abonnement Unibet Coolblue
pi_186783407
Wat een rust hier! En allemaal huisartsenpost berichtjes.. Dat is natuurlijk niet de manier. :9

Hier 'gewoon' werk drukte en nu uiteraard moederdag.
Toch maar een bloemetje en ontbijt op bed verzorgd, hebben niets met moederdag, maar dan kan mij niks gebeuren. :9
pi_186785601
Fijne moederdag allemaal.

Ik heb een moederdag zonder kindjes thuis, want wij zijn druk met verhuizen en het is chaos nu, dus de kleintjes zitten rustiger bij opa en oma. Ik zal blij zijn als dat hele verhuisgebeuren achter de rug is. }:|
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 12 mei 2019 @ 17:05:50 #153
74056 crew  ToT
pi_186787474
Okee ik kan het niet laten. :P Toch nog een fotootje. :@

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186794658
Fijne moederdag allemaal :*
Ik ben heel erg verwend door mijn man, boven verwachting eigenlijk :@ En Draakje sliep uit tot 9.30 uur, dat was ook erg fijn!
Hebben jullie nog iets gekregen of gedaan?

Tink, hoe gaat het nu met prul? Beterschap!

O Aure, zo'n mini baby. O+
Ik heb ook het hele weekend bij verse baby's doorgebracht die in de vriendengroep geboren zijn O+ Wat is de mijnese dan alweer groot :o

Haha NJ, jou kan niks gebeuren :D

O sillie dat kan ik mij voorstellen. Wanneer zijn jullie klaar?

Tot, prethoofd heeft ie! O+

En uh, wat nog meer
* Traphekjes heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Beneden een deur naar de gang met trap en die is altijd dicht. Boven speelt ie voorlopig nog niet alleen of wordt alleen gelaten, dus daar denken we dan wel over na. Het lijkt mij rete irritant zo'n hekje bovenaan de trap. Ik neig dan eerder naar een hekje bij zijn slaapkamerdeur.
* Draakje zit vanaf dat hij 6 maanden is in de babyinzet van de TrippTrapp voor korte (voedings)momenten. Hij zat er al gelijk stevig in.
  zondag 12 mei 2019 @ 21:55:32 #155
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186795936
Beterschap voor alle zieke zielige kindjes!

Ik kom hier binnen met een vraag, geen idee of er ervaringsdeskundigen zijn of meelezende dokters die hier iets zinnigs over kunnen zeggen :+

Onlangs hebben we ons traject met ollie bij de kinderarts afgesloten (we kwamen daar vanwege reflux en vanwege zn tracheamalacie, van beiden heeft hij geen/nauwelijks last meer). Zijn slaapproblemen kwamen nog even ter sprake, en hierbij vroeg de arts terloops of O soms vaak snurkt, en dat doet hij inderdaad. Ze gaf toen aan dat het zou kunnen dat hij een vergrote neusamandel heeft en hierdoor vaak wakker wordt / moeilijk in diepe slaap raakt. Daarbij zei ze overigens ook dat het echt niet daaraan hoeft te liggen en dat de kans ook groot is dat het gedrag is. Maar als we er iets mee zouden willen, we ons zouden kunnen laten doorverwijzen naar een KNO arts.

Mijn eerste gevoel was dat we dit niet gaan doen, hij is namelijk een heel vrolijke baby die zich goed ontwikkelt, die alleen voor geen meter slaapt. En dan zou ik hem opnieuw gaan medicaliseren en aan wie-weet-wat-voor-onderzoeken onderwerpen.

Maar goed. Inmiddels zijn we weer een paar weken verder, met ook weer de nodige strijd rondom slaap, en as we speak ligt hij weer bovenop me, zo hard te snurken dat ik de televisie niet kan verstaan. Houding maakt bij hem niet uit, hij ligt nu een beetje rechtop tegen me aan op zijn buik, maar volgens mij snurkt hij in elke houding. Hij is niet verkouden. Soms snurkt ie overigens ook niet. Maar vaker wel ;)

En nu ben ik dus toch aan het twijfelen. Zou al het gedoe rondom het slapen écht (deels) door zo'n vergrote neusamandel kunnen komen? Heeft hier iemand daar ervaring mee? Hoe vervelend zijn de onderzoeken waar ik Ollie aan zou onderwerpen op het moment dat ik ons wel door zou laten verwijzen naar de kno arts?
pi_186798022
Bij Ow is het ook wel eens ter sprake gekomen Spees. Die snurkte ook. Wij zijn toen bij de kno arts geweest, maar niets wat het opereren waard was.

Die onderzoeken stelde hier niets voor. Meten, wegen, praten en even kijken met het lampje.
Met Js trouwens uitgebreider onderzoek gehad. Ik kan me niet meer herinneren wat hij precies deed (ja iets met een camera) maar het viel super mee.
pi_186800600
Wij lopen met Bikkel bij de KNOarts ivm alle oorontstekingen en wij verwachten tzt dat ook de neusamandelen eruit moeten. Voor de buisjes maken ze al een uitzondering om dit onder de 1 te doen, de neusamandelen doen ze niet onder de 1,5 jaar.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_186800782
Alvast sterkte Wolken! Bij Js is ook zijn neusamandel eruit gehaald en buisjes geplaatst en hij is er echt zo van opgeknapt!

Hebben andere moeders met slechte nachten ook dat ze zo tegen de nachten opzien? Ik zit nu weer bij Li (ik voor de 4de keer, manlief is 3x geweest). Maar ik die er tegenop dat ik zo weer kan gaan slapen.. 😳
pi_186801040
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 03:54 schreef Loj het volgende:
Alvast sterkte Wolken! Bij Js is ook zijn neusamandel eruit gehaald en buisjes geplaatst en hij is er echt zo van opgeknapt!

Hebben andere moeders met slechte nachten ook dat ze zo tegen de nachten opzien? Ik zit nu weer bij Li (ik voor de 4de keer, manlief is 3x geweest). Maar ik die er tegenop dat ik zo weer kan gaan slapen.. 😳
Ik hoop ook zo dat het helpt, nu de 10de oorontsteking in 5 maanden tijd.

Hier ook verschrikkelijke nachten waarin ik ieder uur met hem bezig ben. Zijn slaapritme is door de vele ontstekingen helemaal verprutst en iedere nacht hoop ik tegen beter weten in dat het beter zal gaan.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_186801277
Ik heb dat ook een hele tijd gehad Loj, dat ik er tegenop zag om te gaan slapen omdat ik wist dat we toch wel weer 4-6 keer er uit moesten..

De laatste paar weken slaapt Jip thuis wel wat beter. Vannacht moesten we er 2 x uit maar we hebben ook nachten van 1 x er uit of helemaal niet. Ik was er ook wel aan toe, iets meer slaap. Maar nu heb ik wel weer meer moeite met wakker worden :') het is ook altijd wat :')
pi_186801324
Had ik hier ook Loj. Nu (nog) niet, bij de eerste wel. Dat je zo vurig hoopte op een goede nacht maar sltijd teleurgesteld werd :{


Ik ga werken vandaag -O-
pi_186801404
Ik ben gestopt met hopen op goede nachten. Meestal komt hij om de 2 uur, soms laat hij er iets meer tussen en dat is dan een mazzeltje. Soms ook minder :') Elke keer teleurgesteld worden kost veel energie en frustratie voor mij.
Hier het geluk dat we meestal beide niet vroeg hoeven te beginnen en 1 van ons nog wat kan slapen als Draakje rond 7en wakker is. En ik doe ook gewoon soms een middagslaapje mee als het heel slecht was :@

Jemig Wolken, 10 keer al, wat een hel! Heel veel sterkte :*

O krijgertje, nu al weer! Heel veel succes vandaag :*
  maandag 13 mei 2019 @ 08:10:31 #163
319308 Tink89
To live is to dance
pi_186801474
Ik lees wel mee, maar heb m'n handen en energie even nodig voor prul. Ze voelt zich miserabel. Nu toch maar weer antibiotica en een stevige onderhoudsdosering paracetamol. Ze drinkt nu gelukkig wel weer...

Wel kreeg ik gisteren een eerste moederdagknutsel en ik ben er zo blij mee. Het is een brooddeeghartje met een vingerafdrukje van prul, hebben ze op het kdv gemaakt. Ik voelde me echt op en top mama.

Edit: en dat opzien tegen de nachten: jep... heel herkenbaar. Ooit zal ze wel wat beter gaan slapen, toch? O-)
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_186801726
Beterschap voor alle lieve, zieke kindjes, zo naar! Het wordt weer goed weer, ik duim dat al die stomme virussen daardoor weg zijn en wegblijven.

Moederdag: van B 2 penne (die pasta ja) kettingen in een mooi zelf versierd cadeaudoosje. Hij kwam ze meteen naar ons bed brengen toen we wakker waren. En Juul had 2 schilderijtjes met haar handjes en voetjes gemaakt. Jaja, wij worden dubbel verwend hier. *O*

Ze zijn vandaag de latei boven onze openslaande deuren aan het vervangen. We hadden al bedacht dat we dat op een KDV dag van Juul moesten doen. Wat een POKKEHERRIE. Echt niet normaal. Ik zit achter de laptop met oordopjes in, maar het helpt weinig. Sorry alle buren :Y)
pi_186802915
Haha pastaketting :D Was alweer vergeten dat dat echt zo'n typisch moederdagknutselding is.

Ik kreeg een door Jip (met een beetje hulp van de leidsters gok ik) beschilderd fotolijstje met een foto van hemzelf terwijl ie het lijstje aan het schilderen is. Inception O+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 13 mei 2019 @ 12:11:36 #166
74056 crew  ToT
pi_186804977
Mini-ToT is vandaag exact 8 maanden oud en hij kwam net in zijn loopstoeltje helemaal door de kamer heen rechtstreeks naar mij toe lopen en stak lachend zijn armpjes naar me uit om opgepakt te worden! O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+ O+
pi_186805367
Leuk al die Moederdagkadootjes O+ O+

Ik heb rituals gekregen, helaas geen ‘zelfgemaakte’ creatie behalve dat ik gister van die sterretjes pasta over me heen kreeg gegooid O-)
aanrader hoor, OVERAL vind ik sterretjes, en ze blijven ook zo lekker plakken. ^O^

Heb frum in de tripptrapp gezet, wel met kussentje, en ze vond het geweldig, zat ook heel stabiel dus dit gaat goed! Alleen toen ik haar net brood gaf kwam ik er dus achter dat er schimmel op zat, oeps :')

@ToT ahh mini is 3 dagen ouder dan frum! Leuk *)
En wat super lief dat hij dat zo deed.
Mijn meisje duwt mij alleen maar weg en gooit eten naar me toe, alleen papa is leuk geloof ik _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 13 mei 2019 @ 12:42:39 #168
74056 crew  ToT
pi_186805451
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2019 12:37 schreef Framblij89 het volgende:
Leuk al die Moederdagkadootjes O+ O+

Ik heb rituals gekregen, helaas geen ‘zelfgemaakte’ creatie behalve dat ik gister van die sterretjes pasta over me heen kreeg gegooid O-)
aanrader hoor, OVERAL vind ik sterretjes, en ze blijven ook zo lekker plakken. ^O^

Heb frum in de tripptrapp gezet, wel met kussentje, en ze vond het geweldig, zat ook heel stabiel dus dit gaat goed! Alleen toen ik haar net brood gaf kwam ik er dus achter dat er schimmel op zat, oeps :')

@:ToT ahh mini is 3 dagen ouder dan frum! Leuk *)
En wat super lief dat hij dat zo deed.
Mijn meisje duwt mij alleen maar weg en gooit eten naar me toe, alleen papa is leuk geloof ik _O-
_O- Godver! :D
-O- Maar da's natuurlijk helemaal niet leuk voor jou! -O-

En @ mini; hij wordt meer en meer een hongerlap! :D mevrouw ToT heeft er vanochtend een lading melk in gegooid en is naar haar werk gegaan, en toen probeerde ik ff uit of hij wat brood wilde. Eerst een paar stukjes, maar meneertje raakte overstuur toen ik het brood weer weg wilde leggen dus is er uiteindelijk een halve boterham in gegaan. Toen vond ik het wel ff genoeg (ook omdat het brood ietsjes aan de donkere kant is) en heb hem een geraspt half peertje gegeven, gemengd met wat Pyjamapapje-poeder om de sap wat in te dikken. :)
En nog STEEDS wilde hij door eten! :D
Nou laat het eerst maar ff wat verteren, dan komt er zo wel nog weer een ronde. :P
pi_186812103
Ik kreeg een tekening uit kleuter haar kleurboek met de handjes van de jongens over getrokken erop haha! Volgens mij had er iemand geen zin om wat meer moeite te doen maar dit was ook heel lief.

Van kleuter kreeg ik een tegeltje, die heeft ze op school gemaakt. Haar naam staat er achterstevoren op, das best knap haha O+

Mini tot lekker eten, er komt een tijd ( of niet hoop ik voor jullie) dat hij niks meer wil haha!
Hier trouwens ook altijd een van de twee wel boos als het eten op is of de fles leeg.

Tink jeetje alweer oorontsteking, beterschap! Zouden buisjes haar niet helpen? Ik zou het gewoon eens vragen, ik heb zelf als kleine baby ook buisjes gehad.

Exode, had je juul haar zeehondje nog gefilmd? Ik ben er wel benieuwd naar haha!

Verder heb ik hier twee baby's die allebei van rug naar buik rollen, maar weigeren weer terug te rollen. Ze gaan dan als een soort vliegtuig met hun gezicht plat op de grond liggen huilen :? Hoelang gaan ze dit volhouden, ik leg wel elke keer hun armpjes goed en laat ze voelen hoe ze terug kunnen maar ze pikken het nog niet echt lekker op helaas.
  maandag 13 mei 2019 @ 22:34:00 #170
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186819911
Bedankt voor de info over de KNO onderzoeken! We nemen het mee in overweging :)

Tegen de nacht opzien, ik kan het me wel voorstellen maar dat heb ik eigenlijk niet. Ik heb geen verwachtingen (dat scheelt een hoop, dat had ik bij de oudste wel, en die sliep trouwens met de kennis van nu best prima :+ ) en zolang O tegen me aan ligt pakken we tussendoor wel wat uurtjes.

TOT wat een leuk jochie hebben jullie O+

Wolken, ik hoop dat jullie snel verder geholpen worden want dit klinkt voor alle partijen heel zielig :{

Framblij, dat schimmelbroodverhaal :') _O-

Ik schreef hier gisteravond nog dat Ollie snurkte, maar niet verkouden was. Nou, vanochtend ineens vol snot :'). Hij heeft er een beetje last van met drinken, maar verder valt het wel mee. Het scheelt dat zijn ogen zo groot zijn dat hij vast ook door zn traanbuisjes kan ademen :7


Deze foto O+ minus het snot :') O+

[ Bericht 4% gewijzigd door Spees_Eend op 14-05-2019 13:59:03 ]
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 14 mei 2019 @ 09:45:02 #171
74056 crew  ToT
pi_186825415
quote:
1s.gif Op maandag 13 mei 2019 22:34 schreef Spees_Eend het volgende:
Bedankt voor de info over de KNO onderzoeken! We nemen het mee in overweging :)

Tegen de nacht opzien, ik kan het me wel voorstellen maar dat heb ik eigenlijk niet. Ik heb geen verwachtingen (dat scheelt een hoop, dat had ik bij de oudste wel, en die sliep trouwens met de kennis van nu best prima :+ ) en zolang O tegen me aan ligt pakken we tussendoor wel wat uurtjes.

TOT wat een leuk jochie hebben jullie O+

Wolken, ik hoop dat jullie snel verder geholpen worden want dit klinkt voor alle partijen heel zielig :{

Framblij, dat schimmelbroodverhaal :') _O-

Ik schreef hier gisteravond nog dat Ollie snurkte, maar niet verkouden was. Nou, vanochtend ineens vol snot :'). Hij heeft er een beetje last van met drinken, maar verder valt het wel mee. Het scheelt dat zijn ogen zo groot zijn dat hij vast ook door zn traanbuisjes kan ademen :7

[ afbeelding ]

Deze foto O+ minus het snot :') O+
Hehehe dank je! :D
Jaaa leuke foto idd, die grote ogen! :D

Mini-ToT is in de afgelopen 8 maand 3 of 4x een uurtje wat snotterig geweest. 1x had hij daar de grootste plezier mee! _O-
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 14 mei 2019 @ 09:51:35 #172
74056 crew  ToT
pi_186825516

Ook bij het boodschappen doen houdt hij niet van sokjes dragen! :P

Ik wilde de boodschappen gewoon in het draagmandje onder hem stoppen, maar hij had er veel te veel plezier mee. :P De haring eindigde op een gegeven moment wel een keer op de stoep overigens! :')
pi_186825529
Ooooooh Spees, wat een leukerd is het toch O+ Stomme snot!
Aapie we hebben een kort filmpje waar ze het 1 keer half doet. Ik zal mijn vrouw eens vragen of ze het vandaag wilt filmen. Ze is nu vooral erg druk met zich aan alles optrekken.
Oh en dat vliegtuigje ja, hilarisch....dat doet Juul soms nog steeds, dat is haar manier om aan te geven 'pak me ooooop'.

En ze ontwikkelt zo snel nu, ze klapt steeds in haar handjes en vindt het geluid erg mooi, ze geeft ons nu hapjes van haar eten met een kort 'uh' erbij, ze trekt zich dus aan alles op, klimt overal bovenop (tot een bepaalde hoogte dan he, de bank etc redt ze nog lang niet), gaat dus de woonkamer door als zeehond en is zo vrolijk steeds :D O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 14 mei 2019 @ 09:54:42 #174
74056 crew  ToT
pi_186825560
Oh ja, eten; mini-ToT kokhalst echt altijd bij het eerste hapje wat hij krijgt, tenzij je eerst een piepklein beetje van het eten op zijn lippen doet zodat hij het eerst wat kan proeven.
Het eerst laten zien en ruiken helpt niet, dan kokhalst hij sowieso alsnog bij die eerste hap. Eerst een beetje op de lippen, that's the trick.
pi_186825669
Snot-Ollie O+

Vrolijke Juul O+ Wat gaat ze snel!

Beterschap voor prul, Tink! Wat sneu al die oorontstekingen. ;(

Ik heb een vrolijke Welpje gif voor BFD vandaag. Hij is zo gezellig O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')