abonnement Unibet Coolblue
  Moderator maandag 25 maart 2019 @ 18:32:39 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185846223
Welkom in het persberichtentopic van GAM! In dit topic werken we voor dit subforum relevante persberichten bij.

Waar kan ik de persberichten voor gebruiken?
Uiteraard is dat afhankelijk van het persbericht zelf. Persberichten kunnen aanleiding zijn voor discussie, of een voor dit subforum relevante aankondiging (denk aan een nieuw product, een première, et cetera). Wanneer we merken dat het desbetreffende persbericht interessant is, zullen wij ons best doen om de afzender van persberichten mee te laten doen in discussies, en we hopen bij aankondigingen een of meerdere producten te kunnen verloten. Uiteraard zou het leuk zijn om jouw ervaringen terug te lezen op FOK!

Suggesties?
Graag! Als je denkt dat we iets beter kunnen doen of als je een andere suggestie, vraag, klacht of compliment hebt kun je een mail sturen naar pr@fok.nl
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 25 maart 2019 @ 18:32:51 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185846226
quote:
NIEUWSTE FINAL FANTASY TRADING CARD GAME-SET

“OPUS VIII” NU VERKRIJGBAAR

Meer dan 180 miljoen kaarten van populaire Trading Card Game wereldwijd verscheept

Hilversum, 25 maart 2019 – Square Enix Ltd., maakt bekend dat met de release van het nieuwste expansion pack ‘Opus VIII’ meer dan 180 miljoen kaarten zijn verscheept van de FINAL FANTASY® TRADING CARD GAME (‘FFTCG’).

De nieuwe ‘Opus VIII’-expansion werd eerder al geteased in de ‘Opus VII’-set met Noctis uit FINAL FANTASY XV en Lasswell uit FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS®. De nieuw expansion zet deze twee titels dan ook op de voorgrond, met diverse nieuwe personages uit beide games. De set bevat ook exclusief, origineel artwork van Yasuhisa Izumisawa (FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES®), Ryoma Ito (FINAL FANTASY TACTICS® ADVANCE), Akira Oguro (FINAL FANTASY LEGENDS) en Toshitaka Matsuda (FINAL FANTASY IX).

Spelers die een gesealde display Opus VIII-boosterbox aanschaffen bij deelnemende retailers, ontvangen zolang de voorraad strekt een Full Art Promo Card met een andere vorm van Cloud, de held uit FINAL FANTASY VII.

Daarnaast zijn nu twee gloednieuwe starter-sets van FINAL FANTASY VII en FINAL FANTASY XIV: Stormblood™ te koop. De nieuwe FINAL FANTASY VII-starter-set is een verdedigend deck dat hoofdzakelijk draait om Earth/Wind-elementen, met het doel om elk teamlid in het spel te krijgen, inclusief Tifa, Cloud en de rest. De FINAL FANTASY XIV-starter-set is een agressief deck dat de nadruk legt op de Stormblood-expansion, inclusief de Red Mage- en Samurai-jobs en personages Lyse en Hien.

Meer informatie over de nieuwe ‘Opus VIII’-kaartenset is hier te vinden: https://fftcg.square-enix-games.com/

Verwante links:

Officiële website: https://www.fftradingcardgame.com/en
Officiële FINAL FANTASY TCG-Facebook-pagina: https://www.facebook.com/fftcgeurope/
Officiële FINAL FANTASY-Facebook: http://www.facebook.com/FinalFantasy
Officiële FINAL FANTASY-Twitter: http://twitter.com/finalfantasy
Officiële FINAL FANTASY-Instagram: https://www.instagram.com/finalfantasy
Officiële FINAL FANTASY-YouTube: https://www.youtube.com/finalfantasy

Over de FINAL FANTASY Portal App
De gratis downloadbare FINAL FANTASY Portal App® levert het laatste en leukste nieuws over alles wat met FINAL FANTASY heeft te maken, inclusief speciale promotionele trailers en berichten van ontwikkelaars. Door in te loggen met hun Square Enix-account kunnen spelers punten sparen voor diverse items. Het iconische Triple Triad®-kaartspel van FINAL FANTASY VIII™ is ook speelbaar in deze app.

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio's als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio's, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal®. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY®, waarvan wereldwijd meer dan 144 miljoen exemplaren zijn verkocht, DRAGON QUEST®, waarvan wereldwijd meer dan 78 miljoen exemplaren zijn verkocht en TOMB RAIDER®, waarvan wereldwijd meer dan 74 miljoen exemplaren zijn verkocht; daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix is te vinden op https://square-enix-games.com.
quote:
Sea of Thieves Anniversary Update - het tweede piratenjaar start op 30 april

Het is tijd om een jaar vol avonturen in Sea of Thieves te vieren! We vinden het fantastisch dat miljoenen spelers uit de hele wereld zijn uitgevaren om hun eigen verhalen te beleven in Sea of Thieves.

Maar hoe geweldig het eerste jaar ook was, we zijn zeker nog niet klaar. De vier grote updates, negen tijdelijke events en meer dan dertig game-updates die we hebben uitgebracht waren nog maar het begin. De Anniversary Update wordt onze grootste contentupdate tot nu toe. Vanaf 30 april is hij gratis beschikbaar voor alle spelers.

Met de Anniversary Update tillen we Sea of Thieves naar een nieuw niveau met een enorme hoeveelheid nieuwe content. De update heeft voor ieder wat wils, zoals je kunt zien in onze reeks live streams op Mixer, Twitch en YouTube. In de aanloop naar 30 april delen we meer informatie, geven we uitleg en bieden we een kijkje achter de schermen:

18:00 uur (CEST)

Woensdag 10 april

Anniversary-preview: The Arena

Kom meer te weten over het nieuwe competitieve speltype waarin jij en je vrienden het opnemen tegen andere bemanningen. Wie verzamelt de meeste buit in deze snelle matches?

18:00 uur (CEST)

Dinsdag 16 april

Anniversary-preview: The Hunter’s Call

The Hunter’s Call is een nieuwe handelsmaatschappij die je meer mogelijkheden biedt om een piratenlegende te worden. Je krijgt meer over de maatschappij zelf, over wat je allemaal kunt doen, en natuurlijk de beloningen.

18:00 uur (CEST)

Dinsdag 23 april

Anniversary-preview: Tall Tales – Shores of Gold

Dit is Sea of Thieves zoals je het nooit eerder hebt gezien. Tall Tales is een verzameling verhaalmissies die je in je eentje of met je bemanning speelt in onze gedeelde wereld. In de eerste verzameling, Shores of Gold, ga je op zoek naar de mythische Shores of Gold en beleef je een episch avontuur vol liefde, eer en verraad.

Vier met ons mee

Om onze fantastische community te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar, delen we verschillende leuke goodies uit. Ze zijn allemaal al beschikbaar, dus haal ze nu meteen op!

· Nieuwe Mercenary Voyages met medleys in The Shores of Plenty en Devil’s Roar, inclusief een nieuwe Reaper's Run, nieuwe prestaties en nieuwe cosmetische aanpassingen. Er is ook een speciale Gilded Mercenary Voyage of Legends voor piratenlegendes.

· De indrukwekkende entersabel Captain Bones' Original Pirate Cutlass is toegevoegd aan de wapenkist voor iedereen die in het eerste jaar heeft gespeeld.

· Spelers die de status 'piratenlegende' hebben bereikt het eerste jaar ontvangen een prachtige pul (Golden Legendary Tankard), een draailier (Golden Legendary Hurdy Gurdy), een donderbus (Golden Legendary Blunderbuss) en het zeil, romp en boegbeeld van de Golden Legendary-scheepsaanpassingen.

· Alle spelers kunnen voor slechts 320 goud een speciale hoed (Golden Sailor Hat) en kannonen (Golden Sailor Cannons) kopen bij Outpost-winkels. Deze aanbieding is vanaf vandaag geldig tot de release van de Anniversary Update.

· Diverse Sea of Thieves-gamerafbeeldingen waarmee je je Xbox Live-pagina kunt personaliseren.

· Een piratenverjaardag is niet compleet zonder een meezinger. Daarom brengen we gratis de track We Shall Sail Together uit via digitale kanalen (Spotify, Deezer, Google Play, iTunes, Amazon Music en Tidal). Van dit nummer gaat je piratenhart zeker sneller kloppen!

We willen nogmaals alle spelers bedanken die deze reis met ons hebben beleefd via Xbox Game Pass, Xbox One en pc's met Windows 10. Binnenkort delen we meer info met jullie over de Anniversary Update, dus bereid je voor op een prachtig nieuw hoofdstuk in je piratenleven. We zien jullie op de zeeën!

Sea of Thieves nog niet gespeeld? Ga op avontuur via Xbox Game Pass, Xbox One of een pc met Windows 10. Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass. De eerste maand kost maar ¤ 1. Wil je ook epische avonturen beleven met een van de fijnste community's in de gamewereld? Piraten in spe kunnen voor meer informatie terecht op xbox.com/seaofthieves of de Sea of Thieves-website: SeaofThieves.com.

Ga voor meer info naar Xbox Wire.
quote:
SQUARE ENIX TOONT SPELERS DE ONTWIKKELING VAN FINAL FANTASY IX

Inside FINAL FANTASY IX-video nu beschikbaar

Hilversum, 22 maart 2019 – Square Enix Ltd., biedt fans een diepgaande blik in de ontwikkeling van de geliefde klassieker FINAL FANTASY® IX. In de Inside FINAL FANTASY IX-video delen de originele ontwikkelaars enkele van hun geheimen en anekdotes over de ontwikkeling van de game, inclusief interviews met:

Shinji Hashimoto (producer)
Toshiyuki Itahana (artist)
Kazuhiko Aoki (event designer)
Nobuaki Komoto (event planner)
Bekijk de ‘Inside FINAL FANTASY IX’-video hier:
“Inside FINAL FANTASY” IX” is de eerste van een reeks video’s die kijkers een beeld schetsen van de ontwikkeling van de serie, inclusief interviews met diverse van de originele ontwikkelaars.

FINAL FANTASY IX vertelt een groots verhaal over liefde, oorlog en verraad in een wereld vol magie en bijzondere personages. Wanneer Zidane en de Tantalus Theater Troupe de troonopvolger Princess Garnet ontvoeren, ontdekken ze tot hun verrassing dat de prinses toch al uit het kasteel wilde ontsnappen om de wereld te verkennen. Samen reizen ze over de wereld en maken ze nieuwe vrienden en vijanden in het avontuur van hun leven.

FINAL FANTASY IX is nu verkrijgbaar in de App Store®, Google Play™ en STEAM®, en op het Playstation®4-computerentertainmentsysteem, het Nintendo Switch™-systeem, de Xbox One-familie van apparaten en Windows 10. Volg het YouTube-kanaal van FINAL FANTASY voor updates in de Inside FINAL FANTASY-serie: https://www.youtube.com/finalfantasy

Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games(...)acy-of-final-fantasy

Verwante links:

Facebook: http://www.facebook.com/FinalFantasy

Twitter: http://twitter.com/finalfantasy

Instagram: https://www.instagram.com/finalfantasy/

YouTube: https://www.youtube.com/finalfantasy

Over de FINAL FANTASY Portal App
De gratis downloadbare FINAL FANTASY Portal App® levert het laatste en leukste nieuws over alles wat met FINAL FANTASY heeft te maken, inclusief speciale promotionele trailers en berichten van ontwikkelaars. Door in te loggen met hun Square Enix-account kunnen spelers punten sparen voor diverse items. Het iconische Triple Triad®-kaartspel van FINAL FANTASY VIII™ is ook speelbaar in deze app.

Over Square Enix Ltd.
Square Enix Ltd. ontwikkelt, publiceert, distribueert en licenseert entertainment van de merken SQUARE ENIX®, EIDOS® en TAITO® in Europa en andere PAL-regio's als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk van toonaangevende ontwikkelingsstudio's, zoals IO Interactive™, Crystal Dynamics® en Eidos Montréal®. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY®, waarvan wereldwijd meer dan 144 miljoen exemplaren zijn verkocht, DRAGON QUEST®, waarvan wereldwijd meer dan 78 miljoen exemplaren zijn verkocht en TOMB RAIDER®, waarvan wereldwijd meer dan 74 miljoen exemplaren zijn verkocht; daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Meer informatie over Square Enix is te vinden op https://square-enix-games.com.
quote:
Speed Week bonussen in GTA Online
50% extra GTA$ bij Import/Export Sell Missions, Double Rewards in Rockstar Stunt Races en Transform Races – en meer

De hoogwaardige en uitdagende Southern San Andreas stunt race scene biedt deze week dubbele beloningen, met 2X GTA$ en RP bij alle Rockstar Stunt Races en Transform Races.

Degene die liever hun avontuur zoeken in het stelen en dealen van voertuigen, verdienen deze week 50% meer GTA$ bij Import/Export Sell missies.

Dubbele GTA$ en RP staat ook op het menu voor de Time Trial van deze week, "Up Chiliad".

Modern aan de buitenkant, maar historisch aan de binnenkant. Ga niet te snel af op de eerste indruk, en ontvang het Toe Shoes T-Shirt voor je garderobe door simpelweg deze week GTA Online te spelen.

Als strak design en ongelooflijke snelheid hetgeen is dat je zoekt in je volgende voertuig, dan kun je de volgende exotische Supercar voertuigen deze week in de sale vinden bij Legendary Motorsport:

Pegassi Tezeract – 40% korting
Överflöd Tyrant – 40% korting
Pegassi Zentorno – 40% korting
Grotti X80 Proto – 40% korting
Dewbauchee Vagner – 40% korting
Principe Deveste Eight – 40% korting

Bedrijfsuitbreiding is goedkoop deze week, met 50% korting op Executive Offices, Garages en Auto Shops bij Dynasty 8 Executive:

Executive Offices – 50% koring
Executive Office Garages – 50% korting
Executive Office Auto Shops – 50% korting

Voor meer informatie over de laatste GTA Online bonussen, check de Social Club Events pagina.
quote:
Nieuwe Black Ops 4 Zombies map “ANCIENT EVIL” vanaf 26 maart beschikbaar voor spelers met een Black Ops Pass

Het nieuwe Zombies avontuur in Call of Duty: Black Ops 4 is vanaf komende dinsdag beschikbaar voor spelers met een Black Ops Pass. In het spannende nieuwe avontuur “Ancient Evil” komt het onverschrokken viertal uit de Chaos verhaallijn – Bruno, Diego, Scarlett en Shaw – terecht in een Griekse stad gelegen in een gigantische ondergrondse ruimte. In deze grot kunnen spelers hun bekende Zombies vaardigheden testen tegen een reeks nieuwe ondoden.

Meer details worden binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie, ga naar CallofDuty.com/blackops4 en youtube.com/callofduty of volg @CallofDuty en @Treyarch op Twitter.
quote:
Speel de Mortal Kombat 11 Closed Beta vanaf 28 maart

De Mortal Kombat™ 11 gesloten bèta begint volgende week donderdag, 28 maart, en loopt tot en met maandag 1 april. Iedereen die Mortal Kombat™ 11 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt toegang tot de bètaversie. Deze bèta bevat vijf verschillende personages, ieder met unieke vaardigheden en Fatalities, met favoriete vechters Baraka, Jade, Kabal, Scarlet en Scorpion.

Spelers die deelnemen aan de gesloten bèta krijgen een preview van het gloednieuwe Custom Character Variation System, dat bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden biedt om vechters te personaliseren door middel van verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities. Gameplay-modi die in de gesloten bèta worden aangeboden zijn online multiplayer matches, samen met Towers of Time, en een single-player modus waar spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan. Hiermee worden meer manieren dan ooit tevoren aangeboden, om de Mortal Kombat 11-ervaring voort te zetten.

Bekijk de Mortal Kombat™ 11 – Official Beta Trailer via:

Bekijk hier wanneer de Mortal Kombat™ 11 gesloten bèta live gaat in de verschillende regio’s: Mortal Kombat 11 Global Beta Schedule

Let op, een PlayStation Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap is vereist om deel te nemen aan online multiplayer-wedstrijden tijdens de gesloten bèta. Deze abonnementen zijn niet nodig voor het Custom Character Variation System of de Towers of Time-content.

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.

De groeiende lijst speelbare Mortal Kombat™ 11-vechters bestaat uit onder anderen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs en Kotal Kahn, met nog meer spannende onthullingen die in de komende weken volgen.

Blijf op de hoogte van al het Mortal Kombat™ 11 nieuws en aankomende onhullingen via NetherRealm’s populaire Kombat Kast livestream op Twitch, YouTube, Twitter, Facebook en Mixer.

Kijk voor meer informatie over Mortal Kombat™ 11 op www.mortalkombat.com of praat mee met de community op Facebook (MortalKombat), Instagram (@MortalKombat), Twitter (@MortalKombat), Twitch (NetherRealm), YouTube (Mortal Kombat), Mixer (NetherRealm), Discord (MortalKombat) of Reddit (MortalKombat).
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:41:17 #3
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864291
Plus PS4 Players Get Early Access to Open Target Races

quote:
Shoot targets while on horseback to pass checkpoints while racing and be first to finish in Target Races, today's addition to the Red Dead Online Beta.

All players start out with a bow and arrow – as you race, each target you hit will increase your Horse’s Stamina – but you can also take advantage of strategic pickups along the courses. Ride through Stamina pickups to extend your Horse’s sprinting time or quickly recover from a drained Horse Stamina core. Weapons pickups dole out firearms with limited ammo supplies – use a shotgun blast to quickly and easily takeout a checkpoint target or turn that weapon against your competition. While players can lock-on to checkpoint targets, using weapons against other competitors will require proficiency with free-aim. If you’re trailing behind, ride in your competitor’s slipstream to regenerate Horse Stamina quickly and gain a slight speed boost, or if you’re defending a lead you can kick your competitors to reduce their Horse Stamina levels with a slight chance of being able to knock them down. Launch Target Races from the Landing Page menu, using the Quick Join option or riding to a Featured Series sign post.

PlayStation 4 players get early access to Open Target Races, where you compete in an open space to take out all targets then race to the finish. You’re free to shoot targets in any order you wish, just keep an eye on how quickly your competition is knocking out targets and use the mini-map to know which target to hit next. PS4 players will also see the Special Series icon appear on the game map; the Special Series will appear whenever there is a PS4 early access mode and launch players directly into a series.

Whether you’re shooting your way through a Target Race, helping folks in need in Free Roam Missions, clearing Hideouts, hunting game, crafting supplies, or choosing the honorable (or dishonorable) path in A Land of Opportunities, the Red Dead Online Beta is dishing out a 20% boost on all XP earning activities. You can also take off 25% from everything in the Horse Care Section at the Stables and in the Wheeler, Rawson & Co Catalogue including medicines, revivers, stimulants and the trusty brush. Higher ranked players can always upgrade their saddles with 25% off Improved Saddles. Plus, look for the latest shipments of frontier worthy clothing:

Morning Tail Coat
Strickland Boots
Bowyer Boots (Female only)
Furred Gloves

Look for more additions to the Red Dead Online Beta in the weeks ahead, including new Showdown Modes Up In Smoke and Plunder, along with a big new update later this Spring.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:43:18 #4
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864328
Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt een turboboost
quote:
Geremasterde racetracks, arena's, karts en battle modi uit Crash Nitro Kart!

PlayStation 4 gamers ontvangen exclusieve retro content en pre-order items

26 maart 2019 — Net toen je dacht dat de verrassingen voorbij waren, schakelt het beroemde buideldier naar een hogere versnelling om fans nog meer content te bieden in Crash Team Racing Nitro-Fueled! Vandaag maakt Activision bekend dat de nieuwe game, die uitkomt op 21 juni 2019, geremasterde content zal bevatten uit de originele Crash Nitro Kart (CNK). De bonus CNK content is ontwikkeld door Beenox en omvat alle dertien tracks uit het origineel, aangepast voor een optimale game ervaring. Daarnaast worden geremasterde karts, battle arenas en battle modes uit de originele CNK aan Crash Team Racing Nitro-Fueled toegevoegd zodat spelers er in al zijn HD glorie van kunnen genieten.

“Sinds het begin hebben we gezegd dat we fans heel wat meer gingen geven in Crash Team Racing Nitro-Fueled,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “Als fans weten we hoe belangrijk Crash Nitro Kart is voor de community van de Crash franchise, dus vinden we het geweldig om de tracks, karts en battle modi te remasteren voor een onvergetelijke Crash Team Racing Nitro Fueled ervaring.”

Mocht je het gemist hebben: Sony heeft vandaag aangekondigd dat er exclusieve retro content voor Crash Team Racing Nitro-Fueled zal verschijnen in de versie voor de PlayStation 4. Daarin kunnen spelers de jaren 90 opnieuw beleven met retro skins van Crash, Coco en Cortex, hun retro karts en een speciale retro track die binnenkort onthuld wordt. PlayStation spelers die de game pre orderen, ontvangen ook een exclusief pakket PlayStation stickers om hun in-game karts mee te beplakken. De exclusieve PS4 items, inclusief het stickerpakket, zijn vanaf de lancering verkrijgbaar.*

Fans die niet kunnen wachten om hun motoren te starten, kunnen Crash Team Racing Nitro-Fueled en de Crash Team Racing Nitro-Fueled - Nitros Oxide Edition als pre-order bestellen.

Meer informatie over Crash Team Racing Nitro-Fueled is te vinden op crashbandicoot.com. Fans worden ook uitgenodigd om Crash te volgen op Twitter, Facebook, en Instagram, en lid te worden van zijn YouTube kanaal.

Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 19:48:42 #5
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185864424
Twee nieuwe speelbare personages onthuld tijdens Mortal Kombat™ 11-panel op C2E2: Noob Saibot en Shang Tsung
quote:
Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag tijdens het officiële Mortal Kombat™ 11-panel op de Chicago Comic & Entertainment Expo (C2E2) een nieuwe Mortal Kombat™ 11-gameplaytrailer onthuld waarin de terugkeer van het populaire personage Noob Saibot te zien is. Ook werd Shang Tsung onthuld als het eerste downloadbare-contentpersonage (DLC) voor Mortal Kombat™ 11. Acteur Cary-Hiroyuki Tagawa zal zijn stem en beeltenis verlenen aan het beroemde personage die hij ook in de klassieke Mortal Kombat™-film uit 1998 vertolkte.

Bekijk en deel de officiële Noob Saibot-aankondigingstrailer voor Mortal Kombat™ 11 hier:

• Noob Saibot, de originele Sub-Zero en ooit bekend onder de naam Bi-Han, was een koelbloedige moordenaar, verdorven na jarenlang geweld en kwaad. Bi-Han werd vermoord door Scorpion, zijn vijand binnen de clan. Hij kwam weer tot leven als de zwartgeklede verschijning Noob Saibot. Hij is schimmig en mysterieus, met een ziel die wroeging noch medelijden kent. Hij ziet zichzelf als de perfecte krijger en gebruikt zijn ninja-achtige vaardigheden en fantoomvaardigheden voor zijn meest kwade bedoelingen.

• Shang Tsung was de organisator van het eerste Mortal Kombat-toernooi en de trouwe dienaar van Shao Khan. Hij is een machtige tovenaar die levende zielen absorbeert om zijn jeugdige verschijning en bewind te handhaven, terwijl hij als gedaanteverwisselaar in andere personages verandert om de bewegingen van zijn vijanden tegen hen te gebruiken in het gevecht. Shang Tsung is een van de zes speelbare DLC-krijgers uit het Kombat-pakket, dat deel uitmaakt van de Premium Edition en Kollector’s Edition voor Mortal Kombat™ 11.

MK11_ShangTsung.png
Noob Saibot en Shang Tsung sluiten zich aan bij de groeiende lijst van speelbare Mortal Kombat™ 11 -krijgers, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs en Kotal Kahn.

Mortal Kombat™ 11 is de nieuwste game in de veelgeprezen serie, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios. De game is vanaf 23 april 2019 beschikbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X, Nintendo Switch™ en pc. Pre-order nu en krijg de in-game, speelbare personage Shao Kahn.

Iedereen die voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt bovendien toegang tot de gesloten bèta, die van 28 tot en met 1 april beschikbaar is voor de genoemde platforms. Let op: om tijdens de gesloten bèta deel te nemen aan online multiplayer-wedstrijden is een PlayStation® Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist. Deze abonnementen zijn niet nodig voor het Custom Character Variation System of de Towers of Time-content. Bekijk en deel de officiële Mortal Kombat™ 11-bètatrailer hier:

Kijk voor meer informatie over Mortal Kombat™ 11 op www.mortalkombat.com of praat mee met de community op Facebook (MortalKombat), Instagram (@MortalKombat), Twitter (@MortalKombat), Twitch (NetherRealm), YouTube (Mortal Kombat), Mixer (NetherRealm), Discord (MortalKombat) of Reddit (MortalKombat).
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 21:00:52 #6
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185866124
Nieuwe Games with Gold – releases voor april 2019
quote:
Welkom bij het Games with Gold-overzicht voor april 2019!

In de maand april zijn weer 4 nieuwe Games With Gold beschikbaar voor alle gamers met een Xbox Live Gold lidmaatschap.

The Technomancer

Te downloaden tussen 1 en 30 april op Xbox One

Beleef de opkomst van een strijder met magische krachten in de actie-RPG The Technomancer. Ontwikkel vier skill-trees op basis van drie verschillende vechtstijlen en dwing bij iedereen respect en angst af. Maak wapens, voer dynamische gesprekken en verken vergeten steden. En vergeet niet dat je acties een enorme impact hebben op het verhaal en de wereld om je heen. Overleef jij lang genoeg om de verborgen geheimen van Mars te ontdekken?

Outcast: Second Contact

Te downloaden tussen 16 april en 15 mei op Xbox One

Speel de volledige remake van de cult-klassieker Outcast: Second Contact, het allereerste actie-avontuur in een open wereld. Onderzoek magie en wetenschap op de mooie maar gevaarlijke planeet Adelpha. Zorg dat je de juiste keuzes maakt om het lot van twee universums te redden.

Star Wars Battlefront II

Te downloaden tussen 1 en 15 april op Xbox One en Xbox 360

Vecht mee in een wereld hier ver, ver vandaan in Star Wars Battlefront II. Speel de campagne met een voormalige Clone Trooper die terugkijkt op zijn tijd in het 501st Legion of geniet van een van de vele andere speltypen. Vecht te voet aan het front, gebruik de Force-krachten van een Jedi of voer veldslagen in de ruimte in je favoriete sterrenschepen. Je kunt maar liefst zestien exotische locaties verkennen.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​

Te downloaden tussen 16 en 30 april op Xbox One en Xbox 360

Maak een dreigende invasie onschadelijk in Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter 2​. In deze tactische shooter voer je dodelijke aanvallen uit met je eenheid, waarbij je rekening moet houden met wisselende weersomstandigheden en een realistische dag- en nachtcyclus. Je hebt 72 uur om de vijand te verslaan op bergachtig terrein, in kleine dorpen en in stedelijke omgevingen.

Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie! Ga voor meer info naar Xbox Wire.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 27 maart 2019 @ 21:13:04 #7
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185885503
Wolfenstein: Youngblood | Releasedatum en nieuwe Gameplay Trailer
quote:
Een wijze man zei ooit: “Er zijn veel dingen die je kunt doen met een bijl en een nazi.” Beeld je nu eens in wat jij en een vriend kunnen doen met TWEE bijlen.

Gelukkig hoef je je dat niet langer in te beelden. MachineGames brengt, in samenwerking met Arkane Studios, Wolfenstein: Youngblood, de eerste moderne coöperatieve game van de reeks uit op 26 juli 2019 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.
BEKIJK de nieuwe, actievolle gameplay trailer hier: DOWNLOAD nieuwe screenshots hier: press.bethsoft.com
Wolfenstein: Youngblood flitst jou (en een vriend!) terug naar Parijs uit de jaren ’80, waar je vechtend als één van BJ Blazkowicz’s tweelingdochters, Jess of Soph, het opneemt tegen de Reich’s war machine. Terroriseer de marcherende fascisten met een vriend of werk samen met een AI-compagnon om nazi’s te vernietigen terwijl je op zoek gaat naar je vermiste vader.

DELUXE EDITION – Nodig een vriend uit om gratis te spelen met de Buddy Pass
Wolven jagen samen en zo laat de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition’s Buddy Pass eigenaars ook toe om samen te werken met een vriend, zelfs al beschikt die vriend niet over de game. Deluxe Edition-eigenaars worden in de mogelijkheid gesteld om hun exclusieve Buddy Pass te geven aan één vriend per keer, wat hen toelaat om de game te downloaden en gratis Wolfenstein: Youngblood te spelen, zolang ze het samen spelen met de eigenaar van de Deluxe Edition. Spelers die de game gratis spelen via de Buddy Pass kunnen er ten allen tijde voor kiezen om te upgraden naar de volledige game om alleen of met andere spelers online te spelen.

De Deluxe Edition komt ook met een hoop coole cosmetische bonussen, waaronder de Cyborg Skin Pack, die de zusjes voorziet van glanzende en intimiderende titanium-gelegeerde versies van hun Power Suit, wapens, combat knives en bijlen. Voor meer details over de Deluxe Edition en hoe de Buddy Pass werkt, ga naar: https://bethesda.net/en/a(...)ate-gameplay-trailer

PRE-ORDER BONUSSEN
Spelers die Wolfenstein: Youngblood pre-orderen, krijgen bijkomende cosmetische bonussen via de Wolfenstein: Youngblood Legacy Pack. Bezitters van de Legacy Pack kunnen kiezen uit enkele van BJ’s meest iconische outfits en wapens uit de Wolfenstein-franchise, waaronder:
De Wolfenstein II: The New Colossus Jacket Power Suit
B.J.’s US Army Power Suit
De Wolfenstein: Old Blood Pipe
De Wolfenstein: Old Blood Knife
Een WO2 Wapen Skin Set voor alle langeafstandswapens
Voor meer informatie over Wolfenstein: Youngblood en de Deluxe Edition, of om de game te pre-orderen, surf naar de officiële website van de game: https://bethesda.net/en/game/wolfenstein-youngblood
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator woensdag 27 maart 2019 @ 21:17:01 #8
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185885634
Preview Code Available - Steel Division 2 Official Beta Out Now
quote:
Self-publishing indie developer Eugen Systems is happy to announce today’s launch of the official Steam Beta Phase 1 for their upcoming RTS title Steel Division 2. The full launch of the game is set for May 2nd, 2019.

If you’d like to check out the Steel Division 2 beta, please write us at .... Review codes will be available in the future.

You can watch the latest gameplay video here: https://icomedia.us1.list(...)e890bcd&e=45e5877929

Eugen Systems thanks their community for their patience after the launch delay and invites players who pre-ordered a version of the game via Steam, Gamesplanet, or The Humble Store to join them today for the official beta. Starting today at 3:00pm CET / 7:00am PDT the first phase of the beta will run for a total of 48 hours and offers players an early look at a variety of Steel Division 2’s game modes, including the challenging Breakthrough mode. Players can expect four additional 48-hour beta phases leading up to the game’s full launch on May 2nd.

For more information about the Steel Division 2 beta, please check out the Beta Manual here: https://www.eugensystems.com/steel-division-2-beta-manual/

To learn more about Steel Division 2’s deck building system, please head here:

To stay up to date on the latest regarding Steel Division 2, be sure to visit the game’s official website and follow the developers at Eugen Systems on Twitter, Facebook, and YouTube. Fans can also interact with the Steel Division 2 team at Eugen Systems and find the latest developer diaries on the official Eugen Systems forums.

Assets for Steel Division 2 can be found in our pressroom.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 28 maart 2019 @ 20:55:29 #9
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185904355
Hearthstone Grandmasters– the Top-Tier of HS Competition – Season One Begins May 17
quote:
Last month we revealed the new three-tiered Hearthstone Masters program which is now well underway with ongoing Masters Qualifiers sending approximately 250 players to the Hearthstone Masters Tour Las Vegas this June.

Today we’re ready to reveal the top of the mountain. Hearthstone Grandmasters is the pinnacle of Hearthstone esports, providing consistent and entertaining online-based competition between the very best Hearthstone players in the world.



How It Works

https://playhearthstone.c(...)sters-is-almost-here

Hearthstone Grandmasters will feature three regions—Americas, Europe and Asia-Pacific—with 16 players per region making a grand total of 48 players. Each region will be randomly separated into two divisions of eight players each. Players in each division will play a double round robin using the best-of-three Specialist format. After all matches are finished, players will be ranked within their own division according to the number of wins they accumulate. We will unveil the divisions at the HCT 2019 World Championship in Taipei on April 28 before the Grand Finals.

Players will be invited to join Hearthstone Grandmasters in its inaugural year by Blizzard Entertainment based on criteria including lifetime earnings, points earned during HCT 2018, seasonal points leaders, contributions to the Hearthstone community, and more. Hearthstone Grandmasters will earn performance-based prize money during the season and are automatically qualified to compete at all Hearthstone Masters Tour events. We will be revealing the inaugural Grandmasters rosters by region in the coming weeks.

The top three players in each division at the end of each season will play in a six-player Grandmasters Seasonal Playoff. The finalist from each region for both 2019 seasons, plus two players from the China Gold Series—a total of eight players—will compete in the Hearthstone Global Finals at the end of the year for a $500,000 prize pool.

Following the conclusion of Season 2 of Hearthstone Grandmasters, each player who finished last in their respective division will be at risk of relegation. The top cash prize-earners from the Masters Tour program in each region will become eligible to receive an invitation to replace the bottom finishing Grandmasters in the 2020 seasons.

When It Happens

There will be two seasons of Hearthstone Grandmasters in 2019, each featuring eight weeks of online matches broadcast live on Twitch.tv/PlayHearthstone. Five matches will be broadcast every Friday, with five more matchups on Saturdays, and six on Sundays.

Mark your calendars, because Grandmasters Season 1 begins May 17! Our website will evolve as we get closer to this date, so please keep an eye out for a shiny new schedule page following the HCT 2019 World Championship to find out when your favorite players will be playing!
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 28 maart 2019 @ 20:57:22 #10
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185904408
Warcraft: Orcs & Humans and Warcraft II Battle.net Edition Now on GOG

quote:
We’ve partnered with GOG.COM to rerelease the real-time strategy classics that started it all—Warcraft: Orcs & Humans and Warcraft II Battle.net Edition, including both the original Tides of Darkness and the Beyond the Dark Portal expansion. Players can once again explore these universe-defining games as they become available digitally and DRM-free for the first time ever, now available exclusively on GOG.COM!

Warcraft: Orcs & Humans takes players back to the original battle for Azeroth, challenging players to pick a side and raise an army of humans or orcs capable of bringing ruin to their enemies. Warcraft II and its expansiontake the battle to the high seas with a host of naval units and introduces more of the races that make up the Alliance and the Horde, bolstering the human and orc forces with elves, trolls, dwarves, and more.

The version of Warcraft: Orcs & Humans available on GOG.COM has been fully optimized to run out-of-the-box on today’s operating systems. Meanwhile, players who purchase Warcraft II through GOG.COM will get two versions: one that’s been updated with support for high-resolution displays and multiplayer via LAN connections; and a period-appropriate classic version that includes the original SVGA graphics and matchmaking through the classic version of the Battle.net online-gaming service.

Ready to go back to where it all started? Warcraft: Orcs & Humans for Windows and Mac and Warcraft II Battle.net Edition for Windows are available now on GOG.COM for £4.79 and £7.89 respectively! You can also purchase the Warcraft Bundle including both games for £11.29.

For more information on the GOG.COM versions of Warcraft: Orcs & Humans and Warcraft II, visit: https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/22940764

For assets and logos, please visit: http://blizzard.gamespress.com/GOG-x-Warcraft-I-II
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 28 maart 2019 @ 20:58:47 #11
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185904452
NetherRealm Studios lanceert Champions Arena beta in Injustice 2 Mobile

quote:
NetherRealm Studios heeft de Champions Arena beta geïntroduceerd. Dit is een nieuwe asynchrone PVP-modus in Injustice 2 Mobile, speciaal ontworpen voor endgame- en elitespelers om zich van hun beste kant te laten zien in één tegen één gevechten.

De Champions Arena kwalificatierondes zijn net begonnen. Spelers nemen het vanaf level 60 tegen andere spelers op om een plaatsje te verzekeren in één van de zeven Divisies, waarbij Divisie 1 de hoogste is – en tevens de beste beloningen met zich meebrengt. De kwalificatieronden lopen 11 dagen en elke ronde duurt 23 uur.

Nadat de kwalificatieronden zijn voltooid, zal elk Champions Arena seizoen 7 dagen duren en zal elke divisie een eigen leaderboard met niet meer dan 100 spelers hebben. Sommige spelers zullen binnen een Divisie gepromoveerd worden, sommigen blijven hangen en anderen degraderen.

Champions Arena zal je volledige line-up aan personages tegen dat van je tegenstander plaatsen, zodat spelers het strategisch moeten aanpakken in hun formaties om zich door de wedstrijden en tegenwedstrijden te navigeren:

• Aanval: Spelers kunnen kiezen uit 3 aanvallende Heroes om tegenstanders van maximaal 3 rangen boven of onder zich uit te dagen. Elke Hero kan slechts elke 12 uren in het aanvallende team worden ingezet. Energy Tank tokens mogen ook gebruikt worden om je aanvallende team aan te passen, maar deze tokens zijn zeldzaam, dus spelers moeten hun Heroes slim inzetten.
• Verdediging: Spelers moeten een team van 9 Heroes maken om hun positie te verdedigen wanneer tegenstanders hen uitdagen. Nieuwe Heroes met krachtige, verdedigende vaardigheden zullen worden aangekondigd om de meta uitdagender te maken.

Het ultieme doel van Champions Arena is om te stijgen naar de volgende Divisie aan het eind van elk seizoen. Naast de prestige zullen spelers grotere beloningen ontvangen afhankelijk van hun Divisie en persoonlijke rang:

• Class Shards: Deze nieuwe beloningen zijn exclusief voor de Champions Arena en zijn van toepassing op reeds vrijgespeelde Heroes die overeenkomen met hun klasse, met uitzondering van de legendarische.
• Prismatic Shards: Zijn op elke Hero van toepassing, met uitzondering van de legendarischeNetherRealm Studios lanceert Champions Arena beta
in Injustice 2 Mobile

NetherRealm Studios heeft de Champions Arena beta geïntroduceerd. Dit is een nieuwe asynchrone PVP-modus in Injustice 2 Mobile, speciaal ontworpen voor endgame- en elitespelers om zich van hun beste kant te laten zien in één tegen één gevechten.

De Champions Arena kwalificatierondes zijn net begonnen. Spelers nemen het vanaf level 60 tegen andere spelers op om een plaatsje te verzekeren in één van de zeven Divisies, waarbij Divisie 1 de hoogste is – en tevens de beste beloningen met zich meebrengt. De kwalificatieronden lopen 11 dagen en elke ronde duurt 23 uur.

Nadat de kwalificatieronden zijn voltooid, zal elk Champions Arena seizoen 7 dagen duren en zal elke divisie een eigen leaderboard met niet meer dan 100 spelers hebben. Sommige spelers zullen binnen een Divisie gepromoveerd worden, sommigen blijven hangen en anderen degraderen.

Champions Arena zal je volledige line-up aan personages tegen dat van je tegenstander plaatsen, zodat spelers het strategisch moeten aanpakken in hun formaties om zich door de wedstrijden en tegenwedstrijden te navigeren:

• Aanval: Spelers kunnen kiezen uit 3 aanvallende Heroes om tegenstanders van maximaal 3 rangen boven of onder zich uit te dagen. Elke Hero kan slechts elke 12 uren in het aanvallende team worden ingezet. Energy Tank tokens mogen ook gebruikt worden om je aanvallende team aan te passen, maar deze tokens zijn zeldzaam, dus spelers moeten hun Heroes slim inzetten.
• Verdediging: Spelers moeten een team van 9 Heroes maken om hun positie te verdedigen wanneer tegenstanders hen uitdagen. Nieuwe Heroes met krachtige, verdedigende vaardigheden zullen worden aangekondigd om de meta uitdagender te maken.

Het ultieme doel van Champions Arena is om te stijgen naar de volgende Divisie aan het eind van elk seizoen. Naast de prestige zullen spelers grotere beloningen ontvangen afhankelijk van hun Divisie en persoonlijke rang:

• Class Shards: Deze nieuwe beloningen zijn exclusief voor de Champions Arena en zijn van toepassing op reeds vrijgespeelde Heroes die overeenkomen met hun klasse, met uitzondering van de legendarische.
• Prismatic Shards: Zijn op elke Hero van toepassing, met uitzondering van de legendarische
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 29 maart 2019 @ 18:29:41 #12
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185919980
Twitch Prime-leden krijgen tot wel een jaar Nintendo Switch Online
quote:
Twitch Prime-leden krijgen een heel jaar lang elke maand gamevoordelen, zoals in-game loots voor de grootste pc- en consolegames, een selectie van gratis pc-games, een Twitch-abonnement, en nog veel meer, plus alle voordelen van Amazon Prime

Twitch Prime en Nintendo werken samen om Twitch Prime-leden een jaar lang toegang te geven tot Nintendo Switch Online.

