abonnement Unibet Coolblue
  Moderator vrijdag 23 augustus 2019 @ 02:07:01 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188583506




Hey, hallo! Leuk dat je er bent. Dit is een topic speciaal voor misschien wel het minst aansprekende circuit van allemaal. Het Aziatische circuit, dat spreekt niet bij iedereen meteen tot de verbeelding. Dat zou wel moeten, want het Aziatische circuit is geweldig. Het Aziatische circuit speelt zich af in tal van landen, een aantal landen zien hierboven hun vlag fier wapperen. Er zijn nog meer landen, maar volgens mij heb ik de belangrijkste landen wel gehad. Het begrip Azi nemen we overigens gewoon heel ruim, net zo ruim als de UCI zelf. Alles wat volgens de UCI onder de Asia Tour valt is bij ons ook welkom.

Het Aziatische circuit is een samenraapsel van slecht georganiseerde koersen die hooguit dankzij een brakke stream te zien zijn, op voor ons onmogelijke tijden. Het is immers voor de meesten van ons aan de andere kant van de wereld. De gemiddelde uitslag van een Aziatische koers krijgen we dus 's ochtends vroeg mee, net voor het eerste kopje koffie en het gebakken eitje. Mede daarom dat het ons niet echt aanspreekt, maar we moeten het toch een beetje volgen. Vooral omdat je altijd kan lachen in Azi. Is het niet omdat er weer eens 100 auto's op het parcours zijn gekomen om de renners te torpederen, dan wel omdat de meest obscure renners straffe stoten laten zien. Sinds jaar en dag is Azi een vergaarbak van uitgerangeerde Europeanen, Australianen en meer van dat soort werk. Ook Afrikanen en Zuid-Amerikanen vinden steeds vaker hun weg naar Azi. Enkele bekende voorbeelden: Paco Mancebo, Jon Aberasturi, Eduard Prades, Benjamin Prades, Ben Dyball, Nathan Earle, Thomas Lebas, Yonathan Monsalve, Artem Ovechkin en natuurlijk ONZE Michel en Raymond Kreder. En Jeroen Meijers, vergeet Jeroen Meijers niet. En Tim Ariesen. Andr Looij. Sommige renners zoals Edu Prades en Jon Aberasturi vonden via Azi weer een weg terug naar Europa, de meeste renners blijven er de rest van hun leven hangen. Ik kijk naar jou, Ben Dyball. En ook naar jou, Benjamin Prades. Thomas Lebas, jij ook. En Salvador Guardiola en Marcos Garcia natuurlijk, die ook. Tevens ook nog een shout-out naar de helaas veel te vroeg gestopte Oscar Pujol, fenomeen van Mt. Fuji.



Derderangs renners uit allerlei landen domineren dus vaak in Azi. Dit jaar zagen we bijvoorbeeld Chris Harper de show stelen in de Ronde van Japan. Een korte blik op het al afgewerkte deel van de Asia Tour leert ons het volgende:

08.02 - 12.02 Ronda Pilipinas MANCEBO Francisco 2.2
16.02 - 21.02 Tour of Oman LUTSENKO Alexey 2.HC
17.03 - 21.03 Tour de Taiwan CLARKE Jonathan 2.1
22.03 - 24.03 Tour de Tochigi KREDER Raymond 2.2
01.04 - 06.04 The Princess Maha Chakri Sirindhorn's Cup CAVANAGH Ryan 2.1
06.04 - 13.04 Le Tour de Langkawi DYBALL Benjamin 2.HC
17.04 - 19.04 Tour de Iskandar Johor VOGT Mario 2.2
24.04 Asian Cycling Championships U23 - ITT FEDOROV Yevgeniy CC
25.04 Asian Cycling Championships - ITT FOMINYKH Daniil CC
26.04 Asian Cycling Championships U23 - Road Race GANJKHANLOU Mohammad CC
28.04 Asian Cycling Championships - Road Race GIDICH Yevgeniy CC
19.05 - 26.05 Tour of Japan HARPER Chris 2.1
24.05 - 26.05 PRUride PH FELIPE Marcelo 2.2
26.05 - 31.05 Tour of Taiyuan PIPER Cameron 2.2
30.05 - 02.06 Tour de Kumano AULAR Orluis 2.2
12.06 - 16.06 Tour de Korea ZACCANTI Filippo 2.1
14.06 - 18.06 Le Tour de Filipinas MEIJERS Jeroen 2.2
14.07 - 27.07 Tour of Qinghai Lake CHALAPUD Robinson 2.HC
21.07 Tokyo 2020 Test Event ULISSI Diego 1.2
11.08 Oita Urban Classic MOREY Drew 1.2

Chris Harper, Mancebo, Orluis Aular, Jeroen Meijers, Raymond Kreder, Ben Dyball, het zijn wel namen hoor. Een goed stel, zou je kunnen zeggen. Wat het meest opvalt is dat de Iranirs totaal naar de achtergrond zijn verdwenen. Een paar jaar geleden was er nog geen sprake van dominantie van de afdankertjes. Nee, toen wonnen de Iranirs alles. Grote namen als Mehdi Sohrabi, Mirsamad Pourseyedi, Hossein Askari, Rahim Emami, Amir Zargari, Ahad Kazemi, Ghader Mizbani en ga zo maar door. De concurrentie bleef spontaan thuis als Pishgaman of het legendarische Tabriz Petrochemical Team aan de start stonden. Helaas zijn bijna alle Iranirs van het front verdwenen, net als hun ploegen. De meeste Iranirs zijn ooit betrapt op het gebruik van verboden middelen. Nog meer Iranirs zijn twee keer betrapt op het gebruik van verboden middelen. Sohrabi, Emami, Kazemi, Askari, allemaal zijn ze geschorst. Pourseyedi is voor zover ik weet niet geschorst, maar wel totaal van de aardbodem verdwenen. De Iranirs hebben in ieder geval een groot probleem. Ze moeten het tegenwoordig hebben van Mohammad Ganjkhanlou, Amir Kolahdouz, Arvin Moazemi en Saeid Safarzadeh. Nee, dit zijn niet de toppers van weleer. De laatste is ook nog eens aangespoeld in een Chinees team, hebben we niets aan. De teloorgang van de wielernatie Iran is ook te zien aan hun eigen koers. Eind dit jaar wordt ie verreden, de Ronde van Iran. Normaal een prooi voor Mizbani of Pourseyedi, maar in 2017 ging het mis. Rob Ruijgh won toen, of all places. Een jaar later won een Rus, ook niet best. Het is over, het is voorbij. Maar we blijven hopen.



Als we dan eindelijk een keer beelden te zien krijgen van Aziatische koersen valt vaak vooral het mooie landschap op, maar wat zij nu verder eigenlijk de Aziatische ploegen? Nou, dat zijn er een boel. Vooral continentale ploegen. Zo heeft China 11 continentale ploegen, het meest van alle landen. Duitsland heeft er bijvoorbeeld 9, om maar wat te noemen. Japan doet het ook niet slecht, met net als Duitsland negen continentale ploegen. Zuid-Korea heeft zeven continentale ploegen, Indonesi komt aan drie, net als Iran. Er zijn twee ploegen uit Maleisi, Hong Kong en de Filipijnen beschikken over hetzelfde aantal. Thailand heeft n ploeg, net als Brunei! Als we Azi heel erg ruim opvatten kunnen we ook Bahrein meetellen. Die hebben dan stiekem zelfs twee ploegen, als je Bahrain-Merida ook vindt tellen. Telt niet, maar goed. De meeste Aziatische ploegen zitten hetzelfde in elkaar. Een stuk of acht renners uit het eigen land die op de CQ-ranking altijd keurig 0 punten scoren, aangevuld met tuig uit de rest van de wereld.

Een voorbeeld, we pakken de eerste Chinese continentale ploeg: China Continental Team of Gansu Bank. 16 renners, 12 uit China, drie Russen (waaronder Matvey Mamykin, hij leeft nog!) en n Colombiaan. Volgende voorbeeld: Ningxia Sports Lottery - Livall Cycling team. 13 renners, zeven Chinesen, n Griek, n Nederlander (Michel Kreder, ja!), twee Colombianen, n Oekraner en een Wit-Rus. Zo kunnen we alle ploegen wel afgaan, het is steeds hetzelfde verhaal. Ook in Japan is dat zo, met fantastische ploegen als Kinan Cycling Team en Team Ukyo. Ukyo had in het verleden grote namen onder contract, zoals de eerder gememoreerde Oscar Pujol. Tegenwoordig doen ze het met Robbie Hucker, Raymond Kreder en Benjamin Prades. Tussendoor zie je af en toe een Japanner in de uitslag verschijnen, maar hun namen zou ik zo niet kunnen oplepelen. Een ander team waar ik groot fan van ben is het Maleisische Terengganu Cyling Team. De Maleisirs die hier fietsen heb ik nog nooit van gehoord, maar Artem Ovechkin, Metkel Eyob en Youcef Rekiki zijn regelrechte fenomenen natuurlijk. Op de Filipijnen hebben ze 7 Eleven Cliqq - air21 by Roadbike Philippines, met twee Eritreers onder contract. Ook een geweldige ploeg, wat ik je brom. En dan fietst Hanibal Tesfay ook nog eens voor Yunnan Lvshan Landscape. Of is hij daar ondertussen weer weg? Dat weet je in Azi nooit. Bij Aziatische ploegen ziet het er ongeveer altijd zo uit:

DAVIDENOK Ilya27
FEDOSSEYEV Artur Since 2019-06-0125
HUANG Wenbo 20
KONONENKO Mykhaylo31
KULYK Andriy29
LI Daihou Untill 2019-06-0123
LIU Hao30
MA Yuxuan Since 2019-06-0119
NIE Sicheng 23
WANG Junnan 19
WANG Lizhen Untill 2019-06-0120
YIN Xiao Lei22
YU Ze19

Since/until, lekker man. Iemand moet Steef trouwens uitleggen dat het niet untill is, maar ok, dat verder terzijde. Bij deze Chinese ploeg met de naam Shenzhen Xidesheng Cycling Team kom je dan ook ineens weer Ilya Davidenok tegen, nog zo'n lolbroek! Stal ooit een overwinning van ONZE Sam Oomen, na zijn schorsing fietst hij alles aan gort in Azi. Alhoewel, dit jaar niet echt meer. Fedosseyev is ook geschorst geweest, moet kunnen.



Hey maar, we hebben het nog helemaal niet over Aziatische renners gehad toch? Nee, niet echt. Ze zijn er wel hoor, Aziatische renners. Ze zijn alleen over het algemeen niet zo goed. Ondanks het feit dat er 11 Chinese continentale ploegen zijn is er amper een goede Chinees te vinden. Uit het verleden kennen we Ji Cheng, dat was niet best natuurlijk. Of Fuyu Li, die dan ook nog eens betrapt werd. En wist je dat Meiyin Wang al een paar jaar voor Bahrain-Merida rijdt? Nee? Dat vergeef ik je. De meeste Aziaten die een contract krijgen in Europa zijn vaak excuusrenners. Of ze worden zoals Zargari en Sohrabi voor de punten gehaald. Twee totaal gefaalde experimenten, sindsdien hebben we nooit meer een Iranir in Europa gezien. Bij Mitchelton-Scott hebben ze ooit nog een renner uit Hong Kong onder contract gehad, King Lok Cheung. Geen succes. Op last van de sponsor staan bij Bahrain-Merida ook Chun Kai Feng en Yukiya Arashiro onder contract. Aziaten, omdat het moet. Al is Arashiro dan wel weer een prima renner (geweest), net als zijn landgenoot Beppu. Verder moeten we het begrip Azi zo breed mogelijk maken om het ergens op te laten lijken. Als we zonder blikken of blozen Kazachstan meerekenen ziet de wereld er ineens heel anders uit. Kachechkin! Vinokourov! Lutsenko! Zeits! Gidich! Binnenkort Pronskiy! Als we ook Oezbekistan meerekenen kom je uit bij figuren als Lagutin en in een verder verleden Abdoezjaparov, het is iets. Maar goed, ja, verder is er dus eigenlijk weinig om naar uit te kijken. We mogen de komende jaren dus vooral blijven genieten van grapjassen als Ben Dyball en Ilya Davidenok. De semi-Japanse ploeg Nippo-Vini Fantini houdt er ook nog eens mee op. Daar gaat de doorbraak van Sho Hatsuyama, het is de shostopper niet gegund. We krijgen dus ook geen geweldige taferelen meer als Hiroki Nishimura die het voor elkaar krijgt om buiten tijd te komen tijdens de eerste rit van de Ronde van Itali. En Manabu Ishibashi? Die fietst tegenwoordig voor Team Bridgestone Cycling. Hij wist zevende te worden in de Ronde van Japan, zijn niveau is toegenomen sinds de Giro van 2015. Het is wachten op het moment dat er ooit een groot Chinees team gaat komen. Er zijn geruchten genoeg geweest, nu wachten op de daadwerkelijke uitvoering. De toekomstige kopman zou dan Xianjing Lyu moeten zijn. Komt uit 1998 en stal vorig jaar in de Tour of Fuzhou de show. Deze wedstrijd werd uitgezonden door Eurosport en hij won een rit en werd derde in het klassement. Daarna weinig meer van vernomen, maar er is dus ergens een Chinees die stiekem wel wat kan. Hij is in ieder geval beter dan Zhihui Jiang, die ooit nog stagiair was bij Lotto Jumbo.



Verder vergeet ik nu een boel renners, maar dat ligt ook aan het feit dat ik ze niet allemaal ken. Er zijn een paar goede Japanners, er zijn een paar snelle Zuid-Koreanen, je ziet soms een verdwaalde Maleisir een sprint winnen en ga zo maar door. Laten we samen deze jongens gaan ontdekken, wel zo gezellig! Dit is het resterende programma van dit jaar, al staat het Aziatische programma nooit helemaal vast. Het kan zomaar zo zijn dat een bepaalde koers toegevoegd, geschrapt of verplaatst wordt.
19.08 - 23.08 Tour of Indonesia 2.1
30.08 - 31.08 Tour of Almaty 2.1
02.09 - 04.09 Tour of Xingtai 2.2
06.09 - 08.09 Tour de Hokkaido 2.2
07.09 - 14.09 Tour of China I 2.1
16.09 - 22.09 Tour of China II 2.1
18.09 - 21.09 Tour de Siak 2.2
23.09 - 26.09 International Tour de Banyuwangi Ijen 2.2
02.10 - 06.10 Tour of Iran (Azarbaijan) 2.1
08.10 - 12.10 Jelajah Malaysia 2.2
09.10 - 16.10 Tour of Taihu Lake 2.1
12.10 - 13.10 Hammer Hong Kong 2.1 :D
15.10 - 19.10 Tour of Peninsula 2.1
20.10 Japan Cup Cycle Road Race 1.HC

De Tour of Indonesia is toevallig nog net bezig! De laatste etappe zal momenteel zo'n beetje verreden worden. Gisteren won Metkel Eyob een lastige bergrit met aankomst boven op een vulkaan. Hij versloeg Thomas Lebas in de sprint, maar de Fransoos nam dan wel weer de leiderstrui over. Gaat hij stand kunnen houden tijdens de laatste lastige rit? Kan Eyob nog meer laten zien? Welke renner van Astana gaat de Tour of Almaty winnen? Gaat Guardini nog sprintjes winnen in een van de Chinese koersen? Dat soort dingen kunnen we allemaal gaan volgen in dit ongetwijfeld krankzinnig succesvolle topic.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 23 augustus 2019 @ 09:27:31 #2
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188585001
De onvermijdelijke Dyball en de onvermijdelijke Lebas zijn weer baardige bezig geweest :D
  vrijdag 23 augustus 2019 @ 09:28:15 #3
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188585014
Overigens ben je volgens mij Mirza nog vergeten. Gewoon een WT-rijder.
  Moderator vrijdag 23 augustus 2019 @ 11:51:05 #4
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188586987
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 09:27 schreef Immerdebestebob het volgende:
De onvermijdelijke Dyball en de onvermijdelijke Lebas zijn weer baardige bezig geweest :D
Dat heb jij goed gezien Bob! Na een teleurstellende Tour of Indonesia van Dyball wist hij de meubelen toch nog te redden op de laatste dag. Met een gigantische voorsprong reed hij naar de dagzege. Ook iets wat echt bij Azi hoort, de enorme tijdsverschillen. ONZE Jeroen Meijers werd tweede, een minuut achter kermisklant Dyball. Vijf minuten achter Dybal zagen we dan weer de groep met Lebas, Eyob en zowaar een Iranir, Amir Kolahdouz. De leidende positie van Lebas kwam niet meer in gevaar, hij schrijft de Tour of Indonesia op zijn naam.



Toch wel weer een perfecte afspiegeling van het Aziatische circuit. Kermisklanten van over de hele wereld die de prijzen verdelen, van Frankrijk tot Moldavi en van Eritrea tot Australi. De eerste Aziaat treffen we aan op de achtste plaats, een Singaporees. De eerste Indonesir is pas 9e, je hebt daar mensen genoeg maar fietsen kunnen ze niet. Dyball overigens slechts 13e, amai.

quote:
1s.gif Op vrijdag 23 augustus 2019 09:28 schreef Immerdebestebob het volgende:
Overigens ben je volgens mij Mirza nog vergeten. Gewoon een WT-rijder.
Technisch gezien hoort hij er ook bij ja. En dan kan ik eigenlijk net zo goed meteen de hele ploeg UAE-Emirates noemen. Al valt dat in de praktijk erg tegen. Mirza rijdt amper koersen voor UAE-Emirates, en als hij een keer mee mag doen stapt hij meteen op de eerste dag af. Een excuusrenner, zoals bijna alle Aziaten.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 25 augustus 2019 @ 15:22:08 #5
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_188617984
hoe doen de Nederlanders het daaro
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_188750517
De Taiwan KOM, dat schijnt een echte klim te zijn, waar de rondes in Europa jaloers op zijn.


Nibali won hier in 2017, in dat jaar was hi nog geen uitgerangeerde oude Europese renner.

[ Bericht 4% gewijzigd door Idisrom op 02-09-2019 09:38:01 ]
pi_188750673
@Rellende_Rotscholier

Deze toen nog goedlachse renner deed vorig jaar mee aan de Hammer Hong Kong
.
  Moderator woensdag 4 september 2019 @ 13:01:01 #8
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188784835
Tijd voor een stevige Aziatische update. De afgelopen week is er behoorlijk veel gekoerst in Azi, echt top. :)

Het begon vorige week allemaal met de Tour of Almaty, een koers die zelfs door Eurosport werd uitgezonden! Een koers in Kazachstan, die altijd wordt gedomineerd door Astana. Nog nooit verloren ze deze wedstrijd, wat vrij logisch is aangezien ze het zo ongeveer als enige ploeg serieus nemen. Al is het de laatste jaren toch een wat groter evenement geworden, dit jaar stonden ploegen als Gazprom, Neri Sottoli en Delko Marseille bijvoorbeeld aan de start.

De eerste rit, een heuvelachtige, werd uiteindelijk gewonnen door iemand van het opleidingsteam van CCC, Patryk Stosz. Hij was in de sprint het snelste van een uitgedunde groep. Helaas is de fantastische ronde van Almaty maar twee dagen lang, dus was de volgende rit meteen de laatste. Er werd geklommen richting Medeo, waar blijkbaar een schaatsbaan ligt. Schaatsen is natuurlijk geen sport. Wielrennen wel, op de flanken van de klim zagen we allerlei mooie jongens in de aanval gaan. Danilo Celano en Pierpaolo Ficara bijvoorbeeld, de jongens van de ploeg van de paus. Ook Cherkasov liet namens Gazprom zien dat er nog wel wat getalenteerde Russen zijn, terwijl Metkel Eyob eens te meer liet zien dat hij een kans hoort te krijgen in Europa. De ritoverwinning ging uiteindelijk naar Celano, voor het eerst in jaren een mooie prestatie van hem. De eindoverwinning ging ondanks alles toch naar een Kazach, Astana leverde zonder ritwinst de eindwinnaar. Yuriy Natarov, een neoprof. Niet eentje die je echt hoeft te onthouden, maar toch.



Daarnaast werd in Azi recentelijk de meest belangrijke Aziatische juniorenkoers afgewerkt! De Tour de DMZ. De afgelopen jaren werd deze koers gedomineerd door de jongens uit Kazachstan, dit jaar zagen we zelfs nog minder Aziaten in beeld. Er deed een ploeg uit Nederland mee, met in die ploeg de snelle Olav Kooij. Hij won drie ritten, drie keer in de sprint. Deze rappe man gaat volgend jaar naar de opleidingsploeg van Jumbo-Visma, op basis van deze koers lijkt dat terecht te zijn. Een van de andere ritten werd gewonnen door de Amerikaan Lucas Bourgoyne, voor ONZE Jelte Krijnsen. De Aziaten hadden een beetje moeite om aan te haken tijdens deze rit, ik vrees dat we voorlopig nog wel even moeten wachten op buitenaardse Aziatische talenten. De Japanner Miori Kawasaki zou heel goed moeten zijn, hij reed al een aantal koersen in Europa en noteerde daar mooie uitslagen. Dat lukte hem in Zuid-Korea dan weer minder, hij werd slechts 18e in het klassement. Tussendoor won de Kazach Bauyrzhan Zhaparuly ook nog een rit, maar de Kazachse dominantie was minder groot dan de afgelopen jaren. De eindwinst ging uiteindelijk naar de Fin Veeti Vainio. Eindelijk weer een goede Fin? Wie zal het zeggen.

De eerste Aziaat in het klassement was Takumi Yamada, hij mocht eerder ook al een paar koersen in Europa rijden maar deed dat zonder op te vallen. De koers werd dan wel verreden in Zuid-Korea, maar de Koreaantjes waren niet op de afspraak. Daar hoeven we dus helemaal niets van te verwachten, zelfs de Mongolen doen het beter. Op Joetoep zijn er trouwens beelden te vinden van deze koers, die voor een deel heel dicht langs de grens met Noord-Korea wordt afgewerkt. Naar verluidt zijn er geen renners neergeschoten, al ontstond er tijdens de laatste rit wel een vrij massale valpartij. Vanaf 1:25 deze fascinerende beelden, het scherpe oog valt meteen op de Aziatische broer van Froome.


En dan eindigde vandaag ook nog eens de Tour of Xingtai! Deze driedaagse wedstrijd in China is van het magere 2.2-niveau, waardoor er geen aansprekend deelnemersveld bij elkaar verzameld werd. De eerste rit, meteen een lastige aankomst bergop, werd zowaar een keer gewonnen door een Iranir! Amir Kolahdouz is een van de weinige overgebleven goede Iranirs in het peloton en hij liet dat meteen zien. Lang duurde het Iraanse feest niet, de volgende dag liet hij zich weer uit de leiderstrui rijden. Een heuvelachtige rit werd gewonnen door Vasili Strokau, voor de Mongool Jambaljamats Sainbayar. Carlos Cobos, voormalig renner van de opleidingsploeg van Caja Rural, zat ook goed mee en aangezien hij een dag eerder de schade wist te beperken nam hij de leiderstrui over. Zijn leidende positie kwam vandaag tijdens de afsluitende rit niet meer in gevaar. Na twee lastige dagen werd dit rondje afgesloten met een vrij vlakke rit. Deze rit werd gewonnen door ONZE Roy Eefting! De vrij onbekende Nederlander van het Zweedse Memil Pro Cycling wist eerder al twee rittten te winnen in Qinghai Lake, op latere leeftijd begint hij zich te ontpoppen tot een gevreesde sprinter in het Aziatische circuit. Hij versloeg vandaag een sloot aan Aziatische renners, de Iranir Mohammad Ganjkhanlou werd tweede voor de Maleisir Mohamed Harrif Salleh. Hossein Nateghi werd vierde, voor vriend van de show Youcef Rekiki.



Oja, er was ook een Aziaat die de achterkant van een auto ging inspecteren tijdens dit rondje. Humor om te lachen!



Over een paar dagen gaan we verder met de Tour of China I. Zin in !
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_188785090
quote:
Op Joetoep zijn er trouwens beelden te vinden van deze koers, die voor een deel heel dicht langs de grens met Noord-Korea wordt afgewerkt.
Vroeg me al af of DMZ voor Demilitarized Zone staat, maar dat zal dan wel. Kreeg er associaties bij van koersen tussen de loopgraven in niemandsland, maar ze koersen niet daadwerkelijk in dat gebied neem ik aan.
Demain, on roule
pi_188785120
Graag wat meer respect voor de Wonderbaan van Medeo waar je altijd wind mee hebt.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator woensdag 4 september 2019 @ 13:39:15 #11
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188785332
quote:
0s.gif Op woensdag 4 september 2019 13:20 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Vroeg me al af of DMZ voor Demilitarized Zone staat, maar dat zal dan wel. Kreeg er associaties bij van koersen tussen de loopgraven in niemandsland, maar ze koersen niet daadwerkelijk in dat gebied neem ik aan.
Het scheelt niet veel.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_188785364
quote:
10s.gif Op woensdag 4 september 2019 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het scheelt niet veel.

[ afbeelding ]
Het ontwijken van landmijnen en Noord Koreaanse scherpschutters geeft op zich wel een interessante dynamiek aan de koers.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_188785419
quote:
10s.gif Op woensdag 4 september 2019 13:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het scheelt niet veel.

[ afbeelding ]
Demain, on roule
pi_188829796
Benfatto wint de eerste etappe van de Tour of China I. Die Eefting wordt tweede, voor gasten als Rekiki en Guardini.

Verder momenteel een rondje in het ongetwijfeld schitterende Hokkaido.

Zouden dit soort koersen nu in Azi uitgezonden of bekeken worden? In Europa krijg je er toch verder helemaal niets van mee.
Demain, on roule
  Moderator maandag 9 september 2019 @ 14:11:51 #15
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188861347
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 september 2019 10:44 schreef Mykonos het volgende:
Benfatto wint de eerste etappe van de Tour of China I. Die Eefting wordt tweede, voor gasten als Rekiki en Guardini.

Verder momenteel een rondje in het ongetwijfeld schitterende Hokkaido.

Zouden dit soort koersen nu in Azi uitgezonden of bekeken worden? In Europa krijg je er toch verder helemaal niets van mee.
Dat Hokkaido ziet er op de foto's inderdaad bijzonder mooi uit. :D

De laatste rit daar werd gewonnen door ONZE Raymond Kreder, voor Juanjo Lobato. :o

Filippo Zaccanti, die naar Bardiani gaat, wint het eindklassement. Verder is deze wedstrijd nogal langs me heen gegaan, die Aziatische koersen krijgen wij in ieder geval niet mee.

De meeste Aziatische koersen worden wel uitgezonden, er zijn vaak wel beelden op youtube te vinden en obscure streams. Of er ook daadwerkelijk veel mensen naar kijken is dan weer een ander verhaal. Erg populair kan het niet zijn, gezien het gebrek aan talent op de fiets.

De tweede rit in China werd overigens gewonnen door Mirco Maestri. Een individuele tijdrit van acht kilometer, de nummer laatst kreeg het voor elkaar om bijna twee minuten te verliezen. Na twee dagen koers is er overigens nu al een rustdag. Dat heeft dan weer te maken met een verplaatsing van ongeveer 1000 kilometer. Koersen in Azi is in ieder geval wel een avontuur.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 9 september 2019 @ 16:06:24 #16
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188863125
Roy Eefting ontdekt zichzelf opeens als wegwielrenner, beetje laat maar oke.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 september 2019 @ 16:12:06 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188863201
Amir Kolahdozhagh laat ook een teken van leven zien, de kroonprins van het Iraanse wielrennen (rip) die het stokje ging overnemen van Pourseyedi, Emami, Mizbani en Oskari is net als de rest van het Iraanse wielrennen een tijdje redelijk van de radar verdwenen maar duikt nu op bij een Chinees team en won een rit en werd tweede in het eindklassement van de Tour Of Xingtai (jawel). We mogen weer hoop hebben.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 september 2019 @ 16:13:49 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188863225
De Tour of Xingtai werd overigens gewonnen door de Spanjaard Carlos Cobos, daar had ik nog nooit van gehoord.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 september 2019 @ 16:18:48 #19
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188863285
Wel mooi hoe al die Chinese teams een opvanghuis zijn geworden voor allemaal verdwaalde buitenlanders zo zie ik Carlos Quintero opeens opduiken bij een Chinees team waar Michel Kreder ook rijdt en rijden een paar Roompot-rejects (Ariesen, Looij en Meijers) nu bij "Taiyuan Miogee Cycling Team". Waar Jeroentje het prima doet weet Tim het te presteren om ook in Azie nergens de finsh te halen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 september 2019 @ 16:23:59 #20
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188863378
Die lelijke oude doping Oekrainers (Kononenko, Polivoda) van het ter ziele zijnde Kolls team zijn daar ook neergestreken zie ik. Eentje rijdt in een team samen met DavidenokGod.

Het blijft een merkwaardig wereldje, die Asia Tour.

Kolls in betere tijden.




[ Bericht 40% gewijzigd door Mani89 op 09-09-2019 16:32:41 ]
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_188870092
Waarom zijn die Aziaten zo slecht? Op papier hebben ze het fysiek om iedere Europeaan lachend uit het wiel te rijden: klein, mager en meestal wel bekend met de bergen.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Moderator dinsdag 10 september 2019 @ 11:41:44 #22
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188877632
De Zuid-Koreaan Kyoung Ho Park verslaat vandaag Benfatto en Guardini in de sprint. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  dinsdag 10 september 2019 @ 11:50:49 #23
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188877811
Dat is niet misselijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 september 2019 @ 12:05:40 #24
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188878085
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 september 2019 11:50 schreef Mani89 het volgende:
Dat is niet misselijk.
En Rekiki.
  dinsdag 10 september 2019 @ 12:08:22 #25
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188878132
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 september 2019 12:05 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

En Rekiki.
Rekiki rijgt de ereplaatsen aan elkaar, niet misselijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 10 september 2019 @ 12:09:04 #26
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188878145
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 september 2019 12:08 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Rekiki rijgt de ereplaatsen aan elkaar, niet misselijk.
Tim Ariesen 20e!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  dinsdag 10 september 2019 @ 12:13:07 #27
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188878205
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 september 2019 12:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Tim Ariesen 20e!
Mooi de sprint aangetrokken voor Andr, die 13de werd. (lol)
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 september 2019 @ 10:05:33 #28
14505 OProg
A Life in Music
pi_188891333
quote:
En Jeroen Meijers, vergeet Jeroen Meijers niet.
quote:
Tour of China I (2.1)
Stage 4 | Zhijiang › Zhijiang (156.5k) 11/09

1 MEIJERS Jeroen
2 SOBAL Yauhen
3 EEFTING Roy
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 11 september 2019 @ 11:14:10 #29
14505 OProg
A Life in Music
pi_188892250
jeroenmeijers twitterde op woensdag 11-09-2019 om 10:53:11 Meest onverwachte overwinning uit mijn carrire! Vroege vlucht om via de bonificaties op te schuiven in het klassement & doordat ik geen idee heb wat ik anders in deze wedstrijd moet doen.. eindigt met een etappe overwinning & leiderstrui in het klassement! #langlevendeskittles https://t.co/bKAiyA71bB reageer retweet
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 11 september 2019 @ 11:18:28 #30
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188892313
quote:
6s.gif Op woensdag 11 september 2019 11:14 schreef OProg het volgende:
jeroenmeijers twitterde op woensdag 11-09-2019 om 10:53:11 Meest onverwachte overwinning uit mijn carrire! Vroege vlucht om via de bonificaties op te schuiven in het klassement & doordat ik geen idee heb wat ik anders in deze wedstrijd moet doen.. eindigt met een etappe overwinning & leiderstrui in het klassement! #langlevendeskittles https://t.co/bKAiyA71bB reageer retweet
Genspireerd door MvdP?
  Moderator woensdag 11 september 2019 @ 11:38:44 #31
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188892551
Jeroentje Meijers is niet eens zo'n slechte renner. Was eigenlijk nog een van de betere Roomgoden. Heeft alleen niet echt een specialiteit, dus dan wordt het in Europa een lastig verhaal. In Azi kom je sneller bovendrijven.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  woensdag 11 september 2019 @ 11:48:43 #32
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188892733
quote:
0s.gif Op woensdag 11 september 2019 11:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jeroentje Meijers is niet eens zo'n slechte renner. Was eigenlijk nog een van de betere Roomgoden. Heeft alleen niet echt een specialiteit, dus dan wordt het in Europa een lastig verhaal. In Azi kom je sneller bovendrijven.
Is toch ook lachen dat zo'n Roy Eefting op zijn 30e zijn doorbraak heeft in het Aziatische circuit.
  Moderator woensdag 11 september 2019 @ 11:55:42 #33
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188892900
quote:
1s.gif Op woensdag 11 september 2019 11:48 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Is toch ook lachen dat zo'n Roy Eefting op zijn 30e zijn doorbraak heeft in het Aziatische circuit.
Azi is het continent van de onbegrensde mogelijkheden.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  woensdag 11 september 2019 @ 16:09:30 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188897052
Jeroen doet het fantastisch, chapeau Jeroen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 15 september 2019 @ 23:18:14 #35
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188966427
Die dekselse Jeroen Meijers heeft gewoon het eindklassement van de Tour of China I gewonnen, wat een fantastische prestatie. En dan werd ONZE Roy Eefting ook nog eens tweede! Een van de favoriete Oekraners van Mani won de laatste rit, terwijl Benfatto tussendoor nog een sprintje won. Morgen gaan we verder met de Tour of China II, misschien dat Jeroen nog een keer verschroeiend hard kan uithalen!

Ondertussen in een amateurwedstrijd in Japan:
ZXCycling twitterde op zondag 15-09-2019 om 14:50:29 Great ride for 🇪🇸 @paco_mancebo, who just won race in 🇯🇵 Japan! He attacked almost after the start of the race, ride a lot of climbing kms in breakaway, but can save the gap and finished first! Another great performance by him! Congrats!😀👏 📸 @Team_UKYO #cycling https://t.co/EF7hzhcCTR reageer retweet


43 lentes jong.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 16 september 2019 @ 15:10:36 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188974161
Artem Ovechkin heeft zijn benen van vorig jaar weer gevonden en wint de proloog van de Tour of China II. _O_

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_188974395
Komt toch niet vaak voor dat ik meerdere renners in de top-5 van een profkoers niet ken, wat een flopshow :P
Demain, on roule
  maandag 16 september 2019 @ 15:32:10 #38
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188974408
Er doet daar een Chinees van 17 mee.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator maandag 16 september 2019 @ 15:45:26 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188974560
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2019 15:30 schreef Mykonos het volgende:
Komt toch niet vaak voor dat ik meerdere renners in de top-5 van een profkoers niet ken, wat een flopshow :P
Je moet het maar zien als een ideale gelegenheid om je wielerkennis wat bij te spijkeren.

Overigens ken ik er zelf ook maar 3 van de 5 in dit geval. Ovechkin is natuurlijk bekend, Jose Fernandes is een vrij jonge Portugees die vorig jaar voor W52 reed en zelfs nog even stage mocht lopen bij Education First. Volgens de geruchten kan hij weer terugkeren bij W52, je kan hem dus zomaar over een paar jaar de Volta zien winnen.

Eddie van Heerden is weer zo'n typisch verhaal van een jongen die eerst allerlei andere sporten heeft gedaan en pas later de overstap heeft gemaakt naar het wielrennen. Zit een grote motor in, maar heeft wat moeite om dat te vertalen naar goede prestaties op de weg. Al ging dat vandaag dan nog wel aardig.

Die andere twee, geen idee.

quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2019 15:32 schreef Koffieplanter het volgende:
Er doet daar een Chinees van 17 mee.
Hao Wen, netjes 114e vandaag!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 16 september 2019 @ 15:52:21 #40
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188974641
quote:
0s.gif Op maandag 16 september 2019 15:30 schreef Mykonos het volgende:
Komt toch niet vaak voor dat ik meerdere renners in de top-5 van een profkoers niet ken, wat een flopshow :P
Eddie ken ik wel :D
pi_188977786
De Bridgelanegoden zijn wel op de brommer dit jaar.
  donderdag 19 september 2019 @ 16:02:19 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189022921
Benfatto gaat vrolijk verder met zijn jaarlijke China overwinningen. Paulo Simion gaat daar ook vrolijk verder met waar hij het beste in is, sprinten naar een top 15 plek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 19 september 2019 @ 16:03:22 #43
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189022930
Het is ook wonderbaarlijk hoe vaak Youcef Rekiki dit jaar in de top 5 heeft gesprint zonder te winnen, check die resultaten dan.

https://www.procyclingstats.com/rider/youcef-reguigui
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 19 september 2019 @ 16:12:08 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189023036
Ondertussen is er ook een 2.2-wedstrijd begonnen in Indonesi, maar dat ging niet helemaal goed.

ProCyclingStats twitterde op donderdag 19-09-2019 om 12:41:55 Stage 1 #tourdesiak shortened to 59.1km due to smog of rainforest fires in Indonesia and Malaysia (Many fires are started by illegal land clearing to make way for palm oil plantations or farming) Riders did stage with face maskshttps://t.co/dgqjCVXVNkhttps://t.co/rnoSh2ZQxg reageer retweet



Het blijft toch een merkwaardige sport, dat wielrennen.

De Maleisir Nur Amirul Fakhruddin Mazuki van Terengganu won de rit, voor de jonge Iranir Mohammad Ganjkhanlou en onze Stephan Bakker.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 19 september 2019 @ 19:14:48 #45
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympir:
pi_189026103
quote:
0s.gif Op donderdag 19 september 2019 16:03 schreef Mani89 het volgende:
Het is ook wonderbaarlijk hoe vaak Youcef Rekiki dit jaar in de top 5 heeft gesprint zonder te winnen, check die resultaten dan.

https://www.procyclingstats.com/rider/youcef-reguigui
Wel goud op de All-Africa Games, je zou voor minder.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympir in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 21 september 2019 @ 12:01:37 #46
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189053037
Kevin Rivera wint bergop in 🇨🇳, jawel! @Koffieplanter
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 21 september 2019 @ 12:04:20 #47
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189053060
Xianjing Lyu (21) wordt nipt tweede, gaan we eindelijk een Chineesje in Europa zien rondrijden die er werkelijk wat van kan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 21 september 2019 @ 12:10:16 #48
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189053113
De mongool Jambaljamts Sainbayar ook heel knap 8ste.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 21 september 2019 @ 12:17:34 #49
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189053185
Net als twee jaar geleden wint Kevin de bergrit in de Tour of China II inderdaad, gefeliciteerd Kevin!

Toen won hij ook het eindklassement, maar omdat we nu begonnen met een proloog gaat dat niet meer lukken.

De Chinees Xianjing Liu is op weg naar eindwinst. Hij zou geen onbekende moeten zijn, want vorig jaar liet hij zich ook al zien aan het eind van het seizoen. Vijfde in Hainan en derde in de Tour of Fuzhou, met een ritoverwinning onderweg. Dit zou zomaar de eerste Chinees kunnen worden die het gaat maken in Europa. Al moet een Europese ploeg hem dan wel snel gaan halen, want voorlopig rijdt hij amper serieuze wedstrijden.

Mijn Metkel pas 11e, dat is wel jammer. Al sluit ik niet uit dat hij heeft moeten knechten voor Ovechkin, maar die viel ook best tegen. Vijfde pas, toch nog steeds niet de benen van vorig jaar.

Ondertussen, in de Tour de Siak:
ProCyclingStats twitterde op zaterdag 21-09-2019 om 09:22:28 Stage 3 #TourdeSiak cancelled after 20 kilometers due to thick haze in the region caused by forrest fires https://t.co/mEEKOcn9PN reageer retweet
Oh oh oh, wat een strontpot.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zaterdag 21 september 2019 @ 12:23:42 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189053265
Een bergop aankomst waar Rekiki 17de wordt kan niet zoveel voorstellen maar oke. Er zijn toch altijd teams enorm verlegen om Aziatische wielrenners? Dan moet deze jongens straks de teams voor het uitkiezen hebben.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189056191
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 12:10 schreef Mani89 het volgende:
De mongool Jambaljamts Sainbayar ook heel knap 8ste.
Jammer dat ze er weinig van kunnen, maar qua genialiteit steken de Mongoolse namen de Basken toch wel naar de kroon.

Wat te denken van Tuulkhangai Tuguldur of Bolor-Erdene Enkhtaivan?
Demain, on roule
  zaterdag 21 september 2019 @ 16:50:31 #52
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189056240
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 september 2019 16:44 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Jammer dat ze er weinig van kunnen, maar qua genialiteit steken de Mongoolse namen de Basken toch wel naar de kroon.

Wat te denken van Tuulkhangai Tuguldur of Bolor-Erdene Enkhtaivan?
In dat geval raad ik aan het Madagaskische circuit te volgen.
  Moderator zondag 22 september 2019 @ 18:13:14 #53
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189075050
Wie haalt deze mooie jongen op?



Hij koerst blijkbaar zo weinig op de weg omdat hij vooral een mountainbiker is. Zijn grote doel is dan ook Tokyo 2020, op de mountainbike. Wellicht dat hij daarna pas echt de overstap gaat maken naar de weg. Neem aan dat Lyu ondertussen wel op wat lijstjes zal staan. Bahrain heeft een Chinees, maar wel een enorm slechte. Dit zou een upgrade zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189083238
Het fijne weet ik er niet van, maar er is een amateurteam bij de vrouwen dat volgens jaar een UCI-licentie krijgt, Teika - VIB - DFM Renta Car, waarbij de Iraanse Somayeh Yazdani en de Iraakse (Irakese?) Zahrra Mousad rijden. Een Iraakse wielrenner zou al bijzonder zijn, laat staan een wielrenster, maar ik kan verder helemaal niets over haar vinden.
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 24 september 2019 @ 19:05:02 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189102809
Morgen gaat de International Tour de Banyuwangi Ijen van start. Met op de startlijst... tromgeroffel... spanning opbouwen...

64 POURSEYEDI Mirsamad



@Mani89
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  dinsdag 24 september 2019 @ 19:17:13 #56
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189102970
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 september 2019 19:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Morgen gaat de International Tour de Banyuwangi Ijen van start. Met op de startlijst... tromgeroffel... spanning opbouwen...

64 POURSEYEDI Mirsamad

[ afbeelding ]

@:Mani89
Fantastisch, uitkomend voor een Iraans team dat maar liefst 4 40+ers in dienst heeft.

[ Bericht 0% gewijzigd door Mani89 op 24-09-2019 19:22:37 ]
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189110466
Eerste etappe daar is voor Batmunkhgod, die gewoon de Australiaantjes en Spanjaarden klopt _O_
Demain, on roule
  woensdag 25 september 2019 @ 10:01:31 #58
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189110636
Mongolen. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189125941
Even wat scorebordjournalistiek: vandaag eindigt aankomend WT-renner Dyball op 47 seconden van de Indonesir Aiman Cahyadi in Banyuwangi.
Demain, on roule
pi_189226312
We trappen vandaag af in de Tour of Iran (2.1)

Vandaag gaat de etappe vooral bergafwaarts, in de overig etappes moet er ook aardig geklommen worden:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op de deelnemerslijst naast 4 Iraanse equipes ook de Russische helden van Lokosphix, de Belgen (en verdwaalde Albanir) van Tarteletto-Isorex, de brommers van Vino-Astana Motors (jawel!), R_R's favoriete Zuid-Afrikanen van Pro Touch Sports, de Wit-Russische wielerclub uit Minsk, een nationale ploeg uit Azerbeidzjan, en de vreemdelingenlegioenen van VIB Sports (wie?), Tianyoude Hotel Cycling Team, Team Sapura Cycling en Terengganu Cycling Team (met Rekiki en mijn Mongoolse held Batmunkh).

Kan er na Rob Ruygh en Dimitri Sokolov weer eens een Iranir op de hoogste tree van het podium eindigen? De afgelopen twee jaar eindigde er zelfs geen Iranir op het podium. Oud-winnaars als Pourseyedi en Mizbani zien we bovendien niet aan de start. Ook Iraanse kampioen Mehdi Sohrabi staat niet aan de start. De nummer twee van het Iraans kampioenschap, Saeid Safarzadeh, wordt door zijn ploeg Tianyoude blijkbaar aan de kant gehouden. Of misschien is hij geblesseerd, wie zal het zeggen. De ins and outs van het Iraanse wielrennen ken ik niet, dus wie er allemaal nog actief zijn en wie er kans hebben kan ik helaas niet vertellen. Amir Kolahdozhagh moet u in de gaten houden. Won een bergrit in de Tour of Xingtai, doe het hem maar eens na. Ook in de Tour of Indonesia en de Banuywangi Ijen goed in de bergritten, dit parcours moet hem dus liggen. En wellicht kan Mohammed Ganjkhanlou (Iraans en Aziatisch beloftenkampioen) iets laten zien? Die jongen lijkt de bergen echter minder goed te verteren.

Alle ingredinten voor een groots spektakel zijn daar, komt dat zien mensen!

[ Bericht 12% gewijzigd door Mykonos op 02-10-2019 13:58:47 ]
Demain, on roule
pi_189226471
De uitslag van de eerste etappe is overigens al binnen:

Demain, on roule
  Moderator woensdag 2 oktober 2019 @ 14:12:28 #62
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189226603
Mooi werk. ^O^

Bij het vreemdelingenlegioen van VIB verwacht ik wel wat van voormalig prof Ait El Abdia. Voor de Iranirs ziet het er weer slecht uit, ze zullen het inderdaad vooral van Kolahdouz moeten hebben.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 2 oktober 2019 @ 14:49:38 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189227211
Overigens wordt de Tour of Hainan blijkbaar verplaatst dit jaar, ook hier is de UCI weer de boel aan het verkloten.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 17:13:30 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189229342
Godverdomme waarom rijdt PourseyediGodakhour de Iran toer niet?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 17:15:24 #65
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189229369
Ik voorspel een titanenstrijd tussen Novikov en Kolahdozhagh.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 17:19:20 #66
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189229441
En waarom rijdt er bij het Chinese "Tianyoude Hotel Cycling Team" in godsnaam een 31-jarige Iranier mee die sinds 2008 ongeveer 5 koersen heeft meegereden.

Het blijft een merkwaardige spo ... nou ja je weet wel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 17:25:22 #67
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189229540
Er rijdt ook een Eritreeer mee als enige niet Iranier in een Iraans team van 16 man, ik blijf me verbazen. Voor de 3 mensen die dit topic ook lezen zal ik dit voortaan allemaal in een post doen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 2 oktober 2019 @ 17:26:51 #68
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189229559
Afsluitend is het erg teleurstellend dat Dyball hier niet staat opgesteld, al lijkt die alvast zijn Didata benen te hebben ondergeschroefd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 3 oktober 2019 @ 09:44:28 #69
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_189241346
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 17:25 schreef Mani89 het volgende:
Voor de 3 mensen die dit topic ook lezen
Ik lees heel veel, maar post niet altijd :P
  Moderator donderdag 3 oktober 2019 @ 10:20:50 #70
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_189241822
quote:
0s.gif Op woensdag 2 oktober 2019 17:25 schreef Mani89 het volgende:
Er rijdt ook een Eritreeer mee als enige niet Iranier in een Iraans team van 16 man, ik blijf me verbazen. Voor de 3 mensen die dit topic ook lezen zal ik dit voortaan allemaal in een post doen.
* leest ook mee
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator donderdag 3 oktober 2019 @ 11:22:49 #71
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189242652
https://www.telewebion.com/live/sahand

Livebeelden van de Ronde van Iran, ja!

Tevens gaan de Hammer Series in Hong Kong niet door, ach wat erg.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189243693
quote:
10s.gif Op donderdag 3 oktober 2019 11:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.telewebion.com/live/sahand

Livebeelden van de Ronde van Iran, ja!

Tevens gaan de Hammer Series in Hong Kong niet door, ach wat erg.
Die finale van de Hammer Series hadden toch ook wel op Taiwan gehouden kunnen worden.
  donderdag 3 oktober 2019 @ 12:27:26 #73
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189243732
quote:
10s.gif Op donderdag 3 oktober 2019 11:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
https://www.telewebion.com/live/sahand

Livebeelden van de Ronde van Iran, ja!

Tevens gaan de Hammer Series in Hong Kong niet door, ach wat erg.
Mooie Eurodance troep als achtergrondmuziek haha wat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 3 oktober 2019 @ 12:35:14 #74
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189243862
quote:
0s.gif Op donderdag 3 oktober 2019 12:27 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mooie Eurodance troep als achtergrondmuziek haha wat.
Continu hetzelfde deuntje ook echt. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 3 oktober 2019 @ 13:05:45 #75
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189244455
Ik heb nog nooit een finale zo slecht in beeld gebracht zien worden.

Het schokkende nieuws is dat Rekiki heeft gewonnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 3 oktober 2019 @ 13:23:18 #76
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189244833
Dat is wel een wonder ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 3 oktober 2019 @ 13:29:26 #77
14505 OProg
A Life in Music
pi_189244922
:D Die beelden.

DroneGod.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:07:12 #78
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189263207
SAVVA SAVVA SAVVA @Mani89
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:07:50 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189263220
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 13:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
SAVVA SAVVA SAVVA @:Mani89
Verdomme, gemist. The Legend.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:09:28 #80
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189263246
Lijstje van de hoop.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:09:29 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189263248
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 13:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Verdomme, gemist. The Legend.
Toch maar mooi Pourhashemi en Cristian Raileanu verslagen, dat is niet mis.

Iranirs hun tong horen breken dankzij het uitspreken van de naam Raileanu is voorlopig het hoogtepunt van de dag.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:15:00 #82
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189263341
Wel jammer weer dat dit de enige etappe van belang is. Dat kan beter.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 13:53:16 #83
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189263887
Nog steeds benieuwd wat er met het Iraanse wielrennen is gebeurd, ze hebben daar echt flink de bezem er doorheen gehaald een paar jaar geleden. Brieven van de UCI misschien? Ze maakten al jaren puur cabaret van al die Aziatische koersen. In 2016 reden ze hier in de bergritten nog vrolijk rond met PCM tactics.


Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 14:09:27 #84
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_189264058
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 13:53 schreef Mani89 het volgende:
Nog steeds benieuwd wat er met het Iraanse wielrennen is gebeurd, ze hebben daar echt flink de bezem er doorheen gehaald een paar jaar geleden. Brieven van de UCI misschien? Ze maakten al jaren puur cabaret van al die Aziatische koersen. In 2016 reden ze hier in de bergritten nog vrolijk rond met PCM tactics.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik ben lid van Mirsamad Pourseyedi-fanclub _O_

Helaas van aardbodem verdwenen
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 15:39:22 #85
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189265244
Die gekke Rekiki wordt ook gewoon 6de op deze aankomst.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 4 oktober 2019 @ 16:23:16 #86
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189265897
Opmerkelijke uitslag weer ja. Kent Main is een stevige jongen, toch knap vijfde hier. Are you watching Doug?

Kolahdouz vrij teleurstellend pas 14e, mijn geheime tip Ait El Abdia was al helemaal nergens te bekennen. De motoren van Vino waren ook aan het sputteren, zo'n Nikitin moet hier toch in de buurt van Novikov moeten kunnen blijven.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 4 oktober 2019 @ 16:32:50 #87
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189266036
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 oktober 2019 16:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Opmerkelijke uitslag weer ja. Kent Main is een stevige jongen, toch knap vijfde hier. Are you watching Doug?

Kolahdouz vrij teleurstellend pas 14e, mijn geheime tip Ait El Abdia was al helemaal nergens te bekennen. De motoren van Vino waren ook aan het sputteren, zo'n Nikitin moet hier toch in de buurt van Novikov moeten kunnen blijven.
Kola stelt mij al jaren teleur, als je dit al kan op je 20ste. Echt een natuurtalent.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 7 oktober 2019 @ 16:49:37 #88
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189316749
De vierde etappe in Iran werd gewonnen door de jonge Kazach Igor Chzhan, die vorig jaar nog voor het WCC reed. Was goed als junior, maar moest toch via Zwitserland een plekje bij een ploeg in Kazachstan zien af te dwingen. Kwam uiteindelijk terecht bij Astana City, de mindere van de twee continentale ploegen uit dat land. Halverwege dit jaar volgde pas de overstap naar Vino - Astana Motors en dat is natuurlijk de ploeg waar je moet zijn. Brussenskiy, Fedorov, Pronskii en Pronskii, hier zitten de getalenteerde jongens. En dus ook Igor Chzhan, die eigenlijk voor het eerst liet zien dat hij wat kan. Kwam mooi solo aan, met een voorsprong van 10 seconden op Savva Novikov, de Rus die toch weer wist weg te rijden van de rest. Een groepje onder aanvoering van Stanislau Bazhkou kwam op 13 seconden binnen.

Tijdens de laatste rit kwam de leidende positie van Novikov niet meer in gevaar, voor het tweede jaar op rij wordt de Ronde van Iran gewonnen door een Rus van Lokosphinx. De Iranirs lieten het weer ernstig afweten, een pijnlijke affaire. Al kwam Mohammad Ganjkhanlou tijdens de laatste rit wel in de buurt van de overwinning. Hij werd tweede, achter Thomas Joseph. Een voormalig veldrijder van Tarteletto, de veldrijders laten zelfs in Iran hun kunsten zien. Rekiki was weer terug bij af, een mooie derde plaats. Ook in het klassement is hij derde, mooi man.



Woensdag begint de Tour of Taihu Lake, jawel! Ik zie Oscar Sevilla op de startlijst staan, het wordt dus een fantastische wedstrijd.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189342497
quote:
Woensdag begint de Tour of Taihu Lake, jawel! Ik zie Oscar Sevilla op de startlijst staan, het wordt dus een fantastische wedstrijd.
En we zijn los! Sevilla wordt gelijk 4e in de proloog, Brndle wint.
Demain, on roule
  woensdag 9 oktober 2019 @ 09:47:40 #90
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_189342536
Ik vraag me overigens af wat Sevilla hier doet. Wat een kutparcours :')

Is er echt geen fatsoenlijke heuvel in Taihu Lake? En allemaal juniorenafstanden ook. Die ene heuvel op 1km 8% zal toch niet genoeg zijn?
pi_189342571
Allemaal zo vlak als een pannenkoek ja.

Dat wordt sprinten met Rekiki, ONZE Roy Eefting, Cima&Cima, Rim, en hopelijk duosprints met Benfatto en Pelucchi.
Demain, on roule
pi_189342621
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 09:47 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik vraag me overigens af wat Sevilla hier doet. Wat een kutparcours :')

Is er echt geen fatsoenlijke heuvel in Taihu Lake? En allemaal juniorenafstanden ook. Die ene heuvel op 1km 8% zal toch niet genoeg zijn?
Die heuveletappes stellen inderdaad niets voor. Vorig jaar werd de enige etappe met wat relif gewonnen door Molano, het jaar daarvoor door Mareczko, dan weet je wel hoe zwaar het is.
Demain, on roule
  woensdag 9 oktober 2019 @ 09:53:26 #93
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189342634
quote:
0s.gif Op woensdag 9 oktober 2019 09:49 schreef Mykonos het volgende:
Allemaal zo vlak als een pannenkoek ja.

Dat wordt sprinten met Rekiki, ONZE Roy Eefting, Cima&Cima, Rim, en hopelijk duosprints met Benfatto en Pelucchi.
Boris Vallee en Michael Vink schrijf ik ook vast op.
  woensdag 9 oktober 2019 @ 09:56:01 #94
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189342681
Overigens heeft Molano regelmatig sprintjes gewonnen na heuvelritten.
pi_189378431
Gisteren Benfatto, vandaag Pelucchi, Androni gaat lekker in China.

Dylan Kennett is in alle drie de etappes tot nu toe tweede geworden, ook knap.
Demain, on roule
  vrijdag 11 oktober 2019 @ 11:43:41 #96
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189379269
Roid Eefting heeft zijn benen in zijn reiskoffer laten liggen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 12 oktober 2019 @ 10:40:00 #97
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189393845
Na drie tweede plaatsen wint Kennett vandaag wel. ONZE Roy is vierde, Rekiki voegt ook weer een ereplaats toe aan de verzameling door derde te worden.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zondag 13 oktober 2019 @ 12:43:05 #98
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_189411015
Androni stelt weer orde op zaken met een dubbelslag Pelucchi - Benfatto

Mihkel derdes @Mani89
  zondag 13 oktober 2019 @ 16:02:38 #99
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189413480
quote:
0s.gif Op zondag 13 oktober 2019 12:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Androni stelt weer orde op zaken met een dubbelslag Pelucchi - Benfatto

Mihkel derdes @:Mani89
Met zijn benen van vorig jaar had Mihkel alle etappes met 3 lengtes gewonnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 15 oktober 2019 @ 13:25:38 #100
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189444879
De voorlaatste rit in China werd gewonnen door Brenton Jones, de sprinter van Delko die daarmee zijn plaatsje voor volgend jaar niet kan redden. Hij mag oprotten, op zich ook wel terecht. Vandaag eindigde de laatste rit wederom in een feestje voor Androni, Benfatto won voor Pelucchi. Die hebben toch vreemde sprints gereden met z'n tween, maar afijn. Volgend jaar mogen ze dat samen gaan doen voor Bardiani, altijd leuk. Het eindklassement ging naar de Nieuw-Zeelander Dylan Kennett, die altijd pas wakker wordt aan het eind van het jaar. Valle is door een aantal ereplaatsen opgeschoven naar de tweede plek in het klassement, Brndle stond er dankzij zijn goede proloog een tijd goed voor maar is nu toch gezakt naar de derde plaats. De Tour of Taihu Lake dus, snel weer vergeten.

Gelukkig is er vandaag een andere koers in Azi begonnen, eentje die veel leuker is. De Tour of Peninsular, een nieuwe koers in Maleisi. Speelt zich een beetje af op hetzelfde terrein als de Tour of Langkawi, we gaan over een paar dagen ook naar Cameron Highlands. Toch een vrij bekende aankomst, als je het Aziatische circuit een beetje volgt. Ik schrijf Metkel Eyob vast op, samen met ploeggenoot Ovechkin. Ook Raileanu, die goed reed in Iran, is van de partij. Goed, de eerste rit was een vlakke rit. Voor de sprinters, zou je denken. Het pakte iets anders uit. Blijkbaar was het weer nogal onstuimig, waardoor het peloton volledig uit elkaar geslagen werd. De zege ging uiteindelijk naar een kleine kopgroep, met daarin vier renners. Een renner uit Azerbeidzjan heeft gewonnen, Elchin Asadov. Raileanu werd tweede, hij pakt vast wat voorsprong op de andere kanshebbers voor de eindzege. Een Kazach die we in de gaten moeten houden, Igor Chzhan werd vierde. Op 22 seconden kwam het eerste peloton binnen, van ongeveer 30 man. In die groep onder meer Marcos Garcia, Metkel Eyob en Artem Ovechkin, veel belangrijke jongens dus. Toch waren er ook gasten die zich hebben laten ringeloren. Thomas Lebas verloor meteen meer dan drie minuten, onze Jeroen Meijers verloor er zelfs vijf. Ook Kent Main en Amir Kolahdouz waren niet mee, sukkelaars. De Tour of Peninsular dus, we gaan het in de gaten houden.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189445116
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 oktober 2019 13:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De voorlaatste rit in China werd gewonnen door Brenton Jones, de sprinter van Delko die daarmee zijn plaatsje voor volgend jaar niet kan redden. Hij mag oprotten, op zich ook wel terecht. Vandaag eindigde de laatste rit wederom in een feestje voor Androni, Benfatto won voor Pelucchi. Die hebben toch vreemde sprints gereden met z'n tween, maar afijn. Volgend jaar mogen ze dat samen gaan doen voor Bardiani, altijd leuk. Het eindklassement ging naar de Nieuw-Zeelander Dylan Kennett, die altijd pas wakker wordt aan het eind van het jaar. Valle is door een aantal ereplaatsen opgeschoven naar de tweede plek in het klassement, Brndle stond er dankzij zijn goede proloog een tijd goed voor maar is nu toch gezakt naar de derde plaats. De Tour of Taihu Lake dus, snel weer vergeten.

Gelukkig is er vandaag een andere koers in Azi begonnen, eentje die veel leuker is. De Tour of Peninsular, een nieuwe koers in Maleisi. Speelt zich een beetje af op hetzelfde terrein als de Tour of Langkawi, we gaan over een paar dagen ook naar Cameron Highlands. Toch een vrij bekende aankomst, als je het Aziatische circuit een beetje volgt. Ik schrijf Metkel Eyob vast op, samen met ploeggenoot Ovechkin. Ook Raileanu, die goed reed in Iran, is van de partij. Goed, de eerste rit was een vlakke rit. Voor de sprinters, zou je denken. Het pakte iets anders uit. Blijkbaar was het weer nogal onstuimig, waardoor het peloton volledig uit elkaar geslagen werd. De zege ging uiteindelijk naar een kleine kopgroep, met daarin vier renners. Een renner uit Azerbeidzjan heeft gewonnen, Elchin Asadov. Raileanu werd tweede, hij pakt vast wat voorsprong op de andere kanshebbers voor de eindzege. Een Kazach die we in de gaten moeten houden, Igor Chzhan werd vierde. Op 22 seconden kwam het eerste peloton binnen, van ongeveer 30 man. In die groep onder meer Marcos Garcia, Metkel Eyob en Artem Ovechkin, veel belangrijke jongens dus. Toch waren er ook gasten die zich hebben laten ringeloren. Thomas Lebas verloor meteen meer dan drie minuten, onze Jeroen Meijers verloor er zelfs vijf. Ook Kent Main en Amir Kolahdouz waren niet mee, sukkelaars. De Tour of Peninsular dus, we gaan het in de gaten houden.


Niet geheel toevallig, dat slechte weer :o
Demain, on roule
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:59:23 #102
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189462654


De Zuid-Afrikaan Rohan du Plooy weet het peloton vandaag net voor te blijven. Hij was in de aanval met ploeggenoot Kent Main en de jonge Iranir Amir Hossein Jamshidian. Du Plooy is een van de snellere mannen van Pro Touch, daarom reed Kent Main zich leeg voor zijn ploeggenoot, met succes. Een Dekkertje, jawel. De jonge Iranir, recentelijk elfde in de Ronde van Iran, wist nog tweede te worden. In het peloton zagen we zowaar een keer Andre Looij van voren, hij werd 7e.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 17 oktober 2019 @ 13:05:13 #103
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189480749


De derde rit in de Tour of Peninsular is gewonnen door de Maleisir Amirul Mazuki, hij versloeg zijn medevluchter Amir Kolahdouz in de sprint. Het peloton had de boel weer verkeerd ingeschat, vandaag kwamen ze elf seconden te laat. Mohamed Harrif Salleh werd derde, een goede dag voor de Maleisirs.

Morgen wordt het pas echt leuk, dan gaan we naar Cameron Highlands. De klim die we kennen van de Tour of Langkawi. In 2018 won Artem Ovechkin daar, hij is nu ook van de partij. Metkel Eyob mag zijn best gaan doen om Mekseb Debesay op te volgen, Debesay won in 2017 boven op Cameron Highlands. Toch zou ik vooral aanraden om Cristian Raileanu in de gaten te houden. Het is trouwens echt een klim, al doet het officile profiel anders vermoeden.



-

En dan hebben we natuurlijk ook nog de Tour of Guangxi. De meest nietszeggende WT-koers? Amper de moeite van het bespreken waard eigenlijk. Paar dagen achter elkaar sprinten en dan een flopritje bergop, het is wat. Ook altijd maar afwachten welke WT-renners nog gemotiveerd zijn. Gaviria in ieder geval, hij doet een poging zijn verloren jaar nog enigszins te redden. Wint de sprint van Ackermann, dat zag Rudiger Selig niet aankomen.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189482100
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 13:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
En dan hebben we natuurlijk ook nog de Tour of Guangxi. De meest nietszeggende WT-koers? Amper de moeite van het bespreken waard eigenlijk. Paar dagen achter elkaar sprinten en dan een flopritje bergop, het is wat.
De cirkel zou wel fantastisch rond zijn als klootzak Hivert deze week Africa's Team eigenhandig uit de toekomstige World Tour rijdt. Noem het maar niets.
  Moderator donderdag 17 oktober 2019 @ 16:35:07 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189483738
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 14:28 schreef showtimer het volgende:

[..]

De cirkel zou wel fantastisch rond zijn als klootzak Hivert deze week Africa's Team eigenhandig uit de toekomstige World Tour rijdt. Noem het maar niets.
Ik heb de tatoeage al laten zetten.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189484031
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 16:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb de tatoeage al laten zetten.

[ afbeelding ]
:D Gekkie.
  Moderator donderdag 17 oktober 2019 @ 16:58:38 #107
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189484139
quote:
0s.gif Op donderdag 17 oktober 2019 16:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D Gekkie.
Ok Erik. Miesjel vindt het heel mooi en stijlvol.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 17 oktober 2019 @ 17:18:24 #108
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189484501
Ik zie dat Hossein Alizadeh na 3 jaar weer terug is in het peloton, voormalig Lolleriranier en winnaar van Qinghai Lake. Had die een schorsingtje te pakken toevallig?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 18 oktober 2019 @ 08:58:32 #109
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189494616
Mclay wint de rit in Guanxi verrassend voor Ackermann en Gaviria
pi_189494653
Pascal was een beetje boos.
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 10:34:55 #111
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189495776
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 08:58 schreef Momo het volgende:
Mclay wint de rit in Guanxi verrassend voor Ackermann en Gaviria
Zo, leeft die ook nog? Neem aan nog geen contract voor komend seizoen?
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 10:49:55 #112
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189495979
Die ken ik alleen hier van.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 11:02:00 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189496103
Bekende aankomst in de Tour of Peninsular vandaag, Cameron Highlands, jawel. Marcos Garcia pakt dan toch zijn eerste overwinning van het jaar nadat hij in het begin van het seizoen juichend als tweede over de streep kwam 5 minuten na de winnaar in een etappe in The Princess Maha Chakri Sirindhorn's Cup".

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 11:04:00 #114
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189496133
Ovechkin stelt zwaar teleur, net als mijn Iraniers.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189496174
quote:
Guillaume Martin
Dat het niet fijn koersen is, weet Dupont. “Echt niet. Het is een koers in de koers. Corendon-Circus is hier niet. Maar als een mannetje van Total Direct Energie aanvalt, moeten we onmiddellijk in de achtervolging. Omgekeerd ook. Er is zelfs een strijd met Cofidis aan de gang. Het Franse team moet blijkbaar nog punten pakken om zeker te zijn van het WorldTour-statuut dat het heeft aangevraagd.” Navraag leert ons dat Cofidis gespreid over drie jaar het beste ProContinental team moet zijn om te kunnen promoveren.

Opmerkelijk: Wanty-Gobert-kopman Guillaume Martin verhuist straks naar… Cofidis. Hoe blij is zijn toekomstige werkgever met het feit dat Martin vandaag nog punten moet pakken voor een rechtstreekse concurrent? “Dat is een zeer bizarre situatie”, beseft ook Dupont. “Maar Guillaume is professioneel genoeg om daar mee om te gaan. Hij zal deze week nog wel een laatste keer voluit gaan voor ons.”
Zal Gio geheel toevallig een inzinking krijgen overmorgen?
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 11:06:01 #116
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189496175
Verder opvallend, een 22-jarige Indonesier wordt 3de. Andreas Odie Purnama Setiawan, onthoud die naam. En Metkel Eyob wordt 6de, misschien dat @Rellende_Rotscholier daar nog warm van wordt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189496214
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 09:01 schreef showtimer het volgende:
Pascal was een beetje boos.
Ackermann wordt stilaan ook wel de koning van de 2e plaatsen, jammer.
pi_189497081
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 11:08 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ackermann wordt stilaan ook wel de koning van de 2e plaatsen, jammer.
Hij staat op 11 keer winst? Bowowz heeft een DQ gekregen, dus hij had een punt.
  vrijdag 18 oktober 2019 @ 12:07:28 #119
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189497231
Columbiafan is niet snel tevreden zeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189497242
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 11:05 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zal Gio geheel toevallig een inzinking krijgen overmorgen?
Niet nodig, hij mag het rondje zelfs winnen als er verder geen Wanty's vooraan eindigen.
  Moderator vrijdag 18 oktober 2019 @ 12:49:09 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189497715
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 11:06 schreef Mani89 het volgende:
Verder opvallend, een 22-jarige Indonesier wordt 3de. Andreas Odie Purnama Setiawan, onthoud die naam. En Metkel Eyob wordt 6de, misschien dat @:Rellende_Rotscholier daar nog warm van wordt.
Toch lichtelijk teleurgesteld, had meer van Metkel verwacht. Al doet hij het in ieder geval wel beter dan Ovechkin en Raileanu, die zakken allebei echt grandioos door het ijs.

Kinan heeft wel ongenadig hard toegeslagen, Lebas en Garcia vermorzelen de rest echt. Vooral van Garcia opvallend, Marcos was dit jaar eigenlijk helemaal niet zo goed bezig. Gaat nu wel dit rondje winnen met drie minuten voorsprong, je zou voor minder. Tweede in het klassement staat nu Igor Chzhan, de jonge Kazach. Als hij dit soort prestaties blijft herhalen wordt hij de volgende Kazach van Astana, dat kan bijna niet missen. Eyob nu wel opgeschoven naar de derde plaats in het klassement, uiteindelijk wel prima.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189498156
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 10:34 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Zo, leeft die ook nog? Neem aan nog geen contract voor komend seizoen?
Gaat naar Arkea.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_189499882
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 12:08 schreef showtimer het volgende:

[..]

Niet nodig, hij mag het rondje zelfs winnen als er verder geen Wanty's vooraan eindigen.
Geen fiducie in Odd?
  Moderator vrijdag 18 oktober 2019 @ 15:40:36 #124
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189500474
quote:
Op iets minder dan drie kilometer van de finish werd ook Vanmarcke ingerekend. “Ik dacht een kans te hebben. Tot mijn zadel verschoof nadat ik in een putje reed. Die licht veranderde positie op het zadel ontnam ook mij de laatste krachten. Ik zeg niet dat ik het anders had gered, hoor. Maar ik denk toch dat er een kansje was.”
Altijd tegen Sep. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189500528
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 14:57 schreef wimderon het volgende:

[..]

Geen fiducie in Odd?
Heb jij fiducie in een winnende Martin?
pi_189500750
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 15:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb jij fiducie in een winnende Martin?
Zo'n procent of 100.

Al is dit veld ook niet direct om bang van te worden.
pi_189500772
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Altijd tegen Sep. :{
Steff moest in de bevoorrading ook weer een tuimelperte maken.
  Moderator vrijdag 18 oktober 2019 @ 16:22:02 #128
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189500906
quote:
10s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 16:09 schreef showtimer het volgende:

[..]

Steff moest in de bevoorrading ook weer een tuimelperte maken.
Steff Kelderman.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189500934
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 16:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

Zo'n procent of 100.

Al is dit veld ook niet direct om bang van te worden.
Op papier zou het prima moeten kunnen. Echter moet Cofidis meer schrik hebben van Wanty dan Africa van Total? Zo voorspelbaar bleek de uitslag van die aankomst bergop de vorige twee keer ook niet.
pi_189511424
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 12:07 schreef Mani89 het volgende:
Columbiafan is niet snel tevreden zeg.
Mondje is gesnoerd.
  zaterdag 19 oktober 2019 @ 10:55:54 #131
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189512494
Oei, het droomplan van Roglic kan de ijskast in.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport zaterdag 19 oktober 2019 @ 11:24:22 #132
451829 crew  H.Vviv
pi_189512747
Welk droomplan? Als Roglic had gewild dat Sloveni met het maximale aantal starters in Tokio aanwezig was had hij wel gestart in dit koersje hier, net zoals Pogacar dan wel meer Italiaanse najaarsklassiekers had gedaan. Voor zowel Spanje als Sloveni is dit een prima uitkomst wat betreft Tokio.
  Moderator zaterdag 19 oktober 2019 @ 13:34:33 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189514377
Cristian Raileanu heeft goed naar mijn kritiek geluisterd, de Moldavir wint vandaag de laatste rit in de Tour of Pensinular. Hij was samen voorop met de Iranir Mohammad Chaichi, gezondheid! Door deze prestatie schuift Raileanu op naar de vierde plaats in het klassement, aan de top drie veranderde verder niets meer. Marcos Garcia wint dus, voor Igor Chzhan en Metkel Eyob.



Weer een prima prestatie van Eyob, are you watching Doug? De beste Aziaat is overigens Choon Huat Goh, uit Singapore. Goh, dat verwacht je toch ook niet zeg. Drie van de vijf ritten eindigde er een Iranir als tweede, dat hebben ze vroeger wel eens beter gedaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 20 oktober 2019 @ 09:43:14 #134
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_189527383


Mollema _O_
pi_189527429
wcsbike twitterde op zondag 20-10-2019 om 09:35:32 🇳🇱@BaukeMollema of 🇺🇸@TrekSegafredo wins 🇯🇵@Japancup_ofc #JapanCup #JCRR (📺@jspocycle) https://t.co/2SqIbZYhR1 reageer retweet
Sprint hem gewoon uit het wiel, straf.
  zondag 20 oktober 2019 @ 09:57:14 #136
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_189527493
Mooie overwinning ^O^

Ik zie trouwens dat Mancebo 4e is geworden. :D
pi_189527528
Die 1400 meter extra omhoog in China waren overigens niet verkeerd.
pi_189530104
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 oktober 2019 15:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Heb jij fiducie in een winnende Martin?
Odd staat keurig 7e, Gio beflikkert ernstig (of krijgt hij ook een bak punten voor de bergtrui?).
pi_189533469
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 13:19 schreef wimderon het volgende:

[..]

Odd staat keurig 7e, Gio beflikkert ernstig (of krijgt hij ook een bak punten voor de bergtrui?).
Nee, dat is alleen bij de grote rondes. Lijkt zodoende op alle gebieden een status quo te worden volgens mij.
Total > Wanty (2019)
Cofidis > Wanty (2017-2019)
Afrika > Total (2017-2019)

Het licentie gegoochel kan beginnen.
pi_189533495
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 17:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee, dat is alleen bij de grote rondes. Lijkt zodoende op alle gebieden een status quo te worden volgens mij.
Total > Wanty (2019)
Cofidis > Wanty (2017-2019)
Afrika > Total (2017-2019)

Het licentie gegoochel kan beginnen.
Dan heb ik toch een licht vermoeden van bij Giejoom. Waarom is hij al enkele dagen sprintjes aan het plaatsen voor een onbeduidende bergtrui :')
  zondag 20 oktober 2019 @ 18:10:42 #141
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189534088
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 17:35 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan heb ik toch een licht vermoeden van bij Giejoom. Waarom is hij al enkele dagen sprintjes aan het plaatsen voor een onbeduidende bergtrui :')
Voor een geldig alibi natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_189534287
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 17:35 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dan heb ik toch een licht vermoeden van bij Giejoom. Waarom is hij al enkele dagen sprintjes aan het plaatsen voor een onbeduidende bergtrui :')
Het is dubieus ja, al heeft hij wel vaker een handje van onverklaarbare betere en mindere dagen. Zou Xandro in Europa zijn gebleven vanwege de kleine? :+ Hilaire heeft die eerste plaats toch behoorlijk laten liggen, bij Total is de benzine ook op.
  Redactie Sport zondag 20 oktober 2019 @ 18:32:09 #143
451829 crew  H.Vviv
pi_189534506
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 18:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

Het is dubieus ja, al heeft hij wel vaker een handje van onverklaarbare betere en mindere dagen. Zou Xandro in Europa zijn gebleven vanwege de kleine? :+ Hilaire heeft die eerste plaats toch behoorlijk laten liggen, bij Total is de benzine ook op.
Toch niet heel gek dat Martin niet meer vooruitkomt. Als je ziet wat voor koersen die allemaal heeft gereden de laatste twee maanden. Dan is het wel te begrijpen dat het op is bij hem.
pi_189534655
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 18:32 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Toch niet heel gek dat Martin niet meer vooruitkomt. Als je ziet wat voor koersen die allemaal heeft gereden de laatste twee maanden. Dan is het wel te begrijpen dat het op is bij hem.
Op papier, hij reed de voorbije dagen rond alsof hij superbenen had en zal ongetwijfeld weten welke belangen er nog spelen.
  Redactie Sport zondag 20 oktober 2019 @ 18:43:49 #145
451829 crew  H.Vviv
pi_189534737
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 18:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Op papier, hij reed de voorbije dagen rond alsof hij superbenen had en zal ongetwijfeld weten welke belangen er nog spelen.
Ik denk dat hij toen al zijn benen heel goed heeft ingeschat en dat hij te kort kwam bergop. Daarbij als Wanty hem een evenwichtiger had hij door het hele seizoen meer punten opgeleverd dan nu het geval is.

Daarbij zal de UCI nog wel de regels gaan aanpassen wat betreft de wildcards.
pi_189534944
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 18:43 schreef H.Vviv het volgende:

[..]

Ik denk dat hij toen al zijn benen heel goed heeft ingeschat en dat hij te kort kwam bergop. Daarbij als Wanty hem een evenwichtiger had hij door het hele seizoen meer punten opgeleverd dan nu het geval is.

Daarbij zal de UCI nog wel de regels gaan aanpassen wat betreft de wildcards.
Mwa, het blijft een secondespel, vorm van de dag kan het verschil al maken. Wat kan hem die bergtrui schelen? Wanty is juist nog wel een typische puntenploeg, anderen zullen grotere steken hebben laten vallen.

Dat denk ik ook en juist daarom kun je veel beter eerste dan tweede eindigen, maar als het Hilaire vooral om Strade en Sanremo is te doen, kun je hem beter in de waan laten dat het veel verschil zou maken voor zijn Vlaamse campagne.
pi_189534992
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 18:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

Het is dubieus ja, al heeft hij wel vaker een handje van onverklaarbare betere en mindere dagen. Zou Xandro in Europa zijn gebleven vanwege de kleine? :+ Hilaire heeft die eerste plaats toch behoorlijk laten liggen, bij Total is de benzine ook op.
Dan is het natuurlijk handig dat de KOM op 1,4 van de streep ligt en hij er met Marczynski werk van maakt (maar met wat voor gemak dat leek te gaan :+ ), waar vlak daarna de beslissende move ingezet wordt.

Sowieso ook wel overbodig dat Hilaire het initiatief neemt om Cavagna te controleren. Vliegen had een stuk hoger kunnen eindigen.

Wat Xandro betreft geen idee, maar zelfs een Doubey was hier nog nuttiger geweest dan Dupont.
  maandag 21 oktober 2019 @ 09:54:44 #148
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189543433
Gefeliciteerd! @showtimer
Put these foolish ambitions to rest.
pi_189543447
quote:
0s.gif Op maandag 21 oktober 2019 09:54 schreef Koffieplanter het volgende:
Gefeliciteerd! @:showtimer
:*
  maandag 21 oktober 2019 @ 09:57:05 #150
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189543479
quote:
0s.gif Op maandag 21 oktober 2019 09:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

:*
Hij degradeert de rest, knap hoor. Ackermann kwam zelfs in de slipstream geen meter dichter.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 21 oktober 2019 @ 13:13:57 #151
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_189546528
quote:
Gaviria played down the idea that he's back to top shape after his knee injury, which was sustained in a track crash all the way back in April. He did say, however, that there are no lingering issues with the injury.

"It's been a really difficult season because of my knee problems," he told Cyclingnews at the start of stage 4 in Nanning. "I had a really long time without the bike, and then when I got back on the bike, I trained a lot to try and get back to my best condition. "That was not a good idea because I killed myself. I couldn't change it so that's it. But it's good now. I'll take some weeks to rest [after Guangxi] and I'll start training again before December."

Next season will be a fresh start, then, even if Gaviria doesn't yet know exactly what races he will target. But things will be different in more ways than one, as Gaviria's old lead out man Maximiliano Richeze is joining the team from Deceuninck-QuickStep.
Dit wordt unaniem een belachelijk groot succes.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 22 oktober 2019 @ 08:52:40 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189558989
Rare finale in China. Ackermann wint voor Afwijkende Bloedwaarden en Rittenkaper Roosen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189559763
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 08:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Rare finale in China. Ackermann wint voor Afwijkende Bloedwaarden en Rittenkaper Roosen.
Arme Steff lag er ook weer bij.
  Moderator dinsdag 22 oktober 2019 @ 13:37:03 #154
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189562898
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 oktober 2019 09:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Arme Steff lag er ook weer bij.
Allemaal de schuld van Bowows.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 2 november 2019 @ 14:15:30 #155
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189745217
De Tour de Singkarak is vandaag begonnen, jongens! Een vrij povere startlijst, aangezien veel ploegen de voorkeur geven aan de Chinese koersen die binnenkort nog verreden gaan worden. Desalniettemin staan er wel wat geweldige renners aan de start, en n geweldige ploeg in het bijzonder: De PCS-ploeg, ja!



SteefGod _O_

Wel een koers met een prachtige erelijst, tot vorig jaar tenminste.



Vorig jaar won Jesse Ewart, van het gevreesde Team Sapura. Deze Maleisische ploeg krijgt dit jaar opnieuw vrij spel, aangezien Terengganu er bijvoorbeeld niet bij is. Tijdens de eerste rit sloegen de jongens van Sapura meteen toe. Ewart en Raileanu reden met z'n tween weg en kregen het voor elkaar de concurrentie op meer dan twee minuten te zetten. Maar goed, de koers is wel nog lang. Mirsamad PourseyediGOD is er ook bij, hij werd vandaag 14e. Misschien dat hij de komende dagen de boel nog op stelten kan zetten.

Team Sapura is overigens wel een ploeg om ernstig rekening mee te houden. Volgend jaar krijgen ze er ook nog Sergei Tvetkov en Ahmet rken bij, goed man. _O_ Ze raken wel Ben Dyball kwijt, maar ach.

1 EWART Jesse Team Sapura Cycling 7 5 2:35:03
2 RAILEANU Cristian Team Sapura Cycling 3 2 ,,
3 CHAIYASOMBAT Thanakhan Thailand Continental Cycling Team 1 1 2:26
4 CARCUEVA Jonel Team Go For Gold 2:31
5 DESRIAC Loc Nex Cycling Team ,,
6 NIJSSEN Kenny Velofit Australia ,,
7 ALI SAHBANA Agung KFC Cycling Team ,,
8 HIBATULAH Jamal Pgn Road Cycling Team 3:07
9 SOLEH Abdul KFC Cycling Team ,,
10 SAI-UDOMSIN Phuchong Thailand Continental Cycling Team ,,

De Taiwan KOM Challenge werd recentelijk ook verreden, lachen koersje is dat wel. Meer dan drie uur bergop rijden achter elkaar. _O_ Anthon Charmig won, voor toekomstig NTT-god Ben Dyball. Steff Cras deed ook mee, hij werd slechts 12e. Iemand als Etinne van Empel was veel sneller, zelfs Kenny Nijssen deed beter. Zou eigenlijk wel vermakelijk zijn om hier in de toekomst een UCI-wedstrijd van te maken, lekker man.


Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zaterdag 2 november 2019 @ 14:41:33 #156
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189745377
Hossein Alizedeh die in de Tour de Peninsular nog overal in de mongolenwaaier en 1 na laatste op een uur eindigde wordt hier alweer 12de, een kleine lichtpuntje gezien de Iraniers er echt geen ene kut meer van bakken verder.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 2 november 2019 @ 15:16:47 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189745677
Wel leuk dat Nice Cycling Team van de partij is. Dat is een soort van spookploeg, die op veel startlijsten is terug te vinden zonder dat ze ooit op komen dagen. Nu zijn ze wel daadwerkelijk een keer aanwezig, lachen! Het is een ploeg die ieder jaar nieuwe vijanden maakt, omdat ze iedereen oplichten. Begin dit jaar zouden ze samen met de Ethiopische bond een ploeg opzetten, maar voor het seizoen goed en wel was begonnen hield het project alweer op. Zo zijn er ieder jaar meerdere vergelijkbare verhalen te vinden. De enige constante bij de verschillende projecten is dat Cedric Jolidon altijd van de partij is. Dat is de ietwat dikkige zoon van Jacques Jolidon, een voormalig prof die tegenwoordig dus iedereen in de maling neemt. Het hele Nice-gebeuren schijnt vooral als doel te hebben de matig getalenteerde Cedric aan koersdagen te helpen, tevens krijgt zijn kleine broertje Nicola sinds dit jaar ook een kans.

Effect heeft het niet echt.
OTL JOLIDON Cdric Nice Cycling Team



Gelukkig is Nicola nog wel in koers!
72 JOLIDON Nicola Nice Cycling Team 14:29

Die is ook een stuk minder dik, dat scheelt. Nice Ghost Team, een vermakelijke ploeg. Verstandig dat ze de weg naar Azi hebben gevonden, daar horen ze ook wel thuis.

Steef is ook fan. ^O^
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189745741
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2019 14:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
SteefGod _O_
:D _O_

Achterste rij heeft het ook goed begrepen. Topshow. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 2 november 2019 @ 18:23:33 #159
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189747997
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 november 2019 15:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel leuk dat Nice Cycling Team van de partij is. Dat is een soort van spookploeg, die op veel startlijsten is terug te vinden zonder dat ze ooit op komen dagen. Nu zijn ze wel daadwerkelijk een keer aanwezig, lachen! Het is een ploeg die ieder jaar nieuwe vijanden maakt, omdat ze iedereen oplichten. Begin dit jaar zouden ze samen met de Ethiopische bond een ploeg opzetten, maar voor het seizoen goed en wel was begonnen hield het project alweer op. Zo zijn er ieder jaar meerdere vergelijkbare verhalen te vinden. De enige constante bij de verschillende projecten is dat Cedric Jolidon altijd van de partij is. Dat is de ietwat dikkige zoon van Jacques Jolidon, een voormalig prof die tegenwoordig dus iedereen in de maling neemt. Het hele Nice-gebeuren schijnt vooral als doel te hebben de matig getalenteerde Cedric aan koersdagen te helpen, tevens krijgt zijn kleine broertje Nicola sinds dit jaar ook een kans.

Effect heeft het niet echt.
OTL JOLIDON Cdric Nice Cycling Team

[ afbeelding ]

Gelukkig is Nicola nog wel in koers!
72 JOLIDON Nicola Nice Cycling Team 14:29

Die is ook een stuk minder dik, dat scheelt. Nice Ghost Team, een vermakelijke ploeg. Verstandig dat ze de weg naar Azi hebben gevonden, daar horen ze ook wel thuis.

Steef is ook fan. ^O^
[ afbeelding ]
Wat een prachtig verhaal. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 3 november 2019 @ 13:15:47 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189759859
Jesse Ewart laat er geen gras over groeien, hij wint ook de tweede rit. Deze keer komt hij solo aan, een halve minuut voor de 19-jarige Indonesir Ahmad Yoga Ilham Firdaus. Juist ja. Jamalidin Novardianto wint op een kleine minuut de sprint van het pelotonnetje, waarin ook Raileanu en Pourseyedi zaten. Ewart heeft nu in het algemeen klassement meer dan een minuut voorsprong op Raileanu, meer dan drie minuten op de rest. Boeken toe.

Ondertussen is DigitalNomadPCS lekker aan het chillen en onderneemt hij een poging een harem te verzamelen.


Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 4 november 2019 @ 13:44:57 #161
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189780136
De derde etappe is gewonnen door Ismael Grospe, een jongen van de Filipijnen. Het was een dag voor de vluchters, Grospe versloeg in de sprint de Indonesir Bambang Suryadi. Verder gebeurde er weinig, Ewart blijft gewoon leider. Pourseyedi haalt wel voor het eerst de top 10!




Ondertussen is Steef als de oude vieze man die hij is poesjes gaan scoren aan de andere kant van de wereld. Bah.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 5 november 2019 @ 12:40:59 #162
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189794718
De SapuraGoden slaan weer toe, vandaag wint Raileanu voor de verandering een keer. Ewart neemt genoegen met de tweede plaats. Wel een saai koerske zo. En dan krijgt Sapura er volgend jaar ook nog Tvetkov bij, de andere Aziatische grootmachten zijn gewaarschuwd.



Vandaag geen update over het leven van Steef, ik denk dat hij dit topic heeft gezien en niet meer durft.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 7 november 2019 @ 10:05:03 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189828542
Mirsamadpourseyedigholakour wordt vandaag knap tweede van uit de vlucht in een lastige etappe, die jongen komt er wel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 13:35:26 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189831928
Helaas reed er een Filipijnse jongen in de weg, die jongens zijn wel massaal op de brommer zeg. Gisteren won Jonel Carcueva, vandaag Rustom Lim.



PourseyediGod is wel mooi opgeschoven naar de vierde plaats in het klassement. _O_

Gisteren was er nog wel een mooie aankomst bergop, eigenlijk. Best een leuk parcours, alleen jammer dat er door de dominantie van Sapura weinig strijd is.



De kleine Jolidon doet overigens ook niet meer mee. Gisteren laatste op meer dan een half uur van de winnaar, vandaag DNS. RIP Team Nice. ;( Zijn ze er een keer bij, loopt het zo af. De officile verklaring is dat Cedric vanaf het begin ziek was en dat Nicola twee dagen geleden ziek is geworden, maar daar geloof ik niets van. Ze kunnen er gewoon geen reet van.

[ Bericht 6% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 07-11-2019 13:54:06 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 13:50:10 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189832164
Morgen gaat overigens de Tour of Quanzhou Bay van start, een 2.2-wedstrijd van drie dagen in China. Startlijst is hier te vinden: https://www.worldcyclings(...)019/startlist/riders

Er doet een ploeg uit Eritrea mee. *O* Hanibal Tesfay moeten we in de gaten houden, al gaat hij tegenwoordig dankzij de UCI door het leven als Tesfay Gebresilasie. Ze snappen daar niet echt hoe het werkt met de Eritrese achternamen, maar afijn. Tevens is Daniel Teklehaimanot van de partij, altijd lachen. Bij Terengganu doet Metkel Eyob mee, daarnaast moeten we de Panamees Cristofer Jurado volgen. En blijkbaar heeft het Zuid-Afrikaanse ProTouch tussendoor een Ethiopir aangetrokken, Temesgen Buru staat op de startlijst.

Qua Chinese inbreng krijgen we vooral naar Xianjing Lyu.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 7 november 2019 @ 14:00:11 #166
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189832314
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 13:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Morgen gaat overigens de Tour of Quanzhou Bay van start, een 2.2-wedstrijd van drie dagen in China. Startlijst is hier te vinden: https://www.worldcyclings(...)019/startlist/riders

Er doet een ploeg uit Eritrea mee. *O* Hanibal Tesfay moeten we in de gaten houden, al gaat hij tegenwoordig dankzij de UCI door het leven als Tesfay Gebresilasie. Ze snappen daar niet echt hoe het werkt met de Eritrese achternamen, maar afijn. Tevens is Daniel Teklehaimanot van de partij, altijd lachen. Bij Terengganu doet Metkel Eyob mee, daarnaast moeten we de Panamees Cristofer Jurado volgen. En blijkbaar heeft het Zuid-Afrikaanse ProTouch tussendoor een Ethiopir aangetrokken, Temesgen Buru staat op de startlijst.

Qua Chinese inbreng krijgen we vooral naar Xianjing Lyu.
Je vergeet de altijd lelijke Oekrainse afvaardiging. Kononenko, Polivoda en Kulyk zijn niet de eerste de beste.

Oh en Carlos Quintero start ook. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 14:02:52 #167
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189832345
Ik ben ook erg benieuwd of broertje Chaves de finish gaat halen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 7 november 2019 @ 14:04:48 #168
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189832381
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik ben ook erg benieuwd of broertje Chaves de finish gaat halen.
Andere broertje Chaves staat niet meer zo scherp.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 7 november 2019 @ 14:10:19 #169
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189832476
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Andere broertje Chaves staat niet meer zo scherp.

[ afbeelding ]
Hoe houd je al die gasten uit elkaar?
  Moderator donderdag 7 november 2019 @ 14:11:09 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189832487
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 14:04 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Andere broertje Chaves staat niet meer zo scherp.

[ afbeelding ]
Quintana is blijkbaar al zo oud dat hij begint te krimpen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 8 november 2019 @ 10:15:05 #171
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189847045
De toekomst van het Iraanse wielrennen is veilig gesteld, Mohammad Ganjkhanlou (22) wint de etappe. _O_



[ Bericht 17% gewijzigd door Mani89 op 08-11-2019 10:35:48 ]
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 8 november 2019 @ 10:37:52 #172
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189847339
Pourseyedi begint ook eindelijk op stoom te komen, hopelijk zien we die jongens nog terug in de Tour of Fouzhou.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 8 november 2019 @ 10:44:03 #173
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189847407
quote:
0s.gif Op donderdag 7 november 2019 13:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Morgen gaat overigens de Tour of Quanzhou Bay van start, een 2.2-wedstrijd van drie dagen in China. Startlijst is hier te vinden: https://www.worldcyclings(...)019/startlist/riders

Er doet een ploeg uit Eritrea mee. *O* Hanibal Tesfay moeten we in de gaten houden, al gaat hij tegenwoordig dankzij de UCI door het leven als Tesfay Gebresilasie. Ze snappen daar niet echt hoe het werkt met de Eritrese achternamen, maar afijn. Tevens is Daniel Teklehaimanot van de partij, altijd lachen. Bij Terengganu doet Metkel Eyob mee, daarnaast moeten we de Panamees Cristofer Jurado volgen. En blijkbaar heeft het Zuid-Afrikaanse ProTouch tussendoor een Ethiopir aangetrokken, Temesgen Buru staat op de startlijst.

Qua Chinese inbreng krijgen we vooral naar Xianjing Lyu.
Deze voorbeschouwing kan ook de prullenbak in. Wat was er loos met de Eritreers?
  Moderator vrijdag 8 november 2019 @ 11:23:10 #174
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189847979
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 november 2019 10:44 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Deze voorbeschouwing kan ook de prullenbak in. Wat was er loos met de Eritreers?
Wtf _O-

Twee keer DNS, drie keer DNF. Dan begin je toch al snel te vermoeden dat de Chinese specialiteiten slecht zijn bevallen/het infuus slecht gevallen. Het zal niet meevallen om de echte reden te achterhalen, maar ik zal m'n best doen voor je.

Gelukkig waren de Oekraners van Mani wel op de afspraak, Kononenko wint het ritje voor Cavanagh, Cahyadi en landgenoot Poliveda. Van de jongens die ik genoemd heb deed alleen Cristofer Jurado het redelijk, de rest heeft het toch wel op pijnlijke wijze laten afweten. Eyob verliest bijvoorbeeld ook doodleuk zes minuten, amai. Teveel met zijn landgenoten opgetrokken, gok ik zomaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zaterdag 9 november 2019 @ 12:08:42 #175
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189864071
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 11:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wtf _O-

Twee keer DNS, drie keer DNF. Dan begin je toch al snel te vermoeden dat de Chinese specialiteiten slecht zijn bevallen/het infuus slecht gevallen. Het zal niet meevallen om de echte reden te achterhalen, maar ik zal m'n best doen voor je.

Gelukkig waren de Oekraners van Mani wel op de afspraak, Kononenko wint het ritje voor Cavanagh, Cahyadi en landgenoot Poliveda. Van de jongens die ik genoemd heb deed alleen Cristofer Jurado het redelijk, de rest heeft het toch wel op pijnlijke wijze laten afweten. Eyob verliest bijvoorbeeld ook doodleuk zes minuten, amai. Teveel met zijn landgenoten opgetrokken, gok ik zomaar.
Steef gaat even neo-koloniaans tekeer tegen Melon Teshome.
MeronTh12 twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 08:29:31 I think (DNF) means Didn’t finish the race @ProCyclingStats but we didn’t even start the race by other reasons in #TourOfQuanzhouBay & we was only 3 riders so I don’t know how can u say DNF to other 2 Eri riders who even didn’t appear in China? https://t.co/ok6cUdObNu reageer retweet
ProCyclingStats twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 10:31:21 @MeronTh12 Check official result. Not smart of you to tweet about this https://t.co/G1ea08YOCs reageer retweet
ProCyclingStats twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 10:04:58 With only three riders a team is not allowed to start. Be lucky @UCI_cycling add you as DNF otherwise the other three riders were even not allowed to start https://t.co/bAe4ArRScB reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 9 november 2019 @ 12:28:10 #176
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189864283
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 12:08 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Steef gaat even neo-koloniaans tekeer tegen Melon Teshome.
MeronTh12 twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 08:29:31 I think (DNF) means Didn’t finish the race @:ProCyclingStats but we didn’t even start the race by other reasons in #TourOfQuanzhouBay & we was only 3 riders so I don’t know how can u say DNF to other 2 Eri riders who even didn’t appear in China? https://t.co/ok6cUdObNu reageer retweet
ProCyclingStats twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 10:31:21 @:MeronTh12 Check official result. Not smart of you to tweet about this https://t.co/G1ea08YOCs reageer retweet
ProCyclingStats twitterde op zaterdag 09-11-2019 om 10:04:58 With only three riders a team is not allowed to start. Be lucky @:UCI_cycling add you as DNF otherwise the other three riders were even not allowed to start https://t.co/bAe4ArRScB reageer retweet
Steef is misschien wel de grootste debiel op aarde.

Other reasons, dat zal dus vast weer visumgezeik zijn geweest. Saai.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_189864922
Jezus wat een lul is die gozer ook zeg. Lompe zak.
Demain, on roule
  Moderator zaterdag 9 november 2019 @ 13:58:30 #178
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189865221
Mensen die last hebben van slapeloosheid kunnen vannacht kijken naar de Tour de Okinawa!


Gezien de startlijst zou Benjamin Prades de favoriet moeten zijn. Er doet ook een Nederlandse ploeg mee, met fenomenen als Koos Jeroen Kers en Derk Abel Beckeringh. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 november 2019 @ 00:20:01 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189874138
Geweldige stream wel, echt een aanrader. _O_

Rick van Breda in een kopgroep van drie met 13 minuten voorsprong op het peloton, nog 140 kilometer te gaan!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 november 2019 @ 04:28:40 #180
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189875040
Wat een koers jongens, wat een koers. Uiteindelijk wint de Japanner Nariyuki Masuda voor de derde keer de Tour de Okinawa, na een knappe solo van een kilometer of 15. Benjamin Prades had zich laten verrassen en moest vanuit de achtergrond komen. Hij sloot aan bij ploeggenoot Uchima, die even daarvoor glad uit de wielen was gereden door Masuda. Er sloot ook nog een derde renner aan, waarna ze met z'n drien aan de achtervolging begonnen. Even leken ze dicht in de buurt van Masuda te komen, maar net op dat moment begonnen ze te bakkeleien. Best knap om niet overeen te komen als je met twee renners van dezelfde ploeg in de achtervolging bent, maar het lukte ze. Masuda liep daardoor weer uit en haalde de zege binnen. Prades had dit toch wel moeten winnen, met iets meer tactisch besef en koersinzicht had dat ook wel gekund. Geen specialiteit van de familie.

Wel genoten, ook van de omgeving. Kicken eiland, dat Okinawa. Er waren zowaar ook beelden te zien als de renners door een van de vele tunnels reden, waarom lukt dat in Europa nooit? Enfin, tot zover.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zondag 10 november 2019 @ 11:17:41 #181
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189876899
De fenomeen Xianjing Lyu wint de koninginnenrit in Quanzhou Bay. _O_ Wie oh wie gaat hem oppikken?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 november 2019 @ 20:22:14 #182
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_189885173
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:17 schreef Mani89 het volgende:
De fenomeen Xianjing Lyu wint de koninginnenrit in Quanzhou Bay. _O_ Wie oh wie gaat hem oppikken?
Delko? Bahrein? Trek? ICA?
  Moderator zondag 10 november 2019 @ 23:07:19 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189888617
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2019 20:22 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Delko? Bahrein? Trek? ICA?
Xianjing is de Chinese Mathieu, zijn hoogtepunt van 2020 moet het mountainbiken op de Olympische Spelen worden. Hij zal dus in 2020 ook gewoon nog voor zijn Chinese ploegje rijden, misschien dat hij daarna in 2021 de stap naar de WT kan zetten. Qua ploegen ligt Bahrein dan het meest voor de hand, aangezien Bahrein al een Chinees in dienst heeft die ondanks een gebrek aan prestaties toch jaarlijks een nieuw contract krijgt. Daar spelen dus andere belangen, en het ligt voor de hand dat Lyu die belangen beter kan vertegenwoordigen dan Wang.

Wel lachen dat Lyu vandaag heeft gewonnen, hij is dus toch in vorm voor de Tour of Fuzhou die volgende week gaat beginnen. Tijdens de eerste rit verloor hij nog veel tijd, dus ik was even bang dat hij niet in orde was. Vandaag ook wat eerherstel voor Metkel Eyob, die derde werd. De Oekraners kregen het voor elkaar om de zege uit handen te geven, door de tweede plaats van de Australiaan Cavanagh schuift hij op naar de eerste plaats in het klassement. Kononenko zakt naar de tweede plaats, Polivoda schuift wel op van vijf naar drie maar het blijft toch een pijnlijke affaire voor de voormalig ploeggenoten van het illustere Kolss.

De Tour de Singkarak is ondertussen ook afgelopen, prachtig eindklassement daar. Jesse Ewart kwam niet meer in de problemen tijdens de laatste twee ritten en dus won hij, voor ploeggenoot Raileanu en iedereens favoriete renner Mirsamad Pourseyedi. Tijdens de voorlaatste rit reed Ewart zelfs nog even weg voor zijn concurrenten, al won hij de rit niet. Die eer was weggelegd voor lokale trots Jamalidin Novardianto. De laatste rit eindigde vandaag in een sprint en werd gewonnen door een andere renner van Team Sapura, Muhamad Azman. Ploeggenoot en landgenoot Nur Aiman Mohd Zariff werd tweede, het was echt de ronde van Sapura. En waar ze het normaal van hun buitenlandse inbreng moeten hebben lieten de Maleisirs vandaag dus van zich spreken. Ewart, Raileanu en Pourseyedi keren als rijke jongens terug naar huis. Ze winnen honderd miljoen miljard roepia! Omgerekend een paar duizend euro, maar afijn.

Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 november 2019 @ 23:13:27 #184
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_189888704
Goede beelden trouwens wel. De sympathieke Mongool Batsaikhan rijdt op kop. Op dat moment start de Chinese regie een herhaling in en daarna zien we plots Lyu als eerste over de finish komen. _O_

wcsbike twitterde op zondag 10-11-2019 om 09:56:13 🇨🇳Xianjing Lyu of 🇨🇳Hengxiang Cycling Team wins stage 3 of 🇨🇳#TourOfQuanzhouBay https://t.co/Vz8goiHKpT reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 11 november 2019 @ 16:40:47 #185
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189895723
quote:
0s.gif Op zondag 20 oktober 2019 09:49 schreef showtimer het volgende:
wcsbike twitterde op zondag 20-10-2019 om 09:35:32 🇳🇱@:BaukeMollema of 🇺🇸@:TrekSegafredo wins 🇯🇵@:Japancup_ofc #JapanCup #JCRR (📺@:jspocycle) https://t.co/2SqIbZYhR1 reageer retweet
Sprint hem gewoon uit het wiel, straf.
hendriksmj twitterde op maandag 11-11-2019 om 15:45:42 Mollema zou in finale van Japan Cup tegen Woods hebben gezegd dat ze nog een rondje moesten. Echter, de finish was al nabij. Mollema wint sprint, EF geflikt. Schitterende indianentruc! Mooie video -> https://t.co/pKmsoy0z66 reageer retweet
pi_189896469
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2019 16:40 schreef Slobeend het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op maandag 11-11-2019 om 15:45:42 Mollema zou in finale van Japan Cup tegen Woods hebben gezegd dat ze nog een rondje moesten. Echter, de finish was al nabij. Mollema wint sprint, EF geflikt. Schitterende indianentruc! Mooie video -> https://t.co/pKmsoy0z66 reageer retweet
:D Arme Ken kon wel janken.
pi_189896695
Op 14:48 hoor je een bel en op 15:10 is Woods gewoon aan het loeren naar Mollema. Wel naar de verkeerde kant, maar dat is de schuld van Ken die doorgeeft dat hij aan de binnenkant moet zitten.

Slap excuus van Rusty, Ken en Votters.
pi_189896778
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 18:00 schreef wimderon het volgende:
Op 14:48 hoor je een bel en op 15:10 is Woods gewoon aan het loeren naar Mollema. Wel naar de verkeerde kant, maar dat is de schuld van Ken die doorgeeft dat hij aan de binnenkant moet zitten.

Slap excuus van Rusty, Ken en Votters.
Ja, ik zie Bauke zoiets niet doen. Hij zal wel gezegd hebben: "Het is geen 10 kilometer meer naar de finish". Michael denkt dan te horen "Het is meer dan 10 kilometer naar de finish" .

Denk even aan de oude Sonnema Berenburgreklame: "Ik heb nog zo gezegd, it kin net".
  maandag 11 november 2019 @ 19:09:13 #189
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189897769
Haha, Ken Vanmarcke.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 november 2019 @ 10:10:30 #190
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_189920125
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2019 16:40 schreef Slobeend het volgende:

[..]

hendriksmj twitterde op maandag 11-11-2019 om 15:45:42 Mollema zou in finale van Japan Cup tegen Woods hebben gezegd dat ze nog een rondje moesten. Echter, de finish was al nabij. Mollema wint sprint, EF geflikt. Schitterende indianentruc! Mooie video -> https://t.co/pKmsoy0z66 reageer retweet
Leek wel een beetje op de sprint tussen Vino en Rigo op de Spelen van Londen. Rusty zat gewoon totaal niet op te letten.
  zondag 17 november 2019 @ 16:38:05 #191
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189987461
Heuvel/bergop aankomst in de eerste etappe in de Tour of Fuzhou, Davidenok (jawel!) en teamgenoot Fedosseyev hebben even een ouderwetse Vino/Kachechkin tandem op poten gezet, de rest stond niet op de foto. De fenomeen Lyu kwam samen met Quintero nog het dichtstbij op 43 seconden.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 17 november 2019 @ 16:40:03 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_189987481
Davidenok heeft het hele jaar verder geen ene klote gepresteerd en rijdt nu even iedereen finaal de vernieling in. Wat kan het Aziatische circuit toch mooi zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 18 november 2019 @ 11:26:10 #193
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_190001917
Townsend verdient toch ook wel plekje hogerop.
  Moderator maandag 18 november 2019 @ 17:19:58 #194
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190007606
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 16:38 schreef Mani89 het volgende:
Heuvel/bergop aankomst in de eerste etappe in de Tour of Fuzhou, Davidenok (jawel!) en teamgenoot Fedosseyev hebben even een ouderwetse Vino/Kachechkin tandem op poten gezet, de rest stond niet op de foto. De fenomeen Lyu kwam samen met Quintero nog het dichtstbij op 43 seconden.

[ afbeelding ]
quote:
Artur FEDOSSEYEV tested positive for Anabolic Steroids in the Tour de l'Ain on 16 August 2014. He was suspended by the UCI for 2 years, until 25 November 2016.
quote:
Ilya DAVIDENOK tested positive for Anabolic Steroids in July 2014 in 2 stages of the Tour of Qinghai Lake and in August 2014 in 2 stages of the Tour de l’Avenir. He was suspended by the UCI for 2 years until 15 October 2016.
Dat is een goed stel hoor. _O_

Lekker man, aan het eind van het jaar nog even wat prijzengeld rapen in China. Je zou voor minder jezelf nog eens helemaal volgooien.

Ik meen trouwens dat deze koers vorig jaar nog werd uitgezonden door Eurosport, maar daar is nu helaas geen sprake van. Er is helaas ook geen Eritrese delegatie, eveneens jammer. Dat was vorig jaar wel lachen, Hanibal Tesfay die door iedereen voorbij werd gereden in de afdalingen en dat soort werk. Eyob is er wel namens Terengganu, maar zijn hoogvorm lijkt een beetje verdwenen te zijn. Daarentegen wel mooi om Lev Gonov eens een keer vooraan te zien verschijnen, 8e zowaar. Seconde of 10 achter Ovechkin, misschien kan die hem wat fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Goed om te zien dat de Ethiopische gastrijders van ProTouch het beter doen dan hun Zuid-Afrikaanse ploeggenoten. Jammer dat Lyu de Kazachen niet kon volgen.

Jammer ook dat we nu vooral wat saaie vlakke ritten krijgen. Vrijdag wordt het pas weer leuk, dan is er een nieuwe aankomst bergop.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 18 november 2019 @ 17:20:32 #195
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190007618
quote:
1s.gif Op maandag 18 november 2019 11:26 schreef Immerdebestebob het volgende:
Townsend verdient toch ook wel plekje hogerop.
Ook leuk om te zien dat Blake Quick een sprinter is.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 18 november 2019 @ 17:47:58 #196
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_190008003
Hij Blake heel Quick te zijn aan de meet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 18 november 2019 @ 21:56:52 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190012305
We hebben blijkbaar belangrijk nieuws gemist. ONZE Roy gaat volgend jaar fulltime schroeien in Azi. _O_

quote:
Eefting van Scandinavisch naar Maleisisch team

Roy Eefting rijdt komend seizoen bij Sapura Cycling, een continentaal team uit Maleisi.

De in Gelderland wonende Drent droeg de afgelopen seizoenen de kleuren van de Scandinavische Memil-formatie.

De vice-wereldkampioen op de scratch (baan) won dit seizoen vooral op Aziatische bodem, zo schreef Eefting twee ritten in de Tour of Qinghai Lake op zijn naam.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 19 november 2019 @ 10:21:17 #198
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190018187
ONZE Ivar Slik heeft gewonnen, ja!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  dinsdag 19 november 2019 @ 10:51:17 #199
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_190018488
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 november 2019 10:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
ONZE Ivar Slik heeft gewonnen, ja!
Ook een baas uit de Roompot-stal _O_
  woensdag 20 november 2019 @ 12:54:37 #200
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_190036397
quote:
0s.gif Op maandag 18 november 2019 21:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
We hebben blijkbaar belangrijk nieuws gemist. ONZE Roy gaat volgend jaar fulltime schroeien in Azi. _O_
[..]

Ze hebben ook Danilo Celano gestrikt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 20 november 2019 @ 13:16:22 #201
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190036695
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:54 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ze hebben ook Danilo Celano gestrikt.
Dat wordt echt een ploeg om in de gaten te houden. Terengganu, Ukyo en Kinan zijn gewaarschuwd.

Misschien kunnen ze ook nog even Rory Townsend aantrekken, die is flink op dreef. Wint vandaag z'n tweede rit in Fuzhou, ditmaal door een uitgedund peloton net voor te blijven.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 20 november 2019 @ 13:22:42 #202
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190036795
ZXCycling twitterde op woensdag 20-11-2019 om 08:12:07 🇨🇳 @touroffuzhou stage 4 Breakaway of the day: 🇪🇷@Metkel_eyob🇷🇼@AJojeph🇪🇹@Redwan46072252🇹🇼@Bnm7575Kai🇳🇿@ryanchr1stensen🇦🇺@j_dutto🇳🇱@adriaanjanssen🇨🇳H. Jiang Good job, guys!😉💪 @CyclingAfrica @TSG_cyclingteam @TeamDelko_MP_ @ProTouchZA @canyondhbbloor #cycling https://t.co/PPsKEEymXx reageer retweet
Bijna al mijn Afrikaantjes zaten in de vlucht van de dag. Jammer dat ze het niet hebben gered. Moet blijkbaar een behoorlijk leuke rit zijn geweest. Lyu en Quintero deden een poging om onze Kazachse vrienden onder druk te zetten, zonder succes. Vrijdag een nieuwe kans.

wcsbike twitterde op woensdag 20-11-2019 om 08:54:31 🇮🇪@Rory_Townsend1 of 🇬🇧@canyondhbbloor wins stage 4 of 🇨🇳@touroffuzhou #TourofFuzhou (📺@XHSports) https://t.co/3mOeyxjcId reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 21 november 2019 @ 10:10:17 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190049130
Lev Gonov _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 21 november 2019 @ 14:06:18 #204
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190051948
Lev demarreerde aan het eind en wist het opkomende peloton net af te houden. In dat peloton was landgenoot Gleb Syrica de snelste, net voor Blake Quick. Een prachtig een-tweetje voor Rusland, feest! Of, misschien niet.



Het blijft toch een merkwaardige sport he.

Later op het podium konden ze het wel weer met elkaar vinden.



Blake Quick blijkt een actieve twitteraar te zijn en tevens groot fan van Alanis Morissette.

Quickie118 twitterde op donderdag 21-11-2019 om 10:19:32 @touroffuzhou Isn't it Ironic!Top 3 riders are 19 years of age also stood on podiums 1 and 2 together in Switzerland as Jnr World Track Madison Champions #TourofFuzhou reageer retweet


[ Bericht 32% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 21-11-2019 14:13:13 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_190065198


Winst voor Jambaljamats Sainbayar _O_
Demain, on roule
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:07:32 #206
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_190065927
Mongolen. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 22 november 2019 @ 12:49:34 #207
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190066489
De sympathieke Mongool. _O_

Sainbayar schijnt Mongools te zijn voor Santambrogio. Opdoemen vanuit de mist. _O_

Davidenok had ondertussen een mindere dag, hij verspeelt zijn leidende positie aan ploeg- en landgenoot Fedosseyev. Met alleen nog een vlakke rit te gaan lijkt de boel beslist te zijn. Mijn Metkel werd vandaag 8e, net achter Davidenok. Toch nog wat eerherstel. Xianjing Lyu vierde, dankzij die verduivelde Julian Quintero gaat hij buiten het podium vallen.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 23 november 2019 @ 16:44:56 #208
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190083794
De laatste rit van de Tour of Fuzhou is gewonnen door de Wit-Rus Alexei Shnyrko, in de sprint kwam onze vriendelijke vriend Lev Gonov net te laat opzetten. Het eindklassement werd gewonnen door Fedosseyev. Davidenok kwam blijkbaar tijdens de vorige rit ten val, misschien daarom dat hij uiteindelijk aan het eind moest afhaken waardoor Fedosseyev de leiding kon overnemen. Wel een mooie jongen, onze Artur.



Voorlopig is het even gedaan met koersen in Azi. Halverwege december een of ander 2.2-wedstrijdje in Maleisi, maar op het echte werk moeten we wat langer wachten.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 18 december 2019 @ 14:00:32 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190516653
Er wordt weer gekoerst in Azi, echt waar!

De Tour of Selangor is vandaag begonnen, een 2.2-koers in Maleisi. Marcus Culey heeft iedereen volledig de moeder gefietst, terwijl hij onderweg zelfs nog last kreeg van kramp.
https://www.procyclingsta(...)elangor/2019/stage-1

Geen mooie jongen trouwens, maar goed.



En een leuk nieuwtje voor Mani.
Pelotonby twitterde op woensdag 18-12-2019 om 09:14:20 Shenzhen Xidesheng will change Ukrainian riders: Buts IN, Kulyk OUT. Kononenko stay for 2020 https://t.co/aCIerZrJjV reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator vrijdag 20 december 2019 @ 13:23:15 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190555127
Die Culey wint verdomme iedere rit. _O- Gisteren opnieuw met twee minuten voorsprong, alleen vandaag was het wat spannender. De Panamees Cristopher Jurado werd tweede op 10 seconden. _O_

Culey is overigens ook een SapuraGod, die ploeg gaat volgend jaar cht alles winnen in Azi vrees ik.



Nog wat transfernieuws:
Biarnes72 twitterde op donderdag 19-12-2019 om 12:07:32 El team Ukyo renueva a Benjamin Prades y todos sus otros corredores del 2019 (kreder, Crome, Hucker, ...) y ficha a Nathan Earle (ICA) y a un joven japones #ciclismo reageer retweet
Earle mag weer gaan schroeien in Azi. Toch nog wat geduchte concurrentie voor Sapura. Benjami Prades doet er ook nog een jaartje bij, lekker hoor.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zaterdag 21 december 2019 @ 19:05:01 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_190580162
Coolie wint ook gewoon de vlakke ritten, met de rest van de Aziatische schooiers op minuten lol. SAPURAGODEN.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 21 december 2019 @ 19:07:37 #212
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_190580215
quote:
0s.gif Op woensdag 18 december 2019 14:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Er wordt weer gekoerst in Azi, echt waar!

De Tour of Selangor is vandaag begonnen, een 2.2-koers in Maleisi. Marcus Culey heeft iedereen volledig de moeder gefietst, terwijl hij onderweg zelfs nog last kreeg van kramp.
https://www.procyclingsta(...)elangor/2019/stage-1

Geen mooie jongen trouwens, maar goed.

[ afbeelding ]

En een leuk nieuwtje voor Mani.
Pelotonby twitterde op woensdag 18-12-2019 om 09:14:20 Shenzhen Xidesheng will change Ukrainian riders: Buts IN, Kulyk OUT. Kononenko stay for 2020 https://t.co/aCIerZrJjV reageer retweet
Terrecht wel, Buts was een iets meer beruchte KolssGod dan Kulyk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 21 december 2019 @ 19:14:34 #213
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190580336
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2019 19:05 schreef Mani89 het volgende:
Coolie wint ook gewoon de vlakke ritten, met de rest van de Aziatische schooiers op minuten lol. SAPURAGODEN.
Vier op een rij. Tien minuten voorsprong op de tweede in het klassement. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator zondag 22 december 2019 @ 23:41:40 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190605425
Lol, Culey heeft de laatste rit niet eens gewonnen. Prutser!

Terengganu redde de meubelen een klein beetje dankzij Mohd Hariff Saleh en Mohd Zamri Saleh, maar het blijft pijnlijk hoe ze zijn afgedroogd door Sapura.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  zondag 29 december 2019 @ 09:58:31 #215
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_190731434
Ik zit nu op Langkawi en begreep niet echt hoe ze op dit kleine eilandje een 8-daagse etappekoers konden organiseren. Blijkt dat ze door heel Maleisi rijden en dat alleen de slotetappe meestal op het eiland is. :')

Overigens valt het asfalt me hier niet tegen (voor Aziatische begrippen). _O_
  Moderator zaterdag 4 januari 2020 @ 18:18:12 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_190877013
De eerste uitslag van het jaar, ja!

In Cambodja, of all places.


Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 13 januari 2020 @ 16:31:49 #217
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_191011129
quote:
0s.gif Op zondag 29 december 2019 09:58 schreef Zwansen het volgende:
Overigens valt het asfalt me hier niet tegen (voor Aziatische begrippen). _O_
Dat was 20 jaar geleden ook al uitstekend.

quote:
10s.gif Op zaterdag 4 januari 2020 18:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De eerste uitslag van het jaar, ja!

In Cambodja, of all places.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
4 man derde?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Moderator maandag 13 januari 2020 @ 18:49:35 #218
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191012938
quote:
14s.gif Op maandag 13 januari 2020 16:31 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Dat was 20 jaar geleden ook al uitstekend.
[..]

4 man derde?
In Azi gebeuren wel vreemdere dingen, maar uiteindelijk bleken ze toch gewoon netjes 3e, 4e, 5e en 6e te zijn geworden. Tussen de nummer 4 en 5 zat een gat van drie minuten, het was niet bepaald een fotofinish. De winnaar van de rit had meteen twee minuten bij elkaar gefietst en gaf dat in het vervolg van de koers niet meer weg, we mogen Ariya Phounsavath dus feliciteren met het feit dat hij een tijdje bovenaan heeft gestaan bij de CQranking.

In ander nieuws heeft de UCI inmiddels de administratie bijgewerkt. Derhalve komen we qua wedstrijden voorlopig aan het volgende schema:

04 Feb-08 Feb 2020 Saudi Tour 2.1
07 Feb-14 Feb 2020 PETRONAS Le Tour de Langkawi 2.Pro
11 Feb-16 Feb 2020 Tour of Oman 2.Pro
15 Feb 2020 Malaysian International Classic Race 1.1
01 Mar-05 Mar 2020 Tour de Taiwan 2.1
04 Mar-06 Mar 2020 Race of Al Soudah 2.2
11 Mar-13 Mar 2020 Prucycle Ph 2.2
01 Apr-06 Apr 2020 The Princess Maha Chakri Sirindhorn's Cup Tour of Thailand 2.1
01 May-05 May 2020 Le Tour de Filipinas 2.2
17 May-24 May 2020 Tour of Japan 2.1
28 May-31 May 2020 Tour de Kumano 2.2
29 May-31 May 2020 Sri Lanka T-Cup 2.2
31 May-08 Jun 2020 Tour of Taiyuan 2.2
10 Jun-14 Jun 2020 Tour de Korea 2.1
23 Aug-25 Aug 2020 Tour of Xingtai 2.2
24 Aug-29 Aug 2020 Tour d'Indonesia 2020 2.1
29 Aug-30 Aug 2020 Tour of Almaty 2.1
29 Aug-05 Sep 2020 Tour of China I 2.1
07 Sep-13 Sep 2020 Tour of China II 2.1
21 Sep-24 Sep 2020 International Tour de Banyuwangi Ijen 2.2
29 Sep-03 Oct 2020 Jelajah Malaysia / Tour of Malaysia 2.2
04 Oct 2020 Oita Urban Classic 1.2
09 Oct-11 Oct 2020 Tour de Hokkaido 2.2
10 Oct-11 Oct 2020 Hammer Hong Kong 2.1
13 Oct-17 Oct 2020 Tour of Peninsula 2.1

We kunnen meteen beginnen met een boycot, dus.

Ook de teams die volgend jaar deel uitmaken van het Aziatische circuit zijn inmiddels bekend. Net als de renners. Een paar constateringen:
- Er zijn drie Iraanse continentale ploegen. Met veelal onbekende namen, gelukkig is Pourseyedi wel nog altijd van de partij. Foolad Mobarakeh Sepahan, fantastische ploeg.
- Bahrain heeft blijkbaar ook een continentale ploeg tegenwoordig. Daar rijden zeven jongens uit Bahrain voor, onder andere twee kereltjes uit 2000. Verder hebben ze wat jongens van VIB Sports overgenomen, waaronder voormalig prof Anass At El Abdia. Ook twee jongens opgepikt in het Spaanse amateurcircuit, met name Eusebio Pascual is op zich wel iemand om in de gaten te houden.
- Yunnan Lvshan Landscape is weer terug. Die Chinese ploeg bestond vorig jaar een maand of vier, voordat iedereen op straat stond. Nu zijn ze er weer bij, met grotendeels dezelfde renners. Hanibal Tesfay is er bijvoorbeeld opnieuw bij. Stond daar vorig jaar ook onder contract, een paar maanden althans. Zonder een koers te rijden, overigens. Benieuwd of we deze ploeg dit jaar wel ergens gaan zien. Gezien het feit dat ze drie Oekraners (Oleksandr Golovash, Andriy Vasylyuk en Oleksandr Prevar) hebben gehaald zouden ze nu wel serieus moeten zijn. Tesfay krijgt het gezelschap van een landgenoot, ook Amanuel Milion staat (voorlopig) onder contract bij een van de negen Chinese continentale ploegen.
- Vino - Astana Motors is er ook weer bij. We kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Fedorov, dat zou de volgende voor de profploeg van Astana moeten worden.
- Tianyoude Hotel Cycling Team heeft een van de favoriete renners van @Mani89 gecontracteerd: Paolo Simion gaat in de toekomst 12e plaatsen bij elkaar sprinten in Azi. Nicolas Marini mag dan 11e worden. Yecid Sierra is een voormalig Postobomgod en de Iranir Safarzadeh is nog steeds verdwaald.
- De TerengganuGoden hebben gereageerd op de versterkingen van Sapura. Eyob, Ovechkin en Rekiki zijn binnenboord gebleven, net als de sympathieke Mongool Bathmunk. Drew Morey is ook geen onbelangrijke renner, terwijl de vorig jaar grappig presterende Julian Quintero de gelederen komt versterken. Sapura zelf vind ik overigens nog niet terug op de site van de UCI, merkwaardig.
- De Japanners van Team Ukyo beschikken nog steeds over de diensten van Benjami Prades, terwijl ook ONZE Raymond Kreder nog steeds van de partij is. Nathan Earle is een versterking, en Robbie Hucker is ook iemand om altijd rekening mee te houden in Azi.
- Ssois Miogee Cycling Team heeft een onuitspreekbare naam, maar wel een fantastische selectie. Wat te denken van ONZE Andr Looij en Jeroen Meijers? Of Oleksandr Polivoda? Je zou voor minder. Edgar Nohales is een Spanjaard en Fabricio Ferrari een Uruguayaan. Georgios Bouglas is een Griek, en dan hebben ze nog een stuk of acht Chinezen.
- Matrix Powertag beschikt over Paco Mancebo. En Airan Fernandez en Jos Vicente Toribio, maar toch vooral Paco Mancebo. Binnenkort 44, wat een god.
- Kinan heeft ook nog steeds belangrijke Spaanse invloeden, met Marcos Garcia en Salvador Guardiola. Tevens is de soms lollerende Thomas Lebas er uiteraard ook weer bij.
- Ook dit jaar vinden we Xianjing Lyu weer terug bij Hengxiang Cycling Team. Hij wordt weer vergezeld door een hoop slechte Chinezen, waarvan Zheng Zhang toch wel de mooiste naam heeft. Meiyin Wang is na zijn mislukte uitstapje bij Bahrain ook weer terug. Om wat voor reden dan ook rijdt er ook een Let voor de ploeg, de heer Vosekalns.
- Jason Christie en Damien Monier rijden voor Aisan Racing Team. Hun probleem.

Verder wat ploegen uit China, Zuid-Korea, Hong Kong, Japan en Indonesi waar eigenlijk louter matige renners uit eigen land rijden. Ten opzichte van vorig jaar lijken we voorlopig nog wel wat ploegen te missen, met Team Sapura als belangrijkste naam. Die ploeg bestaat alleen vrij duidelijk nog wel, dus dat zal een administratief probleempje zijn. Vorig jaar kwamen we aan 50 ploegen, nu noteren we 37 namen. Niets is zo veranderlijk als het Aziatische circuit, we gaan dit dus goed in de gaten houden.

Tevens staat 7 februari natuurlijk rood omcirkeld in de agenda. De Tour de Langkawi wordt dit jaar vroeg verreden. Ik heb er zin in.

[ Bericht 0% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 13-01-2020 19:40:32 ]
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 13 januari 2020 @ 19:13:14 #219
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191013219
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2020 18:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

In Azi gebeuren wel vreemdere dingen, maar uiteindelijk bleken ze toch gewoon netjes 3e, 4e, 5e en 6e te zijn geworden. Tussen de nummer 4 en 5 zat een gat van drie minuten, het was niet bepaald een fotofinish. De winnaar van de rit had meteen twee minuten bij elkaar gefietst en gaf dat in het vervolg van de koers niet meer weg, we mogen Ariya Phounsavath dus feliciteren met het feit dat hij een tijdje bovenaan heeft gestaan bij de CQranking.

In ander nieuws heeft de UCI inmiddels de administratie bijgewerkt. Derhalve komen we qua wedstrijden voorlopig aan het volgende schema:

04 Feb-08 Feb 2020 Saudi Tour 2.1
07 Feb-14 Feb 2020 PETRONAS Le Tour de Langkawi 2.Pro
11 Feb-16 Feb 2020 Tour of Oman 2.Pro
15 Feb 2020 Malaysian International Classic Race 1.1
01 Mar-05 Mar 2020 Tour de Taiwan 2.1
04 Mar-06 Mar 2020 Race of Al Soudah 2.2
11 Mar-13 Mar 2020 Prucycle Ph 2.2
01 Apr-06 Apr 2020 The Princess Maha Chakri Sirindhorn's Cup Tour of Thailand 2.1
01 May-05 May 2020 Le Tour de Filipinas 2.2
17 May-24 May 2020 Tour of Japan 2.1
28 May-31 May 2020 Tour de Kumano 2.2
29 May-31 May 2020 Sri Lanka T-Cup 2.2
31 May-08 Jun 2020 Tour of Taiyuan 2.2
10 Jun-14 Jun 2020 Tour de Korea 2.1
23 Aug-25 Aug 2020 Tour of Xingtai 2.2
24 Aug-29 Aug 2020 Tour d'Indonesia 2020 2.1
29 Aug-30 Aug 2020 Tour of Almaty 2.1
29 Aug-05 Sep 2020 Tour of China I 2.1
07 Sep-13 Sep 2020 Tour of China II 2.1
21 Sep-24 Sep 2020 International Tour de Banyuwangi Ijen 2.2
29 Sep-03 Oct 2020 Jelajah Malaysia / Tour of Malaysia 2.2
04 Oct 2020 Oita Urban Classic 1.2
09 Oct-11 Oct 2020 Tour de Hokkaido 2.2
10 Oct-11 Oct 2020 Hammer Hong Kong 2.1
13 Oct-17 Oct 2020 Tour of Peninsula 2.1

We kunnen meteen beginnen met een boycot, dus.

Ook de teams die volgend jaar deel uitmaken van het Aziatische circuit zijn inmiddels bekend. Net als de renners. Een paar constateringen:
- Er zijn drie Iraanse continentale ploegen. Met veelal onbekende namen, gelukkig is Pourseyedi wel nog altijd van de partij. Foolad Mobarakeh Sepahan, fantastische ploeg.
- Bahrain heeft blijkbaar ook een continentale ploeg tegenwoordig. Daar rijden zeven jongens uit Bahrain voor, onder andere twee kereltjes uit 2000. Verder hebben ze wat jongens van VIB Sports overgenomen, waaronder voormalig prof Anass At El Abdia. Ook twee jongens opgepikt in het Spaanse amateurcircuit, met name Eusebio Pascual is op zich wel iemand om in de gaten te houden.
- Yunnan Lvshan Landscape is weer terug. Die Chinese ploeg bestond vorig jaar een maand of vier, voordat iedereen op straat stond. Nu zijn ze er weer bij, met grotendeels dezelfde renners. Hanibal Tesfay is er bijvoorbeeld opnieuw bij. Stond daar vorig jaar ook onder contract, een paar maanden althans. Zonder een koers te rijden, overigens. Benieuwd of we deze ploeg dit jaar wel ergens gaan gezien. Gezien het feit dat ze drie Oekraners (Oleksandr Golovash, Andriy Vasylyuk en Oleksandr Prevar) hebben gehaald zouden ze nu wel serieus moeten zijn. Tesfay krijgt het gezelschap van een landgenoot, ook Amanuel Milion staat (voorlopig) onder contract bij een van de negen Chinese continentale ploegen.
- Vino - Astana Motors is er ook weer bij. We kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Fedorov, dat zou de volgende voor de profploeg van Astana moeten worden.
- Tianyoude Hotel Cycling Team heeft een van de favoriete renners van @:Mani89 gecontracteerd: Paolo Simion gaat in de toekomst 12e plaatsen bij elkaar sprinten in Azi. Nicolas Marini mag dan 11e worden. Yecid Sierra is een voormalig Postobomgod en de Iranir Safarzadeh is nog steeds verdwaald.
- De TerengganuGoden hebben gereageerd op de versterkingen van Sapura. Eyob, Ovechkin en Rekiki zijn binnenboord gebleven, net als de sympathieke Mongool Bathmunk. Drew Morey is ook geen onbelangrijke renner, terwijl de vorig jaar grappig presterende Julian Quintero de gelederen komt versterken. Sapura zelf vind ik overigens nog niet terug op de site van de UCI, merkwaardig.
- De Japanners van Team Ukyo beschikken nog steeds over de diensten van Benjami Prades, terwijl ook ONZE Raymond Kreder nog steeds van de partij is. Nathan Earle is een versterking, en Robbie Hucker is ook iemand om altijd rekening mee te houden in Azi.
- Ssois Miogee Cycling Team heeft een onuitspreekbare naam, maar wel een fantastische selectie. Wat te denken van ONZE Andr Looij en Jeroen Meijers? Of Oleksandr Polivoda? Je zou voor minder. Edgar Nohales is een Spanjaard en Fabricio Ferrari een Uruguayaan. Georgios Bouglas is een Griek, en dan hebben ze nog een stuk of acht Chinezen.
- Matrix Powertag beschikt over Paco Mancebo. En Airan Fernandez en Jos Vicente Toribio, maar toch vooral Paco Mancebo. Binnenkort 44, wat een god.
- Kinan heeft ook nog steeds belangrijke Spaanse invloeden, met Marcos Garcia en Salvador Guardiola. Tevens is de soms lollerende Thomas Lebas er uiteraard ook weer bij.
- Ook dit jaar vinden we Xianjing Lyu weer terug bij Hengxiang Cycling Team. Hij wordt weer vergezeld door een hoop slechte Chinezen, waarvan Zheng Zhang toch wel de mooiste naam heeft. Om wat voor reden dan ook rijdt er ook een Let voor de ploeg, de heer Vosekalns.
- Jason Christie en Damien Monier rijden voor Aisan Racing Team. Hun probleem.

Verder wat ploegen uit China, Zuid-Korea, Hong Kong, Japan en Indonesi waar eigenlijk louter matige renners uit eigen land rijden. Ten opzichte van vorig jaar lijken we voorlopig nog wel wat ploegen te missen, met Team Sapura als belangrijkste naam. Die ploeg bestaat alleen vrij duidelijk nog wel, dus dat zal een administratief probleempje zijn. Vorig jaar kwamen we aan 50 ploegen, nu noteren we 37 namen. Niets is zo veranderlijk als het Aziatische circuit, we gaan dit dus goed in de gaten houden.

Tevens staat 7 februari natuurlijk rood omcirkeld in de agenda. De Tour de Langkawi wordt dit jaar vroeg verreden. Ik heb er zin in.
Wat een prachtig overzicht vriend. Op 7 Februari begint het wielerseizoen pas echt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 17 januari 2020 @ 18:20:15 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191075335
quote:
0s.gif Op maandag 13 januari 2020 19:13 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wat een prachtig overzicht vriend. Op 7 Februari begint het wielerseizoen pas echt.
Had wel beter nog een paar dagen kunnen wachten met het overzicht, aangezien de UCI de boel nog dagelijks aan het bijwerken is. In plaats van 37 Aziatische ploegen noteren we inmiddels 45 ploegen. Weinig bijzondere toevoegingen, met uitzondering van Ningxia Sports Lottery Continental Team. Deze ploeg zit vol matige Chinezen en twee absolute topduo's: Ilya Davidenok en Arthur Fedosseyev maken samen de overstap van Shenzhen en Amir Kolahdouz en Hamid Pourhashemi komen overgevlogen vanuit Iran. Een ploeg om in de gaten te houden dus.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 17 januari 2020 @ 18:22:54 #221
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191075373
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 januari 2020 18:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Had wel beter nog een paar dagen kunnen wachten met het overzicht, aangezien de UCI de boel nog dagelijks aan het bijwerken is. In plaats van 37 Aziatische ploegen noteren we inmiddels 45 ploegen. Weinig bijzondere toevoegingen, met uitzondering van Ningxia Sports Lottery Continental Team. Deze ploeg zit vol matige Chinezen en twee absolute topduo's: Ilya Davidenok en Arthur Fedosseyev maken samen de overstap van Shenzhen en Amir Kolahdouz en Hamid Pourhashemi komen overgevlogen vanuit Iran. Een ploeg om in de gaten te houden dus.
Kroonprins Amir het hele jaar op de Aziatische tour, heerlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 22 januari 2020 @ 15:26:57 #222
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191145011
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  woensdag 22 januari 2020 @ 15:44:36 #223
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191145201
quote:
Zonder mooie jongens helaas, ze hebben de gouden generatie eruit gepleurd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 22 januari 2020 @ 19:42:50 #224
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191148453
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 15:44 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zonder mooie jongens helaas, ze hebben de gouden generatie eruit gepleurd.
Nog een paar jaar geduld. Askari komt weer vrij in 2021, Sohrabi komt in 2023 met een grandioze comeback en in 2024 kunnen we weer genieten van de werken van Emami en Azemi. Ze zijn wel allemaal 50 tegen die tijd, maar dat maakt niet uit.

Arvin Moazemi rijdt dit jaar trouwens voor een continentale ploeg uit Hong Kong/Canada, X-Speed United Continental Team. Moazemi woont tegenwoordig in Canada en daarom was hij tijdelijk van het front verdwenen. Nu weer terug dus!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  woensdag 22 januari 2020 @ 20:09:25 #225
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191148848
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 19:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Arvin Moazemi rijdt dit jaar trouwens voor een continentale ploeg uit Hong Kong/Canada, X-Speed United Continental Team. Moazemi woont tegenwoordig in Canada en daarom was hij tijdelijk van het front verdwenen. Nu weer terug dus!
Wat een merkwaardig verhaal Jeroen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 januari 2020 @ 20:10:24 #226
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191148868
Blijft mooi, deze lang vervlogen tijden.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 27 januari 2020 @ 14:06:42 #227
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191217681
quote:
De internationale wielerunie UCI heeft een verklaring afgegeven over de afgelasting van de Tour of Hainan. Daarin bevestigt zij de afgelasting, die te wijten is aan de gezondheidssituatie in China in verband met de aanwezigheid van het coronavirus. De bond heeft het verzoek van de Chinese wielerbond om de ronde uit te stellen naar een latere datum in 2020 goedgekeurd, afhankelijk van de beschikbaarheid op de kalender.
RIP aan de nabestaanden.

