*pakt de tuinslang erbij om FreshPrince nat te spetteren*quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:52 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Ik ben ook onbespoten, en dat wil ik zo houden.
Geen idee wat er in zat maar als ik zo lees wat jij er van weet, was hij nog maar "vegan niveau 1"quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:53 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ai
Wat ook kan helpen in zo'n geval is wat gepureerde banaan erdoor; dan wordt de boel luchtiger. Een combinatie van appelciderazijn en baking soda kan ook wonderen verrichten; daar gaat de boel van rijzen. Dan krijg je wel wat meer een dikke American pancake dan een platte Hollandse
Ja idd, vind ik altijd wel tof.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:10 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Sommige mensen kunnen echt prachtige dingen maken. Ik was alweer een aantal van de knoppen vergeten Dat hoef je dus niet van mij te verwachten. Maar onderstaand ruimtevliegtuig werkte best aardig
[ afbeelding ]
* zoekt dweil *quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:55 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
*pakt de tuinslang erbij om FreshPrince nat te spetteren*
Voor dat soort gerechtjes scheur ik de tofu graag, ik hou van ongelijke brokjes , maar dan gaan er tijdens het scheuren toch altijd een paar brokken zo naar binnen.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:54 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Meh, hou er niet zo van eigenlijk. Of het moet ongebakken/ongemarineerd in de bouillon hebben gekookt bij ramen ofzo, maar dan krijg je natuurlijk ook dat de smaak intrekt
Ik delf het onderspitquote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:55 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
*pakt de tuinslang erbij om FreshPrince nat te spetteren*
quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:57 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Voor dat soort gerechtjes scheur ik de tofu graag, ik hou van ongelijke brokjes , maar dan gaan er tijdens het scheuren toch altijd een paar brokken zo naar binnen.
Nee, maar wel echt bizar om te zien zo Toen ik in 2017 in Amerika was, stond de tv daar ook wel eens aan en echt bizar hoe vaak er dan reclame is. Die kende ik aan het eind van de vakantie ook echt precies uit mijn hoofdquote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:52 schreef I het volgende:
[..]
Ja idd Niet best hoor.. Maar goed, gelukkig hebben wij daar verder geen last van.
Oké! *doet zangoefeningen*quote:
Nostalgiequote:
Waar ik dan net toevallig zin in heb qua groenten. Veel op basis van champignons, maar zoete aardappel of pompoen stop ik er ook vaak in.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:52 schreef skysherrif het volgende:
[..]
Groenteburgers zelf maken klinkt wel goed. Wat doe je daar dan in?
Had ook eens een champignonburger gekocht bij de ah maar was daar zo teleurgesteld in dat ik de volgende dag toch weer vlees ging eten 😬
Die ken ik niet. Zelf hou ik wel heel erg van groentekroketten Als ik al eens iets bij de snackbar haal, ga ik ook vaak daarvoor i.p.v. kaassoufflé.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:54 schreef TheFreshPrince het volgende:
Veggie Oven Minisnacks van Beckers vielen ook tegen.
Alleen de bami-schijfjes gingen wel maar die zijn normaal ook al zo'n beetje 95% bami met een korst
Trusten!quote:
Dat trucje met de azijn/baking soda gebruikte ik voor het eerst met vegan cake en dat was toen eerst een beetje mislukt, omdat ik het goedje te lang had laten staan. Dat moet je echt meteen na het mengen erbij doen.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:56 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Geen idee wat er in zat maar als ik zo lees wat jij er van weet, was hij nog maar "vegan niveau 1"
Je maakt mij benieuwd naar Anja, I’m in!quote:Op maandag 6 januari 2020 19:26 schreef Strani het volgende:
[..]
Anja is een concept, een gevoel, een way of life.
Tevens is Anja de schrijflerares van @:Aoibhin en de muze van deze SC.
Oh ik wil mijn plakken (zo doe ik het altijd, want dat bakt handiger ) graag zo gelijkmatig mogelijk gesneden hebben. Dat staat wat mooier.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 00:57 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Voor dat soort gerechtjes scheur ik de tofu graag, ik hou van ongelijke brokjes , maar dan gaan er tijdens het scheuren toch altijd een paar brokken zo naar binnen.
Ik zie haar zaterdag Kan ik iets doorgeven?quote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:07 schreef Meridiaan het volgende:
[..]
Je maakt mij benieuwd naar Anja, I’m in!
Dit, dit kan niet meer misgaan dit.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:07 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Dat trucje met de azijn/baking soda gebruikte ik voor het eerst met vegan cake en dat was toen eerst een beetje mislukt, omdat ik het goedje te lang had laten staan. Dat moet je echt meteen na het mengen erbij doen.
Maar banaan is echt altijd een goede tip om iets smeuïg te krijgen qua structuur En helemaal vegan natuurlijk. Moet banaan natuurlijk wel smaken bij wat je wil maken, anders heb je er niets aan
Nu nog proberen Jan Sm... eh... ik bedoel FreshPrince!quote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:13 schreef TheFreshPrince het volgende:
[..]
Dit, dit kan niet meer misgaan dit.
Met veel dingen wil ik het ook zo gelijkmatig mogelijk, ook met oog op de garing, maar tofu en champignons scheur ik liever.quote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:11 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Oh ik wil mijn plakken (zo doe ik het altijd, want dat bakt handiger ) graag zo gelijkmatig mogelijk gesneden hebben. Dat staat wat mooier.
Scrambled tofu vind ik echt ook lekker trouwens! Zo'n blok verkruimelen en dan opbakken Nog wat kruiden en groenten erbij; heerlijk!
Een beschuitje met kippensoep lijkt me erg onhandig, dan loopt die soep toch alle kanten op?quote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:18 schreef skysherrif het volgende:
Honger gekregen nu
Heb ook maar 1 beschuitje en kippensoep op vandaag
Daar heb je ook weer gelijk in jaquote:Op dinsdag 7 januari 2020 01:26 schreef Roger_Epiales het volgende:
[..]
Een beschuitje met kippensoep lijkt me erg onhandig, dan loopt die soep toch alle kanten op?
En je beschuitje wordt ook nog zo zompig als wat.
Nee, doe mij mijn kippensoep maar gewoon in een kom.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |