abonnement Unibet Coolblue
pi_189937300
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 23:20 schreef MaJo het volgende:
Jeetje Roxy ook dat nog, sterkte en beterschap voor de kleine :*

Ik zit er zelf even flink doorheen. De laatste terugplaatsing was weer geen succes en omdat er ook nog een embryo verloren ging bij het ontdooien zijn we geheel door deze poging heen. Rest ons dus nog de derde en tevens laatste poging (al ga ik me waarschijnlijk extra verzekeren). Opeens gaat het heel hard en komt het besef steeds meer dat dit proces gewoon eindig is. Na 5,5 jaar bezig en 4 miskramen heeft dit traject ons niets opgebracht dan heel veel pijn en verdriet. En ik trek het gewoon even niet meer :@ Het liefst zou ik de hele dag in bed liggen. Dat doe ik niet maar ondertussen hang ik maar wat op de bank achter mijn laptop. We hebben weer een reis geboekt (dat doen we vaker bij grote teleurstellingen) maar zelfs dat maakte me maar heel even enthousiast. Nu denk ik alleen maar, dat is nog 4 maanden wachten. Wat moet ik doen tot die tijd? Het lukt me gewoon even niet om uit deze neerwaartse spiraal te komen ;( Waarschijnlijk gaat het met een paar dagen wel weer beter maar op dit moment zie ik het allemaal echt even niet meer zitten -O-
Ach lieve MaJo, wat een hoop teleurstelling en verdriet toch in de jaren. Zo begrijpelijk dat je er helemaal doorheen zit. Gun jezelf ook om er doorheen te zitten en verdriet te hebben. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt om op te krabbelen. Dat hoeft niet met een paar dagen al zo te zijn. Je hebt verdriet en dat mag er ook zijn.

Heel veel sterkte :*
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator donderdag 14 november 2019 @ 15:10:04 #152
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_189938949
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 13:14 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Ach lieve MaJo, wat een hoop teleurstelling en verdriet toch in de jaren. Zo begrijpelijk dat je er helemaal doorheen zit. Gun jezelf ook om er doorheen te zitten en verdriet te hebben. Geef jezelf de tijd die je nodig hebt om op te krabbelen. Dat hoeft niet met een paar dagen al zo te zijn. Je hebt verdriet en dat mag er ook zijn.

Heel veel sterkte :*
Je slaat eigenlijk de spijker op de kop. Ik geef mezelf een paar dagen de tijd om down te zijn en daarna ga ik weer vrolijk verder. Echt stilstaan bij alles wat er gebeurt doe ik nauwelijks. Dus laat dit inderdaad een les zijn dat het helemaal niet zo erg is om een tijdje down te zijn en dat dit ook normaal is. Ik ben weer wat meer in onze reis gaan duiken en dat geeft wel weer wat positieve energie.

Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes :*
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_189939629
Heel veel sterkte Majo, er is een hoop veerkracht voor nodig om je hier zo doorheen te slaan als je doet. Ik heb veel bewondering voor hoe je ermee om weet te gaan. In de put zitten is niet meer dan logisch. Gun jezelf die tijd.
  donderdag 14 november 2019 @ 16:13:43 #154
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_189939974
Majo :*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sterkte en mijn dm staat open als je eens wil kletsen/janken/schelden/boos zijn met een "lotgenoot" :*
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_189940771
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 15:10 schreef MaJo het volgende:

[..]

Je slaat eigenlijk de spijker op de kop. Ik geef mezelf een paar dagen de tijd om down te zijn en daarna ga ik weer vrolijk verder. Echt stilstaan bij alles wat er gebeurt doe ik nauwelijks. Dus laat dit inderdaad een les zijn dat het helemaal niet zo erg is om een tijdje down te zijn en dat dit ook normaal is. Ik ben weer wat meer in onze reis gaan duiken en dat geeft wel weer wat positieve energie.

Bedankt allemaal voor de lieve berichtjes :*
Ja, en daarnaast zou het ook helemaal niet gek zijn als je wat hulp zou inschakelen om dit allemaal te verwerken.

Hoe dan ook, heel veel sterkte en ik hoop dat het een mooie reis gaat worden.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_189941424
quote:
0s.gif Op donderdag 14 november 2019 10:54 schreef MaJo het volgende:

[..]

Bedankt voor je lieve berichtje :* Ook al weet je misschien niet goed wat te zeggen, het feit dat er aan je gedacht wordt helpt echt al heel erg! En jeetje, wat lijkt dat lang geleden zeg WOHTS. Al herinner ik het me ook heel goed inderdaad.
[..]

Gelukkig is de relatie met mijn man heel sterk, we groeien alleen maar meer naar elkaar toe. Natuurlijk is het af en toe moeilijk, vooral omdat ik de neiging heb om down te worden en hij om chagrijnig te worden en een kort lontje te krijgen dus dat botst wel. Maar we vinden elkaar altijd weer. We hebben ook afgesproken dat onze relatie het belangrijkste is. Als onze kinderwens daaronder gaat lijden dan stoppen we daarmee. Maar gelukkig kunnen we tot nu toe altijd goed met elkaar praten en weten we elkaar alleen maar te vinden.

De psych is ook een "leuk" verhaal. Mijn tijd daar was "op" dus bij de laatste afspraak kon ik haar vertellen dat mijn schoonmoeder was overleden en dat ik weer een miskraam had gehad. Heel erg natuurlijk maar het traject moest afgerond worden -O- Heb daardoor nu ook niet heel veel vertrouwen in de gezondheidszorg. Ik zou er wel baat bij hebben maar ik zie er tegen op om weer van vooraf aan te beginnen. Juist met deze psych had ik wel een goede klik.
[..]

Qua vakantie is het niet de meest zonnige keuze nee _O- Maar ik heb er ontzettend veel zin in O+ Ik hou heel erg veel van de winter gek genoeg :D

Bedankt voor alle andere reacties en knuffels :* Dat doet echt goed.
Als eerste is het natuurlijk helemaal niet gek dat je er doorheen zit. Het is een enorm zwaar traject waar een sprankje hoop weer een grote teleurstelling werd, keer op keer. En dat verdriet mag er ook zijn.
Ik lees mee, maar reageer niet vaak om geen spuit11 te zijn en ook niet ongevraagd overal op wil reageren. Maar nu kom ik ook even uit lurkstand.

oa ook voor het stukje psych. Mijn psych vorig jaar gaf ook aan dat naar de 12e sessie toe het in principe op was.
Hij gaf aan dat met een tussenpauze van 3 maanden ik wel weer een nieuwe verwijzing kon krijgen voor de korte (12 sessie) zorg bij hem en dat verzekeraars daar dan wel mee akkoord gaan. Is dan niet een optie voor jou? Dan kun je nog wel blijven bij je eigen psych (als die plek heeft).
En anders, maar soms voelt die tijd te lang, over het nieuwe jaar heen tillen en weer opnieuw een verwijzing vragen bij een nieuwe verzekeraar.
Maar als de eerste optie kan zou dan natuurlijk mooi meegenomen worden, zeker als je mogelijk ook nog wilt overstappen van verzekering.

Veel sterke in deze mindere dagen :*
Hopelijk is er langzaam weer een beetje ademruimte om vooruit te kijken bij de leuke dingen die je gepland hebt staan.
  donderdag 14 november 2019 @ 18:21:55 #157
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_189941737
Majo :* ik ben steeds aan het bedenken wat ik kan zeggen om je op te beuren, maar ik vind de woorden niet.
Het enige wat ik wel kan zeggen, uiteindelijk overleef je het wel, het idee kinderloos achter te blijven, het benauwde mij zo erg, bang om te leven want dan zou ik alles opgeven. En de wens die blijft alleen actief er mee bezig zijn kan ik niet meer (op dit moment, zeg nooit nooit bij de juiste nieuwe partner) en wil ik op dit moment niet.
Al die jaren stond in het teken van die ene wens, hier viel alles als een kaartenhuis in elkaar, helaas konden mijn ex en ik elkaar niet meer vinden, zeker niet toen de rust echt terugkeerde en ik mezelf eindelijk terug vond.
Wees niet streng voor jezelf, je gevoel mag er zijn, dat down gevoel, maar ook het verdriet. Het is toch ook een stuk rouw proces wat komt kijken.
Ik zou wel als het lukt via de gyn een verwijzing doen voor de psych, ik heb toen langer begeleiding gehad omdat het gerelateerd was aan de vruchtbaarheidsbehandelingen, mijn laatste gesprek had ik een half jaar na de laatste tp, dus er was ook nazorg zeg maar, wat ik heel fijn vond.
Hele dikke knuffel voor jou.
En als je een keer weer ventileren, mijn dm staat altijd open :*
Be happy with the little things in life
pi_189946684
Sterkte MaJo :*
pi_190880691
Hoe gaat het met iedereen?

Ik sta na maanden weer op mn benen, heb heel diep gezeten en er waren dagen dat ik niet meer wakker worden geweldig had gevonden, maar gelukkig ben ik er nog steeds.
Het waren zware maanden, veel paniekaanvallen en depressie... Ik zorg zo goed als 24/7 alleen voor de kinderen, vader ziet ze amper en is drukker met zijn nieuwe verloofde en emigratie plannen.

Maar goed ik ben weer begonnen met medicatie en therapie en geniet nu weer elke dag van mn 2 draakjes, ben mn werk weer aan het opbouwen en heb een aantal weken zelfs iemand ontmoet die ik wel echt heel leuk vind... na een paar jaar ellende lijken we nu eindelijk rustig vaarwater te hebben bereikt. *O* *O*
S. 2014
J. 2016
  zaterdag 4 januari 2020 @ 22:11:37 #160
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_190881227
Wat fijn gewoonmezelf *O*
En nu in alle rust even genieten van wat je toch maar bereikt hebt.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  Moderator zondag 5 januari 2020 @ 00:14:55 #161
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_190883695
Gewoonmezelf het is je zo gegund O+ Eindelijk wat rust in de tent en een leuke vent in je leven. Ik hoop echt voor je dat deze rust zo blijft :*

Met mij gaat het best goed. Over een maand beginnen we weer met ons traject (of eigenlijk over een paar dagen, maar over een maand terugplaatsing als het goed is) en ik heb weer positieve hoop O+ De reis komt ook al dichterbij, dat is over 2 maanden! Ik merk alleen wel dat ik in paniek raak van het idee dat ik dan zwanger op reis ga, ik zou dan 6 weken zijn en rond die termijn gaat het steeds mis. Maar ik moet dat ook los proberen te laten. Als ik zwanger ben dan bestaat ook de kans dat het gewoon WEL goed gaat, maar dat kan mijn hoofd nog niet helemaal handelen :@ En als ik niet zwanger ben is dat ook niet erg, voor sommige excursies mag je namelijk niet zwanger zijn (sneeuwscooter rijden, thermale baden) dus dan ga ik daar gewoon extra van genieten O+
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_190884985
Majo jouw veerkracht is echt fantastisch. :*
Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
pi_190885679
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2020 00:14 schreef MaJo het volgende:
Gewoonmezelf het is je zo gegund O+ Eindelijk wat rust in de tent en een leuke vent in je leven. Ik hoop echt voor je dat deze rust zo blijft :*

Met mij gaat het best goed. Over een maand beginnen we weer met ons traject (of eigenlijk over een paar dagen, maar over een maand terugplaatsing als het goed is) en ik heb weer positieve hoop O+ De reis komt ook al dichterbij, dat is over 2 maanden! Ik merk alleen wel dat ik in paniek raak van het idee dat ik dan zwanger op reis ga, ik zou dan 6 weken zijn en rond die termijn gaat het steeds mis. Maar ik moet dat ook los proberen te laten. Als ik zwanger ben dan bestaat ook de kans dat het gewoon WEL goed gaat, maar dat kan mijn hoofd nog niet helemaal handelen :@ En als ik niet zwanger ben is dat ook niet erg, voor sommige excursies mag je namelijk niet zwanger zijn (sneeuwscooter rijden, thermale baden) dus dan ga ik daar gewoon extra van genieten O+
Kanjer! :*
S. 2014
J. 2016
pi_190885708
Wat goed om te horen GM! Wat jeftig dat je ex inmiddels verloofd is en emigratieplannen heeft. Hoe zijn de kinderen hieronder?

Majo - wat spannend weer en wat fijn dat je al bijna op reis gaat. Ik hoop dat je hartstikke zwanger gaat zijn en de activiteiten moet skippen. ;)
pi_190885864
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2020 08:10 schreef Roomsnoes het volgende:
Wat goed om te horen GM! Wat jeftig dat je ex inmiddels verloofd is en emigratieplannen heeft. Hoe zijn de kinderen hieronder?

Majo - wat spannend weer en wat fijn dat je al bijna op reis gaat. Ik hoop dat je hartstikke zwanger gaat zijn en de activiteiten moet skippen. ;)
James beseft en begrijpt er weinig van, papa gaat naar Canada...
Sarah vind het niet leuk, weigert ook om zijn vriendin te ontmoeten, zolang ze doet of ze niet bestaat gaat het goed geloof ik. De hele situatie is gewoon raar vreemd... ze kennen elkaar sinds Juni via internet, in Oktober daarheen gegaan voor het eerst en kwam verloofd terug...
Ik gun hem een nieuw leven ondanks alles wat hiJ mij heeft aangedaan maar dat hij de kinderen er zo in meetrekt vind ik kwalijk.
S. 2014
J. 2016
pi_190888069
Gm, fijn om te lezen hoe het met jou gaat. O+
:* voor de situatie met je ex.

Majo, :*
pi_190888645
Klinkt goed gm op naar een top jaar voor jullie
  zondag 5 januari 2020 @ 13:53:19 #168
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_190888830
Gm :* klinkt goed. Wel jammer dat je ex zo weinig oog voor zijn kinderen heeft, ik snap Sarah haar reactie ook wel

Majo :* leuke vooruitzichten. Ik ga keihard duimen dat je zwanger op reis gaat
Be happy with the little things in life
pi_190889281
quote:
1s.gif Op zondag 5 januari 2020 13:53 schreef droomvrouwtje het volgende:
Gm :* klinkt goed. Wel jammer dat je ex zo weinig oog voor zijn kinderen heeft, ik snap Sarah haar reactie ook wel

Majo :* leuke vooruitzichten. Ik ga keihard duimen dat je zwanger op reis gaat
Ik snap haar ook... grappige is dat ze mijn vriend wel accepteert...en hem van de week "toestemming" gaf om te trouwen met mij als ik dat wil. :P
S. 2014
J. 2016
pi_190904578
Wat fijn dat de zon bij jullie weer is gaan schijnen GM. :) Ik vind het bizar dat je ex naar Canada emigreert. Gaat hij zijn kinderen dan helemaal niet meer zien? Of wat, eens per jaar ofzo? Ik vind dat echt onvoorstelbaar. Knap dat je het redt zo!

Majo, ik ben zoals altijd onder de indruk van je positieve levenshouding. Ik hoop heel erg dat je zwanger op reis mag. O+

Hier gaat het naar omstandigheden ok. Geen hele grote drama's. Ik heb wel een update (niet quoten please):
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In de tussentijd heb ik wel ruimte voor kleine spullen maar nog niet voor (echt) grote dingen. Mijn slaapkamer staat inmiddels half vol. Ik heb nog steeds wel in het oog dat een hoop mensen dingen hebben aangeboden en daar ga ik graag nog op in, al is het nog even afwachten wanneer dat praktisch gezien ook handig is.
pi_190907168
quote:
0s.gif Op maandag 6 januari 2020 14:23 schreef Roxy_Monke het volgende:
Wat fijn dat de zon bij jullie weer is gaan schijnen GM. :) Ik vind het bizar dat je ex naar Canada emigreert. Gaat hij zijn kinderen dan helemaal niet meer zien? Of wat, eens per jaar ofzo? Ik vind dat echt onvoorstelbaar. Knap dat je het redt zo!

Majo, ik ben zoals altijd onder de indruk van je positieve levenshouding. Ik hoop heel erg dat je zwanger op reis mag. O+

Hier gaat het naar omstandigheden ok. Geen hele grote drama's. Ik heb wel een update (niet quoten please):


In de tussentijd heb ik wel ruimte voor kleine spullen maar nog niet voor (echt) grote dingen. Mijn slaapkamer staat inmiddels half vol. Ik heb nog steeds wel in het oog dat een hoop mensen dingen hebben aangeboden en daar ga ik graag nog op in, al is het nog even afwachten wanneer dat praktisch gezien ook handig is.
Nou ik heb eerlijk gezegd geen idee hoe hij t bedacht heeft... hij ziet ze al amper en ik verwacht niet dat de kinderen een week of 2 bij papa willen logeren, zeker James niet. Sinds de scheiding ziet hij ze 1 uur per week (als ie komt) en gaf ineens aan meer te willen, en dat is op zich oke, maar ik wil hem niet langer dab nodig in mijn huis dus nu gaan ze woensdag van 14-17 daarheen als t goed is. In mei gaat ie daarheen en komt dan getrouwd terug en uiteindelijk wil hij met haar ook kinderen... Ik denk dat Sarah en James hun vader over een paar jaar niet meer zien.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jij succes met de spoiler, kun je geen schop onder zn kont geven?

Mijn ex is overigens momenteel weer boos op mij en negeert me 😂 das wel vaker als ik niet reageer zoals hij wil...

[ Bericht 15% gewijzigd door gewoonmezelf87 op 06-01-2020 22:02:20 ]
S. 2014
J. 2016
  maandag 6 januari 2020 @ 18:56:58 #172
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_190907816
Ik vind het zo naar hè, al kinderen hebben en daar eigenlijk al geen tijd en aandacht voor hebben maar dan wel met je nieuwe aanwinst aan kinderen beginnen. Ik moet er niet aan denken hoe zij zich later als ze alles snappen gaan voelen, dat papa een nieuw gezin belangrijker vond :'(

Sarah O+ Dat is een goed teken als ze toestemming geeft.

Roxy :* ik hoop dat hij het alsnog allemaal snel geregelt heeft. 2 wkn vliegen nog best snel voorbij
Be happy with the little things in life
pi_190908521
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2020 18:56 schreef droomvrouwtje het volgende:
Ik vind het zo naar hè, al kinderen hebben en daar eigenlijk al geen tijd en aandacht voor hebben maar dan wel met je nieuwe aanwinst aan kinderen beginnen. Ik moet er niet aan denken hoe zij zich later als ze alles snappen gaan voelen, dat papa een nieuw gezin belangrijker vond :'(

Sarah O+ Dat is een goed teken als ze toestemming geeft.

Roxy :* ik hoop dat hij het alsnog allemaal snel geregelt heeft. 2 wkn vliegen nog best snel voorbij
Papa is ziek (psychisch ziek) ... Dat zal ik ze ook uitleggen als ze groot genoeg zijn... tot dan is het proberen de schade te beperken;zeker voor Sarah want James weet eigenlijk al niet beter dan dat hij altijd alleen met mama is en zn vader is een grappige kerel die af en toe langskomt...

Donderdag afspraak bij de advocaat, hij staat vrijwillig gezag af maar dat schijnt alsnog een ding te zijn, dus even info opzoeken.
S. 2014
J. 2016
  maandag 6 januari 2020 @ 20:13:02 #174
236546 droomvrouwtje
Lief, klein en schattig
pi_190908903
Dat is toch wel heftig zeg, je gezag afstaan. Sterkte ermee, hopelijk verloopt het een beetje soepel allemaal
Be happy with the little things in life
pi_190910323
quote:
1s.gif Op maandag 6 januari 2020 20:13 schreef droomvrouwtje het volgende:
Dat is toch wel heftig zeg, je gezag afstaan. Sterkte ermee, hopelijk verloopt het een beetje soepel allemaal
Als hij daarwerkelijk gaat emigreren dan is gedeeld gezag helemaal niet handig. Maar eerst maar kijken wat er mogelijk is.
S. 2014
J. 2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')