Op de eerste foto staat ook allesquote:Op zaterdag 15 juni 2019 21:59 schreef Zalmslaatje het volgende:
Had alleen de foto's bekeken.![]()
Jammer dat je niet in de buurt woont anders was ik graag even komen proeven.
Ziet er lekker uit.quote:
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar alle ingredienten zijn hier op 5 minuten van mijn huis, heb ze (op het vlees na) altijd in huis.quote:Op zondag 16 juni 2019 11:07 schreef Lunatiek het volgende:
Het ingewikkeldste hiervan lijkt mij het in huis halen van de juiste ingrediënten en het vinden van de tijd om het te laten sudderen.
Ik ben benieuwd naar je zoetzure saus, dan kan ik de complete maaltijd een keer proberen.
Precies dit.quote:Op zondag 16 juni 2019 11:14 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar alle ingredienten zijn hier op 5 minuten van mijn huis, heb ze (op het vlees na) altijd in huis.
Tijd is wel een ding. Niet voor door de weeks.
Truequote:Op zondag 16 juni 2019 11:25 schreef Prego het volgende:
Leuk topic!En dat ziet et lekker uit
![]()
Trouwens, imo bestaat officiele rendang niet. Er zijn tig versies en manieren om het te bereiden.
Kun je nagaan hoe eenvoudig het na te maken isquote:Op zondag 16 juni 2019 11:14 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar alle ingredienten zijn hier op 5 minuten van mijn huis, heb ze (op het vlees na) altijd in huis.
Tijd is wel een ding. Niet voor door de weeks.
Het lijkt moeilijker dan het isquote:Op zondag 16 juni 2019 18:42 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, leuk topic! Het ziet er heerlijk uit! Maar ik durf dit zelf niet aan.
Bedankt en succesquote:Op zondag 16 juni 2019 19:28 schreef anndb het volgende:
Ziet er goed uit, zin in gekregen, ga ik volgende week ook maken!
Overheerst de kokos niet?quote:Op zondag 16 juni 2019 19:35 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Het lijkt moeilijker dan het is
De eerste keer dat ik dit maakte, had ik, toen alles in de pan zat, echt zoiets van 'Oh? Was dit het al? Is dat alles?'
De grootste uitdaging is misschien de specerijen.
Ik had ze al eerder gebruikt en wist een beetje wat ze deden.
Je zou ook een kant en klare boemboe (kruidenpasta) kunnen gebruiken.
Boemboe even bakken in een pan,
Vlees aanbakken,
Kokosmelk erbij,
Laten sudderen.
Voor de groente;
Bakje roerbakgroente,
Aanzetten met wat olie,
Flesje Sweet 'n Sour erbij,
Even doorkoken.
Ondertussen de ingrediëntenlijst op het etiket bekijken.
Het meest voorkomende staat er vaak als eerste op.
voorraadje kruiden en specerijen aanleggen en gaandeweg proberen het na te maken.
Zo ben ik ook begonnen
Vooral de specerijen en de peper.quote:Op zondag 16 juni 2019 19:42 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Overheerst de kokos niet?
(Ben niet zo gek op kokos, ik kom van een eiland waar vrouwen het in hun haren smeerden)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |