abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:13:51 #1
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145163
registreer om deze reclame te verbergen
ed39018df56fb7a4e56755dd4928b3a0.jpg

Welkom in het Commentaar op Streams topic.

De beelden zijn te zien op: http://www.utopiatv.nl/live

Offtopic geklets mag in de Slow Chat
Caps van blote borsten mogen alleen in de daarvoor bestemde topicreeks
Voor meer info over Utopia 2 op FOK!: zie UTO / [EEN NIEUWE START] Welkom in Utopia 2 !!!

Inwoners:
2vdlnac.gif
Tijdelijke inwoner voor onbepaalde tijd:
Ikbal

8b23781dedd6a1d99dcfec9df4233a09.png

Maandag 19 augustus 2019 - Paspoorthouders kunnen stemmen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Nominatie inwoners
Woensdag 21 augustus 2019 - 2 visumhouders komen binnen
Zondag 25 augustus 2019 - 1 Nieuwe visumhouder gaat weg
Maandag 26 augustus 2019 - 1 Genomineerde inwoner naar huis
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:14:04 #2
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188145169
Dagsluiting.

In geen geval accuraat en beslist subjectief en soms per ongeluk relevant.

And now by popular demand: Mijn kijk op Utopia 2. Een wereld vol liefde, conflict en drama.


Kwart over elf gisteravond. Ik heb de dagsluiting er vroeg uitgegooid omdat geen tijd heb om te wachten tot deze Cos vol is. Post graag bovenaan een verse dat maakt hem makkelijker te vinden. Maar nu terug naar het beloofde land.

Het wordt nu druk op het waterplatform. Adriaan, Franny, Andrea, Dyl, Jens en Mylene zitten weer gezellig bij elkaar. Ze praten over van alles en nog wat. J&M gaan zo een deken uit de diepvrieskist halen om onder te slapen. Dyl heeft schoenmaat 46. Hij is 1 meter 78. Adriaan maat 42.

Half twaalf. Het gaat in het geheel niet goed met Jessie en wil dan ook niet met Merel praten, hij wil alleen zijn. Ze ontlopen elkaar, ze hebben allebei heimwee, althans zo klinkt de verklaring van Merel de diva zonder vooruitzichten. Merel komt Jessie tegen bij de rookcel. Ze is helemaal listig. De woede loopt van haar ontevreden muil af. Maar na een hoop gelul komt het toch nog goed.

Twaalf uur. Op het waterplatform zijn ze nog geanimeerd aan het praten tot dat het bezoek afscheid neemt .
Andrea en Shelley in hun huisje over Gerrit. Loser eersteklas maar ook schijnheilig met lullen achter je rug. Merel heeft gelijk als ze zegt dat Ger over lijken gaat. De dames zijn het er helemaal mee eens. Iemand zit nog in de rookcel met open deur te roken.

Op het waterplatform slapen Franny en Adriaan al. Andrea en Shelley liggen hun huisje. Merel en Jessie in de boot. In de tent zijn Hiske en Mariska zichtbaar. Die slapen goed die twee er zit in ieder geval bij Maris plenty drank in. Shelley is nog even naar het sanitair gebouw gesloft en is nu weer terug in haar huisje.

Half een. Shelley leest haar post nog een keer.

Kwart voor een. Brandon poetst zijn tanden. En daar komt Ikbal ook aangelopen om nog even een plasje te doen. Gerrit ligt te slapen met een slaapmasker. Hij wil zeker niet vroeg wakker worden van het licht. Brandon loopt de caravan in en loopt weer naar buiten met zijn dagboek of zoiets. Hij lijkt diep in gedachten verzonken.

Twee uur 's nachts. In de Cos grote bijval voor Maris de misselijke splijtzwam en voor de emo-vampieren.

Drie uur 's nachts. Adriaan en Franny worden op het waterplatform overvallen door een stortbui. Ze nemen de kussens mee en vluchten in de caravan waar ze samen veilig verder slapen.

Kwart voor een in de middag. Vegan meisje en tevens body builder eet nu met Adriaan en Jens. Ze verteld over de bekering van haar vriend tot het veganisme, hoe hij huilde na het zien van een documentaire over veganisme en nooit meer vlees heeft gegeten. Nu wisselen ze vegan recepten uit.

Een uur. Maris begint nu al over de drank voor vanavond. Ze gaat sangria maken dan spelen ze vanavond dat ze op Curacao op het strand zitten. Uiteraard is Merel het daar helemaal mee eens. Lekker zuipen zoals gisteravond. De schijnheiligheid van Maris. Ze heeft een hekel aan "alcoholist"Jens terwijl die wel is gestopt en zich wel houdt aan zijn afspraak om niet te drinken. Terwijl zij zelf het nog geen maand heeft volgehouden om niet te drinken. Wat een hypocriet is dat wijf toch.

Adriaan en vegan meisje Leonora trainen. Jens, die kleine man die geen flikker doet, ruimt netjes de boodschappen op. Eigenlijk wat hij altijd doet het werk wat anderen laten liggen gewoon even aanpakken en afmaken.

Kwart over een. Het Ijsmanneke is gearriveerd uit Belgi. Hij kent alle bewoners bij naam. Echte fan zo te zien. Hij heeft zelfs voor Adriaan vegan ijs meegebracht. De bewoners lopen en zitten te smullen.

Kwart voor twee. Mylene ziet er verrot uit. Ze is moe en heeft al dagen niet goed geslapen. Ze lijkt aan het eind van haar latijn. Een konflikt met Andrea over voorzingen lijkt de oorzaak.

Twee uur. Adriaan, Jens en vegan meisje staan te hoepen en hebben veel lolsamen.

Bij Jessie is een email binnen gekomen van een trouwe Utopia fan, eentje die elke avond kijkt, die een tattoo heeft die helemaal zwart is geworden te verwijderen. Nog een mail van iemand die een shirt heeft binnen gekregen die stinkt naar frituur. Algemene hilariteit op het plateau.

Kwart over. Merel wil kappen met Jessie als het blijft gaan zoals het nu gaat. Hij is te onzeker voor haar. Aantrekken en afstoten en waardeloze sex is recept voor mislukking schat ik zo in. Soms wegen de nadelen niet op tegen de voordelen. Merel wil alleen de voordelen van die relatie en niet de tegenspoed. Wat een waardelooos wijf is ze toch.

Half drie. Lexy speelt de badjuffouw bij het zwembad. Shelley zit in het zwembad. En Andrea staat aan de kant aan haar schilderij te werken.

In de kuil wordt nog steeds gestraat. Wat een recept is om een zonnesteek op te lopen. Merel en Maris gaan er lekker bijzitten en bespreken hun medebewoners in een kwaadaardige roddel. Mensen maken hier niks af zegt Merel. Het enige wat zij met zijn tween doen is mensen afmaken. Maris stookt het nog even flink op. Ze hebben nooit hun eigen geld verdiend. Ze denken dat ze lekker aan de pizzeria gaan verdienen maar Maris gaat sparen voor een hottub. En daar mogen alleen verdieners in. Ze breken Brandon en Andrea ook nog effe af.

Drie uur. Adriaan, Franny, Jens en Andrea zitten in vijver en op de steiger te genieten van de koelte van het water. Op de achtergrond hoor je nog steeds een hysterisch schreeuwende Lexy met haar badjuffrouwen act. Adriaan gaat afstandsbestuurbare bootjes kopen om het vissen te saboteren. Hij wordt een actiVISt.

Kwart over. Adriaan stapt op Maris af en spreekt haar aan over haar klachten over zijn arbeidsethos. Adriaan pikt dat niet. De misselijke jesusverrader spreekt met gespleten tong dat zij is gekomen om de groep samen te brengen. Wat een slang is dat wijf. En SL. Ze pakt Adriaan in die druipt af zonder errors. De pizza opleider heeft geen tijd meldt hij in een mailtje.

Half vier. De paranoia slaat toe bij Maris. Als ze mij maar kunnen pakken zegt ze. Ze zijn bij haar aan het verkeerde adres laat ze weten. Ik kan hem wel schieten zegt ze zachtjes over Adriaan. Hij staat nu al weer te overleggen met Jens, zegt ze al overleggend tegen Hiske. Mariska wordt bang dat Hiske verhaal gaat houden bij A3. Ze mag nog niet, niet doen alstublieft anders weet hij dat ik dat gezegd hebt,please.Gelijk begint ze driftig zand te scheppen en maar omkijken om te zien of mensen het wel zien hoe hard zij bezig is met hard werken.

Hiske komt de boel weer uithoren. Adriaan en Jens geven hun visie. Adriaan heeft nog plenty klachten over haar niet uitgesproken. Hij bewaart ze voor een volgende discussie lijkt het.

Kwart voor vier. Adriaan zijn actie boot is binnen. Hij zet het in elkaar en gaat varen terwijl Merel en Shelley aan het vissen zijn. Maris houdt nu toezicht op de visserij. En SL.

Vier uur. Hiske, Merel, Jessie en Gerrit vallen gezamelijk Adriaan aan. Adriaan is verknipt zegt Jessie. Ze worden steeds agressiever en laagbijdegrondse beledigingen zijn niet van de lucht. Ze proberen hem echt kapot te praten. Dat hij zich kan beheersen siert Adriaan. Ik zou het eerste beste stuk hout pakken en ze de hersens inslaan.

Deze hele episode is er typisch een voor DGK. Qua typen hou ik het niet bij.

Tegen vijven. Shelley en Maris staan keihard en gemeen Lexy uit te lachen. Lexy improviseert er lustig op los bij het zwembad.

Kwart over vijf. Franny en Adriaan staan samen in de keuken en ze bereiden een maaltijd. Zoete aardappels en een salade. Mylene en Jordy komen er ook bij.

Maris en Lexy bereiden de B&B gastenverblijven. Lexy doet het werk en Maris helpt een beetje eigenlijk een heel klein beetje.

Kwart voor zes. Aan de keukentafel zit Jordy, Brandon is met de patatsnijder bezig om zoete aardappelpatatjes te snijden, Franny maakt falafel. Dyl kijkt toe. Hiske vreet een paar boterhammen.

Zes uur. Maris zit een depressieve Lexy op te beuren door uiteraard allemaal positieve dingen over zichzelf te vertellen. Andrea en Mylene zitten samen te schilderen. Andrea vindt het jammer dat er spanningen zijn tussen bepaalde mensen. Maris tegen Jens over het beddengoed voor de B&B. Ze wilvan die B&B af.

Kwart over. Er wordt gegeten. Maris eet niet mee. Ze wil niet met die groep eten zegt ze. Zij offert zich op voor de twee B&B ers die samen haar maaltijd mogen delen. Wat is ze toch een intens goed mens die zichzelf helemaal wegceifert voor de groep en voor de mensheid in z'n geheel.

Maris zegt: Shel, hoe kan ik zo'n overzichtje printen? Shelley zegt: Dat moet je aan Jens vragen. Maris antwoord: Dat doe ik maar ff niet. De hooghartige laffe laffe trut. Waardeloze rotte mispel.

Half zeven. Maris zit naar het beeldscherm te kijken als een kip die naar een rijstkorrel staart. Ze heeft werkelijk geen idee hoe het werkt. Ze voelt dat ze elk moment door de mand kan vallen. En aan die rooie dooierling naast haar heeft ze ook al niks. Gelukkig voor Maris komt Jessie voorbij en zelfs hij kan het.

Zeven uur. Lexy maakt het badhuis schoon voor de B&B gasten. En SL. De rooie treurwilg gaat vast even douchen. Merel en Franny gaan even wijn halen. Merel heeft nog steeds problemen met Jess. Hij is te onzeker om er over te praten en dus loopt hij steeds weg. Ze gaan nog even roken. Franny heeft dorst. Die rooie graftak komt uit de douche met haar lange wollen onderbroek al aan.

Crabapple schrijft over de liefde van Merel en Jessie: Een reanimatie ziet er hartstochtelijker uit dan dit.

De B&B gasten arriveren. Pieremachochel Merel omhelst de vrouw alsof het familie is. Jessie en Gerrit zitten nog steeds te vissen.

Kwart voor acht. De yogamatjes liggen en Adriaan, Jordy, Franny en Jens trainen.

Acht uur. Er is een grote partij pakjes voor Merel binnengekomen. Panter horloges, oorbellen, make up tasjes, shawls etc. Dat is de nieuwe achenebbisj handel voor Merel BV. Ook zijn er weer plenty retouren. Gaat lekker zo met de business.

