abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 20 november 2019 @ 12:07:03 #51
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_190035713
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 08:04 schreef Leandra het volgende:

Wat overigens niets verandert aan het feit dat hij zelf beter had moeten weten, hij was immers oud genoeg om haar vader te zijn.
3*12=36
Hij had theoretisch bijna d'r opa kunnen zijn.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  woensdag 20 november 2019 @ 13:13:45 #52
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_190036651
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:07 schreef derLudolf het volgende:

[..]

3*12=36
Hij had theoretisch bijna d'r opa kunnen zijn.
Ja okay, maar op je 19de een kind krijgen was in 1970 helemaal niet raar, zeker niet in zijn kringen, de kans is zelfs groot dat hij vrienden (van zijn leeftijd) had die kinderen van haar leeftijd hadden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 20 november 2019 @ 13:20:11 #53
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_190036759
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 08:55 schreef quirina het volgende:
Artiest: Andre Hazes
Song: Jij bent te jong voor mij
Geloof me als ik zeg je bent te jong voor mij
Het is beter als je gaat blijf nog maar heel lang vrij
Ik weet ik had met jou niet moeten slapen
Dan had het allemaal niet erg geweest

Het is nog niet te laat je kan nog ergens heen
Maar dan moet je gaan ik weet het is gemeen
Het is m'n schuld ik had beter moeten weten
Maar ja daarmee ben ik nu veels te laat

Ga nu weg en komt nooit meer terug bij mij
Ga nu weg en vergeet dan maar snel al die nachten met mij
Alsjeblieft het is nu nog niet te laat

Ik weet het was heel stom dat zie ik ook wel in
Daarvan heb ik nu spijt ik voel me nu zo min
Ik durf je niets eens meer aan te kijken
Maar het had niets geworden het is echt beter zo

Ik moet je laten gaan zei een stem in mij
Toe geloof me het beter voor ons allebei
Je moet het zonder mij nu echt proberen
Want dan zal je zien dat jij straks weer lacht

Ga nu weg en komt nooit meer terug bij mij
Ga nu weg en vergeet dan maar snel al die nachten met mij
Alsjeblieft het is nu nog niet te laat

Ja ik ben fout geweest
Ja ik ben fout geweest
Ik ben fout geweest
Uitgebracht in 1982... toen was Rachel net 12.

Hij was net een jaar getrouwd met Ellen en dat jaar werd zijn zoon Melvin geboren.

Niets verbaast me meer, ook niet als dat nummer werkelijk over Rachel gaat.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_190036820
In een oud artikel van AD.nl:

Volgens Van Zoelen gingen de Van Galens extreem ver om hun dochter aan André te koppelen. Ze belden zijn vrouw Ellen met mededelingen dat Rachel 'het' deed met Hazes. En Ellen (in 2005 aan borstkanker gestorven, red.) zelf had het gevoel dat ze door Friedel werd vergiftigd, zo liet ze zich ooit ontvallen. Een loodzware beschuldiging die zij en niemand anders nooit hard hebben kunnen maken.

Dat is nogal wat.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:36:41 #55
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_190037026
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:24 schreef Sunshine1982 het volgende:
In een oud artikel van AD.nl:

Volgens Van Zoelen gingen de Van Galens extreem ver om hun dochter aan André te koppelen. Ze belden zijn vrouw Ellen met mededelingen dat Rachel 'het' deed met Hazes. En Ellen (in 2005 aan borstkanker gestorven, red.) zelf had het gevoel dat ze door Friedel werd vergiftigd, zo liet ze zich ooit ontvallen. Een loodzware beschuldiging die zij en niemand anders nooit hard hebben kunnen maken.
https://www.story.nl/arti(...)met-het-kindermeisje

Oh en LOL @ AD:
quote:
Hazes blijft moederziel alleen achter in Vinkeveen en is, ook al voelt hij vlinders in zijn bierbuik voor Rachel, ontroostbaar.
quote:
Ook zijn artistieke steun en toeverlaat - het Prisma Rijmwoordenboek - helpt hem geen steek verder.


[ Bericht 8% gewijzigd door SEMTEX op 20-11-2019 13:42:16 ]
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_190037135
quote:
Misselijkmakend. Vooral die ouders van Rachel, die hadden uit de ouderlijke macht gezet moeten worden.
pi_190037635
quote:
HUISVRIEND: RACHEL HAD SEKS MET ANDRE HAZES TOE ZIJ 12 WAS!

