abonnement Unibet Coolblue
pi_191713710
Ik vind het zelf ook overdreven, kinderen reageren er inderdaad wat milder op, dat heb ik ook gelezen. Doe ook wekelijkse boodschappen altijd dus voorraad genoeg :') maar idd, de paniek eromheen vind ik wel echt beangstigend. Volg zelf alleen het rivm.

1 liter vocht wordt hier met veel moeite gehaald, y. Drinkt 300ml aan dreumesmelk en de rest is af en toe wat slokjes water eigenlijk.. wel heel zielig van dat poepen @Helsinki ;( zeker als er bloed bij komt kijken schrik je je toch wel een ongeluk. Heb je al pruimensap oid geprobeerd? Hier werkt havermout pap ook altijd wel goed.
pi_191715131
quote:
1s.gif Op donderdag 27 februari 2020 12:41 schreef Framblij89 het volgende:
Ik zie her en der op instagram steeds meer stories verschijnen van moeders die allemaal lang houdbare voedingsmiddelen inslaan voor het geval het Corona virus hier op duikt en we in het ergste geval binnen moeten blijven.

Zijn jullie van plan om dat soort maatregelen te nemen of vinden jullie het wat overdreven?
Kwam hier vandaag een vent tegen in de Albert Heijn met 200-300 euro aan boodschappen aan pasta, rijst, potjes sauzes en conserven. :9

Ik kan me niet voorstellen dat als ze een stad/dorp op slot gooien dat de supermarkten niet aangeleverd worden. Je kunt niet iets afsluiten van bevoorrading. Voor 1-2 weken heb ik zelf sowieso wel eten in huis, dus komt goed.

Toevallig wel net van de week potjes binnengekregen voor maand(en), mocht ik geen verse groente kunnen kopen zit dat dus ook wel goed en luiers ingeslagen want aanbieding. Ik denk dat ik qua kind wel weken vooruit kan. :P Onbewust ingeslagen wel.
  donderdag 27 februari 2020 @ 16:30:57 #253
319308 Tink89
To live is to dance
pi_191715510
quote:
1s.gif Op donderdag 27 februari 2020 10:54 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Huh? Ik heb Bollie gewoon gewassen hoor, ook haar haren. Zat ook wat bloed in na de buisjes plaatsen. Mocht ook, alleen moest ik haar oortjes bedekken (ik deed er vette watten in, kind zittend in bad en dan met de sproeier haartjes wassen. Niet oortjes onder water doen dus. Dat mag inderdaad niet).

Hier noemen ze het ook dagopname trouwens. Terwijl we na 2 uur alweer buiten stonden (moest er om 7:15 zijn, Bollie was om 08:00 aan de beurt, om 08:20 waren we weer op de gewone kamer en nadat ze wat wou eten mochten we om 9:00 alweer gaan).

Hier ook een duidelijk verschil met buisjes! We hebben sinds de ingreep zo’n blije en veel meer ontspannen dreumes. En een dag na de ingreep begon ze al met allerlei nieuwe woordjes nazeggen; die kon ze voorheen volgens ons gewoon toch minder goed horen. En onze nachten zijn, over het algemeen, ook echt wel rustiger!
Hier een week niet nat worden en prul heeft lang en veel haar en dat kan ik niet wassen zonder alles nat wordt...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_191739362
Poe ik heb weer heel wat pagina's bij te lezen! De week startte hier met een overlijden in de familie en gister dus nog een begrafenis gehad. Madame mocht wel mee, maar besloten dat dat gewoon niet wenselijk/handig was. Overigens was er wel een ander klein meisje mee, maar die was gesloopt (want in middagslaapje).

Efteling is te ver vanaf het noorden om even een dagje heen te gaan. Madame vindt Pardoes in de AH overigens wel interessant.
Het klinkt als @Framblij89 ook ergens hier de regio hier woont?

@exode, whow 15 jaar dat is al lang zeg! Gefeliciteerd.

@Malteser, prachtig lekker crossen in het water! Madame heeft geen moeite met het weer. Op de fiets mag vooral de capuchon en de handschoenen (ook al is het koud) niet aan. 'Wil je ...?' 'NEEEEJ'; dan toch niet!

@NicolasJoy, ontruimen en in de regen staan lijkt me niet de beste oplossing met dit weer. Gelukkig nu weer lekker warm en veilig thuis.

@Wolken, ik gniffel bij de 'bikkel = hond' gedachte. Madame is net zwaan-kleef-aan; even met papa spelen en ze hoort mama en ze moet er GELIJK heen.

@SacreCoeur, wat 1 liter vocht zijn we bijna al op de helft na het ontbijt. Ze 'zuipt' echt gigantisch veel na het slapen (200 ml thee + 100 mL melk + 100 ml water oid). Verder vraagt ze gedurende de dag ook vaak om 'wa-wa' en krijgt ze dat ook gewoon. Onhandig dingetje is dat wat er in gaat ook weer eruit komt... af en toe luierlekkage omdat hij erg vol zit.

Praten gaat hier echt hard nu. Ik denk dat ze de afgelopen paar weken bijna haar aantal woorden heeft verdubbeld wat ze zegt. Ook de raarste dingen probeert ze na te zeggen. Vorige keer kwam ik met tellen rond de 30 woorden uit, maar het zal nu wel richting de 50 zitten.

Op vakantie had ik een aantal legpuzzeltjes (2, 3 en 4 stukjes) gekocht om haar beetje uit te dagen. Vandaag maakte ze zelfstandig een puzzel van 4 stukjes. Op de doos staat overigens 2+-jaar. Als ik Van-Wiechen schema invul, kan ik eigenlijk bijna alles van 2 jaar aftikken (ze is nu net 1,5 jaar). Als ik in de garage kom, stapt ze ook op haar driewieler en probeert ze te fietsen. Alleen meer dan stukje vooruit en dan weer achteruit en soms per ongeluk 2 trappen vooruit komt ze nog niet.

Wanneer Madame iets wil dan wijst ze op zichzelf en zegt ze haar 'naam' _O- Vanmiddag lag ze op bed met haar vingers te spelen en zei ze 'Pika'(pink) uit zichzelf. Daarnaast kan ze erg ondeugend en eigenwijs zijn. We zitten wat dat betreft echt in een NEEEEE-fase. Heerlijk die ontwikkelingen!
pi_191744862
Fijn weer wat van je te lezen @MissEnergy

Hopelijk niet iemand dichtbij of (te) jong in de familie.. :*
pi_191745025
Hebben jullie van de kinderopvang vandaag ook bericht gehad omtrent 't corona virus?

Hebben hier nieuwe richtlijnen gekregen qua wel/niet brengen van je kind.
(38 graden + veel hoesten of kortademig = niet welkom/ophalen)
Snap het wel, maar vind 't allemaal nogal wat. Ook die opvang in Amsterdam die dan 2 weken dicht is. Je moet het maar wel even kunnen regelen.
pi_191746585
Onze jongens gaan niet naar de opvang, maar op school van de oudste wordt er wel aandacht aan besteed. In alle klassen staat desinfecterende handgel waar de kinderen gebruik van kunnen/moeten maken en zijn er gesprekken geweest over wat het virus is en wat er kan gebeuren als je het krijgt.
Wat hier vanavond thuis resulteerde in een hysterisch kind, ze hoorde mij hoesten en dacht dat ik nu 2 weken in een kippenhok moest _O- het woord quarantaine is niet helemaal overgekomen. Gelukkig haar gerust kunnen stellen, ik verslikte me in een slok water..

Wij zijn bezig om de jongens uit een open beker te leren drinken, zo grappig.. ze willen de beker niet zelf vasthouden en is het net of je twee aapjes zit te voeren..

Jeremy loopt nog steeds niet, maar kan sinds vandaag wel zelf de trap opklimmen, kleine schurk. Hij loopt overigens wel langs bank,tafel en aan onze handen dus het is wachten wanneer hij genoeg vertrouwen heeft dat hij het ook zelf kan.
Ook Vincent is aardig behendig op de trap, die kan ook al voorzichtig naar beneden.

Lekker stel is het samen O+

pi_191748026
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 februari 2020 22:59 schreef NicolasJoy het volgende:
Fijn weer wat van je te lezen @:MissEnergy

Hopelijk niet iemand dichtbij of (te) jong in de familie.. :*
Dank :) oom van man, 73 jaar. Vrij heftig ziek en week eerder al afscheid genomen toen hij nog bij was.

Wij gebruiken nog veel de fles ivm knoeien, rietje of open beker lukt ook wel.

Hier lukte trap klimmen ook eerder dan los lopen. Inmiddels kan ze zelf de trap op en af. Gister in speelhal ging ze voor het eerst op billen van de glijbaan (normaal gaat ze op buik net als van trap af), dat had ze vast afgekeken van iemand :d
pi_191752928
MissEnergy, gecondoleerd nog. Altijd naar om iemand dichtbij te verliezen.
Wel fijn om te lezen dat Madame zo goed ontwikkelt!

Aapie: wat een kerels toch. Heerlijk!

NicolasJoy: het Coronavirus, lastig wel waar je nu wel en niet goed aan doet. Ik vertrouw in dit soort situaties altijd maar op de mensen die ervoor geleerd hebben en volg hun adviezen op.

