abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:00:11 #1
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216453
registreer om deze reclame te verbergen
ed39018df56fb7a4e56755dd4928b3a0.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
2vdlnac.gif
Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal

8b23781dedd6a1d99dcfec9df4233a09.png

Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:00:30 #2
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216454
Dagsluiting. De titel voor vandaag: Goede intenties.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Twaalf uur. Er komen vrachtwagens met straatstenen binnen. Er liggen gigantische bergen bij de silo. Ben benieuwd wie ze gaat leggen.

Half een. Maris wil Jessie om haar heen als ze in de kuil aan het werk is. Zeker bang voor het ordinaire werkvolk.

Kwart voor een. Jessie hoort de brievenbus. Hij haalt er twee setjes enveloppen uit. Een voor hemzelf en een voor Dyl. Dyl leest post van zijn ouders. Hij leest emotieloos zo lijkt het. Maar dat is Dyl. Altijd een strakke kop. Er staat nieuws in de brief van Dyl. Tim heeft verkering met een griet, Lisanne heet ze, die al twee keer op het terrein is geweest staat te lezen in de brief van Kay. Ze was een klant van de tattooshop.

Een uur. Jordy is blij met de complimenten die Kay stuurt over hem. Iedereen wil met Kay op de foto. Ze zal wel de heldin van het dorp zijn. Kay gaat met Maikel, Sas en Max naar een festival. Ze heeft ook kontakt met Mike en Manon gehad.

Jessies vader moet weer naar het ziekenhuis voor zijn hart. Hij zal waarschijnlijk weer gedotterd moeten worden.

Half twee. Brandon, Jordy en Franny zijn bezig met straten. Ze hebben nog maar 1 werkende kruiwagen. Het wachten is dus op Rob de koerier om een extra kruiwagen en een extra wiel voor de andere kruiwagen langs te brengen. En we zijn weer in SL city.

Kwart voor twee. Maris prikt thuis sateh om te ontspannen. Vroeger toen ze in een snackbar werkte heeft ze onder de knie gekregen.

Ze werken aan een plan voor een rommelmarkt. Maris zegt of een kofferbakverkoop. Kunnen ze ook al hun eigen rommel verkopen. Alles behalve de jurkjes van Maris. Gerrit wil op vakantie na zijn vertrek uit Utopia.

Andrea heeft kontakt met een bedrijf in micro blading. Het vraagt een investering van 700. Nou is natuurlijk de vraag of Jessie daar mee akkoord gaat.

Half drie. Gerrit staat in de vijver en zoals gebruikelijk doet hij niks nuttigs. Het hitteprotocol lijkt voor de rest vergeten.

Volgens Sjel heeft Frennie gezegd dat de enige manier om Sjel kapot te maken is om met Ger te gaan. Ze gaat nu Frennie aanspreken, maar vertelde het eerst aan Lex, confwruttweren schreeuwt Lex. Wie heeft Shelley deze roddel aangepraat.

Franny is trots dat ze Ger haar nest heeft uitgebonjourd. Ik ben ook trots op haar. Niet omdat ik haar de sex niet gun maar vooral omdat ze een gevoel van eigenwaarde begint te ontwikkelen. Gisteravond, onder weg naar de rookcel, liep ze in zichzelf te oefenen hoe ze het ging zeggen. Maar ik ben blij dat de Febo ingreep om haar te steunen. Ger droop af terug naar de tent. Maar die gluiperd zal het toch blijven proberen heb ik zo'n donkerbruin vermoeden.

Humoristisch bericht van de middag.

ANTPQ-36 schreef het volgende in een antwoord op Chea49:

Nooit gehoord van een hartspecialist die oordruppels uitdeelt. Dokter Hiske is allround? _O-
Yep, die rooie ken alles, hebt ze van naariska.
Van teen tot kruin.
Van kruis tot huig.
Het kruiden vrouwtje van utoop.
Hoe heete dat andere bekende kruiden vrouwtje ook al weer, die van:
"Met een takje dille tussen de bille moet het wel weer wille"
Klazien?
Uit?
Balk?
Ben het ff kwijt maar Sheldel zal het ff voor mij googelen.

Einde bericht.


Drie uur. Shelley en Jordy praten over turks eten. Jordy houdt niet van Cigkfte. Cigkfte is een gerecht uit Turkije dat wordt gemaakt van rauw vlees, bulgur en pittige kruiden. Doorgaans wordt rundvlees of lamsvlees gebruikt dat geen enkel vet of aderen bevat. Er bestaat tevens een variant zonder vlees. Bij Jordy thuis koken zijn ouders allebei.

Ger komt nog even Shelley afzeiken. Maar zij heeft schijt aan hem. Hij is nu wel echt over Shelley heen gezien zijn gedrag tegen haar.

Half vier. Hiske wordt schoonmakster als ze uit Utopia is. Een eerzaam beroep. Eerzamer dan wat ze nu loopt te kloten met de zielen van mensen. We gaan weer van SL naar SL.

Vier uur. Mylene en Andra zijn weer lekker aan het schilderen. Ze hebben een goed gesprek. Jordy komt erbij hij heeft een bloedende teen.

BloesBloes schrijft het volgende:

@Paco55
Kom maar weer tevoorschijn hoor Paco, jij kijkt nu eenmaal graag naar spelende mensen en Franny speelt wat af, maar pas op het is ook een manipulatief meiske dat een vreemd spelletje speelt;

Malle Franny kom
Malle Franny kom hier
Lekker stuk, malle meid
Lekker dier van plezier
Een zoen op je vulva
Malle Franny, lellebel van Utopia! *O*

Einde bericht.


Half vijf. Shelley en Merel zitten nog steeds te vissen. Ze willen dat er een paar hunks binnen komen. Ik hou niet van vis TV.

Kwart over vijf. Merel wil weer een groot evenement organiseren. Met Dr Hazes en de release van de Jessie en Gerrit songs. Ger wil een podium van pallets bouwen. Merel gelijk schateren om de suggestie dat Ger gaat werken. Er moet een green screen komen achter het podium zodat er later ander spul achter de clip gemonteerd kan worden.

Kwart voor zes. Andrea en Mylene schilderen nog steeds. Adriaan tegen Jens als ik over vier jaar nog geen vrouw en kinderen dan is het over. Hij wil geen oude vader zijn. En ook de technologie zoals mobiele telefoons staat hem ook tegen vooral bij kinderen. Een beetje vrije school achtige gedachten.

Zes uur. Dyl kookt en de rijst is aangebrand. De portabello's schijnen lekker te zijn. Maris gaat vandaag vroeg naar haar nest. Merel trots omdat er negen bestellingen zijn binnengekomen voor haar nieuwe kollektie. Ger ligt ook al op zijn nest.

Half zeven. Andra en Shelley hebben bonje bij het atelier. Ze willen weten hoe het zit met het verjaardagsgeld. Jessie wordt woedend en dreigt weer dat zij dan maar de finance gaan doen. En weer SL.

Maris, Hiske en Gerrit in de tent over Kay en Maikel roddelen. Hiske heeft honger. Ze gaan nu eten. Allemaal aan de grote tafel in de keuken. De rijst is twee keer aangebrand dus Dyl verontschuldigd zich dat er zo weinig te eten is.

Kwart over zeven. Zakgeld gate loopt nog steeds. Jessie heeft de boekhouding creatief aangepakt en heeft nu weer 41 zakgeld. Knap als je bedenkt dat hij vorige week nog hengels en zooi kocht van zijn zakgeld. Hij is een echte zwarteband oplichter eerste klas.

Gerrit heeft van Shelley gehoord dat Franny haar had gevraagd om hulp om van Gerrit af te komen. Hij vroeg het aan haar. Zij kon het niet ontkennen en hij was beledigd. Zij wilde het verder uitleggen, maar het hoefde niet van hem. Toen had zij met Shelley (vragen hoe het zat)gesproken. Toen ging ze naar Gerrit om het uit te leggen/praten, want Gerrit was boos weggelopen.

Acht uur. Er worden plenty foto's geschoten van Mylene,Shelley en Franny. Ze zijn voor de panties waar Mylene model voor is. Jordy schiet en Lexy geeft aanwijzingen. De mevrouw van de pantys wil foto's met en zonder kleren. Foto's met zonder kleren zijn vast populair met deze modellen er op. En weer eindeloze bomenpracht.

Kwart voor negen. Op het plateau zitten Lexy, Shelley en Hiske te praten over een mogelijke komende verhuizing onder de dames. Franny komt er bij. Jordy komt er ook bij. Alleen Merel is er niet bij.

Negen uur. Ik heb visite. Ze kijken geen Utopia dus streams uit. En dus geen dagsluiting schrijven. Maar zo gauw ze weg zijn ben ik terug.

Kwart over elf.

BloesBloes schrijft aan SpaPaars het leukste bericht van de avond:
Ja maar ...!

Je moet voorzichtig zijn, vooral hier.
Zeker, kijk naar Paco vanmiddag, n verkeerde opmerking en hij werd meteen opgejaagd als een konijn. Die man zit nu nog schichtig en happend naar adem om zich heen te kijken -O-

Einde bericht.


Half twaalf. Adriaan en Brandon vullen kruiwagens met stenen. Jens nog steeds aan het straten. Maris ligt natuurlijk allang in haar nest te rotten.

Dylan achter de PC. Mylene in bed. Hiske ook al slapen. Maris in bed. Gerrit ook. Andrea en Shelley ook onder zeil. Captain Snorkel leest in bed. Merel en Franny in Franterpalace.

Twaalf uur. Brandon en Dylan zitten ieder achter een PC. Dyl beweegt zelfs. Dit zijn unieke beelden want normaal zit hij er bij als een levend standbeeld. Jens is inmiddels in bed beland. Die zal ook wel moe zijn na een avond straten. Brandon was ook nog laat aktief. Ik zag hem in het badhuis zijn tandenpoetsen en gaan douchen. Denk dat Dyl nog achter de computer zit. Zo brengt hij zijn avonden/nachten door denkend aan zijn meissie.

Twee uur. Dylan komt het badhuis uit. En zoekt de caravan op. Zo te zien kruipt hijzo zijn bed in.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:05:06 #3
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216462
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216463
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 02:53 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Ja de gefrustreerden springen er altijd weer uit. Ik ben slecht een beetje infantiel omdat ik een dagsluiting wil brengen voor iedereen. Maar ik weet wat er gebeurd als ik hem plaats. Dan valt de Cos stil. Gisteravond was er zo een. Ik post en vervolgens schrijft er hier niemand meer voor uren. Ik wil de Cos levendig houden. Dat is mijn enig streven..
Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
pi_188216465
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Paco55 het volgende:
Dank je wel Wildstar voor je lapo.
Jij ook bedankt Paco voor het openen ;) ^O^
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:08:49 #6
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188216469
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188216471
registreer om deze reclame te verbergen
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216472
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:09 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
Ja Adriaan en Andrea.
pi_188216473
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:08 schreef snetje het volgende:
Goede intenties mijn reet!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
wat is er met je bibs? huh....
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:10:54 #10
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216474
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:05 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Wanneer dat je je enige streven is... dan graag verder in dm. (Niet nu). Mensen lezen je sluiting met plezier....(Ow en intussen staat ie er weer :D ) en misschien is t dan ook een sluiting.. van de dag. Duveltje staat klaar. Cos is slechts een uitingsvorm. Geen .................

Grtz SV
De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216475
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:14:50 #12
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216477
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:12 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Ik vind die 301 soms al vermoeiend genoeg... maar goed. Trust.
Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216480
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:14 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Het bleef toch totruim drie uur levendig in de Cos. Daar heb ik een kick van.Welterusten allemaal.
Welterusten Paco.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:16:46 #14
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216481
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:16 schreef wildstar het volgende:

[..]

Welterusten Paco.
Welterusten Wildstar.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216487
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Paco55 het volgende:

[..]

De volgende Duvel Cashmere staat hie alweer te bruisen.Zij die wachten op de dagsluiting zijn uitermate welkom. Ik wil best wachten met plaatsen tot een Cos vol is. Toch weer 150 late night berichten gescored.
Cheers, ach waarom niet .... ^O^
M'n buurvrouw vindt t vast minder leuk
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:19:52 #16
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216488
Mariska staat op :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:25:22 #17
215090 Braindead2000
DO NOT FEED!!!
pi_188216490
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 juli 2019 22:20 schreef puzziepie het volgende:
[ afbeelding ]
WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:26:12 #18
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188216491
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:10 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

wat is er met je bibs? huh....
De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136
4c76710ca5e17c77257febe6474cb25f.png

Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:30:33 #19
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188216499
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:25 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

WTF is dit? Waarom steekt het zelffbenoemde diva'tje haar gigantische uitgelubberde reet uit de deur? Zit ze te schijten? Ruften? Of hoopt ze op iets anders?
Als het een vent was zou ik denken dat hij wacht op een rukwind. In haar geval denk ik aan het drogen of luchten van de rosbief.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
pi_188216510
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:26 schreef snetje het volgende:

[..]

De dag afsluiting had gewoon in de SV gekund .. en hier in de COS netjes om 24.00 zodat iedereen op tijd naar bed had gekund en er 's morgens weer mee kan opstarten ...

Maar nee het moet ook nog eens in het begin van een topic staan! Dat wordt alvast gemeld bij post 136
[ afbeelding ]

Nog 165 posten te gaan....met onzin...gewauwel ..alleen maar om dit topic vol te krijgen...
Sorry? :? :?
Weet je wat, ik koop een nieuw scroll wieltje voor je muis... moet ik ook met al die onzin hiero. Trusten schatje :*
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:50:02 #21
464488 Maria.
life is life
pi_188216513
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:09 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Gaat een lange saaie nacht worden.
Uurtje of 06:00 de eerste sporters?
dinsdag 05.15 ..was.. a3 wakker....en sporten met andrea en fran... :+

[ Bericht 0% gewijzigd door Maria. op 31-07-2019 03:58:47 ]
pi_188216516
Ow ja.. ontopic. Alles slaapt daaro.
Goed verhaal.
Goed plan.
Dag.

(huh @Maria ... 5:15 uur??)
off
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  woensdag 31 juli 2019 @ 03:59:12 #23
215090 Braindead2000
DO NOT FEED!!!
pi_188216524
quote:
3s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:30 schreef Paco55 het volgende:

[..]

Als het een vent was zou ik denken dat hij wacht op een rukwind. In haar geval denk ik aan het drogen of luchten van de rosbief.
Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
  woensdag 31 juli 2019 @ 04:01:24 #24
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216529
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:59 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
_O-
  woensdag 31 juli 2019 @ 04:02:58 #25
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  woensdag 31 juli 2019 @ 04:03:40 #26
140484 snetje
Een Y hoort erbij
pi_188216533
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:37 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Sorry? :? :?
Weet je wat, ik koop een nieuw scroll wieltje voor je muis... moet ik ook met al die onzin hiero. Trusten schatje :*
In de SC mag je me een schatje noemen :') Niet hier.....
Wie achter de kudde aanloopt ... loopt in de stront !!
pi_188216567
Geluidsman ook wakker bij de febo.
Tering herrie in ene keer.
3 min later gaat het wekkertje van A3 en hij komt z'n bed uit.
De haan kraait als hij de caravan uitstapt.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216571
Goffer, staat ie z'n eerste bak voer klaar te maken staat ie der ff een scheet uit te persen.
'T laatste stukje klonk alsof er een klein beetje vocht mee kwam.
Daarna ff en boer en A3 is weer ff van z'n overtollige gas af.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:17:55 #29
464488 Maria.
life is life
pi_188216573
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Goffer, staat ie z'n eerste bak voer klaar te maken staat ie der ff een scheet uit te persen.
'T laatste stukje klonk alsof er een klein beetje vocht mee kwam.
Daarna ff en boer en A3 is weer ff van z'n overtollige gas af.
_O- _O-
pi_188216579
?
We mogen niet meer verder genieten van dit ochtend ritueel van A3?
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:34:34 #31
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:35:24 #32
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216582
Maris mag wel opstaan nu, die heeft er ongeveer 10 uur slaap op zitten >:)
pi_188216584
Ach, straks de meisjes wakker.
Maar ben wel benieuwd waarom we diegene die wakker zijn niet mogen zien en horen, te veel werk?
Of mag de buitenwereld nie weten dat A3 al wakker is?
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216589
En er is weer levend beeld.
A3 klaar achter de computer en de eerste bak voer op.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216591
Dr maakt niet echt aanstalten om der nest uit te komen nadat A3 haar heeft gepord (porren= marine term voor wakker maken!!)
Geluid van toilet bezoek blijft ons gelukkig bespaart, volgen mij gaat A3 ff grootte bha doen.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:55:34 #36
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216596
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:55 schreef Flow3r het volgende:
:P
[ afbeelding ]
Ja, het beweegt.
Eg wakker is ze nog niet.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:56:27 #38
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:57:20 #39
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  woensdag 31 juli 2019 @ 05:58:01 #40
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216600
Da gekloot elke keer van die meiden met het aantrekken van die kwarktas houders.
Ondertussen nog geen beeld vanA3 , we weten dus niet of ie klaar is met de grootte bha.
Well geluid bij Dr
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216604
Mariska mag weer buiten beeld uitslapen van de regie
pi_188216606
Binnenpretje van A3 mogen we niet horen
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:04:09 #44
464488 Maria.
life is life
pi_188216607
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 05:35 schreef Flow3r het volgende:
Maris mag wel opstaan nu, die heeft er ongeveer 10 uur slaap op zitten >:)
tja...anders gaat ze door liggen....mja...als MARIS opstaat heeft ze natuurlijk WEER :+ bar slecht geslapen.... :+
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:04:13 #45
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216609
A3 mompelen. Zal wel man man man wat een ellende zijn
pi_188216610
A3 weer een error "brain not found"
pi_188216615
Lex schijnt ook al wakker te wezen
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:07:20 #49
464488 Maria.
life is life
pi_188216616
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:04 schreef wildstar het volgende:
A3 mompelen. Zal wel man man man wat een ellende zijn
Tijd is tijd bij a3....zo ben ik ook wel... ;) andrea is te laat...lol...aanname
pi_188216620
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216622
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Maria. het volgende:

[..]

Tijd is tijd bij a3....zo ben ik ook wel... ;) andrea is te laat...lol...aanname
Maar ze is er wel uit
pi_188216624
Tot gisteren avond heeft Adje laat gewerkt, maar hij is er even goed weer vroeg bij
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:08:17 #53
464488 Maria.
life is life
pi_188216625
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:06 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Lex schijnt ook al wakker te wezen
zonder te porren.... :+ ....
pi_188216626
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Dotteke het volgende:
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
Jij ook Dotteke :)
pi_188216627
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:07 schreef Dotteke het volgende:
Adje en Adrea zijn er op tijd bij deze morgen
Ja die wel
pi_188216628
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:08 schreef wildstar het volgende:

[..]

Jij ook Dotteke :)
Ja, helaas wel, heb de hele boel beneden al klaar
cfa44eb5be88effe1ef4b5d11f3e6c8c.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216630
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:09 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Ja die wel
Geen Maris he om 6 uur
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216631
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:09 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, helaas wel, heb de hele boel beneden al klaar
[ afbeelding ]
^O^ c_/
pi_188216632
A3 en Jens die niks doen hebben gister avond de Kuil afgestraat
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:11:26 #60
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216634
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:10 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Geen Maris he om 6 uur
En ze lag al om half 8 in bed :')
pi_188216635
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef wildstar het volgende:
A3 en Jens die niks doen hebben gister avond de Kuil afgestraat
Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:12:22 #62
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216639
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Flow3r het volgende:

[..]

En ze lag al om half 8 in bed :')
Ja, die valt meer en meer door de mand, met der hard werken

Andrea spreekt Adje aan op het feit dat als er wat is hij de hele dag boos kan blijven
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216640
fb27dd57446fbc98f12357bc775a247e.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216641
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Echt niet :N
pi_188216642
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:11 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, ze zijn echt tot laat doorgegaan.
Maar dat wordt niet gezien door team J, M, G, M
Kwestie van wie in een ander zijn tuintje wied ziet zijn eigen onkruid niet.
pi_188216643
Adje, die nooit wat doet heeft van de week het terrein opgeruimd in zijn eentje, een hele container vol
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216645
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:13 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Kwestie van wie in een ander zijn tuintje wied ziet zijn eigen onkruid niet.
Ja, zo jammer

Ook over Jens, dat die altijd maar in bed ligt
Hij werkt ook best veel en tot laat, maar volgens die 4 doet hij nooit iets
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216646
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:13 schreef Dotteke het volgende:
Adje, die nooit wat doet heeft van de week het terrein opgeruimd in zijn eentje, een hele container vol
Ja en snotkoker heeft het zakgeld weer kloppend gemaakt :(
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:15:10 #70
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216648
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:14 schreef wildstar het volgende:

[..]

Ja en snotkoker heeft het zakgeld weer kloppend gemaakt :(
Ja, ik las het. Hopelijk is er nu een keer volk op de markt die deze dingen verteld.
Doet die zogenaamd onschuldig dat die de boel niet oplicht maar te vertrouwen is
Die man heeft een onuitputtelijke bron met zakgeld
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216649
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216650
fee00a547d4c8c84b9fd6e0281a90be4.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216651
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
De boel oplichten
pi_188216652
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:16 schreef wildstar het volgende:

[..]

De boel oplichten
Oh ja, en dat noemen ze dan financiele malversatie, dan klinkt het duur.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216653
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:18 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh ja, en dat noemen ze dan financiele malversatie, dan klinkt het duur.
:Y
pi_188216654
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:15 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Maar wat doen "Die 4" dan eigenlijk feitelijk zelf?
Klagen over dat de rest niet genoeg geld binnenbrengt zodat zij dat dan niet kunnen uitgeven.
pi_188216656
Adje staat met sommige dingen niet graag in de schoen van Jessie
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216657
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:18 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh ja, en dat noemen ze dan[img] financiele malversatie[/img], dan klinkt het duur.
_O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216659
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216662
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:21 schreef Dotteke het volgende:
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
Is al weer de 3e dag Dot (goeie morgen trouwens ;) )
En lekker zonder de neus. Weer lekker ouderwets, voordat de berenboot binnen kwam.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216663
Ik ben benieuwd of met de vergadering straks de kosten van het verjaardags feest nog ter sprake komen?
pi_188216664
Adje denkt als hij zo gezond blijft leven als nu hij wel 110 wordt
Hoop je dat, vraagt Andrea
Nee, ik hoop dat met een jaar of 80 85 me hartje stopt
En als ik een mooi leven heb met het ook wel eerder.
Ik leef niet om te leven, zegt Adje
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216665
Ze gaan binnen kort beginnen met de vloer van de gym, zegt Adje
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216667
b8de34c731ba3898d45b1bf6e8fe2378.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216671
Sedonia ook nog in diepe slaap
pi_188216673
Oh, naartje is wakker
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216674
Jaaaaaa het is wakker (maris) -O-
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:27:11 #89
464488 Maria.
life is life
pi_188216675
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:21 schreef Dotteke het volgende:
Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat ik Adje in de vroege ochtend heb zien hardlopen.
klopt..... sinds de berg deed hij het niet meer....nu de laaste 3 dagen weer wel....
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:27:12 #90
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216677
Adje gaat straks eerst naar Spanje en dan naar Portugal
Adje gaat liften, als Andrea vraagt of hij altijd op gepikt wordt zegt Adje "Ja, ik heb al rare dingen meergemaakt joh".
Adje is een keer opgehaald met een dikke auto, vroeg die persoon of ik een hapje mee wilde eten.
Kwam ze bij dat huis was het een joekel van een huis. Die man zei binnen ik heb een rare man in me auto zitten, die eet een hapje mee. Ik kon er blijven slapen en alles zegt adje. Maar dat heeft hij niet gedaan
Adje had nog nooit zo lekker gegeten
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216678
Super manager is wakker
pi_188216681
Die komp de joert uitzetten alsof ze heb leggen gangbangen met 7 negerts.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216682
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef wildstar het volgende:
Super manager is wakker
d5e50e1032bad7785c57824f7deb5686.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:28:26 #95
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216685
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:28 schreef Dotteke het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O-
pi_188216686
HET heeft ff instructies gehaald bij de febo
pi_188216687
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Die komp de joert uitzetten alsof ze heb leggen gangbangen met 7 negerts.
Zou ze wel willen
pi_188216688
Goffer, ken die muil nog verder los.
Volgens mij zag ik der poepgaatje
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216690
34c025a6f21be54ec5625659fce898e3.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:30:19 #101
464488 Maria.
life is life
pi_188216691
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:27 schreef wildstar het volgende:
Super manager is wakker
onze verleidster... *O* *O*
pi_188216692
Nou, kom op met die sport streams FEBO!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216693
Jammer dat de beelden van Adje en Andrea naar Maris gegaan zijn
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216695
The sleeping beauty's
9d94896d66254523535b676bab50cb91.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216696
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef Maria. het volgende:

[..]

onze verleidster... *O* *O*
:Y)
pi_188216698
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:29 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ]
Zou de pinpas er nog in zitten?
pi_188216699
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef Maria. het volgende:

[..]

onze verleidster... *O* *O*
Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216701
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:30 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Nou, kom op met die sport streams FEBO!!
Ja, hufters bij die streams,
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:32:49 #109
464488 Maria.
life is life
pi_188216703
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
ze zei dat ze gevraagd was ...als verleidster.... in temptation island.... :+ ....maar ze koos voor utopia 2.... :+
pi_188216704
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Ze zou Jessie wel willen doen
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:33:16 #111
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216706
Gaat ze weer : beetje makeup, haar met stijltang, deo en klaar, komt geen water aan te pas

d2202a6b2aae788eb39f7143b468866d.gif
pi_188216707
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:32 schreef Maria. het volgende:

[..]

ze zei dat ze gevraagd was ...als verleidster.... in temptation island.... :+ ....maar ze koos voor utopia 2.... :+
_O- right _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216708
5339c7b9913740fb9c14a649ec461019.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216709
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:32 schreef wildstar het volgende:

[..]

Ze zou Jessie wel willen doen
Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:34:13 #115
464488 Maria.
life is life
pi_188216712
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

_O- right _O-
kheb het op gevraagd bij DGK...... *O*
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:34:24 #116
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216713
Met die zweetnachten, dat werken overdag, zou je toch sochtends n savonds willen douchen?
pi_188216714
8e36c522d34b7ff25720e4b73d6b5197.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:35:17 #118
464488 Maria.
life is life
pi_188216715
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
nou...ik moet zeggen.....jessie zei....maris lijkt op Billy....ik dacht ....whut ??... :+
pi_188216717
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:31 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Hoezo verleidster? Heb ik iets gemist :P
Ze zou gevraagd zijn bij Temptation island maar vergat erbij te vermelden als schoonmaakster.
pi_188216718
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:34 schreef Flow3r het volgende:
Met die zweetnachten, dat werken overdag, zou je toch sochtends n savonds willen douchen?
Altijd, ik ben geen flikker waard als ik 's morgens niet douche.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216719
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:33 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Dat geloof ik graag, die kwijlt op hem
Ik hoop dat Merel een error door haar krijgt *O* *O*
pi_188216720
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:34 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ]
Weet je wel is ook wakker
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:36:43 #123
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216721
Wat deed ze nou? Beetje tandpasta uit de tube oplikken? Niet poetsen ? 8)7
pi_188216723
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:35 schreef Maria. het volgende:

[..]

nou...ik moet zeggen.....jessie zei....maris lijkt op Billy....ik dacht ....whut ??... :+
Dan wordt het echt tijd dat hij lang Hans Anders gaat, voor oog en oor
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:36:55 #125
464488 Maria.
life is life
pi_188216724
maris deelt wel graag wijntjes uit......dat deed billy ook altijd.... :+
pi_188216725
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:36 schreef Flow3r het volgende:
Wat deed ze nou? Beetje tandpasta uit de tube oplikken? Niet poetsen ? 8)7
_O- _O-
pi_188216726
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:35 schreef Cargamelk het volgende:

[..]

Ze zou gevraagd zijn bij Temptation island maar vergat erbij te vermelden als schoonmaakster.
_O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216727
Miss Befbek zal wel weer blijven liggen tot 9 uur

2r25aav.jpg

Goedemorgen Cos c_/
pi_188216728
64f7fae6779523500b5e0c3819886ca6.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216729
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:37:56 #131
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216731
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Ja lex doucht wel :Y
pi_188216732
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef Fritsie1960 het volgende:
Miss Befbek zal wel weer blijven liggen tot 9 uur

[ afbeelding ]

Goedemorgen Cos c_/
Gm Fritsie
_O-
Dat niemand over haar zegt dat ze lang in de nest ligt en eigenlijk de hele dag niets doet snap ik niet
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:38:18 #133
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216735
Wat een rust als de persoon in de boot en die iets wat vollere dame in het panter huisje nog slapen

3c6ede960c164455f207596f5225c24b.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:39:48 #135
464488 Maria.
life is life
pi_188216736
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:38 schreef Flow3r het volgende:
ewwww, vette spin
lol.... _O- ...de zat er 1 op een camera buiten ook... :+
pi_188216738
Die strijkplank in die natte cel :) ;)
Nog steeds niet uitgepakt
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216739


[ Bericht 100% gewijzigd door ANTPQ-36 op 31-07-2019 06:41:02 (dubbel) ]
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:40:39 #138
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216740
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:39 schreef Maria. het volgende:

[..]

lol.... _O- ...de zat er 1 op een camera buiten ook... :+
jah, liep zo over het scherm :D
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:41:08 #139
464488 Maria.
life is life
pi_188216742
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Dioe strijkplank in die natte cel :) ;)
Nog steeds niet uitgepakt
_O- ...lol al weken heh.... :+
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:41:18 #140
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216744
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:37 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Kijk, Lexi gaat lekker baderren zo te zien.
Gelijk der was mee
Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:41:44 #142
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216746
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
Of ze mot poepen :P
pi_188216748
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Flow3r het volgende:
Godsamme waarom steeds op die slapers }:|
Ja irritant he
Adje en ANdrea was wel leuk samen, gooien ze de streams er af
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:42:17 #144
464488 Maria.
life is life
pi_188216751
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zo te zien gaat ze zich in de toilet omkleden
gelijk heeft ze....vast hier even gekeken,,,,voor utopia.. :+
pi_188216753
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:41 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Of ze mot poepen :P
Ze neemt haar schonen kleren mee de toilet in
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216755
Zeker weer te veel werk om 2 lopende mensen te volgen.
Wor je voor betaald febo kneus!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:43:12 #147
464488 Maria.
life is life
pi_188216756
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:42 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja irritant he
Adje en ANdrea was wel leuk samen, gooien ze de streams er af
best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
pi_188216758
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:43 schreef Maria. het volgende:

[..]

best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
Ja, ze kreeg een ronde kop.
Benieuwd hoelang ze met dat sporten door gaat.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216760
Lexi dus nie douchen nie
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216761
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:44 schreef ANTPQ-36 het volgende:
Lexi dus nie douchen nie
Zal wel eerst weer motte spogte
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:47:11 #151
464488 Maria.
life is life
pi_188216764
_O- ...maris moest even aan lexc laten weten dat ze wakker was.....3x mogge zeggen... :+
pi_188216765
Mariska voor de PC ff kijken naar de wijnlijn
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:48:03 #153
464488 Maria.
life is life
pi_188216767
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:47 schreef wildstar het volgende:
Mariska voor de PC ff kijken naar de wijnlijn
nou...ze beantwoord mijn mail niet eens....dus ze zal wel wat anders kijken... :+
pi_188216768
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:47 schreef Maria. het volgende:
_O- ...maris moest even aan lexc laten weten dat ze wakker was.....3x mogge zeggen... :+
_O_ _O_
pi_188216769
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:48 schreef Maria. het volgende:

[..]

nou...ze beantwoord mijn mail niet eens....dus ze zal wel wat anders kijken... :+
Stuur nog ff een herinnering ;)
pi_188216774
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:40 schreef Flow3r het volgende:

[..]

jah, liep zo over het scherm :D
Ja de spinnen en wespen tijd komt er weer aan *O*
pi_188216778
Je zou bijna die 2,50 terug gaan vragen.
Deze beelden terwijl je weet dat A&A buiten bezig zijn.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216781
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:43 schreef Maria. het volgende:

[..]

best goed van andrea dat sporten....ze kwam echt wel aan in utopia...
Ja zeker, nu nog zien of ze het volhoudt, helemaal als Adje weg is
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216786
a47464cddd1189eb5349471f9e923e50.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216791
Lex druk bezig om der gezicht een beetje in de plooi te krijgen
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216795
Merel had jeuk aan der reet, maar voor Gyazo zover was was het gekrab gestopt
34ce276bbfa1992aa3f50422406440ae.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:56:56 #162
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216796
Lex zal wel weer midden op de dag gaan douchen of in de avond, net als Merel
pi_188216797
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
9f2be7f99988a531b8b4389c4fd5953f.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 06:58:15 #164
464488 Maria.
life is life
pi_188216798
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:48 schreef wildstar het volgende:

[..]

Stuur nog ff een herinnering ;)
mmmm...ben geen bedelaar....( kga dr over denken ).........ze mot handel halen !!! ... zegt ze altijd....ze komt uit de keiharde sales _O- _O-
pi_188216800
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:58 schreef Maria. het volgende:

[..]

mmmm...ben geen bedelaar....( kga dr over denken ).........ze mot handel halen !!! ... zegt ze altijd....ze komt uit de keiharde sales _O- _O-
^O^ :{w
pi_188216801
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

bf85f3fed500fc900275a5c2595d0da4.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216803
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
Lijk wel een vetschort :r
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216804
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
_O- _O-
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
_O- _O-
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:00:35 #169
464488 Maria.
life is life
pi_188216806
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
omg..Dot....das er wel 1 voor haar eigen topic.... :+
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:01:45 #170
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216810
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
Haar tieten hangen op haar pens :X
pi_188216814
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:01 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Haar tieten hangen op haar pens :X
_O- _O-
pi_188216815
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:00 schreef Maria. het volgende:

[..]

omg..Dot....das er wel 1 voor haar eigen topic.... :+
:P ik zal er voor een keer heen gaan, kom daar eigenlijk nooit
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216818
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:03 schreef Dotteke het volgende:

[..]

:P ik zal er voor een keer heen gaan, kom daar eigenlijk nooit
Oh, is al gedaan Dotteke!!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216819
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:04 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Oh, is al gedaan Dotteke!!!
Zag het thnx :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216822
Adje verteld dat hij altijd moet lachen wat mensen mee op reis nemen
O.a veel medicijnen, hij zegt en daar kom ik aan, 1 onder broek, 1 paar sokken.
Savonds wast hij het en hangt hij het aan het voeteinde van zijn bed te drogen. De volgens morgen pak pak en op weg, onderweg ergens voor 5,00 euro ontbijten
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216827
Katie houdt wel van mij zegt Adje.
Ja, die kan niet terug praten, zegt Andrea lachend
Ik hoop dat de moeder van je kinderen ook niet kan praten zegt ze
En horen, zegt Adje lachend, beter doof stom _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216828
A3 wil wel een dove vrouw :|W
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216831
Als je thuis komt krijg je een draai om je oren, zou adje dan tegen zijn dove vrouw in de winkel vinden.
Maar zo denkt Adje zal hij nooit de moeder van zijn kinderen tegen komt
Andrea denkt het ook niet, ze ziet het somber in. Of je moet net zo gekkie tegen komen als jij
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216840
Zijn we klaar, vraagt Andrea doelend op sporten
Ja, ik ben er al 14 maanden klaar mee, zegt Adje lachend

IK moet nog zoveel doen vandaag zucht Adje

Dank je wel, zegt Adje tegen Andrea, JIj ook dank je wel zegt Andrea

Lex wil de lounge set van het plateau af. Dat moet er ook af, zegt Maris

Ja, ik wil daar met me familie gaan zitten, zegt Lex
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216841
So, einde sportles.
Straks om 09:00 vergadering?
Lekker als die ongewassen lichaams-holtes van 15 mensen in de siloods
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216842
Maris vraagt wat de broeken kosten 45,00 wat die inkoop kost
MOet je basicwear kijken, zegt ze tegen Maris
Maar jij had hem goedkoper toch, vraagt Maris
Ja, zegt Lexc
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216850
So, 2e trog voer gaat naar binnen bij A3, de vorige was tussen 05:15 en 05:45
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216852
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:14 schreef ANTPQ-36 het volgende:
So, 2e trog voer gaat naar binnen bij A3, de vorige was tussen 05:15 en 05:45
58decfeea1bf02d8e0aff5666078891e.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216853
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:17:17 #185
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188216858
Geen idee wat hij eet, maar het vult niet echt, havermout met fruit ?
pi_188216859
In dat tempo is die schatting van 6 troggen per dag dus aan de lage kant.
pi_188216863
2823505eb0f87128acdf4300021088be.gif d245a32a938ba114725a54b5b7a83922.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216866
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:17 schreef Flow3r het volgende:
Geen idee wat hij eet, maar het vult niet echt, havermout met fruit ?
:Y
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:23:39 #189
464488 Maria.
life is life
pi_188216872
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:16 schreef wildstar het volgende:
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
ach... hij kan het hebben....en hij eet altijd zijn bordje...bord...leeg... :+
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:25:01 #190
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188216880
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:18 schreef Dotteke het volgende:
[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Genieten is er niet meer bij, lekker ontbijten.. zo snel mogelijk de trog leegscheppen het is gewoon geen gezicht
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:25:17 #191
111260 Charmian
a little joy
pi_188216881
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef Dotteke het volgende:
Zo te zien heeft Merel haar luier nog aan

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:59 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Lijk wel een vetschort :r
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:01 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Haar tieten hangen op haar pens :X
:')
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
pi_188216887
Merel k omt boven en geeft een briefje aan Maris

be965bf3bc2975a1688f5c72b95ba6a9.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216894
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:27 schreef Dotteke het volgende:
Merel k omt boven en geeft een briefje aan Maris

[ afbeelding ]
Inkoops prijzen kleding?
Daar begint het gesjoemel al natuurlijk.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216895
Lex denkt dat iedereen van haar bezoek zenuwachtig is
Natuurlijk schat, ze willen je allemaal graag zien, zegt Maris
Ik zit te denken aan een spijkerbroek en me bruine hakjes, daar voel ik me comfortabel in zegt Lex
Ja schat, je moet doen wat je wil, zegt Maris

