abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator / Miss SHO woensdag 28 augustus 2019 @ 19:58:24 #1
22592 crew  Ole
pi_188674692
registreer om deze reclame te verbergen
andre-hazes-en-monique-westenberg-elkaar.jpg


April 2018

quote:
André Hazes en Monique Westenberg zijn uit elkaar


André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Dat hebben ze zondagavond bekendgemaakt.
Geruchten dat het koppel uit elkaar is, gingen al langer. De 24-jarige Hazes en 40-jarige Westenberg waren bijna vier jaar samen en werden in 2016 de ouders van zoon André.

Verschillende entertainmentbladen, waaronder Story en Privé, meldden afgelopen week dat de relatie voorbij is. Hazes zou in een villa in Nieuwersluis zou wonen, terwijl Westenberg nog op het woonwagenterrein in Rotterdam woont.

Hazes bevestigde de geruchten zondagavond aan Shownieuws en zei dat het "niet zo lekker gaat" tussen de twee. "Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk."

"Dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest", aldus de zanger, die verder niet op details ingaat.

Drukke schema
Volgens Westenberg is de breuk vooral te wijten aan het drukke schema van Hazes. "Ik merk aan hem dat hij die druk niet zo aan kan, ik denk niet dat hij dat zelf doorheeft." Het stel zou het afgelopen jaar al gekampt hebben met veel spanning.

"Hij heeft weinig tijd voor het gezin", aldus Westenberg. "De situatie is nu dat André ervoor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin."

"Normaal neem je pauze van je werk als je die druk hebt. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij ervoor pauze van zijn gezin te nemen."

Hazes en Westenberg zijn wekelijks te zien in een realitysoap bij SBS6, die eerder is opgenomen. In de aflevering van 2 mei komt de breuk voorbij, laat SBS aan NU.nl weten. Het stel is ook te zien in een reclame van een energieleverancier. Of die nu wordt geschrapt, is niet bekend.


[ Bericht 2% gewijzigd door Ole op 28-08-2019 21:07:27 ]
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO woensdag 28 augustus 2019 @ 20:03:51 #2
22592 crew  Ole
pi_188674807
Nu echt?

quote:
Er lijkt nu echt een einde te zijn gekomen aan de relatie tussen André Hazes en zijn Monique. Een gezinsvakantie naar Frankrijk is afgezegd, en thuis wonen zou hij ook al niet meer doen.
Er lijkt nu echt een einde te zijn gekomen aan de relatie tussen André Hazes en zijn Monique. Een gezinsvakantie naar Frankrijk is afgezegd, en thuis wonen zou hij ook al niet meer doen.Ⓒ HOLLANDSE HOOGTE

Geruchten dat het opnieuw niet zou boteren tussen ANDRÉ HAZES en de moeder van zijn zoontje, MONIQUE WESTENBERG, doen al langer de ronde. Maar de hitzanger doet inmiddels ook niet meer zijn best ze te ontkennen. Volgens bronnen woont hij al niet meer thuis en PRIVÉ ontdekt dat een vakantie, die voor dit najaar was gepland, door hem is afgezegd. Valt nu toch het doek voor deze bewogen liefdesrelatie?

Volgens velen was de liefdesrelatie van ANDRÉ HAZES (25) en zijn MONIQUE WESTENBERG (41) vanaf het begin gedoemd te mislukken. Moeder RACHEL (49), die toen nog een grote rol speelde in het leven van haar zoon - wiens ster juist in die periode snel begon te rijzen - was meteen faliekant tegen. Maar keer op keer gaven de twee alle criticasters ongelijk. En zij bekroonden hun geluk met de geboorte van zoon ANDRE HAZES III in oktober 2016.


MAAR NU LIJKT ALLES ANDERS…

Wat vorig voorjaar, na enkele weken crisis, toch nog bleek te lijmen, lijkt nu voorgoed over en uit te zijn. André is nog wel eens in hun nieuwe huis in Berkel en Rodenrijs, dat hij met Monique en hun kleine jongen betrok, maar wónen zou hij daar inmiddels niet meer…

Vuur en vlam
En zo lijkt alsnog een einde te komen aan de turbulente relatie die ’s lands populairste artiest van dit moment had met de vrouw die hij in 2014 via Facebook leerde kennen en die hem in vuur en vlam zette. Het grote leeftijdsverschil van zestien jaar – hij nu 25, zij 41 – zou hem nooit wat uitmaken. En haar ook niet.

