abonnement Unibet Coolblue
pi_189018193
@ToT wat @Jentin zegt.. Als ze hier toegang heeft tot alles dan vliegt ook echt al het speelgoed door het huis. Ze vermaakt zich as we speak nu al een kwartier met één theepot + deksel. Soms werkt het 10x beter gewoon iets aan te bieden en ze daarmee de gang laten gaan.

Ben nu voor 't eerst in maanden een ochtend vrij en Spookje heeft niet gespookt! Of ja, 's nachts wel, maar ze liet me slapen tot half 9. O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 19 september 2019 @ 09:47:26 #52
74056 crew  ToT
pi_189018194
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 09:18 schreef Jentin het volgende:
Misschien heeft ie juist teveel? Als Phi in de serre speelt (=Intertoys filiaal) duurt dat 30 seconden. Zit ze in de logeerkamer met twee houten blokken: half uur dikke lol.

_O-
Ja soms kan mini-ToT zich idd ook echt flink lang vermaken met alleen maar een balletje in zijn hand, of zoals ik eerder zijn echt alleen zijn eigen handje maar, maar op andere momenten is dat dus helaas totaal anders. :')

En @ duim versus speen; we zijn juist bewust met een speen begonnen om te voorkomen dat hij zou gaan duimen.
Ik vond het ook niet bepaald leuk toen de kraamzorg ongevraagd z'n duimpje in zijn mondje stopte terwijl we al een speentje voor hem hadden. Dat duimen wil ik gewoon echt zien te voorkomen.
Maar gelukkig heeft hij inmiddels steeds minder behoefte aan het speentje. Soms is het écht nog wel belangrijk, maar niet de hele tijd meer.
pi_189018256
Fuchsia, heel herkenbaar! Ik kan er meestal ook wel om lachen.

M is ook snel uitgekeken op speelgoed bij ons thuis. Als ze ergens anders is, met voor haar nieuw speelgoed, kan ze vervolgens heel lang met iets spelen. En in neppe afstandsbedieningen trapt ze ook niet. De platenspeler van mijn man staat op een laag kastje, die heb ik met plakband dicht moeten plakken omdat ze de arm steeds naar voren wilde duwen (zonder plaat erop gelukkig, die worden niet afgespeeld als zij thuis is). De speelgoed-platenspeler valt dan weer wél in de smaak!

Speen afleren gaan we binnenkort mee beginnen. Ze heeft hem alleen nog tijdens haar slaapjes. Een paar weken terug wilden we eigenlijk al beginnen met het dutje zonder speen. Man bracht M naar bed. Kwam paar minuten later naar beneden: "ze zei steeds 'oh-oh! oh-oh!' dus ik gaf haar d'r speen maar". Ik denk dat ik het de volgende keer zelf maar ga proberen zonder speen ;)

Rena, gek vooruitzicht! Lijkt het je wel een beetje fijn, twee ochtenden voor jezelf? En hoe gaat het met sporten?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 19 september 2019 @ 09:53:38 #54
74056 crew  ToT
pi_189018272
:') Nu zit hij al weer een hele tijd met een stukje plastic van het babybad-zitje te fröbelen! :') Één of ander soort dop.
pi_189018441
Wat spelen betreft is Günther nu al weken compleet geobsedeerd door magnetisch tekenbordje. Ik leg het soms expres een poosje uit het zicht om de hoop dat -ie met wat anders speelt :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_189018476
Hier is het hilarisch met speelgoed:

B van 5,5 jaar speelt het liefst met de speelkeuken van Juul, met de vormenschool en met haar knuffels. Juul gaat ondertussen door de kamer heen met de hotwheels van grote broer of doet hoofdjes op lego mannetjes.

De laatste dagen is rondlopen met een plastic stoeltje als rollator de bomb en op dat stoeltje vervoert ze dan van alles, van boekjes tot monstertrucks.

