Op tijd buiten de koelkast zettenquote:Op zaterdag 29 februari 2020 17:07 schreef anndb het volgende:
Ik heb uit nieuwsgierigheid een Époisses mee genomen, nog niet kunnen proeven. Misschien vanavond na het eten.
Ben er erg benieuwd naar moet ik zeggen haha. Heb er verhalen over gehoord, maar nog nooit op.quote:
Ooohhhh!!quote:Op zaterdag 29 februari 2020 17:15 schreef anndb het volgende:
[..]
Ben er erg benieuwd naar moet ik zeggen haha. Heb er verhalen over gehoord, maar nog nooit op.
Veel smaakquote:Op zaterdag 29 februari 2020 18:30 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Zeker, reblochon vind ik ook zo lekker. Sowieso fan van alpenkazen
Ja, eensquote:Op zaterdag 29 februari 2020 18:50 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Yes en je proeft toch iets van de kruiden die koeien op hoogte eten ofzo.
Aan de Franse kant is het net zo lekker maar beter voor je portemonnee 🙂quote:Op zaterdag 29 februari 2020 18:56 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja, eens
Als ik weer eens in Zwitserland ben, lekker paar stukken van kleine boerderijen meenemen
Ja, eens, maar daar kom ik minder vaakquote:Op zaterdag 29 februari 2020 19:24 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Aan de Franse kant is het net zo lekker maar beter voor je portemonnee 🙂
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |