abonnement Unibet Coolblue
pi_189187328
Zo, goedemorgen... c_/ c_/ c_/ c_/ c_/
Wat een nacht, Juul is de hele week al onrustig 's nachts maar vannacht hebben we amper geslapen. Zelfs tussen ons in werd ze niet rustig. Heeeel veel huilen. En de uurtjes dat ze sliep, mepte ze me half in elkaar dus ik heb denk ik 2 uurtjes geslapen.
Ze werd wakker met 38,2 dus hoop niet dat het koorts wordt. Schoonzus al gepolst die kan me vandaag eventueel naar KDV brengen om haar op te halen als ze toch koorts krijgt. Overdag is het overigens een enorm vrolijk meisje.

Ze gaat steeds los staan, sterker nog dat doet ze 100 x achter elkaar met een hoop gelach erbij O+
Ze wilt ook alleen nog maar stappen, achter de poppenwagen, achter de verrrijdbare bak met speelgoed, met haar broer, met ons, stappen stappen stappen.

EN
Haar tandje is wat aan het zakken *O* Van 1/4 tand is nu 1/2 tand te zien. Zou het dan toch wat goed gaan komen?

Gefeliciteerd Nanuke, wat een kereltje joh die Dirk, tot over 9 maanden :D
Voor de statistieken van Aure ;) Juul is vandaag exact 15 maanden.
En de vaatwasser _O-
pi_189187403
quote:
1s.gif Op zondag 29 september 2019 20:54 schreef vencodark het volgende:
Ik had een bijna-Kerst baby. :P
Ik een bijna Sint-baby! :+

Exode, wat fijn dat het tandje lijkt te zakken! Balen van de nacht!

Ik zei vanmorgen tegen C; mama houdt heel veel van jou, houd je ook van mama? Kreeg ik een hele enthousiaste “jaaaaa” terug O+ Maar als test vroeg ik er na; is mama lief? En toen was het nee :+ Zo ver het begrijpend luisteren :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_189187498
Donna ;( :*

Heerlijke herkenbare verhalen over kinderen die thuis heel anders zijn dan wanneer ze ergens anders zijn. Jewel stuitert thuis vaak het hele huis rond terwijl ze elders vaak heel rustig en verlegen is. Vlokje lacht altijd naar iedereen en is echt het clowntje buitenshuis, maar huilt thuis nog regelmatig en klampt zich vaak letterlijk aan mij vast. Soms herken ik mijn eigen kinderen niet als we ergens anders zijn :')

Gefeliciteerd met Mijm Lesage, wat een leuke foto's O+

Wolken, een 2e O+ Ik snap je twijfel heel goed, na de moeilijke tijd die jullie met Bikkel hebben gehad. Uit ervaring kan ik wel zeggen dat het heel anders kan zijn met een tweede. Jewel had ook doorlopend oorontsteking (en holte- en longontsteking) en ik heb mij er echt hard voor moeten maken dat de neusamandel er eindelijk uit mocht en ze buisjes kreeg toen ze 2 was. Sindsdien gaat het beter, tot die tijd was het doffe ellende. In de tussentijd is Vlokje geboren en ik was bang voor dezelfde ellende. Vlokje heeft echter nog nooit een oorontsteking gehad. Nog even daargelaten dat ze het 1e jaar alleen op mij sliep en een huilbaby was door reflux overigens, dus alsnog waren mijn nachten nog steeds hel, maar dat was domme pech. Het voordeel was ook wel dat ik al gewend was aan zeer weinig slaap toen Vlokje werd geboren, mijn hele instelling was daardoor al anders en ik had er veel minder moeite mee. Wat Loj eigenlijk ook al zegt :)

Loj, hoe gaat het met de zieke Li? Wat knap dat ze haar 1e stapjes heeft gezet O+

PKM, wat goed dat Banaan op het potje ging! *O*

Gefeliciteerd met je knappe peuter, Nanuke! Dag Dirk, gelukkig zie ik jullie nog in het peutertopic O+

Exode, wat een nacht c_/ Hopelijk wordt Juul niet ziek! En wat fijn dat het tandje weer wat zakt *O*

Haha Rena, ik keur de eerste jaaa helemaal goed O+

Vlokje (vandaag exact 16 maanden :P) gaat opeens als een malle. Sinds dit weekend is alles als ze er naar wijst 'kijk! kijk!', en als ik vraag waar iets is dan wijst ze er naar en zegt ze 'daar'. Vanmorgen deed vrouwlief een spelletje met haar en vroeg waar is je neus/buik/arm/oor/mond, ze wees alles correct aan. Komen we over 8 maanden in ieder geval door de CB keuring :')
  Moderator maandag 30 september 2019 @ 09:28:01 #254
382129 crew  Donna
pi_189187570
Bedankt voor het vragen @rena, het gaat eigenlijk goed. Fysiek al heel snel, mentaal wel iets lastiger. Eerst paniek en drama, de wereld stort even in.
Nu vooral dat ik er niet te veel over na wil denken. Laat het maar snel weer raak zijn, dan denk ik daarna wel weer. We slaan dus ook niet over om te kijken wat m'n cyclus doet, want ben echt bang dat ik niet meer durf daarna.
pi_189187785
:* Donna!

Mijn mini sliep vanmorgen tot 6.45, en maxi zelfs tot 7.15. Zo heerlijk!
pi_189187845
Verder hebben wij het weekend heerlijk in plassen gestampt!
pi_189188060
Wat een heerlijke foto @Jagärtrut ! O+
pi_189191106
Weinig plassen hier, maar gecompenseerd met afdoende kip & schaap :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_189202492
Och wat een heerlijkheid, lekker in de plassen stampen en op de kinderboerderij rondlopen O+

Jip had vannacht last van verlatingsangst ofzo. Uiteindelijk sliep ie tussen ons in. Overdwars }:| Nu doet alles aan mijn lichaam pijn omdat ik heel raar gelegen heb :')
  Moderator dinsdag 1 oktober 2019 @ 10:19:02 #260
382129 crew  Donna
pi_189204523
G stapte vanochtend het huis uit, meteen vol in een waterplas. En nog een keer. En toen waren we bij de auto, liep ze nog eens terug met een blik die alles zei. Oh oh oh. O+
pi_189204858
Tja, plassen stampen. Wat is dat toch. :P
Laatst haalde ik mijn zoon op van school in de stromende regen, op de fiets.
Is maar 5 minuten fietsen maar je wordt behoorlijk nat. Z. gezellig voorop met capuchon en chagrijnig gezicht van de nattigheid.
Zet ik haar van de fiets op de grond...gaat ze met een glimlach door de plassen lopen. :')
pi_189205831
Jaaaaaa, Juul heeft vanochtend 2 stapjes losgezet *O* *O* *O* Ze is sinds vrijdag zo'n beetje non stop aan het oefenen met los staan. En nu dus stapjes erbij. Wiehoeeee.

En zowaar eens een goede nacht vannacht, 1x wakker om 05:15. (en wat gejammer tussendoor maar dat stopte steeds vrij snel)
Ze krijgt ook duidelijk weer een kies erbij dus ik denk een samenval van kies en onrust vanwege staan/lopen.

En plassen stampen O+ geweldige foto's!!

We hadden zondag de Duplo even van zolder gehaald. B ging druk bouwen en Juul mocht de trein 'besturen'.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189206102
Stappende Juul! *O*

Hier is de gastouder ziek, dus Welpje heeft wat extra mamatijd. :P Vanochtend tussen de bedrijven door ook nog wel wat gewerkt, maar hij vindt mijn laptop veel te interessant :')
pi_189206325
:* Voor Donna. Hoop dat het jullie snel weer gegund is.

*O* *O* Go Juul! Fijn van de betere nacht ook!

Geniet van de extra tijd met Welpje, Luna. Ik probeer soms tegen beter weten in ook wat te werken als een van de kinderen thuis is, maar dat lukt altijd nauwelijks :D

M heeft net twee tanden boven door, en volgens mij komen er nu twee onder door. Slapen gaat lastig en ze vindt weinig leuk. Het is ook niet niks, groter groeien.
pi_189214957
Hoe lang kunnen jullie kinderen iets onthouden? Hoe troosten jullie je kinderen als ze verdriet hebben?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_189215568
Het is DreumesFotoDinsdag!

Voor @Malteser


Ze moeten continu aan en uit en aan en uit. O+

Nu nog even oefenen met de sokken.. :9

pi_189216110
@NicolasJoy O+ Te leuk!

Verder las ik dat Luna een dag extra kon knuffelen wegens zieke gastouder, zag ik een hele fijne Duplo foto van Exode met leuke kindjes, plassenstampende Jagarjongens en Minilot’s mini met gele Bergstein laarzen.

Mijn dreumes moest vandaag veel huilen op de opvang, had veel snot maar geen koorts, deed wel twee goede dutjes, geen eetlust, wel soepogen. Thuis ook huilen, huilen, huilen. Oorzaak onbekend. Hij wilde niet knuffelen maar ook niet van mijn schoot, niet in de draagzak maar ook niet op de grond of in zijn TrippTrapp. Vervolgens bunkerde hij nasnikkend een bord Fusilli leeg en vrat hij zich te barsten aan een schaaltje tomaten. Na nog een bak yoghurt, een douche en een fles warme melk heb ik hem niet meer gehoord. Maar wat we nou toch scheelde? Arm kind. Soms zou ik willen dat hij kon praten ;(
pi_189216248
Aah Malteser, zo sneu als ze een dagje slecht in hun vel zitten. Hier vinden we dan meestal snel een nieuw tandrandje. Zoals vandaag - hij heeft al een doorkomende kies, en daarbij nu ook een randje van een vierde ondertand. Geen wonder dat hij chagrijnig is dan.
pi_189223010
Pfffff ik weet niet wat er nu al een week dwarszit maar het komt er nu allemaal uit geloof ik. Ze werd huilend wakker en heeft alleen maar gehuild totdat ze om 09:00 alweer lag te slapen, op mij. Dus op bed gelegd, ze heeft 38,4. Nog net geen koorts dus, maar ja het is pas ochtend.

Ik heb de buurvrouw gecharterd vanmiddag, ik moet om 12:15 B van school halen, heel snel boterhammen eten en dan moet ik hem om 13:15 naar een kinderfeestje brengen en volgens de weersvoorspelling gaat het nogal regenen vanmiddag. Dus de buurvrouw komt hier entertainen terwijl ik overal heen cross op de fiets met B.
Ze heeft zelf een zoon van 13 en is een echte jongensmama volgens haar eigen woorden. Ik heb de poppen klaargelegd _O-
pi_189224455
Jagar, wat een mooi duo heb je daar O+

En de mooie Gunther O+

Knappe Juul O+ En wat goed dat ze losse stapjes heeft gezet *O* Maar wat sneu dat ze nu zo onrustig en koortsig is, hopelijk is ze snel weer haar vrolijke zelf.

OiT, 4 tandjes tegelijk is wel heel zielig, hopelijk heeft ze er snel geen last meer van!

Spookje en haar laarsjes O+

Malteser, veel beterschap voor je dreumes! Zo zielig dat ze niet duidelijk kunnen maken wat er is, helemaal als het verdriet zo groot is :{

In de plassen stampen is hier ook een grote hit en de meiden spelen het liefst de hele tijd buiten. In de regen spelen is het dan net niet, maar tussen de buien door wel. Gelukkig hebben we een speeltuintje voor ons huis waar ze zich heerlijk kunnen uitleven. Vooral samen van de glijbaan is het helemaal O+ (als ze alleen gaat draait Vlokje zich halverwege de glijbaan altijd vanuit zit razendsnel op haar buik zodat ze meer vaart maakt. Waaghalsje :'))

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 12:22:32 #271
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_189224999
Jongste nichtje Doukje kan mijn naam zeggen. Ze wordt 2 op 29 december.

Ze keek wel heel verbaasd hahaha.

💜

Trotse tante

[ Bericht 15% gewijzigd door Pinnenmutske op 02-10-2019 17:06:19 ]
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_189226157
En officieel ziek, 39,5 en alleen maar willen slapen, in bed en op mij. Hulptroepen ingezet vandaag om B van school te halen en naar een kinderfeestje zojuist.

En einde middag afspraak bij de huisarts, het zit me toch niet lekker. Al een paar dagen ziekjes en ze ademt ook veel onrustiger dan normaal. Het is vast gewoon een griepje, maar dan sluiten we in ieder geval wat dingen uit.

[ Bericht 42% gewijzigd door exode op 02-10-2019 13:50:27 ]
pi_189226308
Plassen stampen, check. Als er nog ergens water in zit kiept hij dat gelijk om, om even te kunnen stampen.
Afgelopen weekend was hij even verdrietig na een nare val maar heel even in de regen, met zijn handjes onder de kraan wapperen en daarna plassen stampen was het wel weer goed.

Exode wat sneu dat Juul zo slecht in haar vel zit. Hopelijk knapt ze snel op.

Malteser ook al een sneu kindje. Hoe gaat het vandaag?

Wat wordt Spookje groot NJ. :D

Crypto ben je de avond nog doorgekomen? Wat ik weleens doe als niets werkt is afleiden. Wijzen en benoemen, liedjes zingen, rond dansen, zoiets. Of water, zoals hierboven.

Banaan deed gisteren een dut van maar een uurtje maar ik zie nou ook onderin een hoektand komen. Ondanks slecht slapen was hij redelijk vrolijk en heb ik wat extra samen met hem gespeeld om dat zo te houden.

's Avonds vraag ik altijd welk fruit hij wil, het antwoord is standaard: Pudding!! Ik moet er steeds om lachen dat hij vol overtuiging blijft proberen. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_189227361
Ah @exode, wat rot dat Juul zo ziekjes is. Goed dat je naar de HA gaat, better safe than sorry! Maar ik hoop natuurlijk dat het inderdaad gewoon een griepje is en ze zich snel beter voelt. :*
pi_189229279
Plassen stampen is hier ook een nieuw favoriet. O+

Verder heeft U. een nieuwe update. Als je vraagt hoe hij heet, roept ‘ie: “Oewassss”. O+

De ‘ssss’ heeft hij geleerd van het geluid van de slang. Dus we horen nu de hele dag ‘ssss’. O+
Protčge moi de mes désirs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')