Verbijsterend! Volgens voormalig huisvriend van Andre Hazes, Henk Volkers, werd Andre in de tijd dat die nog met zijn tweede vrouw Ellen getrouwd was, verleid door de toen pas 12-jaar Rachel. Henk Volkers (75) zegt dat hij en Ellen Hazes destijds met eigen ogen hebben gezien hoe de 12-jarige Rachel met het geslachtsdeel van Hazes 'speelde'...

Volkers zegt ook dat dat Rachel van Galen en haar vader en moeder destijds maar een doel voor ogen hadden: Rachel te koppelen aan Andre Hazes. Volgens de toenmalige huisvriend wilde Ellen, die vorige week overleed aan borstkanker en het verdriet om haar grote liefde Andre, daarom ook niet meer leven...

Henk Volkers doet zijn verbijsterende verhaal deze week in het weekblad Prive en hij neemt bepaald geen blad voor de mond. Keihard zegt hij dat Rachel en haar ouders deels verantwoordelijk zijn voor het verdriet van Ellen in de afgelopen jaren. Verdriet dat werd veroorzaakt omdat Rachel al als 12-jarig pubermeisje Andre Hazes wist in te palmen.

Het kwam allemaal door Rachel, weet Henk Prive te vertellen. "De familie Van Galen was Hazes-gek. Ze hadden een slagerij in Rotterdam, zelfs op het vleeswaren papier stond zijn foto. Ze hebben zich in het huwelijk van André gewerkt. Dat moest kapot, voor dochter Rachel. Moeder Frida had ervoor gezorgd dat haar dochter, hoewel toen pas twaalf jaar oud, op de kleine Melvin mocht passen. Ellen was toen nog een evenwichtige meid. Ze runde Melvin Productions aan de Willemsparkweg en was veel op kantoor.

Op een dag belde ze me op. Of ik met haar naar een bankstel wilde gaan kijken. Gezellig met zijn tweetjes en André ging toch nooit mee. Maar Ellen vergat iets en wij liepen terug naar huis. Ik had hun huis verbouwd en er zo'n boerendeur in gemaakt. Het bovenste deurtje stond open en wat zagen we? Ik kan het niet zeggen. Ellen kreeg een nekslag. Ze keek me aan, ik kon haar nog nét opvangen... Ik heb haar uit huis gehaald, we zijn een stukje gaan rijden. Je hebt het niet goed gezien, suste ik.

De verhouding van haar Andre met pubermeisje Rachel maakte dat Ellen overspannern raakte volgens Volkers. "Ellen raakte geestelijk helemaal in de war. Ze ging wartaal praten en hoorde vliegtuigen en treinen. Ik heb Melvin naar mensen gebracht om op te passen. Toen ik terugkwam hadden kennissen Ellen met een ziekenwagen laten ophalen. Ze was psychiatrisch patiënt geworden en werd opgesloten in een ziekenhuis in Amersfoort."

Toen Henk dat hoorde, zo vertelt hij in het weekblad, reed met een 'bloedgang' naar Amersfoort. "Ellen vloog steeds tegen de tralies aan. Ze gilde: 'Henk, help me toch!' Toen brak mijn hart. Ze had zó veel verdriet en ik ben goed van de tongriem gesneden en zei tegen die dokter: Wat is dat voor flauwekul? Ik dacht dat alleen de wettige echtgenoot hierover kon beslissen. De mensen die dit hebben gedaan zijn aangewaaide kennissen... Ik neem Ellen meteen weer mee.

Dat kon natuurlijk niet, meneer Hazes moest maar komen. Ik bellen naar de familie Van Galen. Nee, André kwam niet aan de telefoon. Ik zei: Als ik hem niet binnen één seconde te spreken krijg, ga ik naar een drukkerij waar ik vijfhonderd pamfletten laat maken over André en jullie dochter en die hang ik door heel Rotterdam. Jullie verkopen nooit meer één ons worst."

"lk kreeg André meteen aan de lijn. Wat er aan de hand was. Ik zeg: Waar ben je nou mee bezig man? Je vrouw ligt achter de tralies. Je hebt haar echt gek gekregen. Je hebt een uur de tijd om te komen. Het greep André wel aan. We hebben drie uur met de doktoren gesproken, met als gevolg dat we Ellen de volgende dag konden ophalen. Maar nog diezelfde avond kwam dat wijf Van Galen thuis in Baarn. Wat denk je dat ze zegt, je raadt het nooit: 'Zo, die Ellen is opgeruimd. En ik wil in dit huis die naam nóóit meer horen!' Toen kreeg ik een vlaag. Ik pakte dat mens beet en gooide haar dwars door de boerendeur heen en inde tuin kreeg ze nog een paar schoppen. Ik was zó laaiend, dat niemand me dorst te benaderen.De volgende dag kreeg André Ellen dus weer mee naar huis, maar hij ging gewoon door met die Rachel. De hele week zat hij in Rotterdam. Uiteindelijk is Ellen toen tóch weer door gedraaid."

Heb probeerde nog te redden wat er te redden viel. 'Ik zei tegen André dat ik hem dood zou schieten als hij er niet een einde maakt aan. dat gedoe met dat mokkel uit Rotterdam. Hij antwoordde: 'Dat durf je nooit. 'Ik: Let maar op! Toch niet gedaan natuurlijk, maar wél Rachel gebeld. Waar hij bijzat pakte ik de telefoon: Jij klein geraffineerd loeder...André zit hier naast me, maar heeft niet de moéd het je te zeggen, dus doe ik het maar. Het is over en uit tussen jullie! Hij kiest voor Ellen. Weet je wat ze antwoordde? 'Ik had ook nooit aan een oudere man moeten beginnen! Maar ze zijn gewoon doorgegaan die twee. Alsof er geen Ellen bestond.'

De scheiding was volgens Volkers onafwendbaar. 'Maar het leven interesseerde haar eigenlijk niet meer. Ze is later hertrouwd met Job, een heel lieve man, maar ze is nooit meer echt gelukkig geweest."

Toen André, oktober 1991 met Rachel trouwde huilde Ellen tranen met tuiten."
Wel met een korreltje zout erbij, al zijn veel dingen ook door anderen bevestigd...
  woensdag 20 november 2019 @ 14:26:41 #58
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_190038023
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_190038520
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 14:04 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wel met een korreltje zout erbij, al zijn veel dingen ook door anderen bevestigd...
Ik kan me nog wel herinneren dat Ellen geestelijk finaal total loss was en dat Adréén haar liet barsten in de kliniek toen ze daar terug opgenomen was. Heel vaag staat me nog bij dat hij er een groot aandeel in had dat ze daar terechtkwam en bleef zodat hij kon doen en laten wat hij wilde :r
pi_190038558
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 14:04 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wel met een korreltje zout erbij, al zijn veel dingen ook door anderen bevestigd...
Arme Job, om zo als tweederangs behandeld en gebruikt te worden.
  woensdag 20 november 2019 @ 15:26:01 #61
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_190038633
Jeetje. En ik maar denken dat ik een dysfunctional familie heb. Het kan altijd 100x erger.

Ergens kan je Rachel niet kwalijk nemen dat ze is zoals ze is, als ik dit zo lees. Ze is gewoon opgeleid geworden door haar geobsedeerde ouders, om de volgende bruid van Andreen te worden. En heeft daarbij geleerd geen middel te schuwen. Ik begrijp haar gedrag ook ineens. Maar ik keur het natuurlijk niet goed.

Ik zag deze foto van Antwee:

Als ik m hier zo zie, denk ik echt dat hij best een nette jongen had kunnen zijn. Ik vind m hier zelfs een beetje een ballenuiterlijk hebben. Maar natuurlijk is hij weer 'opgeleid' door controlling Rachel, om in de voetsporen van Andreen te treden. En dus is hij nu volgetattoeërd, draagt ie drie ton aan gouden kettingen om zn nek en verdere sieraden, en lakt 'ie zn nagels zwart (??). Ik vind m er gewoon viezig uitzien ook.
With love :*
  woensdag 20 november 2019 @ 16:26:31 #62
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_190039444
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 15:17 schreef praadje het volgende:

[..]

