abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 03:29:52 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188067734
Etappe 16: Nîmes - Nîmes, 177 km

Allememaggies, wat een spannende Tour. Na twee weken koers weten we nog steeds niet wie de Tour gaat winnen, dat is in het verleden wel eens anders geweest. Voor Tourbegrippen krijgen we een ontzettend leuk schouwspel te zien, ook tijdens de tweede week. De tweede Tourweek was een vrij korte week, door de late rustdag reden we slechts vijf dagen achter elkaar. De eerste van die vijf dagen kregen we een massasprint te zien in de straten van Toulouse, waar helaas de ontzettend onsympathieke Caleb Ewan met een banddikte Dylan Groenewegen wist te verslaan. De dag daarna trokken we voor het eerst de Pyreneeën in. Het werd een rit voor de vluchters, aangezien de klassementsrenners zich liever wat wilden sparen met het oog op de tijdrit. Tijdens de rit naar Bagnères-de-Bigorre reed er een grote kopgroep weg. Aan het eind van de lange rit kregen we twee zware beklimmingen voorgeschoteld en op de tweede beklimming zagen we dat drie renners duidelijk beter waren dan de rest. Gregor Mühlberger, Simon Yates en Pello Bilbao reden weg van de rest. Met z'n drieën zouden ze na de afdaling van de Hourquette d'Ancizan naar de finish rijden. Drie rappe mannen, dus de uitkomst was ongewis. Simon Yates bleek over over meer parcourskennis te beschikken dan zijn vluchtgenoten, hij sneed de laatste bocht als beste aan en sprintte naar zijn eerste overwinning van de tweede week. Aanvankelijk was hij naar Frankrijk afgereisd om zijn broer Adam bij te staan, maar aangezien Adam er niets van bakte mocht hij zijn eigen ding doen. Al wisten we toen nog niet echt dat Adam Yates slecht was, maar daar kwamen we snel genoeg achter.

Na de eerste bergrit volgde de tijdrit, in en rond een plaats waar de Tour nog nooit was geweest. Leuk om dat mee te maken, dat er na 106 jaar Tour toch nog nieuwe plaatsen worden ontdekt. In dit schier onbekende plaatsje waar nog nooit iemand was geweest zagen we vooral Julian Alaphilippe boven zichzelf uitstijgen. Hij won de tijdrit, met een flinke voorsprong op de rest. Vooraf was het de vraag hoeveel tijd hij zou inleveren, in plaats daarvan liep de gele trui alleen maar uit op de rest. We zagen Thomas tweede worden, terwijl Thomas De Gendt dan weer derde werd. Kruijswijk deed ook goede zaken, hij werd zesde. Zijn ploeggenoot Wout van Aert deed minder goede zaken, hij bleef in een bocht in een hek hangen en moest met een stevige vleeswond de Tour verlaten. Het goede nieuws is dan weer dat Van Aert ondertussen het ziekenhuis mag verlaten, hij kan gaan werken aan zijn herstel. Tijdens de tijdrit zagen we al enkele renners door het ijs zakken, wat een voorbode bleek te zijn. Daags na de tijdrit trokken we naar de Tourmalet. Op de Tourmalet zagen we de ene na de andere favoriet afhaken. Adam Yates, Dan Martin, Nairo Quintana, Enric Mas, ze deden allemaal niet meer mee. We zagen een verrassend sterk Jumbo-Visma, Kruijswijk kon bijzonder lang rekenen op de steun van De Plus en Bennett. Die twee reden zo sterk dat er van aanvalswerk weinig kwam, iedereen had moeite genoeg om het wiel te houden. Valverde moest eraf, Porte moest lossen, Fuglsang hield het voor gezien. De grootste verrassing kwam op een kilometer van het eind, toen Thomas moest lossen. Hij zou die dag een halve minuut verliezen op Kruijswijk en zelfs nog wat meer op Thibaut Pinot. De Fransman bleek die dag de sterkste te zijn, hij reed in de laatste meters weg van de rest en pakte zo weer eens een ritzege in de Tour. Kruijswijk wist de schade te beperken, in het wiel van de nog altijd verbazende Alaphilippe.

De dag voor de rustdag kregen we nog een keer een mooie rit te zien. Het begon al met de aanvangsfase. Het duurde ongeveer 60 kilometer voor er een vlucht was vertrokken. Men bleef slag om slinger demarreren, maar niemand wist echt weg te rijden. Het duurde tot op de Col de Montségur voor er een groep vertrokken was. Het was wel meteen een grote groep, met in die groep veel renners die een dag eerder een paar rake klappen hadden ontvangen. Onder meer Quintana, Mollema en Dan Martin zaten in de omvangrijke kopgroep. De aanwezigheid van Quintana kon op weinig goedkeuring rekenen van de rest, de Colombiaan stond op zeven minuten van Alaphilippe en was daardoor toch wel een redelijke bedreiging voor Quick Step. De groep van 36 man kreeg daarom lange tijd niet meer dan drie minuten voorsprong, terwijl we in het peloton zelfs jongens als Richeze en Viviani op kop zagen rijden. Richting de tussensprint, waar Matthews toch nog wat prijzengeld voor Sunweb bij elkaar wist te fietsen, daalde de voorsprong. Daarna leek Quick Step het ineens op te geven, in aanloop naar de beklimming van Port de Lers groeide de voorsprong weer flink. Eenmaal op deze klim zagen we vooraan de nodige renners lossen. Onder meer Nibali en Mollema moesten er meteen af, toch redelijk beschamend. Simon Yates, die weer in de kopgroep zat, liet meteen zien over goede benen te beschikken. Hij trok al eens in de aanval, al liet hij zich snel weer inlopen. In het peloton zagen we op deze klim dan ineens Enric Mas lossen. Een paar dagen daarvoor maakte hij volgens Lefevere nog kans om de Tour te winnen, nu moest hij al lossen terwijl ploeggenoot Viviani nog op kop reed. Op de Lers zagen we Quintana en Dan Martin al een keer lossen voorin, ook pijnlijk. Richting de top sloten ze wel weer aan, maar de toon was gezet.

De voorsprong van de koplopers was op deze klim opgelopen naar vijf minuten, het leek bijna alsof Quintana toch weer onder de mensen ging komen, maar die illusie duurde niet lang. In de afdaling van de klim liep de voorsprong weer terug naar vier minuten. In aanloop naar de volgende klim, de lastige Mur de Péguère, zagen we vanuit de kopgroep Simon Geschke in de aanval gaan. De bebaarde Duitser reed al snel een mooie voorsprong bij elkaar, terwijl we in de groep daarachter Soler en Amador op kop zagen rijden voor Quintana. Toen we het steile deel van de Mur de Péguère bereikten zagen we in het peloton Mikel Landa in de aanval gaan. De altijd aanvallende Bask kon zichzelf weer niet bedwingen en in eerste instantie kreeg hij Fuglsang mee. Landa ging alleen wat te hard voor Fuglsang, dus moest hij solo verder. Aan de kop van de koers zagen we inmiddels Simon Yates wegspringen uit de achtervolgende groep, hij ging achter Geschke aan. Op de top kwam Geschke uiteindelijk als eerste boven, net voor Yates. Een achtervolgend groepje met Nairo Quintana zat ook niet ver, maar ze wisten nooit meer de aansluiting te maken. In de afdaling die volgde sloot Yates aan bij Geschke en ze liepen alleen maar verder uit. In het peloton zagen we ondertussen de mannen van Jumbo-Visma lichtelijk nerveus worden. Landa had nochtans een minuut of zes achterstand, maar ze wilden hem toch niet laten rijden. Desondanks had Landa toch al een halve minuut voorsprong bij elkaar gefietst, en dan kwam hij ook nog eens zijn ploeggenoot Soler tegen. Die was vanuit de achtervolgende groep naar achteren verdwenen, maar kon nu wel mooi wat werk verrichten voor Landa. Na de top van de klim kwamen ze ook nog Amador tegen, waardoor ze de lange afdaling en het stuk in de vallei met z'n drieën konden afwerken. Landa bevond zich tegen die tijd op een minuut of twee van de kop van de koers, terwijl het peloton op 2:30 rondreed.

In de lange afdaling liepen Yates en Geschke steeds verder uit op de groep Quintana. Van een paar seconden liepen ze verder uit naar een voorsprong van anderhalve minuut. Landa kwam ondanks het werk van zijn twee ploeggenoten ook niet echt dichterbij, hij bleef hangen op een achterstand van iets meer dan twee minuten. In het peloton namen ze wat meer gas terug, waardoor hun achterstand opliep tot bijna vier minuten. Dat was dan wel weer het signaal voor ploegen als Astana en Bora om te gaan rijden, de klassementen van Buchmann en Fuglsang mogen niet zomaar weggegeven worden. Aan de voet van de slotklim bleven de verschillen ongeveer hetzelfde, al kwam de groep der favorieten wel iets terug tot een achterstand van drie minuten. Op de slotklim zagen we Yates al snel Geschke achterlaten, hij ging solo op weg naar zijn tweede overwinning. De groep Quintana werd bijna bijgehaald door Landa, die inmiddels Amador en Soler achter zich had gelaten. Het was een mooi plannetje van Movistar, dat nog wat mooier had kunnen worden als Quintana zich een goede ploeggenoot had getoond. Dat gebeurde uiteraard niet, zodra Landa aansloot ging Quintana van de kop van de groep naar de achterkant. Het zal na de rit gezellig zijn geweest in de bus, een povere daad van een klein mens. Landa moest daarom zelf maar achter Yates aan, zonder steun. Hij knabbelde snel wat van de voorsprong af en kwam tot op een minuut van Yates, maar daar hield het op. In de kilometers daarna kwam hij niet meer dichterbij, het was duidelijk dat Yates zijn tweede rit van de week ging winnen.

In het peloton zagen we de knechten van Jumbo snel afhaken. De Plus had al moeten werken op de Mur de Péguère en ook in de vallei werd hij op kop gezet. Aan de voet van de klim was hij al verdwenen. Bennett was op de vorige muur al bijna gelost en kon daarom op de slotklim niet langer dan een kilometer of twee wat werk verrichten. De verduiveld sterke Gaudu mocht daarna het kopwerk voor zijn rekening nemen in die groep. Het bleek het ideale lanceerplatform voor Thibaut Pinot, die op een kilometer of zes van het eind in de aanval ging. Hij kreeg meteen Alaphilippe, Bernal en Buchmann met zich mee, terwijl Thomas en Kruijswijk bleven zitten. Pinot bleef versnellen en dat werd Alaphilippe uiteindelijk te gortig. Hij moest afhaken en viel in de kilometers daarna terug tot de groep van Thomas en Kruijswijk. Bernal en Buchmann konden langer volgen, maar moesten er even later toch af. Pinot was ontketend, niemand kon hem volgen. Hij reed naar Landa toe, die zich nog steeds op een minuut van Yates bevond. Pinot nam meteen het commando over en wist aan de finish terug te komen tot op een halve minuut van Yates. Voor de overwinning was het bij lange na niet goed genoeg, maar voor de gele trui deed Pinot fantastische zaken. Hij reed weg van al zijn directe concurrenten. Landa eindigde in zijn wiel, maar die staat nog steeds een paar minuten achter hem. Bernal en Buchmann wisten de schade behoorlijk te beperken, zij kwamen binnen op 18 seconden van Pinot en Landa. Daarachter zagen we ineens Kämna binnenkomen, de jonge Duitser van Sunweb. Hij zat in de kopgroep en van die 36 man bleek hij na Yates de sterkste te zijn, een straffe prestatie. Een paar seconden achter Kämna zagen we Thomas, Kruijswijk en Valverde binnenkomen. In de laatste kilometers wisten ze nog weg te rijden bij Alaphilippe, die voor het eerst deze Tour moest lossen. Hij had zichzelf toch een beetje opgeblazen door Pinot te volgen en daarom verloor hij meer dan een minuut op Pinot en een kleine halve minuut op de rest.

Alaphilippe toonde dan wel een eerste teken van zwakte, hij staat er nog steeds bijzonder goed. Anderhalve minuut voorsprong op de voorlopige nummer twee, Geraint Thomas. De mannen achter Thomas staan dicht bij elkaar, we duiken de slotweek in met zes renners die de Tour nog kunnen winnen. Door alle schermutselingen doen Bernal, Buchmann en Pinot volop mee om de eindzege, net als Kruijswijk. Zonder het tijdsverlies tijdens die waaierrit zou Pinot er nu geweldig voorstaan, maar als hij tijdens de Alpen deze exploten weet te herhalen komt het zelfs met dat tijdsverlies nog helemaal goed. Op basis van de Pyreneeën lijkt Pinot de gedoodverfde winnaar, maar er kan nog een hoop gebeuren. We moeten nog zes ritten afwerken. Om te beginnen een vlakke rit, met een kans op waaiers. Daar ging het de vorige keer al verkeerd bij Pinot. Daarna een rit voor de vluchters richting Gap, waarna we de Alpen gaan verkennen. Drie zware bergritten achter elkaar, daar kan nog een hoop gebeuren! Het wordt een warme week, we krijgen temperaturen rond de 40 graden. Dat in combinatie met een aantal zware beklimmingen boven de 2000 meter maakt dat we nog geen zinnig woord kunnen zeggen over de uitkomst van de Tour van 2019. En dat maakt het natuurlijk extra leuk voor ons als kijker, we hebben echt nog iets om naar uit te kijken. Laat maar komen, die derde week. Al moeten we dan wel eerst even de volgende etappe zien te overleven. We gaan van Nîmes naar Nîmes. Een relatief vlakke rit, waarbij alleen de wind ons eventueel kan redden. Zonder wind of met wind die niet goed staat wordt het een doodnormale sprint.




Tijdens de rustdag bevonden de renners zich in verschillende hotels in en rond Nîmes. Na de rustdag gaan ze van start in het centrum van deze stad met 154.000 inwoners. Het is een stad waar ze de laatste jaren een overschot op de begroting lijken te hebben. In Nîmes vond namelijk de start van de Vuelta a España van 2017 plaats. Zoals wel vaker begon de Ronde van Spanje met een ploegentijdrit. Een kleine tijdrit, in de straten van de stad zelf, gewonnen door BMC. Een dag later zou ook de eerste rit in lijn van start gaan in Nîmes. Twee jaar later komt dan weer de Tour op bezoek. We brachten hier de rustdag door, vertrekken nu in Nîmes om er 177 kilometer later weer aan te komen en ook morgen gaan we praktisch in Nîmes van start. Er zitten wielerfans in de gemeenteraad, dat kan niet missen. Voor de Vuelta van 2017 was de Tour hier ook nog eens in 2014. Een lange rit van 222 kilometer met vertrek vanuit Tallard zou aankomen in deze stad. Het zou eindigen in een sprint, die werd gewonnen door Alexander Kristoff. Zes jaar eerder kwam de Tour ook eens langs, in 2008. Opnieuw een rit die eindigde in een massasprint, gewonnen door Mark Cavendish. De inmiddels afgetakelde Brit pakte zijn vierde overwinning van die Tour mee, er stond geen maat op. Een paar jaar daarvoor, in 2004, zagen we een iets leukere ontknoping in de straten van Nîmes. Voor de verandering een keer geen massasprint, in plaats daarvan kregen we een strijd tussen de vluchters. In de finale van de rit reed Aitor Gonzalez weg uit de kopgroep en ze zagen hem niet meer terug. Een overwinning voor TerminAitor, die na zijn oppermachtige overwinning in de Vuelta van 2002 al een tijd niets meer had laten zien. Die dag in 2004 was een zeldzame opleving. Een jaar later zou hij voor de dopingbijl gaan en uit het peloton verdwijnen. Uit de schijnwerpers verdween hij dan weer niet, in de jaren daarna kwam hij nog regelmatig in het nieuws als hij weer eens in aanraking kwam met justitie. In een verder verleden zagen we ook nog Frank Hoste en André Darrigade ooit winnen in Nîmes. De stad debuteerde in 1949 in de Tour, de eerste die op het idee kwam om te winnen in Nîmes was Emile Idée. Godverdomme, wat kinderachtig. Van start gaan de renners in het centrum, in de buurt van het bekendste gebouw van Nîmes. Ik heb het dan natuurlijk over de lokale arena, Arènes de Nîmes. Een goedbewaard amfitheater, gebouwd tussen 50 en 100 na Chr. en geïnspireerd op het Colosseum in Rome. Aan de buitenkant zijn twee niveaus van zestig bogen elk te onderscheiden. Binnen bood deze arena plaats aan 24.000 toeschouwers verdeeld over 34 tribunes. De arena is ontworpen voor gladiatorengevechten, maar werd in de Middeleeuwen verbouwd tot een versterkt dorp en had tot 1812 twee kerken, een klein kasteeltje en circa 220 huizen. Tegenwoordig worden er in de arena soms stierengevechten gehouden, tevens geven ze hier soms concerten en voorstellingen. Zo, dat weten we dan ook weer. In de buurt van de arena komen we ook een museum tegen, waar de ploegentijdrit tijdens de Vuelta van 2017 eindigde. Dat was een beetje een vreemd verhaal, want het voormalige Musée Archéologique werd toen verbouwd. Die verbouwing was alleen nog niet klaar, dus finishte men voor de deuren van een gebouw in de stijgers. Ondertussen is de verbouwing wel klaar. Het museum heet nu Musée de la Romanité en is voorzien van een bijzonder lelijke modernistische façade. Wel een aanrader, dit museum. Buiten het feit dat je hier alles komt te weten over de Romeinse geschiedenis van de stad heb je vanuit dit gebouw ook een mooi uitzicht op de arena. Vooral vanaf het kicken dakterrasje, niks mis mee.



De renners gaan dus van start in de buurt van de arena. Tijdens de neutralisatie rijden ze een rondje door het statige centrum van Nîmes. Na een tijdje komen ze op een weg terecht die ze buiten de stad brengt. Een deel van deze weg zien we in de finale van de rit weer terug, we noemen het maar een extra verkenning. De neutralisatie duurt vandaag tien minuten en aan het eind van die tien minuten bevinden we ons in de buurt van het lokale vliegveld, Aérodrome de Nîmes-Courbessac. Voorbij dit kleine vliegveld gaat de koers van start. In de eerste vier kilometer van deze rit loopt de weg vals plat omhoog, aan twee procent gemiddeld. Stelt niet veel voor, maar met roestige benen na de rustdag is het geen aangenaam begin. In deze eerste kilometers rijden we rechtdoor het binnenland in, met alleen een rotonde onderweg. Aan het eind van dit stukje heuvelop slaan de renners rechtsaf, waarna er vier kilometer voorzichtig wordt gedaald terug naar de bewoonde wereld. Beneden komen we uit in het plaatsje Marguerittes, waar het bij een rotonde naar links gaat. De weg waar we ons nu op bevinden gaan we een kilometer of 10 volgen. Een brede en rechte weg, met tussendoor alleen een paar rotondes. De weg die we volgen is vooral vlak, maar gaandeweg wordt het wat glooiender. Het gaat een keer een tijdje wat meer omhoog, waarna er wat meer een duik naar beneden volgt richting de Gard. Na een kilometer of 20 komen we uit bij deze rivier, waarna er een bocht naar links volgt. Aan de overkant zien de renners Remoulins liggen, een plaats waar we morgen doorheen gaan fietsen. Remoulins negeren we nu, maar we rijden dan wel weer naar de startplaats van morgen. Over een vlakke weg rijden we een aantal kilometer vooral rechtdoor richting Pont du Gard, je weet wel, die ene brug. Beetje overbodig om nu in het parcours op te nemen als we er morgen van start gaan, maar afijn. Het laatste stukje richting de Pont du Gard rijden de renners over een weg waar normaal alleen toeristen lopen. Via een weg die is vastgemaakt aan het aquaduct steken ze over, waarna ze aan de andere kant van de rivier verdergaan met de rit. Meer over dit kicken bouwwerkje morgen!



We hebben inmiddels 23,5 kilometer afgewerkt. Aan de andere kant van de rivier rijden we nog een tijdje verder over de weg die normaal alleen toegankelijk is voor betalende toeristen. We rijden bijna de parkeerplaats op van deze toeristische attractie, maar dan slaan we rechtsaf. Het gaat even rechtdoor, tot aan een rotonde. Hier gaat het rechtdoor, waarna we kort achter elkaar nog eens twee rotondes tegenkomen. Bij de tweede rotonde gaat het linksaf en dan rijden we rechtdoor Castillon-du-Gard in. De weg in en rond dit dorpje is bijzonder smal en in het dorp zelf loopt het een beetje vals plat omhoog. Na wat bochtenwerk verlaten we Castillon weer en dan rijden we nog even verder over de smalle weg. Uiteindelijk bereiken de renners een bredere weg, die de komende 13 kilometer gevolgd gaat worden. Zeven kilometer lang loopt de weg lichtjes omhoog, zonder dat het ooit op echt klimmen lijkt. Het gaat vooral rechtdoor, maar af en toe passeren we wel een dorpje waar dan weer wat verkeersremmers liggen. Na een tijdje rijden we door Pouzilhac, waar het tijdelijk naar beneden gaat. Daarna gaat het nog eens een kilometer vals plat omhoog, voor we een kilometer of drie in licht dalende lijn afwerken richting Connaux. In Connaux slaan de renners linksaf. Ze rijdne een aantal kilometer rechtdoor over een iets smallere weg. Het is een licht glooiende weg, de komende kilometers gaat het een paar keer op en af. Aan het eind van deze weg slaan de renners rechtsaf en daarna meteen weer naar links, waarna het vier kilometer min of meer rechtdoor gaat richting Cavillargues. Deze weg is nog steeds vrij smal, tevens loopt het een aantal kilometer licht omhoog. Buiten het dorp is het even vlak, maar dan gaat het nog eens drie kilometer verder omhoog. Dit laatste deel is wat zwaarder, het gaat zowaar een tijdje aan 3% omhoog. Heftig. Aan het eind van deze weg slaan we linksaf, waarna de renners op een bredere weg terechtkomen. Deze weg loopt nog een kilometer omhoog, maar daarna is het drie kilometer vlak. Renners die bang zijn voor de wind hebben voorlopig nog geluk, tot nu toe rijden we vooral door beschut gebied en ook hier staan er weer genoeg bmomen langs de kant van de weg. Na het vlakke stuk gaat het twee kilometer voorzichtig naar beneden. We komen uit bij een rotonde, waarna het een tijdje rechtdoor gaat over een vlakke weg. De renners zijn op weg naar de tussensprint van de dag, die na 60,5 kilometer in Vallérargues ligt. Na nog een rotonde rijden de renners lagns deze tussensprint. Voorbij de tussensprint rijden ze een aantal kilometer verder over de brede weg, die af en toe een beetje vals plat omhoog loopt. Een paar kilometer verderop komen ze uit in Seynes, waar ze op de achtergrond een paar kicken rotswandjes hebben liggen die geschikt zijn voor het betere klimwerk.



Richting Seynes rijden de renners nog wat verder over de brede en licht bochtige weg, maar net buiten het dorp slaan ze rechtsaf. Over een smallere weg rijden ze het dorp in, wat me verder vrij overbodig lijkt. Na de toch door het kleine centrumpje komen ze buiten het dorp weer op de brede doorgaande weg uit. Langs de kant van de weg zien we nog meer rotswanden verschijnen, het is best een fraaie omgeving om doorheen te fietsen. De weg loopt een kilometer of twee licht naar beneden, maar het is breed en recht dus het is hier vrij eenvoudig fietsen. Daarna rijden de renners zeven kilometer verder over een vlakke weg, door wat meer open terrein. Het terrein was eerst altijd vrij, maar hier komen we wat meer op het grondgebied van de boeren terecht. Aan het eind van deze weg kome nwe in rotondeland terecht. Vrij snel achter elkaar komen we vijf rotondes tegen, terwijl we steeds dichter bij het centrum van Alès komen. In eerste instantie bevinden we ons nog buiten de bebouwde kom, waar het terrein door bomen toch beschut is. Het is vooral vlak, maar een paar rotondes later gaan we toch nog een stuk naar beneden. De volgende kilometers is het vlak, terwijl we ons inmiddels wel in de bebouwde kom bevinden. Na nog wat rotondes gaat het over een wat smallere weg licht naar beneden. We rijden aan het eind van deze weg door een smal tunneltje, na deze tunnel gaat het bij een rotonde schuin naar links. Vervolgens rijden we het centrum van Alès in, een stad waar in het verleden nog wel eens een Tourrit aankwam. In 1991 bijvoorbeeld, toen won Moreno Argentin hier. Verder kennen we Alès vooral van de voorjaarskoers Etoile de Bessèges. Jaarlijks eindigt dat rondje hier, met een tijdrit vanuit Alès naar Montée de l'Hermitage. Dit jaar werd die tijdrit toevallig gewonnen door Christophe Laporte, een renner die inmiddels al een tijdje uit deze Tour is verdwenen.



In de stad waar Laurent Blanc geboren is slaan we in het centrum linksaf, waarna we nog een paar rotondes tegenkomen. De renners rijden via de Pont Neuf over de rivier Gardon d'Alès en slaan daarna rechtsaf. We rijden een tijdje langs deze rivier, maar slaan uiteindelijk bij een rotonde linksaf, waarna we landinwaarts trekken. Na de bocht naar links begint de weg direct omhoog te lopen, we klimmen twee kilometer aan 3% gemiddeld. Deze niet al te lastige klim brengt ons naar Saint-Jean-du-Pin. In het centrum van dit dorpje gaat het even kort naar beneden, met ook nog wel een lastige bocht, maar daarna gaan we gelijk weer verder omhoog. We krijgen zelfs nog met een gecategoriseerde klim te maken, de Côte de Saint-Jean-du-Pin. Dit klimmetje is een kleine twee kilometer lang aan 4% gemiddeld, ook niet heel schokkend. Vierde categorie, dus er ligt één schamel puntje op de top. Op de top hebben we ondertussen 96 kilometer afgewerkt, we bevinden ons over de helft van de rit. Na de top van de klim is het nog een kilometer zo goed als vlak, maar daarna wordt er drie kilometer gedaald. Dalen doen we over een brede weg die voorzien is van vrij slecht asfalt. Een paar bochten onderweg, dus een beetje hoog in de concentratie zitten kan geen kwaad. Aan het eind van dit kleine afdalinkje rijden we door het dorpje Générargues. Buiten het dorp loopt het zelfs nog een paar meter omhoog, maar daarna is het vlak terwijl we richting het volgende dorp van enig belang fietsen. Tussendoor rijden we nog wel onder een kicken bruggetje door, een versimpelde variant van Pont du Gard. Na 104 kilometer komen we uit in Anduze, een plaats waarvoor ze het woord pittoresk hebben uitgevonden. Het ligt fraai gebouwd aan de rivier, met op de achtergrond aan de ene kant een uit de kluiten gewassen rots en aan de ander kant een imponerende rotswand. In Anduze pakken de renners een bocht van 90 graden mee, waarna ze over een brug rijden. Tijdens het rijden over de brug doen ze er verstandig aan even naar rechts te kijken, dan zien ze in één oogopslag al dat natuurschoon.



Aan de andere kant van de brug slaan de renners linksaf, waarna er een rondje door Anduze volgt. Ze fietsen langs de mooie Tour de l'Horloge en verlaten daarna dit dorpje weer. Buiten het dorp rijdt het peloton een aantal kilometer over een brede weg met de naam Route de Nîmes. Het is een behoorlijk vlakke weg, al gaat het in het dorpje La Madeleine wel een paar meter omhoog. Verder is dit niet het meest spannende deel van het parcours. Het is nog steeds behoorlijk beschut, ook hier komen we weer veel bomen tegen. Een paar kilometer later komen we uit bij een rotonde, waar het schuin naar links gaat. Na deze rotonde komen we dan wel een keer wat open terrein tegen, hier zou het eventueel interessant kunnen worden. Duurt overigens niet lang, al snel verschijnen er weer bomen en niet lang daarna slaan we dan weer bij de volgende rotonde rechtaf. We rijden Lézan in en na een paar bochten verlaten we dit dorpje weer. Buiten Lézan loopt de weg een kilometer of twee vals plat omhoog, waarna het vier kilometer vlak is tot in Lédignan. In dit stuk van vier kilometer gaat het vooral rechtdoor, terwijl het terrein helemaal open is. De ploegleiders gaan dit stukje ongetwijfeld noteren, mocht het enigszins waaien. Na 118 kilometer komen we uit in Lédignan, hier moeten de renners vooral wat verkeersmeubilair ontwijken. De straten worden tijdelijk ook wat smaller, maar buiten het plaatsje is alles weer breed. We rijden nog drie kilometer verder over deze brede weg, die licht glooiend is. Nog steeds door behoorlijk open terrein, iets wat ook na de volgende bocht zo blijft. We slaan linksaf en en rijden dan nog een kilometer of drie over een licht glooiende weg, richting Domessargues. Voorbij dit dorpje gaat het wat meer naar beneden, zonder dat er van een echte afdaling sprake is. Het terrein blijft grotendeels open als we richting Moussac fietsen, een plaats die we na 132 kilometer gaan bereiken. Voor we dat doen volgt er nog wel eerst een bocht naar rechts en even verderop een scherpe bocht naar links, waarna we via een brug over de Gardon rijden.



De koers gaat weinig aandacht besteden aan Moussac. Aan de andere kant van de brug slaan we eigenlijk meteen rechtsaf en dan rijden we over een brede weg verder richting Uzès. Het is een grotendeels rechte weg, waar de beschutting meestal ontbreekt. Ze hebben de mooiste wegen bewaard voor het laatst, hier gaat het honderd procent los als de wind ook maar een klein beetje gunstig staat. De weg die we nu volgen is eerst een kilometer of drie volledig vlak, maar daarna loopt het een kleine drie kilometer heel licht vals plat omhoog. Er verschijnen weer wat meer bomen in beeld en daarna rijden we door het dorpje Garrigues. Buiten dit dorpje krijgen we dan weer open vlaktes, terwijl de weg inmiddels weer vlak is. Na een paar vlakke kilometers gaat het wel weer een paar kilometer wat vals plat omhoog, maar echt klimmen wordt het nooit. Het blijft behoorlijk open, tot we na 145 kilometer uitkomen in Arpaillargues uitkomen. In dit dorpje wordt het ook even wat bochtiger, wat ook daarbuiten het geval zal blijven. Door een bos rijden we verder richting Uzès. We komen aan het eind van het bos uit bij een rotonde, waarna we via een licht oplopende weg richting het centrum van Uzès fietsen. Een historische stad, met de nodige opvallende gebouwen. Zo is er bijvoorbeeld de kathedraal Saint-Théodorit. Daarnaast valt de Tour Fenestrelle op, bovendien is er het Paleis van de Duc d'Uzès. Uzès is de zetel van het hertogdom L'Uzège. Dit zou het eerste hertogdom ooit moeten zijn, maar dat zal dan wel weer een broodje aap zijn. De renners rijden dwars door het centrum van Uzès en komen dan ongetwijfeld tot de conclusie dat het een mooi centrum is. Het favoriete snoep van sommige renners wordt hier ook mede geproduceerd. Er staat een fabriek van Haribo in deze stad, omdat we ons in een regio bevinden waar nogal wat zoethout vandaan komt. Ook is er een museum, waar je alles te weten komt over de productie van deze snoepjes. Door de sponsoring van Haribo werd er vroeger ook een koers georganiseerd in Uzès, de Classic Haribo. Helaas bestaat deze wedstrijd sinds 2006 niet meer, terwijl de erelijst toch de nodige mooie namen bevat. In het verleden wonnen onder meer Jaan Kirsipuu, Thor Hushovd, Laurent Jalabert, Erik Zabel en ook Gans de Clercq deze wedstrijd. Dat de laatste twee edities werden gewonnen door nobuddies als Gorik Gardeyn en Arnaud Coyot zal de doodsteek zijn geweest.



Na flink wat bochten in het mooi Uzès rijden de renners een tijdje rechtdoor richting het zuiden. De komende negen kilometer rijden de renners over brede wegen die behoorlijk recht zijn. Het is ook behoorlijk vlak, al zou het buiten Uzès een tijdje naar beneden gaan. Dat valt met het blote oog amper waar te nemen, dus valt het wel mee. Een stuk of drie rotondes later bevinden we ons buiten het bebouwde gebied, hier neemt de natuur het weer over. Er staan redelijk veel bomen, iets meer beschutting tijdens dit deel van de rit. Na een stuk in zogenaamd dalende lijn loopt de weg nog een keer een kilometer vals plat omhoog, maar ook dat stelt weinig voor. Het loop vervolgens weer heel licht naar beneden, terwijl er koers wordt gezet richting de volgende brug van de dag. Op 18,5 kilometer van de finish komen we uit bij de Pont Saint-Nicolas. Voor we over deze brug fietsen rijden we eerst nog tussen twee rotswanden door, een machtig mooi beeld. Als we over de wat smallere brug zijn gereden slaan we linksaf, waarna we een tijdje langs de Gardon gaan fietsen. De weg langs deze rivier is adembenemend mooi, de toeristische afdeling van de Tour heeft weer een prachtige weg weten te vinden. Het is wel een bochtige weg, die ook nog eens een aantal kilometer omhoog zal lopen. Het gaat ongeveer vier kilometer omhoog, dat zullen de sprinters niet zo leuk vinden. Eerst iets meer dan een kilometer vals plat, met daarna een stuk van 2,5 kilometer aan 4%. Heel zwaar is het niet, maar je begint hier als sprinter toch het liefste van voren. Na deze strook gaat het een paar meter naar beneden, waarna er direct een volgende knikje omhoog volgt. Het gaat nog eens 500 meter omhoog aan 5%, toch hinderlijk voor de sprinters zonder klimmersbenen. Hierna is het anderhalve kilometer vlak, terwijl we over een enorm brede weg richting Nîmes rijden. We bevinden ons inmiddels op een kilometer of 12 van het eind.




Na het stuk vlak gaat het kort naar beneden, waarna het nog eens twee kilometer min of meer vlak is. Vervolgens volgt er een lange afdaling, over een weg die alleen maar breder lijkt te worden. Zonder lastige bochten gaat het vier kilometer naar beneden, tot aan de buitenrand van Nîmes. We rijden de buitenwijken in en daar begint het wat meer af te vlakken. Op wat flauwe bochten na komen we tot op vijf kilometer van de streep weinig bijzonders tegen, alleen wat verkeersmeubilair. Op vijf kilometer van het eind volgt er dan wel weer een lastige bocht bij een rotonde. Het gaat naar links en dat zal in licht dalende lijn een pittige bocht worden. Na deze bocht rijden de renners 600 meter rechtdoor, waarna het nog eens scherp naar links gaat. Ook een lastige bocht, krijgt een uitroepteken in het roadbook. Als deze bocht genomen is bevinden we ons op de weg waar we tijdens de neutralisatie ook al over reden, dat is wel te gek. Lang blijven we alleen niet op deze weg, terwijl we ondertussen ook nog een keer de weg gesplitst zien worden voor een passage onder een viaduct door. 700 meter verderop volgt er een versmalling, waarna de renners rechtsaf slaan. Ze rijden nu nog steeds in licht dalende lijn verder rechtdoor tot op drie kilometer van het eind. Hier volgt er bij een rotonde een bocht naar rechts. Vervolgens gaat het een tijd rechtdoor over een brede weg die inmiddels wel is afgevlakt. Op 2,5 kilometer van het eind komen we weer een rotonde tegen, waar we rechtdoor moeten. Op wat flauwe bochten na gaat het nu vooral rechtdoor tot op 1800 meter van het eind, wanneer de volgende rotonde volgt. Na deze stevige rotonde rijden we rechtdoor de laatste kilometer in. Ook in de laatste kilometer rijden we eigenlijk gewoon vrolijk rechtdoor over een brede en vlakke weg. Er lijkt totaal niets aan de hand te zijn, tot we op 380 meter van het eind nog een rotonde tegenkomen. We passeren langs de rechterkant van deze rotonde en rijden daarna in de laatste 300 meter rechtdoor tot aan de finish. Beetje een ridicule finish, leg de meet voor die laatste rotonde en er is niets aan de hand. Enfin, er moest nog wat extra spektakel komen zeker. Op de rotondes na zijn de laatste kilometers wel betrekkelijk makkelijk, dat scheelt dan weer.




We zijn terug bij af, terug in Nîmes. Een stad met een stevige geschiedenis. Vooral een Romeinse geschiedenis, dat weten we eigenlijk alleen al dankzij die goed bewaarde arena in het centrum. Toch zijn er nog wel meer leuke feitjes over Nîmes te vinden, zoals het feit dat de naam denim oorspronkelijk afkomstig is van Nîmes, namelijk: "de Nîmes". Zo, koekoek. Goed, terug naar de Romeinse tijd. Onder keizer Augustus werd het een belangrijk centrum. We zien dat niet alleen aan de arena, maar ook aan het Maison Carrée, dat wordt beschouwd als de best bewaarde Romeinse tempel. Deze tempel was gewijd aan de "Prinsen van de Jeugd" (de kleinzonen van de keizer). De arena zelf zou dan weer het best bewaarde Romeinse amfitheater zijn, kan kloppen. Aan de rand van het stadscentrum bevindt zich het stadspark Jardins de la Fontaine. Deze tuinen zijn gelegen op de Cavalierberg. Beneden aan de zijkant van deze tuinen, bevindt zich de Temple de Diane. Er is niet heel veel meer van over, maar de ruïne is op zichzelf interessant genoeg. De naam is ook vrij interessant, aangezien de tempel niets met de godin Diana te maken schijnt te hebben. Het was een gebouw ter ere van de keizer, niet van een godin. Op de top van de Cavalierberg komen we tot slot ook nog de Tour Magne tegen. Deze toren maakte deel uit van de Romeinse ringmuur en is eigenlijk zo'n beetje het enige wat daarvan nog over is. Buiten al dat moois hebben ze in Nîmes natuurlijk ook nog wel een aantal nieuwere gebouwen. De kathedraal Notre-Dame-et-Saint-Castor haalt het niet bij een Romeins bouwwerk, maar toch best aardig. Het gezelligste plein van Nîmes schijnt de Place du Marché te zijn. Hier komen we een palmboom tegen en een fontein met een krokodil, indrukwekkend. Naast het net geopende Musée de la Romanité hebben ze hier nog tal van musea, zoals het Carré d'Art. Ook is er een planetarium, moet allemaal kunnen. Tevens nog een shout-out naar de lokale voetbalclub, Nîmes Olympique. Zo groot is de stad Nîmes niet eens, maar toch hebben ze een voetbalclub die op het hoogste niveau actief is. Lekker bezig, ga zo door.



In Nîmes wordt het morgen 37 graden. Ik pak de zonnebrand factor 9000 er vast bij. Er is geen kans op regen, maar volgens mij is het in deze regio altijd gortdroog. Er is wel wat kans op wind, die vooral vanuit het zuiden zou komen. We rijden vandaag een rondje, dus dan staat ie vanzelf een keer ergens schuin in de zij. Dat lijkt vooral in het stuk tussen Anduze en Uzès het geval te zijn. Toch een stuk van een kilometer of 50 waar het terrein soms behoorlijk open is. Het kan daar vrij leuk worden, maar er is wel een bezwaar. In Uzès bevinden we ons op 30 kilometer van het einde. Hier draaien we af richting het zuiden, dus dan zou het in de laatste 30 kilometer vooral tegenwind zijn. Dat komt het mogelijke waaierspektakel niet ten goede, ik ga voorzichtig uit van een flopshow. Zonde, want in principe gaat het waarschijnlijk hard genoeg waaien. Een beetje tegenwind in de finale komt de sprinters wel weer goed uit, dan zal het tempo wat lager liggen en vormen de laatste klimmetjes ook geen belemmering meer. We gaan het allemaal meemaken vanaf 13:20. Dan begint de rit pas, vrij laat. Na een neutralisatie van 10 minuten gaan we om 13:30 echt van start. Eurosport 1 is er meteen weer bij, de rest laat weer op zich wachten. Rond 14:10 mag u zappen naar Sporza, al komt het in de praktijk vaak neer op 14:20. Finishen zouden we tussen 17:16 en 17:37 moeten doen.



Dit lijkt me toch wel gewoon een massasprint te worden. Er staan nog voldoende sprinters aan de start en aangezien ze niet zo gek veel kansen hebben gehad zullen ze deze kans niet laten liggen. Anders zijn ze voor niets over de Pyreneeën gekropen, dat doe je niet voor je lol. Het enige bijzondere is dat twee van de sprintersploegen ook een klassementsman hebben. Alaphilippe draagt zelfs het geel, maar aangezien zijn ploeg in de bergen verder toch geen rol van betekenis kan spelen zullen ze nu wel gewoon voor Viviani gaan werken. Bij Jumbo-Visma is het misschien een ander verhaal, daar zou men het liefste Tony Martin achter de hand houden waarschijnlijk. Gaat natuurlijk alleen niet kunnen, als je Groenewegen in huis hebt zal er nu gereden moeten worden. Dan nog maar een snipperdagje nemen richting Gap. Bij Lotto-Soudal hebben ze verder helemaal geen keus, die moeten aan de bak voor Ewan. En dan heb je nog een ploeg als Sunweb, misschien willen ze daar wel werken voor Cees Bol. Het kan een nerveuze rit worden vanwege de wind, maar als het inderdaad tegenwind is in de laatste 30 kilometer verwacht ik niet dat er veel gaat gebeuren. Er is nog wel een klimmetje aan het eind, maar als mensen daar moeten lossen kan je beter dat contract meteen ontbinden. We gaan sprinten, met z'n allen. Hoera.
1. Groenewegen. Het verlies van Van Aert is ongunstig, net als de goede prestaties van Kruijswijk. Desondanks vind ik dat Groenewegen deze rit moet winnen, al was het maar omdat anders een van die notoire querulanten die wij sprinters dreigen te noemen de boeken ingaat als de beste sprinter van de Tour van 2019. Dat kan natuurlijk niet.
2. Ewan. Dit akelige mannetje gaat weer proberen te profiteren van het werk van anderen. Normaal zie je een ploeg op kop rijden om de sprinter in een gunstige positie naar de sprint te brengen. Dat doen ze dan door helemaal naar voren te rijden, op kop boren zonder dat er nog renners voor je rijden. Dat is normaal. Bij Lotto-Soudal hebben ze een andere tactiek. Daar rijden ze met z'n allen kop over kop, maar niet op kop van het peloton. Nee, ergens rond plek 20 of 30. Ze offeren alle mannen op om van plek 30 naar plek vijf te rijden, alwaar een andere trein te vinden is. Op dat moment wordt Ewan afgezet in het wiel van een ander. De sprinttrein van Lotto-Soudal zet dus niemand af op kop, maar in het wiel van iemand anders. En die andere ploeg moet dan maar de sprint aantrekken voor Ewan. Walgelijke tactieken, bah. Dat mag niet meer beloond worden. Opdoeken, weg ermee.
3. Viviani. Aanlopende rem, lekke band, het valt allemaal niet mee. En dan moest hij ook nog eens op kop rijden voor de gele trui. Dat heeft hem toch wel veel energie gekost, daardoor komt hij nu net te kort.
4. Sagan. Daar komt het meestal op neer.
5. Colbrelli. Of een ander inwisselbaar figuur zoals Kristoff of ONZE Cees Bol. Heb je allemaal niks aan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 07:22:33 #2
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188067990
Zo'n museum naast een tweeduizend jaar oude Romeinse arena neerzetten, hoe haal je het in je achterlijke Franse kuthoofd :'(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188068015
Waaiers !! *O* *O*
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188068363
R.I.P. Greenways, de vloek van de R_R prognose.

De mokervervelende Klep gaat weer winnen, snap niet dat ze die pygmee niet een beetje uit de trein beuken. Je zou zeggen een Deceunick moet die dwerg toch uit het treintje kunnen beuken zodat hij ergens op plek 15 moet beginnen aan de sprint...
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 08:22:54 #5
469991 uninvited_guest
I'm the 13th at the table
pi_188068414


Caleb Ewan: het koekoeksjong.
You may not recall the moment that you asked me<br />But your invitation was clear<br />You'll pretend you've never met me but it's far to late<br />Now I'm here
pi_188068496
Jumbo gaat bewust in de sprint een gat laten vallen naar de tip van visionair Louis vG.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 08:46:26 #7
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_188068573
Waar is die podcast met lance te zien?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 08:48:13 #8
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188068591
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 08:14 schreef DeeBee het volgende:
R.I.P. Greenways, de vloek van de R_R prognose.

De mokervervelende Klep gaat weer winnen, snap niet dat ze die pygmee niet een beetje uit de trein beuken. Je zou zeggen een Deceunick moet die dwerg toch uit het treintje kunnen beuken zodat hij ergens op plek 15 moet beginnen aan de sprint...
Het altijd vervelende Quick-Step-treintje, nee bedankt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 23 juli 2019 @ 08:48:44 #9
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_188068597
Wat een gehaat op Caleb :') met zijn postuur en kwaliteiten is dit toch een volkomen logische tactiek. Natuurlijk gaat die man niet 300 meter bol door de wind.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:02:58 #10
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_188068782
Groenewegen moet gewoon a la Ewan en Sagan zn eigen weg zoeken, zonder dat belachelijke treintje.
Dat tussen km 5 en 2 op kop boren van vAert slaat ook helemaal nergens op . :{w
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 09:03:28 #11
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188068788
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:02 schreef kibo het volgende:
Groenewegen moet gewoon a la Ewan en Sagan zn eigen weg zoeken, zonder dat belachelijke treintje.
Dat tussen km 5 en 2 op kop boren van vAert slaat ook helemaal nergens op . :{w
_O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:15:10 #12
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188068934
Bonifazio gaat schroeien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188068968
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 08:48 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Het altijd vervelende Quick-Step-treintje, nee bedankt.
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:29:33 #14
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188069085
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:15 schreef Szura het volgende:
Bonifazio gaat schroeien
Doet hij mee dan :D
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:29:50 #15
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188069090
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 08:48 schreef Immerdebestebob het volgende:
Wat een gehaat op Caleb :') met zijn postuur en kwaliteiten is dit toch een volkomen logische tactiek. Natuurlijk gaat die man niet 300 meter bol door de wind.
Dat is hip, of zo. Alsof er exclusiviteit is om wel of niet in een bepaalde te mogen zitten. Jij hebt geen trein dus jij mag niet meesprinten. Hoe durft hij een voor hem werkende strategie toe te passen? Ik hoop dat hij vandaag wint in een millimetersprint.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:30:50 #16
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188069099
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:15 schreef Szura het volgende:
Bonifazio gaat schroeien
Beter kopt hij niet weer een telefoon.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:31:11 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188069104
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:29 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Doet hij mee dan :D
Volgens een bepaalde mevrouw met een kapotte mobiele telefoon wel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_188069122
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 08:46 schreef xzaz het volgende:
Waar is die podcast met lance te zien?
Ik kwam op de podcast via wielerflits. https://www.wielerflits.n(...)jswijk-de-tour-wint/
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:37:03 #19
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188069187
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:30 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Beter kopt hij niet weer een telefoon.
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Volgens een bepaalde mevrouw met een kapotte mobiele telefoon wel
Dat was wel lullig ja maar daarna heeft hij het volgens mij ook niet meer geprobeerd. Beetje sneu voor Total Direct Energie. Niet dat hij er wat van kan maar er zitten genoeg mensen daar die hem kunnen brengen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 09:38:43 #20
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188069206
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[..]

Dat was wel lullig ja maar daarna heeft hij het volgens mij ook niet meer geprobeerd. Beetje sneu voor Total Direct Energie. Niet dat hij er wat van kan maar er zitten genoeg mensen daar die hem kunnen brengen.
Ik heb hem steeds wel aardig in de gaten gehouden aangezien ik zo nodig hem moest opstellen bij een pooltje ( :') ), en hij probeert steeds wel mee te sprinten maar zit vroeg opgesloten of merkt gewoon dat hij geen goede benen heeft, of beide. Dan laat hij het lopen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 09:59:37 #21
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188069424
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 07:25 schreef TLC het volgende:
Waaiers !! *O* *O*
Ja, je gelooft erin? Eén keer is toch wel de max...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188069456
Ewan was laatst gevallen geloof ik? Zal die nog wel fit genoeg zijn?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 10:03:43 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188069476
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:02 schreef Max23 het volgende:
Ewan was laatst gevallen geloof ik? Zal die nog wel fit genoeg zijn?
Die won de rit waarin hij viel :D
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 10:10:14 #24
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188069543
Lotto_Soudal twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 10:05:58 Fact of the day:Tropical weather today in Nîmes, up to 40 degrees! The region is known for its strong wind. Do you think there will be echelons today? #TDF2019 reageer retweet
pi_188069557
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:10 schreef Momo... het volgende:
Lotto_Soudal twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 10:05:58 Fact of the day:Tropical weather today in Nîmes, up to 40 degrees! The region is known for its strong wind. Do you think there will be echelons today? #TDF2019 reageer retweet
W-w-w-waa...

Tony Martèn geselt het peloton, The Coathanger in z'n wiel, brilliant PCM tactics by Djumbo, dit kan niet meer fout. w/
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 10:14:36 #26
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188069596
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[..]

Dat was wel lullig ja maar daarna heeft hij het volgens mij ook niet meer geprobeerd. Beetje sneu voor Total Direct Energie. Niet dat hij er wat van kan maar er zitten genoeg mensen daar die hem kunnen brengen.
Wel raar dat hij het niet meer geprobeerd heeft in de berg etappes daarna inderdaad.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 10:15:01 #27
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188069600
Als de temperaturen rond de 40 gaan komen, gaat dat echt wel de race beïnvloeden.

RIP Tim Wellens, wie kan nog meer niet tegen warmte?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 10:15:39 #28
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188069608
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:14 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wel raar dat hij het niet meer geprobeerd heeft in de berg etappes daarna inderdaad.
Nou ja, ik bedoel ook daarvoor. Als ik uitslagen kijk plekken 15-30. Blijf dan maar lekker thuis vriend.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 10:16:40 #29
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188069626
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:15 schreef Momo... het volgende:
Als de temperaturen rond de 40 gaan komen, gaat dat echt wel de race beïnvloeden.

RIP Tim Wellens, wie kan nog meer niet tegen warmte?
Ja hoi
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 23 juli 2019 @ 10:17:05 #30
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188069633
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:15 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Nou ja, ik bedoel ook daarvoor. Als ik uitslagen kijk plekken 15-30. Blijf dan maar lekker thuis vriend.
Hij kan er gewoon geen reet van. Wat dat betreft stelt Pasqualon mij meer teleur.
  FOK!fotograaf dinsdag 23 juli 2019 @ 10:39:16 #31
842 Zorro
Z
pi_188069963
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:15 schreef Momo... het volgende:
Als de temperaturen rond de 40 gaan komen, gaat dat echt wel de race beïnvloeden.

RIP Tim Wellens, wie kan nog meer niet tegen warmte?
Pinot
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_188069982
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:39 schreef Zorro het volgende:

[..]

Pinot
Dat wordt Pinot Noir als hij te lang in 40 graden fietst!
Jack does it in real time...
pi_188071160
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 09:59 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ja, je gelooft erin? Eén keer is toch wel de max...
Ik hoop het gewoon, beter dan een saaie koers waar t peleton de hele tijd achter een man of 4 aan fietst :O :z
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_188071320
Hoop niet dat de warmte een al te grote rol speelt eerlijk gezegd. Laat het gewoon van de (klim)capaciteiten van de renners afhangen i.p.v. iets wat buiten hun macht ligt.

Hopen dat Pinot zich staande houdt bij 40 graden.
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_188071338
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:11 schreef DeeBee het volgende:

[..]

W-w-w-waa...

Tony Martèn geselt het peloton, The Coathanger in z'n wiel, brilliant PCM tactics by Djumbo, dit kan niet meer fout. w/
Bij Pro Cycling Manager even je hele ploeg op kop zetten en iedereen lost
  dinsdag 23 juli 2019 @ 12:47:17 #36
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188071620
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 10:39 schreef Zorro het volgende:

[..]

Pinot
Is dat zo?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_188071708
Ik heb toch Ewan voorspeld voor vandaag. Vind hem een hele sterke indruk maken.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 12:52:52 #38
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188071719
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 12:47 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Is dat zo?
Dat is zo.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 12:54:24 #39
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188071746
Wakker liggen van 40 graden, bwahaha. Dan doe ik net m’n winterjas uit en haal ik de coltrui uit de kledingkast. @Mani89
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:01:01 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188071886
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 12:52 schreef Bill_Hillie het volgende:
Ik heb toch Ewan voorspeld voor vandaag. Vind hem een hele sterke indruk maken.
Daarom gaf hij zelf ook aan dat hij zonder zijn ploeggenoten buiten tijd was binnengekomen haha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188071915
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Daarom gaf hij zelf ook aan dat hij zonder zijn ploeggenoten buiten tijd was binnengekomen haha.
Ja maar in de massasprints doet hij telkens mee om de overwinning.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:08:48 #42
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188072030
laflammerouge16 twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 10:24:58 Nibali to Corriere: "I don't know who is in charge in Bahrain. I went in TDF only to target some stages, the team asked me to do the GC" https://t.co/djV9hEqaWP reageer retweet
Het zit niet helemaal goed bij Bahrain
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:11:13 #43
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_188072086
Moet nog maar zien of het een massasprint wordt. Deceuninck en Jumbo verdedigen een podiumplaats, Bora verdedigt de groene trui. Dan blijft er eigenlijk alleen Lotto Soudal over die vol voor een massasprint wil werken.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:12:49 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072117
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:08 schreef Momo... het volgende:
laflammerouge16 twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 10:24:58 Nibali to Corriere: "I don't know who is in charge in Bahrain. I went in TDF only to target some stages, the team asked me to do the GC" https://t.co/djV9hEqaWP reageer retweet
Het zit niet helemaal goed bij Bahrain
Brent CopelandGod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188072141
De beste tactiek voor Quickstep om Lollerphillipe op het podium te houden is vandaag(als er genoeg wind staat) waaiers trekken en Ineos er af te rijden.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:17:18 #46
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072208
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:14 schreef Houtenbeen het volgende:
De beste tactiek voor Quickstep om Lollerphillipe op het podium te houden is vandaag(als er genoeg wind staat) waaiers trekken en Ineos er af te rijden.
Maar je kan Ineos er niet afrijden want die hebben Reaaaaauw.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:17:49 #47
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188072224
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 12:54 schreef Koffieplanter het volgende:
Wakker liggen van 40 graden, bwahaha. Dan doe ik net m’n winterjas uit en haal ik de coltrui uit de kledingkast. @:Mani89
We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:18:19 #48
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188072232
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:14 schreef Houtenbeen het volgende:
De beste tactiek voor Quickstep om Lollerphillipe op het podium te houden is vandaag(als er genoeg wind staat) waaiers trekken en Ineos er af te rijden.
Pinot eraf te rijden bedoel je.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:19:21 #49
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188072256
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
Succes de komende dagen dan. :P

(Ik vind het ook kut hoor, vanavond maar even het zwembadje op mijn balkon installeren)
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:19:28 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072258
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
28 graden? Mazzelaar, het is hier 32 graden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:19:55 #51
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188072269
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
Maar Colombia ligt op grote hoogte en in bijvoorbeeld Bogota is het dus meestal rond de 20 graden.
pi_188072294
Klagen over het warme weer genot
Jack does it in real time...
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:21:47 #53
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072307
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:19 schreef VoMy het volgende:

[..]

Maar Colombia ligt op grote hoogte en in bijvoorbeeld Bogota is het dus meestal rond de 20 graden.
Maar het neanderthaler DNA van Koffieplanter is afkomstig uit een plaats aan de kust.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:23:17 #54
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072343
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:21 schreef DeeBee het volgende:
Klagen over het warme weer genot
37 graden zie ik. Donderdag gaan WE Doha verslaan!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188072384
radiotour_en twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:24:25 Peter Sagan: "We expect headwind in the last 30km" https://t.co/AIN9Hk0jfF #TDF2019 reageer retweet
pi_188072398
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:21 schreef DeeBee het volgende:
Klagen over het warme weer genot
Han_Kock twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:23:02 Dylan Groenewegen net voor de start over de extreme hitte vandaag rond Nimes: ‘Gewoon trappen en niet zeiken!’ #mindset #TDF2019 reageer retweet
Sow.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:27:13 #57
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188072436
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar het neanderthaler DNA van Koffieplanter is afkomstig uit een plaats aan de kust.
Mijn DNA ligt vooral noordelijker dan Nederland, ik ben aan het doodgaan ongeveer op dit moment.
pi_188072443
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:25 schreef Houtenbeen het volgende:
radiotour_en twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:24:25 Peter Sagan: "We expect headwind in the last 30km" https://t.co/AIN9Hk0jfF #TDF2019 reageer retweet
No shit.
pi_188072458
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:25 schreef Houtenbeen het volgende:
radiotour_en twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:24:25 Peter Sagan: "We expect headwind in the last 30km" https://t.co/AIN9Hk0jfF #TDF2019 reageer retweet
Oef.

Patrick Lefevere :"s'il y a du mistral à Nîmes, on va liquider Thomas et Kruijswijk"
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:28:29 #60
40566 Ericr
Livewrong
pi_188072459
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
Met 50 kilo overgewicht heb je dat ja.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:28:41 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072463
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:27 schreef Momo... het volgende:

[..]

Mijn DNA ligt vooral noordelijker dan Nederland, ik ben aan het doodgaan ongeveer op dit moment.
:D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:29:01 #62
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_188072470
Klinkt goed. Ik ga overwinteren aan de Colombiaanse noordkust komende winter.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:29:03 #63
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188072471
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar het neanderthaler DNA van Koffieplanter is afkomstig uit een plaats aan de kust.
Weer wat geleerd.

Verder weet ik nog dat @Mani89 bij Sassenheim woont, jij ergens bij Eindhoven?, @DeeBee in UAE/Qatar? @Slobeend ergens aan de A12? Bij Den Haag ofzo?

Wat een diverse club.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:29:59 #64
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188072485
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef UIO_AMS het volgende:
Klinkt goed. Ik ga overwinteren aan de Colombiaanse noordkust komende winter.
Succes.

quote:
Barranquilla, Colombia: Annual Weather Averages
May is the hottest month in Barranquilla with an average temperature of 83°F (29°C) and the coldest is January at 80°F (27°C).
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:30:49 #65
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072504
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef VoMy het volgende:

[..]

Weer wat geleerd.

Verder weet ik nog dat @:Mani89 bij Sassenheim woont, jij ergens bij Eindhoven?, @:DeeBee in UAE/Qatar? @:Slobeend ergens aan de A12? Bij Den Haag ofzo?

Wat een diverse club.
DeeBee in Qatar, SlobGod zit in Groningen maar komt ergens uit Gelderland ofzo. Vandaar dat hij zo'n grote liefhebber van Kelderman is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:31:08 #66
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188072507
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

We hebben niet allemaal Colombiaans neanderthaler DNA waardoor we goed tegen hitte kunnen (omdat het altijd bloedheet is in Colombia) het is hier nu 28 graden en ik ga dood.
Dat is alleen in het noorden zo, wat ongeveer net zo hoog ligt als Zeeland. Als je uit Boyaca of Nariño komt zie je waarschijnlijk net zoveel regen als zonneschijn.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:31:13 #67
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_188072511
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef VoMy het volgende:

Succes.

Mooi stabiel zo tussen de 27 en 29 graden.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:31:32 #68
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188072522
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:28 schreef Ericr het volgende:

[..]

Met 50 kilo overgewicht heb je dat ja.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het weer moet zich aan mij aanpassen. Moeder natuur is een nazi.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_188072529
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

37 graden zie ik. Donderdag gaan WE Doha verslaan!
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:32:05 #70
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188072537
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:31 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat is alleen in het noorden zo, wat ongeveer net zo hoog ligt als Zeeland. Als je uit Boyaca of Nariño komt zie je waarschijnlijk net zoveel regen als zonneschijn.
Je hapt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:32:24 #71
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188072552
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

DeeBee in Qatar, SlobGod zit in Groningen maar komt ergens uit Gelderland ofzo. Vandaar dat hij zo'n grote liefhebber van Kelderman is.
Wees dan fan van Koen Bouwman uit Ulft.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:32:51 #72
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188072563
Movistar_Team twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:17:36 👋 #RodamosJuntos y a por todas en este 🇫🇷 #TDF2019. El saludo de @MikelLandaMeana, @alejanvalverde y @NairoQuinCo desde Nîmes antes de la 16ª etapa. https://t.co/mBCmBXKqy0 reageer retweet
De 3 amigo's hebben het zo gezellig samen <3
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:32:54 #73
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072566
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:32 schreef VoMy het volgende:

[..]

Wees dan fan van Koen Bouwman uit Ulft.
De Achterhoek _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:32:57 #74
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188072568
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:32 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Je hapt.
Was dit een troll? Jeetje, wat ben jij ver afgegleden zeg.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:33:46 #75
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188072591
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:28 schreef showtimer het volgende:
Patrick Lefevere :"s'il y a du mistral à Nîmes, on va liquider Thomas et Kruijswijk"
Waar kan ik tekenen?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:35:06 #76
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072630
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Was dit een troll? Jeetje, wat ben jij ver afgegleden zeg.
Sowieso was het een troll, de neanderthalers zijn helemaal niet in Colombia geweest. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188072700
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef VoMy het volgende:

[..]

Weer wat geleerd.

Verder weet ik nog dat @:Mani89 bij Sassenheim woont, jij ergens bij Eindhoven?, @:DeeBee in UAE/Qatar? @:Slobeend ergens aan de A12? Bij Den Haag ofzo?

Wat een diverse club.
AIVD leest u mee?

Mijn GDPR rechten worden hier geschonden.
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:38:44 #78
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188072716
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sowieso was het een troll, de neanderthalers zijn helemaal niet in Colombia geweest. :{
Ooit, in een ver, ver verleden, was Mani hilarisch, maar met het verdwijnen van de kilo's neemt de lol af.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188072739
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ooit, in een ver, ver verleden, was Mani hilarisch, maar met het verdwijnen van de kilo's neemt de lol af.
Mani's humor volgt de prestatiecurve van Kientana
Jack does it in real time...
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:40:03 #80
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188072748
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:31 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Het weer moet zich aan mij aanpassen. Moeder natuur is een nazi.
One Direction bestaat 9 jaar. De grootste boyband van dit decennium. Fan? Of hou je het liever bij de Backstreet Boys?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:40:23 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188072756
Rossetto, Gougeard, Bak, Wisniowski, Ourselin.

Ik ga een dutje doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:40:43 #82
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188072760
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:39 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Mani's humor volgt de prestatiecurve van Kientana
Mani heeft ook zo'n hoofd alsof hij al 52 is inderdaad.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:42:32 #83
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188072792
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Rossetto, Gougeard, Bak, Wisniowski, Ourselin.

Ik ga een dutje doen.
Des te beter, je wil ook niet dat zo'n rit als vandaag ook al naar de vluchters gaat.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:42:53 #84
40566 Ericr
Livewrong
pi_188072799


Dit jaar is zeker spannend met die kleine gaten in het klassement maar 2008 en 2009 waren de gaten in de top 10 nog wat kleiner.

Ook al wist je in 2009 eigenlijk in dat stadium wel dat Contador de sterktste was. 2008 lag alles nog wel open in hetzelfde stadium.

Armstrong jaren maar ook een gedeelte van de Froome jaren was het nu gewoon al beslist.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 13:44:44 #85
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188072834
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef VoMy het volgende:

[..]

Weer wat geleerd.

Verder weet ik nog dat @:Mani89 bij Sassenheim woont, jij ergens bij Eindhoven?, @:DeeBee in UAE/Qatar? @:Slobeend ergens aan de A12? Bij Den Haag ofzo?

Wat een diverse club.
Groningen.
pi_188072853
JumboVismaRoad twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:43:55 🇫🇷 #TDF2019 10 km into the stage and @tonymartin85 took control in the peloton. 5 leaders have 40 seconds. 167 km remaining https://t.co/dH7QM183Oc reageer retweet
#Samenmoeworden

Laat Quickstep en Soudal lekker rijden
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:57:43 #87
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073078
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Was dit een troll? Jeetje, wat ben jij ver afgegleden zeg.
Vooral dat jij deze niet meer weet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:58:13 #88
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073085
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:40 schreef VoMy het volgende:

[..]

One Direction bestaat 9 jaar. De grootste boyband van dit decennium. Fan? Of hou je het liever bij de Backstreet Boys?
Jullie moeten me wel hebben he? One Direction? Donder nou gauw op.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:59:27 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073105
Inmiddels kan ik I Want It That Way moeiteloos op gitaar spelen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:00:04 #90
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073116
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:59 schreef Mani89 het volgende:
Inmiddels kan ik I Want It That Way moeiteloos op gitaar spelen.
Kan ik een .mp3 krijgen zodat ik er van kan genieten tijdens het sporten?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:02:00 #91
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073137
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:59 schreef Mani89 het volgende:
Inmiddels kan ik I Want It That Way moeiteloos op gitaar spelen.
Wij wachten nog steeds op de beelden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:02:34 #92
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073145
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wij wachten nog steeds op de beelden.
Jullie zijn gemeen ik durf niet meer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:04:45 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073180
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:02 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jullie zijn gemeen ik durf niet meer.
Niet aanstellen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:05:40 #94
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073195
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet aanstellen.
MIsschien post ik em dan in onze discord groep.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:06:03 #95
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073205
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

MIsschien post ik em dan in onze discord groep.
Is goed. We pingen nog.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:07:06 #96
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073224
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

MIsschien post ik em dan in onze discord groep.
Yes!
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188073345
JumboVismaRoad twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 14:12:21 🇫🇷 #TDF2019 The breakaway doesn't get much of a gap. The gap is trailing at around 1'00. The peloton is led by the sprinters teams. @tonymartin85 is still doing his part of the work for us 👊. Inside 150 km to go. reageer retweet
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:14:13 #98
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188073361
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

MIsschien post ik em dan in onze discord groep.
RockRacing?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:17:19 #99
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188073417
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:59 schreef Mani89 het volgende:
Inmiddels kan ik I Want It That Way moeiteloos op gitaar spelen.
Kan je The white man marches on al?
pi_188073418
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:45 schreef Houtenbeen het volgende:
JumboVismaRoad twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:43:55 🇫🇷 #TDF2019 10 km into the stage and @:tonymartin85 took control in the peloton. 5 leaders have 40 seconds. 167 km remaining https://t.co/dH7QM183Oc reageer retweet
#Samenmoeworden

Laat Quickstep en Soudal lekker rijden
Ach, heeft Martin ook nog wat te doen vandaag
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:17:33 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188073425
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

Han_Kock twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 13:23:02 Dylan Groenewegen net voor de start over de extreme hitte vandaag rond Nimes: ‘Gewoon trappen en niet zeiken!’ #mindset #TDF2019 reageer retweet
Sow.
#mentaalsterk #samenwinnen
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:21:12 #102
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188073476
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:17 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Kan je The white man marches on al?
White Wedding van Billy Idol staat wel op mijn lijstje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_188073491
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 13:29 schreef VoMy het volgende:

[..]

Weer wat geleerd.

Verder weet ik nog dat @:Mani89 bij Sassenheim woont, jij ergens bij Eindhoven?, @:DeeBee in UAE/Qatar? @:Slobeend ergens aan de A12? Bij Den Haag ofzo?

Wat een diverse club.
Slobeend is mijn buurman, ik hoor altijd een enorm kabaal als Clasie een doelpunt heeft gemaakt (zelden dus).
pi_188073505
Wat een geritsel op Sporza.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:23:15 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188073516
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:21 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Slobeend is mijn buurman, ik hoor altijd een enorm kabaal als Clasie een doelpunt heeft gemaakt (zelden dus).
Nieuw seizoen, nieuwe club, nieuwe kansen voor Clasie. Retteketet AZ horen we Slob roepen
pi_188073538
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:22 schreef Dale__Cooper het volgende:
Wat een geritsel op Sporza.
Michel zit weer onmeunig te kanen vast. #viesdik
Jack does it in real time...
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:24:52 #107
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188073549
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:21 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Slobeend is mijn buurman, ik hoor altijd een enorm kabaal als Clasie een doelpunt heeft gemaakt (zelden dus).
We hebben nu een Ierse Clasie. Zes centimeter kleiner nog.
pi_188073554
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:24 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Michel zit weer onmeunig te kanen vast. #viesdik
Michel is een levend lijk.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:25:42 #109
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073556
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:14 schreef Slobeend het volgende:

[..]

RockRacing?
Zit jij niet in die andere?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188073580
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:24 schreef Slobeend het volgende:

[..]

We hebben nu een Ierse Clasie. Zes centimeter kleiner nog.
Oh ja, dat ken ik, dat heet een leprechaun.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:27:49 #111
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188073598
Is het verstandig voor Jumbo om nu de voorsprong te controleren? Kunnen ze de trein niet beter sparen voor de komende dagen? Of zijn er een aantal echt niets waard daar...
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188073600
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:25 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zit jij niet in die andere?
Hoe gaat het met je Twitch carrière?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:28:42 #113
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073616
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:27 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je Twitch carrière?
Ik heb geen PS meer sinds ik hier zit. Misschien kan ik Pokémon: Lets Go Eevee! voor je streamen die ik voor m’n vriendin had gekocht?
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:29:03 #114
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188073620
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:21 schreef Mani89 het volgende:

[..]

White Wedding van Billy Idol staat wel op mijn lijstje.
Als je die kent ontvang ik graag een pm, ik zal mild oordelen.
pi_188073639
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb geen PS meer sinds ik hier zit. Misschien kan ik Pokémon: Lets Go Eevee! voor je streamen die ik voor m’n vriendin had gekocht?
Dat lijkt me wel wat.

Lets go Eevee > Lets go Pikachu
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:31:52 #116
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188073672
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:21 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Slobeend is mijn buurman, ik hoor altijd een enorm kabaal als Clasie een doelpunt heeft gemaakt (zelden dus).
Als Clasie in de basis had gestaan tegen Argentinië waren we nu wereldkampioen geweest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:32:29 #117
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188073684
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:27 schreef naatje_1 het volgende:
Is het verstandig voor Jumbo om nu de voorsprong te controleren? Kunnen ze de trein niet beter sparen voor de komende dagen? Of zijn er een aantal echt niets waard daar...
Morgen rustdag :)
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:32:30 #118
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188073685
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb geen PS meer sinds ik hier zit. Misschien kan ik Pokémon: Lets Go Eevee! voor je streamen die ik voor m’n vriendin had gekocht?
Let's Go is echt schandalig slecht.
pi_188073696
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:27 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hoe gaat het met je Twitch carrière?
Goddu vindt dat ook leuk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:33:20 #120
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073698
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:30 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel wat.

Lets go Eevee > Lets go Pikachu
Eens. Eevee is voor de gasten die zich identificeren met Gary, Pikachu is voor de slapjanussen die staan voor Ash Ketchum.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:34:27 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073715
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

Goddu vindt dat ook leuk.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gaudu ziet er ook wel uit als een stereotype gamer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:34:37 #122
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188073718
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Morgen rustdag :)
Oja, goed punt. Dag dat iedere ploeg die nog niets heeft in de aanval moet gaan want in de bergen gaat het niet lukken.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188073766
LAP
pi_188073768
Chute Thomas
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:37:24 #125
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073769
Chute Thomas
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:37:24 #126
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188073770
Voordeel van de hittegolf is wel dat er geen probleem gaat zijn met sneeuwmuren enzo, neem ik aan.
pi_188073773
Mijn G
pi_188073775
Nu rijden Djumbo
pi_188073776
Chute G.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:37:48 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188073780
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:34 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Oja, goed punt. Dag dat iedere ploeg die nog niets heeft in de aanval moet gaan want in de bergen gaat het niet lukken.
We schrijven heel Total Direct Energie op. PCM-attak.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:38:05 #131
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073788
Wat een onnozele valpartij.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:38:17 #132
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188073796
Wat gebeurt daar :?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:38:37 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188073801
Wat een domme val _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:39:03 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_188073810
Alle ballen nu op Jody
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:39:16 #135
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073820
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:37 schreef showtimer het volgende:
Mijn G
De vloek is real. _O_
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188073824
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:39 schreef Van_Poppel het volgende:
Alle ballen nu op Jody
Gelachen
pi_188073830
Thomas gaat ook ff op zijn bek op een totaal willekeurig moment
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:39:49 #138
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188073834
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:39 schreef Van_Poppel het volgende:
Alle ballen nu op Jody
Als ze hard genoeg gooien valt die ook bedoel je?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:40:17 #139
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188073846
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

De vloek is real. _O_
Ik zoek alvast een combinatie UI Pinot/Alaflip uit voor showtimer
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:40:18 #140
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188073847
raaaarrrrrrrrrr
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188073866
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gaudu ziet er ook wel uit als een stereotype gamer.
Hij is Tjeu anders ook al tegengekomen in het fortnite universum.
pi_188073867
Wel jammer dat ze niet iets meer de Cevennen intrekken.
pi_188073873
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:40 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Ik zoek alvast een combinatie UI Pinot/Alaflip uit voor showtimer
Ik doe niet aan verzoekjes.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:44:08 #144
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188073921
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hij is Tjeu anders ook al tegengekomen in het fortnite universum.
Daar had Miesjel Cornelisse laatst nog een goede anekdote over.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:44:16 #145
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188073927
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ik doe niet aan verzoekjes.
Nog even en het wordt een eis. WE gaan de Tour winnen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:45:50 #146
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188073955
Ik loop even weg en G gaat op zijn bek, zonnesteek?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:46:27 #147
333483 Aguero
oooooooo
pi_188073962
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:45 schreef Momo... het volgende:
Ik loop even weg en G gaat op zijn bek, zonnesteek?
Hij kan niet sturen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_188073969
raykerckhoffs twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 14:44:22 Mur de Bretagne? Tom Dumoulin? Zelfde jury? https://t.co/2Bx5njOCOm reageer retweet
ONZE Ray eist een straf.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:47:12 #149
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188073973
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:44 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nog even en het wordt een eis. WE gaan de Tour winnen.
Ik houd het op 10% kans.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:48:06 #150
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188073998
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:46 schreef showtimer het volgende:
raykerckhoffs twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 14:44:22 Mur de Bretagne? Tom Dumoulin? Zelfde jury? https://t.co/2Bx5njOCOm reageer retweet
ONZE Ray eist een straf.
Jury is altijd wel op de hand van Sky/Ineos. Zal wel weer hooguit een symbolische boete worden.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:48:45 #151
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188074009
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:48 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Jury is altijd wel op de hand van Sky/Ineos. Zal wel weer hooguit een symbolische boete worden.
Ja, of iedereen in dezelfde tijd als Froome plaatsen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:49:42 #152
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074022
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:48 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ja, of iedereen in dezelfde tijd als Froome plaatsen.
De Ventoux toen. :')

Wat een gotspe. Ik bedoel, Froome had anders nog wel gewonnen, maar de jury wilde er wel heel erg graag zeker van zijn.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:49:56 #153
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188074028
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:46 schreef showtimer het volgende:
raykerckhoffs twitterde op dinsdag 23-07-2019 om 14:44:22 Mur de Bretagne? Tom Dumoulin? Zelfde jury? https://t.co/2Bx5njOCOm reageer retweet
ONZE Ray eist een straf.
panalty :')
pi_188074034
Ray :')
pi_188074040
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Daar had Miesjel Cornelisse laatst nog een goede anekdote over.
Hmm die heb ik gemist. Bij Nolles?
pi_188074048
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:48 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Jury is altijd wel op de hand van Sky/Ineos. Zal wel weer hooguit een symbolische boete worden.
127,7 grapjas.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:50:55 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074049
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:25 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zit jij niet in die andere?
Pijnlijk dit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:51:09 #158
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074056
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:30 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Dat lijkt me wel wat.

Lets go Eevee > Lets go Pikachu
Eens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:51:58 #159
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074073
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

127,7 grapjas.
Die snap ik niet.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:52:02 #160
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074074
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Daar had Miesjel Cornelisse laatst nog een goede anekdote over.
Ja ... en wat was die anekdote dan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:53:39 #161
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188074099
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:50 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Pijnlijk dit.
Haha, ik wist gewoon blind dat je mee zou gaan. Jammergenoeg is het hoge woord er al uit na een bezorgde DM.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:54:18 #162
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074111
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:53 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Haha, ik wist gewoon blind dat je mee zou gaan. Jammergenoeg is het hoge woord er al uit na een bezorgde DM.
Arme Slob, je hoort er gewoon bij hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 14:56:32 #163
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074137
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hmm die heb ik gemist. Bij Nolles?
Ja. Mathieu had bijna de start van een of andere wedstrijd gemist omdat hij aan het gamen was. Koptelefoon op, lekker afgesloten van de buitenwereld. Kwartier voor de koers kwamen ze toch maar eens kijken waar hij bleef.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188074152
1.30, wat een hypercontrole.
pi_188074154
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:51 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Die snap ik niet.
Je gaat stayeren op 4,7 van de meet toch niet vergelijken met 127,7?
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:58:10 #166
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188074162
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:57 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je gaat stayeren op 4,7 van de meet toch niet vergelijken met 127,7?
Gelijke monniken, gelijke kappen
  dinsdag 23 juli 2019 @ 14:59:34 #167
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074182
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:57 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je gaat stayeren op 4,7 van de meet toch niet vergelijken met 127,7?
Ah zo.

Is stayeren niet sowieso verboden of mag het wel als de kilometerteller boven de 100 staat?

(En zoals gezegd doelde ik vooral op het Ventoux-incident)
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:00:21 #168
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188074198
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @GGMM gedaan voor een apart wielrensubforum.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:00:46 #169
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074209
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
^O^
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:00:54 #170
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188074210
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
SPT valt uit elkaar

RIP borisz en heywoodu
pi_188074218
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
kersverse FA
Hoe kan dat?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:01:21 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074219
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
Is wielrennen volgens GGMM een sport?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:01:41 #173
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188074227
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is wielrennen volgens GGMM een sport?
Het mag ook bij hobby's.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:02:18 #174
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188074237
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:01 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoe kan dat?
Geen idee.
pi_188074265
Stop hiermee Sporza.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:03:49 #176
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188074273
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
Ik ondersteun deze motie
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:04:01 #177
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074278
Gaat Sagan nog voor de punten sprinten vandaag bij de tussensprint?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:04:12 #178
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188074280
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
Word jij dan mod?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_188074289
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 14:59 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ah zo.

Is stayeren niet sowieso verboden of mag het wel als de kilometerteller boven de 100 staat?

(En zoals gezegd doelde ik vooral op het Ventoux-incident)
(Het Ventoux-incident is prima afgehandeld)
pi_188074299
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:03 schreef Momo... het volgende:

[..]

Ik ondersteun deze motie
*resolutie
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:05:21 #181
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188074302
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Word jij dan mod?
Die ambitie heb ik niet.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:05:33 #182
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074308
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:00 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb een vriendelijk verzoek bij de kersverse FA @:ggmm gedaan voor een apart wielrensubforum.
Ik had toch standaard het filter aanstaan, dus voor mij zou het weinig verschil maken.
pi_188074310
Goed bezig Bahrein
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:05:55 #184
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074316
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:04 schreef wimderon het volgende:

[..]

(Het Ventoux-incident is prima afgehandeld)
(Daarover verschillen we dan van mening)
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:05:56 #185
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074317
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Word jij dan mod?
Nee, ik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:06:16 #186
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_188074321
De tonatie van Staf Clement is net of ik midden in een bruin café zit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_188074330
Morkov moest vol in de remmen om niet voor Viviani te eindigen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:06:46 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_188074332
Peto gelooft het allemaal wel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:07:07 #189
362868 crew  Slobeend
of all places
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:07:41 #190
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188074349
Dat worden nog meer slappe gerechten voor onze magnetronkoning als wielrennen-subforum er komt.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:08:35 #191
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074362
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
Dat worden nog meer slappe gerechten voor onze magnetronkoning als wielrennen-subforum er komt.
:D
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:09:11 #192
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074367
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:10:09 #193
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_188074384
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:09 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
Die kunnen ook gewoon in de magnetron hoor
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:10:11 #194
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074385
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:09 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
Vomeer.
pi_188074394
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:09 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
:9~
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:11:10 #196
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188074398
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Die ambitie heb ik niet.
Dat geloof ik niet.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:11:14 #197
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188074400
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:09 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
Worden die wel in een pan verwarmd ?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:11:38 #198
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074404
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:10 schreef noodgang het volgende:

[..]

Die kunnen ook gewoon in de magnetron hoor
Het kan, wellicht, maar ik ga het niet doen :B
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:11:57 #199
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074409
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:11 schreef Momo... het volgende:

[..]

Worden die wel in een pan verwarmd ?
yessss
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:12:24 #200
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188074417
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:09 schreef naatje_1 het volgende:
Ik ga vanavond zowaar voor broodjes knakworst en niet voor een magnetronmaaltijd
Wat vind je van Jan Pannenkoeken?
pi_188074421
Hoe laat is de finish?

Dit ivm de uitzending van Buren. Wil een vriend weten
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:13:12 #202
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074430
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:12 schreef opgebaarde het volgende:
Hoe laat is de finish?

Dit ivm de uitzending van Buren. Wil een vriend weten
Tussen 17.16 en 17.37, aldus de OP (uit m'n hoofd)
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:13:17 #203
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188074432
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:12 schreef opgebaarde het volgende:
Hoe laat is de finish?

Dit ivm de uitzending van Buren. Wil een vriend weten
Echte fans kijken op de Australische tv. :{w
pi_188074477
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:01 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Het mag ook bij hobby's.
@GGMM kent dit als hobies.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:16:04 #205
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:16:24 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074489
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:16 schreef Slobeend het volgende:
Leuk verhaal Frank.
Gaat echt nergens naartoe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188074528
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:12 schreef VoMy het volgende:

[..]

Wat vind je van Jan Pannenkoeken?
^O^
"The man who never alters his opinion is like standing water, and breeds reptiles of the mind." - William Blake, The Marriage of Heaven and Hell.
pi_188074540
Jezus wat is dit oninteressant.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:20:05 #209
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074547
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:12 schreef VoMy het volgende:

[..]

Wat vind je van Jan Pannenkoeken?
Ik heb daar doorgaans de poffertjes van en niet de pannenkoeken
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:22:04 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074575
Frank Hoste hoort Frank Hoste graag praten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:22:58 #211
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188074595
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Frank Hoste hoort Frank Hoste graag praten.
Wuyts kennelijk ook want die blijft maar vragen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:23:45 #212
40566 Ericr
Livewrong
pi_188074607
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:05 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

(Daarover verschillen we dan van mening)
Waarvan akte.

(scheelt Wim weer een reactie)
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:24:47 #213
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074625
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Wuyts kennelijk ook want die blijft maar vragen.
Wuyts blijft ook altijd vragen stellen aan Vandegoor en Berteele. Er is toch wat mis met die man.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_188074654
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:05 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

(Daarover verschillen we dan van mening)
Hoe had je dit in vredesnaam op een andere manier beter willen afhandelen :?
pi_188074683
Benieuwd of er nog steeds zo veel (of poging tot) in de koers verkocht wordt.
pi_188074691
Frank klinkt ranzig ollands
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:29:20 #217
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074717
wtf _O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:29:34 #218
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074722
ff door het oor heen spuiten :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188074746
Frank heeft heel veel woorden nodig om niets te zeggen.
pi_188074758
Yannick de pauw is geen yannick de vos
pi_188074773
Ik ben na vijf uur in de zon in verre staat van ontbinding. Bid of zing een liedje voor me.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_188074780
Ik dacht dat het gesprek net afgelopen was, maar ze gaan weer rustig verder.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:33:47 #223
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_188074786
Warm he
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:34:01 #224
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_188074789
Rohan Dennis is eigenlijk helemaal geen wielrenner volgens Herbert.
pi_188074794
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:32 schreef El-Stinho het volgende:
Ik ben na vijf uur in de zon in verre staat van ontbinding. Bid of zing een liedje voor me.
Wat doe je met dit weer vijf uur in de zon?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:35:16 #226
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188074805
quote:
Buchmann is schuchter en spreekt heel weinig met de media. Maar privé zou hij heel grappig zijn, hij heeft droge humor", schetst ARD-radiocommentator Holger Gerska. "Maar Buchmann is vooral heel gefocust op de koers. Hij eet geen zoetigheden, laat zich door niets afleiden, heeft geen Instagram, enzovoort. Hij is hier enkel in de Tour om te koersen."

"Als Buchmann uitkijkt naar Parijs, dan is het vooral omdat hij dan verlost is van alle mensen. Hij is dan eindelijk weer alleen en hoeft zijn dagen dan niet meer met al die mensen door te brengen.
@Columbiafan
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:36:04 #227
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_188074818
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

@:columbiafan
Is Emannuel een autist?
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:36:09 #228
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188074820
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:32 schreef El-Stinho het volgende:
Ik ben na vijf uur in de zon in verre staat van ontbinding. Bid of zing een liedje voor me.
Ook al is het in het Frans?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:36:14 #229
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074821
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

@:columbiafan
Autist gespot
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:38:03 #230
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188074856
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Is Emannuel een autist?
Misschien een rugzakclubje beginnen met Kelderman en Pinot.
pi_188074865
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:35 schreef Slobeend het volgende:

[..]

@:columbiafan
:D
quote:
Het sappigste detail dat zijn kamergenoot Maximilian Schachmann kan vertellen, is dat "Emanuel weleens gesnurkt heeft". Om er in één adem aan toe te voegen: "Maar hij draaide zich daarna wel om. Dus ik heb er weinig last van gehad."
pi_188074869
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:39:24 #233
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188074882
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D
[..]

Duitsers, één brok hilariteit
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:39:27 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074884
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D
[..]

_O-

Dit is echt goed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:39:49 #235
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074890
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D
[..]

:') _O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:40:00 #236
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074892
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:38 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Misschien een rugzakclubje beginnen met Kelderman en Pinot.
Kelderman en Pinot lijken me geen autisten. Buchmann zou dat zomaar wel kunnen zijn als ik dit stukje zo zie ja.

Evans had ook behoorlijk wat trekjes altijd.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:40:35 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074901
Stel je voor dat Emoe de Tour wint. Dan kijkt er nooit meer iemand naar wielrennen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:41:07 #238
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_188074907
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Stel je voor dat Emoe de Tour wint. Dan kijkt er nooit meer iemand naar wielrennen.
Alles beter dan iemand van Ineos.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:41:17 #239
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_188074913
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat geloof ik niet.
Wij kunnen wel zonder moderators.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:41:23 #240
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188074917
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

:D
[..]

Duitsers en humor idd _O-
pi_188074919
Ik zet deze kutrit ook maar eens aan, na een matig rondje zelf fietsen.
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:42:30 #242
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074934
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:41 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Alles beter dan iemand van Ineos.
Heb je wel eens een interview van Buchmann gezien? Dat is doodeng.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:42:36 #243
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074936
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:41 schreef Mykonos het volgende:
Ik zet deze kutrit ook maar eens aan, na een matig rondje zelf fietsen.
hoeveel liter heb jij gedronken?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:43:04 #244
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188074943
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:41 schreef Mykonos het volgende:
Ik zet deze kutrit ook maar eens aan, na een matig rondje zelf fietsen.
Ik stierf gisteren al bijna tijdens mijn rondje, vandaag mooi binnen gebleven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:43:22 #245
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188074949
Emu sluipt gewoon geruisloos top-3 binnen straks _O_
pi_188074956
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:42 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

hoeveel liter heb jij gedronken?
Het was veel te warm inderdaad. Bovendien eerst een eend half doodgereden en op het eind ook zelf nog een autootje gekopt :') schade valt gelukkig erg mee

Nog wel 140km op de teller gezet.
Demain, on roule
pi_188074971
Joost De Maeseneer heeft vijf minuten nodig om te zeggen dat je veel moet drinken als het warm is.
pi_188074972
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:43 schreef Mykonos het volgende:

[..]
op het eind ook zelf nog een autootje gekopt :') schade valt gelukkig erg mee

:o jongen toch
pi_188074984
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:44 schreef wimderon het volgende:
Joost De Maeseneer heeft vijf minuten nodig om te zeggen dat je veel moet drinken als het warm is.
Van Riis, naar Vino, naar Hilaire. Je zou voor minder.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:45:44 #250
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188074994
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:45 schreef showtimer het volgende:

[..]

Van Riis, naar Vino, naar Hilaire. Je zou voor minder.
@heywoodu is nu ziedend
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188075011
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

:o jongen toch
Meneer die het nodig vond om lekker hard uit de uitrit het fietspad over te steken waar ik voorrang had. Afgelopen jaren al genoeg near misses gehad, nu vol erop. Eigenlijk een wonder dat ik alleen een paar schrammetjes heb :)
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:46:25 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075012
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:03 schreef wimderon het volgende:
Stop hiermee Sporza.
Drie kwartier later nog steeds bezig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:46:48 #253
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188075019
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Meneer die het nodig vond om lekker hard uit de uitrit het fietspad over te steken waar ik voorrang had. Afgelopen jaren al genoeg near misses gehad, nu vol erop. Eigenlijk een wonder dat ik alleen een paar schrammetjes heb :)
Hoe is het met je fiets?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:46:50 #254
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188075020
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:43 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Het was veel te warm inderdaad. Bovendien eerst een eend half doodgereden en op het eind ook zelf nog een autootje gekopt :') schade valt gelukkig erg mee

Nog wel 140km op de teller gezet.
Dat is niet verkeerd met dit weer.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:46:52 #255
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075023
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:45 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

@:heywoodu is nu ziedend
Ja verdomme man, je zou voor minder....?! Maak zo'n zin toch eens af.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:47:22 #256
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075029
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Meneer die het nodig vond om lekker hard uit de uitrit het fietspad over te steken waar ik voorrang had. Afgelopen jaren al genoeg near misses gehad, nu vol erop. Eigenlijk een wonder dat ik alleen een paar schrammetjes heb :)
damn :X
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:47:26 #257
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075030
quote:
8s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja verdomme man, je zou voor minder....?! Maak zo'n zin toch eens af.
Niet te doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:47:49 #258
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188075042
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:43 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Het was veel te warm inderdaad. Bovendien eerst een eend half doodgereden en op het eind ook zelf nog een autootje gekopt :') schade valt gelukkig erg mee

pi_188075044
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik stierf gisteren al bijna tijdens mijn rondje, vandaag mooi binnen gebleven.
De komende drie dagen gaan we dood. Allemaal.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_188075047
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hoe is het met je fiets?
Shifter is behoorlijk krom maar ik kon nog naar huis fietsen, dus ik denk dat het meevalt.
Demain, on roule
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:48:34 #261
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075063
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De komende drie dagen gaan we dood. Allemaal.
De gordijnen gaan voorlopig niet open.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:48:35 #262
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075066
Ik stap morgen maar om een uur of 7 op denk ik, maar blijf wel redelijk in de buurt van huis voor als het echt te warm is :@ Lekker rondjes door de bossen toeren :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:48:37 #263
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075069
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De komende drie dagen gaan we dood. Allemaal.
Ik niet, want hier is airco, gelukkig.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_188075070
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Meneer die het nodig vond om lekker hard uit de uitrit het fietspad over te steken waar ik voorrang had. Afgelopen jaren al genoeg near misses gehad, nu vol erop. Eigenlijk een wonder dat ik alleen een paar schrammetjes heb :)
Meneer was ook nog ziedend waarschijnlijk? Walgelijk volk.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:48:50 #265
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188075072
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Shifter is behoorlijk krom maar ik kon nog naar huis fietsen, dus ik denk dat het meevalt.
Fijn! Veel beterschap gewenst voor je fiets
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:48:59 #266
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188075080
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De komende drie dagen gaan we dood. Allemaal.
Ik was net bij de Gamma om een ventilator te kopen maar was m’n pinpas vergeten.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:02 #267
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_188075083
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:47 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

De komende drie dagen gaan we dood. Allemaal.
Ik heb zo net een airco aangeschaft. Lekker hele dag binnen tour kijken *O*
pi_188075090
quote:
8s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja verdomme man, je zou voor minder....?! Maak zo'n zin toch eens af.
Hoe is je beeldscherm er vanaf gekomen? Zonder erg?
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:14 #269
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_188075091
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Shifter is behoorlijk krom maar ik kon nog naar huis fietsen, dus ik denk dat het meevalt.
Betaalt ie de schade (of zn verzekering)
pi_188075092
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik was net bij de Gamma om een ventilator te kopen maar was m’n pinpas vergeten.
En toen? _O-
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:25 #271
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075097
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik was net bij de Gamma om een ventilator te kopen maar was m’n pinpas vergeten.
Waren de ventilators niet al sowieso uitverkocht?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:29 #272
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188075098
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik was net bij de Gamma om een ventilator te kopen maar was m’n pinpas vergeten.
Kijk, de hitte is al naar je hoofd gestegen.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:39 #273
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188075101
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:46 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Meneer die het nodig vond om lekker hard uit de uitrit het fietspad over te steken waar ik voorrang had. Afgelopen jaren al genoeg near misses gehad, nu vol erop. Eigenlijk een wonder dat ik alleen een paar schrammetjes heb :)
Dit is wel erg vervelend. Als hij het gefilmd heeft en op Dumpert plaatst krijgt ie er nog applaus voor ook.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:49:40 #274
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188075102
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:48 schreef heywoodu het volgende:
Ik stap morgen maar om een uur of 7 op denk ik, maar blijf wel redelijk in de buurt van huis voor als het echt te warm is :@ Lekker rondjes door de bossen toeren :+
Lekker processierupsen koppen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:50:06 #275
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188075110
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

En toen? _O-
Nu zit ik thuis zonder.
pi_188075113
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef noodgang het volgende:

[..]

Betaalt ie de schade (of zn verzekering)
Ik heb z'n telefoonnummer dus daar ga ik wel vanuit.
Demain, on roule
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:50:18 #277
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075117
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hoe is je beeldscherm er vanaf gekomen? Zonder erg?
Kappen nou
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188075119
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:50 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nu zit ik thuis zonder.
Stond je al bij de kassa? :)
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:50:26 #279
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188075120
Ik ga even naar supermarkt ijs halen
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:50:31 #280
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075121
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Lekker processierupsen koppen.
Die zijn al weg joh. Alleen die vervelende nesten hangen er nog, dus als het waait ben je alsnog de lul.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:50:40 #281
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075126
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Lekker processierupsen koppen.
Nog geen enkele boom met lintje gezien in het bos, prima.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:51:16 #282
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_188075139
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Stond je al bij de kassa? :)
Ja :{.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:51:20 #283
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075142
Is mijn vermoeden correct dat ze richting langzaamste schema aanhikken?
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:51:20 #284
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188075143
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Lekker processierupsen koppen.
Ik heb daar nog nooit last van gehad. Is de hype niet wat overdreven?
pi_188075146
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef VoMy het volgende:

[..]

Dit is wel erg vervelend. Als hij het gefilmd heeft en op Dumpert plaatst krijgt ie er nog applaus voor ook.
Dumpert :')
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:51:32 #286
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075148
Afgelopen vrijdag tien keer de epische Knobbel opgefietst (vijf keer aan beide kanten), dus het klimwerk zit ook weer goed.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:51:44 #287
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075152
quote:
14s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:51 schreef naatje_1 het volgende:
Is mijn vermoeden correct dat ze richting langzaamste schema aanhikken?
Dat zou best lekker zijn.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:52:09 #288
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075162
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:51 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ik heb daar nog nooit last van gehad. Is de hype niet wat overdreven?
Heb verscheidene mensen erover gehoord, dus niet echt
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:52:11 #289
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188075163
quote:
11s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:51 schreef heywoodu het volgende:
Afgelopen vrijdag tien keer de epische Knobbel opgefietst (vijf keer aan beide kanten), dus het klimwerk zit ook weer goed.
Poggio?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:52:13 #290
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075165
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:51 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ik heb daar nog nooit last van gehad. Is de hype niet wat overdreven?
Ik heb ook nog nooit AIDS gehad, maar toch was die hype ook niet echt overdreven.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_188075167
Ik mis wel de updates van Thijs over hoe de laatste 50 kilometer erbij liggen.
pi_188075175
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik heb ook nog nooit AIDS gehad, maar toch was die hype ook niet echt overdreven.
Eens.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:52:58 #293
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188075181
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:51 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ik heb daar nog nooit last van gehad. Is de hype niet wat overdreven?
Buiten komen is wel van belang
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_188075182
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Lekker processierupsen koppen.
Die overlast is wel over volgens mij.
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:23 #295
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_188075192
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik heb ook nog nooit AIDS gehad, maar toch was die hype ook niet echt overdreven.
Maar daar ging je dood aan, dit veroorzaakt enkel een onduidelijke hoeveelheid irritatie.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:27 #296
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075193
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Buiten komen is wel van belang
Zo, hallo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:32 #297
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_188075196
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Buiten komen is wel van belang
En in de buurt van eiken zijn
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:33 #298
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_188075197
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:53 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Die overlast is wel over volgens mij.
Zondag 130km gedaan, wel weer wat jeuk nu
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:52 #299
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_188075205
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:53 schreef VoMy het volgende:

[..]

Maar daar ging je dood aan, dit veroorzaakt enkel een onduidelijke hoeveelheid irritatie.
Zo onduidelijk is het niet, kneiterveel irritatie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:53 #300
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_188075207
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Poggio?
In september of oktober mag ik dit werkelijk ranzige ding op.
https://www.strava.com/segments/6924233
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 23 juli 2019 @ 15:53:55 #301
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_188075209
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juli 2019 15:52 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Buiten komen is wel van belang
Koekoek hee
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')