Maris zegt ondertussen tijgerleggings vraag me af wat ze zit te doen op de pc ook omdat ze Maris vraagt wat de spijker kosten en wat kwa inkoop
Zit zij nu de financin of de webshop te doen?
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216897
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:23 schreef Maria. het volgende:

[..]

ach... hij kan het hebben....en hij eet altijd zijn bordje...bord...leeg... :+
Dat dan weer wel :Y
pi_188216901
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Inkoops prijzen kleding?
Daar begint het gesjoemel al natuurlijk.
Was net ff kijken bij basicwear, wat de broek inkoop was
Maar moet je je inloggen met je KVK nummer en je BTW nummer
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216904
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef Dotteke het volgende:
Lex denkt dat iedereen van haar bezoek zenuwachtig is
Natuurlijk schat, ze willen je allemaal graag zien, zegt Maris
Ik zit te denken aan een spijkerbroek en me bruine hakjes, daar voel ik me comfortabel in zegt Lex
Ja schat, je moet doen wat je wil, zegt Maris

Maris zegt ondertussen tijgerleggings vraag me af wat ze zit te doen op de pc ook omdat ze Maris vraagt wat de spijker kosten en wat kwa inkoop
Zit zij nu de financin of de webshop te doen?
Zo te zien een exel-sheet.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216911
3088bba3f25a85edc15f3785625fc773.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216914
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:30 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Zo te zien een exel-sheet.
Volgens mij doet ze iets wat niet haar taak is
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216918
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:32 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Volgens mij doet ze iets wat niet haar taak is
Jawel, ze zou die 15% regeling bij gaan bij houden.
Maar als je gewoon maar met briefjes de cijfertjes in kunt leveren is dit natuurlijk weer een bron van vals geld.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216936
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:33 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Jawel, ze zou die 15% regeling bij gaan bij houden.
Maar als je gewoon maar met briefjes de cijfertjes in kunt leveren is dit natuurlijk weer een bron van vals geld.
O ja, die was ik helemaal vergeten domme ik :o
Ze kan toch zien wat er ingekocht is en wat er nog voorradig is lijkt mij?
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216938
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:29 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Was net ff kijken bij basicwear, wat de broek inkoop was
Maar moet je je inloggen met je KVK nummer en je BTW nummer
Volgens prijslijst 15,95 maar ze kreeg beetje korting en werd 15,50.
pi_188216952
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 03:59 schreef Braindead2000 het volgende:

[..]

Ranzig gezicht iig, wat de reden ook is, of Merel nou aan het schijten is, aan het ruften is of haar punani aan het luchten is: Dat doe je toch niet met twee voeten in je huis en je reet net buiten het huis? :r
Ze staat volgens mij zich af te koelen voor dat ding. Maar inderdaad het ziet er voor geen meter uit.
pi_188216966
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:36 schreef Maria. het volgende:
maris deelt wel graag wijntjes uit......dat deed billy ook altijd.... :+
en liegen dat kon billy ook als de beste
pi_188216972
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:45 schreef humpty het volgende:

[..]

en liegen dat kon billy ook als de beste
Ze heb net zo'n slabek als Bil.
Zou het dan.........???? :? :? :X
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188216986
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:39 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Volgens prijslijst 15,95 maar ze kreeg beetje korting en werd 15,50.
_O- wat een geweldige afspraak, en dan voor 45 verkopen, en het schuim trapt er nog in ook.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188216993
Kunnen ze nu niets anders laten zien dan een maris achter de pc ppffff
Ze snapt niet dat er een schilderij nog niet verkocht is
Misschien moeten ze dat straks in de vergadering gooien, of mag dat niet vraagt ze
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217001
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:25 schreef Charmian het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

:')
en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
pi_188217002
Zoveel mensen al wakker, krijgen we dit te zien

f33d3bb870bcbc24f755d2e92b568146.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:52:24 #210
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217004
De regie volgt het liefst mensen achter de pc, slapers of mensen die alleen iets aan het doen zijn zodat ze niet op de streamlockknop hoeven te drukken :')

:O
pi_188217006
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:49 schreef Dotteke het volgende:

[..]

_O- wat een geweldige afspraak, en dan voor 45 verkopen, en het schuim trapt er nog in ook.
Da's nog niet zo erg.
Maar ze vergeten dat als ze der 50 willen verkopen er al 55 zijn ingekocht!! Ze lopen er namelijk zelf ook in "Ter promotie". Vooral dat dikke nijlpaard hebt daar een handje van
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217007
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:51 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
Gelukkig gaat het hier in de cos over de mensen die op de streams te zien zijn en mogen we daar commentaar op geven.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:53:23 #213
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217010
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:51 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

en allemaal zelf er natuurlijk heel straks in het vel uitzien.
Wat doet dat er toch toe, we beschijven wat we op de streams zien, zou je ook eens kunnen doen :')
pi_188217014
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:52 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Da's nog niet zo erg.
Maar ze vergeten dat als ze der 50 willen verkopen er al 55 zijn ingekocht!! Ze lopen er namelijk zelf ook in "Ter promotie". Vooral dat dikke nijlpaard hebt daar een handje van
Ja, Merel staat vooraan bij het uitdelen van kleding
Die heeft zoveel dat ze verdrietig wordt omdat ze het niet kan opbergen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217021
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:53 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Ja, Merel staat vooraan bij het uitdelen van kleding
Die heeft zoveel dat ze verdrietig wordt omdat ze het niet kan opbergen
Ja, goor wijf "Ik heb ik niks om aan te trekken, maar ik kan het ook nergens kwijt" :r
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217027
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:52 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Gelukkig gaat het hier in de cos over de mensen die op de streams te zien zijn en mogen we daar commentaar op geven.
Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
pi_188217031
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:54 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Ja, goor wijf "Ik heb ik niks om aan te trekken, maar ik kan het ook nergens kwijt" :r
Ja, het is een triest geval, nooit tevreden, kopen kopen en kopen en zeggen dat je doodongelukkig wordt als je niets kan kopen. Maar gelukkig weet Jessie dat en mag ze van zijn zakgeld kopen. Wat ze ook ruim over het budget doet, en dan nog heeft Jessie zakgeld over _O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217040
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:55 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
Dan nog is het commentaar op de streams. Ze zit er toch ook bij of ze een pofbroekje of luier aan heeft>
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 07:58:50 #219
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217042
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:55 schreef Koos1958 het volgende:

[..]

Dat klopt maar ik blijf het raar vinden dat volwassen mensen afgeven op mensen op overgewicht. Dat het op haar karakter gebeurt kan ik begrijpen maar doorlopend haar wegzetten terwijl 50% van de vrouwen in nederland zo een figuur hebben vind ik doorslaan.
We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W

welkom in de Cos *O*
pi_188217048
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:58 schreef Flow3r het volgende:

[..]

We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W
Zuipers, luilakken, roddelaars, meelopers, kontenlikkers, tampons
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:00:59 #221
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217052
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:00 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Zuipers, luilakken, roddelaars, meelopers, kontenlikkers, tampons
_O-

Melkfles benen, paardenbek :P

203f19cdd94126bdf38698abad6c2c57.png
pi_188217053
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:58 schreef Flow3r het volgende:

[..]

We geven ook af op mensen met siliconen tieten, plakplaatjes, vette haren, dooie haren, extenties geen kont, wel een kont, kromme rug , grote voeten, x-benen etc :W

welkom in de Cos *O*
Vergeet de neuzen, witte TL benen, voouit geschoven kin en verschrompelde scrotum's niet.!
Alles gaat hier over de tong.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217057
Ah, indekken straks voor de vergadering.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217058
c93c746d0bc9b4320016bad1f39bf599.gif
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:02:16 #225
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217061
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:01 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

Vergeet de neuzen, witte TL benen, voouit geschoven kin en verschrompelde scrotum's niet.!
Alles gaat hier over de tong.
Centenbak, blubberbillen *O*

4382e01654b4e6b24d8c99b5c975b208.png
pi_188217063
Jongens, Rob is betaald met geld uit de boot.
50,- !!!!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217064
Maris weet dat Merel alles via promo geregeld alleen de sushi moest betaald worden
Jessie verteld wat hij allemaal betaald heeft
De doppers nog niet los of het gaat al weer over anderen
cd750089a628c32092cb465fdd118566.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217066
Snotkoker schijt pullen
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:03:33 #229
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217076
"ls ze normaal geen flikker uitvoeren"
Zak in de stront en stik in je eige leugens eikel!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217077
Maris was gisteren pistoff,
Adje zou gezegd hebben dat hun in een avond meer kunnen straten in een avond.
O wat ging ze er slecht op gisteren, ze was lekker met Jessie in de kuil maar hij kreeg post
En ze ging juist wel lekker op Jessie

cd750089a628c32092cb465fdd118566.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217083
De hele wereld ziet dat ze normaal niets doen, zegt Jessie
Nou Jessie, dat is niet waar, Jessie en Adje helpen altijd mee, en zijn niet zo als jou de hele dag mensen naar beneden halen, kwetsen en lullen en lullen. Oke je werkt af en toe 5 minuten voor het beeld.
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217089
Vals loeder ging net zo lekker op Jessie in de kuil, toen ging hij weg omdat hij post had

c5372d47df86eb55313992a7c32aa623.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:06:19 #234
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217090
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
7eede9185501dec79554b077ee062eb6.png
pi_188217093
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:05 schreef Dotteke het volgende:
De hele wereld ziet dat ze normaal niets doen, zegt Jessie
Nou Jessie, dat is niet waar, Jessie en Adje helpen altijd mee, en zijn niet zo als jou de hele dag mensen naar beneden halen, kwetsen en lullen en lullen. Oke je werkt af en toe 5 minuten voor het beeld.
:N :N Nu doe je die penningmeester te kort. Afgelopen vrijdag was ie maar liefst 8 minuten bezig
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217096
Jessie bij Adje wat voor intentie er achter zat toen hij ging straten.
Adje zegt het was mooi weer niet te warm
Er zat niet een bepaalde gedachte een intentie achter vraagt hij
Adje zegt dat er niets achter zat
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:07:41 #237
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217100
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef Rhosyn het volgende:
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
[ afbeelding ]
Verstandig :P
pi_188217102
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N Nu doe je die penningmeester te kort. Afgelopen vrijdag was ie maar liefst 8 minuten bezig
Oke mijn nederige excuses dat ik Jessie verkeerd neer heb gezet :D
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217111
Maris zegt dat Adje gezegd zou hebben dat ze s' avonds gingen straten om te laten zien dat ze meer konden dan Maris en Jessie

Jessie hoort van Adje dat hij gewoon ging straten niet dat er iets achter zit
Wie moet je nu geloven
Ik weet het wel Adje, want hoe raar hij kan zijn hij zegt altijd wel wat hij zheeft gezegd of wat zijn bedoelingen zijn
En maris, 9 van de 10 woorden zijn gelogen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217112
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:06 schreef Rhosyn het volgende:
Om 7.34 keek ze op haar wekkertje en draaide zich weer om. Ze keek 2x zelfs alsof ze niet kon geloven dat het half acht was geweest.
Nu nog lekker slapen.
Schijt een de rest. ^O^
[ afbeelding ]
Denk eerder dat ze 2x moest kijken om goed uit te kunnen rekenen hoe laat het nu precies was.
pi_188217116
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:07 schreef Dotteke het volgende:

[..]

Oke mijn nederige excuses dat ik Jessie verkeerd neer heb gezet :D
_O- _O-
pi_188217128
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:09 schreef Dotteke het volgende:
Maris zegt dat Adje gezegd zou hebben dat ze s' avonds gingen straten om te laten zien dat ze meer konden dan Maris en Jessie

Jessie hoort van Adje dat hij gewoon ging straten niet dat er iets achter zit
Wie moet je nu geloven
Ik weet het wel Adje, want hoe raar hij kan zijn hij zegt altijd wel wat hij zheeft gezegd of wat zijn bedoelingen zijn
En maris, 9 van de 10 woorden zijn gelogen
Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:13:24 #243
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217135
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:09 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Denk eerder dat ze 2x moest kijken om goed uit te kunnen rekenen hoe laat het nu precies was.
o|O
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:15:04 #244
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217141
Spanning tussen Adriaan en Franny?

Adriaan zegt dat hij Franny niet gelooft en Franny zegt dat de hele silo het niet hoeft te weten.

????

d68c13bccfca71da4854bba71849921c.gif
pi_188217144
d491c21878f1bd5c55fad21455006335.gif
pi_188217161
:r
659454f40c546403a2a8952bde589c79.gif
pi_188217162
Adje zingt voor Katie
Je hebt mooie billen
dat zouden die vrouwen wel willen _O-

53c517a996b101e88f556951e1c66a30.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217171
Katie je bent een mooi zwijn
Bij jou zijn vind ik fijn
Je hebt een hele mooie snuit
en je blaast het verhaaltje ook uit uit uit
O Katie je wil niet weetie wat je met me doet
Maar het voelt zo goed
Het is zo fijn om bij je te zijn en dat............. SL
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217173
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:12 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
Klopt dat heeft adriaan inderdaad gezegd. Ook tegen mariska
pi_188217177
quote:
1s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:12 schreef KeesAnders het volgende:

[..]

Aangezien Adje gisteravond wel minimaal 10x zei dat ze meer in de avond gedaan hadden dan de rest overdag lijken me de bedoelingen van Adje duidelijk. Prikken en pesten.
Zo zie ik het net
Kan me wel voorstellen dat hij dat zegt, als de 4 sekte leden van het de Snotsnuiver sekte altijd zeggen dat hun niets doen en ze leggen meer dan de andere overdag is dat best iets wat hij zeggen mag
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:25:44 #251
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217204
Hiske weer van alles doorlullen aan Gerrit...ze kreeg een zendercheck. Een stille.
85b2949a9b42f7205253f5960eb741c8.gif
pi_188217216
Wanneer krijgt LEx bezoek, ze heeft het over niets anders vanmorgen
Ze heeft nutela gekocht voor Jordy ( haar zoon)
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217219
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:15 schreef Rhosyn het volgende:
Spanning tussen Adriaan en Franny?

Adriaan zegt dat hij Franny niet gelooft en Franny zegt dat de hele silo het niet hoeft te weten.

????

[ afbeelding ]
Waar ging dit dan over?
pi_188217223
949c46578beb81101c6cafbd75b50e51.gif
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217229
Vanmiddag om 15 uur de longarts
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217231
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:28 schreef Dotteke het volgende:
Wanneer krijgt LEx bezoek, ze heeft het over niets anders vanmorgen
Ze heeft nutela gekocht voor Jordy ( haar zoon)
Zaterdag of zondag.
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217241
zie adriaan in de badkamer tegen iemand praten maar is niets te horen. Zijn haar is trouwens lang geworden in dat jaar daar.
pi_188217255
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 07:16 schreef wildstar het volgende:
Goffer A3 alweer met de 2e trog voer bezig
Hij eet hier wat hij om 6 uur gemaakt heeft. Hij maakt het neemt een paar happen vervolgens zet hij het weg tot na het sporten. Dus niet zijn 2 e schaal maar wel zijn 2e x dat hij ervan eet.
pi_188217267
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:33 schreef maryo55 het volgende:

[..]

Hij eet hier wat hij om 6 uur gemaakt heeft. Hij maakt het neemt een paar happen vervolgens zet hij het weg tot na het sporten. Dus niet zijn 2 e schaal maar wel zijn 2e x dat hij ervan eet.
Ow sorry :Y
pi_188217273
Oh Hiske heeft tegen mariska verteld dat Adriaan haar had gezegd van wat hun in een week doen doen wij in een avond straten. Jessie zegt dat Adriaan het keihard heeft ontkent dat het niet zijn intentie was zegt Jessie. Ik heb Adriaan het wel horen zeggen.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:36:34 #261
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217274
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:28 schreef Mjelleke het volgende:

[..]

Waar ging dit dan over?
Geen idee.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:37:18 #262
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_188217281
In plaats dat ze blij zijn dat er een stuk is gestraat, lijkt mij best rot werk.
Gaan ze zeiken.
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_188217283
Snotkoker, wees en kerel en zeg in de vergadering wat je net tegen naariska zei.
Dan ben je een kerel en een held.
Nu ben je ridder te voet met je slippertjes en sokken :r
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217284
Adriaan is nu al zeker 10 minuten zijn haar aan het borstelen.
pi_188217286
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:37 schreef Poezewoes het volgende:
In plaats dat ze blij zijn dat er een stuk is gestraat, lijkt mij best rot werk.
Gaan ze zeiken.
Ja daar snap ik ook niets van.
pi_188217288
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:36 schreef Koos1958 het volgende:
Oh Hiske heeft tegen mariska verteld dat Adriaan haar had gezegd van wat hun in een week doen doen wij in een avond straten. Jessie zegt dat Adriaan het keihard heeft ontkent dat het niet zijn intentie was zegt Jessie. Ik heb Adriaan het wel horen zeggen.
Heeft ie nog gelijk ook
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:38:45 #267
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217294
Adriaan heeft tot laat doorgewerkt en was er al om 6 uur uit in tegenstelling tot EEN Mariska die 10 uur geslapen heeft :B

Al heeft Adriaan willen prikken, heeft ie dat toch mooi aangetoond >:)
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:39:44 #268
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217304
_O-

65bd3832b243c89ec048b732b7335bb9.gif
pi_188217309
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:38 schreef Flow3r het volgende:
Adriaan heeft tot laat doorgewerkt en was er al om 6 uur uit in tegenstelling tot EEN Mariska die 10 uur geslapen heeft :B

Al heeft Adriaan willen prikken, heeft ie dat toch mooi aangetoond >:)
:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
(en ja klopt, om 06:00 was ie er uit maar al dik 50 minuten)
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217316
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
:Y Klopt
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:41:21 #271
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217319
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:40 schreef ANTPQ-36 het volgende:

[..]

:N :N A3 stond om 05:05 al op!!
Lees maar terug.
Eerlijk over de penningmeester, eerlijk zijn over terror A3
Nou dan was ie er toch om 6 uur uit ? :6

:B
pi_188217323
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:41 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Nou dan was ie er toch om 6 uur uit ? :6

:B
Ja, aangepast ;) :Y
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:41:58 #273
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217327
529492eee0be76465ea0759554b142a2.gif
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:42:10 #274
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_188217329
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:42:23 #275
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217332
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:42:32 #276
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217335
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Poezewoes het volgende:
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
_O-
pi_188217339
Maris vraagt of Adje gezegd heeft dat hun meer hebben gelegd dan....... ppff fwat een kinderachtig gezeik zeg
Wij krijgen SL mogen het niet verder horen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:43:11 #278
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_188217340
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Wat een drama om niks
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_188217342
Ah, de bily lookalike nu naar A3 met straat verhaal.
Ook voor jou geld. Zeg het hardop in de vergadering laffe kut!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217346
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Wat heeft dat voor zin, heeft jessie toch al besproken en tegen die zei ze dat het dan geen nut meer had om te doen.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:43:25 #281
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217347
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Adriaan zat al vast in een error....grote kans dat hij Mariska een stomp op haar neus geeft.

:7
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:43:45 #282
279285 danaqui
Ik ben ik
pi_188217351
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Poezewoes het volgende:
Ben vast nog niet wakker, dacht wat doet A3 raar met zijn haar, zit ik naar een gifje te kijken, in plaats van de streams 8)7
_O- _O- GM Hier c_/ c_/ ff wakker worden
Lach zoveel als je ademt en heb lief zolang als je leeft
pi_188217355
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:42 schreef Flow3r het volgende:
Goffer, Mariska gaat Adriaan confronteren, krijgen we een streamlock :(
Het gaat ook weer nergens over
Zelf de hele dat pochen dat ze zoveel doet en andere niets
ALs iemand dan gezegd zou hebben dat ze in een avond meer hebben gelegd dan haar gaat ze verantwoording halen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217357
H, vaste kampstaf! En er waren meer mensen aan het straten!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:44:55 #285
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_188217362
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:43 schreef danaqui het volgende:

[..]

_O- _O- GM Hier c_/ c_/ ff wakker worden
Dank je
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
pi_188217364
Spreek de waarheid loeder!!!!!
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217369
Maris wil niet zeggen wie het niet gezegd heef

Ach die goeie lieve Maris zegt het niet waar andere bij zijn, ze komt dan gelijk naar hem toe _O-
Ondertussen heeft ze er al een paar over gesproken weet je
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:46:06 #288
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217371
Marika heeft geen kracht voor dat bouwen
Dacht dat ze alles kon maken ?
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:46:33 #289
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217376
De kruiwagen is te zwaar, dat trekt ze niet
Stenen leggen trekt ze met haar hand niet
Palen zetten trekt ze ook niet, zegt Maris
De harde werkster die alles kan kan verdomde weinig zo te horen
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:46:51 #291
185670 Poezewoes
Feyenoord mijn cluppie!!!
pi_188217379
Dat zijn mensen die volwassen zijn voor de wet _O- _O- _O- *O*
Tenzij je naam Google is, hou op met te doen alsof je alles weet!
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:49:02 #292
377068 An_0_Niem
Ugly old creep
pi_188217398
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
9f2be7f99988a531b8b4389c4fd5953f.gif
3gurwbwmyv.gif
... i'm a walking
contradiction, partly
truth and partly fiction
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:49:07 #293
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188217399
Adriaan _O-

"wat een rotgroep, om te spugen, bah, bahhhhh "
pi_188217405
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:46 schreef Poezewoes het volgende:
Dat zijn mensen die volwassen zijn voor de wet _O- _O- _O- *O*
Ja, als ze kunnen mogen ze hun rijbewijs halen en af en toe hun stem uitbrengen.
We gaan naar de vaantjes
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217410
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Lijkt precies *O* *O*
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:50:55 #296
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217420
7b6c91655abf15abe5166715306fecf7.gif
pi_188217427
Wat is er met Adriaan?
pi_188217432
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 08:49 schreef An_0_Niem het volgende:

[..]

_O-
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
pi_188217436
Alle straaters ff koppen bij elkaar:
"He, gestapo!!! gezien? 1 avondje buffellen"
En dan alles er uit janken en zeggen:"Zo nu de kampstaf"
Ik doe niet aan bijgeloof, dat brengt ongeluk.
pi_188217439
Jessie is nu aan het bepraten met Gerrit dat hij dat apparaat wil houden want kost 500 per maand en dan kan hij inwoners behandelen en na 10 maanden is dat ding afbetaald en kunnen ze het verkopen voor 10000,=. Wat lult die knul nu. Gerrit is sceptisch erover en terecht.
  woensdag 31 juli 2019 @ 08:53:41 #301
419167 Rhosyn
Katewalker~Dreamer
pi_188217443
quote:
0s.gif Op woensdag 31 juli 2019 06:57 schreef Dotteke het volgende:
Lijkt wel of ze een pofbroekje aan heeft _O-
[ afbeelding ]
Ik weet niet hoor. 26 jaar en dan zo'n lijf.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')