abonnement Unibet Coolblue
pi_188054869
Heb al veel GP’s bezocht en controle van tassen was meestal een lachertje. In Oostenrijk en Spanje werd nog daadwerkelijk naar de inhoud van de tas gekeken en afgelopen jaar op Monza ook. Maar vaak is het even kloppen op de tas of helemaal geen controle. Fouilleren heb ik nog nooit meegemaakt en controle van een ID al helemaal niet. Verwacht ook zeker niet dat ze dat überhaupt gaan doen. Dat gaat teveel gedrang bij de toegangspoort opleveren!

Wellicht dat ze de tassen hier wel (goed) gaan controleren, omdat je geen eten en drinken mee mag nemen. Dat is overigens ook belachelijk. Op (bijna) elk circuit mag je drinken meenemen. Vaak een flesje of twee zonder dop (die je natuurlijk gewoon in je broekzak hebt zitten). Eten is sowieso geen probleem.

De organisatie verwacht dat ze alle verbouwingen op tijd af krijgen en wellicht nog een tribune erbij kunnen plaatsen? Laat deze grappenmakers eerst maar eens zien dat ze het op tijd afkrijgen. Tot op heden vind ik het geen sympathieke organisatie van een GP! En verwacht ook niet dat ze het überhaupt voor elkaar krijgen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')