Nee laat maarquote:
Oh ja, smakelijk alvast !quote:
Smakelijke bekomst dan.quote:
Eens. Sommige mensen vinden van wel, bij een kant en klaar gekochte bodem. En ook nog beweren dat het lekker is.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:24 schreef cafca het volgende:
[..]
Uiteraard. Anders is het geen pizza maken
Even de decoupeerzaag erdoor en wat slices maken.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:29 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Eens. Sommige mensen vinden van wel, bij een kant en klaar gekochte bodem. En ook nog beweren dat het lekker is.
Ik vind dat best lekker uit die blikken. De croissantjes zijn ook wel een succes al jarenquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:29 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Eens. Sommige mensen vinden van wel, bij een kant en klaar gekochte bodem. En ook nog beweren dat het lekker is.
Zo ongeveer ja. Heb ooit het genoegen gehad zo'n stukje karton te mogen proeven.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:30 schreef Amphorapotje het volgende:
[..]
Even de decoupeerzaag erdoor en wat slices maken.
Het deeg van de meeste doorsnee pizzaboer is ergerquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:31 schreef Amphorapotje het volgende:
En dan wel gewoon door het karton heen, dat proef toch niet.
Ik hou van Pizza di Mama, die mijn vrouw maakt dus. Geen idee hoe, maar lekker.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:32 schreef Soury het volgende:
[..]
Het deeg van de meeste doorsnee pizzaboer is erger
Uit blikken ken ik het niet, alleen die transparante verpakkingen. Croissantjes zijn i.d..d best van Danerolles.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:31 schreef Soury het volgende:
[..]
Ik vind dat best lekker uit die blikken. De croissantjes zijn ook wel een succes al jaren
Die heb je ook voor Pizza en ik vind het prima. Beetje zelf lopen kutten en knedenquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:33 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Uit blikken ken ik het niet, alleen die transparante verpakkingen. Croissantjes zijn i.d..d best van Danerolles.
Dat snap ik nooit van je. Wel lekker koken, maar geen deeg willen maken. Kneden doe ik niet, alles gaat volgens het no knead bread principe. Zo klaar en lékker!quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:35 schreef Soury het volgende:
[..]
Die heb je ook voor Pizza en ik vind het prima. Beetje zelf lopen kutten en kneden
Ja ja en ondertussen van alles 'proeven' zeker.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:35 schreef Amphorapotje het volgende:
Ik ga even helpen. Smakelijk eten
Ik heb mijn grenzenquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:37 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Dat snap ik nooit van je. Wel lekker koken, maar geen deeg willen maken. Kneden doe ik niet, alles gaat volgens het no knead bread principe. Zo klaar en lékker!
Ze hebben nog gelijk ook om het zo duur te maken, zo lang mensen zelfs kant en klare pannenkoeken, poffertjes en zelfs kaasblokjes kopen. Hoe lui kan je zijn.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:39 schreef ieniminimuis het volgende:
Ik vind kant en klaar pizzadeeg vooral heel duur .
Dat is nogal een verschil. Poffertjes en kaas blokjes, zelfs voorgesneden leverworstquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:41 schreef Lucky2Bastard het volgende:
[..]
Ze hebben nog gelijk ook om het zo duur te maken, zo lang mensen zelfs kant en klare pannenkoeken, poffertjes en zelfs kaasblokjes kopen. Hoe lui kan je zijn.
Dat is lekker en makkelijk, maak jij pasta zelf?quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:48 schreef ieniminimuis het volgende:
Als ze nou eens koekjesdeeg gingen verkopen.
Leverworst. Dat snij je in 3 seconden aan plakken. Ja, pasta is best ff werk om te maken, maar wel grappig om te doen. Het heeft een veel kortere kooktijd én is lekkerder van smaak.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 17:43 schreef Soury het volgende:
[..]
Dat is nogal een verschil. Poffertjes en kaas blokjes, zelfs voorgesneden leverworst
Pasta maak ik ook niet zelf dat is prima vers te koop.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |