abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_187645121
Ik snap er geen bal meer van. Als er zoveel negatiefs is, waarom loopt het daar als een tierelier?
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187645158
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 10:44 schreef Rewimo het volgende:

[..]

Bakken doe je zonder zout en peper. Die voeg je naderhand naar smaak toe.
Ik zout mijn biefstuk altijd even voor het bakken. Dan goed droogdeppen en in de pan. Naderhand peper en fleur de sel.
pi_187645183
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:16 schreef Sigaartje het volgende:
Ik snap er geen bal meer van. Als er zoveel negatiefs is, waarom loopt het daar als een tierelier?
Ten eerste omdat het gehypet wordt. Het is zien en gezien worden. Ten tweede omdat de meeste mensen die daar komen niets beters gewend zijn. Het is beter dan wat ze thuis zelf produceren...

Ik snap sowieso niet waarom er over in Nederland van die Loetje restaurants de grond uit worden gestampt als er amper personeel te krijgen is in de horeca.
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:21:14 #29
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_187645194
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:16 schreef Sigaartje het volgende:
Ik snap er geen bal meer van. Als er zoveel negatiefs is, waarom loopt het daar als een tierelier?
Dat is vaak met hypes. Het is gewoon een goed concept. Lekker makkelijk, snel, overzichtelijk, goede lokaties. Voor heel veel mensen is het ongetwijfeld prima vlees.
Spoilers!
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:25:12 #30
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187645250
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:20 schreef Fofo het volgende:

[..]

Ten eerste omdat het gehypet wordt. Het is zien en gezien worden. Ten tweede omdat de meeste mensen die daar komen niets beters gewend zijn. Het is beter dan wat ze thuis zelf produceren...

Ik snap sowieso niet waarom er over in Nederland van die Loetje restaurants de grond uit worden gestampt als er amper personeel te krijgen is in de horeca.
Het draait gewoon daar dus kennelijk is er wel personeel te vinden daarvoor. Dat andere horeca hun personeel daarheen ziet gaan is hun probleem niet uiteraard. En blijkbaar is het ook winstgevend.
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:26:21 #31
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187645261
Verkochten ze daar geen paardenbiefstuk? Of was dat een andere 'beroemde' biefstukbakker?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187645346
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 10:58 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Dat kan, dat heb ik ook wel in huis, maar ik ben gewoon benieuwd naar het origineel. Nee, ik heb geen zin om naar Loetjes af te reizen.
Waar heb je blueband vandaan dan, als zijnde origineel recept?
Ik verwacht namelijk dat ook Loetje ongezouten roomboter gebruikt(e).
pi_187645441
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:32 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Waar heb je blueband vandaan dan, als zijnde origineel recept?
Ik verwacht namelijk dat ook Loetje ongezouten roomboter gebruikt(e).
Geen flauw idee.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:39:41 #34
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187645473
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:32 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Waar heb je blueband vandaan dan, als zijnde origineel recept?
Ik verwacht namelijk dat ook Loetje ongezouten roomboter gebruikt(e).
Het is als, of zijnde. Niet als zijnde. Dat is echt walgelijk slecht, bijna allochtoons Nederlands.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:40:59 #35
137360 mrPanerai
Bekende Belg!
pi_187645490
Belangrijk is dat je een kleefpan gebruikt zodat je met het aanbaksel smaak in je saus krijgt
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:45:13 #36
486040 HarrylnDeWarrie
HarryInDeWarrie
pi_187645561
Ach het is een top stuk vlees bij loetje ben er 1 x geweest vorig jaar. Denk dat vele hier nu wat lopen stoer te doen maar dit nog niet 1 x in de maand eten deze kwaliteit. Ik niet in ieder geval.

Veel afgunst hier dat merk ik wel.
Wappiemappielekkerrappie ik ben Harry.
pi_187645594
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:45 schreef HarrylnDeWarrie het volgende:
Ach het is een top stuk vlees bij loetje ben er 1 x geweest vorig jaar. Denk dat vele hier nu wat lopen stoer te doen maar dit nog niet 1 x in de maand eten deze kwaliteit. Ik niet in ieder geval.

Veel afgunst hier dat merk ik wel.
Tja...
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187645671
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:26 schreef fathank het volgende:
Verkochten ze daar geen paardenbiefstuk? Of was dat een andere 'beroemde' biefstukbakker?
Dat was Piet de Leeuw
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_187645681
Ik denk niet dat dit een succes gaat worden.
Ik maak altijd biefstuk in mijn eigen stijl, maar ik verwacht dat daar niet veel liefhebbers van zijn.
Dus ik dacht: weet je wat? Ik ga die van Loetje proberen.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187645687
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:25 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het draait gewoon daar dus kennelijk is er wel personeel te vinden daarvoor. Dat andere horeca hun personeel daarheen ziet gaan is hun probleem niet uiteraard. En blijkbaar is het ook winstgevend.
Het draait en rommelt overal wel door. Dat komt omdat veel personeel overuren draait. Niet omdat er genoeg personeel te vinden is.
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:54:01 #41
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187645691
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:53 schreef Sigaartje het volgende:
Ik denk niet dat dit een succes gaat worden.
Ik maak altijd biefstuk in mijn eigen stijl, maar ik verwacht dat daar niet veel liefhebbers van zijn.
Dus ik dacht: weet je wat? Ik ga die van Loetje proberen.
Je hebt het nog niet geprobeerd dus hoe weet je of het geen succes wordt?

Wat is dit voor een zwakke instelling
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:54:36 #42
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_187645704
De kookkunst van Loetje Klinkhamer kende geen geheimen. Hij serveerde een ossenhaasbiefstuk van 200 gram, gebakken in Blue Band-margarine in een pan die niet wordt gewassen. Alleen gespoeld. Geen sausjes of kruiden. Alleen sla en frites erbij. Helemaal puur.

Zo dus.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 28 juni 2019 @ 11:56:16 #43
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187645733
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:54 schreef Curiosity het volgende:
in een pan die niet wordt gewassen.
Is NVWA nog niet langsgeweest?
pi_187645808
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:54 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je hebt het nog niet geprobeerd dus hoe weet je of het geen succes wordt?

Wat is dit voor een zwakke instelling
Heeft niks met zwak te maken. Ik bak biefstuk altijd in echte boter. Ik dacht Loetje de gouden formule had gevonden.

Ossehaasbiefstuk kost al gauw tegen de 30 euro per kilo, om dat te gaan vergallen in Blue Band....
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187645842
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 12:02 schreef Sigaartje het volgende:
Heeft niks met zwak te maken. Ik bak biefstuk altijd in echte boter. Ik dacht Loetje de gouden formule had gevonden.

Ossehaasbiefstuk kost al gauw tegen de 30 euro per kilo, om dat te gaan vergallen in Blue Band....
_O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
Inderdaad, verander dit topic naar een biefstuk gebakken in roomboter. Daar een lekker jus van en wat wit brood. :9
  vrijdag 28 juni 2019 @ 12:08:10 #46
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_187645897
Gewoon blue band magarine, half pakje voor twee hompen vlees. Pan goed heet maken, 2 minuten per kant en even uit pan halen en afdekken. Dan even theeleper water erbij mieteren, paar scheppen sambal voor Bali XL en klaar. Prima te nassen.
pi_187645898
quote:
14s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:39 schreef fathank het volgende:

[..]

Het is als, of zijnde. Niet als zijnde. Dat is echt walgelijk slecht, bijna allochtoons Nederlands.
Genoteerd
pi_187645913
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:38 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Geen flauw idee.
Mogelijk van de blueband website? ;)
pi_187645925
Loetje gebruikt niet dezelfde Blue Band als die je in de winkel kunt kopen.
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
  vrijdag 28 juni 2019 @ 12:10:22 #50
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_187645933
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juni 2019 11:16 schreef Sigaartje het volgende:
Ik snap er geen bal meer van. Als er zoveel negatiefs is, waarom loopt het daar als een tierelier?
Omdat Amsterdam :P

Als je maar gezien wordt, geldt ook voor de harbour club enzo.


Bak biefstuk zoals je zelf doet.
Als je veel jus wilt bij je eigen biefstuk lekker doen zoals Loetje het doet met jus.

Ik vind het overrated omdat ik ossenhaas te zacht en smakeloos vind en liever ribeye eet.
Kwestie van smaak.
Collega meegenomen naar een steakhouse pas geleden voor een ribstuk van ruim een pond en die zei bij de eerste hap al dat hij t niet lekker vond, taai en geen jus.

Over smaak valt te twisten. Doe het vooral hoe je het zelf wilt.

Als ze ribeye serveren bij Loetje kwam ik er misschien.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')