Vanaf vandaag kunnen Twitch Prime-leden drie maanden Nintendo Switch Online claimen door naar twitch.amazon.com/nintendo te gaan. Na zestig dagen kunnen ze terugkomen om nog eens negen maanden Nintendo Switch Online te krijgen, voor een totaal van twaalf maanden. Als je al een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, worden de extra maanden opgeteld bij je bestaande Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Twitch Prime-leden hebben tot 24 september 2019 de tijd om hun drie maanden Nintendo Switch Online te claimen en tot 22 januari 2020 om de extra negen maanden te claimen.

“We werken samen met Nintendo om onze leden tot een jaar lang toegang te geven tot de geweldige ervaringen op Nintendo Switch”, aldus Ethan Evans, vice-president van Twitch Prime. "Gaming is beter met Twitch Prime. Twitch Prime-leden krijgen al elke maand gratis pc-games en in-game loots in de bekendste games, een Twitch-abonnement en nog veel meer, plus alle voordelen van Amazon Prime."

Een Nintendo Switch Online-lidmaatschap biedt verschillende functies voor het Nintendo Switch-systeem, zoals online spelen en een veilige opslagcloud voor compatibele games, een collectie van klassieke NES-games met toegevoegd online spelen, een smartphone-app die de functionaliteit van ondersteunde games verbetert en speciale aanbiedingen.*

In 2018 bood Twitch Prime haar leden allerlei content, zoals meer dan 70 gratis pc-games en in-game loots in 20 topgames. Bovendien profiteren ze van de voordelen die het Prime-lidmaatschap met zich meebrengt, zoals onbeperkt toegang tot bekroonde films en tv-series met Prime Video, onbeperkte opslagruimte voor foto’s met Amazon Photos, eerder toegang tot geselecteerde Lightning Deals, toegang tot Prime Day; het wereldwijde shopping-event exclusief voor Prime-leden, en onbeperkt gratis verzending van miljoenen items binnen een of twee dagen.
Twitch Prime-leden kunnen hun Nintendo Switch Online-tegoed claimen door naar twitch.amazon.com/nintendo te gaan. Bezoek www.twitchprime.com om een gratis proefperiode van Twitch Prime te starten.

*Altijd internet, Nintendo-account, leeftijdsbeperking van 13+ en compatibele smartphone vereist voor het gebruik van de app. Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Online spelen, veilige opslagcloud en de smartphone-app van Nintendo Switch Online zijn beschikbaar in compatibele games. Niet beschikbaar in alle landen. De gebruikersovereenkomst van het Nintendo-account, inclusief de aankoop- en lidmaatschapsvoorwaarden, zijn van toepassing. nintendo.com/switch-online.

Aanbieding alleen beschikbaar in bepaalde landen. Aan een Nintendo Switch-systeem gekoppeld Nintendo-account vereist. Je hebt 60 dagen lang een actief Twitch Prime-account voor 13+ nodig om gratis het aanvullende Nintendo Switch Online-lidmaatschap van negen maanden te claimen. Leden van een Nintendo Switch Online-familielidmaatschap komen niet in aanmerking. Gebruikers die ouder zijn dan 18 jaar hebben een creditcard of een gekoppeld PayPal-account nodig. Het Nintendo Switch Online-lidmaatschap wordt automatisch omgezet in een lidmaatschap van 3 maanden voor ¤7,99, tenzij automatische verlenging uiterlijk 48 uur voor het aflopen van het aanvankelijke lidmaatschap van 3 maanden wordt uitgeschakeld. Het lidmaatschap van 3 maanden moet uiterlijk 28 september 2019 worden verzilverd en het lidmaatschap van 9 maanden moet uiterlijk 28 januari 2020 worden verzilverd.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 19:20:06 #13
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185995257
Sword Art Online Alicization Lycoris aangekondigd voor Playstation 4, XBOX One en PC
quote:
Herontdek je favoriete personages, bezoek bekende locaties en neem deel aan de gevaarlijke queeste om Alice te redden

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met trots SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris aan voor Xbox One, PlayStation 4 en PC via Steam.

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris is gebaseerd op het derde seizoen van de anime en is ontwikkeld onder toezicht van auteur Reki Kawahara. SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris omarmt de middeleeuwse fantasiewereld waarbij spelers kunnen zwaardvechten, andere ridders tegen het lijf zullen lopen en oog-in-oog komen te staan met mythische wezens.

Dit nieuwe hoofdstuk vindt plaats in een mysterieuze virtuele wereld – The Underworld. Spelers nemen de rol aan van Kirito en ontmoeten ter plaatse diens vriend Eugeo. Samen trekken ze op avontuur om Alice te redden, hun jeugdvriendin die spoorloos verdween na het overtreden van de wet die geldt in The Underworld.

“SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris biedt nieuwe gameplay-ervaringen om zowel nieuwkomers als fans van de vorige SAO-titels te bekoren” aldus Yosuke Futami, Producer bij BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “Lycoris is een woord dat is geleend uit de botanische vocabulaire, de Lycoris Radiata. Het is een mooie bloem die symbool staat voor verlies, scheiding, hereniging en passie; iets wat perfect past bij het verhaal van de Alicization Arc!”

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris verschijnt op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Bezoek voor meer informatie over SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris of andere videogames van BANDAI NAMCO Entertainment Europe https://www.bandainamcoent.com, https://www.facebook.com /BandaiNamcoEU of praat mee via www.twitter.com/BandaiNamcoEU.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 19:21:23 #14
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_185995282
Black Ops 4: Blackout battle royal gratis speelbaar tot 30 april met Blackout Free Access
quote:
'Inclusief nieuwe battle royale map: Alcatraz'

Vanaf vandaag tot 30 april is Call of Duty: Black Ops 4 Blackout gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc via Blackout Free Access. In de Blackout modus is de de nieuwe battle royale map, Alcatraz vanaf nu ook beschikbaar.

Blackout Free Access bevat alle actie van de Black Ops 4 battle royale modus, inclusief de originele blackout map die de karakters, locaties, wapens en gear van de gehele Call of Duty serie samenbrengt. Daarnaast is ook de gloednieuwe Alcatraz map speelbaar

De Alcatraz map speelt zich af op een mistig eiland waar een variëteit van omgevingen leiden naar een grote gevangenis boven op een heuvel. Spelers worden ingevlogen trekken hun gear aan en moeten gebruik maken van nieuwe strategieën en tactieken om te overleven in korte en lange afstands vuurgevechten in het strijd om als laatste squad over te blijven.

Tijdens de Free Acces gelegenheid worden fans gekoppeld andere Blackout spelers, waar ze individueel, in duo’s of met z’n vieren kunnen spelen. Alle voortgang zal opgeslagen en overgedragen worden zodra spelers er voor kiezen te upgraden naar de volledige versie van de game.

Alcatraz wordt uitgebracht als toevoeging op de originele Blackout map, zodat spelers uit twee verschillende maps kunnen kiezen wanneer ze in de Blackout modus springen.

Voor meer informatie kan je gaan naar CallofDuty.com/blackops4, youtube.com/callofduty, en volg @CallofDuty en @Treyarch op Twitter.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 4 april 2019 @ 18:32:06 #15
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186034267
Revolution Unlimited Pro Controller nu verkrijgbaar
quote:
NACONs nieuwe, officieel gelicenseerde draadloze pro controller voor PlayStation®4 is nu verkrijgbaar in Europa

Hilversum, 4 april 2019 – NACON, ontwerper van gaming-accessoires, maakt met trots bekend dat de REVOLUTION Unlimited Pro Controller, een nieuwe, officieel gelicenseerde draadloze controller voor PlayStation®4 (PS4™), nu verkrijgbaar is in Europa voor een verkoopadviesprijs van 169,90 euro.

NACONs REVOLUTION Unlimited Controller biedt een groot aantal aanpassingsopties voor zowel hardware als software. Allemaal gemaakt om zelfs de meest competitieve spelers tevreden te stellen.

Bekijk de launch trailer van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller op YouTube:

Revolution-Unlimited-Pro
REVOLUTION Unlimited Pro Controller met officiële licentie voor PlayStation®4

Draadloze Bluetooth®-verbinding via USB-dongle (7 meter bereik)
Bedrade verbinding via USB-C-kabel (3 meter lengte)
PS-, SHARE- en OPTIONS-toetsen
Volledig functionerend touchpad
4 shortcut-knoppen (S1/S2/S3/S4)
Dual customisable sticks with 30°/38°/46°-amplitude en verwisselbare heads
4-* of 8-voudige richtingstoets
3,5 mm headsetaansluiting: audio en chat bij draadloos en bedraad gebruik
Led-spelerstatusindicator
2 aanpasbare* trillingsmotoren
Interne gewichtencompartimenten met 6 extra gewichten (2x10g, 2x14g, 2x16g)
Soft-touch afwerking van de controllerbehuizing
EVA-opbergkoffer inbegrepen
Compatibel met PS4™ en PS4™Pro
Compatibel met pc-games in de PC Advanced-modus**
Lichtbalk en speaker niet inbegrepen of beschikbaar.

Controlepaneel achterkant

Handmatig besturing voor het volume van de headset en mute-knop
Het batterijniveau controleren
Gamemode-keuzeknop (1-PS4™ / 2-PS4™ Advanced / 3-PC Advanced**)
Platformkeuzeknop (PS4™/pc**)
Software-interface (Advanced-modus)*

De reactiecurve van elke stick veranderen
Y-as van sticks omkeren
Functies linker en rechter sticks verwisselen
Gevoeligheid en dead-zone van elke trigger aanpassen
Trillingsintensiteit van de linker en rechter handgreep onafhankelijk aanpassen
Licht van de rechter stick veranderen voor een custom look
NACONs REVOLUTION Unlimited Pro Controller is nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 169,90 euro.

*Windows® 7/8/1O PC of macOS X (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra) macOS 10.13 (High Sierra), mac OS10.14 (Mojave) en internetverbinding vereist, registratie vereist om software te downloaden.

** PC Advanced-stand niet getest of goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment Europe.

De REVOLUTION Unlimited Pro Controller wordt via de bijgeleverde USB-ontvanger draadloos met je PS4™ verbonden.

Volg NACON op social media:

FB/NacongamingBenelux Insta@naconbenelux YTNacon International

Officiële website: http://www.nacongaming.com
Assets zijn hier te downloaden: https://www.dropbox.com/s(...)x3yCDbvAWIV0yPa?dl=0

Over NACON™
NACON™ maakt sinds 2014 accessoires voor pc- en PS4-gamers. Met een breed scala aan accessoires voor elk type gamer heeft het merk een forse Europese community van professionals en enthousiaste gamers opgebouwd. NACON werkt samen met vele partners en is aanwezig op alle grote eSports- en gaming-evenementen (zoals Gamers Assembly, Paris Games Week, Dreamhack, GDC, E3, Gamescom, Lyon eSport en Mixup). NACON heeft de ambitie om dit avontuur op internationale schaal uit te breiden en hun accessoires verder te perfectioneren, met hulp van de community. www.nacongaming.com

Over BIGBEN INTERACTIVE
Als leider in de digitale entertainmentindustrie gebruikt de BIGBEN-groep zijn knowhow voor een synergie van strategische activiteiten: gaming, mobiele telefoons en audio. Vanuit zijn succesvolle, reeds lang bestaande Europese basis heeft BIGBEN zijn distributienetwerk uitgebreid naar vijf continenten. De BIGBEN-groep, erkend voor zijn innovatie en creativiteit, wil nu een van de wereldwijde leiders worden in elk van deze markten. www.bigben.eu

Company listed on Euronext Paris, compartment B – Index: CAC SMALL – Éligible SRD long | ISN: FR0000074072 ; Reuters: BIGPA ; Bloomberg: BIGFP |SALES 2017-2018: 245,4M¤ | HEADCOUNT: 600 employees | INTERNATIONAL: 12 subsidiaries and a distribution network in 115 countries. www.bigben-group.com

“PlayStation”, “PS4” zijn geregistreerde handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_186053374
quote:
PlayStation Store's huge Spring Sale kicks off today
Big savings on Marvel's Spider-Man, Far Cry 5, Assassin's Creed Odyssey, Detroit: Become Human, more
Web-slinging through New York, fighting a deadly doomsday cult and planning the perfect heist are some of the things you can get up to in this year's Spring Sale games.

Pick up massive savings on incredible titles including Marvel's Spider-Man, Far Cry 5, Assassin's Creed Odyssey, Grand Theft Auto V Premium Online Edition*, Detroit: Become Human and more until 1st May**.

Make sure to check out the list below for all the discounts and head over to PlayStation Store for more details.

A Way Out
Arizona Sunshine
Arizona Sunshine - Dead Man DLC
ARK: Aberration
ARK: Extinction
ARK: Scorched Earth
ARK: Survival Evolved - Founder's Edition
ARK: Survival Evolved Explorer's Edition
ARK: Survival Evolved Season Pass
Complete Your ARK Season Pass
Assassin's Creed® Odyssey
Assassin's Creed® Odyssey - GOLD EDITION
Assassin's Creed® Origins - DELUXE EDITION
Assassin's Creed® Rogue Remastered
ASTRO BOT Rescue Mission(TM)
Batman Arkham Collection
Battlefield World War Bundle (BF1 & BFV)
Bloodborne(TM)
Bloodborne(TM) The Old Hunters
Bloodborne(TM): Game of the Year Edition
Bravo Team
Call of Duty®: Black Ops 4 - Digital Deluxe
Call of Duty®: Black Ops 4 - Digital Deluxe En...
Carnival Games® VR
Cities: Skylines - Content Creator Pack: Europe...
Cities: Skylines - Green Cities
Cities: Skylines - Mayor's Edition
Cities: Skylines - PlayStation®4 Edition
Cities: Skylines - Premium Edition 2
Darknet
Darksiders III
Darksiders III Blades & Whip Edition
Darksiders III Digital Deluxe Edition
Dead by Daylight: Head Case
Dead by Daylight: Leatherface(TM)
Dead by Daylight: Shattered Bloodline
Dead by Daylight: Special Edition
Dead by Daylight: The HALLOWEEN® Chapter
Dead by Daylight: The SAW(TM) Chapter
Diablo III: Eternal Collection
Diablo III: Rise of the Necromancer
Dick Wilde
DOOM® VFR
DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Edition
DRAGON BALL FIGHTERZ - Ultimate Edition
DRIVECLUB(TM)
DRIVECLUB(TM) BIKES Expansion
DRIVECLUB(TM) Season Pass
DRIVECLUB(TM) VR
Eagle Flight
Enter the Gungeon
Fallout 4
Fallout 4: Far Harbor
Fallout 4: Game of the Year Edition
Fallout 4: Nuka-World
Far Cry Primal
Far Cry® 5 + Far Cry® New Dawn Complete Editi...
Far Cry® 5 + Far Cry® New Dawn Ultimate Editi...
Far Cry® New Dawn Deluxe Edition
Far Cry®5
Far Cry®5 - Season Pass
Far Cry®5 Gold Edition
Far Cry®5 Season Pass
Firewall Zero Hour(TM)
For Honor Complete Edition
FOR HONOR Marching Fire Edition
For Honor Year 3 Pass
FRANTICS
Fruit Ninja VR
Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands Ultimate...
Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands Year 2 G...
Gran Turismo(TM) Sport
Gran Turismo(TM) Sport Digital Deluxe Edition
Criminal Enterprise Starter Pack
Grand Theft Auto V Premium Online Edition
GTAV Premium Online Edition & 1. Great White Shark Card Bundle
GTAV Premium Online Edition & 2. Whale Shark Card Bundle
GTAV Premium Online Edition & 3. Megalodon Shark Card Bundle
Megalodon Shark Cash Card
Here They Lie
Hidden Agenda
Horizon Zero Dawn(TM)
Horizon Zero Dawn(TM) Complete Edition
Horizon Zero Dawn(TM): The Frozen Wilds
I am Bread
I Expect You To Die
inFAMOUS Second Son(TM)
inFAMOUS Second Son(TM) + inFAMOUS(TM) First Light
inFAMOUS Second Son(TM) Legendary Edition
inFAMOUS(TM) First Light
Journey(TM)
Just Cause 4 - Digital Deluxe Content
Just Cause 4 - Digital Deluxe Edition
Just Cause 4 - Gold Edition
Badass Santa Bundle
Briar's Bobby Bundle
Cardboard Knight Uniform Bundle
Commando Chicken Bundle
D.A.R. Assault Bundle
Hazmat Suit Bundle
Headshot FX Bundle 1
Horzine Mark 7 Suit Bundle
Horzine Supply Crate Key
Killing Floor 2
Mr.Foster Classic Uniform Bundle
Mrs. Foster
Pajama Bundle
Tanaka Biker Uniform Bundle
Wasteland Bundle
KILLZONE: SHADOW FALL
KILLZONE(TM) SHADOW FALL and Season Pass Bundle
KILLZONE(TM) SHADOW FALL Intercept Online Co-op ...
Knowledge is Power
Knowledge is Power(TM): Decades
LEGO® Batman(TM) 3: Beyond Gotham
LEGO® Batman(TM) 3: Beyond Gotham Premium Edition
LEGO® CITY Undercover
LEGO® DC Super-Villains
LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition
LEGO® Harry Potter(TM) Collection
LEGO® Marvel Super Heroes 2
LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition
LEGO® Marvel's Avengers Deluxe Edition
LEGO® Marvel's Avengers
LEGO® Marvel's Avengers (Arabic Ver.)
LEGO® Marvel(TM) Super Heroes
LEGO® Movie Videogame
LEGO® Star Wars(TM): The Force Awakens
LEGO® Star Wars(TM): The Force Awakens (Arabic ...
LEGO® Star Wars(TM): The Force Awakens Deluxe E...
LEGO® Star Wars(TM): The Force Awakens Deluxe Edition
LEGO® The Incredibles
LittleBigPlanet(TM) 3
Mafia III
Mafia III Deluxe Edition
Mafia III Season Pass
Marvel's Spider-Man
MLB® The Show(TM) 18
MLB® The Show(TM) 18 All-Star Edition
MLB® The Show(TM) 18 Digital Deluxe Edition
200,000 VC
450,000 VC
75,000 VC
NBA 2K19
NBA 2K19 + NBA 2K Playgrounds 2 Bundle
NBA 2KVR Experience
A Fisherman's Tale
Apex Construct
Archangel(TM)
CastleStorm VR Edition
Catch & Release
Chimparty
Cities: Skylines + Surviving Mars
Déraciné
Detached
Dick Wilde 2
Drunkn Bar Fight
Far Cry®3 Classic Edition
Happy Drummer
Happy Drummer VR
Hello Neighbor
Hollow Knight: Voidheart Edition
Just Dance 2019®
Just In Time Incorporated
Killing Floor: Incursion
League of War: VR Arena
Lumines Remastered
Mind LabyrinthVR Dreams
MLB Home Run Derby VR
Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2
Monster Energy Supercross 2 - Special Edition
Omen of Sorrow
ONRUSH
ONRUSH DELUXE EDITION
Pinball FX3: Core Collection
Pinball FX3: Sci-Fi Pack
Red Matter
RIDE 3
RIDE 3 - Season Pass
Sea of Memories
Shadow of the Tomb Raider - Season Pass
Space Pirate Trainer
Stellaris: Console Edition
Surviving Mars - Digital Deluxe Edition
Surviving Mars - First Colony Ediition
Tetris® Effect
The American Dream
The Hong Kong Massacre
The Inpatient
Theseus
Time Carnage
TO THE TOP
Transference(TM)
Unearthing Mars 2: The Ancient War
VR Invaders - Complete Edition
VRobot
Overcooked! 2
Pillars of Eternity: Complete Edition
Pinball FX2 VR - Universal Classics(TM) Pinball
Pinball FX2 VR: Season 1 Pack
Pinball FX2 VR: The Walking Dead
PlayStation®VR Worlds
Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition
The Heavy Rain(TM) & BEYOND: Two Souls(TM) Collec...
Ratchet & Clank(TM)
Founder's Pack
Gold Plated Bundle
Rez Infinite
RIDE 3 - Gold Edition
RIGS Mechanized Combat League
Road Redemption
Archer Quickplay Pack
Beserker Quickplay Pack
Kinetic Quickplay Pack
Knight Quickplay Pack
Monk Quickplay Pack
Necromancer Quickplay Pack
Slayer Quickplay Pack
Warlock Quickplay Pack
Best Sellers Bundle
Starter Skins Bundle
Sonic Forces
South Park(TM): The Fractured but Whole(TM) - Gol...
Spyro(TM) + Crash Remastered Game Bundle
Star Trek(TM) Bridge Crew : The Next Generation
Star Trek(TM) Bridge Crew: The Next Generation B...
Star Trek(TM): Bridge Crew
STEEP
STEEP SEASON PASS
Steep(TM) Road to the Olympics
Surgeon Simulator A&E + I Am Bread
Surgeon Simulator: A&E Edition
Surgeon Simulator: Experience Reality
Surviving Mars: Space Race Plus
TEKKEN 7 - Rematch Edition
TEKKEN 7 - Ultimate Edition
TERA: Bloodshadow Ninja Pack
TERA: Dojo Fighter Pack
TERA: Eclipse Double Pegasus Pack
TERA: HYDRATH Uniform Pack
TERA: SWAT Uniform Pack
TERA: Winterwing Pegasus Pack
That's You!
The Crew® 2 - Deluxe Edition
The Crew® 2 - Gold Edition
THE CREW® 2 - Season Pass
The Crew® 2 Standard Edition
The Elder Scrolls Online: Collection
The Evil Within® 2
Forest
The Last of Us(TM) Remastered
The Last of Us(TM): Left Behind (Standalone)
The Persistence
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year E...
Time Machine VR
Tiny Trax
Shadow of the Tomb Raider - Croft Edition
Shadow of the Tomb Raider - Digital Deluxe Edit...
Trackmania® Turbo
TRIVIAL PURSUIT LIVE!
Tumble VR
Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted(TM) 2: Among Thieves Remastered
Uncharted(TM) 3: Drake's Deception Remastered
UNCHARTED(TM) 4: A Thief's End Digital Edition
Uncharted(TM): Drake's Fortune Remastered
Uncharted(TM): The Nathan Drake Collection
Unearthing Mars
UNO
Until Dawn: Rush of Blood
Until Dawn(TM)
Valiant Hearts: The Great War
Handgun Pack
Pripyat Pack
Watch Dogs® 2 - Deluxe Edition
Watch Dogs®2
Watch Dogs®2 - Gold Edition
Werewolves Within
Windlands
WWE 2K19
WWE 2K19 Season Pass
ZOMBI
If you just want to sit back and enjoy yourself without having to mash any buttons, you're in luck. We're also including PlayStation Video in the Spring Sale, and you can grab a bargain on action-packed films like Deadpool 2, John Wick Chapter 2, The Darkest Minds and more. Check out PlayStation Store on your console for the deals!

