quote:Op zondag 29 september 2019 17:10 schreef Zolderkamer het volgende:
Ik kauw het altijd voor en beleg het daarna
Uiteraard.quote:Op vrijdag 27 september 2019 12:26 schreef zarGon het volgende:
Hebben jullie ook het idee dat een tosti lekkerder smaakt als je 'm diagonaal snijdt in plaats van horizontaal/verticaal?
Waarom maken ze die ijzers toch altijd zo godvergeten klein? Groter dan een casino hoef je niet mee aan te komen, erg onhandig als je het mij vraagt.quote:Op vrijdag 4 oktober 2019 20:10 schreef jeroen25 het volgende:
[..]
Uiteraard.
En anders past hij ook niet goed in het tostiijzer:
[ afbeelding ]
boh viesdik Grafquote:Op vrijdag 4 oktober 2019 21:00 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
ik smeer niet ik gebruik een knijpfles mayonais daar doe ik een laagje van op beide boterhammen en dan doe er wat kaas of salami op en klap ze tegen elkaar![]()
Ik niet nee.Soms snij ik ze omdat er een lastig beleg op ligt om een hele boterham in m’n hand te houden, zoals bij hagelslag. Of omdat het voor een kleuter is.quote:Op maandag 7 oktober 2019 09:36 schreef roos94 het volgende:
Waarom snij je je boterhamJe bent toch geen 5?
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Boterhamquote:Op zondag 13 oktober 2019 11:04 schreef purmernoord het volgende:
waarom heet een boterham eigenlijk een boterham? ik bedoel, ik doe er niet altijd boter en ham op, en als je nou op een cracker boter en ham doet, waarom heet dat dan een cracker?
quote:De oorsprong van de benaming is niet precies bekend.[1][2] Vroeger was de spelling boteram of boterram. Een rammel (of remmel) is een oudere benaming voor een snee brood. In Vlaanderen noemt men geroosterde broodjes weleens 'rammekes'.
dank je voor de uitleg..quote:Op zondag 13 oktober 2019 11:24 schreef mschol het volgende:
[..]
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Boterham
[..]
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |