Van marsepein kun je ook figuren maken.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:46 schreef Dragonberry het volgende:
Fondant behoud makkelijker zijn vorm, waardoor je er bijvoorbeeld figuren of een strik van kan maken. Tevens smelt het niet als het warmer weer is, dus zou de taart buiten de koelkast kunnen staan.
Sommige mensen houden ook niet van marsepein
Het een sluit het ander niet uit natuurlijk. Nadeel is dat de fondantlaag vaak veel te dik is waardoor de balans al snel doorslaat naar mierzoet.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 10:28 schreef Allures het volgende:
Ik vind fondant en marsepein allebei vies
Die trend van de versierde taarten vind ik ook echt zonde
Ik heb liever een lekkere taart
als je dat spul uberhaubt vies vind, zoals ik typte, dan sluit het een het ander wel uit jaquote:Op zaterdag 8 juni 2019 10:34 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Van marsepein kun je ook figuren maken.
Het heeft voornamelijk te maken met prijs, smaak en fondant is iets makkelijker in de verwerking.
[..]
Het een sluit het ander niet uit natuurlijk. Nadeel is dat de fondantlaag vaak veel te dik is waardoor de balans al snel doorslaat naar mierzoet.
Ik schat in dat deze voor elke scheet een topic openende user uit 1994 is?quote:Op zaterdag 8 juni 2019 11:44 schreef maily het volgende:
Janken na een hapje taart? Hoe oud ben jij @:roos94 ?
Laten we vooral mensen ontmoedigen om topics te maken. Het is al zo lekker druk op FOK!.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 12:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik schat in dat deze voor elke scheet een topic openende user uit 1994 is?
Bij de Hema, bij de Appie ... gewoon bij de zelfbakspullen.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 16:14 schreef roos94 het volgende:
Nu ongelooflijk trek gekregen in een lekker marsepeinen zoetigheid maar waar vind je dat in juni
Ben niet zo van het zelf bakkenquote:Op zaterdag 8 juni 2019 16:32 schreef maily het volgende:
[..]
Bij de Hema, bij de Appie ... gewoon bij de zelfbakspullen.
Ja dit. Verschrikkelijk.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:01 schreef murp het volgende:
Fondant en marsepein
Daar heeft zon vlotte 40+er met een kort pittig kapsel met rode verf een uur lang met haar ranzige rokerige handen een aantal uur aangezeten
Je gaat de heerlijke smaak van kleurstof dan missen?quote:
Je hebt gelijk, Mikeytt. Dat is ook precies hoe ik er over denk.quote:Op zondag 9 juni 2019 20:10 schreef Mikeytt het volgende:
Marsepein
Fondant
Botercreme
Krijg je een taart of cupcake aangeboden, zit er meer creme/fondant op dan cake
Ik schraap altijd het fondant/marsepein van de taart af.
In de fonteine dus heb heel wat dingen weg zitten kanen bij dat bedrijf.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 10:10 schreef hoechst het volgende:
Ik werkte vroeger bij zee***dia (ken je vast wel) en daar maakte ik het...
Kon er niet genoeg van eten daar heb ik wel slechte kiezen gekregen.
Ik heb dus zo'n pakje gekocht en daar een dun plakje uit gesneden, maar er zit een aparte nasmaak aan.quote:
Jaar goddelijk he! En de chocolade dip en vooral dat witte vaak nog zachte spul voor de liga koekenquote:Op dinsdag 11 juni 2019 01:26 schreef Blaadjes het volgende:
[..]
In de fonteine dus heb heel wat dingen weg zitten kanen bij dat bedrijf.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |