abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_188848451
Omdat het onderhand een gewoonte blijkt te zijn geworden en omdat niet elk ''incident'' een eigen topic zal krijgen, maak ik er een algemeen steek-incidenten-topic van.Bewoner steekt medewerkster neer in restaurant verzorgingshuis

AMSTERDAM - Een vrouwelijke medewerker van woon-zorgcentrum Cordaan is zondag ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in het verzorgingshuis aan de Postjesweg in Amsterdam-West. De verdachte, een mannelijke bewoner, is aangehouden.

Het slachtoffer is met meerdere steekwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar, aldus de politie.

Het is niet duidelijk wat er aan de steekpartij vooraf ging. De verdachte zou ook gewond zijn geraakt.

Het slachtoffer is een keukenmedewerkster. De man stak haar neer tijdens de lunch in het restaurant. Dat meldt Hart van Nederland.
https://www.telegraaf.nl/(...)rant-verzorgingshuis

Eerder vandaag

Aanhouding na vondst dode vrouw op straat

DEN HAAG - De politie doet uitgebreid onderzoek in de Van Ruysbroekstraat in de Haagse buurt Moerwijk. Daar werd door een voorbijganger een zwaargewonde vrouw op straat gevonden die vrijwel meteen overleed.


[Foto AD]

Ook heeft de politie een man in de omgeving aangehouden. In eerste instantie werden nog diverse ambulances gealarmeerd, net als de traumahelikopter maar dit mocht niet meer baten. Getuigen zagen dat de aangehouden man met zakken over zijn hand en handboeien om werd meegenomen.


[Foto AD]

„We kunnen nog niet precies zeggen wat de relatie is met de arrestant. Ook niet over hoe de vrouw om het leven is gekomen”, aldus een woordvoerster van de politie. Het speciale onderzoeksteam doet wel een oproep voor getuigen om zich te melden. Inmiddels staan er zwarte hekken om het lichaam heen en is er een uitgebreid sporenonderzoek gaande. De politie verwacht later op de dag meer te kunnen zeggen over de identiteit en wat er precies is gebeurd.
https://www.telegraaf.nl/(...)dode-vrouw-op-straat

Update;

Gevonden overleden vrouw op straat in Den Haag stierf natuurlijke dood

De overleden vrouw dit zondagmorgen werd gevonden in de Van Ruysbroekstraat in Den Haag stierf een natuurlijke dood. Dat is gebleken na uitvoerig onderzoek van de politie.

Een voorbijganger zag de vrouw liggen en belde vervolgens 112, maar de persoon bleek al te zijn overleden.

Een man werd aangehouden, maar is inmiddels weer op vrije voeten gesteld.

Over de identiteit van de overleden vrouw is vooralsnog niets bekend. Ook is het nog onduidelijk hoe de persoon om het leven is gekomen.
https://www.nu.nl/binnenl(...)atuurlijke-dood.html

[ Bericht 12% gewijzigd door IriYe op 08-09-2019 17:29:08 ]
pi_188849874
Allemaal verwarde mannen zeker?
Water towers can fly! :D
  zondag 8 september 2019 @ 17:14:33 #3
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_188849905
Met zo'n topic kom je toch geen steek verder.
pi_188849945
quote:
15s.gif Op zondag 8 september 2019 17:14 schreef Zelva het volgende:
Met zo'n topic kom je toch geen steek verder.
_O-
Water towers can fly! :D
pi_188849953
quote:
6s.gif Op zondag 8 september 2019 17:12 schreef Nikonlover het volgende:
Allemaal verwarde mannen zeker?
Ze hebben allemaal een steekje los
  Designer/Paintgod zondag 8 september 2019 @ 17:20:56 #6
74056 crew  ToT
pi_188850008
Steekincidenten verzamelen is racistisch! :P
pi_188850056
Klopt geen steek van.
pi_188850091
Klopt idd geen steek van.

Gevonden overleden vrouw op straat in Den Haag stierf natuurlijke dood.
https://www.nu.nl/binnenl(...)atuurlijke-dood.html
pi_188858668
Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Bij een steekpartij bij station Capelsebrug in Rotterdam, omstreeks 10.00 uur, is een persoon overleden. Het zou mogelijk gaan om een 25-jarige man.
Een mobiel medisch team was per traumaheli ingevlogen om het slachtoffer te reanimeren, maar dit heeft niet mogen baten. De persoon is ter plaatse overleden. Reizigers en getuigen worden opgevangen in een RET-bus bij het metrostation.. Dit is het elfde dodelijke geweldincident in de regio Rotterdam dit jaar.

De verdachte is er vandoor gegaan, het politieonderzoek is in volle gang.

Als gevolg van het incident is het perron afgesloten. Dit heeft gevolgen voor het metroverkeer. Metro's richting Binnenhof, Nesselande en De Terp stoppen niet op Capelsebrug. Reizigers wordt geadviseerd door te rijden naar Schenkel of Slotlaan en vanaf daar terug te reizen naar Capelsebrug.
https://www.ad.nl/rotterd(...)ps://www.google.com/
pi_188858829
Ik las het net..heb familie wonen in die buurt dus geen tof bericht. Maar volgens de politie is het een incident dus we kunnen rustig gaan slapen.
pi_188859156
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 11:30 schreef Pleun2011 het volgende:
Ik las het net..heb familie wonen in die buurt dus geen tof bericht. Maar volgens de politie is het een incident dus we kunnen rustig gaan slapen.
Niks aan de hand, gewoon doorlopen en uitkijken naar de dader.

Volgens een burgernetmelding wordt gezocht naar een 20-jarige man van 1.80 meter. Hij is donker gekleed en draagt witte schoenen. Hij is gevlucht in de richting van de wijk 's-Gravenland.
pi_188859487
quote:
UPDATEBij een steekpartij op station Capelsebrug in Rotterdam, iets voor 10 uur, is een persoon overleden. Het zou gaan om een man in de twintig. De dader is nog voortvluchtig. Veel mensen - waaronder kinderen - waren getuige van de fatale steekpartij.

Redactie Rotterdam 09-09-19, 10:26 Laatste update: 12:16
158
1
2
Een mobiel medisch team was per traumaheli ingevlogen om het slachtoffer te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De persoon is ter plaatse overleden en ligt nog op het perron van spoor 2.

Het perron is afgezet met blauw plastic. De forensische opsporing doet ter plaatse onderzoek. Op het perron liggen een jas met een rijbewijs, mobiele telefoon en ov-kaart. Met hulp van zaklantarens worden delen van het perron nauwkeurig onderzocht. Ook worden camerabeelden uitgekeken.

Een 36-jarige getuige stapte net het perron op toen hij twee mannen met elkaar in een worsteling zag. ,,Toen zei de een: ga je mij nou ook nog steken? Het slachtoffer werd toen in de borst gestoken en de dader liep weg. Ik hoop dat hij snel gepakt wordt. Met mij gaat het niet zo goed. Ik heb net iemand leeg zien bloeden.’’

Toegangspoortjes
Een andere getuige - die ook anoniem wil blijven - vertelt dat de ruzie ontstond bij de toegangspoortjes. ,,De ruzie ging door op het perron.’’ Tientallen mensen zijn getuige geweest, waaronder veel kinderen. Reizigers en getuigen worden opgevangen in een lijnbus van de RET bij het metrostation. Dit is het elfde dodelijke geweldincident in de regio Rotterdam dit jaar.

Het is lastig om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen omdat hij twee verschillende identiteitsbewijzen bij zich had.

De politie zoekt nog naar de dader. Volgens een burgernetmelding wordt gezocht naar een 20-jarige man van 1.80 meter. Hij is donker gekleed en draagt witte schoenen. Hij is gevlucht in de richting van de wijk 's-Gravenland.

Getuigen vertelden de politie dat de dader ‘flinke lippen’ heeft overgehouden aan een handgemeen met het slachtoffer. Mogelijk heeft hij ook andere verwondingen.

Als gevolg van het incident is het perron afgesloten. Dit heeft gevolgen voor het metroverkeer. Metro's richting Binnenhof, Nesselande en De Terp stoppen niet op Capelsebrug. Reizigers wordt geadviseerd door te rijden naar Schenkel of Slotlaan en vanaf daar terug te reizen naar Capelsebrug.
Lijkt erop of ze elkaar kenden. Triest man.. ene moment ga je op een maandag naar school, andere moment heb je ruzie en bloed je leeg. Zal wel een niet autochtone dader zijn.
pi_188859631
Beetje vroeg voor zo'n topic, carnaval is nog heel ver weg.
  maandag 9 september 2019 @ 13:28:58 #14
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_188860574
quote:
Twee gewonden bij steekpartij in Tilburg na ruzie, drie mensen opgepakt

TILBURG - Bij een ruzie tussen drie mensen in het Wilhelminapark in Tilburg zijn vrijdag aan het begin van de avond twee gewonden gevallen. Het gaat om een 40-jarige Tilburger en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Daarna zijn ze aangehouden.

Rond zes uur liep een conflict in het Wilhelminapark uit de hand. Ook een 37-jarige vrouw uit Tilburg die betrokken was bij het conflict is aangehouden voor openlijke geweldpleging. Agenten hebben ter plaatse nog gezocht naar het gebruikte mes, dat werd echter niet gevonden.

In het ziekenhuis is later bij een van de twee verdachten wel een mes aangetroffen en in beslag genomen. Uit onderzoek moet nog blijken of dit mes ook daadwerkelijk gebruik is bij de ruzie.

https://www.omroepbrabant(...)drie-mensen-opgepakt
  maandag 9 september 2019 @ 13:32:02 #15
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_188860628
De politie moet zich er maar op instellen dat er meer gestoken wordt!
Daar komt een taser misschien goed van pas!
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_188861128
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 13:32 schreef Bocaj het volgende:
De politie moet zich er maar op instellen dat er meer gestoken wordt!
Daar komt een taser misschien goed van pas!
Misschien een tip voor scholieren om een taser bij zich te dragen ipv een mes. Zolang ze elkaar taseren ipv steken is er weinig aan de hand.
pi_188987599
Dode door steekpartij in Den Haag

Op de Paardenbergstraat in Den Haag heeft dinsdagochtend rond een uur of tien een steekpartij plaatsgevonden waarbij een dode is gevallen. Een ander raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Het zou gebeurd zijn bij het terrein van een Turks Islamitische Culturele Stichting.

Een deel van de straat is afgezet. Er zijn drie ambulances aanwezig en er is een traumahelikopter opgeroepen.

Op het moment van de steekpartij was er een begrafenisceremonie gaande in het gebouw van de Turks Islamitische Stichting en zou er een familievete zijn uitgevochten, zo melden omstanders. Tijdens „Het is de begrafenis van een oom. Gisteren is er al een woordenwisseling geweest over ’jij komt niet op de begrafenis, nee jij komt niet op de begrafenis’ en nu gebeurt dit”, aldus een omstander.

De verdachte is op de vlucht geslagen. Volgens de politie gaat het om een kale man van rond de 50 met „zwart gezichtshaar”. Over de kleding van de verdachte is niets bekend. Ook over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend.

Later meer.
https://www.telegraaf.nl/(...)ekpartij-in-den-haag
pi_188987812


quote:
Volgens de politie gaat het om een kale man van rond de 50 met „zwart gezichtshaar”.
Bij dat volk weet je het maar nooit, misschien is het wel n vrouw. :D
  dinsdag 17 september 2019 @ 12:13:19 #19
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_188988302
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 september 2019 11:31 schreef IriYe het volgende:
Dode door steekpartij in Den Haag
Ze gaan zich dus nu ook onderling vermoorden...
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_188989879
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 september 2019 12:13 schreef Bocaj het volgende:

[..]