Ik kan me nog wel herinneren dat Ellen geestelijk finaal total loss was en dat Adréén haar liet barsten in de kliniek toen ze daar terug opgenomen was. Heel vaag staat me nog bij dat hij er een groot aandeel in had dat ze daar terechtkwam en bleef zodat hij kon doen en laten wat hij wilde :r
Zelf beweert Rachel dit:

quote:
In het boek Typisch André, het boek waaraan André was begonnen en dat na zijn dood is afgemaakt door Rachel, schrijft ze dat ze weer toenadering zocht op haar achttiende. Het klikte al snel weer, het enige probleem was dat ze de relatie verborgen wilde houden voor haar ouders, Jan en Friedel. Doorgaans reageren die niet zo blij als een net meerderjarig meisje het aanlegt met een vent van bijna 40. Maar ze begrepen het. “Mijn vader vermoedde het al jaren,” zei Rachel.
Bron: https://panorama.nl/nieuw(...)achel-en-andre-hazes
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Moderator / Miss SHO woensdag 20 november 2019 @ 17:00:22 #63
22592 crew  Ole
pi_190039877
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 14:04 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wel met een korreltje zout erbij, al zijn veel dingen ook door anderen bevestigd...
Zout? Wasda?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_190039896
quote:
2s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:26 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Zelf beweert Rachel dit:
[..]

Bron: https://panorama.nl/nieuw(...)achel-en-andre-hazes
Ik heb ooit dat boek gelezen. Een hele grote lofzang over hoe goed zij was en hoe zij ervoor zorgde dat Andréén kon stralen en hoe zij moest afzien. Trouwens ook een verhaal over zijn jeugd maar geen woord over zijn andere kinderen.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:05:36 #65
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190039958
Ik heb het even gemist denk ik, maar wat is het verhaal achter Andréén ipv André?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 20 november 2019 @ 17:12:44 #66
163650 Greys
pi_190040039
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:05 schreef Molo het volgende:
Ik heb het even gemist denk ik, maar wat is het verhaal achter Andréén ipv André?
Senior, Junior en Junior Junior geloof ik.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 20 november 2019 @ 17:16:05 #67
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190040082
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:12 schreef Greys het volgende:

[..]

Senior, Junior en Junior Junior geloof ik.
_O-

Heette de pa van de dooie 'zanger' ook André? Man man man _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190040147
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 09:20 schreef IriYe het volgende:

[..]

Sorry. Hier, ik heb nieuwe gemaakt want mijn koffie smaakte niet meer bij het zien van die foto. c_/
[..]

En deels getekend/gekruld met een oogpotlood. :')
aha.... nog erger dus :D
pi_190040162
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:12 schreef Greys het volgende:

[..]

Senior, Junior en Junior Junior geloof ik.
We hebben Andréén (de dode) Antwee (Dré jr) Andrie (de jongste telg)
  woensdag 20 november 2019 @ 17:21:50 #70
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_190040173
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:21 schreef praadje het volgende:

[..]

We hebben Andréén (de dode) Antwee (Dré jr) Andrie (de jongste telg)
Mijn hemel _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_190040204
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:21 schreef Molo het volgende:

[..]

Mijn hemel _O-
Hé, ik heb het ook niet verzonnen hoor. Maar wel heel grappig. :)
pi_190040337
Ik poste het al een paar topics terug Rachel was 12 jaar toen ze met Andre begon te knoeien.
Jaren later Andre was al dood, was het weer homeles in de familie, Friedel is gestorven aan longkanker, Rachel had al jaren geen contact meer met haar moeder.
Ik denk dat Rachel ook beschadigd is door de druk van haar ouders in haar pubertijd.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_190040364
Ben naar het theater geweest ZIJ gelooft in mij, verkeerde titel, zij geloofd in mij had hij voor Ellen geschreven...……………..maar Rachel heeft ook dat nummer ingepikt, zo van het is voor mij geschreven, eigenlijk is het triest wat een familie
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_190040610
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:35 schreef Toverheks het volgende:
Ben naar het theater geweest ZIJ gelooft in mij, verkeerde titel, zij geloofd in mij had hij voor Ellen geschreven...……………..maar Rachel heeft ook dat nummer ingepikt, zo van het is voor mij geschreven, eigenlijk is het triest wat een familie
Net als kleine jongen niet voor Antwee was.
  Moderator / Miss SHO woensdag 20 november 2019 @ 17:57:32 #75
22592 crew  Ole
pi_190040628
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:35 schreef Toverheks het volgende:
Ben naar het theater geweest ZIJ gelooft in mij, verkeerde titel, zij geloofd in mij had hij voor Ellen geschreven...……………..maar Rachel heeft ook dat nummer ingepikt, zo van het is voor mij geschreven, eigenlijk is het triest wat een familie
En Raggel wordt als een moeder Theresa neergezet. Net als in de film |:(
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')