abonnement Unibet Coolblue
pi_199488668
quote:
1s.gif Op zondag 16 mei 2021 15:44 schreef Andromache het volgende:
Heerlijk dat jullie zo enthousiast vrijwilligen! Ik zou vorig jaar ook meedoen maar heb me dit jaar niet opnieuw opgegeven.
Ja, ik ook. Dit jaar zag ik het uiteindelijk ook niet meer zitten door o.a. alle maatregelen. Maar inderdaad fijn om te horen dat het toch gezellig is daar. :)
pi_199550223
Kick! Iemand nog mooie verhalen?
pi_199550228
quote:
0s.gif Op zondag 16 mei 2021 14:59 schreef Berkske het volgende:

[..]

Was jij vanavond toevallig Noorwegen? :P
pi_199553882
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 02:53 schreef Meridiaan het volgende:

[..]

Was jij vanavond toevallig Noorwegen? :P
Haha nee ik was er vanavond niet bij helaas 🤣
pi_199633630
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 mei 2021 21:13 schreef Greys het volgende:
Wij zijn Vera vandaag tegengekomen in het test centre! Zaten op Twitter te dm'en en kwamen erachter dat we daar allebei zaten vanmiddag. "Kijk eens zes stoelen naar links". *zwaai*. _O-
Dit was echt hilarisch _O- :W

Ik vond het vrijwilligen een top ervaring! In het test centre kom je iedereen die bij het evenement betrokken is tegen, zo tof. Iedereen super vriendelijk en erg dankbaar! Delegaties die stonden te trappelen om op te treden. Omdat men toch regelmatig in die week langs je desk komt, ga je elkaar herkennen en is het glimlachen en zwaaien de gehele dag waar je ook bent.

Daarnaast heb ik nog bij Parking en Traffic geholpen en een middag bij de Post Office waar ik meehielp met spullen rondbrengen. Dan zit je echt midden in de buzz en dat is al een ervaring op zich. Op mijn eerste dag kreeg ik een rondleiding van iemand van de staf, dat vond ik al echt een cadeautje. Het mogen zitten in de Green Room en zwaaien met de vlag was helemaal een ongelooflijke ervaring. Ik zat op de bank van Oekraïne en bij de dummy uitslag was ik 'qualified for grand final' Yeeesssssssssssssss zwaaien als een malle :)

Hele leuke nieuwe mensen mogen leren kennen en een onvergetelijke tijd gehad. Zoveel beleefd, het moet allemaal even zakken en landen. Ik ben echt onwennig even in 'het normale leven' nu, dus zit nog lekker in mijn bubbel na te genieten van al het moois afgelopen tijd.

Er is mij verteld dat Sietse hier op het forum meeleest. Bij deze wil ik dan toch even van het moment gebruik maken om iets tegen hem te zeggen:

Sietse, ontzettend bedankt voor de waardering voor ons vrijwilligers. Zowel in diverse (video)berichten, maar ook iedere keer als ik je aan mijn accreditatiedesk in de test pavillion mocht begroeten. Dat was ontzettend fijn om te horen en deed me echt heel erg goed! Wat een topprestatie is er door iedereen van de organisatie neergezet om een onvergetelijk ESF neer te zetten. Diepe, diepe, diepe buiging. Het was fantastisch! O+

[ Bericht 1% gewijzigd door Veravision op 27-05-2021 00:13:30 ]
Hey, sing your heart out boy, for all the people great and small
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')