Ze gaan zich dus nu ook onderling vermoorden...
Wel zo handig omdat op begrafenis te doen.
Kunnen ze m gelijk erbij stoppen in die kist.
Scheelt weer hoop extra kosten.
pi_188989988
Omroep West meldt dat het dodelijk slachtoffer er tussen sprong om de boel te sussen .
pi_189082428
Vrouw neergestoken voor haar huis, dader op de vlucht

VEGHEL - Een vrouw is maandagochtend voor haar huis aan de Pastoor Kampstraat in Veghel neergestoken. De dader is op de vlucht geslagen.

Het De vrouw werd rond kwart over acht voor haar woning aangevallen. Ze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de toedracht van het steekincident ‘in de relationele sfeer’ ligt.

Forensisch rechercheurs zijn bezig met sporenonderzoek. De politie hoort zoveel mogelijk getuigen. De omgeving van de woning is afgezet.
https://www.telegraaf.nl/(...)s-dader-op-de-vlucht
pi_189082575
quote:
0s.gif Op maandag 9 september 2019 12:29 schreef Pleun2011 het volgende:
En jawel.. een buitenlander
[..]

Een roetveegpiet?
pi_189093328
Steekincident bij Sporthal Mheenpark in Apeldoorn

Op een parkeerplaats bij Sporthal Mheenpark aan de Zilverschoon in Apeldoorn is maandagavond laat iemand neergestoken. Het slachtoffer is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis maar was volgens de politie wel aanspreekbaar. De vermeende dader of daders sloegen op de vlucht.

De politie ter plaatse gaf aan nog op zoek te zijn naar de daders. Volgens 112-correspondenten waren er meerdere mensen aanwezig op de parkeerplaats. De politie heeft hen gesproken en enkele auto's doorzocht.

Het steekincident gebeurde rond kwart voor twaalf. Over een motief kon de politie nog niks zeggen. https://www.destentor.nl/(...)-apeldoorn~a73f5c93/
pi_189093557
pi_189140666
In België weten ze wel raad met dit soort levensgevaarlijke steekjosti's;

quote:
Een banale discussie over wie er het eerst mocht tanken, liep bijna fataal af voor een 37-jarige Antwerpenaar. Hij werd begin dit jaar door Suhrat H. (32) uit Antwerpen in de buik gestoken.

Het slachtoffer werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, waar hij meteen geopereerd werd. De beklaagde werd ter plaatse gearresteerd.

Suhrat H. krijgt 3 jaar cel maar hoeft die niet uit te zitten als hij een hele reeks voorwaarden naleeft.
Iemand zomaar tot levensgevaarlijke toestand verwonden, liegen voor de rechtbank en weer lachend naar buiten.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_189141774
quote:
Vrouw steekt buurvrouw neer

Een burenruzie in Spijkenisse is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgelopen op een steekpartij. Een 28-jarige vrouw is opgepakt. Het slachtoffer is haar buurvrouw.
Volgens de politie gaat het om een langer lopende ruzie aan de Magnoliastraat. Wat afgelopen nacht de directe aanleiding was voor de steekpartij is niet duidelijk.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeert niet in levensgevaar.

  zondag 29 september 2019 @ 19:23:49 #29
65846 Bocaj
COVID-19? Scare Them To Death!
pi_189181063
Steekpartij op station Bloemendaal, zes tieners gearresteerd

https://www.hartvannederl(...)rrestaties-verricht/
Joe Biden Stole the 2020 Election! #StoptheSteal #TrumpForever and God Bless America.
pi_189751883
Het is weer eens zo ver.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)enisse-jongen-gewond

Jochie van dertien jaar. :{
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_189751983
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  zaterdag 2 november 2019 @ 22:08:18 #32
474314 MissGiraffe
NOOIT sarcastisch!
pi_189752205
quote:
6s.gif Op zondag 8 september 2019 17:12 schreef Nikonlover het volgende:
Allemaal verwarde mannen zeker?
Hoeveel oudere moslimvrouwtjes met hoofddoek zijn er al neergestoken door 'nazis' trouwens?
HEy FOKKERZZZZZ! Denken we wel om .............?!????????????????
  zaterdag 2 november 2019 @ 22:15:47 #34
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_189752379
Ik ben inmiddels overleden
pi_189752602
In Tanzania is een Nederlander door bijen doodgestoken, kan dat ook in dit topic?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_189752622
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_189752994
quote:
2s.gif Op zondag 8 september 2019 15:51 schreef IriYe het volgende:
Omdat het onderhand een gewoonte blijkt te zijn geworden en omdat niet elk ''incident'' een eigen topic zal krijgen, maak ik er een algemeen steek-incidenten-topic van.

https://www.nu.nl/binnenl(...)atuurlijke-dood.html
Religious extremist stabs French tourist to death in Tunisia
https://punchng.com/relig(...)to-death-in-tunisia/

Khan’s London: Man Accuses Woman of Rejecting Him for Being Black, Stabs Her 7 Times
https://www.breitbart.com(...)k-stabs-her-7-times/


bij jumbo vandaag op de vleesafdeling

Steekpartij midden in Jungle-supermarkt
https://www.telegraaf.nl/(...)-in-jumbo-supermarkt

quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2019 22:25 schreef Hathor het volgende:
In Tanzania is een Nederlander door bijen doodgestoken, kan dat ook in dit topic?
nee dat kan niet
dat valt onder lynchen

[ Bericht 11% gewijzigd door TomLuny op 02-11-2019 22:50:30 ]
shift-knop defekt
  Moderator zaterdag 2 november 2019 @ 23:16:15 #38
184769 crew  Deisyy
pi_189753626
Wederom in Spijkenisse

quote:
14-jarige ernstig gewond bij steekpartij in Spijkenisse, 13-jarige opgepakt

In de hal van metrostation Heemraadlaan in Spijkenisse is zaterdagavond na een ruzie een jongen van 14 jaar neergestoken. De politie pakte na een achtervolging twee uur later een 13-jarige jongen op als verdachte. Beide jongens komen uit Spijkenisse.
Het 14-jarige slachtoffer raakte bij de steekpartij rond 19:00 uur zeer ernstig gewond. Er was een traumahelikopter voor hem opgeroepen. Het slachtoffer was volgens de politie aanspreekbaar.

De politie heeft geen aanwijzing dat de ruzie en het geweld iets te maken hebben met de gevechten tussen jongeren in Rotterdam-Zuid.

Burgemeester Foort van Oosten van de gemeente Nissewaard noemt dit incident zorgelijk. "Ik ben erg geschrokken van de ernst van de zaak en de leeftijd van de betrokkenen."
https://www.rijnmond.nl/n(...)e-13-jarige-opgepakt
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  zaterdag 2 november 2019 @ 23:57:15 #39
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_189754305
Wekelijks! steekincidenten in Smouzenrijk
quote:
SMOUZENRIJK - Het is weer bijna zover: de nieuwe hoogheden van De Smouskes worden op zaterdag 9 november vanaf 20.30 uur onthuld in Ambianz. Maar… wie is de nieuwe prins? En niet onbelangrijk: waar woont de nieuwe prins? Al een paar weken schieten de borden met steken en de tekst 'Woont hier de échte Prins' als paddenstoelen uit de grond, en ze verdwijnen ook weer.

Voorgaande jaren stonden er elf steken in elf voortuinen. Dit jaar wisselen de steken wekelijks, of soms nog sneller! van voortuin tot op de dag van de onthulling. En op elke plek waar een steek staat of stond, zou zomaar de échte aanstaande prins van De Smouskes kunnen wonen.Op zaterdagavond 9 november gaan we erachter komen wie deze carnaval de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk. Het zal wederom een geweldige en spannende onthulling worden, maar met een geheel nieuwe opzet. Na de onthulling zal de zaal nogmaals op z’n kop worden gezet door een speciale gast-artiest. Het feest barst los vanaf 20:30 uur in de grote zaal van Ambianz en de entree is gratis.

https://www.arenalokaal.n(...)eden-van-de-smouskes
pi_189754427
Deze gast houdt sinds kort de steekincidenten bij:

https://markdehollander.wordpress.com/steekpartijen-in-nederland/

Met een interactieve kaart, dagelijks geüpdatet.

https://www.google.com/ma(...)uLJ77jWLmGlTDOY9kcZS
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_189755827
De politie in het Duitse Hoppstädten heeft een man doodgeschoten die een persoon bedreigde met een bijl.

Ook in het noord-Duitse Lübeck schoot de politie gisterenmiddag een 52-jarige man dood.

.. jonge dochter, die door de verdachte werd lastiggevallen.

https://www.hln.be/nieuws(...)-bijl-dood~a0d670e0/
shift-knop defekt
pi_189756032
Gistermiddag is er eerst in Nijmegen achteraan de parkeerplaats van de ANAC een schietpartij geweest, en kort daarna bij de McDonalds in het nabijgelegen Beuningen (op 5 minuten afstand met de auto) een steekpartij.

Er zijn in totaal 2 verdachten aangehouden, en er zijn 2 gewonden gevallen, die ook als verdachten worden gezien.

https://www.gelderlander.(...)e-gewonden~a44c3efe/

Afgaande op die zwarte Fiësta, heb ik die jongens vaak zien rijden in en rond de Nijmeegse wijk Hatert, en houden die zich bezig met duistere (of eigenlijk juist witte O-) ) zaakjes.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_189760459
Haarstylist Cristiano Ronaldo doodgestoken in hotelkamer.
https://www.telegraaf.nl/(...)stoken-in-hotelkamer
pi_189765269
Plaasoverval
Gezocht : Drie lange huidskleurloze taalloze overvallers m/v

Eigenaren juwelier vastgebonden en mishandeld, politie zoekt ‘opvallend lange’ overvallers

VIDEO

De politie is op zoek naar vermoedelijk drie overvallers, die gisteravond laat een juwelier in Waalwijk en zijn vrouw hebben overvallen. De overvallers waren volgens de politie ‘opvallend lang’, vermoedelijk rond de 1 meter 90. De twee eigenaren van de zaak werden vastgebonden en mishandeld. Ook is er geschoten.

https://www.ad.nl/waalwij(...)vervallers~adc2c0ed/


---

De politie heeft twee jongens (16 en 17) aangehouden na een steekpartij waarbij een 21-jarige Rotterdammer gewond is geraakt. Het incident gebeurde zaterdagavond op de Haltewachter in Rotterdam.

Hij was kort daarvoor in een auto gestoken, volgens de politie zondag.
Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

https://www.telegraaf.nl/(...)epakt-om-steekpartij


-------

Terreur aanslag Syrische asielzoeker veroorzaakt nog meer trauma's.


Drie medewerkers van de Parnassia Groep in Den Haag hebben ontslag genomen vanwege het steekincident van Malek F.

Ook andere medewerkers hebben last gehad van de nasleep van het incident.

Medewerkers voelden zich gedemotiveerd en werden zeer voorzichtig", schrijft de inspectie.

>
https://nos.nl/artikel/23(...)ncident-malek-f.html

----


,,Deze personen zaten met hoge snelheid dicht op mijn bumper, te knipperen met hun lampen en lieten hierbij een vaag bordje met Stop Politie branden", zo vertelt Anke over de heftige ervaring op Facebook. Ze had al snel in de gaten dat het hier niet om echte agenten ging. ,,Vervolgens hebben ze mij ingehaald en hierbij een zwaar voorwerp tegen mijn auto aan gegooid."

https://www.telegraaf.nl/(...)het-donker-te-rijden


Telegraaf weigert een signalement te geven.

--

marokkaan slacht hollander


‘Experts zeggen dat hogere straffen niet kunnen, eens kijken wat ze zeggen als hun kind wordt vermoord’

https://tpook.nl/2019/11/(...)_campaign=artikelkop

[ Bericht 9% gewijzigd door TomLuny op 04-11-2019 19:49:07 ]
shift-knop defekt
pi_189807528
In een GGZ-instelling in Castricum is vanavond een verpleegkundige neergestoken. Het slachtoffer werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke dader is aangehouden, melden regionale media.

De toestand van het slachtoffer is onduidelijk, maar zou niet stabiel zijn. De verdachte werd volgens de politie aangehouden in de buurt van het station. Voor de collega's van het slachtoffer is het nog onduidelijk om wie het gaat. ,,Wij vermoeden dat het geen cliënt is”, verklaarde een woordvoerder van de Parnassia Groep tegenover NH Nieuws.

Het incident vond omstreeks 20.40 uur plaats op het GGZ-terrein aan de Oude Parklaan, meer bepaald in een kliniek voor volwassen met psychiatrische problemen. De kliniek was op dat moment nog open voor bezoekers, meldt het Noordhollands Dagblad.
https://www.destentor.nl/(...)achte-vast~a764f903/
pi_189807575
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 november 2019 23:04 schreef IriYe het volgende:
In een GGZ-instelling in Castricum is vanavond een verpleegkundige neergestoken. Het slachtoffer werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke dader is aangehouden, melden regionale media.

De toestand van het slachtoffer is onduidelijk, maar zou niet stabiel zijn. De verdachte werd volgens de politie aangehouden in de buurt van het station. Voor de collega's van het slachtoffer is het nog onduidelijk om wie het gaat. ,,Wij vermoeden dat het geen cliënt is”, verklaarde een woordvoerder van de Parnassia Groep tegenover NH Nieuws.

Het incident vond omstreeks 20.40 uur plaats op het GGZ-terrein aan de Oude Parklaan, meer bepaald in een kliniek voor volwassen met psychiatrische problemen. De kliniek was op dat moment nog open voor bezoekers, meldt het Noordhollands Dagblad.
https://www.destentor.nl/(...)achte-vast~a764f903/
Die GGZ praktijken moeten ook niet bewaakt worden door verzorgende meisjes. Gewoon bewakers met geweren, dan leren ze het wel af.
pi_189808222
zoek de overeenkomsten ..

De 13-jarige jongen die dit weekend werd aangehouden wegens het neersteken van een 14-jarige jongen uit Spijkenisse, wordt verdacht van poging doodslag en zware mishandeling.
Hij blijft voorlopig vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris besloten.

>
https://nos.nl/artikel/23(...)ent-spijkenisse.html

-------------

Turkish police have detained a man accused of ramming his bus into a crowded bus stop in Istanbul and then attacking those who tried to stop him from fleeing the scene, injuring 13 people.
According to reports, three Iranian nationals and two children were among those hurt. The 33-year-old suspect also stabbed a man who attempted to prevent him from running away.

Video taken in the aftermath of the attack shows emergency workers and police at the cordoned-off bus stop. Several people are sitting on the pavement, although it's unclear if they were among those who were injured.

Police are still trying to establish a motive for the terrifying incident.

video
https://www.rt.com/news/472553-turkey-bus-attack-video-knife/

[ Bericht 28% gewijzigd door TomLuny op 06-11-2019 00:18:19 ]
shift-knop defekt
pi_189808983
Kunnen we nu ook een vermisten topic openen?

Waar is Naima Jillal?
pi_189809032
quote:
0s.gif Op woensdag 6 november 2019 00:18 schreef ootjekatootje het volgende:
Kunnen we nu ook een vermisten topic openen?

Waar is Naima Jillal?
Het zou misschien wel wat meer algemene topics kunnen gebruiken

An analyst at Sweden’s National Bomb Guard has claimed that the growing explosion and bombing phenomenon in the country is not matched by any other industrialised nation.

Analyst Ylva Ehrlin said that between January and October, the southern region of Sweden had seen 71 separate explosions, more than double the number from the previous year’s 34 incidents, Swedish broadcaster SVT reports.

>
https://www.breitbart.com(...)ustrialised-country/


shift-knop defekt
pi_189810079
Was al gepost
We can't afford the illusion anymore: corona=griepje , nonvaccers en complottheoristen gelieve niet op mijn posts reageren s.v.p. Be careful what you desire, you may get it.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')