Wat een werk! Lekker zegquote:Op woensdag 30 oktober 2019 17:25 schreef golfer het volgende:
Straks: Oosters gemarineerde speklappen uit de airfryer, mango-komkommer-salade met een Oosterse dressing, gebakken grote garnalen en gebakken koningsboleten en shiitakes in een Japanse saus met miso.
Was inderdaad lekker. Vooral het experiment met een speklap uit de airfryer is goed bevallen.quote:
Lijkt me ook ja! Komt ie krokant eruit of juist zacht? Vind beide trouwens lekker.quote:Op woensdag 30 oktober 2019 20:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Was inderdaad lekker. Vooral het experiment met een speklap uit de airfryer is goed bevallen.
20 minuten op 180 graden en dan is hij lekker krokant.quote:Op woensdag 30 oktober 2019 22:23 schreef FutureFairytale het volgende:
Lijkt me ook ja! Komt ie krokant eruit of juist zacht? Vind beide trouwens lekker.
Oehhhhh dat ga ik dit weekend proberen, uiteraard mėt zwoerd!quote:Op woensdag 30 oktober 2019 20:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Was inderdaad lekker. Vooral het experiment met een speklap uit de airfryer is goed bevallen.
Wel eerst marineren met oosterse kruiden en soja en veel knoflook en vlak voordat je het de airfryer in doet droog deppen. En halverwege even keren.quote:Op donderdag 31 oktober 2019 00:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Oehhhhh dat ga ik dit weekend proberen, uiteraard mėt zwoerd!
Ja meneer Golferquote:Op donderdag 31 oktober 2019 00:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Wel eerst marineren met oosterse kruiden en soja en veel knoflook en vlak voordat je het de airfryer in doet droog deppen. En halverwege even keren.
quote:
Luxe lunchquote:Op donderdag 31 oktober 2019 16:14 schreef anndb het volgende:
Vanmiddag paella rijst met goudbrasem en lente ui / groene asperge.
Vanavond chili con carne uit boek tex mex (zonder bonen, zonder tomaat, met stoofvlees ipv gehakt). Met tortilla's, zure room, avocado, mais, zoetzure ui.
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |