abonnement Unibet Coolblue
pi_186192139
Naar de hap geweest vanmorgen, want Phi bleef maar huilen en wilde niks qua eten of drinken. Ze heeft een keelontsteking :{ Arme baby. Ze ligt nu wel al vier uur te pitten. Ik hoop dat ze daar wat van opknapt.
pi_186193183
Arme Phi! Beterschap voor haar. Hebben jullie iets gekregen nu voor haar?
pi_186193694
Heulemaal niks. Paracetamol en succes ermee. Slaapje heeft wel iets verbeterd aan haar humeur, maar we noemen haar wel Lady Peepsalot en die naam doet ze eer aan nu :+

Jagärtrut, bij vroeger wakker dan gewenst is het hier een fles, terug in bed en dan bidden. Dan heb ik het over een uur of 6 ook. Soms kletst ze dan een uur, soms valt ze weer in slaap, soms is het na 5 mins brullen. Dan gaan we er maar uit. Maar zij slaapt niet bij ons, dat maakt misschien nog uit?
  zaterdag 13 april 2019 @ 19:15:19 #179
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_186195751
Ah wat zielig Jentin, keelontsteking is vreselijk 🙊. Beterschap!
pi_186196205
Ah beterschap voor de zieke kindjes! Heb je hoestdrank in huis Jentin, die tijmtroep? Dat verlicht ook wat.

Juul heeft nu officieel 5 tanden en 6 kan elk moment 'doorbreken' gek, snel kind.
pi_186196218
Arme Phi, keelontsteking is echt naar. Beterschap!
pi_186201451
Beterschap allemaal. Ik hou mijn hart vast voor wat er allemaal nog gaat komen :o

Hier gaat alles boven verwachting goed, de kleine is nu 2 weken oud, en hij is flink gegroeid, begint al een beetje babyvet te krijgen O+

Verstopte borst gaat ook een stuk beter, de Lecithine die ik heb gekocht lijkt wonderen te verrichten! Eergisteren bij de dokter geweest, die heeft even goed de tijd genomen voor mijn vriendin om alles te bekijken qua pijntjes, en ongemak. Alles is goed, dat geeft een fijn gevoel.

Mijn verlof zit er zo goed als op, enerzijds wel zin om weer aan de slag te gaan, maar aan de andere kant weet ik dat het een hoop werk is voor mijn vriendin alleen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_186209347
Thanks voor alle beterschapswensen! Ze sliep vannacht van 22.00 tot 6.00 en net nog een goeie tuk van bijna drie uur. De koorts is weg, ze dronk een fles leeg en ze at een hele boterham. En ze lacht weer O+

@1299, wat een lekker frummeltje O+
pi_186215055
Fijn dat het alweer wat beter lijkt te gaan met haar Jentin :)

Schanu, hoe is het daar? Is Vlokje alweer opgeknapt?

En hoe is het eigenlijk met Priem?? Al een tijdje niet hier gezien geloof ik?

1299 O+ zo heerlijk klein nog!

Jip zit nog steeds van top tot teen onder de waterpokken :') hij lijkt er overdag nog steeds weinig last van te hebben en afgelopen nacht sliep ie ook weer wat beter gelukkig (en in eigen bed).

En we hebben hem alvast zijn verjaardagscadeau gegeven (anderhalve maand te vroeg) :+ want hij ging steeds meer stappen zetten langs de bank en probeerde andere meubelstukken als loopwagen te gebruiken :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We pakken hem over anderhalve maand gewoon nog even in :P :D
pi_186219400
Typisch.. Op pad willen gaan, je baby die nooit meer een dutjes overdag doet langer dan een uurtje.. Blijft ze ruim 3 uur slapen. Ben nu heel benieuwd naar de nacht. :9
pi_186226017
Niet meer zo enthousiast over de nacht. :9

Na het hapje hadden we een spugende baby. Alles wat erin zat moest eruit en fles was niet meer welkom. Uiteindelijk slaapt ze nu (nog) sinds 05u ongeveer. Misschien reactie op het hapje?
pi_186226398
@Aure, te schattig!

@NicolasJoy, jakkes vervelend zeg, hopelijk slaapt ze goed en drinkt ze straks wel.

@1299, wat een heerlijke foto

Hier was het een pittige nacht, onze knul heeft sinds gisterenavond lopen spoken. 10 min slapen en dan weer huilen. Ik vermoed een verkoudheid, vanmorgen had hij 38.5 en toch maar even de huisarts gebeld (ook al zijn de kids 3,5 maand, ze waren toch te vroeg en zijn officieel pas 2,5 maand oud).
Zeker omdat het huilen anders is, hij geeft eerst een gil en gaat dan piepend huilen. En is bijna niet te troosten. Zo zielig. (Kunnen praten zou dan zo handig zijn)

Vanmiddag mogen we even langskomen voor de zekerheid. Gelukkig heeft zijn zus nergens last van🙂

Nu eerst maar eens sloten koffie drinken....
pi_186226471
1299, ah wat een schatje, heerlijke newborn foto's O+
Wat ontzettend fijn Jentin dat het weer wat beter gaat en vooral dat ze eet, dan is de pijn een stuk minder. Hoe ging het vannacht?
Kijk die Jip gaan joh, grote kerel! Wel echt vervelend die waterpokken, bij Juul nog niets te zien.
Solodelphi, ah nee, ziek is naar, goed dat je even naar de huisarts gaat vandaag.

Zaterdag hadden we een rare dag, Juul werd pas om 08:00 wakker en ging vervolgens om 10:00 slapen, ik heb haar om 12:30 wakker gemaakt. Daarna heeft ze niet meer geslapen en zijn we nog naar een verjaardag geweest. Gekke kind bleef vrolijk. Echt het tegenovergestelde van haar grote broer die wordt bloed sjago van te weinig slaap.
En verder is het nog steeds dikke vette genieten hier. Ze is zo lief en leuk en vrolijk.

Wij hebben vanaf vrijdag 2 weken vakantie, zoveeeeel zin in! Ik moet wel bereikbaar blijven, helaas. Doordat het op mijn werk nog steeds niet geregeld is en ik nog steeds geen afdeling heb (don't ask), is er niemand die mij waar kan nemen.
Kortom ik heb maar een week opgenomen, echt niet dat ik 2 weken verlof opneem als ik gewoon bereikbaar moet zijn.
  maandag 15 april 2019 @ 09:00:52 #189
319308 Tink89
To live is to dance
pi_186226585
Exode, dat zou ik ook zo gedaan hebben hoor. Als zij hun zooi niet regelen, mag jij daar niet de dupe van worden. En wat ontzettend fijn dat het zo vreselijk genieten is, lekker zo houden O+

1299, ik had nog geen welkom geroepen, dus bij deze alsnog: Welkom! Wat een zoete foto's :D

Jentin, fijn dat het weer beter gaat, eten en drinken is inderdaad een teken dat ze er veel minder last van heeft.

Jagär, hoe gaan de nachten bij jullie?

En Jip die gewoon al rondstapt met z'n kar. Wat knap!

Sodelphi, beterschap! Hier zeggen ze ook altijd: bellen als je je kindje niet herkent of het ineens echt ander gedrag vertoont. Goed gedaan dus!

Hier lijken we het ergste deel van de 4 month sleep regression eindelijk gehad te hebben (kssst, fokwet). Prul slaapt nu van +- 19:30 tot ongeveer 23:15, drinkt dan een halve voeding (meer wil ze niet) en slaapt dan tot ongeveer 4-5 uur. Ze knort en snurkt en hoest zich suf, maar is verder wel weer een redelijk blije baby. We zijn vorige week begonnen met oefenhapjes en vooralsnog vindt ze alles lekker. Bloemkool, zoete aardappel en broccoli...en boos dat ze wordt als het op is. Maar ik vind één groot ijsblokje voorlopig wel genoeg. Misschien dat we over een weekje of twee fruit gaan toevoegen. Voorlopig heb ik iig voor een paar weken blokjes groente in de diepvries liggen, ben ik stiekem best trots op :@
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_186226901
Hallo mama's en papa's,

Ik kom me hier ook beetje bij beetje melden.
Op 7 april ben ik mama geworden van een prachtig meisje. Haar naam is
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze is een mixje, half turks/kwart nederlands/kwart spaans. Ik zal haar hier M noemen.

Na 4 dagen in het ziekenhuis te moeten blijven, mochten we woensdagavond eindelijk naar huis en zijn sindsdien aan het genieten van elkaar en proberen we te wennen aan onze nieuwe situatie en ritme met slapeloze nachten. Het is zwaar om elk 2,5/3 uur op te moeten staan in de nachten :P

M had een startgewicht van 2336gr, is geboren met precies 37 weken en wordt een beetje gezien als prematuur. We zijn dus bezig om haar goed te voeden en op temperatuur te houden, zodat ze snel kan groeien naar 3kg.

Ik denk dat ik jullie tips en adviezen goed kan gebruiken!
pi_186227670
1299, wat een mooi mannetje heb je daar O+ En wat vervelend dat je vriendin zo ziek was maar gelukkig gaat het alweer de goede kant op, hopelijk kunnen jullie ook genieten van de kraamtijd.

Loj, ook nog een ontstoken oogje bovenop de nonstop verkoudheid, wat sneu. Gaat het nu weer iets beter?

ToT, knappe mini-ToT dat hij zo goed kan staan! En ja dat is volgens mij wel normaal, Vlokje kon met 7 maanden ook al heel goed staan en ik hoor eigenlijk overal om mij heen dat baby's rond die leeftijd liever op schoot willen staan en klimmen dan willen zitten.

Welkom Solodelphi en gefeliciteerd met je tweeling. Dat moet angstig zijn geweest, een vroeggeboorte, maar wat fijn dat ze het nu beide goed doen O+

Coccinelle, heel veel sterkte, hopelijk volgen er snel betere tijden :*

Tink, heel veel sterkte en beterschap voor en met Prul, hoe gaat het nu?

Jentin, ook beterschap voor de zieke Phi, wat ellendig een keelontsteking en dat je daar dan ook niets tegen krijgt. Hopelijk knapt ze snel op!

Jagar, zo vroeg zou ik ook een flesje in bed geven en dan hopen dat hij weer gaat slapen. Voordeel hier is echter dat Vlokje dan ook daadwerkelijk weer gaat slapen. Als dat slapen niet lukt, snap ik jou heel goed dat je uit bed gaat, dan zou het voor mij alleen maar frustrerend werken door dan in bed te blijven liggen met een overactief kind.

Jip acher de loopwagen, wat mooi om te zien en wat een knapperd! O+ Wat sneu dat hij nog zo onder de waterpokken zit, maar gelukkig dat hij er weinig last van lijkt te hebben.

Exode, wat heerlijk dat je bijna vakantie hebt! Prut dat je dan wel bereikbaar moet zijn, maar hopelijk is het niet nodig en kunnen jullie even lekker genieten van wat tijd en rust samen.

Welkom en gefeliciteerd CavaBien, wat een prachtig meisje heb je daar O+ Wat fijn dat jullie naar huis mochten, maar het lijkt me wel spannend zo'n klein poppetje. Bevalt de kraamzorg?

Hier gaat het gelukkig weer stukken beter. Vlokje is goed opgeknapt en weer goed te pas. Behalve de nachten, waarin ze doorlopend huilend wakker wordt zonder aanwijsbare reden. Fases. :O Tand 6 is er nu helemaal door, wat misschien ook een gedeeltelijke reden was van de koorts en verdere ongemakken. Ze eet meteen ook weer stukken beter gelukkig, want ze is in een week tijd zoveel afgevallen dat ze weer in een kleinere maat luier paste. Wel nog lekkere bolle wangetjes gelukkig O+
  maandag 15 april 2019 @ 10:19:42 #192
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_186227674
Wij hadden hier even een lekker ritme te pakken, maar ik merk dat het in de weekenden toch vaak wat anders loopt en I. dan veel meer moeite heeft met bijvoorbeeld in slaap vallen. Dan is mijn lief ook thuis en neemt ook wat taken op zich, maar ja, die doet ze toch vaak wel even anders dan ik. Soms vind ik het denk ik makkelijker als ik alleen ben en mijn gangetje kan gaan :@. Zo legt L. hem best snel op bed terwijl ik dan niet het idee heb dat I. al moe is. Daar probeer ik dan maar niet iedere keer iets over te zeggen want dat zorgt niet echt voor een prettige sfeer :').

Beterschap voor alle zieke kindjes! Wij worstelen nog steeds met een verkoudheid. Ik nu dus ook, yay. Gelukkig zijn er stoomkruiden om een beetje voor verlichting te zorgen :). En voor I. toch die snotzuiger gekocht. Hij moet er niet veel van hebben maar het helpt wel als het echt vol zit. Het valt me wel op dat er regelmatig wat bloed bij/in z'n neusje zit. Niet veel, maar wrijft ook met z'n handjes tegen z'n neus en in z'n ogen. Mijn moeder vroeg of het een allergie kon zijn. Maar hiervoor had hij dat niet, dus dat lijkt me sterk. Toch?
  maandag 15 april 2019 @ 10:20:12 #193
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_186227680
quote:
0s.gif Op maandag 15 april 2019 09:29 schreef CaVaBien het volgende:
Hallo mama's en papa's,

Ik kom me hier ook beetje bij beetje melden.
Op 7 april ben ik mama geworden van een prachtig meisje. Haar naam is
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze is een mixje, half turks/kwart nederlands/kwart spaans. Ik zal haar hier M noemen.

Na 4 dagen in het ziekenhuis te moeten blijven, mochten we woensdagavond eindelijk naar huis en zijn sindsdien aan het genieten van elkaar en proberen we te wennen aan onze nieuwe situatie en ritme met slapeloze nachten. Het is zwaar om elk 2,5/3 uur op te moeten staan in de nachten :P

M had een startgewicht van 2336gr, is geboren met precies 37 weken en wordt een beetje gezien als prematuur. We zijn dus bezig om haar goed te voeden en op temperatuur te houden, zodat ze snel kan groeien naar 3kg.

Ik denk dat ik jullie tips en adviezen goed kan gebruiken!
Wat een mooi kindje! Van harte gefeliciteerd en welkom :).
pi_186228233
Het is best wel kwetsbaar binnen in de neus, kan snel gaan bloeden, zeker met zo'n snotzuiger is mijn ervaring bij Jip :)
  maandag 15 april 2019 @ 11:35:43 #195
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_186228886
Oh CVB wat een plaatje! Pittig dat jullie moesten blijven, maar vind het mooi dat ze het ook niet eens was met inleiden en gewoon haar eigen plan trok :P

@Helsinki wat gebeurt er dan als hij hem in bed legt? Valt hij dan wel in slaap of is het daarna drama? En is L veel met hem alleen? Man heeft hier een papadag in de week en je merkt dan inderdaad dat hij dingen (heel) anders doet dan ik. Maar aan het eind van de dag leven ze allebei nog, dus blijkbaar is het niet fout wat hij doet ;) (sterker nog, zijn relaxte houding zou ik graag overnemen).

Ik kom me ook nog even officiëel voorstellen :W . Op 1 april is onze zoon geboren na een supersnelle bevalling (2 uur en een kwartier van begin tot eind). Hij ligt het liefst de hele dag op mij of z'n vader, wat soms lastig is met dochter. Zij is trouwens de liefste grote zus ooit O+
Hier op fok zal ik hem Loki noemen (ik ging voor Thor, maar die is al bezet :+ en voor wie me niet kent uit het dreumestopic: dochter is Muppet) en ik zal m'n best doen bij te blijven, want het is leuk om te zien hoe groot jullie baby's al zijn!
pi_186229587
Helsinki, hier ook wel eens wat bloed bij het opzuigen van snot, in die gevallen is er hier dan gewoon een vaatje geknapt.

En lastig, als je met bepaalde dingen niet op één lijn ligt met je partner. Wat maakt dat L eerder overgaat tot het op bed leggen van I? Denkt hij dan wel vermoeidheidssignalen te zien of is het meer omdat hij zelf even rust wil? Dat laatste wil hier nog wel eens gebeuren namelijk, dan vrouwlief graag tijd wil zonder de kinderen en ze dan 's middags makkelijker op legt terwijl ik dat dan niet wil omdat ik weet dat het 's avonds dan slechter zal gaan met slapen. Heel lastig :{

Stroopwafelmeisje, gefeliciteerd en welkom! O+
pi_186229628
Welkom CaVaBien en Stroop!
  maandag 15 april 2019 @ 13:38:24 #198
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_186231124
@Stroopwafelmeisje hij ligt dan erg lang wakker en er is veel gejammer/gehuil waardoor L. steeds weer opnieuw naar de kamer loopt om hem de speen te geven en gefrustreerd raakt omdat het slapen maar niet wil lukken. Als ik dan op de cam kijk zie ik dat hij steeds overeind probeert te komen. L. denkt dan nog wel eens dat hij hem vast moet houden omdat hij niet kan slapen door de onrust (aangezien inwikkelen niet meer mag nu). Maar dat zie ik zelf dus anders.

Het gaat om dingen als: na een slaapje van 1,5 a 2 uur hem na nog geen drie kwartier op bed leggen omdat hij een keertje zucht. Het komt heus wel eens voor dat I. dan inderdaad moe is en gaat slapen, maar tot nu toe was hij dan ook echt niet fit.

L. is niet heel vaak alleen met I. Een paar uurtjes als ik werk (2x in de week) en dat was het eigenlijk wel. Ik heb me voorgenomen om wat vaker op pad te gaan (voor mij ook fijn) zodat ze meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen.

Welkom trouwens! Wat een snelle joh :o. Fijn dat het met z'n zus ook goed gaat O+.

@Schanu, ik denk dat allebei wel gebeurt. Soms is een zucht al reden om te denken dat hij erg moe is en moet slapen, of een gaap (heel kort na het wekken = ''hij is nog moe"). Maar soms ook niet goed weten wat hij met hem kan doen of inderdaad moe zijn en even rust willen. Inderdaad lastig.
pi_186231904
@CaVaBien & @Stroopwafelmeisje
Leuk, nieuwe kindjes! Gefeliciteerd allebei! O+

@Schanu
Fijn dat het wel weer wat beter gaat! Nu de nachten nog.. :9 Snel de luier weer vol eten!

--

Hier is het nog niet echt beter. Geen plasluiers sinds gisterenavond, vooralsnog amper tot geen fles erin gekregen.. Ze slaapt nu, maar zodra ze wakker wordt moet ze aan het drinken (en plassen) anders mag ze mooi naar de dokter..
pi_186231931
Hoi! Ik kom me ook ff voorstellen, hoop dat ik ook mee mag schrijven! Ik ben Framblij en ben mama van een meisje die morgen 7 maanden oud/jong is ♥

Hoe zet je foto’s oid in een spoiler? Ik heb geen idee haha

Edit; het heeft me ook een half uur gekost om dit bericht überhaupt te plaatsen, hurray voor zwangerschapsdementie (dit blijft btw ook een heel fijn excuus)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')