abonnement Unibet Coolblue
pi_185629987


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
Lambo of Rekt
pi_185629999
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:00 schreef EggsTC het volgende: [..] Niets, ik ben ff crypto af, hou me er amper mee bezig, ben cryptomoe.
Cryptomoe... eh... moon!
pi_185630003
https://i.gifer.com/Gp0q.gif

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_185630913
VET _O_
  vrijdag 15 maart 2019 @ 16:56:00 #5
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185631027
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:50 schreef Wereldgozer het volgende:
VET _O_
Wat een godencoin hè _O_

VTHO dan _O_
pi_185631059
BTC naar 42 probably, komende dagen.
Lambo of Rekt
pi_185631065
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:56 schreef leolinedance het volgende:
[..]

Wat een godencoin hè _O_

VTHO dan _O_
Ik zag laatst iemand die all in was op VTHO :o
Lambo of Rekt
  vrijdag 15 maart 2019 @ 17:00:11 #8
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185631113
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:57 schreef EggsTC het volgende:
[..]

Ik zag laatst iemand die all in was op VTHO :o
Is ook gewoon een bazenactie. Die koopt straks 6 Lambo's _O_
  vrijdag 15 maart 2019 @ 17:01:45 #9
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185631152
Wat voor een gare P&D coin is die Crypto.com Chain :{
pi_185631223
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:57 schreef EggsTC het volgende:
[..]

Ik zag laatst iemand die all in was op VTHO :o
Had je je VET stack al mee kunnen verdubbelen
  vrijdag 15 maart 2019 @ 17:17:50 #11
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185631432
BTC gaat de 4000 maar weer eens proberen.
Hmz...
pi_185631991
Vechain nieuwe partnership _O_

[ Bericht 64% gewijzigd door #ANONIEM op 15-03-2019 17:48:41 ]
pi_185632177
OUD / Brieven aan mijn zoon die opgroeit zonder vader

Had niet meegekregen dat het zo slecht ging met Zith...

:'(
pi_185632192
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:00 schreef MaGNeT het volgende:
OUD / Brieven aan mijn zoon die opgroeit zonder vader

Had niet meegekregen dat het zo slecht ging met Zith...

:'(
Mja, fucked up man. :{
Lambo of Rekt
pi_185632231
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:00 schreef MaGNeT het volgende:
OUD / Brieven aan mijn zoon die opgroeit zonder vader

Had niet meegekregen dat het zo slecht ging met Zith...

:'(
Pff dit wens je echt niemand toe :(
  vrijdag 15 maart 2019 @ 18:20:07 #16
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185632518
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:00 schreef MaGNeT het volgende:
OUD / Brieven aan mijn zoon die opgroeit zonder vader

Had niet meegekregen dat het zo slecht ging met Zith...

:'(
;(
Hmz...
  † In Memoriam † vrijdag 15 maart 2019 @ 18:36:27 #17
230491 Zith
pls tip
pi_185632833
;(

Sorry dat ik zo gemeen deed tegen de VETters

Dankzij crypto laat ik ze wel achter met een hoop geld maar mijn vrouw wilde dat allemaal gebruiken voor een trial in Amerika (die in het beste geval wat tijd zou rekken)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_185632988
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:36 schreef Zith het volgende:
;(

Sorry dat ik zo gemeen deed tegen de VETters

Dankzij crypto laat ik ze wel achter met een hoop geld maar mijn vrouw wilde dat allemaal gebruiken voor een trial in Amerika (die in het beste geval wat tijd zou rekken)
Godverdomme Zith, ik zit hier echt met tranen in mijn ogen. Je bent een gouden gast. Als er iets is wat we kunnen doen let us know. Als je wil dat we helpen met de crypto holdings?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185633289
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:
[..]

Godverdomme Zith, ik zit hier echt met tranen in mijn ogen. Je bent een gouden gast. Als er iets is wat we kunnen doen let us know. Als je wil dat we helpen met de crypto holdings?
Volgens mij heb ik m eerder zien zeggen dat hij gecashed heeft, toen had hij zn holdings voor een passive income staan en eraf gehaald. En ik denk dat ook maar beter is, dit is lastig over te laten aan je vrouw als je niet zeker weet of het der gaat lukken. En een aantal kloteklappers die VET bezitten op een forum keys gaan toevertrouwen..... ik denk dat ik ook gewoon zou cashen en dan maar op de bank ermee.
Lambo of Rekt
pi_185633591
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:58 schreef EggsTC het volgende:
[..]

Volgens mij heb ik m eerder zien zeggen dat hij gecashed heeft, toen had hij zn holdings voor een passive income staan en eraf gehaald. En ik denk dat ook maar beter is, dit is lastig over te laten aan je vrouw als je niet zeker weet of het der gaat lukken. En een aantal kloteklappers die VET bezitten op een forum keys gaan toevertrouwen..... ik denk dat ik ook gewoon zou cashen en dan maar op de bank ermee.
eens hoor
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 15 maart 2019 @ 19:17:31 #21
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185633620
Sterkte deze laatste dagen Zith :o

Super mooi idee met de filmpjes :Y
pi_185634144
sterkte
  † In Memoriam † vrijdag 15 maart 2019 @ 19:47:58 #23
230491 Zith
pls tip
pi_185634291
quote:
9s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:40 schreef Dimachaerus het volgende:
sterkte
Eerder jij sterkte met je vet bags

O+
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_185637505
Zith, jij eikel! Internet troll ! Was dit ook allemaal maar een grapje.. Jammer om te lezen dat het slecht met je gaat. Hopelijk heb je nog de kracht om je zoon, vrouw en 3 domme katten een bericht achter te laten. Ik wens je heel veel kracht toe en leuke en goede dagen samen met je familie!

We gaan je toch missen, ouwe crypto warrior.
XRP - To tha moon motherf#cker!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 16 maart 2019 @ 01:06:45 #25
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185642202
-O-
  zaterdag 16 maart 2019 @ 06:52:01 #26
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185644134
4k *O* en boven de MA120 uit met flink volume.

Up up up! O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 16 maart 2019 @ 07:07:28 #27
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185644248
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:47 schreef Zith het volgende:
[..]

Eerder jij sterkte met je vet bags

O+
O+

Dat je kleine maar een grote baas mag worden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 16 maart 2019 @ 08:47:41 #28
62913 Blik
The one and Only!
pi_185645490
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:36 schreef Zith het volgende:
;(

Sorry dat ik zo gemeen deed tegen de VETters

Dankzij crypto laat ik ze wel achter met een hoop geld maar mijn vrouw wilde dat allemaal gebruiken voor een trial in Amerika (die in het beste geval wat tijd zou rekken)
Het zij je vergeven

Ik las zojuist je topic en als vader van 3 kids kreeg ik ook direct tranen in mijn ogen. Wat enorm klote! Heel veel sterkte de komende tijd en als je wilt spuien kun je dat lekker in dit topic doen
  zaterdag 16 maart 2019 @ 09:16:54 #29
131603 Afwazig
Serious business
pi_185645683
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:00 schreef MaGNeT het volgende:
OUD / Brieven aan mijn zoon die opgroeit zonder vader

Had niet meegekregen dat het zo slecht ging met Zith...

:'(
Bah bah bah bah
  zaterdag 16 maart 2019 @ 10:29:57 #30
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185646510
:( Veel sterkte gewenst.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185647154
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niets, ik ben ff crypto af, hou me er amper mee bezig, ben cryptomoe.
BUT WHY?!
pi_185647188
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Godverdomme Zith, ik zit hier echt met tranen in mijn ogen. Je bent een gouden gast. Als er iets is wat we kunnen doen let us know. Als je wil dat we helpen met de crypto holdings?
Exact dit trouwens :(

Kutzooi.
pi_185653408
Sterkte, Zith ;(
[P]otverdorie
pi_185660881
Voelt zo banaal om nu te gaan vragen wanneer we weer gaan moonen.....
pi_185660968
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 23:55 schreef Frans449 het volgende:
Voelt zo banaal om nu te gaan vragen wanneer we weer gaan moonen.....
Broek aanhouden.
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 maart 2019 @ 00:20:52 #36
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185661410
Denk dat wij wel de bodem hebben gezien trouwens. Kan best nog even swingen rond de $4000, maar denk dat $3150 wel de bodem was. Vanaf hier grotendeels zijwaarts en daarna omhoog :)
pi_185661753
Mooie reacties. Sterkte Zith! Ondanks het treurige bericht moest ik lachen om de domme katten.
  zondag 17 maart 2019 @ 14:36:21 #38
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_185671072
Damm Zith... tuurlijk wens ik je sterkte, al hoewel dat niet veel meer doet voor jou helaas :( mooie gedachten dat je je vrouw en kind mooi kan achter laten en hoopt dat ze ooit weer het geluk kan vinden.
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  zondag 17 maart 2019 @ 18:06:26 #39
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185675571
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 00:20 schreef Kyran het volgende:
Denk dat wij wel de bodem hebben gezien trouwens. Kan best nog even swingen rond de $4000, maar denk dat $3150 wel de bodem was. Vanaf hier grotendeels zijwaarts en daarna omhoog :)
TA goden :D
pi_185675599
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 00:20 schreef Kyran het volgende:
Denk dat wij wel de bodem hebben gezien trouwens. Kan best nog even swingen rond de $4000, maar denk dat $3150 wel de bodem was. Vanaf hier grotendeels zijwaarts en daarna omhoog :)
Bedankt, alles verkocht.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 maart 2019 @ 19:45:55 #41
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185677361
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 18:08 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bedankt, alles verkocht.
Jammer voor je :D
pi_185679124
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 19:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jammer voor je :D
Denk ook dat 3150 bodem was, denk wel dat het nog naar beneden gaat.
pi_185679918
Veel sterkte gewenst aan jou en je gezin Zith.
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 maart 2019 @ 21:44:53 #44
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185679933
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 21:07 schreef KapBak het volgende:

[..]

Denk ook dat 3150 bodem was, denk wel dat het nog naar beneden gaat.
Lijkt moeite te hebben om even flink door de 4k te knallen, zolang die niet door 4.2k gaat kan die nog wel even terugvallen ja. Verwacht ik ook wel, maar verwacht geen 2.8k, 2.2k of zelfs 1.8k zoals sommigen beweren.

Lijn omhoog is ingezet wat mij betreft.
pi_185680025
Mja, zolang BTC niet beweegt is de markt toch veel te onvoorspelbaar dus ik ga pas weer echt traden wanneer de weg naar boven is ingezet.
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 maart 2019 @ 21:54:30 #46
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185680095
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 21:50 schreef illusions het volgende:
Mja, zolang BTC niet beweegt is de markt toch veel te onvoorspelbaar dus ik ga pas weer echt traden wanneer de weg naar boven is ingezet.
Is het juist niet zo dat als BTC zijwaarts gaat de alts in beweging komen?

Als BTC een bull rush doet dan dalen de alts.
Als BTC een bear mode gaat dan dalen de alts ook.

Dus volgens mij is het juist als het zijwaarts gaat een mooie tijd om te traden met alts of mis ik iets?

Edit: BTC is nu sinds eind december stabiel en dat is ook ongeveer wanneer de alts zijn begonnen met omhoog gaan. Als BTC niet stabiel is zijn de alts dat ook gewoon niet.
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 maart 2019 @ 22:47:25 #47
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
  maandag 18 maart 2019 @ 08:22:12 #48
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185683458
quote:
0s.gif Op zondag 17 maart 2019 21:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Lijkt moeite te hebben om even flink door de 4k te knallen, zolang die niet door 4.2k gaat kan die nog wel even terugvallen ja. Verwacht ik ook wel, maar verwacht geen 2.8k, 2.2k of zelfs 1.8k zoals sommigen beweren.

Lijn omhoog is ingezet wat mij betreft.
Continue higher lows, dus lijkt er wel op
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185683591
quote:
3s.gif Op maandag 18 maart 2019 08:22 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Continue higher lows, dus lijkt er wel op
Vind ik niet erg :P

Liever over 10 maanden langzame groei dan in een maand 100% erbij en de maand erna weer 100% eraf.
  maandag 18 maart 2019 @ 08:43:38 #50
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185683598
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 08:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Vind ik niet erg :P

Liever over 10 maanden langzame groei dan in een maand 100% erbij en de maand erna weer 100% eraf.
Zeker, is beter voor je hart ook
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185686710
Windows 10, als je nou besluit om te herstarten vanwege een update hé, kun je dan fukking zorgen dat Google Chrome ook gewoon weer met alle tabs terugkomt? Dat gaat nog wel eens mis hé. Zo irritant
  Moderator / Redactie Sport maandag 18 maart 2019 @ 17:47:54 #52
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185695839
Waarom is het hier zo stil!
  maandag 18 maart 2019 @ 17:55:49 #53
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185695999
Zowel BTC als alts gaan sideways. Tsja weinig te melden
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 18 maart 2019 @ 17:58:22 #54
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185696063
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 12:17 schreef metallicelmo het volgende:
Windows 10, als je nou besluit om te herstarten vanwege een update hé, kun je dan fukking zorgen dat Google Chrome ook gewoon weer met alle tabs terugkomt? Dat gaat nog wel eens mis hé. Zo irritant
Verkeerde topic
pi_185697480
Iemand vertrouwen in Enjin? De nieuwe TRON? :P
  Moderator / Redactie Sport maandag 18 maart 2019 @ 19:07:32 #56
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185697721
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 18:58 schreef Syd het volgende:
Iemand vertrouwen in Enjin? De nieuwe TRON? :P
Heb voordat alles naar de tering ging veel ENJ gehad en hier zelfs een topic over geopend. Prijs stijgt nu vooral door Samsung volgens mij (niet meer echt in verdiept de laatste tijd). Zou ik ook weer een keer moeten doen.

Verwacht nog steeds van BTT een TRX move (misschien niet in die orde van grootte, maar toch een flinke spurt omhoog) de komende dagen.Product komt eind Q1 begin Q2 uit en Justin is toch wel de master van het shillen.

Let wel: Ik vind BTT tien keer niks, net als dat ik TRX tien keer niks vond toen TRX moon aan het gaan was, maar heb er wel dankbaar gebruik van gemaakt.
pi_185698026
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 19:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Heb voordat alles naar de tering ging veel ENJ gehad en hier zelfs een topic over geopend. Prijs stijgt nu vooral door Samsung volgens mij (niet meer echt in verdiept de laatste tijd). Zou ik ook weer een keer moeten doen.

Verwacht nog steeds van BTT een TRX move (misschien niet in die orde van grootte, maar toch een flinke spurt omhoog) de komende dagen.Product komt eind Q1 begin Q2 uit en Justin is toch wel de master van het shillen.

Let wel: Ik vind BTT tien keer niks, net als dat ik TRX tien keer niks vond toen TRX moon aan het gaan was, maar heb er wel dankbaar gebruik van gemaakt.
Zal je topic vanavond opzoeken. Ken de coin alleen van bericht mbt Samsung en toen die moon ging. Moet nog wel ff uitzoeken waarom die vannacht zo omhoog ging.

Heb tijd wel echt in coins gestoken principe er achter etc. Tot jaar terug. Soort van successupporter.

Maar gezien de groene plusje was ik benieuwd hoe men hier over Enjin denkt.

Ik ben van plan weer een deel te investeren in coins. Maar de markt is al tijdje "stabiel" of ik kijk niet goed en wellicht te veel focus op de coins die 2 jaar tot een jaar terug goed deden, terwijl er tientallen "nieuwe" bij gekomen zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2019 19:18:18 ]
pi_185701906
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 08:42 schreef KapBak het volgende:

[..]

Vind ik niet erg :P

Liever over 10 maanden langzame groei dan in een maand 100% erbij en de maand erna weer 100% eraf.
Beide kan ook hè? :P
Vakman pur sang
pi_185703646
hebben jullie nog goede/nieuwe portfolio apps? ik heb het idee dat waar ik ook kijk andere prijzen zie, beetje verwarrend soms
  Moderator / Redactie Sport maandag 18 maart 2019 @ 22:43:09 #60
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185703698
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 22:40 schreef metallicelmo het volgende:
hebben jullie nog goede/nieuwe portfolio apps? ik heb het idee dat waar ik ook kijk andere prijzen zie, beetje verwarrend soms
Ik vind Delta nog steeds heel fijn.
pi_185705669
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 22:40 schreef metallicelmo het volgende:
hebben jullie nog goede/nieuwe portfolio apps? ik heb het idee dat waar ik ook kijk andere prijzen zie, beetje verwarrend soms
Blockfolio was heel fijn totdat ze met de nieuwe look&feel kwamen waardoor nu alles traag en kut is.
pi_185705902
Ik denk ook dat Delta de beste is, maar het is soms verwarrend aangezien de prijzen die je daar gemiddeld ziet staan niet meer overeen komen met Coinmarketcap aangezien coinmarketcap lang niet alle exchanges heeft. Je weet dus nooit 100% wat nou de juiste bedragen zijn
  dinsdag 19 maart 2019 @ 06:32:51 #63
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185707375
En Delta wordt ook met iedere update langzamer lijkt het.

Ik wil gewoon een Delta Light zonder al die direct onzin en weet ik wat allemaal.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 19 maart 2019 @ 09:30:53 #64
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185708638
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 18:36 schreef Zith het volgende:
;(

Sorry dat ik zo gemeen deed tegen de VETters

Dankzij crypto laat ik ze wel achter met een hoop geld maar mijn vrouw wilde dat allemaal gebruiken voor een trial in Amerika (die in het beste geval wat tijd zou rekken)
Jezus man -O- . Ik lees het net pas, ben hier niet meer zo vaak, fucking klote dit. Je gaat ook al super lang mee in het crypto topic en hoewel we vast wel eens van mening verschild hebben wens je dit niemand toe.

Sterkte, hoop dat je in ieder geval iets moois kan nalaten. ;(
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185708989
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 00:39 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk ook dat Delta de beste is, maar het is soms verwarrend aangezien de prijzen die je daar gemiddeld ziet staan niet meer overeen komen met Coinmarketcap aangezien coinmarketcap lang niet alle exchanges heeft. Je weet dus nooit 100% wat nou de juiste bedragen zijn
Beter selecteer je ook gewoon je eigen exchanges. Aangezien dat toch de prijs is waarvoor je zal gaan handelen ;)
  dinsdag 19 maart 2019 @ 10:47:12 #66
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185709963
Mijn Universa, wat doe je :'(
pi_185710838
Heftig Zith, mooi topic ook die je hebt geopend. Ik ken je natuurlijk niet maar als je zoiets leest hakt het er wel in..
pi_185714788
quote:
0s.gif Op maandag 18 maart 2019 17:47 schreef Kyran het volgende:
Waarom is het hier zo stil!
IK BEN ER! Kan wel even wat shitposten?
pi_185714794
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:47 schreef IrishBastard het volgende:
Mijn Universa, wat doe je :'(
Stabiel toch?
pi_185714806
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Stabiel toch?
SNTR is ook kapot. :P
pi_185714847
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:24 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

SNTR is ook kapot. :P
Valt binnen de marge 20% van schommelingen :P
  dinsdag 19 maart 2019 @ 15:33:32 #72
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185714959
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Stabiel toch?
Toen ik net keek was hij weer van -60% naar +20% gegaan :')
pi_185716097
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:33 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Toen ik net keek was hij weer van -60% naar +20% gegaan :')
Oh, gewoon een whale die wat dumpt of opkoopt :+
  dinsdag 19 maart 2019 @ 16:25:01 #74
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185716175
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 15:33 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Toen ik net keek was hij weer van -60% naar +20% gegaan :')
Genoeg volume om enorm te swingtraden? Zo ja, easy profit, dat ding gaat toch nooit moonen ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185724180
Ik heb SNGLS gekocht en er een hele hoge sell-order aan gehangen. Dat ding wordt redelijk vaak gebruikt voor louche pump en dump acties, het zal niet de laatste keer geweest zijn dus money in the bank. :P
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 19 maart 2019 @ 22:57:48 #76
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185727521
..... duuuus

Breken we daar $4200 of nog een keertje een dipje naar $3600? Neig zelf naar $3600

Kwam vandaag ergens een TA tegen dat BTC binnen nu en twee weken op $1200 zou zitten _O-
pi_185728307
btc is bijna bij de 21 weekse MA, verwacht een correctie. richting de 3k.
pi_185728410
Waar kan ik die 21-weekse MA/$4200 lijn zien?
pi_185728624
tradingview.com
pi_185729040
Crypto is vooralsnog zo goed als dood,
Tenminste in zijn geheel verdwijnt er geld uit deze markt.
Iemand een correctie?
Vakman pur sang
  woensdag 20 maart 2019 @ 06:57:09 #81
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185730778
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 00:00 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is vooralsnog zo goed als dood,
Tenminste in zijn geheel verdwijnt er geld uit deze markt.
Iemand een correctie?
Fout, de totale marketcap is juist weer aan het stijgen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185730843
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 22:57 schreef Kyran het volgende:
..... duuuus

Breken we daar $4200 of nog een keertje een dipje naar $3600? Neig zelf naar $3600

Kwam vandaag ergens een TA tegen dat BTC binnen nu en twee weken op $1200 zou zitten _O-
2800 is de bodem.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 20 maart 2019 @ 08:32:32 #83
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185731461
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 07:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

2800 is de bodem.
0 is de bodem.
Hmz...
pi_185731479
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2019 08:32 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

0 is de bodem.
Je moeder is de bodem.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 20 maart 2019 @ 09:28:03 #85
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185732025
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2019 08:32 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

0 is de bodem.
Onmogelijk, je kunt geen buyorder op 0 plaatsen en zonder buys geen sells en dus is de bodem al-tijd hoger dan 0
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185733454
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 00:00 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is vooralsnog zo goed als dood,
Tenminste in zijn geheel verdwijnt er geld uit deze markt.
Iemand een correctie?
Correction op je neus
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 maart 2019 @ 10:53:42 #87
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185733505
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 07:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

2800 is de bodem.
Denk niet dat wij onder de 3k gaan komen. Alleen al het feit dat nog steeds duizenden mensen roepen dat BTC keihard onderuit gaat richting 3k is genoeg bewijs wat mij betreft dat het niet gaat gebeuren.

Net als het feit dat iedereen riep dat $6000 toch echt wel bodem was en BTC ech niet verder kon zakken.

Gewoon kijken wat het meest wordt gezegd en tegenovergestelde doen :D Er zijn nu teveel mensen die willen dat het verder onderuit gaat omdat ze niet hebben gekocht op dip, dus verwacht ik niet dat wij nogmaals zo laag of zelfs lager gaan.
  woensdag 20 maart 2019 @ 10:58:17 #88
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185733567
quote:
3s.gif Op woensdag 20 maart 2019 09:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Onmogelijk, je kunt geen buyorder op 0 plaatsen en zonder buys geen sells en dus is de bodem al-tijd hoger dan 0
'Je krijgt van mij 100 piek als je deze 10 btc overneemt'

het kan dus wel
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185733618
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 00:00 schreef Lospedrosa het volgende:
Crypto is vooralsnog zo goed als dood,
Tenminste in zijn geheel verdwijnt er geld uit deze markt.
Iemand een correctie?
Er verdwijnt al ruim een jaar geld uit de markt, dus is het al een jaar dood?

Nee. Foute vergelijking.
  woensdag 20 maart 2019 @ 11:34:57 #90
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185734233
quote:
10s.gif Op woensdag 20 maart 2019 10:58 schreef fathank het volgende:

[..]

'Je krijgt van mij 100 piek als je deze 10 btc overneemt'

het kan dus wel
Nee want dan kun je die 10 btc alsnog op een exchange verkopen. De enige manier is dat er geen enkele buyorder meer beschikbaar dus. Dus maw als alle exchanges BTC delisten dan wordt hij inderdaad waardeloos
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 20 maart 2019 @ 11:36:51 #91
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185734270
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 11:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Er verdwijnt al ruim een jaar geld uit de markt, dus is het al een jaar dood?

Nee. Foute vergelijking.
Sinds 8 februari is er al 26% meer geld de markt binnengestroomd. De markt trekt al een ruimte maand aan
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185735587
quote:
3s.gif Op woensdag 20 maart 2019 11:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee want dan kun je die 10 btc alsnog op een exchange verkopen. De enige manier is dat er geen enkele buyorder meer beschikbaar dus. Dus maw als alle exchanges BTC delisten dan wordt hij inderdaad waardeloos
Misschien zijn er ook wel geen buyorders meer als exchanges BTC nog wel gelist hebben?
Al is dit een redelijke non-discussie, als BTC ¤0 of ¤1 is, het zal dan toch niet meer uitmaken.
pi_185736256
https://dailyhodl.com/201(...)reum-price-analysis/

CNBC zit altijd fout, verwacht een correctie.
pi_185744240
hoi jongens :$
pi_185744616
quote:
3s.gif Op woensdag 20 maart 2019 11:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Sinds 8 februari is er al 26% meer geld de markt binnengestroomd. De markt trekt al een ruimte maand aan
Ik hoop ook op een ommezwaai. Je ziet sinds lange tijd idd weer iets geld instromen.
Al.is de virtuele marketcap eigenlijk vrij nietszeggend bij een grote crash uiteraard omdat dan direct de boel devalueert. Wat de werkelijke waarde is van.deze digitale.muntjes is.mij.een raadsel.
https://coinmarketcap.com/charts/
Vakman pur sang
pi_185747567
  woensdag 20 maart 2019 @ 21:53:13 #97
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185750714


Wauw :')
Hmz...
pi_185751008
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:53 schreef Koelkastje het volgende:
[ afbeelding ]

Wauw :')
Hoe krijg je zoveel nietszeggende bullshit in een bericht hè? Knap. ^O^
Vakman pur sang
pi_185751400
https://toshitimes.com/by(...)f-the-worlds-wealth/

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 66% gewijzigd door #ANONIEM op 20-03-2019 22:07:58 ]
pi_185751535
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:53 schreef Koelkastje het volgende:
[ afbeelding ]

Wauw :')
Overal dit soort berichten, lekker fud creëren waardoor het een self-fulfilling prophecy wordt. En vervolgens pochen dat hun TA zo fantastisch is :')
  donderdag 21 maart 2019 @ 08:18:15 #101
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185759473
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:53 schreef Koelkastje het volgende:
[ afbeelding ]

Wauw :')
Tering _O-
  donderdag 21 maart 2019 @ 08:39:41 #102
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185759693
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 22:11 schreef poebz het volgende:

[..]

Overal dit soort berichten, lekker fud creëren waardoor het een self-fulfilling prophecy wordt. En vervolgens pochen dat hun TA zo fantastisch is :')
Hoezo fud?

Het enige wat ie zegt ie dat het omhoog of omlaag kan gaan :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185760909
quote:
14s.gif Op donderdag 21 maart 2019 08:39 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoezo fud?

Het enige wat ie zegt ie dat het omhoog of omlaag kan gaan :').
Ja dat is nog laffer. Maar zijn verwachting is dat het omlaag gaat.
  donderdag 21 maart 2019 @ 10:00:31 #104
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185761054
Dan zal het wel gelijk blijven ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185761555
Als je het hebt over sites als Binance en Binance Jersey (voor makkelijk storten/opnemen euro's etc) dan heb ik toch een klein beetje moeite om op verzenden te willen klikken en mijn volledige paspoort kopie aan ze door te geven. Zal wel met die KYC wetten te maken hebben maar toch, ze weten straks werkelijk alles van je af
  donderdag 21 maart 2019 @ 10:40:04 #106
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185761807
Regeringen willen nou eenmaal niet dat er buiten hun zicht om financiele transacties plaatsvinden.

Je kan ook in Spanje gaan wonen en je bitcoins verkopen via localbitcoin en het geld door de koper op je rekening laten storten via de pinautomaat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185762001
Wat doet die Ravencoin al weken stoer dan? Ik dacht dat dat een scam project was?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_185762079
Thierry Baudet: ‘Cryptocurrency zijn een manier om de desastreuze euro te ondermijnen’
https://www.dagelijksesta(...)euro-te-ondermijnen/

Moehoen?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 maart 2019 @ 11:08:34 #109
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185762282
Veel mensen willen dat BTC nu daalt omdat ze als idioten aan het shorten zijn geslagen. Daarom verwacht ik dat het juist naar $4200 zal gaan en als mensen dan denken OMGWTFBBQBULLTIME krijgen we weer een dipje richting $3600.

Rond $6000 was iedereen aan het roepen dat het niet lager kon bijvoorbeeld. Nu roepen de meesten dat het eerst wel lager moet gaan. Koers doet bijna nooit wat iedereen verwacht.
pi_185762731
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 10:57 schreef Roellie80 het volgende:
Thierry Baudet: ‘Cryptocurrency zijn een manier om de desastreuze euro te ondermijnen’
https://www.dagelijksesta(...)euro-te-ondermijnen/

Moehoen?
Allemaal Guldens inslaan _O_
  donderdag 21 maart 2019 @ 12:43:57 #111
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185763938
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 10:57 schreef Roellie80 het volgende:
Thierry Baudet: ‘Cryptocurrency zijn een manier om de desastreuze euro te ondermijnen’
https://www.dagelijksesta(...)euro-te-ondermijnen/

Moehoen?
Bericht van twee maanden geleden...
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185765935
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 11:34 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Allemaal Guldens inslaan _O_
Dat zou heel dom zijn. Gulden heeft geen bestaansrecht. Beter Bitcoin, Litecoin dat soort coins
pi_185767630
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 12:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Bericht van twee maanden geleden...
Zou hij, zoals een echte politicus na 2 maanden 180 graden gedraaid zijn?
  donderdag 21 maart 2019 @ 16:12:11 #114
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185767853
Je snapt dat hij nu wat te zeggen heeft in de eerste kamer he. Dus alleen ideeën van de tweede kamer goed of afkeuren. Het is niet alsof hij zelf veranderingen kan doorvoeren.
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 21 maart 2019 @ 16:13:02 #115
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185767871
En hier is de BTC dump, duurde best een tijdje. Uiteraard weer tijdens een outbreak van VET _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185768162
Benieuwd of ie boven de 4k weet te blijven, maar denk het niet :P
pi_185768191
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 16:12 schreef Rossdale het volgende:
Je snapt dat hij nu wat te zeggen heeft in de eerste kamer he. Dus alleen ideeën van de tweede kamer goed of afkeuren. Het is niet alsof hij zelf veranderingen kan doorvoeren.
Zeker. Maar iemand die momenteel zo populair is, en niet negatief staat tegenover crypto is in cryptoland wel noemenswaardig toch
pi_185768215
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 16:28 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Zeker. Maar iemand die momenteel zo populair is, en niet negatief staat tegenover crypto is in cryptoland wel noemenswaardig toch
Idealiter geeft jouw crypto er geen reet om wat de overheid vindt.

Permissionless en decentraal jaa togggg.
pi_185768248
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 16:29 schreef KapBak het volgende:

[..]

Idealiter geeft jouw crypto er geen reet om wat de overheid vindt.

Permissionless en decentraal jaa togggg.
Dat mag crypto wel vinden. Er zal regulering komen, of crypto het nu wilt of niet
  Moderator / Redactie Sport donderdag 21 maart 2019 @ 17:17:38 #120
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185769246
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 16:13 schreef Rossdale het volgende:
En hier is de BTC dump, duurde best een tijdje. Uiteraard weer tijdens een outbreak van VET _O-
Dat viel mee toch :D

Even dankbaar gebruik van gemaakt om wat goedkoop alts in te slaan.
pi_185771935
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 10:57 schreef Roellie80 het volgende:
Thierry Baudet: ‘Cryptocurrency zijn een manier om de desastreuze euro te ondermijnen’
https://www.dagelijksesta(...)euro-te-ondermijnen/

Moehoen?
ik ga fvd stemmen. kan dat nog ergens?
pi_185774143
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 10:27 schreef metallicelmo het volgende:
Als je het hebt over sites als Binance en Binance Jersey (voor makkelijk storten/opnemen euro's etc) dan heb ik toch een klein beetje moeite om op verzenden te willen klikken en mijn volledige paspoort kopie aan ze door te geven. Zal wel met die KYC wetten te maken hebben maar toch, ze weten straks werkelijk alles van je af
Uhm, je vertrouwt wel exchanges die geen KYC hebben? :P

Ik heb nog nooit op een exchange gezeten die géén KYC gebruikt, jij wel?
  donderdag 21 maart 2019 @ 21:14:04 #123
62913 Blik
The one and Only!
pi_185774479
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 16:13 schreef Rossdale het volgende:
En hier is de BTC dump, duurde best een tijdje. Uiteraard weer tijdens een outbreak van VET _O-
Begint wel een beetje standaard te worden ja...
  donderdag 21 maart 2019 @ 21:18:50 #124
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185774630
Cardano gaat wel prima.
pi_185783292
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 21:05 schreef illusions het volgende:
Ik heb nog nooit op een exchange gezeten die géén KYC gebruikt, jij wel?
Shapeshift had het lange tijd niet (nu wel overigens).
pi_185783659
quote:
0s.gif Op donderdag 21 maart 2019 21:05 schreef illusions het volgende:

[..]