In een post ter gelegenheid van zijn, toen, 22e verjaardag schreef Monique: ,,Vandaag tel jij er weer een jaartje bij, maar in de liefde telt dat niet, want zielen kennen geen leeftijd… zij kennen levels… daar komen wij elkaar tegen!’’

Toch lijkt met dat levelen nu even wat misgegaan te zijn. Het lijkt er toch op dat een en ander wel meespeelt bij de ontstane sfeer tussen de twee, die maakt dat André nu is ingetrokken bij zijn neef DJARNO.

Want waar Monique de zeldzame vrije avonden van Dré het liefst op de bank en met zoon ANDRÉ doorbrengt, zoekt hij op die momenten liever wat afleiding tientallen kilometers verderop, in speeltuin Amsterdam. En wat zich daar dan afspeelt… Monique heeft er niet altijd evenveel vertrouwen in!

Ze leerden elkaar kennen via Facebook en ondanks het leeftijdsverschil van zestien jaar leken André en Monique gemaakt voor elkaar.
Ze leerden elkaar kennen via Facebook en ondanks het leeftijdsverschil van zestien jaar leken André en Monique gemaakt voor elkaar.Ⓒ HOLLANDSE HOOGTE
"Geruchten over wilde romances steken WÉÉR de kop op"
De gezamenlijke vakantie naar Malaga, die ook nog een dramatisch einde kende door de brand die haar ouderlijk huis in de as legde, werd overschaduwd door alle geruchten in de hoofdstad. Die overigens al sinds jaren de ronde doen, en vaak wordt in dit verband de naam van NIKKIE PLESSEN (34) genoemd. Zij zou, volgens even hardnekkige verhalen, ook al de scheiding van RAFAEL VAN DER VAART (36) en SYLVIE MEIS (41) hebben bespoedigd. Tijdens het meerdaagse huwelijk van styliste DANIE BLES (41) op Capri zou er iets zijn voorgevallen tussen haar en de voetballer wat alle andere bruiloftsgasten, en later ook Sylvie, ter ore kwam.

Hebben en houwen
Ook zou ze dus een onweerstaanbare aantrekkingskracht op André uitoefenen. Anderhalf jaar geleden zou die al eens hardhandig zijn gewaarschuwd door Nikkie’s vriend RUBEN BONTEKOE, met wie zij twee kinderen heeft. Daarna was het lang stil rond André en Nikkie, maar de laatste tijd moeten zij elkaar weer hebben getroffen in de hotspots rond het Leidseplein. Met alle gevolgen van dien. Want natuurlijk ontging dat andere nachtbrakers niet, en een nieuwe geruchtenstroom was geboren.

Wekenlang deed André zijn best alles te ontkennen. Hij kon er niet omheen tegenover PRIVÉ, en ook op televisie, toe te geven dat het ’even niet zo lekker liep’ tussen Monique en hem. Maar van een breuk was volgens hem geen sprake. Wat wel opviel, was dat abrupt een einde was gekomen aan haar actieve leven op social media. Elke dag plaatste Monique de afgelopen jaren wel een fotootje met haar vriend of met de kleine, er was weinig wat niet werd gedeeld. De hele maand is Monique echter al stil.

"Zanger draagt het gouden kettinkje met haar naam niet meer"
Volgens vrienden heeft dat ook te maken met de allesverzengende brand die het hele hebben en houwen van haar vader in de as legde. Zo kort na de dood van haar tweede moeder was dit een nieuw drama voor de familie. Bij de brand gingen ook alle herinneringen aan haar, zelfs haar urn, verloren. Maar het zou ook typisch Monique geweest zijn om al haar volgers te bedanken voor alle blijken van steun en medeleven. Dat deed zij niet.

Al weken zijn er zo ook geen foto’s van haar en André samen geplaatst. En wat helemaal te denken geeft: André draagt op de foto’s die hij prijsgeeft het gouden kettinkje met haar naam niet meer. Deze hanger had hij tot voor kort elke dag nog om zijn nek...

Onafwendbaar
Weekblad Privé komt vandaag in de nieuwe editie met meer nieuws over de breuk die meer en meer onafwendbaar lijkt te zijn geworden. Een jaar nadat André al eens in een huis van een vriendin aan de Vecht woonde, om daar tot zichzelf te komen, zou hij opnieuw uitkijken naar een nieuw woonadres. Een vakantie, die voor oktober was gepland naar Disneyland Parijs, heeft hij afgezegd.

,,Onder de huidige omstandigheden zit dit reisje er helaas niet in’’, liet hij de organisator weten, wat toch alleen maar kan betekenen dat André zelfs binnen enkele maanden geen verbetering in de trieste situatie verwacht.

En zo lijkt de docusoap van André en Monique, Ik haal alles uit het leven, die op SBS6 drie seizoenen kende, buiten het zicht van de camera’s géén happy end te krijgen. Wanneer de breuk definitief zal blijken te zijn, moet er veel worden geregeld. Voor hem, voor haar en natuurlijk voor de kleine jongen.

Voor André is zijn ’kleine jongen’ momenteel even het belangrijkst.
Voor André is zijn ’kleine jongen’ momenteel even het belangrijkst.Ⓒ INSTAGRAM
MAAR OOK ZAKELIJK.

Monique heeft zich altijd nadrukkelijk beziggehouden met het management van haar vriend, wat zij destijds overnam van Rachel. Bekend geworden door de SBS-soap bouwde zij ook aan haar eigen carrière. Zo publiceerde zij dit voorjaar succesvol een kinderboek over haar overleden hond, een verlies waar haar fans destijds wél alles over mochten weten. Over de problemen met haar André zwijgt de Rotterdamse nu echter al meer dan een maand.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_188675210
Die Monique wist waar ze aan begon. Een jonge en onvolwassen jongen. De Hazes-telgen beweren altijd zo volwassen te zijn door alles wat ze hebben meegemaakt maar dat valt misschien wel mee.
Ook hebben ze zelf eens gezegd dat hun relatie altijd turbulent was. En dan toch een kind op de wereld zetten. Tja.
  woensdag 28 augustus 2019 @ 21:00:48 #4
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_188675981
registreer om deze reclame te verbergen
Van wanneer is dat bericht in de OP?
The love you take is equal to the love you make.
pi_188676043
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 20:23 schreef letmehearyouscream het volgende:
Die Monique wist waar ze aan begon. Een jonge en onvolwassen jongen. De Hazes-telgen beweren altijd zo volwassen te zijn door alles wat ze hebben meegemaakt maar dat valt misschien wel mee.
Ook hebben ze zelf eens gezegd dat hun relatie altijd turbulent was. En dan toch een kind op de wereld zetten. Tja.
Appel valt niet ver van de boom. Ik gok zomaar dat ook kleine Andre gewoon een alcoholprobleem heeft.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_188676070
quote:
1s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:00 schreef Lienekien het volgende:
Van wanneer is dat bericht in de OP?
April 2018.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator / Miss SHO woensdag 28 augustus 2019 @ 21:07:58 #7
22592 crew  Ole
pi_188676165
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:03 schreef Deisyy het volgende:

[..]

April 2018.
OP aangepast
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_188676205
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:07 schreef Ole het volgende:

[..]

