abonnement Unibet Coolblue
pi_187475671
Welkom in het dreumestopic! *O* .

Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_187475673
Tolstoi die tandwielen passen op elk punt maar alleen als je de grote/kleine vormen legt op de juiste plekken (is ingetekend), draaien ze allemaal tegelijk rond. Die prijs heb ik er volgens mij niet voor betaald trouwens. _O-
Hoe ging het vandaag met Simons slaapjes?
Zing je trouwens weleens in het Engels? Doet hier als Banaan lang in sluimerstand blijft soms wonderen.

Nanuke ik heb dat met Banaan ook hoor. Soms lukt het even om hem met iets af te leiden maar hij komt vrij snel weer aan me hangen. Als ik rustig zit komt hij me iets brengen zodat we samen kunnen spelen. Ik word er ook weleens wat simpel van. :@

Wij luisteren veel Juf Roos en DD Company en ik heb een nieuwe afspeellijst met gewone liedjes die Banaan ook oké vindt om beetje mee te zingen of dansen. Ik moet mijn muziek vooral niet hard zetten, dat is het voornaamste denk ik.

Jagar ik duim met je mee dat O. op vakantie beter gaat slapen.

Savvy, voorbillen klinkt echt afschuwelijk. :x

Rena ik vind de officiële woorden ook nergens naar klinken. Ik ga het toch maar op vagina houden met gaatje of plasser als versimpeling.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_187476340
Olivia, ze hoort hier inderdaad van alles langskomen aan muziek, van Queen tot Slipknot zeg maar en dus nu Trivium, niet op vol volume natuurlijk, dat doe ik alleen als ik alleen in de auto zit :7 Vader is de grotere metalhead maar ik ben er ook zeker gek op :@ We luisterden gisteren ter voorbereiding ook even wat muziek van het voorprogramma en dan zit ze gewoon keihard te swingen op haar knietjes, we merken nu al dat ze gek is op muziek O+

Nanuke, hier moet ik de dreumes ook best veel vermaken, want anders gaat ze kattenkwaad uithalen. Het zal wel bij de fase horen denk ik.

LeSage, wat klinkt fiep toch lief, wij noemen het vaak de tut.

Mijn vroege DFD bijdrage, we waren vanmorgen lekker in de tuin aan het spelen en als ze dan op het kleed zit en je vraagt; ga je een dutje doen, dan gaat ze zo liggen :D Ik hoop voor haar dat ze het lopen straks onder de knie heeft, dan heeft ze hopelijk wat minder gehavende beentjes van het kruipen over de stenen.

Ik ben zo vreselijk verliefd op mijn dreumes, ik vind het een geweldige fase O+ O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_187477007
Ja het is heus bijna dinsdag rena :D lekker he, dat je weer de hele dag buiten kan zijn O+

Ik legde vanavond een versgeknipte mooiboy in bed :+ hij oefent zn duckface denk ik
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_187477608
Hier is alleen spelen ook iets uit een ander universum :')

De kapitein heeft zo’n eigen gezichtje, prachtig O+

En de mooie dame van rena op het kleed O+

Fiep is hier een meisjesnaam :D en ik vind m al jaren leuk ook :')
pi_187477659
Dat is idd een mooie jongen ldg!
Heeft hij het niet warm in slaapzak!? N was in bad geweest vanavond en het inslapen was weer prut. Ze viel na bijna 2 uur met kletsnatte haartjes in mijn armen in slaap. Ondanks hydrofiel tussen haar hoofd en mijn arm en zelf had ze alleen een luier en romper met spaghettibandjes aan. Duidelijk een kind van dr vader. :D
Zijn er meer dreumessen die het snel warm hebben? N heeft dit al sinds de geboorte.

Tolstoi dus vooral herkenning van slecht inslapen, maar geen tips. We blijven tegenwoordig wel consequent boven met haar tot ze slaapt, ze gaat niet meer mee naar beneden. Tip die ik mee wil geven. Maak samen een plan waar jullie beiden niet meer vanaf wijken zodat dit voor Simon ook duidelijk is. En dat is veel makkelijker gezegd dan gedaan, maar wel nodig om het te doorbreken. :*
Hoe ging het vandaag?

Herkenbaar tafereel Rena.
En leuk om over muziek te lezen. We hebben vaak de radio aan maar zelf geen uitgesproken voorkeur voor een stijl. Ze vindt het meestal wel leuk.

