Ik ik weer aan Dallasquote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:42 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Bij lamsbout denk ik alleen aan het perfecte moordwapen.
Was een standaard bak nasi van de Makro.quote:
Hitchcock vond dat ookquote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:42 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Bij lamsbout denk ik alleen aan het perfecte moordwapen.
Ja héhéquote:
Ellie? waarom weet ik ditquote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:45 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ik weer aan Dallas [ link | afbeelding ]
Ja.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:45 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Ik zie het niet zo goed. Ik herken (denk ik) speklap en saucijs?
Ik dacht Roald Dahl.quote:
Zij speelde de rol met de lamsboutquote:
Wanneer je een banaan kan kopen, kan je toch ook ketjap kopen?quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:40 schreef drakin het volgende:
[..]
Die nasi is anders veel te droog
O ik denk nog banaan erbij te kopen om te bakken, ook lekker
Ohhh. Ik ken haar alleen van Dallas. Toen was ze wel een stuk ouderquote:
Nee johquote:
Ik kan me er niets bij voorstellen, maar wie weet. Ik lust al geen speklap of saucijs.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:48 schreef Voxs het volgende:
[..]
Ja.
Dit gaat er in
75 gram vloeibare boter
2 uien grof gesnipperd
4 speklapjes
4 saucijzen
200 milliliter vleesbouillon
1 kilogram kruime aardappels geschild, in stukken
500 gram zure appels
500 gram peren
1 mespuntje kaneelpoeder
1 appelstroop
1 mosterd
ja dat kan, en dat was ik dus ook van plan, de banaan is gewoon nog extra lekker erbij.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:49 schreef Straatverlichting het volgende:
[..]
Wanneer je een banaan kan kopen, kan je toch ook ketjap kopen?
Lama; ik begrijp sommige dingen niet of zo.
ow, van die kant en klaar nasi? een glazig gebakken uitje maakt het al smeuïger, ik las al dat je geen ketjap had, ook dat maakt het al smeuïger.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:46 schreef drakin het volgende:
[..]
Was een standaard bak nasi van de Makro.
Zat in een too good too go pakket.
Had er dus meteen pindasaus bij moeten kopen, makro heeft wel lekkere
o ja uien heb ik nog wel in huis, goed ideequote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:51 schreef Charmian het volgende:
[..]
ow, van die kant en klaar nasi? een glazig gebakken uitje maakt het al smeuïger, ik las al dat je geen ketjap had, ook dat maakt het al smeuïger.
quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:49 schreef Straatverlichting het volgende:
[..]
Wanneer je een banaan kan kopen, kan je toch ook ketjap kopen?
Lama; ik begrijp sommige dingen niet of zo.
Ik heb het over de schrijver van het boek.quote:
Ja dat kloptquote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:49 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Ohhh. Ik ken haar alleen van Dallas. Toen was ze wel een stuk ouder
Uhh ?quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:52 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Ik heb het over de schrijver van het boek.
Stamppot met fruit, stroop kaneel:=zoete hap. Met mosterd om de boel een beetje interessant te houden.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:51 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Ik kan me er niets bij voorstellen, maar wie weet. Ik lust al geen speklap of saucijs.
Kee... zo maak ik mn pinda saus iig, eet ze:quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:51 schreef drakin het volgende:
[..]
ja dat kan, en dat was ik dus ook van plan, de banaan is gewoon nog extra lekker erbij.
Bakbanaan
Moord met de lamsbout is een boek van Roald Dahlquote:
Okquote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:54 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Moord met de lamsbout is een boek van Roald Dahl
En Hitchcock heeft de film gemaakt begrijp ik nu.
Ik doe wel altijd een paar stukjes pure chocola in mijn chilli con carnequote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:54 schreef Voxs het volgende:
[..]
Stamppot met fruit, stroop kaneel:=zoete hap. Met mosterd om de boel een beetje interessant te houden.
Ik doe het meestal op de ik doe maar wat manier en dan komt er vanzelf iets lekkers uit.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:54 schreef Straatverlichting het volgende:
[..]
Kee... zo maak ik mn pinda saus iig, eet ze:
djahé (gemalen gember),
djinten (gemalen komijn),
ketoembar (gemalen korianderzaad),
koenjit (gemalen kurkuma of geelwortel),
laos (gemalen galangawortel),
knoflookpoeder,
kerrie djawa
serehpoede
uienpoeder.
sambal oelek,
ketjap manis
goela djawa (evt. bruine basterdsuiker),
santen
edit: en pindakaas natuurlijk
Het trekt me niet aan, maar ben sowieso een zeikerd met eten.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 16:54 schreef Voxs het volgende:
[..]
Stamppot met fruit, stroop kaneel:=zoete hap. Met mosterd om de boel een beetje interessant te houden.
Ik denk (hoop) dat het cynisch isquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:01 schreef oma-Nijn het volgende:
[..]
Het trekt me niet aan, maar ben sowieso een zeikerd met eten.
Waar is t spek dan?quote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:04 schreef Soury het volgende:
Al is hete bliksem wel lekker. Zure appels, aardappels en uien.
Ja ook of rookworstquote:
Gelukkig! Moet wat zoutigs bij.quote:
Ja zeker!!quote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:07 schreef Straatverlichting het volgende:
[..]
Gelukkig! Moet wat zoutigs bij.
Ik lust heel weinig.quote:
Ik eet alles wel. Ik ben niet zo van het zoete(als kind al had ik er een tering hekel aan dat mijn oma ongevraagd suiker in mijn thee deed) . Toetjes en taart kan ik prima laten staan. Verder eet ik alles en zoet en zout gaan prima samenquote:
Ik ook wel, precies het tegenovergestelde van mijn zusje.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:17 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik eet alles wel. Ik ben niet zo van het zoete(als kind al had ik er een tering hekel aan dat mijn oma ongevraagd suiker in mijn thee deed) . Toetjes en taart kan ik prima laten staan. Verder eet ik alles en zoet en zout gaan prima samen
Raar is dat eigenlijk.. smaak. Waarom lust jij iets niet en de ander wel. Ik las een keer dat dingen die je niet lust, ook niet goed voor je zijn (dat zitten er waarschijnlijk stofjes in waar je niet goed tegen kan).quote:
Klopt wel een beetje, ik heb mij wel eens verdiept in smaak en dat is best wel grappig.quote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:27 schreef sjampoeh het volgende:
[..]
Raar is dat eigenlijk.. smaak. Waarom lust jij iets niet en de ander wel. Ik las een keer dat dingen die je niet lust, ook niet goed voor je zijn (dat zitten er waarschijnlijk stofjes in waar je niet goed tegen kan).
Maar net zo goed bullshit zijn
Ik zit ff te denken wat ik echt niet lust. Paling hoef ik niet, vieze slangachtige glibberige dingen en mosselen lijken me ook vies.
Prei vind ik als groente wel goor. Maar door gerechten prima.
Aardappelen vind ik meh. saai
Ik ging helemaal uit mijn plaat met knoflook. Dat is nog steeds iets wat ik altijd in de ijskast hebquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:29 schreef chufi het volgende:
Pas toen ik uit huis ging leerde ik andere ingrediënten eten...
dat moet je niet in de koelkast bewarenquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:33 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ging helemaal uit mijn plaat met knoflook. Dat is nog steeds iets wat ik altijd in de ijskast heb
Oh maar het zit in de groetenla. En daar laat ik het lekkerquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:35 schreef sjampoeh het volgende:
[..]
dat moet je niet in de koelkast bewaren
ik ben ook een knoflook liefhebber. Thuis aten we dat nooit ivm met vaders beroep.. Champignons hadden we ook nooit omdat mn moeder daar een keer ziek van zou zijn geworden.. dus allergisch in haar ogen. Dus sjampies eet en drink ik graagquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:33 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik ging helemaal uit mijn plaat met knoflook. Dat is nog steeds iets wat ik altijd in de ijskast heb
Zo is dat.. Ligt in de super ook gekoeldquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:35 schreef Soury het volgende:
[..]
Oh maar het zit in de groetenla. En daar laat ik het lekker
leuke spelfoutquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:35 schreef Soury het volgende:
[..]
Oh maar het zit in de groetenla. En daar laat ik het lekker
gebakken sjampies met knoflook op toastquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:36 schreef chufi het volgende:
[..]
ik ben ook een knoflook liefhebber. Thuis aten we dat nooit vim met vaders beroep.. Champignons hadden we ook nooit omdat mn moeder daar een keer ziek van zou zijn geworden.. dus allergisch in haar ogen. Dus sjampies eet en drink ik graag
Snap ik. Ik heb een hekel aan venkel ik kan verder niks anders bedenkenquote:Op vrijdag 14 februari 2020 17:36 schreef chufi het volgende:
[..]
ik ben ook een knoflook liefhebber. Thuis aten we dat nooit vim met vaders beroep.. Champignons hadden we ook nooit omdat mn moeder daar een keer ziek van zou zijn geworden.. dus allergisch in haar ogen. Dus sjampies eet en drink ik graag
quote:
Jesusquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |