abonnement Unibet Coolblue
pi_186621094
Gefeliciteerd Jagar en O. *O*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_186621377
Gefeliciteerd Jagar! *O*

Ik kom geloof ik weer eens meekletsen. Ik lees trouw mee, maar de drempel om mee te kletsen wordt steeds groter. Alleen f dat. Dus hoi. :W

Zie je meisje nou staan Rena. O+ Dat lopen komt echt wel goed. Alles op z'n eigen tempo.

Gunther in bad. Slim om zo bewust na te denken wat voor situaties er kunnen komen. Ik zou juist zeggen dat je door je adhd de chaos zoveel mogelijk voor bent.

Ik doe dat niet. Ik zou precies zoals Tolstoi reageren. En ik krijg het daar warm van en als ik mezelf slecht voel kan ik zelfs een beetje bozig worden in zo'n situatie. Slaat nergens op. En daar voel ik me achteraf dan weer schuldig om. Zo veel gevoelens bij het opvoeden.

De beschrijving van Cass d'r discobadderen gaf me hier zo veel ideeën. Wat heerlijk om dat te doen. Ooit las ik hier over een moeder wiens kinderen met kleren en een paraplu onder de douche wilden. En dat dat kon en mocht. Dat hou ik me vaak voor als een van mijn twee iets wilt. Kan het? Ook al is het niet heel normaal? Waarom ook niet.

Badderen wordt hier steeds leuker gevonden. Douchen is de hel. Haren wassen gaat steeds beter. Met een boel ge-yay en gewauw terwijl ik bekertjes water op z'n hoofd gooi.

Met J. gaat het goed. Hij wil te veel en te snel, maar het lukt hem ook. Gister kwam er een vier woord zin uit (De bal is daar - echt, wtf, doe rustig). Sinds ik me erbij neer heb gelegd dat hij echt al zegt wat hij zegt terwijl ik denk dat hij daar nog veel te klein voor is, begrijpen we elkaar beter. Verder een hele grote liefde voor ballen en voetballen. Ik vind het wonderlijk om te zien dat dat er zo uit komt. Er ligt hier namelijk ook 100 miljoen kilo meisjes speelgoed van z'n zus en wij sturen nergens op aan, maar hij wil gewoon voetballen met z'n bal. Verder is hij gek op zingen en dansen. Zo gaat de molen is zijn jam. En groot de vreugde als we voor de 16e keer die dag langs de molen in ons pittoreske dorp rijden. Op het moment zit hij onder de waterpokken, maar ook dat ondergaat hij als een champ. Met te veel schermtijd. Dat wel.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_186621642
Kris wat leuk dat je er bent. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie ondanks pokken. O+

Teveel schermtijd zou ik proberen me niet zo rot om te voelen. Er is waarschijnlijk een reden dat er een schermpje aanstaat, omdat er ook zoiets is als teveel gejengel, toch? :D

Gaan jullie kindjes trouwens ook op tien centimeter van de tv af staan kijken? Ik vraag me weleens af of dat niet slecht is voor zijn oogjes.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_186621725
Welkom (terug) Kris! Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat :)

Gefeliciteerd Jagar en O! *O*

Mijnes heb ik as we speak in de tripptrapp voor de tv geparkeerd en ik drink uit zijn zicht koffie. Niet mijn beste staaltje ouderschap maar mijn vriend is voetballen en hij jengelt al sinds ie wakker is (dagelijks om 06:00 }:|) Zo lang zit ie nog niet voor de tv overigens :')
Ik ben zo weer opgeladen (hoop ik) en dan doen we een tweede poging met het starten van de dag :')

Er staan meerdere tanden/kiezen op springen en ik vermoed de derde oorontsteking in 4 weken, morgen even laten checken.

Hij heeft wel een update in praten. Alles is bai tai, ik heb alleen geen flauw idee wat het is. En de hond van mijn ouder is biejieiee (Bailey) :')
pi_186622852
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 20:50 schreef TolstoiFan het volgende:
Misschien moet ik inderdaad eerst even 10 seconden nemen om de situatie in te schatten, zonder meteen het gevoel te hebben dat ik vanwege de buitenwereld direct de situatie moet oplossen met een ideaal luisterend kind. Het hielp ook niet dat er een ander kindje (jaar of 5 ofzo) was, die zei "hij moet het opruimen" :) :')
Ik heb een vijfjarige thuis die de hele dag zo wijsneuzerig doet. Behalve als ze zelf moet opruimen. Echt een typische opmerking voor een kleuter. :D . :') .

quote:
En een andere moeder met een kindje van dezelfde leeftijd als Simon, die wel meteen de kleurtjes ging opruimen toen die moeder dat vroeg. Terwijl Simon meteen diezelfde kleurtjes rondgooide toen ze net weg waren :')
Dat zul je altijd zien. Er zijn altijd kindjes die liever, beter, netter lijken dan je eigen kind. Lijken! Want het is altijd een momentopname. En zeker op deze leeftijd zegt het helemaal niets over jou. Je kunt nog zo je best doen, maar opvoeden is een lang proces en tot ze volwassen zijn zullen ze je nog regelmatig in verlegenheid brengen. Je kunt rare fratsen van je kinderen niet voorkomen.
En ja, het scheelt wel als je een beetje maling aan de rest van de wereld kunt hebben.

Ik sta voor de klas, en ik heb wel geleerd ook niet teveel na te denken over wat die pubers wel niet allemaal van me vinden, :') .

quote:
Ik ben misschien ook wel te kritisch op mezelf, hoor.
Misschien? :) . Je mag zeker weten wat aardiger en milder zijn voor jezelf.
(Is voor mijzelf ook altijd een dingetje hoor.)

Rena, herkenbaar van die film. Ik kan het ook niet meer goed verdragen als er iets met kleine kinderen gebeurt, ook al is het dan niet echt. Vooral ook het verdriet van ouders etc. Ik leef me dan veel te veel in en kan er gewoon helemaal beroerd van worden. Zelfde met nieuws over erge dingen met kinderen. Zoals een tijdje terug die dreumes die in een put viel in Spanje. Als ik er nu weer aan denk, word ik gewoon fysiek niet helemaal lekker.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_186623265
Oh ik kan dat soort dingen ook niet meer verdragen. Mijn nichtje is met 20 maanden overleden aan een hersentumor en ik werd gisteren in de auto overvallen door een lied van haar uitvaart (Waarom nou jij van Marco Borsato). Jaren niet gehoord en nu als moeder van een dreumesjongetje van ongeveer die leeftijd kwam dat zo gigantisch binnen! Ik werd gewoon misselijk van ellende en heb in tijden niet zo gehuild volgens mij :{
pi_186623840
quote:
1s.gif Op zondag 5 mei 2019 09:04 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Welkom (terug) Kris! Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat :)

Gefeliciteerd Jagar en O! *O*

Mijnes heb ik as we speak in de tripptrapp voor de tv geparkeerd en ik drink uit zijn zicht koffie. Niet mijn beste staaltje ouderschap maar mijn vriend is voetballen en hij jengelt al sinds ie wakker is (dagelijks om 06:00 }:|) Zo lang zit ie nog niet voor de tv overigens :')
Ik ben zo weer opgeladen (hoop ik) en dan doen we een tweede poging met het starten van de dag :')

Er staan meerdere tanden/kiezen op springen en ik vermoed de derde oorontsteking in 4 weken, morgen even laten checken.

Hij heeft wel een update in praten. Alles is bai tai, ik heb alleen geen flauw idee wat het is. En de hond van mijn ouder is biejieiee (Bailey) :')
Ik parkeer die van mij vrijwel elke ochtend zo, op een rijtje voor de tv tijdens het ontbijt. Als het brood op is en ze er niet meer willen mogen ze er uit.

Kris, ook zonder veel meeposten is het leuk wat van je te lezen! Hier is de interesse in de bal er overigens ook, maar vooral vanuit Lala. Broer heeft er minder interesse in. Echt meisjesspeelgoed weiger ik voorlopig nog om te kopen, daar moeten ze eerst zelf maar om vragen, wij hebben vooral unisex en veel dino's.

Wij waren gisteren bij m'n zus op visite en die heeft een hond. Een labrador maar bang voor alles. Die kwam dus na wat moed verzamelen even kijken en snuffelen aan Lala's voet. Peuter zat nog te huilen want onbekende nieuwe omgeving en toen begon Lala in paniek te huilen met Em uiteraard direct volgend, zaten we daar gezellig met drie kinderen die flink overstuur waren :') peuter paste zich uiteindelijk snel aan na een gesprek over pizza maken en toen de taart kwam gingen de meisjes ook weer bewegen, maar elke keer als de hond maar even keek was het weer huilen. Rende er een naar de de keuken, zag onderweg de hond en rende nog harder terug. Stiekem wel erg grappig :@ In de zomer gaat de hond waarschijnlijk een week mee op vakantie...

Jagar, gefeliciteerd *O* Komen je schoonouders over voor zijn verjaardag?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zondag 5 mei 2019 @ 11:44:29 #83
221912 minilot
Nancy boy
pi_186624123
Allemachtig Fleur, dat is heftig zeg, je nichtje :*
Verder: zou het kunnen dat je kleine "bijten" probeert te zeggen? >:) ;)

Jagarrrrr, gefeliciflapstaart, zo leuk dat jullie hier zijn! *O*

Kris, welkom en leuk, zo'n update! :Y

Zo. Belandde er gister nog een drolletje vlak naast het buitendeel van de pot terwijl ik het binnendeel stond uit te spoelen ( :D :') ) vandaag twee keer poep ín het potje.

Ik denk dat ik 'm na de middagdut straks maar gewoon eens een paar uur een onderbroek aantrek in plaats van een luier. :o
Let me see you stripped down to the bone
pi_186626007
Kris leuk dat je er weer bent! Van wanneer is hij ook alweer? De molen boks van N, dat vindt ze ook helemaal geweldig!

Gefeliciteerd jagar, het topic stroomt lekker vol zo!

De (ingekorte) swiffer is hier ook nog steeds een succes. Als ik ga stofzuigen pakt ze die er ook altijd bij en gaat enthousiast onder de kastjes vegen. :D

Opvoedissues; ik vind het zo zonde als mensen zich druk maken om wat anderen denken terwijl dat helemaal niet nodig is. Iedere ouder heeft wel eens met de handen in het haar gestaan, dat weet ik zeker.

Wow mini, wat ongelofelijk goed van gunther! Hier gisteren het eerste plasje in het potje thuis! Ze zei savonds weer potje plassen en na even proberen zat er daadwerkelijk een plasje in!

Verder is de brokkenpiloot fase aangebroken. :') Vorige week struikelde ze head first over de voeten van papa toen ze voor mij weg wilde rennen. Meteen een mega bult. Afgelopen week doet ze steeds haar handen in de zakken van haar broek (of in de broek zelf :D ). We waren buiten op papa aan het wachten en ze had haar handen in haar jaszakken. Komt papa eindelijk naar buiten rent ze er helemaal enthousiast op af. Ik roep nog dat ze haar handen uit de zakken moet doen en daar ging ze als een banaan, eindigend op haar neus. :X Klein schaafwondje bij haar neus, dat valt mee gelukkig.
Ook snap ik nu de uitdrukking blij als een kind helemaal. Ze kan zo blij worden van naar buiten gaan. Gaat ze helemaal gillen, lachen en met gebalde vuisten juichen. :D

[ Bericht 50% gewijzigd door Nolita op 05-05-2019 13:31:08 ]
pi_186626587
Wat zijn die dreumesjes toch leuk!