Hier heeft N billen en een spleetje...tja.

Alleen spelen lukt haar met momenten wel. Met de pop; de toettoet treinbaan; een toren bouwen of een boekje lezen. Maar zo gauw als iets haar aandacht trekt wat ik dan doe staat ze in no time naast me natuurlijk. Ook vraagt ze vaak om samen thee te drinken uit haar mooie theepot. :D

Ze heeft weer nieuwe uitspraken als ze wil dat we opstaan: ‘uit de billen mama’. _O-
En als ik nies hoor ik: ‘zondheid mama’ O+
pi_187480217
Nolita, geniale uitspraak voor opstaan _O- _O-
Prachtig hoe ze dan met de woorden die ze kennen iets verzinnen om duidelijk te maken wat ze willen!
Balen dat het inslapen ook zo bagger gaat :*

Gisteravond sliep Simon in ieder geval zo'n 45 minuten sneller dan de dag ervoor. Eerst helemaal weer het ritueel doorgenomen met hem, maar dat hielp niet echt :{

Manlief zou de shift doen, maar die stond uiteindelijk een hele tijd met de buren op straat te praten, dus mocht ik het toch zelf doen. Ik heb hem eerst even laten huilen, soms werd het wat minder, waardoor ik een beetje hoop kreeg, maar na zo'n 15 minuten was ie weer lekker aan het brullen.
Ik heb meteen toegegeven en weer de borst gegeven. Het enige vervelende daaraan is dat ie ook steeds van kant wil wisselen (want die andere zit ook nog een beetje in :') ). Maar na elke borst 3 keer "gedronken" te hebben, vond ik het welletjes en heb ik hem in bed gelegd. Muziekje en beertje aan en ben ik erbij blijven zitten. Hij bleef zowaar liggen zonder te huilen en na zo'n 20 minuten viel ie in slaap.

Vannacht was het helaas ook weer raak, rond 3 uur. Toen is manlief wel gegaan, maar die is ook een klein uur bezig geweest. Elke keer als ie weg wilde gaan, ging Simon weer huilen. Ik was er ook wakker door geworden, heb uiteindelijk daarna nauwelijks meer geslapen ;( ;(
pi_187480287
Mooie kapitein O+ maar dat hij het niet warm heeft in die slaapzak :o Jip heeft die ook, maar drijft dan echt compleet weg in 't zweet met dit weer :D dus die slaapt nu in een romper en een hydrofiele slaapzak.

Tolstoi :* ik hoop dat het snel voorbij is..

Hier een paracetamol gegeven voor het slapen gaan omdat ik kiezenleed vermoed (en de opvang vermoedde het ook al gisteren), en hij sliep netjes door van 20.00 uur tot nu :o
pi_187480303
Hoi allen, mag ik meedoen *) ?

Afgelopen weekend werd mijn Phi officieel een dreumes. Net op tijd ook, want ze is druk met kruipen, gaan staan en vooral kletsen, Heel Veel kletsen.

Superblij kind met een flinke kop erop en een halsstarrige weigeraar mbt het zelf in slaap vallen.

Leuk om hier op DFD jullie ervaren dreumesen te zien. Onvoorstelbaar weer dat Phi komend jaar ook zo groot en wijs wordt.

Tolstoi, die slaapperikelen klinken erg zwaar. Ik weet van mijn oudste dat naar bed brengen echt een stresspunt werd waar ik de hele dag tegenop kon zien. Ik hoop dat je gauw een fijne modus vindt.
pi_187480362
Even algemene reactie op iedereen want mijn hoofd is een zeef. :)

Alleen spelen op het kdv gaat dus wel goed. Daar is hij 3 dagen in de week, dus ik denk niet dat het de gewenning aan eigen dingen is waar het mee te maken heeft. En heel eerlijk: als ik erbij ga zitten en hij wil wel samen spelen vind ik dat oprecht ook leuk. Maar nu is niks eigenlijk goed en daar raak ik echt wel chagrijnig van. Net als nooit even rustig kunnen zitten. Als ik huishouden ga doen sjokt hij met me mee, wil niet helpen en hangt om me heen. Ik ben inmiddels op het punt dat ik het zelfs prima vind als hij kattenkwaad uithaalt, dan doet hij uit iets zonder mij. :') Ik heb hem altijd veel moeten vermaken en das op zich prima. Maar de fase niets zelf kunnen - alles drama maken - s avonds tegen 2200 gaan slapen is geen fijne combi. Dus vandaar de vraag naar ervaringen. Het is toch altijd fijn om te weten dat ik niet alleen ben. ;)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  dinsdag 18 juni 2019 @ 08:16:56 #11
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_187480638
@Jentin gefeliciteerd! O+

Ik drop even mijn leuke U. en ga dan weer snel door met werken. Hopelijk kan ik binnenkort weer aanhaken.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Protège moi de mes désirs.
pi_187480770
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juni 2019 08:16 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
@:jentin gefeliciteerd! O+

Ik drop even mijn leuke U. en ga dan weer snel door met werken. Hopelijk kan ik binnenkort weer aanhaken.
[spoiler]
Kind, wat word je groot O+
pi_187480895
DFD *O*

Voor de rest kom ik niet aangehaakt, te druk (leuk) met de mannen O+

Ijsje op de kermis
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187480936
Werkse duman!

Oh man, vanmorgen was het 4.40. En ik heb een uur geprobeerd hem verder te laten slapen, niets helpt. Pff....

Meneer loopt nu ook echt, overal heen. Kruipen alleen als hij supersnel wil. Dan gaat hij ook in turbo-modus, met z’n hoofd naar beneden. Binnenkort maar eens schoentjes kopen, voordat we op vakantie gaan lijkt me wel handig.
pi_187481063
DFD! Günther in hysterische visitemodus, met de hele schoonfamilie bij opa voor vaderdag:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zelfspelen, jup. De hele dag. Met alles.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
..maar in hoeverre dat nou komt door z'n ingebakken persoonlijkheid, door mijn thuisblijfmoeder wezen of door het feit dat ik vanaf dag 1 na geboorte mijn uiterste best heb gedaan op het cultiveren van die zelfvermaakoptie: dat weet je natuurlijk nooit. Ik ben er in elk geval wel blij mee. :)

Wat slaapissues betreft: dude doet er momenteel ook gerust anderhalf uur over om in slaap te vallen en kamer verlaten = krijsen. Nou vindt dat in slaap vallen wel plaats op ons grote bed dus zelf lig ik er intussen lekker bij. Punt daarvan is dat ik zelf geregeld ook in slaap val en da's tamelijk ongezellig, omdat intussen mijn lief een verdieping lager hoopvol op me zit te wachten :') Naja. De nachten gaan hier wel relaxed met de koter tussenin. Wordt vaak wel een paar keer per nacht wakker, maar dat is vrijwel altijd op te lossen terwijl we allemaal knus onder de dekens liggen. ^O^ Reden dat ik het in ledikant slapen 's nachts maar blijf uitstellen is primair egoïstisch: zo ontzettend geen zin om eruit te moeten..

Sterkte voor allen met slaapellende! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_187481121
Oh, nog even een tip voor dreumesouders in de regio Rotterdam.. Wij waren met vaderdag heel genderconform vliegtuigen kijken. :7 Het fraaie Brasserie Waalhaven ligt pal naast een start/landingsbaan van Rotterdam Airport, er is een groot terras, een lekker grasveld en een goed speeltuintje. En dus elke paar minuten een leuk landend of opstijgend sportvliegtuigje te spotten en af en toe ook een groot toestel. Günther heeft er twee uur lang onafgebroken stuiterend doorgebracht. Wijst al een poosje heel enthousiast alle vliegtuigen in de lucht aan als we buiten zijn, dus dit was wel erg tof, zo van dichtbij :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_187481853
Mijn hoofd kreeg een enorme error toen ik 'Waalhaven' icm 'pal naast Rotterdam Airport' las :')
  Moderator dinsdag 18 juni 2019 @ 10:42:10 #18
382129 crew  Donna
pi_187481931
G. vermaakt zich prima alleen, zolang ze mij niet ziet op haar 'hoogte'. Als ik op de bank zit hangt ze de hele tijd om me heen en kijkt ze me steeds aan. Als ik aan de keukentafel zit, ziet ze alleen m'n benen en schijnbaar is daar niks aan want dan vergeet ze dat ik er ben.
Zo nu en dan komt ze dan even buurten.

Ik duim altijd heel hard dat ze zichzelf goed kan vermaken later. Mijn vriend en ik waren vroeger ook een beetje einzelgängers wat dat betreft, dus hopelijk zit het er in.
  dinsdag 18 juni 2019 @ 10:52:55 #19
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187482049
Jacob kon zich tot voor kort prima vermaken maar tegenwoordig heeft hij ontdekt dat hij aan me kan trekken om me ergens iets te laten doen. Of tenminste, dat probeert hij heel vaak. En boekjes lezen wil ik wel maar over de duplotrein had ik al eens gemopperd geloof ik. Het is vooral thuis moeilijk trouwens, in de speeltuin redt hij zich prima zelf. Hopelijk wordt het thuis ook weer beter...

Verder ben ik te duf voor reacties want het was hier 4:50 :O . Zo’n tijd en dan nog niet als eerste, bedankt Jagär-dreumes!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187482086
Boeiend toch wel met dat slapen dat het ene kind toch wat meer een 'natuurtalent' is dan het andere. We hebben er zelf vast ook invloed op met wat we wel of niet doen, maar dat is het toch echt niet alleen. Hier gaat het slapen sinds de slaapcoach 6 van de 7 nachten heel goed en dan hebben we weer baggernacht waarin Kees uren wakker is. Overigens zijn we heel blij al hiermee hoor. Maar waarom het dan soms toch ineens niet goed gaat :? Vooral zo min mogelijk doen heeft hier toch echt het beste geholpen. Geen flesjes, uit bed halen of andere dingen doen in de nacht. Wel laten weten dat je er bent, er eventueel naast gaan liggen en vooral zorgen voor voldoende slaap overdag. 1 kort slaapje zorgt bijna altijd voor een slechte nacht.

Alleen spelen lukt thuis ook niet zo goed. Hij is meestal heel gezellig, maar wil wel constant wat met ons doen. Ik vind het wel prima, en ga er vooral veel op uit. Buiten wil hij juist zo min mogelijk met ons, zelfs handje vasthouden wil hij meestal niet :')

En leuk al die lieve dreumesjes weer even te zien!
Mini, klinkt als iets dat Kees ook mega leuk zou vinden, maar net iets te ver voor mij.
Jentin, gefeliciteerd nog!
pi_187482350
Jentin welkom hier trouwens en gefeliciteerd!

c_/ voor Lemijn en Jagär.

Bij Jip gaat zelf spelen in fases, de ene keer kan ie fantastisch alleen spelen en dan weer wil ie alles samen doen. Hij kan soms ook opeens dramaaaaaatisch doen uit het niets en als ik dan met hem ga spelen is alles weer goed :D
  dinsdag 18 juni 2019 @ 11:55:51 #22
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_187482801
Baldadige dreumes die nog niet kon dutten omdat er bouwvakkers op een steiger staan te schuren voor het huis }:|.
En ik dus ook niet.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Welkom Jentin! Hoe kon ik dat nou vergeten.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_187483040
Gefeliciteerd Jentin! *O* Hebben jullie een leuk feestje gehad?

Duman, wat wordt U groot zeg! Het blijft een knapperd.

Jagar, 4.40 voelt niet alleen vroeg, het klinkt ook vroeg. Een 4 zou je nooit 's ochtends op de wekker moeten zien. Sterkte vandaag!

M sliep vanmorgen gelukkig weer tot een uur of 7, nu onze logé weg is en M weer op haar eigen kamer slaapt. Ondanks dat werden we om 5 uur van vechtende katten wakker, maar hé, we hoefden tenminste niet op te staan!

Op de opvang en bij mijn ouders vermaakt M zich goed. Zodra ze mij ziet, wil ze alleen maar opgetild worden. Misschien geef ik er te snel aan toe of zo, dat zou kunnen.
pi_187483163
Welkom Jentin! Gefeliciteerd met Phi *O*

Oh wat een vroege vogels Lemijn en Jagar! Casper is ook regelmatig zo’n vroege en dat is op sommige dagen echt killing. Sterkte vandaag! ;( :*

Ik zag nog een blije Günther, smullende V. en U. van Duman! O+

Testrondje in de nieuwe buggy, kijkluikje is goedgekeurd *) De slaapstand werkte onder andere daardoor nog niet :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187483342
Alle mooie foto's die ik voorbij zie komen O+ O+

En welkom Jentin met Phi, en gefeliciteerd O+

Even slechte bijlees, wij zijn op vakantie in de sprookjescamping en Vlokje vermaakt zich uitstekend (nog herstellende van de waterpokken) O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Schanu op 18-06-2019 16:12:23 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')