Uhm, je vertrouwt wel exchanges die geen KYC hebben? :P

Ik heb nog nooit op een exchange gezeten die géén KYC gebruikt, jij wel?
Oh jahoor, zat. Maar die zijn vaak alleen om wat speculatieve shitcoins te kopen en ze direct naar je eigen wallet te sturen. Dat gaat vaak prima. Maar ik vroeg me meer af, als je bijvoorbeeld bij Binance Jersey je gegevens doorgeeft, dan hebben ze een volledige kopie van je paspoort, een actuele foto (selfie) inclusief een afschrift met bewijs van waar je woont inclusief al je gegevens. Kortom als iemand die gegevens zou stelen dan ben je echt compleet fucked. Er staat alleen niet heel duidelijk bij wie deze informatie allemaal kan inzien en hoe / waar dit wordt opgeslagen
pi_185783955
zijn we al MOEHOEHOEOHOEHOEHOEOOEEN?
Lambo of Rekt
pi_185784096
Wat is dit voor onzin van Bittrex dat ik nu ineens binnen 14 dagen ID verificatie moet doen?
  vrijdag 22 maart 2019 @ 12:03:50 #129
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185784269
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 11:53 schreef Xrenity het volgende:
Wat is dit voor onzin van Bittrex dat ik nu ineens binnen 14 dagen ID verificatie moet doen?
Amerikaanse wetgeving waarschijnlijk. Kreeg de mail ook, maar heb Bittrex sinds zomer 2017 al niet meer gebruikt dus ze zoeken het maar uit
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185785025
Waarom is er geen channel waar FOKKERs bij elkaar zitten?

https://t.me/cryptokroeg heb ik gemaakt, zit al wat volk , maar wellicht leuk als ook fokkers komen.
Lambo of Rekt
pi_185785146
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 11:25 schreef metallicelmo het volgende:
Oh jahoor, zat. Maar die zijn vaak alleen om wat speculatieve shitcoins te kopen en ze direct naar je eigen wallet te sturen. Dat gaat vaak prima. Maar ik vroeg me meer af, als je bijvoorbeeld bij Binance Jersey je gegevens doorgeeft, dan hebben ze een volledige kopie van je paspoort, een actuele foto (selfie) inclusief een afschrift met bewijs van waar je woont inclusief al je gegevens. Kortom als iemand die gegevens zou stelen dan ben je echt compleet fucked. Er staat alleen niet heel duidelijk bij wie deze informatie allemaal kan inzien en hoe / waar dit wordt opgeslagen
Mja, dat blijf je hebben. Officieel is het toch een bank en hoewel dat de slechten der aarde zijn zie ik er niet heel veel problemen mee. Die gegevens worden echt wel veilig opgeslagen en daarnaast is er nog een layer want het KYC bedrijf is onafhankelijk en als Binance wordt gehackt hebben ze dus niet je gegevens.
  vrijdag 22 maart 2019 @ 15:54:22 #132
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185787676
van 4100 naar 3850 en dag later weer 4000, ik vind helemaal mooi.
Hmz...
pi_185787752
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 15:54 schreef Koelkastje het volgende:
van 4100 naar 3850 en dag later weer 4000, ik vind helemaal mooi.
Zal wel aan mij liggen maar ik heb 'm niet eens onder de 4k zien komen, en heb toch elke dag gekeken. Nu weer op 4050 op CMC.
  vrijdag 22 maart 2019 @ 16:09:42 #134
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185787940
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 15:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Zal wel aan mij liggen maar ik heb 'm niet eens onder de 4k zien komen, en heb toch elke dag gekeken. Nu weer op 4050 op CMC.
Ligt een beetje aan de exchange gok ik. Als je Bitstamp en Binance moet geloven is hij er onder geweest.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 22 maart 2019 @ 17:35:13 #135
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185789427
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 15:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Zal wel aan mij liggen maar ik heb 'm niet eens onder de 4k zien komen, en heb toch elke dag gekeken. Nu weer op 4050 op CMC.
Dan kijk je naar BTC/USDT, niet BTC/USD
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 22 maart 2019 @ 17:45:09 #136
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185789579
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 12:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Mja, dat blijf je hebben. Officieel is het toch een bank en hoewel dat de slechten der aarde zijn zie ik er niet heel veel problemen mee. Die gegevens worden echt wel veilig opgeslagen en daarnaast is er nog een layer want het KYC bedrijf is onafhankelijk en als Binance wordt gehackt hebben ze dus niet je gegevens.
Is laatst nog ergens een datalek geweest bij een of andere kyc-provider.

Sowieso je BSN blurren .
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 22 maart 2019 @ 20:18:57 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185792130
Dat er veel fake volume is dat was wel duidelijk, maar dat het zo extreem blijkt te zijn :')

https://www.cnbc.com/amp/(...)tter_impression=true
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 22 maart 2019 @ 20:43:46 #138
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185792662
Dat is wel belachelijk zeg.

Gelukkig zijn de top 10 exchanges allemaal wel prima in orde.
pi_185792785
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 20:43 schreef Kyran het volgende:
Dat is wel belachelijk zeg.

Gelukkig zijn de top 10 exchanges allemaal wel prima in orde.
Hoe kan 95% vd bitcoin omzet (volume) fake zijn terwijl de 10 grootste er niet aan mee doen? :?
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 22 maart 2019 @ 20:51:37 #140
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185792877
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 20:47 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hoe kan 95% vd bitcoin omzet (volume) fake zijn terwijl de 10 grootste er niet aan mee doen? :?
Van de 83 exchanges die ze hebben bekeken bleken alleen de volgende echte volume te hebben:

Binance, Bitfinex, Kraken, Bitstamp, Coinbase, BitFlyer, Gemini, itBit, Bittrex en Polienex.

De andere 73 zorgen dus voor alle neppe volume
pi_185793670
Pff heb nu alles gereed, offertes voor:
33 zonnepanelen, 3 omvormers, nieuwe mk
Vloerisolatie 12cm R=4,5
Warmtepomp R32 8KW met tapwater voorraad 180L
Radiatoren vervangen voor convectoren. (P 17kW BGG bij 70C / 9 kW bij 50C
Dakisolatie Pir R=4,4
Alles in een Energiebespaarfonds zonder rentie en krijg ISDE subsidie op de WP en BTW op de zonnepanelen terug, ongeveer ¤4000,-
Nieuwe MTB in aantocht. *O*
Vakman pur sang
pi_185793784
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 21:29 schreef Lospedrosa het volgende:
Pff heb nu alles gereed, offertes voor:
33 zonnepanelen, 3 omvormers, nieuwe mk
Vloerisolatie 12cm R=4,5
Warmtepomp R32 8KW met tapwater voorraad 180L
Radiatoren vervangen voor convectoren. (P 17kW BGG bij 70C / 9 kW bij 50C
Dakisolatie Pir R=4,4
Alles in een Energiebespaarfonds zonder rentie en krijg ISDE subsidie op de WP en BTW op de zonnepanelen terug, ongeveer ¤4000,-
Nieuwe MTB in aantocht. *O*
3 omvormers? :D
Of wilde je perse een MPPT per string?
pi_185794004
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 21:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

3 omvormers? :D
Of wilde je perse een MPPT per string?
Ja dat. En betrouwbaarder door geen optimisers.
Vakman pur sang
pi_185794047
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 maart 2019 21:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ja dat. En betrouwbaarder door geen optimisers.
3 strings van 11 wat te kort voor 3-fase omvormer, dus wel logisch.
Verspreid je ze wel over 3 fasen?

En optimizers zijn wel handig hoor, kan je precies zien welke optimizer stuk is.
  zaterdag 23 maart 2019 @ 00:16:21 #145
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185796991
VET transacties gaan als een malle :)
  zaterdag 23 maart 2019 @ 07:48:39 #146
62913 Blik
The one and Only!
pi_185799590
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 00:16 schreef leolinedance het volgende:
VET transacties gaan als een malle :)
Gaat zeker lekker, volgens mij allemaal MyStory
  zaterdag 23 maart 2019 @ 08:35:07 #147
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185799808
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 00:16 schreef leolinedance het volgende:
VET transacties gaan als een malle :)
De prijs stijgt ook mooi de laatste dagen ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 23 maart 2019 @ 09:40:45 #148
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185800544
VTHO ook lekker zeg. Denk dat ik die maar eens om ga zetten naar meer VETjes.
  zaterdag 23 maart 2019 @ 10:10:03 #149
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185800802
VTHO boven 0,1 cent :D
  zaterdag 23 maart 2019 @ 10:46:24 #150
62913 Blik
The one and Only!
pi_185801273
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 09:40 schreef leolinedance het volgende:
VTHO ook lekker zeg. Denk dat ik die maar eens om ga zetten naar meer VETjes.
Je was niet de enige die dat dacht :D
  zaterdag 23 maart 2019 @ 11:03:49 #151
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185801510
Cardano gaat lekker zeg
  zaterdag 23 maart 2019 @ 11:09:00 #152
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185801587
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 11:03 schreef Sunri5e het volgende:
Cardano gaat lekker zeg
Alweer?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 23 maart 2019 @ 11:09:41 #153
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185801595
Nog steeds
  zaterdag 23 maart 2019 @ 11:53:36 #154
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185802090
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 10:46 schreef Blik het volgende:

[..]

Je was niet de enige die dat dacht :D
Ik heb het ook nog gedaan ook :D
  zaterdag 23 maart 2019 @ 14:07:17 #155
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185803596
Ik heb ze vorige week ingeruild op SHA en PLA

Vette blocks worden gepompt ook al is het weekend

Choochoo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 23 maart 2019 @ 14:13:42 #156
62913 Blik
The one and Only!
pi_185803653
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 14:07 schreef fathank het volgende:
Ik heb ze vorige week ingeruild op SHA en PLA

Vette blocks worden gepompt ook al is het weekend

Choochoo
Mainnet blijft aardig gas geven ja, ik denk een nieuw record in de maak vandaag
  zaterdag 23 maart 2019 @ 14:48:42 #157
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185803919
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 14:07 schreef fathank het volgende:
Ik heb ze vorige week ingeruild op SHA en PLA

Vette blocks worden gepompt ook al is het weekend

Choochoo
Ik spaar alles wat ik genereer op en pomp alle vetjes die ik niet in mijn wallet heb staan volgende week zondag in OCE ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 23 maart 2019 @ 15:05:24 #158
62913 Blik
The one and Only!
pi_185804105
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 14:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik spaar alles wat ik genereer op en pomp alle vetjes die ik niet in mijn wallet heb staan volgende week zondag in OCE ^O^
Heb je al OCE? Ik heb toendertijd een box weten te bemachtigen, erg blij mee. Ook nog wat extra verdient met de oceanex test.
pi_185804210
OCE gaat mij rijk maken _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zaterdag 23 maart 2019 @ 15:28:11 #160
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185804366
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 15:05 schreef Blik het volgende:

[..]

Heb je al OCE? Ik heb toendertijd een box weten te bemachtigen, erg blij mee. Ook nog wat extra verdient met de oceanex test.
Jep, bijna 800k. Maar wil er minimaal een miljoen en een beetje. 1 mil om te hodlen en de rest om te flippen
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 23 maart 2019 @ 16:13:55 #161
62913 Blik
The one and Only!
pi_185804987
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 15:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jep, bijna 800k. Maar wil er minimaal een miljoen en een beetje. 1 mil om te hodlen en de rest om te flippen
Lekker hoor, ik heb er iets minder ;)
pi_185805004
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 15:14 schreef JeSuisDroppie het volgende:
OCE gaat mij rijk maken _O_
Unnniiii-vvvvvveeeerrrrrrrrrr-saaaaaaaaaaaaahahhahahahahahahajajajajahahahahajajjajaa!!
pi_185805496
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 15:14 schreef JeSuisDroppie het volgende:
OCE gaat mij rijk maken _O_
Mja, ben benieuwd hoe snel daar "andere coins" op gaan komen, want zolang dat er niet is gaat OCE niets gok ik.
Lambo of Rekt
  zaterdag 23 maart 2019 @ 16:55:13 #164
62913 Blik
The one and Only!
pi_185805683
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 16:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Mja, ben benieuwd hoe snel daar "andere coins" op gaan komen, want zolang dat er niet is gaat OCE niets gok ik.
Ze hebben deze week aanvragen voor andere coins geopend. Dus ik neem aan dat als OCE live gaat er ook andere coins bij kunnen komen
pi_185805730
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 16:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Mja, ben benieuwd hoe snel daar "andere coins" op gaan komen, want zolang dat er niet is gaat OCE niets gok ik.
Staat dat op Coinmarketcap? :P
  zaterdag 23 maart 2019 @ 17:00:56 #166
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185805762
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 16:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Mja, ben benieuwd hoe snel daar "andere coins" op gaan komen, want zolang dat er niet is gaat OCE niets gok ik.
Vanaf volgende maand. Eerst alle vechain tokens, volgende week hun eigen token en vanaf volgende maand de gebruikelijke coins zoals XRP enzo
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185805771
ada moen
  zaterdag 23 maart 2019 @ 17:15:11 #168
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185805995
Ik heb niets met ADA, maar mooi dat TRX nu uit de top 10 coins is.

Heeft Cardano eigenlijk al iets wat werkt, of is het nog steeds een whitepaper?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185806090
Wat is er zo speciaal aan OCE?

Gerucht dat Chinezen mogen KYCen maar verder?
  zaterdag 23 maart 2019 @ 17:27:44 #170
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185806229
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 17:15 schreef Rossdale het volgende:
Ik heb niets met ADA, maar mooi dat TRX nu uit de top 10 coins is.

Heeft Cardano eigenlijk al iets wat werkt, of is het nog steeds een whitepaper?
Nog steeds een whitepaper.
  zaterdag 23 maart 2019 @ 17:58:59 #171
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185806820
VeChain transacties weer op een (dikke) ATH vandaag.
  zaterdag 23 maart 2019 @ 18:03:51 #172
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185806913
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 17:18 schreef Wereldgozer het volgende:
Wat is er zo speciaal aan OCE?

Gerucht dat Chinezen mogen KYCen maar verder?
Marketcap straks van nog geen 4 mil en zelfs bibox token heeft een MC van 33 mil.

Daarnaast is OceanEx slim qua regulatie en zouden ze een eerlijke exchange zonder wash trading etc moeten worden. Zonder de banden met vechain zou het al een nobrainer moeten zijn voor een snelle pump.