Nolita, ik zie het helemaal voor me, die gebalde vuistjes van vreugde O+
Wel jammer dat ze een paar keer gevallen is.

Mini, superknap van Günther! Succes vanmiddag zonder luier!!

Fleur, :'( van je nichtje

PKM, Simon doet dat ook, zo dichtbij de tv staan. Hij staat hier zelden aan, maar als ie aan staat dan staat ie er met zijn neus bovenop. Ik probeer hem wel altijd wat verder naar achter te zetten, omdat ik ook soms denk dat het niet goed is voor zijn oogjes.

FF, stiekem inderdaad wel grappig van die hond. En herkenbaar, alleen dan niet met een hond maar met een bepaalde vriend van ons :D

Franny, ik heb ook ooit voor de klas gestaan op de middelbare school en heb dat toch nooit geleerd, me afsluiten voor wat die pubers van je denken. Uiteindelijk maar een andere carrière gekozen, waar ik wat succesvoller in ben als voor de klas staan :)

Jagar, gefeliciteerd met je dreumes en welkom hier *O* *O* *O* *O* *O* Een hele fijne dag vandaag!
  zondag 5 mei 2019 @ 19:41:25 #86
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_186634961
Zeg, lezen die kinderen hier mee? Jacob wilde vanavond opeens voor geen goud in bad, terwijl dat altijd zijn zondagse feestje was! 8)7 .

Gefeliciteerd Jagär en O! Hoe is het, geen baby meer? Zin in het komende jaar?

Mini, ik ben benieuwd hoe het ging zonder luier :D . Jacob liep even bloot rond vanmiddag rondom het niet-in-bad-gaan en in die tijd deed hij minimaal 3x een klein plasje. Alleen al daarom kan ik me niet voorstellen dat hij zonder luier zou kunnen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 5 mei 2019 @ 19:47:04 #87
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_186635160
bedankt voor de lieve wensen allemaal! We hadden een super fijne dag met bezoek, taart en veel cadeautjes. O heeft alleen vandaag al een hele mango, een banaan, 3 borden pasta, een croissant, een half stukje taart en een boterham gegeten. Kleine vreetzak. Ook loopt hij een beetje los, hij redt 5 stappen voordat hij omvalt.

@ Lemijn: zeker zin in het komende jaar, ik vond het dreumesjaar met m’n oudste redelijk ongecompliceerd. Ben benieuwd hoe het met O gaat.

@ FF: nee, schoonouders waren er niet. Die hebben O ook nog maar 2x gezien in z’n leven. Ze wonen ook 700 km weg, natuurlijk. Schoonmoeder zorgt daarbovenop voor de duutser z’n 92 jaar oude oma, en z’n chronisch zieke zusje. Dat snap ik ook wel. Schoonvader verkoos vakantie met de familie van z’n nieuwe vrouw. Dat snap ik niet zo. Die kreeg het ook voor elkaar om te bellen om 18.30, toen we de kinderen al naar bed aan het brengen waren. Maar goed, zo gaat het nou eenmaal.

Plaatje bij het praatje:
  zondag 5 mei 2019 @ 19:51:20 #88
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_186635284
Wow wat een lekker ding!!
En fijn @Zin erin en on gecompliceerde herinnering. Ik vind dit jaar helemaal niet makkelijk :o . Wel fantastisch leuk hoor maar vergeleken bij nu vond ik het babyjaar juist een eitje.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 5 mei 2019 @ 19:55:45 #89
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_186635419
quote:
0s.gif Op zondag 5 mei 2019 19:51 schreef Lemijn het volgende:
Wow wat een lekker ding!!
En fijn @:zin erin en on gecompliceerde herinnering. Ik vind dit jaar helemaal niet makkelijk :o . Wel fantastisch leuk hoor maar vergeleken bij nu vond ik het babyjaar juist een eitje.
bij peuter vond ik het heerlijk. Je kon steeds meer, maar hij had nog niet echt meningen of sterke voorkeuren ofzo. Uit eten gaan ging makkelijk, hij ging eindelijk beter slapen. Vooral het gebrek aan sterke mening vond ik geloof ik erg fijn. Dat is nu wel anders bij peuter...Goed natuurlijk, maar maakt het leven soms wel moeilijker.
pi_186635560
Gefeliciteerd met O, Jagar! O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zondag 5 mei 2019 @ 20:38:08 #91
469536 DorothyGale
High hopes
pi_186636291
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 07:59 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Zou heea ook niet veroorzaakt kunnen worden door slaapgebrek ect :?