* Gran Turismo Sport in the Middle East.

**Some titles will leave the sale earlier than 1st May and new titles will be added over the course of the sale.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Moderator maandag 8 april 2019 @ 22:04:31 #17
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186109852
Gamers gaan voor wereldrecord bloedgroep-bepalen tijdens EK League of Legends

quote:
Sanquin gaat samen met gamers voor het wereldrecord bloedgroep-bepalen tijdens het Europees kampioenschap van de game League of Legends, dat in het weekend van 13 en 14 april plaatsvindt in Ahoy, Rotterdam. Tijdens dit grootschalige evenement zullen zo’n 15.000 toeschouwers aanwezig zijn en miljoenen gamers online kijken.

De meeste jongvolwassenen hebben geen flauw idee wat hun bloedgroep is, wat voor Sanquin aanleiding is om deze challenge te organiseren

Sanquin zoekt nieuwe generatie donors: dat begint met informatie over bloed
In navolging van de #myfirstblood-campagne van vorige zomer (die 3.000 nieuwe donors opleverde) is Sanquin ook dit jaar aanwezig bij grootschalige game-events waar voornamelijk bezoekers tussen de 16 en 35 jaar op afkomen. Het doel van Sanquin is om een nieuwe generatie potentiële donors bekend te laten worden met bloed geven én het belang hiervan.

Veel jongeren hebben geen idee waar gedoneerd bloed voor gebruikt wordt. Ook weten ze vaak niet wat hun eigen bloedgroep is. Om in contact te komen met de mogelijke donors van morgen, gaat Sanquin een challenge aan met de gamers die in het weekend van 13 en 14 april bij het finaleweekend van League of Legends aanwezig zijn. Sanquin bepaalt gratis de bloedgroep van de gamers en wil daarmee een wereldrecord ‘bloedgroep bepalen’ vestigen.

Recordpoging
Doel is om voor 500 gamers de bloedgroep te bepalen. Om dit recordaantal bloedgroep-bepalingen te realiseren, slaat Sanquin de handen ineen met de grootste gameproducent ter wereld, Riot Games. Dit is een unieke esports-samenwerking om de gaming-community, die zeer hecht is, maar ook heel veel maatschappelijk geëngageerde gamers telt, te mobiliseren voor een maatschappelijk doel. Gamers die meedoen aan de recordpoging komen er niet alleen achter wat hun bloedgroep is, maar maken ook nog eens kans op een gameset (Alienware).

Daarnaast worden gamers uiteraard ook gemotiveerd om bloeddonor te worden en zo in real life anderen te helpen bij de strijd van hun leven. Mensen die zich via myfirstblood.nl aanmelden als donor ontvangen ná de keuringsafspraak bij Sanquin de League of Legends-champion Vladimir. Dat is een voor gamers waardevol bedankje namens Riot Games.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 9 april 2019 @ 21:36:10 #18
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186127170
Een op zes vrouwen gamet liever dan dat ze seks hebben
quote:
Elf procent Nederlanders: “Gamen negatieve invloed op mijn relatie”
Oisterwijk, 9 april 2019 – Maar liefst zestien procent van de Nederlandse vrouwen zegt liever te gamen dan een potje te rollenbollen. Onder mannen bedraagt dit slechts vijf procent. Dit blijkt uit onderzoek van Acties.nl onder 1.003 Nederlanders in een relatie, uitgevoerd door Panelwizard. Elf procent van de ondervraagden zegt dat het spelen van (video)games weleens van negatieve invloed is geweest op hun relatie.

Opvallend genoeg zijn het voornamelijk mannen (veertien procent) die aangeven dat hun relatie weleens negatief is beïnvloed door gamen. Vrouwen scoren met ‘maar’ acht procent fors lager. “Ik had echt niet verwacht dat zo’n groot gedeelte van de vrouwen liever een controller oppakt dan met haar partner tussen de lakens duikt”, zegt Vince Franke van Acties.nl. “Mijn vriendin gamet gelukkig niet, tenzij je het verplichte potje monopoly met familie tijdens de feestdagen meetelt.”

Sociale leven
Volgens het onderzoek heeft niet alleen de relatie maar ook het sociale leven van de ondervraagden te lijden onder gamen. Zo zegt maar liefst vijftien procent van dat gamen weleens van negatieve invloed is geweest op hun sociale leven. Opvallend is hierbij het grote verschil tussen mannen en vrouwen; 21 procent tegenover slechts 8 procent. Gamen blijkt vooral killing voor het uitgaansleven van jongeren tot 30 jaar. Zo zegt maar liefst een derde van hen liever te gamen dan met vrienden uit te gaan. Franke: “Ik ben zelf geen actieve gamer. Als er in het weekend wat vrienden over de vloer zijn, pak ik soms de controller om FIFA te spelen. Wanneer we dan een paar potjes hebben gedaan, gaan we vaak nog de deur uit om wat pilsjes te drinken.”

Schoolprestaties
Ook school- en/of werkprestaties blijken bij een op de vijf (achttien procent) van de ondervraagden weleens negatief te zijn beïnvloed door gamen. Onder jongeren tot dertig jaar bedraagt dit percentage zelfs 41 procent. Jonge mannen (61 procent) steken er met kop en schouders bovenuit, maar ook hun vrouwelijke leeftijdsgenootjes scoren met 22 procent bovengemiddeld. Franke: “Natuurlijk is het weleens lekker om een spelletje te spelen, maar het mag nooit ten koste gaan van de prestaties op school of werk. Ik besef wel dat de verleiding tegenwoordig veel groter is dan toen ik klein was. Ik weet ook niet of ik dit had kunnen weerstaan, was ik nu jong geweest”. Van alle ondervraagden met kinderen vindt bijna de helft (47 procent) dat hun thuiswonende kinderen tot zeventien jaar, teveel gamen.

Over Acties.nl
Acties.nl helpt consumenten om te besparen op online aankopen door de actuele kortingscodes, aanbiedingen, sales, deals en kortingsbonnen te verzamelen van meer dan 1.000 webshops. Daarnaast biedt de website interessante bespaartips voor de meest uiteenlopende zaken, zoals vakanties, boodschappen en kleding. Acties.nl wordt maandelijks door ruim een miljoen bezoekers geraadpleegd.
Voor meer info zie http://www.acties.nl/#onderzoek
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 11 april 2019 @ 20:52:36 #19
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186162818
Nieuwe Inside Xbox op 16 april en nieuwe titels Xbox Game Pass voor april

quote:
Kijk op dinsdag 16 april om 23:00 (CET) naar een nieuwe aflevering van Inside Xbox voor al het laatste nieuws over E3, inclusief info over Xbox FanFest en meer.

Tijdens de één uur durende show van april gaan we in op alle nieuwtjes over Xbox Game Pass. Je krijgt ook meer info over de langverwachte Anniversary Update van Sea of Thieves en we praten met onze gast Rod Fergusson van The Coalition. Daarnaast krijg je info en beelden van de bèta van Warhammer Chaosbane, een exclusieve blik op Rage 2 en spannend nieuws over Backwards Compatible-games. We hebben nog een paar leuke verrassingen voor je in petto, dus zorg dat je de show niet mist!

Als je de show live volgt op Mixer terwijl je bent aangemeld met je Microsoft-account, ontvang je bovendien een avatar-item van Rage 2. En niet te vergeten: we vieren de verjaardag van Sea of Thieves met al zijn woeste piratenavonturen door het veelgevraagde item Ebon Flintlock opnieuw aan de game toe te voegen.

Dus maak een notitie in je agenda voor dinsdag 16 april om 23:00 (CET) en volg de uitzending live op Mixer, Twitch, YouTube, Facebook of Twitter. Je kunt ook on-demand de highlights bekijken op deze en andere social media.

Kijk welke nieuwe games je komende periode kunt verwachten bij Xbox Game Pass:

Prey (11 april) 

Goedemorgen, Morgan. Prey is vanaf vandaag beschikbaar bij Xbox Game Pass. Het is tijd om je veilige huis te verlaten en de verraderlijke diepte van de ruimte op te zoeken. Het ruimtestation Talos I is overgenomen door een buitenaardse bedreiging. Gebruik als Morgan Yu al je wapens, vaardigheden en vreemde krachten om de invasie een halt toe te roepen. Verken het ruimtestation, upgrade je skills en krachten en ontrafel de gevaarlijke geheimen van de Talos I.

The Golf Club 2 (11 april) 

Beleef een dynamische singleplayer- en multiplayer-ervaring met eindeloze mogelijkheden. Sla af op prachtige, nieuwe golfbanen of maak zelf de baan waarop je altijd hebt willen spelen! Geniet van intuïtieve en realistische golf-mechanics en eindeloze uren gameplay. Werk je op tot prof en word lid van prestigieuze golfclubs. Het kan allemaal in deze allesomvattende golf-ervaring!

Monster Hunter: World (18 april)

Betreed een levensecht ecosysteem en ga met andere gamers op jacht naar wilde beesten. Verken een gigantische wereld met steeds andere landschappen en vecht om de ultieme kills op je naam te zetten. Als jager van de Fifth Fleet is het jouw taak om het mysterieuze gedrag van de Elder Dragons in de nieuwe wereld te onderzoeken. Gebruik al je tactieken en vaardigheden om je doelwitten op te sporen en beleef intense gevechten waarin je steeds weer tot het uiterste moet gaan. Ga in je eentje op pad of vorm een jachtteam met drie andere online gamers in de coöp-gameplay.

The Walking Dead: A New Frontier  (18 april) 

Speel als Javier Garcia, een aan lager wal geraakte baseball-ster die nu alles op alles moet zetten om te overleven in een wereld die is overspoeld door de ondoden. Nu het einde van de mensheid in zicht lijkt, vindt Javier de jonge overlevende Clementine op zijn pad. Ze zijn beiden op zoek naar hun familie en kunnen het conflict met de meedogenloze New Frontier alleen overleven als ze elkaar vertrouwen. Maak keuzes die het lot van anderen bepalen, beleef spannende actie en verken adembenemende omgevingen in de kenmerkende stijl van de comicbook-serie The Walking Dead.

Life is Strange 2: Episode 2  (24 april) 

De broers Sean en Daniel slaan op de vlucht en beleven tijdens een koude winter een gevaarlijk nieuw avontuur. Sean helpt Daniel bij het verder ontwikkelen van zijn telekinetische krachten, maar wanneer Daniel plotseling ernstig ziek wordt, moeten ze hun plannen aanpassen. De broers stellen hun reis naar Mexico uit en schuilen in het noorden van de staat Oregon. Zullen ze hier eindelijk veilig zijn? Sean had altijd één regel: "Verberg je krachten" en dat heeft ze altijd geholpen. Maar wat als ze in handen vallen van de politie?

Resident Evil 5 (25 april)

De Umbrella Corporation is eindelijk verwoest en de dodelijke virussen zijn veiliggesteld, maar in Afrika dreigt een nieuw gevaar: onschuldige dorpelingen veranderen in agressieve en angstaanjagende beesten. Voltooi een bloedstollende online coöp in deze klassieke Resident Evil-game en speel samen met een vriend als Chris Redfield en zijn nieuwe partner Sheva Alomar. Onderzoek de verontrustende gebeurtenissen en maak een einde aan de dreiging voor het te laat is.

Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass

Met Xbox Game Pass kun je nu al kiezen uit meer dan 100 topgames en er worden steeds weer nieuwe titels toegevoegd. Het is dus een geweldige manier om je volgende favoriete game te ontdekken. Word dus vandaag nog lid van Xbox Game Pass. De eerste maand kost maar ¤ 1.

Ga voor meer info naar Xbox Wire.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_186170086
Krijg deze lente een echt voorjaarsgevoel met onze beste deals* voor Pasen!

Koop een Xbox One X- of Xbox One S console met ¤ 50 korting en krijg gratis een extra controller.

Met tot 20% korting op Xbox One Wireless controllers (exclusief Elite) gaat het zonnetje pas echt schijnen.

Bovendien kan je bij deelnemende retailers:
- Besparen tot 70% op games zoals PUBG, Forza Horizon 4, Crackdown 3 of Sea of Thieves
- 3 maanden Xbox Game Pass kopen en 3 maanden gratis Xbox Game Pass krijgen

Ook in onze Microsoft store is het Lentevoordeel!

- Bespaar tot 50% korting op digitale games, Xbox Live Gold abonnees zelfs tot 10% extra
- Tot 20% korting op Xbox Controllers
- Bespaar ¤5 op jouw eigen gepersonaliseerde controller van Xbox Design Lab
- Heb je nog geen Xbox Game Pass? Krijg nu je eerste 3 maanden Game Pass voor ¤1!



Zet de bloemetjes dus maar buiten! Tot 22 april is het Lentevoordeel.

* Deze aanbiedingen zijn geldig vanaf 12 april 2019 tot en met 21 april 2019
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Moderator vrijdag 12 april 2019 @ 19:40:15 #21
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186179286
Team Gullit tekent Nederlands supertalent
quote:
Amsterdam, 12 april 2019 - Team Gullit en Jens van der Flier, een 17-jarig FIFA talent uit Nederland, hebben overeenstemming bereikt over een overstap. De speler tekent een tweejarig contract bij de eerste FIFA-academy ter wereld, opgericht door Ruud Gullit.

Jens van der Flier, binnen de FIFA-wereld bekend als ‘JensvdFlier’, is een van de meest talentvolle, jonge FIFA-spelers ter wereld. In het afgelopen jaar kwam de geboren Heilooënaar meerdere keren voor in de wereldwijde top-100 van FIFA-spelers, en heeft hij meegedaan aan kwalificaties voor belangrijke internationale toernooien. Om zijn verdere ontwikkeling te stimuleren kiest hij er nu voor om zich bij Team Gullit te voegen.

‘’Zoals wij een tijdje geleden hebben aangegeven, is doorstroom vanuit de community belangrijk voor ons. Jens heeft zich bij de lancering van Team Gullit ingeschreven, en heeft in het afgelopen jaar laten zien dat hij zich kan meten met de wereldtop. In het gesprek dat wij kort geleden hebben gehad gaf Jens aan op zoek te zijn naar begeleiding om ervoor te zorgen dat hij dat ook in de komende jaren kan blijven doen,’’ licht Ruud Gullit de keuze voor de Nederlander toe.

Begin vorig jaar lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academy ter wereld. Het team biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training om hen te helpen het spel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ontwikkelt de academy eigen software tools en ondersteunt het de talenten op het gebied van management, social media en het combineren van school en gaming.

De selectie van Team Gullit bestaat verder uit de Nederlanders Floris Jorna (20), Julian van der Berg (19), Dani Visser (17), de Braziliaanse Henrique Lempke (18) en de Zweedse Olle Arbin (17). Al deze spelers worden beschouwd als veelbelovende talenten in de competitieve FIFA-wereld.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 30 april 2019 @ 18:49:51 #22
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_186522304
Ouders moeten vaker met hun kinderen gamen
quote:
Utrecht, 30 april 2019 – Ouders zouden vaker met hun kinderen moeten gamen. Dat vinden niet alleen game-experts, maar ook kinderen zelf. Want hoewel gamen niet meer weg te denken is uit het leven van kinderen, weten ouders er maar weinig van. Uit onderzoek van VodafoneZiggo in samenwerking met de Erasmus Universiteit blijkt dat kinderen het belangrijk vinden om samen met hun ouders te spelen, omdat ze verwachten dat ouders hierdoor de wereld van gamen beter begrijpen.

Bijna de helft van de ouders gamet niet of nauwelijks (minder dan een keer per maand) samen met hun kind. Ook verdiepen ze zich niet in de games die hun kroost speelt. Zo zegt 65 procent van de kinderen tussen de 8 en 15 jaar dat hun ouders soms tot zelden informatie zoekt over die games die zij spelen.

Jeroen Jansz, game-onderzoeker en hoogleraar Communicatie en Media aan de Erasmus Universiteit: “Opvallend is dat bijna de helft van de kinderen (47%*) wel het gevoel heeft dat de ouders interesse hebben in hun gamegedrag. In 2003 voerden we een soortgelijk onderzoek uit en toen was dit cijfer significant lager. Ongeveer een op de drie kinderen gaf toen aan dat hun ouders zich in de geschiktheid en inhoud van games verdiepten. Ouders van nu snappen gamen beter, maar zelf mee-gamen is de volgende stap.”

Samenwerken versus isolatie
Ouders zien zowel positieve als negatieve effecten van gamen op de gezondheid en het welzijn van hun kinderen. Zo zijn ze bang dat kinderen te weinig met andere kinderen spelen of fysieke klachten krijgen. Maar het leren van andere talen en het vergroten van woordenschat worden het vaakst genoemd als positieve effecten. Toch zegt zo’n 60 procent van de ondervraagde kinderen dat hun ouders zelden tot nooit vertellen dat er positieve aspecten zijn aan gamen.

Wederzijds begrip creëren
De digitale wereld verandert snel en VodafoneZiggo wil dat iedereen, jong en oud, hieraan kan deelnemen. Gaming maakt deel uit van deze digitale wereld en is populairder dan ooit. Daarom is het belangrijk dat hierover binnen gezinnen wordt gepraat. Ook gaming expert Koen Schobbers, die (met 13 jaar ervaring) veel educatie verleent aan onder andere ouders en kinderen vindt dat ouders zich meer zouden moeten inleven in de belevingswereld van hun kinderen door samen te gamen. Daarom geeft hij samen met VodafoneZiggo adviezen en antwoorden op de meest voorkomende vragen van ouders rondom het thema gamen. Ook leert hij kinderen 'bewust gamen' in de nieuwe les van het online lesprogramma Online Masters. Daarin wordt onder andere aandacht besteed aan het creëren van wederzijds begrip binnen het gezin. Online Masters is een gratis online lesprogramma waarin kinderen leren om zich veilig en bewust in de digitale wereld te begeven.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')