abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_189156014
2 messen idd, één plat smeermes en één kartelmes voor het snijden.

Ik ben geen pauper die met een bot smeermes dat bevuilt is met boter/jam gaat proberen die boterham doormidden te snijden.
pindazakje
pi_189156122
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 september 2019 14:58 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Nee, dat flipt weer terug. Gewoon twee sneetjes met beleg ertussen.
1 soort beleg of 2 zoals ham/kaas of een variatie daarop. Anders wordt je beleg percentage te klein
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_189156457
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:26 schreef zarGon het volgende:
Hebben jullie ook het idee dat een tosti lekkerder smaakt als je 'm diagonaal snijdt in plaats van horizontaal/verticaal?
hij smaakt beter (die tosti) omdat de kaas sneller afgekoeld is naar eetbare temperaturen
pi_189156474
Gewoon geen boterhammen eten.
ROBODEMONS..................|:(
pi_189177089
Ik rol hem op, dan dopen in de mayo 😋
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  zondag 29 september 2019 @ 15:48:02 #56
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_189177132
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 september 2019 01:16 schreef Werkperd het volgende:
Typisch Hollands weer. Dramapunt maken over een boterham snijden.

Is het breken met je hand moeilijk?
Wat voor brood koop jij dat je het kan breken?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
pi_189179034
Ik doe ze in de mixer.
  zondag 29 september 2019 @ 17:10:03 #58
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189179177
Ik kauw het altijd voor en beleg het daarna
pi_189233150
Ik heb specifieke messen voor het besmeren van brood (jaren '70 design, keilelijk.. slechte kartels maar perfecte vorm om te smeren). Ik maak eerst toast (eigenlijk elke dag wel) en besmeer het dan heel perfectionistisch, precies tot de randjes.

Maar daarna snijden? Nooit.
Mon 'en!
pi_189238775
Scheuren met je handen
pi_189240811
Mes, mensen die dubbel vouwen :')
pi_189266114
quote:
14s.gif Op zondag 29 september 2019 17:10 schreef Zolderkamer het volgende:
Ik kauw het altijd voor en beleg het daarna


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-10-2019 16:38:25 ]
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 16:45:16 #63
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_189266211
Gewoon in de blender met een lik pindakaas en een scheut melk.

Kauwen :')

Ben toch geen koe ofwel
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_189269363
Broodmes en dan gewoon smeren he. Soms snijden, soms niet. :')
pi_189269954
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 september 2019 12:26 schreef zarGon het volgende:
Hebben jullie ook het idee dat een tosti lekkerder smaakt als je 'm diagonaal snijdt in plaats van horizontaal/verticaal?
Uiteraard.
En anders past hij ook niet goed in het tostiijzer:
2147483647 angels can dance on the point of a needle.
Add one and they will all turn into devils.
pi_189270776
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 20:10 schreef jeroen25 het volgende:

[..]

Uiteraard.
En anders past hij ook niet goed in het tostiijzer:
[ afbeelding ]
Waarom maken ze die ijzers toch altijd zo godvergeten klein? Groter dan een casino hoef je niet mee aan te komen, erg onhandig als je het mij vraagt.
-nee-
pi_189271203
ik smeer niet ik gebruik een knijpfles mayonais daar doe ik een laagje van op beide boterhammen en dan doe er wat kaas of salami op en klap ze tegen elkaar :9 :Y)
  Redactie Frontpage vrijdag 4 oktober 2019 @ 21:03:08 #68
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_189271294
Vouwen, snijden is voor plebs.
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_189271330
quote:
19s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 21:00 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
ik smeer niet ik gebruik een knijpfles mayonais daar doe ik een laagje van op beide boterhammen en dan doe er wat kaas of salami op en klap ze tegen elkaar :9 :Y)
boh viesdik Graf :T
-nee-
  zondag 6 oktober 2019 @ 15:23:40 #70
477595 Special-Tee
Speciaal Geval
pi_189299150
Ik gebruik roomboter. Dus dat vergt wat oefening en kunst. Verder snijd ik mijn boterhammen niet. Gewoon dubbelvouwen en appen.

Ik snij alleen als het een pizza betreft of een tosti. Geen gelijke stukken. Als het maar past.
pi_189310626
Ik smeer met een plamuurmes. Gaat stuk sneller. Wel een kleintje, anders past ie niet in de pindakaas pot. En snijden = steken.
Eerst denken, dan typen
  Miss 200.000.000! maandag 7 oktober 2019 @ 09:36:48 #72
367000 roos94
pi_189310639
Waarom snij je je boterham :? Je bent toch geen 5?
pi_189311326
quote:
0s.gif Op maandag 7 oktober 2019 09:36 schreef roos94 het volgende:
Waarom snij je je boterham :? Je bent toch geen 5?
Ik niet nee.Soms snij ik ze omdat er een lastig beleg op ligt om een hele boterham in m’n hand te houden, zoals bij hagelslag. Of omdat het voor een kleuter is.
-nee-
pi_189409410
waarom heet een boterham eigenlijk een boterham? ik bedoel, ik doe er niet altijd boter en ham op, en als je nou op een cracker boter en ham doet, waarom heet dat dan een cracker?
pi_189409676
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 11:04 schreef purmernoord het volgende:
waarom heet een boterham eigenlijk een boterham? ik bedoel, ik doe er niet altijd boter en ham op, en als je nou op een cracker boter en ham doet, waarom heet dat dan een cracker?
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Boterham

quote:
De oorsprong van de benaming is niet precies bekend.[1][2] Vroeger was de spelling boteram of boterram. Een rammel (of remmel) is een oudere benaming voor een snee brood. In Vlaanderen noemt men geroosterde broodjes weleens 'rammekes'.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')