abonnement Unibet Coolblue
pi_186275892
Heb je ze ooit zelf verward, @FlyingFish? :) :)

En ja, spiegel hangt er specifiek voor hem. Vind dat als -ie de behoefte heeft om zichzelf te bekijken dat moet kunnen zonder dat ik 'm moet optillen :) Ander voordeel: kiekeboe met jezelf kunnen spelen wanneer je mams het na zesduizend keer beu is :+
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 17 april 2019 @ 20:45:42 #27
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_186279948
Wat een leuk idee, die spiegel!

Potjes :o *doetvingersinorentralalala*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_186281054
@rena: zoek eens op crossfit als je echt op zoek bent naar een training voor je kracht/conditie/overtollige kilo's. Ik vind het zo gaaf om te doen en ik ga zo hard vooruit in mijn herstel nu :)
  woensdag 17 april 2019 @ 21:41:06 #29
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_186281772
Rena, ik doe aan Tabata workouts.. ik ben aan het einde compleet stuk. Als ik dat niet doe, dan doe ik aan Kangoo jumping. Prima voor je uithoudingsvermogen, want een prima cardio-workout. Ook verbrand je er mega veel calorieën bij :)
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_186281891
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 21:19 schreef Peacefulll het volgende:
@:rena: zoek eens op crossfit als je echt op zoek bent naar een training voor je kracht/conditie/overtollige kilo's. Ik vind het zo gaaf om te doen en ik ga zo hard vooruit in mijn herstel nu :)
Ik klink als een relifanaat, maar CrossFit heeft echt mijn leven veranderd. ^O^ .

Wow, dreumesen op het potje. :o. Bob trok vandaag zelf een laars aan, dat vond ik al geniaal.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_186282169
Goed zeg al die potjesplassende dreumessen!

J. zetten we nu ook steeds voor het douchen/badderen op het potje en heeft daar nu ook een paar keer in geplast. Supertrots dat hij dan is en dan door naar de wc-rol om met veel te veel papier z’n billen af te vegen :D

(Ik ben benieuwd of hij sneller zindelijk is dan zijn zus. Die vindt dat hele zindelijk worden maar irritant geloof ik :') )

Minilot wat een goed idee van de spiegel. Hier wordt door peuter de oven gebruikt als ‘spiegel’. J. is alleen nog net te klein om zichzelf daarin te kunnen bewonderen.

Rena: ik las met teruglezen dat je zondag in het Nijntjemuseum was. Wij waren er toen ook! Ben benieuwd of we elkaar nog zijn tegengekomen.
pi_186282360
Leuk zo die spiegel Mini!

Hier hebben we zijn loopskills buiten geoefend! Ik moet er nog steeds enorm aan wennen dat ie tegenwoordig voorbij komt lopen ipv kruipen :')

pi_186285127
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 17:38 schreef minilot het volgende:
Heb je ze ooit zelf verward, @:FlyingFish? :) :)
Regelmatig, maar puur omdat ik dan even vluchtig kijk of het gezicht niet goed kan zien. Echt niet weten wie wie is, is al een hele tijd geleden. En tot we daar echt zeker van waren droegen ze armbandjes in een bepaalde kleur (en daarna kreeg er een een moedervlek als definitieve check). Ik zie het nu best duidelijk, maar ik kan niet uitleggen waar aan precies.

Peuter kan ze trouwens niet herkennen. Die vraagt s ochtends als een van de eerste dingen wie wie is, en als ze toevallig dezelfde trui aan hebben gedurende de dag nog een paar keer.

