abonnement Unibet Coolblue
pi_189707236
Hier toevallig vandaag Phi's eerste schoentjes gekocht (want, jawel: ze kan lopen *O*) Ook laten aanmeten bij een goede schoenenzaak. Zijn Shoesme-schoentjes geworden en ze stapt er zo kiebig op O+

Roxy, wat een lekker kereltje is Bliksem! Geen ervaring met wat je beschrijft, het klinkt erg lastig en naar.

Over lengte en gewicht: geen idee wat Phi weegt of hoe lang ze is. Ik zie dat ze goed ontwikkelt en ze is vrolijk. Ze is een relatief slank kindje, maar wel met enorm lekkere hapwangen O+

BMR is ze fluitend doorheen gefietst _O_ Op de dag zelf een extra lange middagtuk van bijna 3,5 uur en dat was het. Ik noem het maar even als geruststellende gedachte voor iedereen die nog moet.
pi_189710841
Yeaaaaah voor Phi!! Walk this way :)

Juul is lang en lekker stevig, niet zo'n boedha als B altijd was, maar er zit genoeg aan zeg maar O+
pi_189710870
Bliksem O+ Geen ervaring met het mankprobleem Roxy, maar klinkt erg vervelend. Hopelijk een faaaase?

Volgens mij eet Welpje nog best weinig, als ik jullie verhalen zo zie. Maar hij ontwikkelt zich goed, is over het algemeen vrolijk en is niet graatmager, dus op zich geloof ik het eigenlijk wel. En hij krijgt nog bv natuurlijk.

Pffff, die waterpokken. Overdag is hij met voldoende afleiding er best goed onder, maar 's nachts zit het hem duidelijk dwars. Hij kampt ook nog met een doorkomende kies, dus ik werk vandaag op 3 uur slaap. }:| :O
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 31 oktober 2019 @ 13:22:37 #79
74056 crew  ToT
pi_189713793
Vooruit, ook maar ff hier posten dan. :)


Rechts: mini-ToT bij zijn tante in de armen, met overgrootmoeder er naast.
Links: een baby die op dezelfde datum is geboren als mini-ToT. :)
pi_189713828
quote:
17s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 21:20 schreef aapieannie het volgende:
@:nicolasjoy wat een lekkerding is Saar toch O+ die heeft helemaal geen #filter nodig hoor!

Hier weer alles rustig na al het verjaars geweld. De jongens zijn echt mega verwend met leuke dingen. Genoeg om nog aan te kunnen vullen met sint en kerst.
Vandaag schoenen wezen shoppen met ze, ze dragen allebei maat 21.. en jeremy is een lastige met schoentjes, hoge wreef en hij krult zn tenen als die in een schoen moet dus helaas is veel niet geschikt voor hem. Vincent is wat makkelijker gelukkig. Desondanks zijn we prima geslaagd voor beide!
We hebben ook al foto's dat ze met make-up kwasten bezig is. :9 Saar ziet, Saar doet. :+

Welkom nog hier trouwens! O+ O+

quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 21:44 schreef Framblij89 het volgende:
Ach spookje O+ Lekkere dijtjes.

@:takkie88
Ik geef nu ook mozarella op brood, hüttenkase.. van avocado krijgt frum last van haar buik dus dat wordt ‘m niet. Heb zelf ook een tijd zorgen gemaakt om haar gewicht maar ze beweegt ook zó veel. En zo te lezen eet Sofie wel heel goed toch? :) volgens mij is dit ook een periode dat ze minder snel aankomen!
Heb trouwens zelf ook echt geen flauw benul of ik frum veel gezonde voeding geef, vind het zo lastig tegenwoordig met al die (tegendraadse) adviezen

Hier staat de BMR prik 18 nov gepland, gelukkig nog net voor alle feestdagen.

