Lijkt me qua structuur geen lekkere optiequote:Op dinsdag 17 september 2019 18:19 schreef Lonaa het volgende:
Prima scenario.
CUL-vraag: De forel van de BBQ komt echt niet op. Kan ik wel invriezen, toch? Gaar en al?
quote:
Iedereen weet dat dit snackronde één is. De warme frituurronde komt ernaquote:
Ja, maar het komt me een beetje de neus uit inmiddels.quote:Op dinsdag 17 september 2019 18:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Lijkt me qua structuur geen lekkere optie
Gewoon door een pasta heen flikkeren ofzo, ragoutje mee maken, met mayo en zulks tot salade maken, kan allemaal
En is best een paar dagen houdbaar
Ik vrees echt dat het smerig wordt bij ontdooien, maar als je durft te gokkenquote:Op dinsdag 17 september 2019 18:21 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ja, maar het komt me een beetje de neus uit inmiddels.
Had het op brood met avocado, nu een salade met o.a. aardappel en bietjes.
Loempia's ook graag, en samosa'squote:
Ben ook wel bang voor de structuur ja. Ok. Ik eet wel toastjes straksquote:Op dinsdag 17 september 2019 18:23 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik vrees echt dat het smerig wordt bij ontdooien, maar als je durft te gokken
Als je het niet probeert zul je het nooit weten. Het alternatief is nu meteen weggooien en dan weet je het NIET. Dus: invriezen die boelquote:Op dinsdag 17 september 2019 18:26 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ben ook wel bang voor de structuur ja. Ok. Ik eet wel toastjes straks
Goed argument 👍quote:Op dinsdag 17 september 2019 18:39 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Als je het niet probeert zul je het nooit weten. Het alternatief is nu meteen weggooien en dan weet je het NIET. Dus: invriezen die boel
Ik ga ook en deel invriezenquote:Op dinsdag 17 september 2019 18:39 schreef Dr_Flash het volgende:
[..]
Als je het niet probeert zul je het nooit weten. Het alternatief is nu meteen weggooien en dan weet je het NIET. Dus: invriezen die boel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |