abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:18:49 #1
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186882760
Tappa 6: Cassino - San Giovanni Rotondo, 238 km

Laten we meteen met het belangrijkste nieuws van de dag beginnen: Kristijan Koren is er niet meer bij. Het is gebleken dat hij een van de klanten van de inmiddels beruchte dopingdokter Mark Schmidt was. Naar aanleiding hiervan is hij meteen geschorst en zodoende moest hij de Giro verlaten. Na Sebastian Molano de tweede renner die op een dubieuze manier de Giro moet verlaten. Oja, Tom Dumoulin is er ook niet meer bij. Na de valpartij een dag eerder wilde hij het nog wel proberen, maar het bleek een kansloze missie. Hij kon geen kracht zetten en dat was vooral in het begin van de rit wel nodig. Het liep direct bergop en dus kneep Dumoulin heel snel in de remmen. Op naar de Tour. De rest van het peloton ging wel verder. Het zou een saaie dag worden, met onderweg heel veel regen. Meteen in het begin reed er een kopgroepje weg met daarin Giulio Ciccone als bekendste naam. Giulio zag dat de weg omhoog liep en daarom dacht hij dat hij als drager van de bergtrui vast wat punten kon sprokkelen. Dat was alleen niet het geval, er vielen helemaal geen bergpunten te verdienen. De niet al te snuggere Italiaan liet zich daarom maar snel weer uitzakken. De overgebleven koplopers reden nooit een grote voorsprong bij elkaar, veel meer dan twee minuten kregen ze niet. Na een wat lastigere aanvangsfase met wat klimmetjes werd de rit wat makkelijker. Er gebeurde onderweg niets. Op het laatste klimmetje van de dag ging Louis Vervaeke vanuit de kopgroep in de aanval, omdat Sunweb nu op een andere manier in beeld moet zien te komen. Uiteraard leverde zijn poging niets op, hij werd ruim op tijd ingerekend door het peloton. Op een vrij rustige manier reed men verder naar finishplaats Terracina. Hier zou een lokale ronde volgen, die door de organisatie wegens de regen te gevaarlijk werd geacht. Daarom werd de tijd opgenomen tijdens de eerste passage aan de meet. Daardoor konden de sprinters rustig gaan sprinten en konden de klassementsrenners zich laten uitzakken. We kregen daardoor een wat andere sprint dan normaal, met iets minder hectiek en een iets lager tempo. Pas in de allerlaatste kilometers van de rit schoot het echt op gang en werd het toch nog een beetje chaotisch. Viviani leek lang te ver te zitten, maar uiteindelijk kwamen zijn mannen in de laatste kilometer toch naar voren. Ze leken de sprint goed aan te trekken, maar Viviani kon niet mee. Last van het weer, of last van z'n versnellingsapparaat. Gaviria kon wel goed mee, hij ging hard aan. Even leek hij op weg naar de winst, maar het was uiteindelijk Pascal Ackermann die nog een goede laatste jump in huis had en zo zijn tweede rit wist te winnen. Nou, fantastisch. We gaan door met een rit die hopelijk wat interessanter zal worden. Een heuvelrit, met wat klimmetjes aan het eind. Het kan een uitgelezen kans zijn voor de puncheurs, of juist voor de vluchters.




Deze behoorlijk lange rit gaat van start in Cassino. In een casino? Nee, in Cassino. Een stad met 36.000 inwoners in de provincie Frosinone, regio Lazio. De Giro is nog nooit in Cassino geweest, zeggen ze zelf. Klopt niet helemaal, want in 2014 kwam er een rit aan in Montecassino, dat is de heuvel buiten de stad. Die rit naar Montecassino was vergelijkbaar met de rit naar Frascati tijdens deze Giro. Er gebeurde de hele dag niets en in de absolute slotfase veranderde een grote valpartij alles. Al was die valpartij toen nog een stuk massaler, er laten toen wel meer dan 50 renners op de grond. Door die valpartij bleef er ook toen een enorm kleine groep voorop. In die groep kwamen we met Michael Matthews en Cadel Evans vooral Australiërs tegen. Matthews won de rit en pakte het roze, Evans deed een goede zaak voor het algemeen klassement en zou later ook nog een aantal dagen het roze mogen dragen. Tim Wellens werd tweede, toch wel een beetje zijn doorbraak. Op de heuvel boven de stad vinden we de abdij van Montecassino. Dit is naar verluidt een van de belangrijkste abdijen van de wereld. In 2014 schreef ik het volgende over deze locatie:



Montecassino heeft een strategische positie, daardoor zijn er hier de nodige gevechten geweest, voornamelijk in de Tweede Wereldoorlog. De eerste slag begon op 4 januari 1944, Amerikaanse eenheden probeerden van 17 tot 25 januari de berg en de stad in te nemen. Dit lukte niet, met zware verliezen waren de Amerikanen genoodzaakt zich terug te trekken. Een kleine maand later volgde een bombardement, waardoor het klooster werd verwoest. De paus gaf toestemming voor dit bombardement. Dit was ook wel nodig, want in die tijd was men nog vrij gelovig en als katholieke piloot is het toch vrij lastig om een klooster te vernietigen. Het klooster werd verwoest en een deel van de inwonenden, monniken en burgers, verloor het leven. De Duitsers echter niet, die bevonden zich niet in het klooster, maar in een bergwand, op minstens 300 meter van dit klooster. Een nieuwe aanval volgde, maar ook deze slaagde niet.

De ruïnes werden in maart opnieuw gebombardeerd, daarna volgde een derde aanval. De Duitsers gaven zich nog steeds niet gewonnen. Het klooster en ook de stad bleken niet in te nemen.

Hierna volgde de vierde slag om Montecassino. Ditmaal mochten de Polen het klusje klaren. Dit lukte niet helemaal, maar het zorgde er wel voor dat de Engelsen beneden in de vallei door de Duitse linies konden breken. Een voorzichtig succesje. Een tweede aanval van de Polen volgde. Zware verliezen werden wederom geleden, maar de Duitsers werden verdreven uit de heuvels rondom het klooster. De Polen hadden ook Franse hulptroepen bij, vooral jongens van Algerijnse en Marokkaanse afkomst. Deze Algerijnen en Marokkanen trokken na afloop van de aanval de omliggende dorpen in om daar de vrouwelijke bevolking te verkrachten, dat was wat minder fraai. Hebben ze in Italië wel een woord aan overgehouden, Marocchinate, massaverkrachting. Niet veel later werden de ruïnes van het klooster bezet door de Polen en waren de Duitsers definitief een vogel voor de kat.



De verovering van Montecassino was vrij belangrijk, hierdoor konden de Amerikanen en Britten een opmars naar Rome maken. Veel troepen zijn hier gesneuveld, 20.000 Duitsers en 54.000 geallieerden. Vooral de Polen speelden dus een belangrijke rol, maar verloren ook veel mensen. Voor de Polen was het een van de belangrijkste overwinningen op de Duitsers. Heden ten dage kent men nog steeds grote betekenis toe aan deze slag.


Een Pools ereveld op een van de heuvels in de omgeving van Montecassino.

Tot zover Montecassino. Over Cassino zelf valt ook nog wel het een ander te vertellen. Zo is Angelo Ogbonna hier bijvoorbeeld geboren! Dat was ooit een voetballer van Juventus die nu volgens mij bij West Ham United speelt. In het centrum van Cassino komen we dankzij alle bombardementen weinig historische gebouwen tegen, maar aan de rand van de stad is er nog wel een Romeins amfitheater te vinden, in ieder geval de resten daarvan. Even verderop vinden we ook nog een Romeins theater, dat heden ten dage nog steeds gebruikt wordt. In de Romeinse tijd heette deze plaats Casinum. Als je alles wil weten over dit verre verleden moet je in de buurt van het amfitheater een bezoek brengen aan het lokale archeologische museum. Verder vinden we op een ander hoger gelegen deel buiten de stad ook nog een kasteeltje, Rocca Janula. Ze hebben daarnaast ook nog thermen in Cassino, de terme varroniane. Al moet je je daar niet veel bij voorstellen, een paar plassen water bij elkaar zonder veel bebouwing. Dat was het wel, zo ongeveer. De renners gaan van start in het centrum, waar zo op het eerste oog weinig te beleven valt.



In de eerste drie kilometer van de rit loopt de weg direct vals plat omhoog. We gaan tijdens het eerste deel van deze rit over brede en rechte wegen rijden, het is een ietwat saaie openingsfase. Na het eerste stukje vals plat zal het een kilometer of zeven vlak zijn voor we te maken krijgen met de eerste echte klim van de dag. Voorbij San Pietro Infine, een dorpje dat ooit bijna volledig werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog, begint de weg omhoog te gaan. In totaal gaat het een kilometer of vier omhoog aan een procent of vier, ook dit is niet zo indrukwekkend. Een korte en weinig spannende afdaling volgt richting het dorpje Venafro. We rijden vervolgens dwars door dit fraaie plaatsje met wat Romeinse overblijfselen en een kicken kasteeltje. Buiten het dorp zal het een kilometer of vlak zijn, terwijl we nog steeds over een brede weg door een ietwat leeg landschap rijden. Na een kilometer of 33 begint de weg dan weer wat vals plat omhoog te lopen en dat zal het verhaal van de komende kilometers zijn. In totaal loopt de weg de komende 20 kilometer omhoog. In die kilometers komen we 500 meter hoger uit, dan is het de logica zelve dat het vooral veel vals plat is. Vooral de eerste tien kilometer van dit stuk komen we maar weinig zware stukken tegen. Het tweede deel van dit stuk in stijgende lijn is iets lastiger. Als we ter hoogte van Isernia nog steeds over een enorm brede en rechte weg fietsen krijgen we zowaar te maken met wat stukjes aan 5%, al kom je gemiddeld nog steeds maar aan een procent of drie. De top van dit ellendig lange stuk omhoog wordt na 54 kilometer bereikt. Aan de rechterkant zien de renners dan iets verderop in de heuvels een opvallende kerk liggen, Santuario di Maria Santissima Addolorata. Naar deze kerk hoeven de renners gelukkig niet toe, dan hadden ze nog langer moeten klimmen. In plaats daarvan blijven ze over de brede snelweg rijden, die vanaf nu naar beneden gaat.



Het gaat een kilometer of vijf naar beneden, zonder dat de renners een serieuze bocht tegenkomen. Na die vijf kilometer in dalende lijn wordt het weer vlak, terwijl we ons ondertussen al een tijdje in de regio Molise bevinden. Dit even voor de volledigheid. De weg kende eerst nog wel een paar bochten, maar nu gaan we een aantal kilometer volledig rechtdoor naar Bojano knallen. In de buurt van Bojano krijgen we wel weer met wat bochten te maken omdat deze stad blijkbaar betaald heeft voor een tussensprint in het centrum. Deze tussensprint volgt na 70 kilometer. Na dit doorgaans vrij nutteloze sprintje gaan we zo snel mogelijk weer terug naar de grote brede weg. Eenmaal terug op deze weg gaat het weer een kilometer of 10 zo goed als rechtdoor terwijl het nog steeds vlak is. Het duurt even, maar dan krijgen we zowaar nog een keer te maken met wat bochtenwerk. De snelweg wordt via een afslag verlaten, aan het eind van de afslag volgt een rotonde en daar gaat het naar links. Vervolgens begint de weg vrij snel omhoog te lopen. We krijgen te maken met een nieuwe klim, richting Campobasso. We zitten op een andere weg, maar ook deze weg is enorm breed. Daardoor lijkt het amper omhoog te gaan, wat meestal ook zo is. Het gaat een kilometer of negen omhoog aan ongeveer 3%. Daarna gaat het kort naar beneden, waarna er nog een nieuw knikje omhoog volgt van een kilometer of twee aan 4%. De renners rijden daarna door een tunneltje en komen vervolgens uit aan de buitenrand van Campobasso. Ze verlaten de snelweg en gaan dwars door deze stad rijden, de hoofdstad van Molise. Dat Molise niet de meest dichtbevolkte regio van Italië is blijkt wel uit het feit dat er maar 50.000 mensen in Campobasso wonen. Ooit waren dat er 60.000, er is dus sprake van een kleine leegloop. We bevinden ons ten zuiden van Rome, dus dan krijg je met dat soort problemen te maken. Onze tocht dwars door Campobasso maken we na 94 kilometer, nog niet eens op de helft van de rit. Het is best een aardige stad trouwens, vooral het historische centrum mag er zijn. Boven op een heuvel hebben ze ook nog eens een fraai kasteeltje en een redelijk kerkje staan.



Na de tocht door Campobasso komen we buiten de stad al snel weer op een brede snelweg terecht. Deze weg is wat minder recht dan de wegen die we tot nu toe gewend zijn en dat heeft alles te maken met het feit dat het de komende kilometers vooral naar beneden gaat. Al wordt deze afdaling nog wel onderbroken door een knikje omhoog. Eerst twee kilometer naar beneden, dan anderhalve kilometer vals plat omhoog en vervolgens gaat het een kilometer of vier verder naar beneden. Omdat de weg enorm breed is en het nergens heel steil naar beneden gaat is dit vanzelfsprekend geen lastige afdaling. Aan het eind van dit dalende deel wordt de weg weer wat rechter. We rijden hierna weer eens een kilometer of tien zo goed als rechtdoor over een vlakke weg door het midden van het niets. Het landschap is hier niet echt rijkelijk gevuld en veel mensen wonen er ook niet. Na die tien kilometer zonder veel afwisseling stuiten we zowaar nog een keer op een rotonde, waarna het naar links gaat. Na deze rotonde wordt het voorlopig niet veel beter, het zal nog een kilometer of acht zo goed als vlak zijn terwijl we ondertussen Molise weer verlaten en Apulië binnenrijden. In Puglia, zoals we dat dan in het Italiaans moeten nemen, begint de weg na een tijd vals plat omhoog te lopen. In tien kilometer komen we 200 meter hoger uit, dan kun je zelf wel uitrekenen hoe lastig het hier is. Tijdens dit stuk in stijgende lijn passeren we Volturara Appula. Uit dit plaatsje boven op een heuvel komt de huidige president van Italië, Giuseppe Conti. Deze man is sinds vorig jaar president, ofschoon hij geen enkele politieke ervaring had voordien. Het blijft toch een merkwaardig land he, dat Italië. Voorbij Volturare blijft de weg vals plat omhoog lopen, in totaal nog een kilometer of acht. Richting het eind van dit stuk vals plat loopt het nog even wat steviger omhoog, al wordt het nooit echt een serieuze klim. Op de top van dit stukje omhoog rijden we door een tunnel en na die tunnel gaat het naar beneden. Eerst gaat het vier kilometer behoorlijk naar beneden over een slecht onderhouden weg, daarna gaat het nog eens zeven kilometer wat subtieler naar beneden. In de buurt van Lucera wordt het vlak. Deze stad met behoorlijk wat geschiedenis passeren we na 163 kilometer.



Lucera is een stad van Romeinse oorsprong. Later werd de stad door de Byzantijnen vernietigd, waarna Frederik II ergens in de middeleeuwen de stad liet herbouwen. Het werd een kolonie voor meer dan 20.000 moslims die hij had verdreven uit Sicilië. Lucera werd in 1300 op aandringen van de paus door koning Karel II van Napels verwoest, waarbij de bewoners die zich nog niet hadden bekeerd tot het christendom werden verkocht als slaaf. Op de ruïne van de moskee werd de huidige kathedraal gebouwd. Dat is ook lekker hoor. Het huidige Lucera heeft een goed bewaard gebleven middeleeuws centrum. Het meset opvallende bouwwerk vinden we alleen net buiten het centrum, het kasteel. Dit kasteel is een van de grootste van Italië, vooral dankzij die gigantische muren. Ook komen we in de stad nog de resten van een Romeins amfitheater tegen. Terwijl we rond Lucera rijden krijgen we te maken met een aantal bochten, maar vervolgens gaat het weer heel wat kilometers rechtdoor over een vlakke weg tot we bijna Foggia binnenrijden. Voor we dat doen slaan we linksaf. Daarna gaat het weer zo ongeveer tien kilometer rechtdoor, want moet een parcours spannend zijn? Het blijft vlak, het blijft breed en de omgeving blijft, als ik heel eerlijk ben, gewoon kut. We slaan rechtsaf, nemen nog twee bochten en vervolgens gaat het eigenlijk gewoon rechtdoor tot aan de enige klim van de dag waar punten te verdienen zijn. Het terrein is overigens behoorlijk vaak volledig open, hier ook. Mocht de wind een beetje gunstig staan dan is het prima mogelijk om hier een aardig waaiertje te trekken. Na 12 kilometer volledig rechtdoor te rijden dwars door de Italiaanse variant van een polder over een volledig vlakke weg, komen we uit bij een berg. Tijdens dit stuk rechtdoor zien we de heuvels in de verte al liggen, boven op een van deze heuveltjes zien we zelfs een dorpje. Dit blijkt om Rignano Garganico te gaan.



Nadat we een eeuwigheid over vlakke wegen hebben gereden begint na 205 kilometer koers de klim naar Coppa Casarinelle. Aan het eind van de lange weg rechtdoor gaan we bij een kruispunt weer rechtdoor, waarna het plotseling omhoog gaat. We komen ook meteen een paar bochten tegen en niet veel later zelfs een paar haarspeldbochten. De klim waar we ons nu op bevinden is 15 kilometer lang en in deze kilometers gaat het aan 4,4% gemiddeld omhoog. Lijkt dus vrij makkelijk, maar zeker in het begin komen we een aantal haarspeldbochten tegen waar het wat steiler omhoog gaat. Het is een fraaie klim, vooral tijdens die bochten. Mooie rotswanden langs de kant, niks mis mee. Na tien kilometer klimmen komen de renners vlak voor Rignano het steilste stukje tegen, aan 9%. Eenmaal in Rignano, het dorpje dat we beneden al zagen liggen, slaan we rechtsaf, waarna het nog een aantal kilometer omhoog gaat. Deze laatste kilometers van de klim zijn wel wat makkelijker, het is in de laatste vijf kilometer omhoog vooral vals plat met af en toe een wat zwaardere strook. De top van de klim van tweede categorie volgt na 220 kilometer, op 18 kilometer van de streep. Richting de top van de klim wordt het terrein overigens behoorlijk open, met een soort van maanlandschap langs de kant van de weg. Vooral veel rotsen en rotsblokken, met af en toe wat groen tussendoor. Als er wind staat gaat dat sowieso invloed hebben op het koersverloop.




Eenmaal boven volgt er een korte maar venijnige afdaling van drie kilometer richting San Marco in Lamis. Het gaat vrij steil naar beneden en de scherpe bochten volgen elkaar snel op. Eenmaal in San Marco krijgen de renners ook nog te maken met twee bijzonder scherpe en lastige haarspeldbochten. Daarna wordt het weer vlak en krijgen we heel laat op de dag te maken met de tweede tussensprint van de dag. Deze volgt na 225 kilometer in San Marco in Lames. Vervolgens loopt de weg direct weer omhoog, we krijgen met een volgend klimmetje te maken. Er zijn geen punten te verdienen, maar het gaat toch echt drie kilometer omhoog aan 5%. Tijdens dit klimmetje, met enkele stroken die duidelijk steiler zijn dan 5%, passeren we nog een kathedraaltje, waarna we bovenkomen in Borgo Celano. Na de top van dit laatste heuveltje is het nog 10 kilometer fietsen tot de finish. Buiten het dorp gaat het anderhalve kilometer licht naar beneden over een brede weg, waarna het weer een kilometer licht omhoog loopt. Vervolgens gaat het weer licht naar beneden, tot we op zes kilometer van de streep een rotonde tegenkomen. Bij deze rotonde slaan we rechtsaf. We duiken dan nog wat verder naar beneden over een slechte weg zonder veel bochten. Op vier kilometer van de streep vlakt het weer af. Het gaat zo ongeveer rechtdoor tot op iets meer dan drie kilometer van het eind, dan volgt er een rotonde waar we naar links gaan. Na deze bocht loopt het weer een paar hectometer naar beneden, waarna er weer een bocht naar links volgt. De weg begint nu weer vals plat omhoog te lopen, tot op twee kilometer van de finish. Kort daarna slaan we scherp linksaf, waarna het even min of meer vlak is. Niet lang daarna krijgen we een flauw bochtje naar links en weer naar rechts, daarna loopt de weg naar beneden tot aan de laatste kilometer. In deze laatste kilometer gaat het volledig rechtdoor, terwijl de weg vals plat omhoog loopt. Het stijgt tot aan de finish aan 2% gemiddeld, waarbij het in de laatste meters eerder richting de 4% gaat.




Na 238 kilometer eindigt deze rit in San Giovanni Rotondo, een plaats met 27.000 inwoners die debuteert in de Giro. We bevinden ons op het schiereiland Gargano, op de zuidelijke helling van de Monte Calvo. San Giovanni Rotondo is lang geleden gesticht op de fundamenten van een veel oudere stad, maar het heeft een tijd geduurd tot de stad iets voorstelde. Vroeger moest men het vooral van landbouw en veeteelt hebben, maar de heilige Pater Pio bracht hier verandering in. Deze man, geboren als Francesco Forgione, werd geboren in 1887 en kwam een kleine 30 jaar later in San Giovanni Rotondo terecht. Hij richtte hier een ziekenhuis op, Casa Sollievo della Sofferenza. Dat zou je vrij kunnen vertalen als het huis der verlichting van de lijdenden. San Pio wilde dus vooral graag mensen die het moeilijk hadden een beetje helpen. Het ziekenhuis werd een groot succes en schijnt tot op de dag van vandaag een van de modernste van Italië te zijn. Ze gebruiken hier moderne technieken, waardoor het een efficiënt ziekenhuis zou zijn, tevens buitengewoon hygiënisch. Ze doen er ook onderzoek, Pater Pio heeft dus behoorlijk veel nagelaten. Ter ere van deze man, die na zijn dood zalig en heilig werd verklaard, is er ook een heus heiligdom uit de grond gestampt, dat in 2004 haar deuren opende. Het is dus een vrij modern gebouw, wat voor een heiligdom opvallend is. Santuario di San Pio da Pietrelcina, van buiten lijkt het meer op een nieuwerwets Centraal Station. Niet ver van dit heiligdom vandaan staat er nog een, het Santuario di Santa Maria della Grazie. Alsof dat nog niet genoeg is hebben ze ook nog eens een groot kruis bij al dit geheel geplaatst. Het is al bij al nogal een bedevaartsoord geworden. Starten tegen we al op een heilige plaats, dat is bij de finish niet veel minder.



