Werkt als een trein.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:08 schreef christmastsunami het volgende:
kijk wat ik heb aangeschaft, tadadataaaaaaa
[ afbeelding ]
tevens voor het uitknippen van persoons gegevens op brieven
Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)quote:Op dinsdag 21 mei 2019 20:49 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die taco's is altijd wel moeilijk eten, meestal breek ik ze per ongeluk, voordat ie in mn mond beland
Klopt. De harde taco heeft niks met Mexico te maken. Maar het is makkelijk en zo klaar. En het eet fijn weg. Tenminste vind ik.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:22 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)
Anyway: misschien is het een idee om je harde tacoschelp in een slablad te stoppen of er ook een zachte tortilla omheen te doen? dan heb je wel het lekker knapperige zonder dat het een gevecht wordt om je voedsel binnen te krijgen.
ik kan best goed koken, als zeg ik het zelf, maar deeg is toch een vak apartquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:22 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)
Anyway: misschien is het een idee om je harde tacoschelp in een slablad te stoppen of er ook een zachte tortilla omheen te doen? dan heb je wel het lekker knapperige zonder dat het een gevecht wordt om je voedsel binnen te krijgen.
Klopt.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:26 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ik kan best goed koken, als zeg ik het zelf, maar deeg is toch een vak apart
ik heb weleens gegoogled dat ze 1 specifiek merkje gebruiken in mexico
'Masa Harina'
https://www.google.com/se(...)ygC&biw=1920&bih=966
Om het OT te houdenquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:35 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klopt.
Btw, ik ben niet zo goed met deeg, maar een simpele tortilla is zo gemaakt hoor.
Zonder dingen in huis te hoeven halen die je nog niet hebt, zou je dit recept kunnen uitproberen:
1 kopje bloem
1/3 kopje warm water
1/8 kopje olie
1/2 theelepel zout
Bloem en zout door elkaar roeren, olie en water erbij.
Met een lepel doorroeren, als het één geheel is met ge-oliede handen doorkneden (3 tot 5 minuten).
Dan in 5 bolletjes verdelen en in huishoudfolie 10 tot 30 minuten laten rusten.
Vervolgens op een bebloemde werkplank de bolletjes uitrollen tot een diameter van ongeveer 15 centimeter.
pan verhitten en de tortilla's één voor één bakken.
Even kort aan beide kanten, dan ongeveer een minuutje, dan draaien en als het goed is blazen ze dan op. nog eens een minuutje (of korter) en klaar!
Superleuk om te doen...en nog belangrijker: vele malen lekkerder dan uit de supermarkt (eigenlijk onvergelijkbaar)
honing is ook gewoon suikerquote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:37 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje witte wijn en daarna nog een paar suikervrije honingdropjes van Klene.
...en dat terwijl de suikervrije honingdropjes 40 gram voedingsvezels per 100 gram bevatten
(serieus, what's that about?? staat op de site van AH en wordt ook keihard overgenomen door het voedingscentrum..??)
@:Sarabi
moet ik zelf ook gauw weer eens doen, het is te lang geleden!
Ja, joh, en aangezien het suikervrije dropjes zijn, zullen het wel honingSMAAKdropjes zijn.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:41 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
honing is ook gewoon suiker
sommige mensen denken dat honing geen suiker is, maar honing is suiker
je lichaam maakt er fructose van
Eindelijk iemand die die kneus ook kentquote:Op dinsdag 21 mei 2019 17:31 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Lekker.
Maar voor mij moet het very very well done zijn.
Bij dat halfrauwe eten moet ik altijd denken aan Cooking with Jack.
Ik viel van mijn stoel toen ik zijn videos voor de eerste keer zag.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:56 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Eindelijk iemand die die kneus ook kent
Maak maar eens alcohol van suiker en alcohol van honing.quote:Op dinsdag 21 mei 2019 21:41 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
honing is ook gewoon suiker
sommige mensen denken dat honing geen suiker is, maar honing is suiker
je lichaam maakt er fructose van
kijk , hier hebben we wat aan, meneer botanistquote:Op woensdag 22 mei 2019 02:10 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
[..]
Maak maar eens alcohol van suiker en alcohol van honing.
Mede is stukken lekkerder kan ik je vertellen
Suikeralcohol is ook alcohol maar zonder smaak vaak alleen de gistsoort die de smaak dan bepaald niet echt om aan te raden.
Of je moet het plat filteren/destilleren dan smaakt het naar niets
haha Botanist daar ben ik nog nooit voor uitgemaakt maar goed ik kan daarmee levenquote:Op woensdag 22 mei 2019 02:16 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
kijk , hier hebben we wat aan, meneer botanist
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |