You prepper!quote:Op zaterdag 8 februari 2020 21:29 schreef kree het volgende:
Ik heb Chili concerned gemaakt maar weer eens, maar nu eens met wat meer zelf gemaakt.
Gelijk genoeg om een hele hoop in te vriezen want grote pan vol. Heb alles maar dubbel gekocht dit keer om me even alle moeite te besparen.
Maar zelf ff wat groente gesneden etc. Naja voorlopig weer een voedselvoorraad
Whaha ja daar lijkt het wel een beetje op ja.. naja denk beetje praktisch met weinig tijd enzo. Blijf koken eigenlijk best leuk vinden zo ff. Maar gun me er eigenlijk te weinig tijd voor door de weeks.quote:
Lekker!quote:Op zaterdag 8 februari 2020 22:40 schreef drakin het volgende:
Surinaams uit eten geweest.
Allemaal kleine gerechtjes, garnalensoep vooraf en kokosijs toe
Wat is het verschil tussen boerenappeltaart en gewone appeltaart?quote:Op zaterdag 8 februari 2020 22:50 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Lekker!
Thee en een stuk boeren appeltaart.
Nou dat gaat niks worden. Heb die canneloni weg geflikkerd, die saus basis maar een spaghetti saus van gemaakt voor in de vriezer. Vanavond hele kip uit de oven, turkse rijst/pilav en kikkererwtensalade.quote:Op zondag 9 februari 2020 08:28 schreef anndb het volgende:
Cola zero nu. Voor vanavond staat er canneloni met mosterdragout en tomatenboter op het menu uit het boek van Sergio Herman. Zo maar eens kijken wat daar eventueel al aan voor te bereiden is, dat ik straks niet te veel werk er aan heb.
Ziet er gezond uit! Zie wat eronder zit nietquote:
Ovenfrites, daarop gyros reepjes, gesmolten kaas, komkommer, tomaat, sla en knoflooksaus.quote:Op zondag 9 februari 2020 20:36 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er gezond uit! Zie wat eronder zit niet![]()
Nu thee, haverkoekje en mon cheri.
quote:Op zondag 9 februari 2020 22:24 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en laatste stuk appeltaart
Dacht al dat je wat anders gaat bakkenquote:Op zondag 9 februari 2020 23:03 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
First world problems
Morgen maar weer wat anders bakken
Nu: limo en Sallos
Lekker! Ga ik misschien donderdag heen. 2 Pizza's of pasta's voor ¤ 8,50... Echt niet normaal. Zeker niet voor de portie die je krijgt.quote:Op maandag 10 februari 2020 10:15 schreef Sunshine1982 het volgende:
Vanavond eten bij Happy Italy, dus ik zat te denken om voor tussen de middag een gezonde salade te maken. Zo even naar de supermarkt
Had ook de bonnen thuis gekregenquote:Op maandag 10 februari 2020 11:03 schreef FutureFairytale het volgende:
nu 2 chocolaatjes met rum
[..]
Lekker! Ga ik misschien donderdag heen. 2 Pizza's of pasta's voor ¤ 8,50... Echt niet normaal. Zeker niet voor de portie die je krijgt.
Ik ga nu ook vanavond! Collega vroeg of we vanavond konden ipv donderdag.quote:Op maandag 10 februari 2020 11:06 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Had ook de bonnen thuis gekregenGa vanavond met 3 collega's.
Zelf de drankjes halen? Wauw! Hier moet je gewoon buiten wachten (ook al zijn er tafels over) omdat ze te weinig personeel hebben op dat moment.quote:Op maandag 10 februari 2020 12:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ga nu ook vanavond! Collega vroeg of we vanavond konden ipv donderdag.
Vorige keer was er te weinig personeel en moest ik zelf de drankjes halen. Dus ben benieuwd hoe t nu gaat
Kan soms net zo lekker zijn als een slecht stuk vlees een ei. (edit: of nog lekkerder)quote:Op maandag 10 februari 2020 12:24 schreef Sigaartje het volgende:
Vanavond aardappels met spruitjes en een ei. Vleesloze dag.
Vegetarisch viel me erg zwaar. Maar minstens drie keer per week vleesloos is niet moeilijk, als het maar smakelijk is. Maar ik snap het wel, het is puur gewenning.quote:Op maandag 10 februari 2020 17:43 schreef anndb het volgende:
[..]
Kan soms net zo lekker zijn als een slecht stuk vlees een ei. (edit: of nog lekkerder)
Hier spaghetti bolognese vanavond, saus uit de vriezer.
Geef het weg.quote:Op maandag 10 februari 2020 17:56 schreef Uhmmpie het volgende:
Ik keek net hoeveel macaroni ik mee kreeg gister.
Ik vermoed dat ik er heel de week van kan eten
Op de houdbaarheid na dus... want eet 2 dagen niet thuis.
Dus mijn lief kan er gewoon van mee eten op vrijdag
Vriezer aan de volle kant... dus vrees dat er toch een deel richting vuilnisbak zal moeten.
Misschien morgen nog wat als lunch.... en anders weet ik het ook niet
En wat had je?quote:Op maandag 10 februari 2020 12:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Zelf de drankjes halen? Wauw! Hier moet je gewoon buiten wachten (ook al zijn er tafels over) omdat ze te weinig personeel hebben op dat moment.
OT: een volle kom met sla, avocado, mozzarella bolletjes, 2 eieren en tomaatjes.
Jaaammm!!quote:Op maandag 10 februari 2020 20:19 schreef mascara-klodder het volgende:
Vriend kwam eten, ik had gemaakt: foe yong hai, sambal boontjes, rijst, kip ketjap en komkommer in zoetzuur
[ afbeelding ]
Ik had sicciliana zoiets. Wel lekker gegeten, snel geholpen en fijne bediening. Dat valt me wel op, bij het filiaal in Rotterdam bij de kuip wordt je altijd netjes geholpen.quote:Op maandag 10 februari 2020 21:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
En wat had je?
Dit keer werd ik supersnel geholpen. Kreeg drinken snel en pizza na een minuut of 5-10..
Ik had pizza dello chef; tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, salami, spinazie en extra Spaanse peper![]()
Tafelgenoot quattro formaggi. Erg lekker maar volgens mij heeft hij nu een steen op zijn maag.
Nu thee, beetje kwark en mon cheri.
5 Tenten maar liefst in Rotterdam! Ik was in Zoetermeer. 15 euro kwijt met zn 2quote:Op maandag 10 februari 2020 21:42 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik had sicciliana zoiets. Wel lekker gegeten, snel geholpen en fijne bediening. Dat valt me wel op, bij het filiaal in Rotterdam bij de kuip wordt je altijd netjes geholpen.
We waren met zijn 4tjes rond de 65 euro kwijt. Viel reuze mee. Nu uitbuiken op de bank
Wat is hpquote:Op maandag 10 februari 2020 22:37 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
voor de zekerheid typ ik dit op een hp
hihiquote:Op maandag 10 februari 2020 22:43 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ohhh kompjoetr. Ik dacht dat we het over eten hier hadden
Cheers babe!quote:Op maandag 10 februari 2020 22:44 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
hihi
de wild apple... is lekker
apart smaakje
Hier ook richting bed.quote:Op maandag 10 februari 2020 22:45 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Cheers babe!![]()
Ik ga zo richting left-overs en dan slapen
Ziet er goed uit! Ken t niet. Eet ook zelf nooit tofu.quote:Op dinsdag 11 februari 2020 19:20 schreef realAIVD het volgende:
Liangban dofu met rijst
[ afbeelding ]
Ik geloof dat ik zojuist voor het eerst mijn nieuwe lievelingseten heb gemaakt en gegeten
Ik had er zelf ook nooit van gehoord, maar ik kwam het recept toevallig tegen:quote:Op dinsdag 11 februari 2020 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Ken t niet. Eet ook zelf nooit tofu.
Ooh ziet er beide lekker uit zeg! Hou onwijs van Aziatisch eten.quote:Op woensdag 12 februari 2020 09:11 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik had er zelf ook nooit van gehoord, maar ik kwam het recept toevallig tegen:
https://thewoksoflife.com/spicy-cold-tofu-liangban-dofu/
De saus heb ik voor een half pakje silken tofu gebruikt (=150 gram) en daar heb ik nog verse gember en geroosterde sesamzaadjes aan toegevoegd.
De silken tofu eet je in dit geval dus koud, direct uit de verpakking.
Dat spul is heel anders dan andere tofu, het zijn net dotjes room in een pittige saus.
Nu aan de koffie met een mueslibolletje
en voor vanavond heb ik alles klaarstaan om een ander recept van diezelfde site te maken:
https://thewoksoflife.com/beef-and-pepper-stir-fry/
Volgens mij is dat achterhaald en kan het net als andere groentes nog een keer opgewarmd.quote:Op woensdag 12 februari 2020 15:34 schreef manny het volgende:
Hallo kookfanatiekelingen. Vraagje:
Hoe fanatiek zijn jullie met het "niet twee keer opwarmen" van spinazie. Ik ben nu bijv lasagna aan het maken met spinazie. Denk dat ik over heb, en dan zou opwarmen dagje later toch moeten kunnen ?
Doe ik ook hoor.quote:Op woensdag 12 februari 2020 15:34 schreef manny het volgende:
Hallo kookfanatiekelingen. Vraagje:
Hoe fanatiek zijn jullie met het "niet twee keer opwarmen" van spinazie. Ik ben nu bijv lasagna aan het maken met spinazie. Denk dat ik over heb, en dan zou opwarmen dagje later toch moeten kunnen ?
Hahaquote:Op woensdag 12 februari 2020 18:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Zuurkoolstamppot (met ananas, rozijnen en spekjes) met verse worst![]()
Toe biest met basterdsuiker
Lekker he?quote:Op woensdag 12 februari 2020 18:30 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Haha
De zuurkoolstamppot is hier net klaar!
[ afbeelding ]
Met zout en peper
Mutti heeft goede saus/tomaten in blik.quote:Op woensdag 12 februari 2020 18:32 schreef golfer het volgende:
Ik maakte Siciliaanse visstoof met venkel en parelcouscous, https://www.ah.nl/allerha(...)kel-en-parelcouscous.
Met i.p.v. de couscous basmatirijst.
Was erg lekker.
Ik vind ze allebei lekker, maar niet tegelijk .....quote:Op woensdag 12 februari 2020 18:49 schreef Sigaartje het volgende:
Zuurkoolstamppot met bitterballen lijkt mij ook geen slecht idee. Ik ga dat proberen!
Vorige week (of twee weken geleden) een boel flessen gekocht (in de bonus)quote:Op woensdag 12 februari 2020 23:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mutti heeft goede saus/tomaten in blik.
Klopt. Prima kwaliteit.quote:Op woensdag 12 februari 2020 23:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Mutti heeft goede saus/tomaten in blik.
Ik helaas maar 2quote:Op woensdag 12 februari 2020 23:12 schreef maily het volgende:
[..]
Vorige week (of twee weken geleden) een boel flessen gekocht (in de bonus)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |