abonnement Unibet Coolblue
pi_191591607
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 21:08 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Dit lijkt wel zo'n scène uit How to lose a guy in 10 days of hoe heet die film.
Toen koos 'ie in gedachten al het "Hazes pad", maar wachtte nog op een geschikt moment om het definitief uit te maken. En dat werd, zoals we weten, op Valentijnsdag O+
pi_191591704
Ik denk dat hij en Mo’tje alweer eerder closer met elkaar werden en vooral zíj weer toenadering heeft gezocht en hem nog een kans wilde geven. Hazes stond daar natuurlijk wel voor open.
Die heeft Bridget niets vertelt en Bridget had dus geen idee en was nog stapel verliefd.
In Curaçao bleek het toch allemaal anders in elkaar te zitten voor haar en heeft Hazes het uitgemaakt.
Hij weer terug naar Mo en Bridget met liefdesverdriet achtergelaten. :Y)
  woensdag 19 februari 2020 @ 22:06:03 #28
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_191591733
Maar is Bridget dan nu de powerrrrvrouw, nu de rollen omgekeerd zijn :?
pi_191591782
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 22:06 schreef herverwijderd het volgende:
Maar is Bridget dan nu de powerrrrvrouw, nu de rollen omgekeerd zijn :?
nee want de huismoekes kunnen zich niet met haar identificeren zoals met Mo.
  woensdag 19 februari 2020 @ 22:09:40 #30
7446 Pippi
Crazy cat woman
pi_191591810
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 22:06 schreef herverwijderd het volgende:
Maar is Bridget dan nu de powerrrrvrouw, nu de rollen omgekeerd zijn :?
:N
pi_191592713
  Spellchecker woensdag 19 februari 2020 @ 22:52:30 #32
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_191592885
Dus nu is het weer wachten tot de bom tussen Mo en Andre voor de 13e keer barst? :P

Vind het toch ook wel weer sneu voor Bridget, het maakt Andre blijkbaar allemaal geen hol uit _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_191593786
De enige voor wie ik het sneu vind is de zoon van bridget.
Die is al wat ouder en leest ook van alles.
Echt heel zielig
pi_191594729

Kijk zijn pa wist ook hoe hij met deze issues om moest gaan.
Vergevúúh hoort oook bij de liefdúúh.
  donderdag 20 februari 2020 @ 05:47:06 #36
487409 Dazalbest
Het gaat zoals het gaat
pi_191594758
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2020 00:26 schreef woxxel het volgende:
De enige voor wie ik het sneu vind is de zoon van bridget.
Die is al wat ouder en leest ook van alles.
Echt heel zielig
Dit dus!
  Tettenkoning donderdag 20 februari 2020 @ 06:42:52 #37
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_191594989
quote:
0s.gif Op woensdag 19 februari 2020 21:44 schreef letmehearyouscream het volgende:
Die gaan samen snode plannetjes smeden tegen Monique! Ik zie ze al zitten, samen de social media onveilig maken met hun trollenleger.
Dan doet Dothan ook mee zeker? Of hebben ze alleen advies ingewonnen?
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_191595004
quote:
1s.gif Op donderdag 20 februari 2020 06:42 schreef Nine. het volgende:

[..]

Dan doet Dothan ook mee zeker? Of hebben ze alleen advies ingewonnen?
klopt, hij reageert ook dikwijls als eerste op B.
pi_191595109
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2020 00:26 schreef woxxel het volgende:
De enige voor wie ik het sneu vind is de zoon van bridget.
Die is al wat ouder en leest ook van alles.
Echt heel zielig
Ja dit vind ik ook echt sneu, ook dat hij meteen alweer met André op een instagram foto stond. Ik snap oprecht niet dat je die meteen aan je kind voorstelt, mee op vakantie neemt etc als je zo kort iets met iemand hebt.
  donderdag 20 februari 2020 @ 07:30:05 #40
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_191595205
ANDRÉ slaapt weer thuis bij MONIQUE!
...waar de twee, net als in vroegere tijden, samen de nacht en de ochtend doorbrachten.

’Eind goed, al goed’ komt steeds dichterbij:

Terwijl BRIDGET MAASLAND op de radio vertelt over haar liefdesverdriet, ligt ANDRÉ HAZES – ’thuis’ in Berkel en Rodenrijs – náást MONIQUE WESTENBERG. PRIVÉ constateert dat de zanger er geen gras over laat groeien in zijn pogingen zich te herenigen met zijn gezin. Slechts uren nadat Monique is teruggekeerd uit Curaçao, rijdt de zanger naar hun huis om daar de nacht door te brengen...
Met een capuchon over zijn hoofd getrokken verlaat ANDRÉ HAZES aan het begin van de middag een huis waar hij de dag ervoor is aangekomen en vervolgens de hele nacht is gebleven. Een huis dat hij goed kent en wat in het kadaster op zíjn naam staat. Het is namelijk de woning in Berkel en Rodenrijs waar MONIQUE WESTENBERG sinds november alléén woont met hun zoontje, nadat André was gevallen voor BRIDGET MAASLAND.

MAAR KIJK NU EENS: PAPA IS OVERDUIDELIJK WEER THUIS!
Monique kwam dinsdag terug van Curaçao waar, ondanks de aanwezigheid van Bridget op hetzelfde eiland, voor André en haar een ware verzoeningsvakantie lijkt te hebben plaatsgevonden. Bridgets reis naar het paradijs werd een disaster, waar zelfs de tv-collega’s van Red mijn vakantie! niets voor haar hadden kunnen uitrichten.

Opdringerig
Maandenlang heeft Monique gezwegen over het drama dat zich in haar leven voltrok, op de dag dat André bekendmaakte dat hun relatie voorbij was. Toen leek hem dat ’ondanks alle tranen die eroverheen zijn gegaan, het beste besluit’.
André verkaste naar Amsterdam en was daar regelmatig te vinden het in het gezelschap van Bridget en haar entourage, waar ineens steeds vaker moeder RACHEL HAZES zich bij aansloot. Die leek nogal ingenomen met déze one of a kind-schoondochter. Met Bridget kwam ze de feestdagen wel door en begin januari werd er met elkaar zelfs een tripje gemaakt naar Italië, waar Ras op liefdesgebied ook wat voetstapjes heeft liggen.
Wie had aan de hand van de talloze beelden, die van deze reis werden gedeeld, kunnen denken dat de kaarten half februari al zo anders geschud zouden zijn? Eind januari zelfs leek alles nog koek en ei, al raakte de absolute incrowd van André er toen steeds meer van overtuigd dat de roze bril van de liefde al wat donkerder begon te kleuren.
Een insider verzekert PRIVÉ: „Dat was het moment waarop André zich eraan begon te storen dat zijn nieuwe vriendin zich zo opdrong. Het waren de dagen van De Vrienden van Amstel LIVE!, een van de evenementen waarop hij zich elk jaar enorm verheugt, omdat het voor de artiesten een feest is om te doen. Ze zijn daar met elkaar, het is vertrouwd en hij is one of the guys. Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig. Maar Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band. Zij hebben daar de tijd van hun leven, waar ze het straks als ze zestig zijn nóg over hebben. Die band is een hechte vriendengroep. En wat moet jij daar dan tussen? Monique voelde dat veel beter aan. Die liet hem razen en ravotten. En ze zal heus hebben gedacht: wat gebeurt daar allemaal? Maar ze liet hem wel vrij!”

De scheuren werden duidelijker toen het tijd werd om de koffers te pakken voor Curaçao. In Bridgets eigen programma werd beweerd dat Monique last-minute naar dat eiland was gekomen en zich min of meer aan haar ’ex’ had opgedrongen. De waarheid is dat het optreden daar, van de meest succesvolle artiest van het land, natuurlijk vorig jaar al was vastgelegd. En de bijbehorende trip met de hele familie uiteraard ook. Toen het zover was gingen Monique, André en haar vader met nieuwe liefde ook die kant op. En wat er allemaal zou gebeuren, zouden ze wel zien.
Zo geschiedde. En niet alleen de Westenbergs zagen wat er gebeurde, inmiddels heeft heel Nederland dat kunnen zien. Weekblad Privé heeft deze week de EXCLUSIEVE FOTO’S van wat er zich afspeelde toen ook Bridget koers zette naar ’de West’ en op temptation island landde, waar André en Monique een paar heerlijke dagen met elkaar en hun zoontje beleefden. Het leek alsof er tussen hen nooit iets was voorgevallen wat hun geluk had verstoord.
Happy days are here again, maar niet voor Bridget. Niet alleen kreeg zij een pijnlijk onthaal op het vliegveld, waar André haar een half uur liet wachten, zelfs toen zij een dag later wel vanaf het strand ’met elkaar in zee’ gingen, straalde dat al uit dat zulks niet voor de rest van hun leven zou zijn.
Op Curaçao was het geluk van André en Bridget, dat officieel NET GEEN HONDERD DAGEN heeft geduurd, al ten dode opgeschreven. De kaarten waren geschud en André wilde, zo vertellen ingewijden aan Privé, toen al nog maar één ding: terug naar huis!

En daar heeft hij tot dusver ook geen gras over laten groeien.
Nadat hij met Bridget was teruggevlogen naar Nederland, kan het niet lang hebben geduurd dat hij haar duidelijk maakte dat hij niet met haar verder wilde. Bridget moet totaal zijn overrompeld. Op de radio vertelde ze over haar grote liefdesverdriet en de pijn die deze beslissing van haar jonge vriend haar heeft gedaan.
Wat zij niet wist, terwijl ze goede vriend FRANK DANE in diens ochtendshow op 538 te woord stond, is dat André – thuis in Berkel en Rodenrijs – de uitzending vrijwel zeker miste. Pas tegen twaalven gingen daar de gordijnen open en nog een uur later waagde André zich er voor het eerst weer buiten, in de korte spurt van de voordeur naar het portier van zijn auto.
Op de enthousiaste vraag ’is nu alles weer goed?’, reageerde hij slechts met een lach. Maar dat was, op die plek, na deze nacht, wel een veelzeggende.

Telegraaf
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_191595231
Wel knap dat ze weten dat ze ook echt naast elkaar liggen en zo :P
Je raekt an de dinge geweun.
pi_191595236
Tering wat een verhaal.
Tap tap tap
  donderdag 20 februari 2020 @ 07:38:18 #43
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_191595258
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2020 07:34 schreef CherryLips het volgende:
Tering wat een verhaal.
Is een artikel in de krant van vandaag, dacht zet het hier neer :Y
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  donderdag 20 februari 2020 @ 07:42:54 #44
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_191595288
Ik snap dit echt niet, het wordt gebracht als een overwinning voor Mo maar come the fuck on _O- _O-
pi_191595337
Kunnen we de term Tokkie niet beter gaan vervangen voor Hazes?

Een aflevering van Jerry Springer is er niets bij.
pi_191595513
quote:
10s.gif Op donderdag 20 februari 2020 07:42 schreef herverwijderd het volgende:
Ik snap dit echt niet, het wordt gebracht als een overwinning voor Mo maar come the fuck on _O- _O-
Heldin van de huismoekes, en nu speculeren op een ontdooide liefdesbaby
  donderdag 20 februari 2020 @ 08:25:23 #47
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_191595539
Antwee blijft aardig buiten schot, met de liefdes perikelen Monique Bridget.
lijkt wel of hem niks kwalijk wordt genomen, of zie ik dat verkeerd?
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_191595548
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2020 08:25 schreef Poezewoes het volgende:
Antwee blijft aardig buiten schot, met de liefdes perikelen Monique Bridget.
lijkt wel of hem niks kwalijk wordt genomen, of zie ik dat verkeerd?
Volgens mij is hij gewoon (alweer) de vreemdganger, maar dat zijn fans hem daar niet op afrekenen verbaast me niet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_191595554
quote:
0s.gif Op donderdag 20 februari 2020 08:25 schreef Poezewoes het volgende:
Antwee blijft aardig buiten schot, met de liefdes perikelen Monique Bridget.
lijkt wel of hem niks kwalijk wordt genomen, of zie ik dat verkeerd?
Hij is de smeerlap hier. Ik vind het zelfs sneu voor Bridget nu.
Tap tap tap
pi_191595562
Volgens Guido den Aantrekker klopt het dat Antwee in het huis sliep die nacht, maar kwamen Mo en Andrie pas de volgende ochtend aan op Schiphol. Hij heeft er dus alleen geslapen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')