abonnement Unibet Coolblue
pi_199257844
Er was één vraag vanuit de TK die empathie toonde, aan mevrouw Van Huffelen. Die was: wat kunnen wij voor u doen om ervoor te zorgen dat u de regeling kunt uitvoeren?

Ze antwoordde dat ze zo blij was dat ze die vraag kreeg.

Hoe is het toch mogelijk dat mensen, zo voor 4 mei, de ene arbeider boven de andere zetten? Zijn die ambtenaren geen werkende mensen die steun verdienen? Stel je voor dat er tegen bouwvakkers gezegd zou worden: en waarom kan dit gebouw niet af voor 1 mei? Met alle respect meneer - maar niet heus - die mensen wachten op hun woning en u komt met smoesjes over stenen dit en deuren dat, maar het feit is dat het wéér niet lukt en dat u faalt! FAALT!!! Maar tegen een bouwvakker durven ze niet, die laat zich niet zo koeieneren.

Terwijl net dat artikel in Trouw stond dat de hele afdeling bijna naar huis is van overspannenheid - die zijn niet zielig zoals die ene meneer - gaat Marijnissen in de Kamer eisen dat alle 150.000 mensen persoonlijk een brief krijgen waarin wordt uitgelegd waarom ze op de zwarte lijst staan. Dat er een telefoonnummer is waar mensen naartoe kunnen bellen is niet genoeg. Echt, ik kan er met mijn verstand niet bij.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')