Ik heb een klein beetje pregnancybrain overgehouden. Soms kan ik niet goed op woorden komen, dat is erger wanneer ik moe ben of met mn gedachten ergens anders ben. Daarnaast heb ik echt pas sinds kort (na 1.5jr)het idee dat mn lichaam volledig is hersteld :Y

Misschien kan je vragen of iemand het een keer wil filmen als je zo praat ect, dat is misschien fijn om te laten zien in een evt vervolggesprek met je arts.
Dank voor je reactie :) Ik zat zelf ook aan slaapgebrek te denken, maar de klachten die ik heb staan niet in verhouding tot mijn nachtrust. Ik slaap over het algemeen wel 6-8 uur en daarnaast heb ik ook geen vermoeiend leven :) Toto slaapt overdag nog 3,5 uur en hij is op dit moment nog een makkelijke dreumes :P
Goede tip van het filmen ^O^

quote:
Op zaterdag 4 mei 2019 08:13 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Voor mij niet herkenbaar maar vervelend DG! Hoe is het verder met jullie?

Goed! Op 24 april is mijn baby een dreumes geworden O+ Echt bizar :D Hij is nu 78 cm en 11 kilo :s)


Sinds een maand kan hij staan en dat vindt hij helemaal geweldig. Zeker nu hij ontdekt heeft hoe hij ook weer zelf kan zitten.
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 11:15 schreef Nolita het volgende:
DG voor mij ook niet herkenbaar maar vind met dubbele tong praten wel een alarmbel (ivm ervaring familielid met dat symptoom, bleek spierziekte). Ik zou voor mezelf willen weten waar dat vandaan komt. Maar zoals ik al zei ivm persoonlijke ervaring.
Hopelijk voel je je snel beter!

Dank :) Ik twijfel een beetje wat te doen gezien mijn voorgevoel. Maar eerst eens afwachten op de uitslagen van de testen, misschien ben ik een beetje te voortvarend...

Jagar, gefeliciteerd *O* En wat is hij al groot :D
En wat een leuk idee, de Glow in the dark sticks in bad Mini!
pi_186636297
Mini ik denk na vandaag dat hij ‘buiten’ zegt, hij zegt het verdacht vaak bij het raam :D

Oei die valpartij Nolita :X

Haha Lemijn ik moest wel een beetje gniffelen om het badverhaal :P

Het is ook al echt een dreumesje om te zien Jagar! Ik vind het dreumesjaar allesbehalve ongecompliceerd hier tot nu toe :') aan het peuterjaar denk ik nog maar niet :P . Maar dat zal ook zeer zeker aan het kind en ouders liggen :) Hiermee bedoel ik voornamelijk mezelf trouwens, ik ben bijvoorbeeld niet erg geduldig en erg gevoelig voor wat mensen denken en mijn kind doet graag stervende zwanen in het openbaar :')

Edit: ooh DG een dreumes al ook :D Wat een leukerd O+

[ Bericht 7% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 05-05-2019 20:57:46 ]
  zondag 5 mei 2019 @ 20:45:50 #93
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_186636477
Jij ook nog gefeliciteerd DG! Wat een serieuze blik heeft je dreumes :D .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 5 mei 2019 @ 20:50:45 #94
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_186636582
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2019 23:35 schreef rena het volgende:

[..]