In startplaats Cassino wordt het tijdens deze rit 18 graden. 's Middags is er kans op wat regen, maar het lijkt er niet op dat we een herhaling van gisteren gaan krijgen. Tevens staat er vrij weinig wind, wat eigenlijk best jammer is omdat de wind best invloed had kunnen hebben tijdens deze rit. In finishplaats San Giovanni Rotondo zal het een stuk frisser zijn, daar halen we amper 10 graden. Ook is er daar wat meer kans op regen, al valt die regen vooral in de ochtend en het begin van de middag. Tegen de tijd dat de renners arriveren zal het vermoedelijk droog zijn. Is misschien maar beter ook, de finale is best wel technisch. Wind zal er ook in San Giovanni niet veel zijn, dat lijkt dus geen factor te zijn om rekening mee te houden. De rit is lang, dus gaan we vroeg van start. Om 11:20 staan de renners aan het vertrek. Na een neutralisatie van vijf minuten schieten ze definitief in gang en daarna is het tot 13:15 wachten op de beelden van Eurosport 1. Mensen met smaak kunnen tien minuten eerder al inschakelen op de player. Of dat tijdens deze rit veel zin heeft is maar de vraag, waarschijnlijk wordt het heel lang saai en krijgen we pas aan het eind wat spektakel. Finishen doen we ergens tussen 16:57 en 17:32.



Op papier lijkt dit de eerste echte kans voor de vluchters te zijn. Het is een lange rit, die voor de sprinters duidelijk te zwaar is. Voor de klassementsrenners is het dan weer te licht, dus houden we verder alleen de puncheurs over. Het is de vraag of zij in staat zullen zijn om deze rit te controleren. Zal Katusha alles op alles zetten voor Battaglin? Gaat UAE-Emirates mannetjes opofferen voor Ulissi? Het kan, het kan zeer zeker. Vooral voor Ulissi zou dit een gouden kans kunnen zijn. Toch lijkt het me waarschijnlijker dat er een relatief grote groep wegrijdt, met enkele erkende hardrijders. Het is een lange en daardoor lastige dag. Niet fijn voor een ploeg als UAE-Emirates om dit te controleren en Katusha acht ik daartoe al helemaal niet in staat. Ze zouden dan hulp moeten krijgen van Jumbo, of van Mitchelton. Maar waarom zouden die ploegen helpen? Niet realistisch. Dus ga ik voor het eerst deze Giro een keer vijf namen uit m'n duim zuigen.
1. De Gendt. Oké, deze hoefde ik niet echt uit m'n duim te zuigen. Als je het over vluchters hebt dan heb je het automatisch over Thomas De Gendt. Tot nu toe heeft hij vooral moeten werken voor Ewan, maar voor de Australiër is deze rit duidelijk te zwaar. Dus zal De Gendt zijn kans krijgen en als hij in de vlucht wil zitten krijgt hij dat voor elkaar. Desnoods rijdt hij even een paar minuten lang iedereen het snor voor de ogen, maakt hem allemaal niet uit. Als hij maar meezit. Het zal afhangen van de sterkte van de groep of hij dan ook daadwerkelijk kan winnen, maar je moet van goede huize komen om De Gendt te verslaan. Ik wens iedereen alvast een prettige Thomas De Gendt-dag.
2. Ciccone. Giulio is niet zo intelligent, die conclusie heb ik al eerder getrokken. Maar ik neem aan dat ze na het debacle van de vorige dag hem hebben ingefluisterd dat er nu wél punten te verdienen zijn. Een klim van de tweede categorie aan het eind, dat begint ergens op te lijken. Als hij nu meezit kan hij aardig wat punten verzamelen. Bovendien maakt hij dan meteen kans op de rit, het is hem in het verleden al eens eerder gelukt om als rittenkaper in de Giro boven te komen drijven. Een man om rekening mee te houden, ook al kan hij niet zelfstandig z'n tanden poetsen.
3. Masnada. Fausto was in aanloop naar de Giro in vorm. In bloedvorm zelfs, in de Tour of the Alps won hij zelfs twee ritten. Tijdens deze Giro hebben we hem nog niet echt gezien, maar daar kan nu verandering in komen. Als hij eenmaal in een kopgroep terechtkomt wordt het een gevaarlijke klant. Hij liet in de Tour of the Alps zien dat hij een aardig eindje hard kan rijden en dat hij ook nog eens aardig kan timen. Als deze man demarreert zie je hem niet zomaar weer terug. Gevaarlijke klant voor de komende weken, is het niet tijdens deze rit dan wel tijdens de volgende. Overigens is ook Cattaneo iemand om rekening mee te houden, maar Mattia staat momenteel nog vrij kort in het klassement en het zou kunnen dat hij voorlopig nog niet ten strijde trekt.
4. Neilands. Krists was echt vreselijk goed in Asturië. Hij kon zelfs een tijd Carapaz en Landa volgen bergop. Moest uiteindelijk toch lossen, maar dat is geen schande. Dat zijn vorm goed is hebben we deze Giro nog niet gezien. Met een beetje mazzel komt daar verandering in. Als hij in de vlucht van de dag weet te geraken en een beetje goede benen heeft kan het vermakelijk worden. Neilands is een vreemde renner die op een goede dag tot veel in staat is.
5. Kangert. Willekeurige suggestie. Staat op drie minuten in het klassement. Kan met een beetje mazzel de roze trui pakken, als het peloton hem niet als een gevaar ziet. Er gaan in ieder geval renners proberen in de vroege vlucht te geraken die nog kort in het klassement staan, je weet maar nooit. Het zou interessant zijn om te zien wie er allemaal in de vroege vlucht willen zitten, maar dat deel van de rit gaan we dus missen. Jammer.
pi_186882766
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:19:06 #3
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186882768
Dave von Raven vind ik niet echt een compliment.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:19:20 #4
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882776
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:19 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Slob vindt dit niet leuk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882777
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:17 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er is mij ooit veteld door een FOK!ker die mij in het echt heeft gezien dat ik lijk op Dave von Raven.
Maar die is harstikke dun?
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:20:28 #6
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186882803
Schapen!
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:21:35 #7
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882831
Verschroeiend tempo van Pol Martens, jongens toch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:22:36 #8
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882862
FaustoGod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882877
RIP Oomen
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:23:20 #10
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186882881
Ga eens mee Pieter.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:23:36 #11
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882889
Fausto en Valerio dus, de rest is al gezien. Geen spetterende finale.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882892
Wat een loser die oomen
pi_186882893
Rij dit eens dicht en heel gauw.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:24:01 #14
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_186882894
Jaaaa, we fietsen, daar heb ik lang op gewacht
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:24:41 #15
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882915
Oomen heeft ook echt het koersinzicht van een dode garnaal. Je lekker naar de slachtbank laten rijden, goed hoor. Protocolletje volgen, niks mis mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186882935
Nou ok, Conti het roze, Masnada de etappe. Dit word niet spannend, ik ga maar eens masturberen.
pi_186882937
Waarom zou Conti een dealtje moeten maken :?
pi_186882944
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:25 schreef wimderon het volgende:
Waarom zou Conti een dealtje moeten maken :?
Omdat hij moker dom is.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:26:09 #19
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186882952
Een entente
leuk
pi_186882972
De kijkersvraag.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:27:18 #21
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186882979
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:27:40 #22
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186882988
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Trond Trondsen ga ik voor.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:27:46 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186882994
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Waar staat Garikoitz Bravo op de ranglijst?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:28:31 #24
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186883003
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Waar staat Garikoitz Bravo op de ranglijst?
Dan heb ik meer met Alex Aranburu
pi_186883005
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Willi Willwohl Niet noemen :')
pi_186883011
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Marco Velo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:29:04 #27
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883016
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:28 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dan heb ik meer met Alex Aranburu
Mooie jongen Alex.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883028
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Riccardo Riccò, voor eens en altijd.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:29:56 #29
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883040
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:
Fausto Masnada is samen met Winner Anacona mijn favoriete wielernaam. #leukefeitjes
Visconti staat ook altijd hoog bij mij.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:30:36 #30
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:30:46 #31
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186883060
Masnada en Conti jaaaaaaa
pi_186883062
Bagioli :W
pi_186883071
Kontsji moet overal gaten laten :')
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:31:25 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883078
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:30 schreef showtimer het volgende:
Bagioli :W
Andrea > Nicola
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:31:27 #35
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883082
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:29 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Visconti staat ook altijd hoog bij mij.
Dan moet ik altijd meteen aan een rebus denken.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:31:44 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883085
Oh god, niet Plaza he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:32:02 #37
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:32:09 #38
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186883098
SAM! w/
leuk
pi_186883099
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:31 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dan moet ik altijd meteen aan een rebus denken.
NOS rebus goden _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:32:28 #40
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883106
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:32 schreef franklop het volgende:

[..]

NOS rebus goden _O_
Tijntje Hendriks. Service he?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883119
Heil Franco
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:33:02 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883122
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:32 schreef showtimer het volgende:
Heil Franco
Gerapporteerd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883126
Flopshow
pi_186883131
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gerapporteerd.
NSB-er
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:33:32 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186883134


  donderdag 16 mei 2019 @ 16:34:57 #46
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186883170
Oomen en Madouas was beter geweest
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186883179
Over goeie wielernamen gesproken. Roberto Ferarri.
pi_186883186
Ferrari won een Giro rit? Verdrongen blijkbaar.
pi_186883200
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:35 schreef showtimer het volgende:
Ferrari won een Giro rit? Verdrongen blijkbaar.
Zelfs in de F1 winnen ze niks meer, dus verbaasd me niks
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:35:56 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883201
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:35 schreef showtimer het volgende:
Ferrari won een Giro rit? Verdrongen blijkbaar.
Die etappe kan ik me nog wel herinneren. Was volgens mij dezelfde Giro dat Cav nog eens gruwelijk mad werd op Ferrari.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883234
Oomen :')
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:36:54 #52
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186883236
Rojas moet hard werken, dat wordt niks
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:37:00 #53
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883245
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:35 schreef showtimer het volgende:
Ferrari won een Giro rit? Verdrongen blijkbaar.
https://www.procyclingstats.com/race/giro-d-italia/2012/stage-10
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:37:03 #54
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883246
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:36 schreef WAvanBuren het volgende:
Oomen :')
Tactisch heel zwak. Jammer.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:37:28 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883260
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Tactisch heel zwak. Jammer.
Ik zal niet zeggen dat ik het heb gezegd, maar stiekem toch wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883275
Greenways weer gewonnen trouwens.

Kan Nine weer een nieuw outfitje kopen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:38:13 #58
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883286
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik zal niet zeggen dat ik het heb gezegd, maar stiekem toch wel.
Ik heb nooit gezegd dat ik zeker wist dat hij vandaag ging winnen.

Pas over 3 jaar weten we of je gelijk had.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:38:19 #59
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883288
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef franklop het volgende:
Greenways weer gewonnen trouwens.

Kan Nine weer een nieuw outfitje kopen
Ja, leuk voor heywoodu dit.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:38:31 #60
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186883294
Arme heywoodu
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_186883301
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Tactisch heel zwak. Jammer.
Had Rellende_Rotscholier dat niet al gezegd?
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:38:59 #62
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883313
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:38 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Had Rellende_Rotscholier dat niet al gezegd?
Bedankt Hans.
pi_186883323
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef franklop het volgende:
Greenways weer gewonnen trouwens.

Kan Nine weer een nieuw outfitje kopen
heywoodu gooit nu met deuren.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:39:57 #64
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186883336
Eigenlijk duurt het deze Giro best lang voor we een serieuze bergop aankomst hebben.
pi_186883343
Hondjegenot.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:40:11 #66
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:40:17 #67
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186883348
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:39 schreef Slobeend het volgende:
Eigenlijk duurt het deze Giro best lang voor we een serieuze bergop aankomst hebben.
Wel vanaf dan puur genot
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:40:21 #68
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883350
Hou je kuthont bij je man :r
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:40:39 #69
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883358
Die krijgt een spuitje.
pi_186883359
Hont
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:40:45 #71
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883362
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:38 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik heb nooit gezegd dat ik zeker wist dat hij vandaag ging winnen.

Pas over 3 jaar weten we of je gelijk had.
Zo'n etappe als vandaag is wel veelzeggend hoor.

Probleem is natuurlijk dat zo'n Sunweb Oomen meteen vanaf het eerste moment inzet in allerlei rondjes waar hij voor het klassement moet gaan. Dan leer je ook nooit wat het is om te winnen. Die gast zit nu zo'n beetje voor het eerst in jaren in een kopgroep, logisch dat je dan geen tactisch besef hebt. Die achterstand inhalen wordt lastig, zeker als hij eigenlijk alleen maar wordt ingezet als knecht van Dumoulin of ergens een 11e plaats moet op gaan halen in Baskenland of Zwitserland ofzo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883374
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef franklop het volgende:
Greenways weer gewonnen trouwens.

Kan Nine weer een nieuw outfitje kopen
Dat hebben we weer allemaal speciaal in spoilers gezet omdat heywoodu het hierna nog gaat zien
pi_186883397
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:41 schreef Max23 het volgende:

[..]

Dat hebben we weer allemaal speciaal in spoilers gezet omdat heywoodu het hierna nog gaat zien
Ik zou het alsnog in een spoiler kunnen zetten, maar heeft met alle quotes weinig zin.

Sorry heywoowelt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:42:18 #74
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883398
quote:
9s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:42 schreef franklop het volgende:

[..]

Ik zou het alsnog in een spoiler kunnen zetten, maar heeft met alle quotes weinig zin.

Sorry heywoowelt
Bedankt maat O+

Dat van de rest hier waardeer ik wel O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:42:26 #75
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_186883401
Flop chasing group
leuk
pi_186883422
Dat Amador ooit bijna op het podium stond, die jongen is nog maar 32.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:44:08 #77
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883433
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:43 schreef showtimer het volgende:
Dat Amador ooit bijna op het podium stond, die jongen is nog maar 32.
Bij Costa Ricaantjes moeten meteen alle alarmbellen gaan rinkelen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883437
Molano was als eerste boven! HA!
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:44:22 #79
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883439
Molano op één, lekker.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:44:37 #80
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883450
Die vertrouw ik niet zo, die Molano.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:44:52 #81
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:45:13 #82
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883467
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:44 schreef Slobeend het volgende:
Nans hangt alleen maar achterin.
Nans is gewoon niet zo goed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:45:24 #83
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186883472
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:46:27 #84
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883506
Honden :r
pi_186883517
Krijg ruzie, sla elkaar van de fiets.

Doe iets, help ons (mij).

/Ayolt
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:47:22 #86
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883522
quote:
9s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:46 schreef wimderon het volgende:
Krijg ruzie, sla elkaar van de fiets.

Doe iets, help ons (mij).

/Ayolt
Het is maar een spelletje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:47:51 #87
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883540
Als Pieter Serry (gevolgd door Madouas) dat achterliggende sprintje wint ben ik een contint man.
pi_186883550
Als Matxin toegeeft aan Savio gaat hij op de zwarte lijst.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:48:27 #89
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883566
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:46 schreef DecoAoreste het volgende:
Honden :r
Deze man weet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:49:15 #90
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883602
De Ligt vangt net een biertje op voor Halsema. (lol)
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:49:22 #91
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186883608
Mikkel met een take.
mrconde twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:43:28 After crashing in a corner, just as he attacked in the final, and losing out on the win on stage 8 of the #Giro two years ago, I doubt Conti is content with "just" getting the leader's jersey today.. He wants that stage win as well. Masnada looks incredibly strong tho.. reageer retweet
pi_186883610
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Andrea > Nicola
4'40 verloren, behoorlijke boem.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:49:34 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883618
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:49 schreef maxi-mus het volgende:
De Ligt vangt net een biertje op voor Halsema. (lol)
Moet hij weten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883657
Rojas kan hier onmogelijk vierde worden toch?
pi_186883676
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:49 schreef Slobeend het volgende:
Mikkel met een take.
mrconde twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:43:28 After crashing in a corner, just as he attacked in the final, and losing out on the win on stage 8 of the #Giro two years ago, I doubt Conti is content with "just" getting the leader's jersey today.. He wants that stage win as well. Masnada looks incredibly strong tho.. reageer retweet
Er is ook geen enkele reden om wat af te spreken. Conti zit sowieso gebakken voor roze.
pi_186883687
Misschien krijgt Fausto wel een contract? Bij CCC heeft hij toch niets te zoeken.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:52:35 #97
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186883688
Conti kan nog rustig koffie halen en dan nog pakt ie roze. MrConde :')

Valt me mee dat hij niet geld vraagt voor het lezen van zijn tweet
pi_186883752
Stelling: dit is saaier dan een sprintrit.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:55:49 #99
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883763
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:55 schreef wimderon het volgende:
Stelling: dit is saaier dan een sprintrit.
Een sprintrit begint hier langzamerhand wel interessant te worden, daar is hier nog geen sprake van. Eens dus.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:56:25 #100
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186883777
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:55 schreef wimderon het volgende:
Stelling: dit is saaier dan een sprintrit.
Alleen het begin niet, maar dat zenden ze niet uit.
pi_186883790
Het is alleen nog even spannend om te kijken hoe Rojas vierde gaat weten te worden.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:57:12 #102
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883795
Het is inderdaad niet heel enerverend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883804
Powers
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:58:04 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883812
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:57 schreef showtimer het volgende:
Powers
Die hoorde ik eerder deze week ook al. Karsten is fan van Austin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883818
De Gendt in het laatste wiel.

https://streamable.com/hfcrv
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:58:12 #106
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186883820
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Het is inderdaad niet heel enerverend.
Alleen vanwege z'n hoofd heb ik al een hekel aan Connor Brown.
Put these foolish ambitions to rest.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 16:58:32 #107
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883832
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:58 schreef wimderon het volgende:
De Gendt in het laatste wiel.

https://streamable.com/hfcrv
Gast.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:58:40 #108
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883837
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Alleen vanwege z'n hoofd heb ik al een hekel aan Connor Brown.
Dat kapsel kan echt niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 16:59:23 #109
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186883858
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat kapsel kan echt niet.
Zijn het mouwstukken of hebben ze zijn hoofd op Mugisha geplakt? Dat zou ik ook wel leuk vinden.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 16:59:28 #110
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883860
Conti is niet heel traag. Fausto moet er nog wel vanaf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186883871
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik zal niet zeggen dat ik het heb gezegd, maar stiekem toch wel.
TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @TeamSunweb #giro102 reageer retweet
pi_186883875
Bagioli opgeslokt door peloton hihi
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:00:01 #113
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883882
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zijn het mouwstukken of hebben ze zijn hoofd op Mugisha geplakt? Dat zou ik ook wel leuk vinden.
Mouwstukken. Kom nou, zo donker bestaan ze nergens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:00:36 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186883899
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @:TeamSunweb #giro102 reageer retweet
:')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:01:02 #115
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186883916
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @:TeamSunweb #giro102 reageer retweet
Zij was toch gestopt met Twitter?
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:01:44 #116
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186883936
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @:TeamSunweb #giro102 reageer retweet
Ik weet niet of Oomen echt voor een klassement gaat nu. Maar hij zou het inderdaad kunnen proberen. Kijken waar het schip strandt.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:01:55 #117
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186883941
Ik schakel nog even in voor de slotfase, weinig gemist zo te zien?
pi_186883948
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zij was toch gestopt met Twitter?
José stopt eens per maand met Twitter.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:02:22 #119
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186883951
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:19 schreef showtimer het volgende:

[..]

Maar die is harstikke dun?
Correct.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:04:13 #120
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186883991
Van der Poel zou dit dicht gaan rijden.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186884010
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:02 schreef wimderon het volgende:

[..]

José stopt eens per maand met Twitter.
Heb haar gelukkig al een tijdje niet meer gehoord op Eurosport, is het ook gestopt met commentaar geven? ^O^
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:05:24 #122
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186884011
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @:TeamSunweb #giro102 reageer retweet
Sowieso dat Oomen gaat klampen.
Maar nee, dat lijkt me niet slim
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:06:46 #123
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884031
De vod!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:06:54 #124
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186884039
Rojas 4e zou genot zijn
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:07:27 #125
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884046
"De Paling van Bergamo", wtf wat een kutbijnaam _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:07:44 #126
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186884050
Fijne bijnaam
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:04 #127
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884056
Is het al hard tegen onzacht gegaan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:12 #128
194695 franklop
Fran knock
pi_186884060
Vermoeden van matchfixing
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:16 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884063
FaustoGOD _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186884064
Vermoeden van.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:20 #131
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:22 #132
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884068
Dit is slechter geacteerd dan Valverde op de Ventoux.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186884075
Droopy
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:33 #134
362868 crew  Slobeend
of all places
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:34 #135
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884079
Saaie rit bekroond met een nog saaiere sprint.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:36 #136
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_186884081
GTST is beter
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:39 #137
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186884082
Enerverende sprint
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:46 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186884083
Vino deed dat toch beter
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:49 #139
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884085
Graag beelden van Savio nu.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:08:54 #140
194695 franklop
Fran knock
pi_186884088
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:08 schreef Koffieplanter het volgende:
Dit is slechter geacteerd dan Valverde op de Ventoux.
Wel beter dan Vino in LOnden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186884089
Meh
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:11 #142
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186884095
Serry 6, genot. en madouas 7e.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:22 #143
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186884100
1,2,6 (zwart), 7
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:28 #144
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884106
Sem Omers kan er geen kut van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:31 #145
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884108
Sam is rotslecht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:35 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186884111
Als ik Plaza had gehouden 1, 2 en 4