Zijn jullie trouwens naar de schoenenwinkel geweest om de maat op te nemen of gewoon zelf gemeten? Het wordt hier ook langzaam maar zeker tijd voor schoenen O+
Ze heeft nog wel reserves ondanks het lopen. :9

Wij moeten nog 'ns naar de winkel, opmeten.. Maar ons kind heeft intussen al meer schoenen dan wijzelf. :')

quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 22:00 schreef Loj het volgende:
Ik had het eerst zelf gemeten en super mooie (goede!) schoentjes gekocht. Helaas hebben ze die op het kdv verpest door ze “per ongeluk” bij een ander kind (van 2 jaar!!) aan te doen :( ik was (en ben) zo boos!
Toen moest ik binnen een dag nieuwe schoenen en ben ik naar de veel te dure schoenenzaak in het dorp gedaan en heb ik laten meten.

Ik wil die Bmr idd ook binnen 2/3 weken anders pas na de kerst :)

Oh en Takkie, uit ervaring... laat je niet gek maken over gewicht/lengte. Ik ben zelfs bij de oudste doorgestuurd naar de ka voor zwaar ondergewicht en de conclusie: het is zijn bouw... ik kreeg zelfs adviezen om meer koekjes te geven :( . Nog steeds heeft hij zwaar ondergewicht, maar hij eet veel, gezond en hij groeit. Dus nu een soort afspraak bij de ha, zolang wij ons geen zorgen maken, doet zij dat ook niet. De middelste gaat ook richting de onderste lijntjes en Li zit geloof ik op de -1 lijn. Maar zolang ze eten maken wij ons geen zorgen! Lang verhaal maar laat je geen zorgen aanpraten als je die zelf niet hebt :*

Oh en natuurlijk nog gefeliciteerd aapie O+
Ik zou ook echt boos zijn.. Wat stom van 't KDV, wel uitgebreid excuses gehad dan?
quote:
0s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 22:06 schreef Roxy_Monke het volgende:
Hoi, ik doe hier even een aanhaak, onder een nickchange. Voor meer info DM.

Ik vind het zo leuk om foto´s te zien van jullie dreumessen. O+ Dit is Bliksem nu:

***

Ik kwam hier met een vraagje: heeft iemand misschien ervaring met een dreumes die - na al maanden wel gewoon gelopen te hebben - mank ging lopen en vervolgens weigerde te lopen? Dit speelt nu 2 weken, ik ben al 2 keer naar de huisarts geweest en ben 1 keer naar de EH doorgestuurd. Op rontgenfotos is niks te zien.
Leuke foto van Bliksem! :D O+

[ Bericht 1% gewijzigd door NicolasJoy op 01-11-2019 20:25:46 ]
pi_189713861
Roxy :W Ik vroeg me pas nog af hoe het met jou ging, goed om van je te horen. Wat een schattig mannetje is Bliksem! Ik ben ook niet bekend met wat je omschrijft, maar misschien weet @Takkie88 daar meer over vanuit haar beroep?

Ik ga ook naar de schoenenwinkel met C, zelf via internet kopen is hier alleen maar tot retouren gekomen.

En C had ook weinig tot geen last van de BMR prik, dus het kan meevallen!

We hebben vanmorgen heerlijk 1,5 uur gewandeld met z’n tweetjes, het is zulk heerlijk weer vandaag O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189715460
Wat zonde van de schoentjes Loj, ik zou ook boos zijn!

Luna sterkte met de waterpokken. Wij hebben ze net een paar weken geleden gehad. Vreemd genoeg had Bliksem er meer last van dan Wolk (maar zij had ze voor de 2e keer).

Bliksem (18mnd) eet ongeveer evenveel als zijn grote zus. Iets meer dan heel weinig dus. :P Maar hij is wel minder kieskeurig. Ontbijt is bijvoorbeeld 1 boterham zonder korstjes of een klein bakje brinta.

Ik ben vandaag maar voor de derde keer naar de huisarts geweest, gevraagd om verder onderzoek. Nu bloed geprikt en wachten op een afspraak bij de kinderarts over een paar weken. Het is schijnbaar niet heel verontrustend allemaal maar ik maak me natuurlijk toch zorgen. Vandaag loopt hij soms wel, soms niet, en als hij loopt dan is het mank.
pi_189749338
First post of November! *O* or -O-

Oh jongens, ik ben vandaag zo gelukkig met mijn kind. O+ Ze kan lief zelf spelen, wil af en toe knuffelen ze is zo leuk en lief! Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te melden. :+
pi_189749804
N. is de 29e grote zus geworden! En wat doet ze het goed O+ deze mama is in de wolken. Zodra we ons zelf een beetje gevonden hebben kom ik weer gezellig mee praten! O+
pi_189758094
gefeliciteerd Bella!