Ze kan zich gelukkig net als grote broer goed vermaken, maar inderdaad dat gaat het beste als ze niet 100 dingen heeft om uit te kiezen. En dat B om haar heen speelt en vaak met een vriendje erbij is al genoeg vermaak. Gisteren is ze lang zoet geweest met playmobil zwaarden aangeven aan B en zijn vriendje. Zij legden die zwaarden dan weer terug in de bak en zij pakte die er weer uit en gaf ze weer 1 voor 1. _O-
pi_189019074
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 10:07 schreef minilot het volgende:
Wat spelen betreft is Günther nu al weken compleet geobsedeerd door magnetisch tekenbordje. Ik leg het soms expres een poosje uit het zicht om de hoop dat -ie met wat anders speelt :')
Toevallig die van de Lidl? Hier ook namelijk :')
pi_189019535
quote:
1s.gif Op donderdag 19 september 2019 10:59 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Toevallig die van de Lidl? Hier ook namelijk :')
Die ja! Die heeft z'n toch al minimale hoeveelheid geld wel opgebracht in twee dagen qua uren speelplezier!
Ik laat 'm een paar keer per week ook wel losgaan met krijtjes, pennen, stiften en/of vingerverf maar dat kan allemaal niet zonder aandachtige supervisie en met zo'n ding is het vrijuit tekenen en krabbelen terwijl ik in de tuin of op een andere verdieping kan wezen. Geniaal! :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_189019696
Wat veel/weinig speelgoed betreft werkt de Montessoriaanpak hier al perfect sinds het kuiken een paar maanden oud is: maximaal een speelgoedje of acht tegelijk klaar voor het zelf grijpen op lage planken. En wat er dan ligt rouleer ik elke paar weken: ik haal weg waar het minste mee gespeeld wordt en zet er dan wat anders voor in de plek. De batch speelgoed die niet op dat moment gebruikt wordt bewaar ik op zolder.

Dit houdt het ontzettend overzichtelijk voor Günther, speelgoed dat -ie wekenlang niet gezien heeft wordt bij terug op de plank met enthousiasme begroet en omdat alles een duidelijke plek heeft, kan -ie inmiddels zelf echt prima zijn speelgoed opruimen door het terug op de plank te leggen.

Dit gaatt nu al ruim een jaar uitstekend, afgezien van het feit dat het UltraSuperGeliefde tekenbord wat Günther betreft nu wel het enige op zijn planken mag zijn nu. Trekt wel weer bij, ik merk deze week al dat er heel af en toe wat anders wordt gepakt. Phew :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_189019715
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 10:11 schreef exode het volgende:
Gisteren is ze lang zoet geweest met playmobil zwaarden aangeven aan B en zijn vriendje. Zij legden die zwaarden dan weer terug in de bak en zij pakte die er weer uit en gaf ze weer 1 voor 1. _O-
:D O+
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 19 september 2019 @ 12:52:44 #61
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_189020523
De mijnes krijgt een mental breakdown als ik speelgoed probeer te rouleren. :')

Hij speelt alleen maar met hetzelfde, hotwheels(achtige) autootjes.
pi_189020674
Dingen waarmee dagelijks enthousiast gespeeld wordt rouleer ik juist niet, alleen de dingen waarmee niet zo (vaak) gespeeld wordt. :) Dus soms blijft iets populairs maandenlang op de planken.
Let me see you stripped down to the bone
pi_189020675
Geen speen hier, wel borst. Vannacht hoorde ik "dinken, atteblieft". O+
Met nacht voedingen heb ik verder niet zo'n moeite. Als we net thuis komen en hij wil NU drinken, dan vind ik het wel lastig.

Wij hebben speelgoed in laden liggen. Soms pakt Banaan van alles en nog wat en andere keren laat hij alles erin liggen. Zijn speelkeuken is geliefd op het moment, vooral de theeset. Sowieso heeft hij nog steeds het liefst datgene waar mijn man of ik mee bezig zijn.

Wij hadden eindelijk weer een betere nacht, hij sliep van zeven tot zes. :) Nou blaf ik zelf ook als een hond.

Hij heeft het ook steeds beter aan als hij moe is. Hij zei vandaag tijdens middageten "klaar, slapen, bed, boven". Mijn man bracht hem vast naar boven en daar wou hij ook geen boekjes meer lezen, het licht moest uit. Daarna vroeg hij naar "dromenland" maar mijn man heeft geen flauw idee hoe dat liedje gaat. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189029421
De vormenstoof (van lidl) is hier momenteel een succes. Madame stopt de blokjes er sneller in dan we ze eruit kunnen halen..

Zojuist de eerste schoenen gescoord. Iets anders dan we eerst op het oog hadden, maar deze waren in uitverkoop en dat scheelde veel geld. Maat 22 al (bijna 13 maanden) van bunnies, gevoerd met een bontje dus alvast winterproof.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189029851
Wij zitten hier nog steeds met maat 19 te klooien.. :9 Kleine voetjes!
pi_189030556
Hier is toettoet ook een grote hit, ik ben voor 1 auto gezwicht en toen was het mis :') En ik kwam deze week een nachtlampje tegen met projectie van boerderijdieren boven z’n bed, sindsdien wil hij telkens naar boven om naar die dieren te kijken :+ Maar hij viel er ook prima mee in slaap vanavond dus het is niet te afleidend bij het in slaap vallen gelukkig :s)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189030763
Ik meld me ook in dit topic. Mama van J. (7 september 1 jaar geworden), een ontzettend lief en vreselijk ondeugend jongetje. Hij is mijn eerste kindje.

Momenteel in blijde afwachting van de levering van m'n e-bike (ik haat fietsen, heb een scooter, maar da's niks met baby, en wil niet afhankelijk zijn van auto...dus oplossing is een eckte moedere-bike). Kijk er stiekem dus best wel heel erg naar uit om met J. te gaan fietsen. Gaan wel precies de koude maanden in, dus van het weekend ook hier het eerste paar schoenen gescoord :D Maatje 22. We hebben hem met schoenen aan achter z'n loopkar gezet...was net of je een kat voor het eerst in de sneeuw zet _O-
En een muts en sjaal en wanten gekocht, men, die sjaal is voor mij net een zakdoek maar voor hem is het echt een volwaardige sjaal. Superleuk om te zien in ieder geval.
pi_189035418
Overigens speelt Juul het liefste met niet babyproof speelgoed. Zoals lego, hotwheels, knikkers en dus playmobiel zwaarden. Dat krijg je met een chaotische grote broer.
Wonderbaarlijk genoeg doet ze nooit iets in haar mond.

Ze had vandaag sinds lange tijd een niet zo'n beste nacht. Waar ik niets van mee heb gekregen, ik werdv vanochtend wakker van een klein meisje die aan mijn haar aan het plukken was. Lag al een paar uur tussen ons in blijkbaar.

Welkom VKV, klinkt als een heerlijk mannetje.
Ah MissEnergy wat een lieve foto!
pi_189040037
Ahh labellefleur die projector is zooo leuk O+

Welkom VKV :D

Haha exode nou fijn dat jij iig lekker hebt geslapen ;)

Ik was vanmorgen ook pas 10:15 wakker. Lekker man. Frum al vanaf 5:15, maar m’n vriend heeft nog even bij kunnen slapen op de bank toen frum haar eerste slaapje ging doen :').

Haha mijn vader was gekke bekken aan het trekken, en dat hoofd van frum:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189040575
:'( Juul is vanmiddag gevallen head first met haar tanden op de metalen 'boog' van de eettafel. Nu is 1 voortand voor meer dan de helft terug haar tandvlees in gegaan. Mijn vrouw is vanmiddag nog naar tandarts geweest. Niets aan te doen, zit ramvast dus ze kan hem niet een stukje naar beneden halen. Ze heeft nu dus 1 halve voortand en het is nog niet in te schatten wat dat met haar grote mensen tand gaat doen in de toekomst.

Ze ligt net pas weer op bed, arme drommel. En mijn vrouw is vooral verdrietig en wiebelig van de schrik.
pi_189040669
Ohhh shtttt exode, dat klinkt naar. Heeft Juul er veel last van?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 vrijdag 20 september 2019 @ 19:07:37 #72
74056 crew  ToT
pi_189043187
Zo, morgen het vliegtuig op en na een dag of 2 kunnen jullie allerlei foto's van Mini-ToT in tropische tafereeltjes verwachten! :P


Zo van:

"Zoek hem maar op deze foto! Hij staat er echt op hoor!" ;)
  Moderator vrijdag 20 september 2019 @ 19:24:36 #73
382129 crew  Donna
pi_189043407
Super leuk @MissEnergy die schoenen! En die jas heeft G ook!
  Moderator vrijdag 20 september 2019 @ 19:25:26 #74
382129 crew  Donna
pi_189043418
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 september 2019 16:08 schreef exode het volgende:
:'( Juul is vanmiddag gevallen head first met haar tanden op de metalen 'boog' van de eettafel. Nu is 1 voortand voor meer dan de helft terug haar tandvlees in gegaan. Mijn vrouw is vanmiddag nog naar tandarts geweest. Niets aan te doen, zit ramvast dus ze kan hem niet een stukje naar beneden halen. Ze heeft nu dus 1 halve voortand en het is nog niet in te schatten wat dat met haar grote mensen tand gaat doen in de toekomst.

Ze ligt net pas weer op bed, arme drommel. En mijn vrouw is vooral verdrietig en wiebelig van de schrik.
Ohnee wat heftig. Worst nightmare! :'(
pi_189043867
O no exode! Wat ontzettend naar :X Ik heb nog nooit gehoord dat een tand terug kan schieten. Heeft ze er zelf last van, met eten/drinken bijvoorbeeld?
:* voor je vrouw, kan altijd gebeuren, maar echt heel rot!

Donna :*

Schoenen is zo'n ding waar ik mij ook nog in moet verdiepen. Die van MissEnergy zijn heel leuk!
Eerste missie is slofjes.

Fijne vakantie Tot en goede reis gewenst! Bijzonder, voor je vrouw ook vooral! Verheug mij al op de foto's *O* Hoelang blijven jullie weg?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')