Speciaal de wedstrijd verplaatst van oktober naar februari om bij de nu al belachelijk succesvolle ProSeries te kunnen horen, krijg je dit gezeik. Terug naar oktober dan maar.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 27 januari 2020 @ 14:43:04 #228
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191218026
quote:
0s.gif Op woensdag 22 januari 2020 20:10 schreef Mani89 het volgende:
Blijft mooi, deze lang vervlogen tijden.

[ afbeelding ]
Mirsamad heeft hier zijn klassement laten versloffen. Erg slecht.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:48:17 #229
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191367578
Het altijd sympathieke Eurosport gaat de Tour de Langkawi uitzenden. We gaan genieten van de werken van Kevin Rivera.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:52:00 #230
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367641
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 21:48 schreef Koffieplanter het volgende:
Het altijd sympathieke Eurosport gaat de Tour de Langkawi uitzenden. We gaan genieten van de werken van Kevin Rivera.
En van Ficara en Celano. en Ovechkin. En Eyob.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:52:51 #231
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191367653
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 21:52 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En van Ficara en Celano. en Ovechkin. En Eyob.
Ze mogen de veters van Kevin nog niet eens strikken.
Put these foolish ambitions to rest.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:53:31 #232
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367674
Edgar Nohales Nieto vlak ik ook niet uit, die werd vorig jaar nog 4de op Cameron Highlands tijdens de Peninsular Tour.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:54:25 #233
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367687
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 21:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ze mogen de veters van Kevin nog niet eens strikken.
En Hernan Aguirre dan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:55:01 #234
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367695
Oh die start niet, keek per ongeluk op een 2019 startlijst.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 5 februari 2020 @ 21:57:17 #235
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367750
Startlijst valt wel een beetje tegen ten opzichte van vorig jaar, zo hebben we geen Team Ukyo en ook geen Davidenok/Fedosseyev tandem van Ningxia Sports Lottery Continental Team. En helaas ook weer geen Iraanse afvaardiging.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 5 februari 2020 @ 22:01:51 #236
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191367842
We mogen ook uitkijken naar de fenomeen in wording Blake Quick. Die is dus heel ... ja ... quick (snel). En mooie jongen Carlos Quintero die ze vergeten zijn te betrappen vorig jaar mag ook de boel komen opleuken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 5 februari 2020 @ 23:56:27 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191370249
Oh, jullie hebben ook al zin in de Tour de Langkawi zie ik. Vrijdag gaat dit genot beginnen!



The 25th edition of Le Tour de Langkawi is set to be an amazing milestone for the race and Malaysia. Held under the theme of “Sports Unite, Cycling Contributes", LTdL 2020 is a special edition as it celebrates its silver jubilee with an attractive menu of activities that are set to fuel not only the sporting spirit of the cyclists and fans alike but also the nation as a whole. With Sabah and Sarawak back in the race route, it sure will bring more colours and excitement to this year’s edition of LTdL!

Spectators and cycling fans globally can expect an intense, fast and furious competition throughout the race as riders push themselves to their limits with a target to win Asia’s most prestigious multi-stage cycling event.

Fantastisch!

De koers is verplaatst van april naar februari met het oog op de nieuwe en belachelijk succesvolle ProSeries. Tevens is er een nieuwe hoofdsponsor gestrikt!

PETRONAS is a Fortune Global 500 company wholly-owned by the government of Malaysia. Together with its subsidiaries and associated companies, PETRONAS is a fully integrated entity with global operations in a wide spectrum of the oil and gas value-chain with strategic interests in more than 50 countries. Committed to ensuring business sustainability, PETRONAS strives to responsibly manage natural resources in a way that contributes to the wellbeing of society where it operates.

Planeetverneukendje sponsortje, niks mis mee. Lekker man, laat gaan.

Nou goed, het is weer een ouderwets zaadparcours, al zoeken ze toch wat andere gebieden op. We zien nog meer van Maleisi, waardoor de naam Tour de Langkawi eigenlijk alleen maar vreemder wordt. Zoals altijd is er maar n rit op het eiland zelf, maar whatever.

We beginnen ouderwets met twee vlakke ritten, waarna de derde rit hooguit iets interessanter is. We vrezen vooral voor de Minali's en Pelucchi's van deze wereld. Schijnt dat deze rit eindigt voor de torens van Petronas, lachen.


Daarna gaan we naar Genting Highlands, ja! Daar waar de van de aardbodem verdwenen Benjamin Dyball de tegenstand vorig jaar vermorzelde. Unipublic blijft overigens bijzonder jaloers op het ontwerp van deze vaak terugkerende rit.


Daarna nog vier vlakke ritten en dan is het weer klaar. Fantastisch.

Het deelnemersveld is behoorlijk teleurstellend, zo'n deelname aan de ProSeries helpt niet echt. Al helpt dat coronavirus ook niet echt, daardoor missen we Xianjing Lyu. Zijn ploeg is er niet bij, net als nog een andere Chinese ploeg. De Chinese ploeg van onze kameraden Jeroen Meijers en Andr Looij is wel van de partij, maar dan zonder Chinezen. Ook een optie, natuurlijk. Goed verhaal van de ontdekker van Rogla: https://www.wielerflits.n(...)in-tour-de-langkawi/

We gaan zeven keer sprinten, dus moeten we vooral naar de sprinters kijken. Valt tegen, weinig mooie jongens. Walscheid kan zomaar een paar keer gaan winnen, moet je niet willen. Androni komt met Pacioni, ook niet om vrolijk van te worden. Guardini is helaas niet meer, maar we kunnen bij Bardiani wel genieten van de werken van Pelucchi. Vini Zabu komt met... ja, met wie eigenlijk? Simone Bevilacqua won vorig jaar per ongeluk een rit, maar dat is ook niet echt direct iemand om nu geld op in te zetten. De Delko Nippogoden komen met Minali en Rajovic, echt fantastisch. Een of andere Australische ploeg komt met Matthew Rice, die is volgens mij niet traag. Nou, dan hebben we natuurlijk Andr Looij nog, en zijn Griekse ploeggenoot Bouglas. Een andere Australische ploeg heeft Blake Quick in de aanbieding, die bleek al een aantal keer snel te zijn. Bij de Sapuragoden kijken we uiteraard naar Ahmet Orken, mooie jongen. Terengganu gaat de concurrentie aan met Mohd Harrif Saleh, of iets in die richting.

Dat was het wel zo ongeveer, denk ik. Al staan er nog heel veel inwisselbare Aziaten en Australianen aan de start die waarschijnlijk ook wel gaan meesprinten, maar waarvan je de naam nooit onthoudt.

De klimmers zijn al besproken, zie ik. Daarom maar een paar willekeurige toevoegingen: wat te denken van Alex Hoehn bijvoorbeeld, de Amerikaanse klimmer met de lange blonde manen. Weg bij Aevolo, plek gevonden bij een andere obscure Amerikaanse ploeg. Wildlife Generation Pro Cycling, dat kent u niet. Verder hoop ik altijd op de werken van Vino, met jongens als Chzhan, Fedorov en Brussenskiy staat er genoeg talent aan de start. Al lijkt Brussenskiy me eerder een snelle jongen, Fedorov is dan weer wat meer van alle markten thuis daar waar Chzhan echt bergop het verschil moet maken. Fedorov staat bovenaan het lijstje van Vino, dan weet u dat vast. Nikitin is er ook nog, die was bijna prof geworden bij Astana. Uiteindelijk koos men toch voor een contractverlenging van Zakharov, tja. Een van de Japanse ploegen komt met Nariyuki Masuda, die wist vorig jaar nog 5e te worden. Sapura heeft naast het fantastische Italiaanse duo ook nog het Roemeens/Moldavische duo Tvetkov/Raileanu, niet te schatten. Jeroen Meijers moet ook wel een eind kunnen komen. En dan zijn er nog wat waardeloze Australianen, daar schenken we maar geen aandacht aan. Rolland? Misschien, je weet maar nooit. Pacher eventueel, al lijkt Genting Highlands me wat te zwaar. Dan nog wat nobuddies als Bongiorno en Savini, ofzo. Nee, valt eigenlijk wel mee met de kwaliteit van deze startlijst. Eerder op het seizoen is niet per definitie gunstiger. Tot slot: Loewie! Meintjes, het wordt een contractjaar voor hem. Als hij het niet doet zal het van Sunderland en Battistella moeten komen, lol.

Ik sta volledig achter Terengganu in ieder geval.

Lelijke jongen Jeremy Hunt gaat het gouden trio Eyob, Quintero en Ovechkin naar een sweep stuwen. En dan wordt Morey vierde, nog zo'n waardeloze Australiaan.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191370294
De verloren zoon is ziek.

JeanSmyth twitterde op woensdag 05-02-2020 om 10:07:15 Best of luck to our team in Langkawi.Pity not to have defending champion @benjamindyball with us due to illness - get well soon.#BicyclesChangeLives https://t.co/9TpIJEKwZt reageer retweet
  donderdag 6 februari 2020 @ 00:04:55 #239
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191370399
Kan iemand Thijs niet achter die bal aan laten rennen?
pi_191370800
quote:
1s.gif Op donderdag 6 februari 2020 00:04 schreef Immerdebestebob het volgende:
Kan iemand Thijs niet achter die bal aan laten rennen?
Hij is wel weer digitaal actief gelukkig.
  donderdag 6 februari 2020 @ 09:18:51 #241
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191373075
Eefting OTL in Sun Tour, arme jongen.
  Moderator donderdag 6 februari 2020 @ 16:58:12 #242
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191378868
Er was vandaag al een criterium in Maleisi blijkbaar. Een sprint, uiteraard. Dan weet u vast wat ons de komende dagen te wachten staat. Walscheid, en de rest.

https://firstcycling.com/race.php?r=13696&y=2020

Steef had hier uiteraard ook weer een mening over. Eens een autist, altijd een autist.

ProCyclingStats twitterde op donderdag 06-02-2020 om 09:16:14 No @seandupont @ltdlangkawi starts tomorrow. Today was a pre race criterium like TDU did before @tourdownunder @MaxWalscheid @NTTProCycling won this criterium btw but it’s no part of the @UCI_cycling race https://t.co/yIP7bTj1gT reageer retweet
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  donderdag 6 februari 2020 @ 17:01:05 #243
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_191378905
Steef is stapelidioot.
pi_191379145
Steef is goedaardig.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 07:20:06 #245
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191388057
Ovsyannikov, die kent u niet. Kevin maakt zich gereed voor de meest epische comeback in de wielergeschiedenis.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191388746
De Aziaat van dienst had duidelijk geen sprint meer in de benen
pi_191388775
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 07:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Ovsyannikov, die kent u niet. Kevin maakt zich gereed voor de meest epische comeback in de wielergeschiedenis.
Op 12 minuten gereden, hoe dan :D

Gevallen toch zeker?
Demain, on roule
  vrijdag 7 februari 2020 @ 08:45:33 #248
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191388810
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 08:43 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Op 12 minuten gereden, hoe dan :D

Gevallen toch zeker?
Ongetwijfeld. Het zal verder geen massaval zijn geweest gezien de uitslag. In een peloton rijden blijft een chronisch probleem.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 10:58:30 #249
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191390207
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 10:59:06 #250
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191390213
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 07:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Kevin maakt zich gereed voor de meest epische comeback in de wielergeschiedenis.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 11:01:18 #251
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191390239
Sprinttandem Rajovic en Minali zijn ook op minuten binnen gekomen, mag hopen voor ze dat dat door een valpartij komt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 7 februari 2020 @ 11:39:41 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191390647
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 07:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Ovsyannikov, die kent u niet. Kevin maakt zich gereed voor de meest epische comeback in de wielergeschiedenis.
Ik lees overal Fedorov?

De nieuwe poulain van Vino slaat meteen toe.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  vrijdag 7 februari 2020 @ 12:14:27 #253
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191391013
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 februari 2020 11:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik lees overal Fedorov?

De nieuwe poulain van Vino slaat meteen toe.
Don’t shoot the messenger. Die Kazach met moeilijke naam werd eerst als winnaar gemeld.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191391351
quote:
0s.gif Op woensdag 5 februari 2020 23:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ahmet Orken, mooie jongen.



Mooie jongen Ahmet dacht dat ie won, ach.

(Dat Eurosport hiervoor diep in de nacht 3s en Traksel laat uitrukken :') )
pi_191403823
Nog 3km in de Tour de Langwaki.

Minuutje later: nog 4 km te gaan. :D
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_191403876
Taj Jones wint, Walscheid tweede.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 8 februari 2020 @ 09:06:12 #257
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191403906
Nooit van gehoord, maar hij sprint als een baas.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 8 februari 2020 @ 09:09:18 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191403935
Koen Verweij van het wielrennen.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 8 februari 2020 @ 11:35:34 #259
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191405605
Kan nou niet echt zeggen dat dit in de lijn der verwachting lag.

Enige voordeel is dat die vervelende Walscheid hierdoor niet wint.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191405682
Louis Meintjes heeft zijn topvorm nog niet te pakken. Hij werd laatste vandaag.
pi_191406590
Ze vallen bij bosjes in de zandbak.
  Moderator zaterdag 8 februari 2020 @ 12:46:45 #262
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191406623
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 11:42 schreef Bill_Hillie het volgende:
Louis Meintjes heeft zijn topvorm nog niet te pakken. Hij werd laatste vandaag.
Gevallen blijkbaar. Ach, nee.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191406627
Max tankt zelfvertrouwen in Maleisie
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_191406649
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 12:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gevallen blijkbaar. Ach, nee.
Hij werd wel gewoon laatste in het peloton.
  Moderator zaterdag 8 februari 2020 @ 13:01:14 #265
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191406885
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 februari 2020 12:48 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Hij werd wel gewoon laatste in het peloton.
Laatste drie kilometer, is in dezelfde tijd gezet.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191421398
Walscheid wint vandaag wel, voor Minali.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 08:25:24 #267
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437178
Van Bobbie moeten we op Riviera, Swetsjov en Ayob letten.

Nog 20 kilometer te gaan, Genting Highlands in aantocht!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 10 februari 2020 @ 08:33:57 #268
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437243
Ik zit klaar met zijn Sapura vlaggetje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 08:36:50 #269
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437262
Oh nee, mist. Krijgen we weer geen beelden?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 08:37:52 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437272
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 08:36 schreef Mani89 het volgende:
Oh nee, mist. Krijgen we weer geen beelden?
Daar lijkt het helaas wel op.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191437274
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 08:36 schreef Mani89 het volgende:
Oh nee, mist. Krijgen we weer geen beelden?
Er is vrij weinig te zien inderdaad.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 08:42:48 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437316
Ovechkin heeft er zin in.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191437404
Wel jammer zeg...mooiste etappe deze ronde en dan komt de slotklim niet in beeld :{
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 09:10:29 #274
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437524
Flopshow zeg.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 09:13:58 #275
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437551
Rivera en Celano in de achtervolging op Ovechkin, jawel.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:27:39 #276
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191437696
Ik zie het al, Santambrogio wint dat spel hier.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191437706
Wat waren dit fantastische beelden geweest ;(
  maandag 10 februari 2020 @ 09:28:41 #278
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191437707
Kevin. _O_
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 09:28:59 #279
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437712
Rivera, ja!
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
pi_191437714
Haha Rivera wint ook gewoon.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:30:26 #281
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437734
Danilo prachtige jongen. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 09:33:43 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437779
Fedorov 9e, die heeft wel belachelijk goed ingedeeld dan. :o
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:36:54 #283
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191437815
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:30 schreef Mani89 het volgende:
Danilo prachtige jongen. _O_
Geen idee wie dat nu weer is.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:39:42 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437845
Sapura met 3 man in de top 6, jammer van die lelijke gnoom.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:41:21 #285
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191437865
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:30 schreef Mani89 het volgende:
Danilo prachtige jongen. _O_
Gedegradeerd tot figuranten door een renner die je jarenlang af hebt zitten maken. Het zou verstandig maar ook zeker gepast zijn om het toetsenbord even links te laten liggen nu.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:43:10 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437884
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Gedegradeerd tot figuranten door een renner die je jarenlang af hebt zitten maken. Het zou verstandig maar ook zeker gepast zijn om het toetsenbord even links te laten liggen nu.
Dat was alleen in 2018 toen hij geen platte prijs reed, dus daar was alle reden toe.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator maandag 10 februari 2020 @ 09:46:58 #287
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_191437920
Celano gaat de koers wel winnen, ook wat waard.
Het blijft toch een merkwaardige sport h, dat wielrennen.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:47:56 #288
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437934
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Celano gaat de koers wel winnen, ook wat waard.
Veel punten voor mij ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:50:48 #289
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191437957
Het blijft toch een merkwaardige coureur, die Celano.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:56:42 #290
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191438022
Er overheersen Ullrich gevoelens in deze. Als Rivera niet ziek was in de eerste week rit dan ...
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 10 februari 2020 @ 09:58:22 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191438035
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:56 schreef Koffieplanter het volgende:
Er overheersen Ullrich gevoelens in deze. Als Rivera niet ziek was in de eerste week rit dan ...
Dan had Celano niet al het kopwerk gedaan om Federov uit de trui te rijden en was hij in de laatste 500 meter vrolijk weggefladderd van die tuinkabouter.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 10:04:31 #292
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191438093
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 09:58 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dan had Celano niet al het kopwerk gedaan om Federov uit de trui te rijden en was hij in de laatste 500 meter vrolijk weggefladderd van die tuinkabouter.
Je doet wanhopig een poging om in een flits in De Wereld Draait Door te komen, maar het is wel droevig voor je dat het nooit slaagt. Rivera is gewoon superieur aan al die CT-fenomenen. Wat meer respect voor de aanstaand winnaar van de Giro zou helemaal niet gek zijn.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 10 februari 2020 @ 10:11:41 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_191438160
quote:
0s.gif Op maandag 10 februari 2020 10:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Je doet wanhopig een poging om in een flits in De Wereld Draait Door te komen, maar het is wel droevig voor je dat het nooit slaagt. Rivera is gewoon superieur aan al die CT-fenomenen. Wat meer respect voor de aanstaand winnaar van de Giro zou helemaal niet gek zijn.
Ik hoor geen tegenargumenten, ik ga aan mijn sojayoghurt beginnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 10 februari 2020 @ 10:57:06 #294
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_191438592
12 Louis Meintjes 1992 NTT Pro Cycling Team + 02:26

Vision2020 gaat nog niet zoals gepland.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_191440384
Mooie Carlos stelt zwaar teleur.
pi_191452232
Max blijft aan zijn vertrouwen werken
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 11 februari 2020 @ 08:57:04 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_191452249
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2020 08:55 schreef Steven184 het volgende:
Max blijft aan zijn vertrouwen werken
Verliezen van een Maleisir :')
pi_191452338
Dat moet beter inderdaad.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 11 februari 2020 @ 09:06:56 #299
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_191452357
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2020 08:57 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Verliezen van een Maleisir :')
Bij het baanwielrennen heb je ook een zo'n hele snelle.
  Moderator dinsdag 11 februari 2020 @ 09:32:13 #300
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_191452658
Waarom sprint Rajovic weer niet mee?
pi_191452708
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 februari 2020 08:57 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Verliezen van een Maleisir :')
Met een volledig opengeritste trui ook nog. :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')