Wij hebben ook een spiegel op ooghoogte (voor hen) en die vinden ze ook heel interessant. Hij hangt alleen in de gang en meestal staat de kinderwagen er voor, maar zodra er niks voor staat en ze zien dat staan ze ervoor.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_186288716
Poh, al jullie creativiteit qua uitdagingen voor je kinderen, ik mis dat gen geloof ik.
Wij gaan gewoon veel fietsen en dan wijs ik alles aan en roepen de jongens dat mee :)

Potje hebben we hier bij peuter eigenlijk overgeslagen. Daar knoeide hij steeds op en hij vond het niet zo leuk. Zitverkleiner was meteen tof en hij is nu al een half jaar zindelijk geloof ik. Ik hoop dat Mijm ook meteen naar de wc wil (als de tijd daar een keer rijp voor is), ik vind potjes in de weg staan en lelijk :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_186293505
Gesprek met de trainer was positief, volgende week ga ik beginnen 💪🏻 Ga ook mijn eetpatroon wat aanpassen, want ik wil toch wel een kilo of 20 gaan kwijtraken op de langere termijn. Mijn grootste valkuil is het snoepen :@ , over het algemeen eet ik best gezond. Crossfit heb ik ook wel eens over gehoord, maar voor nu ga ik het even alleen doen met de personal trainer. Denk dat persoonlijke begeleiding nu het beste is voor me en volgens mij pakt hij daar ook wel aspecten van mee als ik zijn gymzaal zo zag gisteren :Y

OIT, fijn dat ze goed groeit! En over dat dingen snappen, dat komt vast wel goed hoor, ze leren denk ik ook juist wel veel van een grotere broer of zus.

Mini, leuk dat tafeltje en die spiegel is ook een heel leuk idee!

FF, wat goed van Lala! Leuk ook die tweeling verwarringen, mijn zus heeft ook een eeneiige tweeling en ik kan ze inmiddels goed uit elkaar houden, maar ik vind het nog wel lollig om de verwarring bij mijn man te zien soms :7

Kazy, wat grappig, hoe laat waren jullie er? Wij waren er ongeveer 10.15 :)

Casper aan de wandel, kun je C niet een cursusje komen geven? Ik weet dat ze het vanzelf gaat doen als ze er aan toe is maar ik zie zoveel jongere kindjes al rondbanjeren dat het op begint te vallen :o

Wij zijn vanmorgen naar de kinderboerderij geweest en waar ze de vorige keer nog veel eng vond, vond ze het nu fascinerend! Ze heeft zelfs de ezel geaaid en de koe van vrij dichtbij bekeken. Wat een weertje is het zeg, weer lekker veel naar buiten nu O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_186295145
Rena, wat leuk zeg! Goed bezig jij!

DaD, ik ben wel benieuwd naar hoe crossfit jouw leven heeft veranderd. Ik heb het zelf nog nooit gedaan trouwens, maar kijk wel fanatiek de docu's op Netflix over crossfit soms met een bak B&J erbij :D

FF, lijkt me ook best verwarrend voor je oudste, twee bijna identieke zusjes :D
pi_186299944
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 16:28 schreef OliviaIsTaken het volgende:
DaD, ik ben wel benieuwd naar hoe crossfit jouw leven heeft veranderd. Ik heb het zelf nog nooit gedaan trouwens, maar kijk wel fanatiek de docu's op Netflix over crossfit soms met een bak B&J erbij :D

Even in een spoiler want volledig off topic (en nogal lang). :+.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  donderdag 18 april 2019 @ 22:41:03 #38
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_186302327
Ik word er een beetje bang van :o . Omdat ik me kan voorstellen dat het verslavend is. Maar nu ben ik verslaafd aan lusteloos op de bank hangen...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_186302996
DaD, doe je dat alleen of in een groep? In mijn softbalteam zat ook een fanatiek crossfitter en die verwerkte soms wat dingen in de trainingen en dat vond ik wel leuk.

Ik moet ook echt weer gaan sporten, maar gewoon fitness vind ik dan weer niks. Softbal vind ik erg leuk maar daar heb je qua conditie dan weer weinig aan (muv de zaaltraining van januari tot maart) en mijn oude vereniging heeft mijn vertrek vanwege de meiden die op komst waren niet overleefd. Een nieuwe club zoeken is dan ook weer een drempel.

Ik doe voorlopig nog mee met team lusteloos op de bank hangen icm team teveel koek en snoep.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_186304051
Oh wow DaD, dat klinkt ontzettend gaaf! Wat mooi dat het je leven en je vertrouwen in je lichaam zo positief heeft beïnvloed. Ik bootcamp en loop hard maar zou crossfit ook weleens willen proberen.
Volgens mij is dat net een tandje extra jezelf uitdagen dan bij bootcampen. Wie weet!

Overigens had ik het plan om morgenvroeg te gaan sporten maar ik kom net bij een vriend vandaan en ben pas over een uur thuis. Lang geleden dat ik tot zo laat wakker ben gebleven :D Wellicht gunnen de kinderen me een ochtendje uitslapen...
pi_186304806
WoW Adrian wat een goeie skill van je dreumes zo op het potje!!
Hier pas geleden een potje gekocht waar ze eerst alleen een beetje mee speelde en haar knuffel op zette. Nu gaat ze erop zitten als ik op de wc zit en gisteren heb ik dr eens zonder luier laten zitten, maar nog geen plasje hoor.

Ff grappig die 3 persoons loopfiets. Ik vroeg me wel meteen af hoe dat goed kan gaan met 3 kindjes die wss allemaal een andere kant op willen en samenwerken nog moeilijk is. :D

Stroopwafel nog gefeliciteerd met jullie zoon! Hoe vindt muppet het om grote zus te zijn?

Mini, ziet er gezellig uit dat potjes station. Ik had gisteren haar luier uit gedaan, maar daarna weigerde ze dus de luier. Het was krijsen tot de luier weer uit was. De eerste echte dreumes bui was een feit. Dat is ook niet echt de bedoeling. :')

Goed bezig hier sportende dames!! Hier altijd teamsport gedaan en nu bijna een jaar gestopt ivm team dat ophield te bestaan. Ik zoek nu geen teamsport meer, maar niets dat me dan echt aanspreekt, het is toch anders. Baal daar wel eens van, maar de tijd gaat zo snel dat ik het in het dagelijkse leven niet mis, kwa lijf zou ik het wel weer fijn vinden.

OIT, hopelijk heb je voldoende slaap kunnen pakken!
pi_186304964
quote:
0s.gif Op donderdag 18 april 2019 23:13 schreef FlyingFish het volgende:
DaD, doe je dat alleen of in een groep? In mijn softbalteam zat ook een fanatiek crossfitter en die verwerkte soms wat dingen in de trainingen en dat vond ik wel leuk.

Ik moet ook echt weer gaan sporten, maar gewoon fitness vind ik dan weer niks. Softbal vind ik erg leuk maar daar heb je qua conditie dan weer weinig aan (muv de zaaltraining van januari tot maart) en mijn oude vereniging heeft mijn vertrek vanwege de meiden die op komst waren niet overleefd. Een nieuwe club zoeken is dan ook weer een drempel.

Ik doe voorlopig nog mee met team lusteloos op de bank hangen icm team teveel koek en snoep.
Je volgt de les in een groep (bij ons van maximaal 12 personen), maar in principe doe je de workout alleen. Je hebt gewoon je eigen tempo en het is ook geen wedstrijd (behalve dan tegen jezelf). De groep motiveert wel enorm, iedereen moedigt elkaar aan.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_186305402
Zo DaD, goed bezig! Als ik het zo lees is het wel wat mijn trainer ook wil gaan doen qua activiteiten, dus ik ben benieuwd wanneer ik kapot neer val :P

Nolita, niks geks hoor die peuterbuien, hier een dreumes die er soms ook al last van heeft. Gisteren met avondeten haalde ik haar bordje even weg omdat ze enorm zat te proppen, en ze kreeg me toch een driftbui.. Ze beefde gewoon van woede :o Ben bang voor wat de echte peuterpubertijd gaat doen hier _O- Het kind heeft temperament :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_186305603
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 april 2019 07:20 schreef DevilsAndDust het volgende:

[..]
De groep motiveert wel enorm, iedereen moedigt elkaar aan.
Heh, dat klinkt voor mij juist echt als de hel! :D

Beweging hier is één a twee keer per week een uurtje baantjes trekken in het zwembad ('s morgens vroeg, voordat mijn lief naar zijn werk gaat) en ik ben recent weer begonnen met Günther dragen in draagzak (nu op de rug) en elke doordeweekse dag tenminste vijf kilometer buiten te lopen, en dat wil ik qua afstand nog wel wat ophogen. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_186305793
DaD wat goed! En Rena wat goed dat je begonnen bent! *O*

Ik zwom maar ben gestopt omdat het zwembad te druk werd. Om 07:00 staat er een rij voor de dichte deur :') 8)7 nouja daar stond ik dus ook tussen :') . Verder ben ik beter in andere mensen aan het werk zetten, en daar krijg ik dus ook nog voor betaald :'). Maar ik heb een schoonmaaktic ontwikkeld sinds Casper kon tijgeren, dat is ook een sport opzich.....
pi_186306431
quote:
0s.gif Op woensdag 17 april 2019 11:03 schreef Adrian4 het volgende:

Sara, dat geeft hoop! Ging het vanmorgen ook weer goed, of stond de grote wijzer nog op de 5 vanmorgen? Dan is het voor nog nacht hoor Tetter

De dag erna 5:30. Omdat we het het laat hadden gemaakt (eindelijk weer eens fatsoenlijk uitgeslapen allebei hè), hebben we hem iets langer laten mekkeren voordat we de puf hadden om hem eruit te halen. En toen viel ie dus gewoon weer in slaap. Tot 7:30. (!!!!!)
Vandaag tot 7:00. Het zonnetje schijnt, slapende kinders, wat een topdagen!

Gisteren ook naar het nijntjemuseum geweest! Mr. T was niet weg te slaan bij het verkeersplein (zelf spoorbomen bedienen, waaah omfg!), En Tetter vond het keukentje compleet de shit.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186307701
Mr. T! :D _O_ Doktertje spelen is dan ook awesome. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! 8-)
Let me see you stripped down to the bone
pi_186309338
Sara :D Heerlijk hoe die kinderen alles onthouden he _O-

Ik liep vanmorgen even in de stad met de kleine dame en ze was vanuit de buggy naar iedereen aan het zwaaien, ze maakte mensen aan het vertederd lachen en ik geniet zo enorm van mijn sociale kind O+ Van wie ze het heeft, geen idee _O- Heb een leuk buitenspeelkleed gekocht bij de Hema en een gietertje en emmertje voor C om mee aan te klooien in de tuin.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_186309596
Sara _O-

Leuk he Rena! Casper is ook sociaal. Woensdag bij de huisarts ging hij speelgoed en folders over incontinentie :') aan andere wachtenden geven ‘die!’ _O-
pi_186309648
Wat een HEERLIJK weer *O* *O* *O* *O* *O* *O*
Ik hoop dat iedereen er lekker van aan het genieten is!

Gister naar de dierentuin geweest, na het bezoeken van de beren, kwam Simon bij de speeltuin terecht en daar was ie niet meer weg te slaan. Eindelijk ook een zandbak zonder hondendrollen :D Hij heeft er dik anderhalf uur gespeeld, was helemaal zwart van het zand en toen ik hem onder de douche zette, zat het zand zelfs in zijn luier :D

Alleen heeft ie nu opeens weer last van zijn beentjes, gister opeens allemaal rode bultjes op zijn scheenbeentjes (al voordat we naar de dierentuin gingen), waar ook de eczeem heeft gezeten en daarnet huilde hij weer dat het kriebelde :'( Weer hormoonzalf gesmeerd tegen de jeuk, ik hoop zo dat het niet weer opengekrabbeld wordt.....
Het ging zo goed, de huid herstelde, mede ook omdat we zijn been 's nachts nog steeds inzwachtelen. Voel me zo machteloos als die klote eczeem en jeuk weer terug komt ;( ;(

En sinds gistermiddag al bezig om bij de H&M kleertjes voor Simon te bestellen, alles loopt continue vast en bij betalen op factuur krijg ik steeds een foutmelding. Klantenservice zegt dat ik maar opnieuw moet inloggen en dan weer proberen :( :( :( :( :( :( :( :( Ik zie net dat mijn bestelling helemaal geannuleerd is, kan ik weer alles opnieuw bij elkaar gaan zoeken :( :( :( :( :( :( :( Het lijkt wel of ze niet aan me willen verdienen :P
Iemand van jullie wel eens problemen met die site?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')