Waaraan kun je dat zien dat ze flexibel zijn? Ik begin het me hier soms ook wel eens af te vragen omdat het zo lang duurt nu :@

OIT, het trainen met personal trainer bevalt goed! Begeleiding is denk ik echt wat ik nodig heb om het dit keer goed op de rit te krijgen :) Hij zorgt er ook voor dat ik niet over mijn grenzen ga zoals ik wel deed toen ik op eigen houtje sportte. Merk ook echt dat nu ik mijn suikerinname drastisch verminderd heb ik me steeds beter begin te voelen :o
Iedereen heeft al genoeg gezegd :* Maar als antwoord op je vraag:

U.’s voetjes kan je helemaal naar de zijkant buigen, zo flexibel zijn ze. Om evenwicht te kunnen bewaren, moet hij z’n voeten dus erg ver uit elkaar zetten. Een beetje een clowns-houding.
Ik merk op sommige dagen verbetering en op andere dagen staan z’n voeten weer als ‘V’.

quote:
0s.gif Op zaterdag 4 mei 2019 09:17 schreef FlyingFish het volgende:
Maar het gaat er om dat ze die loopbeweging eerst goed onder de knie krijgt toch? Daar is zo'n loopkar voor bedoeld. Los lopen volgt later vanzelf als ze daar genoeg mee geoefend hebben en ook zelfvertrouwen hebben. Als ze al heeft laten zien wel los te kunnen lopen dan kun je idd bewust die kar weglaten, maar dat is stap 2/3 pas.

volgens mij ligt het gemiddelde voor leren lopen op 14 maanden ofzo? Dan is 18 maanden nog binnen de normale range. En straks wordt het mooi weer en ga je meer in de tuin zitten. Met korte broek houdt ze het kruipen dan misschien ook snel voor gezien als er een alternatief is.

Wel fijn dat U de fysio ongelijk heeft laten zien Duman! Loopt hij ergens langs/mee nu of ook al los?
Hij loopt al een flinke poos langs dingen en achter loopkarren ed aan. Maar sinds afgelopen dagen loopt ‘ie dus ook een paar meter los. :)

@Jagärtrut Gefeliciteerd! :*

@minilot wat goed zeg! Ik ben nog een beetje huiverig voor het potje. :P
Is iedereen hier zo vroeg begonnen met zindelijk worden?

—-
We waren gister op de verjaardag van de dochter van een vriendin van mij. Zij en U schelen dus 1,5 maand, maar qua ontwikkeling schelen ze echt super veel. Alle ogen van haar familieleden en vrienden waren gericht op U. Hij stal echt de show door met iedereen te kletsen, naar iedereen toe te gaan, te spelen en zo. Voelde me er best wel ongemakkelijk bij omdat iedereen hen ging vergelijken en daar ook gesprekken over werd gevoerd.
De verjaardag van het meisje stond in het teken van U. :+ :@
Protège moi de mes désirs.
pi_186637192
Haha Duman! :D U. is natuurlijk ook een leukerd O+

Ja over dat potje he, ik heb geloof ik als enige hier nog niet eens zo’n ding in huis maar door dit topic heb ik daar over gedroomd vannacht _O-. Casper kon ineens praten en hield een heel betoog over dat ik nog niet moest gaan denken dat ie nu al zindelijk moest gaan worden want hij wilde nog lang niet van de luier af. Oké dude, bericht overgekomen :') _O-
pi_186637433
Nee hoor, Fleur, wij hebben ook nog geen potje in huis en Simon wordt over 2 maanden 2 jaar.
Wilde vandaag nog even een potje bij de Ikea scoren (ook naar aanleiding van dit topic :)), maar hij was met een beetje slecht humeur wakker geworden van zijn middagdut. Hij wilde niet verschoond worden, hij wilde geen broek aan, zelfs niet naar de Ikea. :+

Toen ie weer wat bij zinnen was, werd het aan de late kant, dus zijn we nog even buiten geweest (met broek trouwens :+ :+ :+ )

Jagar, wat een vrolijkheid straalt er van O af O+

DG, wat een lekkere bolle toet O+
pi_186638469
Welkom Jagar! *O*


Mijn dreumes is hartstikke stuk. -O-
Een tijdje sliep ze beter. Rond 20:00 naar bed, uurtje of 4 soms pas wakker.
Dat was ook door geen borst meer te geven, behalve na uur of 4.
Maar dat ‘s nachts wakker werd weer steeds vroeger en als ik de borst niet gaf, bleef ze gerust roepen en huilen totdat ze kreeg.
Dat kon weleens 2 uur lang duren.
Dus ik ben weer gaan toegeven. :@

Laatste 3 weken: 20:00 slapen, 22:00 wakker en borst willen. 1 uur weer, 3 uur weer. 4:30 weer. :(
Ze is doodop maar schreeuwt echt de boel bij elkaar als ze geen borst krijgt. Ze drinkt dan amper, alleen gesabbel en misschien dat ze dan accepteert om weggelegd te worden.
Soms mag ik nog 2 keer terugkomen.
Die slaapt gewoon niet zonder mijn borst.
Kut. :@ Dat was niet bedoeling dus.
Morgen en overmorgen 2 nachtdiensten dus man is thuis.
Geen idee hoe dat gaat uitpakken. Ik denk heul slecht.
Boze man, boze dreumes. ;(

Wie heeft er een tip? Hoopte echt dat het slaap-gedoe rond deze tijd weleens klaar was.
pi_186642187
Venco, geen tips wel een :*

Er is geen :@ nodig hoor voor het uiteindelijk toegeven met de borst. Je kiest 's nachts gewoon de oplossing die het snelst en beste werkt, slaap is zo belangrijk. Heb ik ook maanden gedaan.

Gaat je man er 's nachts wel eens uit? Waarom zou hij boos worden/zijn als jij straks nachtdiensten hebt? Het is ook zijn kind, dus mogelijk heeft hij dan een slechte nacht (of 2), maar misschien ook niet en heeft hij een oplossing die opeens ook lijkt te werken.

Hoe oud is Z. nu? Ik snap je frustratie heel erg goed, heb het zelf ook maanden gehad. Hier ging manlief er 's nachts ook wel uit, maar Simon bleef dan gewoon krijsen tot ie de borst kreeg.

Nogmaals geen tips, maar ik hoop dat je je niet te druk maakt. Knuffel :*
pi_186642537
Man is meer boos/gefrustreerd om de situatie.
Of stiekem toch omdat hij allang stemde voor kv i.p.v. bv. en Z indirect dus afhankelijk is gemaakt van mijn bv. :P

Man gaat er nooit uit want ik geef altijd bv.
Maar in die nachten dat ze ‘getraind’ werd zonder borst, deed man ook zijn best om haar te troosten. :)
Maar nu in nachten draai, heeft man de ochtenddienst dus die staat ook 4 uur al op.
Heeft hij een slechte nacht, dan is dat ook vermoeiend voor hem, snap je.
Maar goed, dat is hooguit 2 nachten per 3 weken.

Z. is nu ruim 16 maanden. En inderdaad: die huilt echt totdat ik thuis ben en de borst geef. :{
Dus vannacht moet ze het opnieuw proberen.
pi_186643582
Venco in groepen op Facebook over borstvoeding lees ik weleens dat een groen/rood lampje wordt gebruikt. Die lampjes zijn geloof ik bedoeld om aan te geven wanneer het kindje uit bed mag maar zij gebruiken het om aan te geven dat er bij rood lampje geen melk wordt gegeven. Lijkt voor veel mensen wel te werken zo.

Banaan heeft geleerd onze kindveilige sluitingen los te maken. :{

Gisteren hebben we hem meegenomen naar bevrijdingsfestival. Mooi dat hij het vond, hij keek zijn ogen uit. Ook vanuit de draagzak zat hij heen en weer te hupsen op de muziek. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')