Kleine stapjes de goede kant op die je morgen af kunt maken?quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:46 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb geen zin meer. Ben te hard van start gegaan geloof ik vandaag. Maar hoe sneller ik klaar ben, hoe eerder ik kan stoppen dus ik probeer het nog maar even.
Ik heb een slowcooker en geen sous-vide. Bevalt prima.quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:49 schreef golfer het volgende:
Ik heb een sous-vide en geen slowcooker. Bevalt prima.
Ik ga morgen echt geen betalingsherinneringen zitten versturen Ik heb geen vaste werktijden maar mijn weekend hou ik toch graag werkvrij. Ik moet gewoon niet zo piepen en dit afmaken.quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:49 schreef fietsie het volgende:
[..]
Kleine stapjes de goede kant op die je morgen af kunt maken?
Kick het slowcookertopic eens danquote:Op vrijdag 20 september 2019 14:48 schreef fietsie het volgende:
Ik moet nog een nieuwe slowcooker.
Nu moet ik eigenlijk kiezen:
Slow + vanalles van braden tot stomen:
https://www.kookwinkel.nl(...)slowcooker-5-6-liter
Slow + sous vide (wetende dat er dan ook een vacuumding met zakken moet komen)
https://www.kookwinkel.nl(...)low-cooker-550-w-rvs
Wat deden jullie?
Ik had een slowcooker en die werd standaard te warm. Weggegeven.quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:51 schreef Zilverberk het volgende:
[..]
Ik heb een slowcooker en geen sous-vide. Bevalt prima.
De warmhoudstand is hier prima voor echt low and slow. Dat mag officieel niet, want niet voedselveilig, maar ja, wie komt er in mijn keuken kijken?quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:52 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik had een slowcooker en die werd standaard te warm. Weggegeven.
Wil er nu weer 1, en zou het tof vinden om meerdere functies te combineren gezien beperkte kastruimte.
Na een bepaalde leeftijd niet meer vrees ikquote:Op vrijdag 20 september 2019 14:52 schreef Zilverberk het volgende:
Last minute dingen fixen, waarom doe ik dat mijzelf aan? Ga ik dat hele plannen en op tijd klaar zijn ooit leren?
"3 standen"quote:De sous vide is in te stellen van 40ºC tot 90ºC en is instelbaar op 1ºC nauwkeurig. Verwarm in de machine water tot een bepaalde temperatuur en plaats etenswaren in vacuümzakken om deze te garen. Ideaal voor vlees, gevogelte en groenten.
De slowcooker heeft 3 standen, hoog, laag en een warmhoudstand. Te gebruiken voor curry's, soep en stoofpotten.
Donequote:Op vrijdag 20 september 2019 14:52 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Kick het slowcookertopic eens dan
Last minute en spontaan komen vaak de leukste resultaten van.quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:52 schreef Zilverberk het volgende:
Last minute dingen fixen, waarom doe ik dat mijzelf aan? Ga ik dat hele plannen en op tijd klaar zijn ooit leren?
Kijk dan even op een fb groep wat ze er daar van vinden, hier ook een slowcooker en geen sous vide.quote:Op vrijdag 20 september 2019 14:52 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik had een slowcooker en die werd standaard te warm. Weggegeven.
Wil er nu weer 1, en zou het tof vinden om meerdere functies te combineren gezien beperkte kastruimte.
Vaak is hoog meer snelheid van verwarmen en laag is langzamer verwarmen van het apparaatquote:Op vrijdag 20 september 2019 14:57 schreef fietsie het volgende:
Frustratie:
[..]
"3 standen"
Hoeveel moeite was het om daar dan ook even de temperaturen bij te zetten?
Peper, zout en kruiden.quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:25 schreef Sigaartje het volgende:
Wat me bezig houdt, hoe hou ik de pit wn smaak in mijn gerechten?
Wat een arrogante inleiding van je vraag zegquote:Op vrijdag 20 september 2019 15:25 schreef Sigaartje het volgende:
Ik had/heb het Fokforum de rug toegekeerd primair omdat het regelmatig overloopt van de drugsgebruikers (met drank zou ik ook hetzelfde hebben,ik lust een biertje, maar te gek moet het niet worden). Daarnaast is F&L overgenomen door figuren die fokleden uitmaken voor psychiatrische patienten als ze anders denken. Ik had/heb het helemaal gehad.
Maar de CUL-mensen hebben zoveel voor me gedaan, dat mijn geweten begon te spreken.
Waar ik nu mee bezig ben is mijn vleesconsumptie flink naar beneden te schroeven, omdat ik mee wil doen aan een betere wereld. Maar ja ben geen auberginemens.
Wat me bezig houdt, hoe hou ik de pit wn smaak in mijn gerechten?
Het was een autobiografische aanhef wellicht..quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:29 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Wat een arrogante inleiding van je vraag zeg
Hey Sigaar, leuk je hier te zienquote:Op vrijdag 20 september 2019 15:25 schreef Sigaartje het volgende:
Ik had/heb het Fokforum de rug toegekeerd primair omdat het regelmatig overloopt van de drugsgebruikers (met drank zou ik ook hetzelfde hebben,ik lust een biertje, maar te gek moet het niet worden). Daarnaast is F&L overgenomen door figuren die fokleden uitmaken voor psychiatrische patienten als ze anders denken. Ik had/heb het helemaal gehad.
Maar de CUL-mensen hebben zoveel voor me gedaan, dat mijn geweten begon te spreken.
Waar ik nu mee bezig ben is mijn vleesconsumptie flink naar beneden te schroeven, omdat ik mee wil doen aan een betere wereld. Maar ja ben geen auberginemens.
Wat me bezig houdt, hoe hou ik de pit wn smaak in mijn gerechten?
Huh? Wat is er arrogant aan?quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:29 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Wat een arrogante inleiding van je vraag zeg
En verder wat golfer zegt, peper zout, kruiden en als aanvulling specerijen.
Die pubers bij KLB.quote:Op vrijdag 20 september 2019 15:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het klinkt alsof je ons allemaal junks vindt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |