abonnement Unibet Coolblue
pi_191534416
Op Videoland Een man die Ove heet gezien. Een verfrissende film over een man die overkomt als een control freak met een slecht humeur. Langzaam ontvouwt zich echter het verhaal over het hoe en waarom. Hartverwarmende en soms ook grappige film. Zou hem 8/10 geven
  Moderator maandag 17 februari 2020 @ 11:31:10 #252
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_191550231
De beentjes van st.hildegard



Ik vond het een erg vermakelijke film, een scenario van herman finkers over een man die door zijn vrouw nogal bemoederd wordt en daar wel een beetje zat van is. De film laat op een leuke luchtige manier zien dat er vele manieren zijn van liefhebben en hoe relaties mis of goed kunnen lopen. Deze film doet dit zonder een oordeel te vellen over wat nou goed is en wat slecht, en dat vind ik wel verfrissend. Dus geen gemoraliseer en geen zo zou het eigenlijk moeten zijn maar eerder een zo is het nou eenmaal soms. De film is volledig in het twents en dat komt niet geforceerd over, ook de omgang met niet twenten is wel herkenbaar. Al met al vond ik het een erg leuke film die grappig is maar je ook wel laat nadenken over hoe je zelf in relaties staat. Ook is het best wel actueel omdat het ook het man/vrouw denken in nederland goed weergeeft en zelfs dat door verschillende generaties. Geen woke amerikaanisme maar een oerhollands "wat moet zo'n vent nou als een vrouw niet alles voor hem regelt, dat redt ie niet" :P

Voor de liefhebbers van de wat onderkoelde droge humor waar finkers bekend om staat is er ook genoeg te genieten.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 17 februari 2020 @ 12:55:25 #253
61661 Ang3l
The Right Kinda Wrong
pi_191551161
Booksmart



On the eve of their high school graduation, two academic superstars and best friends realize they should have worked less and played more. Determined not to fall short of their peers, the girls try to cram four years of fun into one night.

Hij kreeg destijds goede recensies en ik wilde hem in de bios (beperkt te zien) al gaan kijken, maar dat was er nooit van gekomen. Tot dit weekend, op dvd. Wat een heelrijke film :D Het genre is gewoon high school comedy, maar soms zit daar ineens een film tussen die welsiwaar redelijk cliche is, maar het genre wel weet te overstijgen met scherpe humor en t hart op de goede plaats. Dat was The Easy A al voor mij ( O+ ), en nu kan deze er bij. Echt genoten O+

IMDB: 7.2
Ik: 8.5
L'Amour menaçant:
Qui que tu sois, voici ton maître. Il l'est, le fût ou le doit être.
  Moderator vrijdag 21 februari 2020 @ 10:43:16 #254
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_191612484
The Whistler



quote:
De internationale filmwereld bombardeerde vanaf halverwege de jaren nul een groep rauwe, realistische portretten van het dagelijks leven in Roemenië tot een filmgolf. De makers zelf hebben zich daar altijd tegen verzet. Hoe meer films ze maken, hoe meer de weerleggingen van de regisseurs die onder de Romanian New ­Wave worden geschaard bevestigd lijken te worden. Hoe verder de carrières van makers als Radu Jude en Cristi Puiu vorderen, hoe meer hun films immers uiteenlopen.

The Whistlers, de vijfde speelfilm van Corneliu Porumboiu, die wordt beschouwd als een van de kernleden van die Romanian New Wave, is daarvan het nieuwste bewijs.

De film kan bijna niet verder af staan van de centrale kenmerken van die stroming: geen alledaagse levens maar een fantasierijk misdaadverhaal vol grootse personages; geen grauw realisme maar kleurrijke en vet aan­gezette stilering. Toch past hij naadloos in de carrière van Porumboiu, die in al zijn films een speelse interesse toont in de absurditeit van de processen die onze levens besturen.

The Whistlers kan door de oplettende kijker zelfs gezien worden als een soort vervolg op zijn tweede speelfilm, Politist, Adjectiv (2009). Ook in die film was hoofdrolspeler Vlad ­Ivanov te zien als politieagent. Waar hij daar de autoritaire chef speelde, is zijn personage ­Cristi in The Whistlers echter lager van rang. Dat gebrek aan macht compenseert de corrupte Cristi door van twee walletjes te eten.

Lokale fluittaal
Dat we ons hier ver van de groezelige alledaagsheid van de Romanian New Wave begeven, toont Porumboiu direct in de swingende openingsbeelden van de film. Daarin zien we een zonovergoten boottocht richting het Canarische eiland La Gomera, terwijl Iggy Pops gedreven hit The Passenger (eerder zo opvallend gebruikt in Trainspotting) klinkt op de soundtrack.

Cristi reist naar het eiland om er een lokale fluittaal te leren. De gefloten klanken werden door de inheemse bevolking van het eiland van oudsher gebruikt om over grote afstanden met elkaar te communiceren. Voor Cristi’s criminele opdrachtgevers is het een middel om afluisterende politieagenten te slim af te zijn.

Het is het begin van een vertelling die door Porumboiu doelbewust ingewikkelder wordt gemaakt dan ze in feite is. Hij speelt met de chronologie en leidt af met ogenschijnlijk clichématige elementen uit vele klassieke film noirs – van een matras vol cash tot de klassieke femme fatale Gilda, een spetterende doorbraakrol voor Catrinel Marlon.

Toch schuilt onder al die speelse genrespelletjes wel degelijk een serieus fundament. Tussen de regels door hamert Porumboiu erop dat surveillance in ons leven alomtegenwoordig is geworden. Daar valt niet tegenop te fluiten.
Een Roemeense film noir die zich deels afspeelt op het Canarische eiland La Gomera? Met een femme fatale waar je u tegen zegt? Yes please! En ook omdat we net terug zijn van een bezoek aan de Canarische eilanden wilde we deze film zien.

Geen uitzonderlijk verhaal, los van de lokale fluittaal, maar zeer stijlvol gefilmd en naar die hoofdrolspeelster kan ik uren kijken.

IMDB: 6,6/10 (????????????????????)
Ik: 7,9/10
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  vrijdag 21 februari 2020 @ 10:54:00 #255
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_191612609

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez (TV Mini-Series 2020) - IMDb
Docu op Netflix. Damn, wat een rare plottwists af en toe. Alleen is het geen fictie en was het echt zijn leven. Een serieuze aanrader.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_191614578


Weathering with You

een film die ik al een tijdje wilde zien, en absoluut geen spijt van heb dat ik hem gezien heb in de bios..
mooie film ^O^ (en de animatie is ook geweldig, weer eens wat anders dan al dat 3D geweld van pixar enzo)
verhaal is wel enigsinds voorspelbaar, maar dat is vaak met dit soort films..
8,5/10
pi_191620057
Running man met mijn idool Arnold. De eerste keer dat ik hem zag en ik was diep onder de indruk. Een combinatie van persiflages op Amerikaanse shows en PVV/FvD-gepeupel.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_191632368


Total Recall (1990)

Buitengewoon ijzersterke verfilming van Philip K Dick's science fictioni. Wat heb ik genoten zeg. Het personage Douglas Quaid heeft dromen over de planeet Mars en besluit bij het bedrijf Rekall kunstmatige herinneringen te kopen. Waarom? Omdat het kan in deze wereld, zo kan hij genieten van een ander leven dat in zijn hoofd als werkelijkheid beschouwd wordt. Tijdens de procedure van de valse herinneringen gaat er iets mis. Verklaring: misschien bleken die herinneringen/dromen toch wél echt te zijn... Of juist toch niet? Gaat het zien. Er wordt ontzettend goed gespeeld met de thema's van cyberpunk: identiteit, realiteit, perceptie, simulacra, megabedrijven, autoritaire regeringen, enzovoort.

9/10, een echte klassieker voor mij. En wat een held was Philip K Dick met het bedenken van deze cyberpunk-achtige verhalen.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191645594
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 februari 2020 17:36 schreef Soury het volgende:

[..]

Ik denk dat deze film lastig is. Als je de Sharon Tate geschiedenis niet kent en je weet niet wie Roman Polanski is, Bruce Lee of Steve Mc.Queen en er zaten meer grapjes in. Dan is het best een hap :P Ik heb er van genoten 9
En de Manson Family dan ook. Ik weet precies wie bovenstaande allemaal zijn en ik vind niet dat je dat per se hoeft te weten om te film te kunnen waarderen ofzo. Zeker het gedeelte van Polanski niet, want het einde liep echt totaal anders als dat het in realiteit is gebeurd.

Ook al snapte ik de film prima, ik vond het echt een boutfilm. Heb 'm met moeite kunnen afkijken. De laatste 5 minuten vond ik eigenlijk nog het beste.
  maandag 24 februari 2020 @ 13:42:55 #260
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_191662576
quote:
2s.gif Op maandag 17 februari 2020 11:31 schreef Bosbeetle het volgende:
De beentjes van st.hildegard

Voor de liefhebbers van de wat onderkoelde droge humor waar finkers bekend om staat is er ook genoeg te genieten.
Deze zou ik zo graag zien, maar ik denk niet dat ie in Argetninië in de bioscoop terecht komt :D

Eergisteren deze (Netfli)x:



Ramón heeft zijn leventje redelijk voor elkaar: goeie baan, vrouw, kind... en een onhandelbare schoonvader, maar dat terzjide :P Zijn wereld stort echter in elkaar als bij hem MS wordt ontdekt. Tijdens één van de eerste behandelingen zegt een medepatient dat ie over een tijd geen 100m meer kan lopen en dat zint Ramón niet. Hij gaat trainen voor de Iron Man. Film gebaseerd op een waargebeurd verhaal (aan het eind zie je de echte Ramón, zakdoeken bij de hand).

IMDB: 7,5
Flipsen: 9-

Gisteravond (Netflix):



Verhaal over "Van Tuyl" die een ondergrondse bank runt tijdens de tweede wereldoorlog, om families te helpen (de term bank is misschien niet helemaal juist in deze). Het begint een beetje warrig, vooral als je niet bekend bent met het (waargebeurde) verhaal, maar na verloop van tijd wordt het allemaal wel duidelijk. Indrukwekkend verhaal, goed geacteerd (hoewel ik niet bepaald fan ben van Barry Atsma) en ik vond het wel apart dat ik dit helemaal niet wist. Dacht toch dat ik redelijk goed op de hoogte was van wat er in de tweede wereldoorlog is gebeurd, heb er vroeger veel boeken over gelezen maar dit verhaal kende ik niet. En aan het eind van de film begreep ik ook waarom :P

IMDB: 6,9
flipsen: 7
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 24 februari 2020 @ 14:10:49 #261
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_191662990
The Gentlemen



quote:
The Gentlemen volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen krijgt Mickey te maken met complotten, intriges, omkoping en chantage in een poging alles van hem af te nemen.

Matthew McConaughey krijgt in The Gentlemen ook te maken met verschillende criminelen die het op zijn wiet imperium gemunt hebben, en ook zij worden niet gespeeld door de minste namen. Zo zien Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Henry Golding, Colin Farrell, Jeremy Strong, Eddie Marsan en Hugh Grant voorbij komen in deze actievolle film.
Guy Ritchie keert weer terug naar de Engelse misdaad. Geweldige film in lijn met Lock, Stock & Two Smoking Barrels en Snatch. Geweldige humor en muziek, strakke actie, leuke types (Hugh Grant is meesterlijk als private detective, Colin Farrell als coach ook) en het verhaal zit ook goed in elkaar. Leuke vondst met The Toddlers (zien is begrijpen wat ik bedoel) en de naam van het bier op de tap (eerste seconden van de film te zien). Avondje vermaak gegarandeerd. Aanrader!

IMDB: 8,1/10
Ik: 8,9/10
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 24 februari 2020 @ 15:11:06 #262
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_191664026
quote:
14s.gif Op maandag 24 februari 2020 14:10 schreef UIO_AMS het volgende:
The Gentlemen

[ afbeelding ]
[..]

Guy Ritchie keert weer terug naar de Engelse misdaad. Geweldige film in lijn met Lock, Stock & Two Smoking Barrels en Snatch. Geweldige humor en muziek, strakke actie, leuke types (Hugh Grant is meesterlijk als private detective, Colin Farrell als coach ook) en het verhaal zit ook goed in elkaar. Leuke vondst met The Toddlers (zien is begrijpen wat ik bedoel) en de naam van het bier op de tap (eerste seconden van de film te zien). Avondje vermaak gegarandeerd. Aanrader!

IMDB: 8,1/10
Ik: 8,9/10
Bios of Netflix?
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  Moderator maandag 24 februari 2020 @ 16:19:23 #263
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_191665405
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2020 15:11 schreef flipsen het volgende:
Bios of Netflix?
Bios.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  Admin maandag 24 februari 2020 @ 16:21:25 #264
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_191665440
Ik kan iedereen die genoten heeft van de originele Karate Kid films van harte de Youtube Red serie Cobra Kai aanbevelen. Neemt zichzelf niet te serieus, maar weet precies de juiste balans te vinden tussen humor, drama, nostalgie en actie, met als basis de oorspronkelijke acteurs uit de films.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
  Moderator maandag 24 februari 2020 @ 16:59:26 #265
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_191665990
The professor and the madman



Erg leuke hollywood film (ook al is het een engelse film het voelt hollywoodiaans) over de man die de oxford dictionary heeft geschreven. Om dit voor elkaar te krijgen heeft hij de hulp ingeschakeld van lezers, één van die lezer levert erg veel woorden in en blijkt een extreem goed gevoel te hebben voor taal. Het blijk ook een veroordeelde moordenaar te zijn met psychische problemen. Ik was erg onder de indruk van sean penn die de madman speelt ook Nathalie Dormer speelt een overtuigende rol, ook Mel Gibson is geloofwaardig. Al met al een erg mooie film over vriendschap, loyaliteit en taal.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_191675644
quote:
14s.gif Op maandag 24 februari 2020 14:10 schreef UIO_AMS het volgende:
The Gentlemen

[ afbeelding ]
[..]

Guy Ritchie keert weer terug naar de Engelse misdaad. Geweldige film in lijn met Lock, Stock & Two Smoking Barrels en Snatch. Geweldige humor en muziek, strakke actie, leuke types (Hugh Grant is meesterlijk als private detective, Colin Farrell als coach ook) en het verhaal zit ook goed in elkaar. Leuke vondst met The Toddlers (zien is begrijpen wat ik bedoel) en de naam van het bier op de tap (eerste seconden van de film te zien). Avondje vermaak gegarandeerd. Aanrader!

IMDB: 8,1/10
Ik: 8,9/10
Heb deze ook afgelopen weekend gezien. Vooraf niets over de film gehoord dus ging er blanco in. Eerst 15 minuten moest ik er echt even in komen om het verhaal en de rolverdeling te snappen. Daarna gaat de film echt los met soms hilarische en verrassende wendingen geheel in de stijl van Ritchie. Vond Colin Farrell nog het leukste personage. Kan inderdaad beamen dat het een aanrader is 9/10
  Moderator dinsdag 25 februari 2020 @ 10:30:50 #267
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_191675817
Uncut gems



Zelden een film gezien waar echt letterlijk iedereen in de film een vervelend personage is. Niet dat dat persee de film slecht maakt maar het maakt het wel heel vervelend om naar te kijken. De hoofdpersoon is een op adrenaline lopende gok verslaafde, en juwelen handelaar die amper een zin af kan maken. Hij wordt achterna gezeten door zijn geldschieters die allemaal van het type louche zakenman zijn. En omringt zich verder door zijn onsympathieke vrouw, ditto minnares, en een horde bling bling mannetjes die bij hem juwelen kopen. Hoewel het waarschijnlijk het gok wereldje goed weergeeft zijn het dus allemaal karakters waar ik in de echte wereld heel snel ver vandaan zou lopen.Verder is alles zo chaotisch gefilmd dat ik al binnen 10 minuten zoiets had van haal eens adem kerel! Verder is niemand in de film sympathiek of ook maar één moment bezig met anderen om hem of haar heen. Kortom erg onplezierige film over een onpezierige wereld.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_191678567
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 10:30 schreef Bosbeetle het volgende:
Uncut gems

[ afbeelding ]

Zelden een film gezien waar echt letterlijk iedereen in de film een vervelend personage is. Niet dat dat persee de film slecht maakt maar het maakt het wel heel vervelend om naar te kijken. De hoofdpersoon is een op adrenaline lopende gok verslaafde, en juwelen handelaar die amper een zin af kan maken. Hij wordt achterna gezeten door zijn geldschieters die allemaal van het type louche zakenman zijn. En omringt zich verder door zijn onsympathieke vrouw, ditto minnares, en een horde bling bling mannetjes die bij hem juwelen kopen. Hoewel het waarschijnlijk het gok wereldje goed weergeeft zijn het dus allemaal karakters waar ik in de echte wereld heel snel ver vandaan zou lopen.Verder is alles zo chaotisch gefilmd dat ik al binnen 10 minuten zoiets had van haal eens adem kerel! Verder is niemand in de film sympathiek of ook maar één moment bezig met anderen om hem of haar heen. Kortom erg onplezierige film over een onpezierige wereld.
Ik vond 'm GENIAAL en zat constant letterlijk op het puntje van m'n stoel, leefde ook erg met Sandler mee. De beste rol van Adam Sandler tot nu toe mijns inziens, eventueel na The Cobbler.
pi_191678634
quote:
14s.gif Op maandag 24 februari 2020 14:10 schreef UIO_AMS het volgende:
The Gentlemen

[ afbeelding ]
[..]

Guy Ritchie keert weer terug naar de Engelse misdaad. Geweldige film in lijn met Lock, Stock & Two Smoking Barrels en Snatch. Geweldige humor en muziek, strakke actie, leuke types (Hugh Grant is meesterlijk als private detective, Colin Farrell als coach ook) en het verhaal zit ook goed in elkaar. Leuke vondst met The Toddlers (zien is begrijpen wat ik bedoel) en de naam van het bier op de tap (eerste seconden van de film te zien). Avondje vermaak gegarandeerd. Aanrader!

IMDB: 8,1/10
Ik: 8,9/10
Klinkt toch wel als een film die ik moet zien (als groot liefhebber van Lock Stock en Snatch) :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  dinsdag 25 februari 2020 @ 14:44:28 #270
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_191678894
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 14:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik vond 'm GENIAAL en zat constant letterlijk op het puntje van m'n stoel, leefde ook erg met Sandler mee. De beste rol van Adam Sandler tot nu toe mijns inziens, eventueel na The Cobbler.
Ik vond hem ook geniaal en ben een redelijke Sandler-hater :D
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  dinsdag 25 februari 2020 @ 14:45:37 #271
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_191678904
quote:
0s.gif Op maandag 24 februari 2020 16:21 schreef Danny het volgende:
Ik kan iedereen die genoten heeft van de originele Karate Kid films van harte de Youtube Red serie Cobra Kai aanbevelen. Neemt zichzelf niet te serieus, maar weet precies de juiste balans te vinden tussen humor, drama, nostalgie en actie, met als basis de oorspronkelijke acteurs uit de films.
In die 100 Metros film die ik noemde zat nog een leuke verwijzing naar Karate Kid :D
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_191678915
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 14:44 schreef flipsen het volgende:

[..]

Ik vond hem ook geniaal en ben een redelijke Sandler-hater :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door Mike op 25-02-2020 20:21:34 ]
  Moderator dinsdag 25 februari 2020 @ 15:00:49 #273
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_191679070
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 14:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik vond 'm GENIAAL en zat constant letterlijk op het puntje van m'n stoel, leefde ook erg met Sandler mee. De beste rol van Adam Sandler tot nu toe mijns inziens, eventueel na The Cobbler.
Ik leefde juist helemaal niet mee,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik kon de hoofdpersoon bij al zijn keuzes echt niet begrijpen. En dan was zijn manier van doen ook nog eens bloedirritant. En meer dan de helft van de film bestaat uit mensen die door elkaar heen schreeuwen en elkaar niet laten uitpraten.

[ Bericht 4% gewijzigd door Bosbeetle op 25-02-2020 15:09:57 ]
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_191680320
Net Midsommar gezien, wat een enorm vage film. Freaky stelletje Zweden zeg, damn. Weet nog niet wat ik ervan moet vinden, maar hij had zeker een hoge WTF factor.
  dinsdag 25 februari 2020 @ 17:07:17 #275
271695 EP3
Curiouser and curiouser!
pi_191680834
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 februari 2020 15:00 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Ik leefde juist helemaal niet mee,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik kon de hoofdpersoon bij al zijn keuzes echt niet begrijpen. En dan was zijn manier van doen ook nog eens bloedirritant. En meer dan de helft van de film bestaat uit mensen die door elkaar heen schreeuwen en elkaar niet laten uitpraten.
Ik zie die film eerder als n karakterstudie ( van een megalomane gokker/tikkende tijdbom ). In dat opzicht is de film aardig geslaagd. Die hectische sfeer is uiteraard heel bewust gekozen en past er mi goed bij. En Sandler speelt verder de rol van zijn leven. Ik kreeg zowaar medelijden met 'm. Terwijl ie feitelijk bloedirritant is. Oscarwaardige prestatie.

Maar afgezien daarvan vond ik de film ook niet bijster interessant.
"Now which way do we go?" - Dorothy Gale
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')