Waar we normaal de gezondheidsissues met Twix hebben, was het deze keer de beurt aan Mars. We hebben voor hem de ambulance gebeld waarmee hij naar het ziekenhuis is vervoerd. Uiteindelijk blijkt het een (gelukkig onschuldige) koortsstuip te zijn geweest waar hij wat langer in bleef hangen dan ‘normaal’.
Ik ben weer 10 jaar ouder.
pi_191753411
Oh bah wat naar. :{ Hoe is het nu met Mars?
pi_191754398
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 februari 2020 15:04 schreef NicolasJoy het volgende:
Oh bah wat naar. :{ Hoe is het nu met Mars?
Hij is nog ziek (infectie aan de luchtwegen) maar geen stuipen meer gehad.
pi_191754400
@MissEnergy gecondoleerd! En ik woon in zuid Holland, omgeving
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:Y leuk hé die ontwikkelingen!

@Malteser jezus dat is schrikken! wat naar van mars ;( hoe is het nu met hem?
Edit: spuit elluf. Beter dat ie geen stuipen meer heeft gehad. Lijkt me echt rot om te zien.

@aapieannie kippenhok _O-
pi_191754574
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 februari 2020 14:35 schreef Malteser het volgende:
MissEnergy, gecondoleerd nog. Altijd naar om iemand dichtbij te verliezen.
Wel fijn om te lezen dat Madame zo goed ontwikkelt!

Aapie: wat een kerels toch. Heerlijk!

NicolasJoy: het Coronavirus, lastig wel waar je nu wel en niet goed aan doet. Ik vertrouw in dit soort situaties altijd maar op de mensen die ervoor geleerd hebben en volg hun adviezen op.

Waar we normaal de gezondheidsissues met Twix hebben, was het deze keer de beurt aan Mars. We hebben voor hem de ambulance gebeld waarmee hij naar het ziekenhuis is vervoerd. Uiteindelijk blijkt het een (gelukkig onschuldige) koortsstuip te zijn geweest waar hij wat langer in bleef hangen dan ‘normaal’.
Ik ben weer 10 jaar ouder.
pff, malteser, schrikken zeg. :*
pi_191755544
Ik zit in de auto te wachten tot Madame weer wakker wordt, ze doet even een extra slaapje. Natuurlijk altijd net voordat je op bestemming komt in dromenland!

Heftig zo'n koortsstuip, lijkt me erg eng. Nu medicijnen voor infectie? Hopelijk snel de oude.

Zuid Holland is beetje ver van Friesland, wel dichterbij de Efteling ;) ik kom overigens zelf uit die provincie en ben import-Fries.

Prachtig de interpretatie van kinderen. Madame definieert voor zichzelf opdrachten op basis van dingen die we zeggen. 'papa vergeet theekopje' hobbeldehobbel en ze gaat het kopje halen..

Vanmorgen bij de kringloop wat puzzels gescoord. Nieuwe puzzels met 4 stukjes legt ze vrij gemakkelijk zelf! Hier ook kleine puzzelaars?
pi_191755596
Wat een schrik malteser! Hopelijk snel weer de oude.

MissEnergy, hier word vooral gegooid met alles.. met duplo kan het gelukkig niet zoveel kwaad maar corrigeer ze er wel in.
Jeremy heeft trouwens een voorliefde voor onderzetters.. en Vincent trekt het liefst gewoon alles over hoop.
Ik heb vorige week geprobeerd of ze kleuren al leuk vonden, maar nadat ze allebei eerst een potlood in het oor van de ander propte en daarna het papier opaten heb ik de poging maar gestaakt
pi_191758108
@appieannie, ik krijg een holbewoner gevoel van het potlood verhaal (een bot door je hoofd 8)7 )
Gooien valt hier gelukkig mee, tenzij is niet wil zoals ze gaat. Ze is ook erg netjes van het opruimen, maar misschien een meisjesding? Als ik iets niet op de juiste plek heb teruggelegd, staat ze mij erop te wijzen ^O^ Diverse dingen zitten achter een gesloten kast en ze mag maximaal 1 ding eruit hebben. Oftewel uitgespeeld met het ene is het netjes terugzetten voordat je het volgende mag!

De nieuwe puzzels met 4 stukjes gaan gewoon nu al goed (ben je dus 18 maand...)
pi_191759307
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 februari 2020 17:20 schreef MissEnergy het volgende:
Ik zit in de auto te wachten tot Madame weer wakker wordt, ze doet even een extra slaapje. Natuurlijk altijd net voordat je op bestemming komt in dromenland!

Heftig zo'n koortsstuip, lijkt me erg eng. Nu medicijnen voor infectie? Hopelijk snel de oude.

Zuid Holland is beetje ver van Friesland, wel dichterbij de Efteling ;) ik kom overigens zelf uit die provincie en ben import-Fries.

Prachtig de interpretatie van kinderen. Madame definieert voor zichzelf opdrachten op basis van dingen die we zeggen. 'papa vergeet theekopje' hobbeldehobbel en ze gaat het kopje halen..

Vanmorgen bij de kringloop wat puzzels gescoord. Nieuwe puzzels met 4 stukjes legt ze vrij gemakkelijk zelf! Hier ook kleine puzzelaars?
Nee, want het was een bovenste luchtweginfectie. We hebben wel neusdruppels gekregen die de slijmvliezen laten slinken (dus niet alleen zoutoplossing). En we hebben medicatie gekregen voor als hij opnieuw een stuip krijgt en er niet goed uit komt. Dat geeft wel wat rust.
pi_191761079
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 februari 2020 20:49 schreef Malteser het volgende:

[..]

Nee, want het was een bovenste luchtweginfectie. We hebben wel neusdruppels gekregen die de slijmvliezen laten slinken (dus niet alleen zoutoplossing). En we hebben medicatie gekregen voor als hij opnieuw een stuip krijgt en er niet goed uit komt. Dat geeft wel wat rust.
Wat een schrik Malteser. :*

Wij hadden het ook in huis nadat onze dochter twee keer een koortsstuip gehad had. Gelukkig hebben wij het nooit hoeven gebruiken, maar ik herken wel heel erg de rust die het geeft, gewoon omdat het medicijn in huis is. Beterschap voor je mini!
pi_191767567
We dachten dat het toeval was, maar 't lijkt dat ze hier een kleine update heeft gedraaid.

Ze komt dan bij je/staat in de kamer en zegt: "poep". Geeft dus zelf aan als ze gepoept heeft.
Eerste stap richting zindelijkheid? :9
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 1 maart 2020 @ 10:29:04 #270
74056 crew  ToT
pi_191768480
:') Mini-ToT opent de vuilnisbak en de klep van de wc, en gooit er vervolgens dingen in.
Tot nu toe gelukkig alleen een sponsje en wat troep, maar toch...... :o
pi_191769074
Wij hebben mail van het KDV en de school van B over het Corona virus. Wat ik onder andere begrijp is dat het bij kinderen juist erg mild is. Het is een enorm besmettelijk, heftige griep zoals ik het lees.
B en ik zijn net terug uit Londen en ik heb daar wel extra vaak mijn handen gewassen, maar verder besteden wij er eigenlijk geen aandacht aan.
Op het KDV en school zijn ook de richtlijnen van de GGD aan de orde.
Gelukkig gaan we richting lente dan verdwijnen al die virussen hopelijk snel. Er zijn momenteel 11 griepvirussen in Nederland actief hoorden wij op Schiphol vandaar dat ze niet testen bij binnenkomst in Nederland.

Jeetje wat een schrik Malteser! Hoe gaat het nu?

Juul had vannacht weer eens een beroerde nacht, voor het eerst in 4 weken echt een spooknacht. Wat het nou was, geen idee.

De afgelopen dagen waren B en ik dus in Londen, dat vond Juul wel erg vreemd, ze zocht ons meerdere keren en vroeg vooral vaak om B. Facetimen vond ze wel erg leuk, de hele tijd lachen en roepen 'Omaaaaaa, Beeeeeennnnnaaaaminnnnn' (mijn moeder, zus en neefje waren ook mee)
pi_191769754
quote:
2s.gif Op zondag 1 maart 2020 10:29 schreef ToT het volgende:
oT opent de vuilnisbak en de klep van de wc, en gooit er vervolgens dingen in.
Tot nu toe gelukkig alleen een sponsje en wat troep, m
Herkenbaar O+ Hier is het als ze troep ziet: "Bah!" en vervolgens in de prullenbak gooien. 8-)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 1 maart 2020 @ 11:55:15 #273
74056 crew  ToT
pi_191769788
quote:
0s.gif Op zondag 1 maart 2020 11:53 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Herkenbaar O+ Hier is het als ze troep ziet: "Bah!" en vervolgens in de prullenbak gooien. 8-)
_O- Okee dan! :P
En hij moet echt ALLES pakken! :X
Bril van ¤360; onder de krassen! :X
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 1 maart 2020 @ 12:23:43 #274
74056 crew  ToT
pi_191770195
_O- En nu loopt hij met zijn armen over elkaar heen door de kamer! :D
Echt humor te zien wat hij allemaal leert!
pi_191770994
quote:
0s.gif Op zondag 1 maart 2020 11:53 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]

Herkenbaar O+ Hier is het als ze troep ziet: "Bah!" en vervolgens in de prullenbak gooien. 8-)
Erg herkenbaar. Echter denkt ze ook wel eens wat eten te kunnen scoren uit diezelfde bak :/

En in plaats van met haar bezem te vegen wordt er nu op opeens op gevlogen.

[ Bericht 14% gewijzigd door wootahH op 01-03-2020 13:23:19 ]
:]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')