abonnement Unibet Coolblue
pi_188744171
Loj welkom! Fijn dat je me af komt lossen.

@minilot die peutertrekjes zijn o.a. Bij me wegrennen als ik net beide handen vol heb op een plek waar het niet veilig is (winkel uit, op een parkeerplaats etc; deed ze eerder niet!)
Als het echt nee is zegt ze tegenwoordig: ‘NEE, HEMELMAAL!!!’ Zo van No way, die toon erbij ook! :D
Heel bepalend in àlles, maar daar vinden we opzich prima onze weg in. Met veel
dingen laat ik haar gewoon kiezen uit mijn voorselectie. Maar het gaat dan ook om dingen als dat ik op het gras moet blijven staan tot ze binnen is en dan mag ik ook pas naar binnen; met de trap oplopen mag ik niet meer achter haar lopen en moet beneden wachten tot ze boven is, dan mag ik pas. En dan ondertussen bezig zijn met mij in de gaten houden i.p.v. concentreren op het traplopen. :X
Ze heeft dit weekend ook geen middagdut gedaan. Gisteren weigerde ze te slapen voor het feestje en is ze dus van 8:30 tot 22:30 wakker geweest. Optimaal genieten van haar verjaardag. :') Van 22:30 tot 9:30 geslapen; vandaag bewust geen middagslaap laten doen omdat ze dan vanavond weer te laat erin zou liggen. Morgen begint het normale leven weer en dus ook het vroege opstaan. Missie lijkt gelukt want ze slaapt net.

Ze heeft gisteren ook echt genoten van haar verjaardag. Heerlijk om te zien. Ze vond alles leuk en kaarsjes uitblazen heel tof.
Morgen mag ze trakteren op de opvang, zal ze vast ook heel leuk vinden.
En nu ga ik hier echt afscheid nemen en me melden in het peutertopic :W
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')