abonnement Unibet Coolblue
pi_187011713
kijk wat ik heb aangeschaft, tadadataaaaaaa



tevens voor het uitknippen van persoons gegevens op brieven
pi_187011931
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:08 schreef christmastsunami het volgende:
kijk wat ik heb aangeschaft, tadadataaaaaaa

[ afbeelding ]

tevens voor het uitknippen van persoons gegevens op brieven
Werkt als een trein. :)
pi_187011962
Bami met een kaasschnitzel
pi_187012061
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 20:49 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

die taco's is altijd wel moeilijk eten, meestal breek ik ze per ongeluk, voordat ie in mn mond beland
Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)

Anyway: misschien is het een idee om je harde tacoschelp in een slablad te stoppen of er ook een zachte tortilla omheen te doen? dan heb je wel het lekker knapperige zonder dat het een gevecht wordt om je voedsel binnen te krijgen.
  dinsdag 21 mei 2019 @ 21:23:08 #205
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_187012075
Yoghurt met zemelen. En kop Senseo met melk en vanille. Meer niet. Er zit een muis in mijn huis en dan hoef ik even geen eten meer. ;(
pi_187012128
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:22 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)

Anyway: misschien is het een idee om je harde tacoschelp in een slablad te stoppen of er ook een zachte tortilla omheen te doen? dan heb je wel het lekker knapperige zonder dat het een gevecht wordt om je voedsel binnen te krijgen.
Klopt. De harde taco heeft niks met Mexico te maken. Maar het is makkelijk en zo klaar. En het eet fijn weg. Tenminste vind ik.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_187012170
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:22 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Taco's zijn volgens Mexicanen zachte tortilla wraps, de opgebakken/gefrituurde (oude) tortillas zijn tostada's, die meestal plat worden gebakken en soms in zo'n achterlijke schelp-vorm als bij ons (maar volgens mij is dat meer omdat Mexicanen ook wel een Hollands willen eten?)

Anyway: misschien is het een idee om je harde tacoschelp in een slablad te stoppen of er ook een zachte tortilla omheen te doen? dan heb je wel het lekker knapperige zonder dat het een gevecht wordt om je voedsel binnen te krijgen.
ik kan best goed koken, als zeg ik het zelf, maar deeg is toch een vak apart

ik heb weleens gegoogled dat ze 1 specifiek merkje gebruiken in mexico



[ Bericht 8% gewijzigd door christmastsunami op 21-05-2019 21:33:41 ]
pi_187012347
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:26 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

ik kan best goed koken, als zeg ik het zelf, maar deeg is toch een vak apart

ik heb weleens gegoogled dat ze 1 specifiek merkje gebruiken in mexico
'Masa Harina'
https://www.google.com/se(...)ygC&biw=1920&bih=966
Klopt.
Btw, ik ben niet zo goed met deeg, maar een simpele tortilla is zo gemaakt hoor.
Zonder dingen in huis te hoeven halen die je nog niet hebt, zou je dit recept kunnen uitproberen:
1 kopje bloem
1/3 kopje warm water
1/8 kopje olie
1/2 theelepel zout

Bloem en zout door elkaar roeren, olie en water erbij.
Met een lepel doorroeren, als het één geheel is met ge-oliede handen doorkneden (3 tot 5 minuten).
Dan in 5 bolletjes verdelen en in huishoudfolie 10 tot 30 minuten laten rusten.
Vervolgens op een bebloemde werkplank de bolletjes uitrollen tot een diameter van ongeveer 15 centimeter.
pan verhitten en de tortilla's één voor één bakken.
Even kort aan beide kanten, dan ongeveer een minuutje, dan draaien en als het goed is blazen ze dan op. nog eens een minuutje (of korter) en klaar!

Superleuk om te doen...en nog belangrijker: vele malen lekkerder dan uit de supermarkt (eigenlijk onvergelijkbaar)
pi_187012399
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:35 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Klopt.
Btw, ik ben niet zo goed met deeg, maar een simpele tortilla is zo gemaakt hoor.
Zonder dingen in huis te hoeven halen die je nog niet hebt, zou je dit recept kunnen uitproberen:
1 kopje bloem
1/3 kopje warm water
1/8 kopje olie
1/2 theelepel zout

Bloem en zout door elkaar roeren, olie en water erbij.
Met een lepel doorroeren, als het één geheel is met ge-oliede handen doorkneden (3 tot 5 minuten).
Dan in 5 bolletjes verdelen en in huishoudfolie 10 tot 30 minuten laten rusten.
Vervolgens op een bebloemde werkplank de bolletjes uitrollen tot een diameter van ongeveer 15 centimeter.
pan verhitten en de tortilla's één voor één bakken.
Even kort aan beide kanten, dan ongeveer een minuutje, dan draaien en als het goed is blazen ze dan op. nog eens een minuutje (of korter) en klaar!

Superleuk om te doen...en nog belangrijker: vele malen lekkerder dan uit de supermarkt (eigenlijk onvergelijkbaar)
Om het OT te houden

Dit heb ik vanavond gemaakt/gegeten :D inderdaad supermakkelijk en lekkerder
Met gehakt en wokgroente
pi_187012428
Nu een glaasje witte wijn en daarna nog een paar suikervrije honingdropjes van Klene.

...en dat terwijl de suikervrije honingdropjes 40 gram voedingsvezels per 100 gram bevatten
(serieus, what's that about?? staat op de site van AH en wordt ook keihard overgenomen door het voedingscentrum..??)


@Sarabi ^O^
moet ik zelf ook gauw weer eens doen, het is te lang geleden!
pi_187012533
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:37 schreef realAIVD het volgende:
Nu een glaasje witte wijn en daarna nog een paar suikervrije honingdropjes van Klene.

...en dat terwijl de suikervrije honingdropjes 40 gram voedingsvezels per 100 gram bevatten
(serieus, what's that about?? staat op de site van AH en wordt ook keihard overgenomen door het voedingscentrum..??)

@:Sarabi ^O^
moet ik zelf ook gauw weer eens doen, het is te lang geleden!
honing is ook gewoon suiker

sommige mensen denken dat honing geen suiker is, maar honing is suiker

je lichaam maakt er fructose van
pi_187012664
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:41 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

honing is ook gewoon suiker

sommige mensen denken dat honing geen suiker is, maar honing is suiker

je lichaam maakt er fructose van
Ja, joh, en aangezien het suikervrije dropjes zijn, zullen het wel honingSMAAKdropjes zijn.
Ik ga AH aanklagen... en dan doen we verder weer gewoon on topic.

Dus ja, on topic:
ik ga nu maar een mandarijn eten :-/
pi_187012743
3 cracottes met graskaas en 'duivelse' mosterd. Lekker maar laat dat woord duivelse maar weg }:|
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_187012874
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 17:31 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Lekker.
Maar voor mij moet het very very well done zijn.

Bij dat halfrauwe eten moet ik altijd denken aan Cooking with Jack.
Eindelijk iemand die die kneus ook kent :D
  dinsdag 21 mei 2019 @ 22:01:29 #215
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_187013005
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:56 schreef emmyemmy2 het volgende:

[..]

Eindelijk iemand die die kneus ook kent :D
Ik viel van mijn stoel toen ik zijn videos voor de eerste keer zag. :')
Dit noemt zich gewoon een chef:

Die gast eet alles rauw. Volgens mij kookt hij alles maar 10 seconden of zo. En niet omdat hij dat zo ontzettend lekker vindt, maar uit pure onkunde.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_187016060
:@ een stevige dram :@

wel laf op 40 % verdund maar ja dat is het meeste.
pi_187016066
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 mei 2019 21:41 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

honing is ook gewoon suiker

sommige mensen denken dat honing geen suiker is, maar honing is suiker

je lichaam maakt er fructose van
Maak maar eens alcohol van suiker en alcohol van honing.

Mede is stukken lekkerder kan ik je vertellen :) B:)B

Suikeralcohol is ook alcohol maar zonder smaak vaak alleen de gistsoort die de smaak dan bepaald niet echt om aan te raden.

Of je moet het plat filteren/destilleren dan smaakt het naar niets -O-
pi_187016090
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 02:10 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Maak maar eens alcohol van suiker en alcohol van honing.

Mede is stukken lekkerder kan ik je vertellen :) B:)B

Suikeralcohol is ook alcohol maar zonder smaak vaak alleen de gistsoort die de smaak dan bepaald niet echt om aan te raden.

Of je moet het plat filteren/destilleren dan smaakt het naar niets -O-
kijk , hier hebben we wat aan, meneer botanist
pi_187016096
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 02:16 schreef christmastsunami het volgende:

[..]

kijk , hier hebben we wat aan, meneer botanist
:D haha Botanist daar ben ik nog nooit voor uitgemaakt maar goed ik kan daarmee leven ;)
pi_187017462
Koffie c_/
pi_187018740
koffie, kommetje yoghurt met banaan en een boterham met aardbeienjam
pi_187019150
Tosti op net met spek ham en kaas, vanmiddag tomatensoepje.
pi_187021063
Boterham met kaas en eentje met spianata romana

vanavond schnitzel, gebakken aardappeltjes en zoetzure komkommer
pi_187021232
3 Pasteitjes met champignonragout :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_187030531
Vlaamse stoof met aardappelkroketten in Antwerpen :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')