abonnement Unibet Coolblue
pi_189667798
Missenergy dat klinkt echt als een top vakantie O+!

Ahh ik ben echt zo niet actief hier op het moment, maar heb het druk en nu al 3 weken op rij dat mijn dreumes om 4:00/5:00 klaar wakker is. Na 1.5 uur slaapt ze wel weer maar mij lukt het dan niet meer :O
M’n vriend begint ook ‘s nachts om 4 uur met werken dus tis niet dat we de nachten kunnen verdelen.. maarja, hopelijk is dit een fase? :{
Ze slaapt dan wel door vanaf 19:00 tot 04:00, het zijn alleen een beetje de ‘verkeerde’ tijden, en ik heb zelf niet echt zin om ook al om 19:00 op bed te liggen :')

Voorderest loopt ze als een tierelier, dat is dan weer wel heel leuk. En de driftbuien zitten er ook al in :')

Ik ga weer proberen om actief te zijn :s)
pi_189672711
quote:
0s.gif Op zondag 27 oktober 2019 19:14 schreef DorothyGale het volgende:
Wow, dat zijn aardig wat tanden die doorkomen NJ :o
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2019 06:01 schreef OliviaIsTaken het volgende:
NJ, ze krijgt een vol gebit zo! Hopelijk zijn de tandjes snel door :)
't is nog even zien of ze ook écht doorkomen nu, maar het lijkt erop dat we echt driemaal feest hebben. :9

quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2019 15:03 schreef Framblij89 het volgende:
Ik ga weer proberen om actief te zijn :s)
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2019 15:03 schreef Framblij89 het volgende:
En de driftbuien zitten er ook al in :')
Even selectief antwoorden hoor, want tijd, tijd, tijd... :{
Maar die driftbuien, jeetje! Ik hoop echt dat dit een fase is.. Zodra er iets niet gaat zoals ze wil gaat ze op de grond liggen, rollen, bonken.. Ik word hier zo moe van. :s)
pi_189674208
Ik moet stiekem heel erg m’n lach inhouden als Sofie dramatisch of driftig doet :D goede oefening voor m’n poker-face 8-)
pi_189675399
Banaan gaat ook nog niet zonder babyset in de Stokke. Ook met tuigje weet hij zich los te wurmen en dat geeft me een hartverzakking.
Hij kan ook zo dramatisch doen om speelgoed of weet ik veel wat er nog in het zicht ligt, omdat hij dat dan niet mag hebben. Dan los ik het maar op met een liedje op de radio, wat uitloopt op honderd keer hetzelfde liedje moeten luisteren. Zou ik dat niet doen dan zou hij echt over zijn toeren raken en eet hij dus niks meer.
Als het een beetje tegenzit gaat hij helemaal krom staan trouwens, hij steekt zijn buik dan helemaal vooruit tot hij bijna uit balans is. :D

Wij hebben er twee dagen verjaardag vieren op zitten, blij dat het weer even gedaan is. Banaan vond het wel mooi al dat bezoek, kon hij het mooi eens hebben over zijn klei, lampen en de keuken. O+

Vandaag had hij bedacht dat hij achter mij aan kon rennen in plaats van anderdom. Hij had zo'n lol en het zag er superschattig uit, alsof hij een baby-eend was achter mama-eend. Ik geloof dat het idee ontstond doordat hij probeerde om op mijn hielen te stappen. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189675774
L klikt zelf zijn gordeltje dicht :D
Maar hij heeft geen oudere broer/zus waarbij hij ziet dat het ook anders kan, dat scheelt vast.

Dramabuien incl stervende zwaan kennen we wel. Als het even kan laat ik hem gewoon uitrazen.
Vrijdag nog in de winkel want de spullen lagen op de kassaband. Hij had de spullen er netjes op gelegd maar daarna duurde het hem te lang. Dat moet hij ook leren denk ik dan.

Ik had via marktplaats een driewieler met duwstang op de kop getikt en we zijn vandaag een blokje rond geweest. Dat ging ook al best mooi :)
  maandag 28 oktober 2019 @ 22:29:19 #31
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_189676346
Ik heb eigenlijk nog de gordeltjes gebruikt :D maar wij hebben dan ook bewust niet gekozen voor de Stokke. Hij zit al vanaf het begin los in zijn stoel.

Wij hebben weinig stervende zwaan moment en als ze er wel zijn dan is hij ontzettend makkelijk af te leiden met eten /vreetbeer. Wel een klimgeit ;( vensterbank, leuning van de bank, tafels, auto garage (om zo bij de tv te kunnen komen :7 ) niets is te gevaarlijk voor meneer.

Afgelopen week zat meneer in bad en ik was schijnbaar te gefocust mijn wenkbrauwen doen :') staat meneer met dit hoofd |:) op de rand van het bad :{w 10 jaar ouder.
pi_189676823
quote:
0s.gif Op maandag 28 oktober 2019 19:47 schreef NicolasJoy het volgende:

[..]


[..]

't is nog even zien of ze ook écht doorkomen nu, maar het lijkt erop dat we echt driemaal feest hebben. :9
[..]

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
[..]

Even selectief antwoorden hoor, want tijd, tijd, tijd... :{
Maar die driftbuien, jeetje! Ik hoop echt dat dit een fase is.. Zodra er iets niet gaat zoals ze wil gaat ze op de grond liggen, rollen, bonken.. Ik word hier zo moe van. :s)
Ohhh wat een blijheid O+

Inderdaad @Takkie88 ik moet echt zo hard m’n best doen om m’n lach in te houden want het is gewoon geen gezicht zo’n driftbui, maar hier uit lachen zich in een nog bozere dreumes en dat maakt het nķg hilarischer, terwijl het ergens ook weer heel sneu is maar goed :') ook wel lastig om mee om te gaan overigens. De decibellen die ze kunnen produceren is niet normaal.

Btw, stervende zwaan? Is dat een typisch drama dreumes beeld? _O-
pi_189677862
quote:
1s.gif Op maandag 28 oktober 2019 23:18 schreef Framblij89 het volgende:

[..]

Ohhh wat een blijheid O+

Inderdaad @:takkie88 ik moet echt zo hard m’n best doen om m’n lach in te houden want het is gewoon geen gezicht zo’n driftbui, maar hier uit lachen zich in een nog bozere dreumes en dat maakt het nķg hilarischer, terwijl het ergens ook weer heel sneu is maar goed :') ook wel lastig om mee om te gaan overigens. De decibellen die ze kunnen produceren is niet normaal.

Btw, stervende zwaan? Is dat een typisch drama dreumes beeld? _O-
Gisteren stond C even te beven van een driftbui in de keuken, met van die gebalde vuistjes en stampende voetjes, ik kon me gewoon niet inhouden want het zag er zo maf uit _O- :@

Framblij, wat balen dat ze zo vroeg wakker is telkens :o

PKM, ik zie me nu voor me dat je als moedergans met je babygans door het huis banjert :D O+

Ik merk ook echt dat C fysiek ineens een stuk handiger en soepeler begint te worden, ook met spelen in Ballorig of in de speeltuin zie ik echt verschil, en dat ze handiger wordt. Ze ging gister in Ballorig gewoon zelf van een best wel hoge glijbaan af en vindt het prachtig, ze is nu al dapperder dan haar moeder _O- :@

DFD *O* van in de speeltuin afgelopen weekend;
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189677881
Leuke foto, rena!
Ik blijf bij het thema glijbanen met mijn bijdrage. In Berlijn:
pi_189677889
Wat een 2 heerlijke buitenspeelfoto’s! O+
Het plezier straalt er bij allebei vanaf.
pi_189678007
Inmiddels wordt hier ook af en toe tv gekeken. Max verstappen was ook interessant, maar ook Bumba is leuk. De eerste minuten staat ze stokstijf stil met open mond naar de tv te staren. Na 10 minuten lijkt ook de concentratie er wel voor op te zijn.

Ballorig/Monkeytown is ze nog niet geweest, genoeg andere leuke dingen in de buurt om te doen. Supermarkt, bouwmarkt etc. is hier al een leuk uitje.

Stoelprobleem is hier totaal niet. Zodra ik zeg 'eten' loopt ze naar haar stoel en wil ze zitten. Een korte periode weigerde ze haar benen in de gaten te laten stoppen, maar dat is gelukkig weer over. Scheelt wel dat ze makkelijk is als ze uitgerust is. Bij vermoeidheid is ze soms echt niet te genieten.

Ik dacht dat we na vakantie op 1 slaapje zouden zitten, maar zowel zondag als maandag heeft ze 2x per dag geslapen (1 uur + 2 uur); blijkbaar toch nog nodig.

@Framblij89, dat zijn niet de ideale slaaptijden. Ik ga gerust een keer vroeg op bed liggen als ik moe ben hoor! Gister lag ik rond kwart voor 9 al omdat mijn hoofd niet meer wilde na zo'n 1e dag na de vakantie.

@Takkie88, boos zijn en powerface is lastig! Ze lacht me vaak in mijn gezicht uit en dan moet ik ook weer lachen. Tegenwoordig draai ik haar met kinderstoel en al (als ze daar in zit) van me af en dan moet ze zichzelf eerst maar even redden.

@rena lieve dame, leuke jas! Speeltuin is leuk! Madame klimt dus wel op de glijbaan om eraf te glijden, rest durf ik nog niet zo aan.
De vakantie heeft haar ook wel goed gedaan, ze loopt echt veel beter en steviger. Maar ach ze is nog maar 14 maand, dus al best vlot

@OlivialsTaken, behalve een afgelopen 2 weken een snotneus en een keer wat vlekjes is ze niet noemenswaardig ziek geweest. Eigenlijk was ze toen ook wel gewoon vrolijk en actief. Nu zijn wij zelf beide eigenlijk nooit ziek, heeft ze 5 maanden borstvoeding binnen gekregen en ze gaat niet naar een kinderdagverblijf oid. Dat wil mogelijk wel wat effect hebben!
pi_189679017
Tussen de actieve foto's door, Juul afgelopen zondag, blik op Ajax-Feyenoord. Duidelijk niet moe toch? :D ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit was de rest van de zondag de activiteit...grote broer pakken.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189679899
Framblij, dat zijn geen leuke nachten. Hopelijk is het inderdaad een fase, Vlokje heeft zo'n fase met 11, 14 en 16 maanden ongeveer gehad :X

Driftbuien, check! Vlokje gooit zich achterover als een ware pro, ze heeft de stervende zwaan al beter geperfectioneerd dan peuterzus. Ik hou mijn hart vast voor de peuterpubertijd.

Ik moet er stiekem ook vaak wel om lachen Takkie :')

Elleska, wat leuk die driewieler O+

Sacre, op de badrand klimmen, dat lijkt mij inderdaad onwijs schrikken :o

Verder O+ voor lachebekje C O+ voor spelende O en O+ voor mooie Juul
pi_189682879
MissEnergy, ik ben jaloers op jouw superfitte kind! Die snotneus is hier zo'n beetje chronisch, en verschillende virusjes zijn al voorbij gegaan. Fijn joh, houden zo!

Exode, leuk om die twee samen te zien! Ze zijn er op de foto's altijd zo blij uit samen! Mijn oudste is ook zeker blij met zijn zusje, maar ook een stuk fysieker. Hij houdt enorm van stoeien en dat resulteert nog weleens in een ruzie. Ook het delen van speelgoed gaat lang niet altijd goed.

Verder was het vandaag 4.30 uur toen mevrouw wakker werd, dus ik kan wel wat koffie gebruiken :D
pi_189683475
Ah Jagar, jouw O lijkt altijd zo’n pretletter *;

MissEnergy, hier heeft C ook nog best lang 2 dutjes gedaan, eigenlijk pas sinds een paar weken over naar 1 dutje en C is nu bijna 2. Snap wel dat je haar nog niet zo veel laat doen hoor qua glijbanen en zo, C deed dat ook nog niet toen; ook omdat ze pas liep met 19 maanden _O-

Die foto van Juul met broer, het plezier straalt er vanaf :D *; Wat een lekker stel!

Schanu, ik zie je wel gezellig reageren op de anderen, maar hoe gaat het eigenlijk met jou? :)

OIT, 4.30 :o Koffie dan maar c_/ !
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189683771
Oef OIT, 4.30! Dat is niks nee. c_/

Exode, wat een lekker stel heb je toch. O+

Voor de DFD vandaag: Welpje in zelfgebreide trui, aan het ontbijt op onze vakantie deze week. :) En er is nu, een goede 2 weken na zijn broer, toch een vermoeden van waterpokken. Ben benieuwd of het doorzet.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189684094
Juul en B zijn inderdaad knettergek op elkaar. Als die elkaar zien, echt veeg me op.

B is minder jaloers nu Juul groter wordt. Ze vermaakt zichzelf ook makkelijk dus we zijn niet continu met haar bezig.

Maar het is niet alleen liefde in huize Exode. Juul is een pittig meisje en B een goedzak. Dus ze botsen ook echt wel. In de zomervakantie was het de laatste week echt niet gezellig tussen ze. Dan zitten ze teveel op elkaars lip en is ons ritme weg.

En in de toekomst gaan we nog genoeg meemaken, zeker als die karakters zo verschillend blijven.

[ Bericht 11% gewijzigd door exode op 29-10-2019 16:39:08 ]
pi_189684163
Dat jullie kunnen lachen om de dreumes driftbuien, al dan niet stiekem. Meestal help ik zijn mini problemen oplossen en/of probeer ik uit te leggen wat hij voelt. Zonder ingrijpen gaat hij naar mijn idee veel te vaak naar complete flipmodus.

Wij gingen vandaag naar het Intratuin kerstlandschap, Banaan vond het schitterend natuurlijk al die lichtjes, treintjes en ronddraaiende dingen. Hij stond ook een tijd te dansen op de lichtjes van een soort discobal. Gelukkig was het redelijk rustig en had hij lekker de ruimte.

Vanochtend sliepen we zowaar door tot 6:50. Zul je altijd zien, ik had een uitslaapdag aangevraagd bij mijn man. ;)

Maar met het dutje wou hij dus absoluut niet. Hij ging na een tijdje woest trappend het bed door. Hij komt daar niet zomaar doorheen, dus beneden even een boekje gelezen en opnieuw geprobeerd. Ik vermoed dat hij zijn slaapzak steeds minder fijn vindt. Of zijn pyjama, vannacht zat hij met twee benen in een broekspijp. :')
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 29 oktober 2019 @ 14:57:48 #44
74056 crew  ToT
pi_189684355
:') Ik had net een andere baby in mijn armen. Jaloers dat mini-ToT werd, zeg! _O-
Maar hij speelt ook echt veel te wild met andere baby's. Zowel op vakantie als hier. Hij grijpt naar de gezichtjes of de truitjes, slaat lachend op het hoofdje van de ander enz.
pi_189684694
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 oktober 2019 14:44 schreef PKM het volgende:
Dat jullie kunnen lachen om de dreumes driftbuien, al dan niet stiekem. Meestal help ik zijn mini problemen oplossen en/of probeer ik uit te leggen wat hij voelt. Zonder ingrijpen gaat hij naar mijn idee veel te vaak naar complete flipmodus.
Ik denk niet dat de meeste hier hun kind keihard staan uit te lachen, maar soms overvalt het me gewoon als ze ineens vanuit het niets zo driftig kan zijn en ben ik ook maar een mens die soms in de lach schiet door het absurde van de situatie. Een driftbui gaat hier vaak juist sneller over als ik er niet te veel aandacht aan geef behalve als ik het idee heb dat het uit de hand loopt, wat dat betreft is elk kind ook anders.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189684720
quote:
2s.gif Op dinsdag 29 oktober 2019 14:57 schreef ToT het volgende:
:') Ik had net een andere baby in mijn armen. Jaloers dat mini-ToT werd, zeg! _O-
Maar hij speelt ook echt veel te wild met andere baby's. Zowel op vakantie als hier. Hij grijpt naar de gezichtjes of de truitjes, slaat lachend op het hoofdje van de ander enz.
Ik zie het hier vaak al aan hoe ze met haar poppen omgaat, die worden soms als een malle door de kamer gesmeten :X :D _O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189685446
Oh, maar als ze driftig is om iets waar ik haar mee kan helpen dan doe ik dat ook wel. Maar wanneer ze bijvoorbeeld driftig wordt omdat ze een bladzijde van een boek niet omgeslagen krijgt doordat ze er zelf op zit... Ja, dan moet ik m’n lach inhouden. En mag ze toch echt zelf ontdekken wat de oplossing is.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 29 oktober 2019 @ 17:36:55 #48
74056 crew  ToT
pi_189686350
Meneertje is hier nu driftig omdat hij tijdens het eten zijn speeltje liet vallen. Gevolg: mevrouw ToT helemaal onder de Olvarit! :')
pi_189686816
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 oktober 2019 16:14 schreef Takkie88 het volgende:
Oh, maar als ze driftig is om iets waar ik haar mee kan helpen dan doe ik dat ook wel. Maar wanneer ze bijvoorbeeld driftig wordt omdat ze een bladzijde van een boek niet omgeslagen krijgt doordat ze er zelf op zit... Ja, dan moet ik m’n lach inhouden. En mag ze toch echt zelf ontdekken wat de oplossing is.
Hahaha sorry, maar dat is ook gewoon erg grappig.
Ik schiet ook regelmatig in de lach hoor. Als hij heel hard tegen een autootje duwt, deze onder de bank rijdt en hij er net niet bij kan bijv. Of als hij het vierkante blokje niet in het ronde gaatje krijgt in de vormenstoof. Uiteindelijk schiet ik wel te hulp, maar die frustratie is juíst goed voor die kleintjes om te ervaren en voelen. Dat zet tot het ontdekken van nieuwe/andere mogelijkheden O+
pi_189689010
Lachen om stomme acties en irrationele dreumesboosheid, check! :D Het is soms ook gewoon heel vermakelijk, hoe sneu tegelijkertijd ook.

Ketel had hier ruim 2 weken geleden de waterpokken. We dachten even dat Welpje ze over zou slaan, zo lang duurde het, maar nu zit hij dan ook echt onder de rode plekjes en blaasjes. Ben benieuwd hoe ontploft hij er morgen uit ziet...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')