En NJ, wat klinkt dat heerlijk.

Ik was ook heel even erg gelukkig met mijn mini, omdat hij 2 nachten uitsliep tot 6.30. Vanmorgen was ik niet zo gelukkig, want het was 4.45. Verder is het een monster de laatste tijd. Hij heeft het slaan ontdekt, en slaat de hele dag door, trekt onze brillen van het gezicht en schopt zo hard hij kan tijdens het luier verschonen. Gelukkig is het ook een schatje, in the big picture balanceert het zo weer een beetje.....
pi_189759083
Hoi! Ik was hier nog niet aangehaakt, maar Bollie is ook alweer even een dreumes.

Nu wil het volgende: ze heeft vaak oorontsteking. Alleen in oktober al 2x (en ja, het was tussendoor echt weg). Daarvoor ook in mei en maart dit jaar. Nu zijn we dus naar de KNO arts verwezen voor buisjes en amandelen verwijderen, maar ik vind het hele idee van zo’n kleintje en narcose etc doodeng. Hier meer mama’s die met zo’n ukje (ze is 14 maanden nu) dat hebben meegemaakt?
pi_189759168
Gefeliciteerd Bella. :*

Wat een tijd Jagar. Zou het te maken kunnen hebben met doorkomende tanden/kiezen? Bij Banaan is er vaak wel een verband, zoals vanochtend 5:30 en op alles knagen.

Hier juist wel een heel vrolijke jongen. Vanochtend gingen we naar het bos en wou hij vooral lekker rennen en paddestoelen kijken. Thuis kan hij steeds beter zelf spelen, al is dat steeds vaker het door het huis gooien van dingen. :P

Vanochtend zat hij zichzelf te voeren met "daar komt een compressor aangevlogen." O+ En gisteren deed hij alsof zijn vuist een autootje was die hij over zijn arm liet rijden. Zo cute.

@minilot hoe gaat het met jullie? Afwezig tot je door mag naar het peutertopic?

@LaBelleFleur27 Hoe gaat het daar? Ik lees steeds minder van je. -O-
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189759583
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 12:22 schreef silliegirl het volgende:
Hoi! Ik was hier nog niet aangehaakt, maar Bollie is ook alweer even een dreumes.

Nu wil het volgende: ze heeft vaak oorontsteking. Alleen in oktober al 2x (en ja, het was tussendoor echt weg). Daarvoor ook in mei en maart dit jaar. Nu zijn we dus naar de KNO arts verwezen voor buisjes en amandelen verwijderen, maar ik vind het hele idee van zo’n kleintje en narcose etc doodeng. Hier meer mama’s die met zo’n ukje (ze is 14 maanden nu) dat hebben meegemaakt?
Bikkel was 10 maanden toen hij buisjes kreeg en zijn neusamandel is verwijderd. Wat wil je weten? De hele ingreep duurt nog geen 10 minuten, ik had mijn thee nog niet half op toen ik alweer naar hem toe kon.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189760433
PKM lief dat je vraagt, ben een beetje afwezig geweest de laatste tijd.

Gelieve niet quoten, haal het vandaag weer weg.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lang verhaal! Maar dus dat :P. Er komt langzaamaan weer ruimte in mijn hoofd en zal hier ook weer wat vaker meeschrijven :)

[ Bericht 14% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 03-11-2019 18:14:14 ]
pi_189760749
Fleur :*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189761917
@LaBelleFleur27
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
@silliegirl hier zelfde ervaring als Wolken, stelde echt niks voor. Wel alleen buisjes ook, Kees was nog maar 9 maanden. Goed keuze geweest, jaar daarna maar 1x oorontsteking gehad. Narcose vond ik wel even sneu en bij ontwaken was hij echt wel even overstuur / in de war, maar na een kwartier kroop hij weer blij rond.
pi_189768220
Fleur, ik heb gemist wat er stond maar een :* voor je, het viel mij ook al op dat je wat minder actief was.

Silliegirl :W Wat sneu van de oorontstekingen zeg -O-

Hier lijkt mijn dreumes wel met de dag meer peuter te worden, ze wordt zo wijs O+ Over 4 weken wordt ze al 2 :o
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189771806
Fleur een :* voor jou. Gemist wat er stond maar volgens mij kan je het gebruiken.

@Wolken; misschien heb ik het gemist maar hoe is het met Bikkel bij de cardioloog afgelopen? Hopelijk was er niks aan de hand!

Bedankt voor alle adviezen en geruststelling met betrekking tot Sofie en haar groei. Fijn om jullie ervaringen te lezen.

Sofie loopt steeds meer los en heeft nu echt het klimmen ontdekt. Ze stond vanmiddag boven op haar speeltafeltje :o zodra ze ziet dat ik kijk schudt ze alvast nee :P
pi_189775847
@Takkie88; Bezoek aan de kinderarts is een week uitgesteld ivm het niet beschikbaar zijn van een echo apparaat. Dus nu moeten we komende woensdag. Ik zie er alleen tegenop hem het 1,5 uur durende onderzoek door te krijgen.

Hij is wel opeens afgelopen week begonnen met loslopen *O* . Dan kan ik binnenkort dus ipv de hele dag 11,5Kg worstelend gewicht meesjouwen de hele dag achter hem aanrennen.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189776088
Spannend Wolken, hopelijk valt het mee en laat Bikkel zich goed helpen :*

Hier begon ik mijn dag al met een hysterisch boos meisje omdat ik waagde het ontbijt te gaan maken :( Ik vind het soms zo lastig om te gaan met het gedrag in de zin van of ik moet troosten, met haar praten of het negeren, ze lijkt overstuur maar is dan vaak gewoon heel kwaad, ik kan me voorstellen dat het voor haar frustrerend is nog niet te kunnen verwoorden wat ze voelt of wil op zo’n moment :o Ik leg haar wel uit dat als ik geen ontbijt kan maken ze geen eten krijgt en dan honger heeft, maar of ze dat al snapt weet ik niet want vaak wordt ze dan nog bozer :') Ik houd mijn hart vast voor de echte peuterpuberteit :+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189776267
quote:
1s.gif Op maandag 4 november 2019 08:32 schreef rena het volgende:
Spannend Wolken, hopelijk valt het mee en laat Bikkel zich goed helpen :*

Hier begon ik mijn dag al met een hysterisch boos meisje omdat ik waagde het ontbijt te gaan maken :( Ik vind het soms zo lastig om te gaan met het gedrag in de zin van of ik moet troosten, met haar praten of het negeren, ze lijkt overstuur maar is dan vaak gewoon heel kwaad, ik kan me voorstellen dat het voor haar frustrerend is nog niet te kunnen verwoorden wat ze voelt of wil op zo’n moment :o Ik leg haar wel uit dat als ik geen ontbijt kan maken ze geen eten krijgt en dan honger heeft, maar of ze dat al snapt weet ik niet want vaak wordt ze dan nog bozer :') Ik houd mijn hart vast voor de echte peuterpuberteit :+
En "samen" ontbijt maken dmv een learning tower een idee? Dat je haar erbij betrekt?

Het reageren op zulke buien is idd een uitdaging. Hier zijn zulke buien gelukkig vaak weer heel snel voorbij.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_189777837
quote:
1s.gif Op maandag 4 november 2019 07:29 schreef Wolken het volgende:
@:Takkie88; Bezoek aan de kinderarts is een week uitgesteld ivm het niet beschikbaar zijn van een echo apparaat. Dus nu moeten we komende woensdag. Ik zie er alleen tegenop hem het 1,5 uur durende onderzoek door te krijgen.

Hij is wel opeens afgelopen week begonnen met loslopen *O* . Dan kan ik binnenkort dus ipv de hele dag 11,5Kg worstelend gewicht meesjouwen de hele dag achter hem aanrennen.
Goed bezig Bikkel! Let maar op Wolken, straks vliegen de kilo's er vanaf omdat je geen kans meer hebt om stil te zitten (voor zover je dat al deed ;) )
  maandag 4 november 2019 @ 12:02:05 #98
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_189778634
quote:
1s.gif Op woensdag 30 oktober 2019 22:38 schreef Jentin het volgende:
Hier toevallig vandaag Phi's eerste schoentjes gekocht (want, jawel: ze kan lopen *O*) Ook laten aanmeten bij een goede schoenenzaak. Zijn Shoesme-schoentjes geworden en ze stapt er zo kiebig op O+

Roxy, wat een lekker kereltje is Bliksem! Geen ervaring met wat je beschrijft, het klinkt erg lastig en naar.

Over lengte en gewicht: geen idee wat Phi weegt of hoe lang ze is. Ik zie dat ze goed ontwikkelt en ze is vrolijk. Ze is een relatief slank kindje, maar wel met enorm lekkere hapwangen O+

BMR is ze fluitend doorheen gefietst _O_ Op de dag zelf een extra lange middagtuk van bijna 3,5 uur en dat was het. Ik noem het maar even als geruststellende gedachte voor iedereen die nog moet.
Dank. Wij mogen de 20e voor BMR :').

Bedankt voor alle reacties nog op de GO. Komt wel goed allemaal.

Verder zag ik hele leuke foto's van nog leukere dreumesen voorbij komen (poging om terug te lezen). Dat is het enige dat me bij is gebleven :+.

Groetjes van ons en sprong 9 trouwens.

(Dat eten uit je handen slaan als je het aanbiedt, wanneer gaat dat over?)
pi_189779946
quote:
1s.gif Op maandag 4 november 2019 08:53 schreef Wolken het volgende:

[..]

En "samen" ontbijt maken dmv een learning tower een idee? Dat je haar erbij betrekt?

Het reageren op zulke buien is idd een uitdaging. Hier zijn zulke buien gelukkig vaak weer heel snel voorbij.
Zit ik wel aan te denken om aan te schaffen, het ging vanmorgen volgens mij niet specifiek om het helpen met ontbijt op dat moment maar ik merk dat afleiden goed werkt. ‘s Ochtends ben ik alleen zelf vaak nog niet zo helder om snel om te schakelen. Het is wat dat moederschap :')

Helsinki, dat is hier maar een korte fase geweest, ze is inmiddels verzot op eten :7
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189780149
Fleur, :* voor jou!

Bella, gefeliciteerd! O+

Sillie, Jewel was 2 jaar toen ze buisjes kreeg en haar neusamandel werd verwijderd, dus al een stukje ouder. Maar het was inderdaad een hele kleine ingreep, al vond ik het als mama natuurlijk hartstikke spannend. Na de narcose was ze even een zielig hoopje, maar ze knapte zo snel op dat ze de volgende dag alweer vrolijk rond huppelde. Ik heb mij laten vertellen dat naarmate kinderen ouder worden, de ingreep juist steeds vervelender (en pijnlijker) wordt. Misschien is dat een klein 'voordeel' dat het nu al plaatsvindt bij Bollie :*

Een lopende Bikkel,de knapperd *O* O+

Rena, heel herkenbaar die onbegrijpelijke dreumesbuien en de onmacht als ouder omdat je niet weet wat erachter schuilt. En de angst voor de peuterpubertijd :') Maar mijn ervaring is dat de peuterpubertijd niet zozeer erger is, maar anders. Het voordeel is dat kinderen zich dan vaak al zoveel beter in woorden kunnen uitdrukken, dat je ook makkelijker dingen uitlegt en op een andere manier met de buien om kan gaan. Dan nog sta ik vaak machteloos, maar dan weet ik in ieder geval beter waar een bui vandaan komt. Bij Vlokje gis ik vaak maar wat, dan wordt ze bijvoorbeeld enorm driftig tijdens het eten en begint naar mij te 'die, die die-en' en in het wilde weg te wijzen, en kom ik er pas na het aanbieden van mijn bord, eten, glas, de speen, mijn lepel en heel veel gegil verder achter dat ze eigenlijk gewoon graag mijn vork wil hebben }:|

Helsinki, eten uit de handen slaan heeft Vlokje nog nooit gedaan. Ik hoef maar naar de keuken te lopen, of het woord eten te laten vallen, en mevrouw laat ter plekke letterlijk alles uit haar handen vallen en komt als een mak lammetje achter mij aan. Volgens mij heeft ze eten tot haar levensdoel gemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')