Pijnlijk zeg.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:09:58 #147
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884125
Ik ben die Platsa echt kotsbeu, kan die eens weggaan gewoon.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:10:17 #148
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884129
Gaan we morgen weer voor de ontsnapping jongens?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:10:25 #149
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186884135
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Als ik Plaza had gehouden 1, 2 en 4

Pijnlijk zeg.
Dan was ik dagwinnaar misschien wel.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:10:31 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884140
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:09 schreef Mani89 het volgende:
Ik ben die Platsa echt kotsbeu, kan die eens weggaan gewoon.
Net zo oud als Valverde. Zelfde schandalen meegemaakt. Mooi man.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:10:38 #151
465903 Hamlapjes
Niet voor op de BBQ
pi_186884143
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:09 schreef Mani89 het volgende:
Sam is rotslecht.
Ik blijf erbij: af laten stappen en naar de Tour, dit wordt helemaal niets.
pi_186884147
6 (negroïde), 7, 8 (negroïde)
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:10:42 #153
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_186884148
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 16:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

TourDeJose twitterde op donderdag 16-05-2019 om 16:57:43 Dit is slim van Sam Oomen. Na vandaag komt hij de top tien van het klassement binnen en daar gaan ze hem niet zomaar meer uitfietsen (vorig jaar 9e). Deze vrijheid gaat hij de rest van de Giro niet meer krijgen.Kleine opsteker voor @:TeamSunweb #giro102 reageer retweet
Oomen is helemaal niet in vorm, die rijden ze volgende week gewoon op 15 minuten als hij zo door gaat.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:11:52 #154
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884173
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:10 schreef Mani89 het volgende:
Gaan we morgen weer voor de ontsnapping jongens?
L'Aquila? Ik stel 30 man op.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_186884180
Mijn medelijden met @wimderon
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_186884183
Nou, hopelijk wint Gasparotto de pelotonsprint, voor McCarthy, Brambilla, Bakelants en Villella. Kom op!
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:13:32 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884203
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

L'Aquila? Ik stel 30 man op.
Is dit een ja?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:13:43 #158
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884213
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:12 schreef wimderon het volgende:
Nou, hopelijk wint Gasparotto de pelotonsprint, voor McCarthy, Brambilla, Bakelants en Villella. Kom op!
_O-
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:14:18 #159
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884229
Ome Gianni. _O-
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:14:24 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884230
Savio. :D!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:14:30 #161
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186884238
Haha, Savio
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:15:17 #163
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884244
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:13 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Is dit een ja?
Ik weet het nog niet. Itt. Roglic zal UAE niet zo staan te springen om dat roze weg te geven. Moet even kijken wie en wat er op ruime achterstand staat.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:15:24 #164
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884247
Wie is die mongool van de cycling academy?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:15:29 #165
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884250
ICA-debiel wil nog even in beeld rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:15:36 #166
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884253
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:12 schreef wimderon het volgende:
Nou, hopelijk wint Gasparotto de pelotonsprint, voor McCarthy, Brambilla, Bakelants en Villella. Kom op!
Oei, net niet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:15:55 #167
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:16:04 #168
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884261
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:15 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik weet het nog niet. Itt. Roglic zal UAE niet zo staan te springen om dat roze weg te geven. Moet even kijken wie en wat er op ruime achterstand staat.
Oh ja dat is wel waar natuurlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:16:10 #169
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884265
Kan Sander niet gewoon mee met Dumoulin? ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186884267
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:16:36 #171
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884271
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:16 schreef heywoodu het volgende:
Kan Sander niet gewoon mee met Dumoulin? ;(
Dat zou heel verstandig zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:16:41 #172
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186884274
Jozee is echt rampzalig dom
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:16:53 #173
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884275
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:16 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Lijkt wel zo'n Noord Koreaanse bodyguard.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:17:04 #174
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884277
Antwan *O*
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:17:33 #175
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:17:41 #176
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_186884289
Diepte-interview met Kindsoldaat
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:17:45 #177
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186884290
Syndroom van down.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:18:08 #178
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884299
Doe nou ff je zonnebril af joh
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:18:14 #179
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884302
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:17 schreef maxi-mus het volgende:
Syndroom van down.
Sander ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:02 #180
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884318
Blijkbaar won Androni twee ritten in de Giro van 2012. Geen haar op m'n hoofd die dat nog wist.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:04 #181
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186884319
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:18 schreef heywoodu het volgende:
Doe nou ff je zonnebril af joh
Steeds meer renners doen dat niet valt me op.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:31 #182
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884328
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Blijkbaar won Androni twee ritten in de Giro van 2012. Geen haar op m'n hoofd die dat nog wist.
Jij bent de ritzege van Rubiano gewoon vergeten?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:45 #183
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884337
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:18 schreef heywoodu het volgende:
Doe nou ff je zonnebril af joh
Hij rolt net 1 seconde over de finish. Laat Antwan met rust joh.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:53 #184
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884340
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Steeds meer renners doen dat niet valt me op.
Inderdaad. Ik snap wel dat je er niet aan denkt hoor, zeker gelijk na een rit, maar het komt zo aso over ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:19:58 #185
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884345
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij bent de ritzege van Rubiano gewoon vergeten?
Jazeker. Ik ben de hele shitshow van dat jaar vergeten gelukkig. Purito bedankt.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:20:25 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884354
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jazeker. Ik ben de hele shitshow van dat jaar vergeten gelukkig. Purito bedankt.
Thomas De Gendt op de Stelvio was kostelijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:21:06 #187
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186884371
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij rolt net 1 seconde over de finish. Laat Antwan met rust joh.
Dat is ook wel weer zo inderdaad ja.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:21:27 #188
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884378
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:21 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat is ook wel weer zo inderdaad ja.
Ja, dus wat is uiteindelijk jouw mening?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:21:38 #189
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884381
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Thomas De Gendt op de Stelvio was kostelijk.
Ryder Hesjedal, Giro-winnaar.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:22:33 #190
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884407
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:21 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ryder Hesjedal, Giro-winnaar.
Had Rodriguez maar wat minder laf moeten rijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:22:41 #191
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186884409
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:21 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, dus wat is uiteindelijk jouw mening?
Voor de start altijd af doen. Direct na de streep mag je het ze vergeven.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:23:19 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884417
quote:
1s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:22 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Voor de start altijd af doen. Direct na de streep mag je het ze vergeven.
Zitten we uiteindelijk toch weer op één lijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:23:24 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884419
Ik zie een nieuw playerfilmpje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:24:31 #194
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884443
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Had Rodriguez maar wat minder laf moeten rijden.
Dat jaar twee grote ronden grandioos verneukt, ook bijzonder.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:25:16 #195
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884457
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:24 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat jaar twee grote ronden grandioos verneukt, ook bijzonder.
Eigenlijk was Purito ook maar gewoon een choker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:26:51 #196
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884499
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Blijkbaar won Androni twee ritten in de Giro van 2012. Geen haar op m'n hoofd die dat nog wist.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:27:26 #197
194695 franklop
Fran knock
pi_186884515
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Verdomme, weer Buren verschoven
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:27:41 #198
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884521
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk was Purito ook maar gewoon een choker.
Een soort klimmende versie van een sprinter allah Kittel of Ewan. Erg vervelende one trick pony.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:28:06 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884529
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:27 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Een soort klimmende versie van een sprinter allah Kittel of Ewan. Erg vervelende one trick pony.
Ik heb hem sinds zijn pensioen nog geen seconde gemist inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:28:37 #200
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884544
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk was Purito ook maar gewoon een choker.
Moet je nagaan dat je een koers verliest van Ryder Hesjedal of all places en het niet eens je grootste nederlaag van het jaar is. Hij was zoveel beter dan Bert dat jaar, lachwekkend.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:28:48 #201
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884548
Oomen was zo ongeveer de slechtste van de kopgroep, maar volgens Bobbie zag hij er goed uit. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:29:07 #202
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186884557
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb hem sinds zijn pensioen nog geen seconde gemist inderdaad.
Uitstekende commentator moet ik zeggen.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:29:30 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884564
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Moet je nagaan dat je een koers verliest van Ryder Hesjedal of all places en het niet eens je grootste nederlaag van het jaar is. Hij was zoveel beter dan Bert dat jaar, lachwekkend.
WK 2013 was ook hilarisch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:30:20 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_186884575
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

WK 2013 was ook hilarisch.
Toen reed Rui Costa nog op hele speciale brandstof.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:31:46 #205
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_186884601
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk was Purito ook maar gewoon een choker.
Hoezo 'eigenlijk'. :D
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 mei 2019 @ 17:31:47 #206
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_186884603
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Toen reed Rui Costa nog op hele speciale brandstof.
Dat was echt fantastisch _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_186884609
Die blonde rondemiss O+
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:33:57 #208
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884646
Conti snapt er geen kont van.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:34:15 #209
194695 franklop
Fran knock
pi_186884650
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Conti snapt er geen kont van.
Kont omdat ie Conti heet natuurlijk!

Grappig!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_186884654
Conti is geen slimme jongen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:35:09 #211
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186884662
Wat een top10.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:36:26 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884685
Zou UAE morgen gaan controleren om de roze trui te houden en meteen een kans te maken op de ritzege met Ulissi? Nu al hoofdpijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 17:37:05 #213
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_186884697
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zou UAE morgen gaan controleren om de roze trui te houden en meteen een kans te maken op de ritzege met Ulissi? Nu al hoofdpijn.
Interessante hypothese.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_186884702
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zou UAE morgen gaan controleren
Met wie?
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:37:47 #215
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884704
De klap met de hamer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:38:41 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884723
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Met wie?
Mercator, Polantsj, Bolus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186884733
Amador, toch mijn lievelings Costa Ricaan, 2 minuten op de klassementsmannen. Mooie kans op podium.
pi_186884740
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Mercator, Polantsj, Bolus.
Mercator was zelfs in zijn DCM kunstmest jaren een waardeloze tempomaker.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:40:48 #219
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884751
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mercator was zelfs in zijn DCM kunstmest jaren een waardeloze tempomaker.
Paar dagen geleden reed hij toch maar mooi een meter of 200 op kop voor Ulissi!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_186884778
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Paar dagen geleden reed hij toch maar mooi een meter of 200 op kop voor Ulissi!
Er staat voor morgen nog een rekening open.

  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 17:49:35 #221
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186884907
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:43 schreef showtimer het volgende:

[..]

Er staat voor morgen nog een rekening open.

[ afbeelding ]
Arme Bakelmans.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:09:45 #222
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186885309
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 17:39 schreef WAvanBuren het volgende:
Amador, toch mijn lievelings Costa Ricaan, 2 minuten op de klassementsmannen. Mooie kans op podium.
Podium?
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:10:06 #223
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186885317
Ideale aankomst voor Ulissi wel morgen. Zou UAE hun trui gaan verdedigen? ;(
pi_186885347
Politierazzia bij Astana na de finish?
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:11:51 #225
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_186885351


(lol)
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:16:49 #226
194695 franklop
Fran knock
pi_186885446
Verdomme jongens, Oomen had wel de benen! Maar hij zat in de tang
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:17:48 #227
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186885477
quote:
9s.gif Op donderdag 16 mei 2019 18:16 schreef franklop het volgende:
Verdomme jongens, Oomen had wel de benen! Maar hij zat in de tang
Waarom zijn de wielrenners zelden eerlijk? Gisteren Elia en vandaag Sammetje
pi_186885644
AstanaTeam twitterde op donderdag 16-05-2019 om 18:16:38 To clarify a strange information appeared today in twitter: all good in Astana Pro Team. Today, during the stage we had a sanitation and disinfection in the bus, performed daily by our new partner Infinity Biotech. #Giro #AstanaProTeam reageer retweet
pi_186886241

Cultheld, wereldburger; Italiaans, Frans en Spaans in dezelfde zin. _O_
  donderdag 16 mei 2019 @ 18:50:17 #230
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_186886242
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 18:26 schreef wimderon het volgende:
AstanaTeam twitterde op donderdag 16-05-2019 om 18:16:38 To clarify a strange information appeared today in twitter: all good in Astana Pro Team. Today, during the stage we had a sanitation and disinfection in the bus, performed daily by our new partner Infinity Biotech. #Giro #AstanaProTeam reageer retweet
Ah alle sporen weghalen. Astanagoden
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 19:02:32 #231
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186886501
Oomen is kennelijk ook hard gevallen in het begin, last van z'n knie en hand. Toch knap om dan mee te zitten.
pi_186887017
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 18:09 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Podium?
Altijd goed in de Djiero en al eens 4e, dus ja, waarom niet?
  donderdag 16 mei 2019 @ 19:27:18 #233
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186887041
quote:
0s.gif Op donderdag 16 mei 2019 19:26 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Altijd goed in de Djiero en al eens 4e, dus ja, waarom niet?
Omdat dat al een tijdje geleden is, en hij mag netjes knechten voor Carapaz en Landa.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 16 mei 2019 @ 22:22:30 #234
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_186894775
JumboVismaRoad twitterde op donderdag 16-05-2019 om 22:12:36 🇮🇹 #GiroDon't worry, be happy😃When the pink jersey crashes...👚 https://t.co/5iGc6o5QHR reageer retweet
On board bij Jumbo :D

Me like!
pi_186895013
:D Grande casino
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 22:48:21 #236
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_186896176
Het is blijkbaar toch niet zo'n saaie kerel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator donderdag 16 mei 2019 @ 22:52:32 #237
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_186896390
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 22:22 schreef Pino112 het volgende:
JumboVismaRoad twitterde op donderdag 16-05-2019 om 22:12:36 🇮🇹 #GiroDon't worry, be happy😃When the pink jersey crashes...👚 https://t.co/5iGc6o5QHR reageer retweet
On board bij Jumbo :D

Me like!
Wat een baas.
  donderdag 16 mei 2019 @ 22:55:37 #238
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_186896540
quote:
10s.gif Op donderdag 16 mei 2019 22:22 schreef Pino112 het volgende:
JumboVismaRoad twitterde op donderdag 16-05-2019 om 22:12:36 🇮🇹 #GiroDon't worry, be happy😃When the pink jersey crashes...👚 https://t.co/5iGc6o5QHR reageer retweet
On board bij Jumbo :D

Me like!
:D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')