OP aangepast
Had net zo goed het bericht van vandaag kunnen zijn ;)
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  Moderator / Miss SHO woensdag 28 augustus 2019 @ 21:09:57 #9
22592 crew  Ole
pi_188676217
quote:
14s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:09 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Had net zo goed het bericht van vandaag kunnen zijn ;)
Ja zag ik ook al. Niet veel verschil :D
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 28 augustus 2019 @ 21:13:40 #10
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_188676323
Ben ik de enige die het apart vind dat Nikkie Plessen al voor de tweede keer de boosdoener lijkt te zijn?
With love :*
  woensdag 28 augustus 2019 @ 21:15:21 #11
-1 #ANONIEM
Veni, Vidi, Vici
pi_188676379
quote:
1s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:13 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ben ik de enige die het apart vind dat Nikkie Plessen al voor de tweede keer de boosdoener lijkt te zijn?
Geen idee waar je dat leest. Maar Nikki is een goed excuus in ieder geval :P
Graag verwijderen
pi_188677829
quote:
1s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 21:13 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ben ik de enige die het apart vind dat Nikkie Plessen al voor de tweede keer de boosdoener lijkt te zijn?
Nee vind het ook maar vreemd. Het is natuurlijk een sport hier om Sylvie te haten maar naast haar is die Nikkie echt een aftandse zwerver. Als je dan toch een nachtje de fout in gaat, kies dan een lekkertje zonder irritante stem.

Zie haar er verder wel voor aan.
pi_188677953
Maar keer op keer gaven de twee alle criticasters ongelijk
:')

Hoezo? In een relatie van een paar jaar al zoveel problemen hebben (die ze zelf openbaren) en al een keer uit elkaar. Dat ze deze "liefde" dan toch bekronen met een kind zegt wellicht meer over hun tokkiegehalte. Of haar haast.
pi_188678500
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 22:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Maar keer op keer gaven de twee alle criticasters ongelijk
:')

Hoezo? In een relatie van een paar jaar al zoveel problemen hebben (die ze zelf openbaren) en al een keer uit elkaar. Dat ze deze "liefde" dan toch bekronen met een kind zegt wellicht meer over hun tokkiegehalte. Of haar haast.
Tokkkiegehalte?
Ik vind hun echt geen tokkies.
Monique was vrij snel zwanger maar ze heeft ook vruchtbaarheidsproblemen ( Ze kan niet op een natuurlijke manier zwanger worden ) , plus ze was / is al wat ouder.
Logisch dat ze dan geen jaren heeft gewacht toch?
In de soap zag je ook wel duidelijk dat Monique veel " volwassener " was.
  woensdag 28 augustus 2019 @ 22:42:18 #15
138876 Andromache
don't give up Andro
pi_188679318
Nog geen jaar geleden heeft André de villa in Berkel en Rodenrijs gekocht. Moet Monique daar nu al weer weg.... in deze tijd een nieuw huis zoeken, ik geef het je te doen. Ben benieuwd wat zij allemaal juridisch geregeld hebben.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
>>>> Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken <<<<
Don't give up: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
pi_188680817
quote:
1s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 22:42 schreef Andromache het volgende:
Nog geen jaar geleden heeft André de villa in Berkel en Rodenrijs gekocht. Moet Monique daar nu al weer weg.... in deze tijd een nieuw huis zoeken, ik geef het je te doen. Ben benieuwd wat zij allemaal juridisch geregeld hebben.
Hij kocht de villa enkel op zijn naam, dus ben benieuwd. Natuurlijk ging dit fout, hij is een jonge knul en zij een volwassen vrouw.
  donderdag 29 augustus 2019 @ 07:24:46 #17
-1 #ANONIEM
Veni, Vidi, Vici
pi_188682611
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 22:01 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Nee vind het ook maar vreemd. Het is natuurlijk een sport hier om Sylvie te haten maar naast haar is die Nikkie echt een aftandse zwerver. Als je dan toch een nachtje de fout in gaat, kies dan een lekkertje zonder irritante stem.

Zie haar er verder wel voor aan.
Nikki is 100 keer beter dan Sylvie.
Een van de mooiste vrouwen.
Graag verwijderen
pi_188682824
IS RAGGEL PAS NEGENENVEERTIG??!?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_188682896
Alweer een Hazes die z'n lul niet in z'n broek kan houden. Eerst Rachel, nu Dre Jr.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_188682908
Nikki Plessen :') Als er iemand overrated is, is zij het wel.

Wat een armoe.
pi_188682943
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:08 schreef DancingPhoebe het volgende:
IS RAGGEL PAS NEGENENVEERTIG??!?
En Monique 41... 8 jaar verschil terwijl ze er 25 jaar jonger uitziet dan Rachel, zal ook vast meegespeeld hebben in de redenen waarom Rachel haar niet moest.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_188683064
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:26 schreef Sunshine1982 het volgende:
Nikki Plessen :') Als er iemand overrated is, is zij het wel.

Wat een armoe.
Nou dit zeg.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_188683065
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

En Monique 41... 8 jaar verschil terwijl ze er 25 jaar jonger uitziet dan Rachel, zal ook vast meegespeeld hebben in de redenen waarom Rachel haar niet moest.
Ik zou als moeder ook zo m'n bedenkingen hebben als mijn zoon -met geld- op social media een veel oudere vrouw ontmoet, gaat daten, en zij vrijwel direct zijn management overneemt. :@
Je raekt an de dinge geweun.
pi_188683172
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:44 schreef Messina het volgende:

[..]

Ik zou als moeder ook zo m'n bedenkingen hebben als mijn zoon -met geld- op social media een veel oudere vrouw ontmoet, gaat daten, en zij vrijwel direct zijn management overneemt. :@
Ik denk dat moeders sowieso sneller moeite hebben met een oudere vrouw bij hun zoon, meer dan vaders met een oudere man bij hun dochter.

En ja, het overnemen van het management zal ook tegen het zere been zijn geweest, maar dat was het ook in ieder ander geval geweest, want bij Rachel was het management wel gelijk aan heel veel macht, en dat zou ze sowieso niet graag kwijtraken, maar zeker niet aan een nieuwe liefde van haar zoon die ook nog eens bijna net zo oud is als zij maar voor haar dochter door zou kunnen gaan.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_188683631
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:44 schreef Messina het volgende:

[..]


Ik zou als moeder ook zo m'n bedenkingen hebben als mijn zoon -met geld- op social media een veel oudere vrouw ontmoet, gaat daten, en zij vrijwel direct zijn management overneemt. :@
André heeft Monique benaderd op sociale media, zij vond hem in eerste instantie veels te jong.
Het lijkt ook wel alsof Monique gekker op André was dan hij op haar..Maar misschien komt dat omdat zij het volwassener uit en hij nog gewoon een feestbeest is.
Ik vind André sympathiek overkomen maar volgens mij is hij niet de makkelijkste om mee samen te wonen.


Monique lijkt dan wel wat jonger dan ze werkelijk is, maar Rachel zou idd bijna als haar moeder door kunnen gaan.
Ik vraag mezelf wel af of ze naast haar nep borsten, ook nog fillers / botox gebruikt.Ze doet het in ieder geval subtiel dan. ( Of ze heeft gewoon goeie genen ;) )

Moet wel zeggen dat ik soms bij foto's van Monique en André heb gedacht van " het lijken wel moeder en zoon " .

[ Bericht 4% gewijzigd door Fokkie83 op 29-08-2019 09:47:16 ]
pi_188683663
De geruchtenmachine rond de Hazes-jes gaat als een dolle, zeker nu ook de gezinsvakantie die voor oktober gepland stond gecanceld is.


In de showbizz gaat het hardnekkige gerucht rond dat André Hazes een scheve schaats zou hebben gereden met actrice Imanuelle Grives, die op dit moment in de cel in Antwerpen zit.

Hand in hand
De innige band die André zou hebben met de tikkie hysterische Nikkie Plessen viel thuis bij Monique al slecht, zekere toen de twee ook nog eens hand in hand door de kroeg liepen. Maar nu zou er nog een akkefietje naar boven zijn gekomen, meldt Story.

André en Imanuelle zouden het meer dan alleen maar gezellig hebben gehad na de finale van SBS6-zangprogramma It takes 2.

Eigen feestje
,,Het viel iedereen op dat zij tijdens de opnames het heel goed met elkaar konden vinden,” vertelt een insider aan het roddelblad. Die finale waarin ze samen een duet zongen won Imanuelle niet. ,,Maar zij en André Hazes vierden na afloop hun eigen feestje. Ze trokken zich discreet terug. Wat er precies gebeurd is, heeft niemand natuurlijk gezien.”

Storm
Dat lijkt dus een storm in een glas water maar het is wel wederom een reden tot roddel en achterklap in deze toch al turbulente periode.

@ bron : Ditjes & Datjes


Hier geloof ik dus niks van :')
pi_188684302
Nee, dat laatste is natuurlijk gewoon een lekker makkelijk verhaaltje.

Nikkie Plessen daarentegen...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_188684357
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 09:41 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

( Of ze heeft gewoon goeie genen ;) )

Nou, Heb je die oma weleens gezien :P
pi_188684372
Nikkie Plessen zou de reden zijn voor de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. Evert Santegoeds zei woensdag in de extra uitzending van Shownieuws die geheel aan de breuk van het droomkoppel gewijd was dat de naam van de tv-presentatrice vaak wordt genoemd.


https://www.shownieuws.nl(...)uk-sylvie-en-rafael/

Ze heeft het er maar druk mee.
pi_188685877
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:24 schreef de_boswachter het volgende:
Alweer een Hazes die z'n lul niet in z'n broek kan houden. Eerst Rachel, nu Dre Jr.
Hier krijg ik hele rare beelden bij.....
pi_188685931
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 10:46 schreef Sunshine1982 het volgende:
Nikkie Plessen zou de reden zijn voor de breuk tussen Rafael en Sylvie van der Vaart. Evert Santegoeds zei woensdag in de extra uitzending van Shownieuws die geheel aan de breuk van het droomkoppel gewijd was dat de naam van de tv-presentatrice vaak wordt genoemd.


https://www.shownieuws.nl(...)uk-sylvie-en-rafael/

Ze heeft het er maar druk mee.
waarom zou Nikkie Plessen iets willen van die vetzak
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_188685954
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

waarom zou Nikkie Plessen iets willen van die vetzak
Back in the days was hij nog vrij populair. Misschien heeft dat ook meegespeeld.
pi_188691875
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 12:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

waarom zou Nikkie Plessen iets willen van die vetzak
Is een oud bericht en hij was niet vet.
Opvallend dat ze toch elke keer genoemd wordt.
pi_188694046
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 18:42 schreef Fokkie83 het volgende:

[..]

Is een oud bericht en hij was niet vet.
Opvallend dat ze toch elke keer genoemd wordt.
Misschien omdat ze als kech bekend staat? Ik gok maar iets hé
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_188695139
quote:
0s.gif Op woensdag 28 augustus 2019 23:51 schreef -river- het volgende:

[..]

Hij kocht de villa enkel op zijn naam, dus ben benieuwd. Natuurlijk ging dit fout, hij is een jonge knul en zij een volwassen vrouw.
Hij was ook nog lang niet klaar voor een kind. Vond ik, dan.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_188696093
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 20:38 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Hij was ook nog lang niet klaar voor een kind. Vond ik, dan.
Potver, en hij heeft jou toen niet om advies gevraagd? :D
Je raekt an de dinge geweun.
pi_188696499
Dit is toch gewoon een pr stuntje, voor de nieuwe RLS of album whatever.
pi_188697125
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:16 schreef Za het volgende:
Dit is toch gewoon een pr stuntje, voor de nieuwe RLS of album whatever.
Ik weet het niet hoor? https://www.instagram.com/p/B0se8YEAN4k/
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_188697135
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:04 schreef Messina het volgende:

[..]

Potver, en hij heeft jou toen niet om advies gevraagd? :D
Nee, hij had gewoon mij moeten bellen, in mijn leven gaat alles altijd goed ;)
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_188699522
quote:
1s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 21:16 schreef Za het volgende:
Dit is toch gewoon een pr stuntje, voor de nieuwe RLS of album whatever.
Denk het niet..
pi_188700830
quote:
Hun vorige scheiding was ook een pr stunt.

Beide Hazes'en verzinnen elke dag wel wat om in het nieuws te zijn, verheug je maar vast op de hereniging die samenvalt met een liefdeslied van dree.
pi_188700850
quote:
BTW, indien pr stunt kan Monique moeilijk doen of er niks aan de hand is, eea is wel doorgesproken mag ik hopen.
pi_188702248
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 00:23 schreef Za het volgende:

[..]

BTW, indien pr stunt kan Monique moeilijk doen of er niks aan de hand is, eea is wel doorgesproken mag ik hopen.
Ik kreeg juist het idee dat Monique zo stil is omdat ze het zelf eerst wilt verwerken en omdat ze André geen slechte naam wilt bezorgen nu zijn nieuwe album eraan komt.
Ze vertelde in hun soap toen ook dat ze het erg vonden dat mensen dachten dat het ern pr stunt was, terwijl ze er echt kapot van was.
pi_188703268
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 08:44 schreef Fokkie83 het volgende:

Ze vertelde in hun soap toen ook dat ze het erg vonden dat mensen dachten dat het ern pr stunt was, terwijl ze er echt kapot van was.
Maar ze kan moeilijk wat anders zeggen. Bv we vonden het erg dat mensen in de gaten hadden dat het een pr stunt was, we hadden het idee een geloofwaardige act op te voeren met dat appartement van Dree enzo.
pi_188704192
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 10:20 schreef Za het volgende:

[..]

Maar ze kan moeilijk wat anders zeggen. Bv we vonden het erg dat mensen in de gaten hadden dat het een pr stunt was, we hadden het idee een geloofwaardige act op te voeren met dat appartement van Dree enzo.
En toch twijfel ik niet echt aan dat verhaal ;)
pi_188717099
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 augustus 2019 11:17 schreef Fokkie83 het volgende:

En toch twijfel ik niet echt aan dat verhaal ;)
Indien er over 2 a 3 maanden een liefdesvakantie op het program staat wel?
pi_188722051
quote:
0s.gif Op donderdag 29 augustus 2019 08:44 schreef Messina het volgende:

[..]

Ik zou als moeder ook zo m'n bedenkingen hebben als mijn zoon -met geld- op social media een veel oudere vrouw ontmoet, gaat daten, en zij vrijwel direct zijn management overneemt. :@
Heeft hij in de afgelopen 2 jaar niet meer groei in succes doorgemaakt als in alle jaren daarvoor?

En chatver die Nikkie Plessen lijkt me echt viezig. Alles aan haar straalt ik was mn handen niet na het plassen uit. Een soort oppervlakkige Sophie Hilbrand oid.

En Immanuele "ik deed onderzoek" Graves, hahahahaah baaaaah.

[ Bericht 6% gewijzigd door DancingPhoebe op 31-08-2019 15:39:38 ]
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 31 augustus 2019 @ 15:40:49 #48
-1 #ANONIEM
Veni, Vidi, Vici
pi_188722121
Volgens mij zijn alle vrouwen hier jaloers op Nikkie.

By far de mooiste vrouw uit Nederland! By far!
Graag verwijderen
pi_188722688
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 augustus 2019 15:40 schreef J.Caesar het volgende:
Volgens mij zijn alle vrouwen hier jaloers op Nikkie.

By far de mooiste vrouw uit Nederland! By far!
Wat vind jij dan zo mooi aan haar? Imo oogt ze heel generiek, 13 in een dozijn hockeylook. Daarbij lijkt ze me niet echt aardig en gehaaid, dat helpt niet bij hoe ik haar zie en als je met een lusty eye kijkt telt dat dan minder.

Ik ken wel meer mannen die het (gewoon) een lekker wijf vinden, maar de moooooiste? Why? Wat zie ik niet?

Jaloers is zo'n treurig outdated argument. Ik ben een pillsbury dough girl, maar kan me dat beseffen en tóch andere vrouwen ontzettend mooi en/of opwindend vinden. Nikkie zou ik niet dronken mee willen worden en vind ik, ondanks dat ik wel zie dat ze prima looks heeft gewoon 0 aantrekkelijk.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_188723641
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 augustus 2019 15:34 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Heeft hij in de afgelopen 2 jaar niet meer groei in succes doorgemaakt als in alle jaren daarvoor?

Dat weet je toch niet van tevoren? :)
Je raekt an de dinge geweun.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')