bakkers moeten mensen gewoon lokken met 25 cent croissantsquote:Op zaterdag 7 september 2019 01:14 schreef racerdkb het volgende:
[..]
De conclusie was gewoon dat het vroeger in Nederland ambachtelijk gemaakt werd en ze de prijzen van het ambachtelijke product aan hebben gehouden voor het industriele product.
Maar ik vind niet dat daar iets mis mee is. Ken weinig bakkers die een Audi S7 rijden. Het blijft een niche en geen vetpot. Met de prijs van hun casinowit zitten ze dicht bij de supermarktprijzen en pakken ze amper tot geen marge op, op andere producten misschien verlies of een beetje winst. Om rond te komen heb je grote marges nodig op producten waar veel vraag naar is. Letterlijk als warme broodjes over de toonbank worden ze verkocht blijkbaar.
Bakkerij vmbo schoolquote:Op zaterdag 7 september 2019 07:09 schreef Mip1988 het volgende:
Grote vraag is dus... waar vinden we een bakker in NL die nog wél zelf croissants maakt?
Leuke aflevering!
Ah, een klimaat-ontkenner. Lid van FvD ?quote:
Die FvD obsessie van je is wel een dingetje he?quote:Op dinsdag 10 september 2019 17:50 schreef golfer het volgende:
Ah, een klimaat-ontkenner. Lid van FvD ?
Maar ze werken meestal wel mee, in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven.quote:Op dinsdag 10 september 2019 22:18 schreef kloon_bassie het volgende:
FrieslandCampina komt wel regelmatig aan bod bij KvW, niet altijd even positief.
Oh dat is zeker waar. Maar ik vind de communicatie niet altijd even sterk, bijvoorbeeld bij die aflevering van halfvolle melk. Daarin zat die directeur een beetje krampachtig te vertellen dat de melk van FC wel beter was. Terwijl die boer gewoon eerlijk zei dat het dezelfde melk was maar dat je extra betaalt voor een hardloopster op het pak.quote:Op dinsdag 10 september 2019 22:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Maar ze werken meestal wel mee, in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven.
goede vraag.quote:Op zaterdag 7 september 2019 07:09 schreef Mip1988 het volgende:
Grote vraag is dus... waar vinden we een bakker in NL die nog wél zelf croissants maakt?
Leuke aflevering!
https://thedailymilk.nl/melk-ongezond-gezond/quote:‘Melk is voor kalfjes’
Sommige mensen vinden het drinken van melk onnatuurlijk. Melk is voor kalfjes, niet voor mensen, zeggen ze. Of: we zijn de enige diersoort die melk drinkt van een ander dier. Dat is waar, maar… dat maakt toch niet uit? We zijn ook de enigen die voetballen, op schoenen lopen en voor de lol zwemmen. Bovendien verteren we melk op precies dezelfde manier als kalfjes. En dan zijn er natuurlijk ook mensen die uit principe geen melk of andere dierlijke producten willen gebruiken. En daar is helemaal niets mis mee. Als je zelf twijfels hebt over het dierenwelzijn, dan zou je zelf een melkboerderij kunnen bezoeken om te zien hoe het er daar aan toe gaat.
quote:
En dat is het ook ...quote:
Was best wel de moeite waard. Streekprodukten is geen beschermde of erkende kreet, dus iedereen kan overal iets maken en er dan een bepaalde streek op zetten.quote:
https://www.npostart.nl/k(...)6-09-2019/KN_1709869quote:Waldkorn blijkt een Nederlandse uitvinding. Het is een merkbrood dat vooral bestaat uit witte bloem, vermomd in een donkerbruin Duits jasje.
Dit wist iedereen al 100 jaar. Het zit niet voor niets in hetzelfde potje en er staat niet voor niets gewoon op de verpakking dat het dezelfde ingrediënten heeft en uit dezelfde fabriek komt. Daar hoef je echt geen programma over te maken. Wat is dit programma aan het afglijden de afgelopen seizoenen. Allemaal open deuren op een gemaakt naďeve manier intrappen.quote:Op zaterdag 21 september 2019 16:03 schreef Isane het volgende:
Vond t wel een interessante aflevering, Zeeuwse stroop is hetzelfde als Friese stroop maar de Zeeuwse is goedkoper
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |