groene pepersaus 22% (water, room (melk), tomatenpuree, runderbouillon, magere melkpoeder, maïszetmeel, zout, groene pepers, suiker, plantaardig concentraat (tomaat, wortel, ui), gekarameliseerde suiker, witte peper en kruidenextracten)quote:Op maandag 8 april 2019 20:50 schreef Myraela het volgende:
Wat is het eigenlijk voor saus? Dat staat er helemaal niet duidelijk op, terwijl het resultaat er wel een beetje in verzuipt.
Dat valt mee hoor, zo veel saus is het echt niet. De kipfilets verbergen zich daar ook nog onder he, als jongemeisjesborstjes onder een te grote bikini.quote:Op maandag 8 april 2019 20:50 schreef Myraela het volgende:
Wat is het eigenlijk voor saus? Dat staat er helemaal niet duidelijk op, terwijl het resultaat er wel een beetje in verzuipt.
Wow, hebben ze het label per ongeluk met die van het kattenblikvoer omgewisseld?quote:
Zure doosquote:Op maandag 8 april 2019 22:10 schreef Rodgrod het volgende:
[..]
Wow, hebben ze het label per ongeluk met die van het kattenblikvoer omgewisseld?
Nee, dat is een standaard poedersoep van Knorr.quote:Op dinsdag 9 april 2019 19:03 schreef Sicstus het volgende:
Nu weet ik ineens weer waar de 'marinade' van dit product me aan doet denken. In de kantine op mijn verkopen ze elke dag twee soorten soep, en 1 van de soepen die ze af en toe hebben, noemen ze 'heldere tomatensoep'. Ik had daar nog nooit van gehoord, en is volgens mij gewoon een manier om tomatensoep flink aangelengd met water te kunnen verkopen voor extra winst.
Nou, precies zo smaakt deze pulled pork.
Ahhhhh….maar toch:quote:Op dinsdag 9 april 2019 19:33 schreef Ole het volgende:
[..]
Nee, dat is een standaard poedersoep van Knorr.
https://www.unileverfoods(...)25l-25-NL-75931.html
Zal me niet verbazen als ze daar overheen gaanquote:De basis voor een lekkere soep, het poeder kan aangelengd worden tot 25 liter soep
Waarom staat dat blik refried beans nog op je aanrecht?quote:Op donderdag 11 april 2019 07:46 schreef Sicstus het volgende:
Overigens eet ik natuurlijk niet alleen kant-en-klaar voer. Zo maak ik ook weleens een heerlijk zuurkoolstampot:
[ afbeelding ]
![]()
Omdat ik die zuurkool op dezelfde dag maakte als dat ik die bonen at. Met stampot maak ik altijd een flinke hoeveelheid (zo'n 1,8 kg) die ik vervolgens in porties invriesquote:Op donderdag 11 april 2019 09:15 schreef Karstman het volgende:
[..]
Waarom staat dat blik refried beans nog op je aanrecht?
Geen bonen door de zuurkool!quote:Op donderdag 11 april 2019 09:19 schreef Karstman het volgende:
Gelukkig, was even bang voor bonen door je zuurkool
Barbecuesaus maakt bijna alles beterquote:Op donderdag 11 april 2019 18:59 schreef Sicstus het volgende:
Update over die pulled pork: ik had nog wat over en dat heb ik weer op een broodje gegeten, maar nu met een kwak barbecuesaus (Heinz Original Barbecue) en holy cow wat een verschil! Nu is het echt lekker!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |