 schreef Loj het volgende:
Wij hadden een weekendje weg voor eind april staan met een groep vrienden in europarcs. Nu blijven zij open, mogen er niet meer mensen in her huisje dan dat er bedden zijn (ok, logisch). Maar groepsvorming is dus ten strengste verboden, alleen zouden wij daarheen gaan met een groep van 14 man ....
Hoe dan
Dat probleem hebben wij ook.
Het huisje waar we zouden verblijven kunnen we gewoon heen en de activiteiten die we in de planning hadden zoals fietsen en wandelen kunnen ook allemaal wanneer iedereen gezond is. Probleem is dat we met twee huishoudens samen zijn en dat mag bij de nieuwe regels niet.

We gaan sowieso volgend jaar weer en voor dit jaar zien we wel of we later in het jaar nog heen gaan.

quote:
1s.gif Op dinsdag 24 maart 2020 20:05 schreef Loj het volgende:
Maar goed over dreumessen weer...
Zijn jullie al over naar een peuterbedje?
Plan is hier om L zo lang mogelijk in het ledikant te houden. We hadden de ikea gulliver als co-sleeper en dat wordt straks zijn peuterbedje maar als het even kant blijft hij in zijn ledikant slapen.
Tijdje terug is hij met slaapzak en al uit bed geklommen. Gelukkig was dat eenmalig want de nieuwe slaapkamer gaat niet af komen voor zijn 2e verjaardag.
pi_192261260
Ik heb dus juist wel een annuleringsverzekering genomen net nadat ik onze Zweden vakantie heb geboekt. Niet voor annuleringen vanwege Corona, nou ja indirect wel. Als wij ziek worden of mijn moeder of schoonmoeder, wil ik uiteraard niet gaan en dan krijg ik toch wel graag dat geld terug (is best een hoop namelijk)

Ik ben op mijn werk alleen maar met verzekeringen bezig, waardoor ikzelf eigenlijk minimaal verzekerd ben. Maar nu vond ik het wel een fijn idee.

Ik hoop het ook NJ, maar mocht je toch gaan, ik denk echt dat je het naar je zin gaat hebben.
pi_192262532
Hier juist een extra verzekering afgesloten destijds vanwege corona, was toen net in 'ontwikkeling' allemaal. Ik had de voorwaarden misschien beter moeten doorlezen, want de verzekering is dus voor niks. :9 Was 5% van het totaalbedrag, maar geldt dus alleen als we zelf ziek zijn.

Het is vooral zuur omdat het onze eerste vakantie met z'n drieën zou zijn.
En de laatste, vanwege de baby. :+ Nog even tijd vol voor Saar zeg maar.
En het de eerste vakantie in 3 jaar tijd is.

Maar soit, het loopt zoals het loopt. Gezond blijven vind ik belangrijker. Als we er wel heen kunnen: fantastisch. Hopelijk mét park, maar anders zijn we samen. Als het later met het complete pakket kan: super. Maar al met al: afwachten.
pi_192263688
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2020 10:02 schreef NicolasJoy het volgende:
Hier juist een extra verzekering afgesloten destijds vanwege corona, was toen net in 'ontwikkeling' allemaal. Ik had de voorwaarden misschien beter moeten doorlezen, want de verzekering is dus voor niks. :9 Was 5% van het totaalbedrag, maar geldt dus alleen als we zelf ziek zijn.

Het is vooral zuur omdat het onze eerste vakantie met z'n drieën zou zijn.
En de laatste, vanwege de baby. :+ Nog even tijd vol voor Saar zeg maar.
En het de eerste vakantie in 3 jaar tijd is.

Maar soit, het loopt zoals het loopt. Gezond blijven vind ik belangrijker. Als we er wel heen kunnen: fantastisch. Hopelijk mét park, maar anders zijn we samen. Als het later met het complete pakket kan: super. Maar al met al: afwachten.
Het loont om een doorlopende te nemen, die geldt ook bij weekendjes weg, theaterbezoek etc.

Wij kregen gisteren een filmpje van een leidster van Juul die liedjes aan het zingen en gitaar aan het spelen. Ooooh dat koppie, ze ging helemaal glunderen. Ik ben echt bang voor hoe het gaat als ze vanaf 1 juni pas weer naar het KDV gaat. Dat wordt volledig opnieuw wennen.
  woensdag 25 maart 2020 @ 11:19:01 #150
319308 Tink89
To live is to dance
pi_192264183
Prul moest enorm hard huilen van de filmpjes van de leidsters. Ze snapte er niks van en riep 'kinje! Kinje!' Echt zo sneu, dat doen we maar niet meer, ook niet omdat ze vanaf 1 mei toch al naar een nieuwe opvang zou gaan.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')