Jens heeft zijn bestelde yoyo's binnen. Het gaat ook niet zo goed nog. Ik zeg gebrek aan techniek. Maar Jens is slim die werkt het wel uit. Als Jens nou eens zou beginnen met het bovenhands gooien met de yoyo gaat het veel beter. Je krijgt een hogere snelheid waardoor een sleeper langer beneden blijft draaien en je meer trucjes kan doen met het koordje. .

Negen uur. Jessie, Merel, Shelley vissen nog steeds samen met de B&B gasten. Er hangt een landerige sfeer. Er gebeurd werkelijk niks. Tenzij je het vangen van een rivierkreeftje iets vindt. Dan had je een top avond gehad.

Half tien. De dames en de gasten drinken wijn. Brandon en Dyl werken een koud biertje naar binnen. Het lijkt verdomme wel vrijdagavond. Aan de vijver wordt nog druk gevist. De streams zijn zo boring as hell. Je zou zo zeggen dat je een dagsluiting makkelijk vult maar met deze cast is het verdomd moeilijk.

Merel nog even over dat kreeftje. Hetlijkt haar leuk om Adriaan dat kreeftje in een bak kokend water te laten gooien zodat hij het beestje kan horen schreeuwen. Wat een diabolies wijf is dat toch. Ze is echt door de duivel bezeten. Ik walg van dit soort grappen.

Tien uur. Maris, Jens en Jordy zitten op het plateau achter de computer. Ze zoeken een oplossing voor Ikbals probleem met zijn kiespijn. Kauwen op een stuk ui voor 3 minuten, maar ook een dikke laag tandpasta rond de pijnlijke kies zou helpen.Ze vinden dit op: https://omaweetraad.nl/ .

Adriaan ligt al op bed. Maris en Hiske hebben eerder de tent gezogen. Jessie en gerrit komen aanlopen met een aquarium met het rivierkreeftje er in. Ze zetten hem op tafel voor de gasten en bewoners.

Merel latijnse naam: Turdus merula. Ik vond deze op internet. Ik vond het wel van toepassing want het begint met Turd en dat is weer engels voor drol. Uitermate van toepassing op deze drol op pootjes.

Half elf. Merel en Jessie hebben nu verkering. Ze zijn geen friends with benefits meer. De frituur draait weer. Merel aan de knoppen. Elke keer slaan de stoppen er uit. De combinatie frituur en waterkoker is een te zware belasting voor de groep.

Jens loopt te slepen met een matras. Matras gaat de caravan in. Dus hij slaapt daar met Mylene.

Wil je alle grote onderwerpen nog eens bekijken dan is DGK het juiste adres voor filmpjes.

Ik wens, zoals gebruikelijk, iedereen hier een goede nacht en welterusten.
De nachtploeg wens ik een fijne nacht en fijne wacht.

Eventuele bedankjes en complimenten mogen, maar alleen in het daarvoor bestemde topic; UTO / Reacties en bedankjes, Utopia streamverslagen en updates.
Reacties op de inhoud van de tekst mogen wel in de Cos maar hierbij mag de volledige tekst van de dagafsluiting niet gequote worden, dit i.v.m. de leesbaarheid van de Cos.
Dank jullie bij voorbaat voor je medewerking!
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:14:21 #3
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145178
Netjes
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:14:32 #4
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188145187
registreer om deze reclame te verbergen
En hier eenmalig de Haagse versie.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:14:35 #5
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188145189
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maris slijmt alleen bij Hiske, Merel, Jessie en Ger, de rest is stront voor haar, dat heeft ze thuis al bepaald en daar gaat ze niet van af :r
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:16:10 #6
464488 Maria.
life is life
pi_188145218
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:14 schreef Flow3r het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maris slijmt alleen bij Hiske, Merel, Jessie en Ger, de rest is stront voor haar, dat heeft ze thuis al bepaald en daar gaat ze niet van af :r
ze denkt in hokjes.......mja tis maris.......die ontsloeg ook de helft van haar personeel zeker...?... :+
pi_188145246
registreer om deze reclame te verbergen
Gerrit zegt dat ze de kreeft als huisdiertje willen, maar ik hoorde Jessie toch net zeggen dat ie 'm als amuse op z'n verjaardag wil.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:17:42 #8
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145256
Kijk, als je iets hier neerzet , krijg je ook de credits.. van de groep, van whatever....wauwelt Hissie...

Van Achter ja.. TV maken levert "leuke dingen op" al jaren zo
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:18:15 #9
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188145260
Mariska ligt met Hiske en Ger in de tent, die wil niet meer verhuizen
pi_188145266
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:16 schreef Maria. het volgende:

[..]

ze denkt in hokjes.......mja tis maris.......die ontsloeg ook de helft van haar personeel zeker...?... :+
Ach allemaal grootspraak, die had helemaal geen bevoegdheden om iemand te ontslaan, ze weet helemaal niks van managen.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:18:57 #11
464488 Maria.
life is life
pi_188145276
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:17 schreef 5thencounter het volgende:
Kijk, als je iets hier neerzet , krijg je ook de credits.. van de groep, van whatever....wauwelt Hissie...

Van Achter ja.. TV maken levert "leuke dingen op" al jaren zo
maris gaat loaded weg....dat weet ik wel... :+
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:20:00 #12
464488 Maria.
life is life
pi_188145305
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:18 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Ach allemaal grootspraak, die had helemaal geen bevoegdheden om iemand te ontslaan, ze weet helemaal niks van managen.
tis ook een soap heh....ze is net als jessie een mis-manager.... :+
pi_188145318
merel: biankkkk echt waar, we hebben nog nooit zooooon leuke b&b-er gehad :r

bianK staat af te wassen en merel noemt haar ook al poes :r
Do not let the behavior of others destroy your inner peace.
pi_188145323
Merel: nog nooit zo'n gezellige b&b'ers gehad. Leuk om te horen voor al die anderen die daar geweest zijn.
pi_188145332
Chippies en borrelnootjes voor Merel..
333b971925ffbd5733caba880880792b.gif
pi_188145344
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:20 schreef Maria. het volgende:

[..]

tis ook een soap heh....ze is net als jessie een mis-manager.... :+
Ja dat dan weer wel _O-
pi_188145347
Mrel: dit is ook de 1e b&b-er die echte hapjes krijgt :r

leuk voor de mensen die al eerder zijn geweest, kutwijf
Do not let the behavior of others destroy your inner peace.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:21:57 #18
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145374
Lekker veel vette happen, Merel is helemaal blij

Fuck de weegschaal, Jessie komt toch wel neuken

En glashard roepen dat dit de rste keer is dat ze de B&B'ers ook daadwerkelijk hapjes geven... dom wijf

7d3f9c956f37c06f69ae04f433dae57e.png
pi_188145380
Is Alex lam weer...?
pi_188145392
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:20 schreef shiitake het volgende:
Merel: nog nooit zo'n gezellige b&b'ers gehad. Leuk om te horen voor al die anderen die daar geweest zijn.
Nee, die mogen wel betalen voor hapjes en drankjes, maar krijgen niks of niet veel.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:22:58 #21
165264 puzziepie
#FreePalestine
pi_188145409
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 22:53 schreef snetje het volgende:

[..]

Helemaal mee eens ...maar om nu alleen Jessie daarop aan te kijken?...Meerderen vissen daar..beter dat ze Shelley gaan aanspreken want als die eenmaal begint aan iets...die stopt pas als heel die vijver leeg is..
Ik had het over die kreeft die hij in een netje had gevangen .
Jessie wilde dat kreeftje perse in die bak houden , evt voor kreeften salade of whatever :+ daarom stond die bak midden op die tuintafel . Was Jessies idee
Niet van Shell of Ger , Jessie wilde dat

En die bak staat nu nog steeds op die tafel
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:23:05 #22
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188145412
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:20 schreef shiitake het volgende:
Merel: nog nooit zo'n gezellige b&b'ers gehad. Leuk om te horen voor al die anderen die daar geweest zijn.
Ja die lieten ze links liggen want geen vrienden van Roy Donders :')
pi_188145417
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:14 schreef Paco55 het volgende:
En hier eenmalig de Haagse versie.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wtf, doe s rustig jij.. _O- _O_ :P
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:23:51 #24
165264 puzziepie
#FreePalestine
pi_188145440
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:23 schreef Flow3r het volgende:

[..]

Ja die lieten ze links liggen want geen vrienden van Roy Donders :')
Dat dus
Als er maar wat te halen valt , op wat voor een manier dan ook
My age is very
Inappropriate
for my behavior
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:24:05 #25
426223 Paco55
Homo Ludens
pi_188145450
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:23 schreef Straatverlichting het volgende:

[..]

Wtf, doe s rustig jij.. _O- _O_ :P
Ach eenmalig omdat vrijdag is.
Welnee, je moet gewoon leren riposteren, maar wel enigszins elegant want je hebt zo een
aangifte aan je broek en de politie is daar niet mis ;) - BloesBloes Original.
  Moderator vrijdag 26 juli 2019 @ 23:24:51 #26
249559 crew  Lavenderr
pi_188145482
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:22 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Nee, die mogen wel betalen voor hapjes en drankjes, maar krijgen niks of niet veel.
Ja, dat vind ik echt niet kunnen. En ze worden als een last ervaren, terwijl ze die B&B'ers hard nodig hebben..
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:25:05 #27
464488 Maria.
life is life
pi_188145491
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:21 schreef sjampoeh het volgende:
Mrel: dit is ook de 1e b&b-er die echte hapjes krijgt :r

leuk voor de mensen die al eerder zijn geweest, kutwijf
idd...die vorige bbers....vader en zoon... keken ze niet...aan.... :r
pi_188145497
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:21 schreef sjampoeh het volgende:
Mrel: dit is ook de 1e b&b-er die echte hapjes krijgt :r

leuk voor de mensen die al eerder zijn geweest, kutwijf
En dat is ook helemaal niet waar. Joaquin verzorgde de B&B'ers prima. :Y
pi_188145509
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:22 schreef Angelique61 het volgende:
Is Alex lam weer...?
:Y
  Moderator vrijdag 26 juli 2019 @ 23:25:41 #30
249559 crew  Lavenderr
pi_188145513
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:25 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

En dat is ook helemaal niet waar. Joaquin verzorgde de B&B'ers prima. :Y
Ja, die wel.
pi_188145516
Lex heeft borderline zeggen Ger en Jessie, of heel vrolijk of heel verdrietig.

Is niet zo volgens Lex.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:26:52 #32
464488 Maria.
life is life
pi_188145547
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:22 schreef Maria44 het volgende:

[..]

Nee, die mogen wel betalen voor hapjes en drankjes, maar krijgen niks of niet veel.
Kom jij gezellig logeren bij De Utopianen?
HOME / DIENSTEN / OVERNACHTEN IN UTOPIA
Kom heerlijk overnachten in Utopia!

Onze vernieuwde Utopiaanse Bed and Breakfast is geopend!
Voor onze gasten hebben we een fantastische avond en ochtend op de planning staan:
Vanaf 19:00 uur zijn jullie welkom op ons terrein en begint jullie Utopia-avontuur. De Utopianen hebben onder andere een Happie Happie Hamburger, rondleiding en een borrel op de planning staan. De volgende ochtend wordt een overheerlijk en vers ontbijt geserveerd.
Helaas is het om 09:00 uur tijd om het terrein te verlaten.

Tijdens een overnachting kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en fris. Daarnaast heb je de optie om (incl.) van 6 biertjes of n fles wijn naar keuze te genieten.

Zien we jullie snel in onze vernieuwde Bed and Breakfast?
Boek dan snel n van onderstaande data.

------
bron webshop
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:27:36 #33
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145566
Beentjes wijder Bitch, bijna tijd voor slapie slapie

49b55bb9e3ae23012ab5d27ff313375c.png
pi_188145573
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja, dat vind ik echt niet kunnen. En ze worden als een last ervaren, terwijl ze die B&B'ers hard nodig hebben..
Zo is het ook. :Y Maar een aantal gaan er behoorlijk denigrerend mee om en klaagden zelfs voor de gatsen kwamen.
Mariska laat zich ook niet zien en mekkert dat ze geen bedden meer gaat opmaken, terwijl zij en Lexie dat wel even zouden fixen en Mylene neerhaalden toen ze het niet meer wilde doen. :X
pi_188145594
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:27 schreef 5thencounter het volgende:
Beentjes wijder Bitch, bijna tijd voor slapie slapie

[ afbeelding ]
Gerrit zit er ook vrolijk bij _O-
Twinning = boring
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:28:35 #36
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
pi_188145601
Laatste drankje voor de B&Bers, ze moeten naar bed

Geen wetten , geen regels _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:29:48 #37
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145636
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:28 schreef Inca het volgende:

[..]

Gerrit zit er ook vrolijk bij _O-
Die heeft een dillemma, welk huishoertje geeft de meeste kans van de bank de te blijven richting nominatie.. Sjellie of Frustie
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:30:21 #38
429367 DKUp
The one and only
pi_188145652
Wat een gezelligheid aan tafel.
BATMAN BATMAN BATMAN
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:34:18 #39
243135 5thencounter
Shit, nog steeds hier..
pi_188145732
De B&B'ers moeten naar bed... geen wetten geen regels ...
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:34:35 #40
464488 Maria.
life is life
pi_188145737
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:28 schreef Flow3r het volgende:
Laatste drankje voor de B&Bers, ze moeten naar bed

Geen wetten , geen regels _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
niet normaal heh....maar als ze op bed liggen....dan is iedereen meteen in coma lijkt wel.....
pi_188145749
Andrea: moet ik er nou nog een keer naar toe offe?
Jens: heb je al iets gezegd?
Andrea: ja, laatste drankje en dan is het klaar.
Jens: ahhhh daar is de check.

De B&B'ers moeten naar bed en wel nu. ~O> 8)7
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:35:41 #42
464488 Maria.
life is life
pi_188145754
wat me opviel....de laatste 2 dagen...er werd weinig geklaagt over de hitte.....dat mocht zeker niet?
pi_188145795
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:35 schreef Sambalbaai het volgende:
Andrea: moet ik er nou nog een keer naar toe offe?
Jens: heb je al iets gezegd?
Andrea: ja, laatste drankje en dan is het klaar.
Jens: ahhhh daar is de check.

De B&B'ers moeten naar bed en wel nu. ~O> 8)7
Ze gaan zelf naar Utopia toe dus op tijd naar het stink huisje. En morgen vroeg weer weg wezen .
pi_188145801
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:35 schreef Maria. het volgende:
wat me opviel....de laatste 2 dagen...er werd weinig geklaagt over de hitte.....dat mocht zeker niet?
Lexie en Merel klaagden er op los. :Y
pi_188145807
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:35 schreef Maria. het volgende:
wat e opviel....de laatste 2 dagen...er werd weinig geklaagt over de hitte.....dat mocht zeker niet?
Hm, nou ja, ik begrijp er sws nix van dat ze met deze hitte gaan lopen sporten, graven of druk zijn in die sauna-silo
* Contra principia negantem disputari non potest *
* Men kan niet redeneren met iemand die beginselen ontkent*
pi_188145813
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:37 schreef Labradoodle het volgende:

[..]

Ze gaan zelf naar Utopia toe dus op tijd naar het stink huisje. En morgen vroeg weer weg wezen .
Het is toch gewoon raar? Je moet om half 12 naar bed en de bewoners mogen blijven zitten.
Ik mis juist de leuke momenten met gasten in de nacht. :Y
pi_188145822
Jessie zit tegenwoordig ook in cardano (coin). Hoe dan? Heeft hij post gekregen of van de bv?
pi_188145833
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:39 schreef Sambalbaai het volgende:

[..]

Het is toch gewoon raar? Je moet om half 12 naar bed en de bewoners mogen blijven zitten.
Ik mis juist de leuke momenten met gasten in de nacht. :Y
Vindt ik ook maar de febo beslist alles daar.
pi_188145841
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:39 schreef Maria44 het volgende:
Jessie zit tegenwoordig ook in cardano (coin). Hoe dan? Heeft hij post gekregen of van de bv?
Achtelijk gedoe. :X Hij ging douchen, maar eerst nog even de stand van zijn vermogen checken. 8)7
  vrijdag 26 juli 2019 @ 23:41:18 #50
424254 zodeju
ennogmeer.
pi_188145854
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 juli 2019 23:20 schreef shiitake het volgende:
Merel: nog nooit zo'n gezellige b&b'ers gehad. Leuk om te horen voor al die anderen die daar geweest zijn.
Ze heeft zich ook nog nooit met B&Bers bemoeit......
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')