Of het ook op de lange termijn wat wordt, tsja wie weet. De potentie is er, binance zal niet altijd de grootste zijn
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 23 maart 2019 @ 18:46:18 #173
62913 Blik
The one and Only!
pi_185807599
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 17:58 schreef leolinedance het volgende:
VeChain transacties weer op een (dikke) ATH vandaag.
Nog niet, maar gaat wel gebeuren. Zit er niey ver meer vanaf
pi_185808243
▬▬▬.◙.▬▬▬
═▂▄▄▓▄▄▂
◢◤ █▀▀████▄▄▄▄◢◤
█▄ █ █▄ ███▀▀▀▀▀▀▀╬
◥█████◤
══╩══╩═
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ just dropped down to say
╬═╬
╬═╬ Satoshi changed everything
╬═╬☻/
╬═╬/▌
╬═╬/ \
  zaterdag 23 maart 2019 @ 19:38:28 #175
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185808469
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 18:46 schreef Blik het volgende:

[..]

Nog niet, maar gaat wel gebeuren. Zit er niey ver meer vanaf
Done
Hmz...
pi_185812543
Ongelofelijk wat ada al dagen doet zeg!
  zaterdag 23 maart 2019 @ 22:39:13 #177
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185812796
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 22:28 schreef woxxel het volgende:
Ongelofelijk wat ada al dagen doet zeg!
Gaat lekker ja
pi_185813186
Tja. Zit er iets aan te komen?
T zal toch een keer inzakken
pi_185820488
Je zegt in je openingspost dat die je niet zal herinneren. Onbewust wel hoor. En denk stiekem toch wel iets. Als ik kijk naar mijn 2 jarige en zich nog steeds herinnert dat we 3 maanden terug in de stad waren bij een parkje waar die leuk speelde en dat we daar laatst langs reden en hij helemaal wild werd in de auto omdat die zich die plek herinnerde.

Wat je vrouw moet doen is een hoop speelgoed bewaren of andere dingen waar hij nu veel mee speelt/aanzit. Dan kan die dat later erbij pakken en er misschien zich nog wat van herinneren. Niet zozeer de bewuste herinnering maar wel het warme gevoel wat het object geeft. Zo hebben mn ouders in de garage een kleed bewaart wat altijd in de auto lag in de jaren 80. Als ik dat erbij pak en er eens aan ruik krijg ik t helemaal warm van binnen. Op vakantie, picknick, pech langs de weg, zwembad, strand park altijd kwam dat kleed erbij. Die staat naast ons het meeste op onze foto's
pi_185820583
BNB, ruim 200% in 2 maanden. onhoudbaar?
  zondag 24 maart 2019 @ 12:33:03 #181
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185821021
Lekker swingtraden met BNB :D
pi_185823047
Watcis swingtraden
pi_185823432
Ja t
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 maart 2019 22:28 schreef woxxel het volgende:
Ongelofelijk wat ada al dagen doet zeg!
Ja tante Ada kan er wat van, zeker als ze een borrel op heeft.
Vakman pur sang
pi_185824138
quote:
10s.gif Op zondag 24 maart 2019 15:34 schreef Lospedrosa het volgende:
Ja t
[..]

Ja tante Ada kan er wat van, zeker als ze een borrel op heeft.
Doet ze ook aan swing(trad)en?
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 maart 2019 @ 17:11:35 #185
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185824938
ICX _O_

Man man man altseason in volle gang (zal niet heel lang duren verwacht ik, maar wel even lekker dit). Hier en daar 10% scoren met korte trades. Durf nergens te lang in te zitten om eerlijk te zijn.
pi_185825196
Nou ik zie eigenlijk nog nergens een alt season of bullrun.
  zondag 24 maart 2019 @ 18:35:50 #187
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185826570
Ik kijk al een hele tijd niet meer, en bijna niet meer mee bezig. Wanneer het nieuws weer vol staat, weet ik voldoende :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 maart 2019 @ 19:04:14 #188
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185827123
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 17:25 schreef metallicelmo het volgende:
Nou ik zie eigenlijk nog nergens een alt season of bullrun.
Dan mis je veel hoor.

Kijk alleen al naar wat ADA en RVN gedaan hebben de laatste paar dagen. ICX net 10% in een uurtje. VET van 108 naar 150 in een paar dagen. WAN ruim 20% sinds begin maart etc. etc. er is echt wel een altseason aan de gang als je je er een beetje in verdiept.
pi_185827134
quote:
10s.gif Op zondag 24 maart 2019 18:35 schreef ssjgoku het volgende:
Ik kijk al een hele tijd niet meer, en bijna niet meer mee bezig. Wanneer het nieuws weer vol staat, weet ik voldoende :P
Haha eerst mister positivo uithangen en dan uitstappen. :')
Vakman pur sang
  zondag 24 maart 2019 @ 19:14:26 #190
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185827308
quote:
1s.gif Op zondag 24 maart 2019 19:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Haha eerst mister positivo uithangen en dan uitstappen. :')
Wie heeft het over uitstappen? :')
Hoef me nergens druk om te maken, zit er nog enkel met deel van winst in.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185829146
quote:
10s.gif Op zondag 24 maart 2019 18:35 schreef ssjgoku het volgende:
Ik kijk al een hele tijd niet meer, en bijna niet meer mee bezig. Wanneer het nieuws weer vol staat, weet ik voldoende :P
When flippening Seal <> BTC
Lambo of Rekt
  zondag 24 maart 2019 @ 20:50:58 #192
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185829318
quote:
10s.gif Op zondag 24 maart 2019 20:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

When flippening Seal <> BTC
_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 maart 2019 @ 08:36:44 #193
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185837183
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 12:07 schreef funnywell het volgende:
Je zegt in je openingspost dat die je niet zal herinneren. Onbewust wel hoor. En denk stiekem toch wel iets. Als ik kijk naar mijn 2 jarige en zich nog steeds herinnert dat we 3 maanden terug in de stad waren bij een parkje waar die leuk speelde en dat we daar laatst langs reden en hij helemaal wild werd in de auto omdat die zich die plek herinnerde.

Wat je vrouw moet doen is een hoop speelgoed bewaren of andere dingen waar hij nu veel mee speelt/aanzit. Dan kan die dat later erbij pakken en er misschien zich nog wat van herinneren. Niet zozeer de bewuste herinnering maar wel het warme gevoel wat het object geeft. Zo hebben mn ouders in de garage een kleed bewaart wat altijd in de auto lag in de jaren 80. Als ik dat erbij pak en er eens aan ruik krijg ik t helemaal warm van binnen. Op vakantie, picknick, pech langs de weg, zwembad, strand park altijd kwam dat kleed erbij. Die staat naast ons het meeste op onze foto's
Wat :')
  maandag 25 maart 2019 @ 08:48:20 #194
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185837278
Reactie op Zith, alleen in verkeerde topic
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 25 maart 2019 @ 08:49:06 #195
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185837285
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 08:48 schreef Rossdale het volgende:
Reactie op Zith, alleen in verkeerde topic
Aha
pi_185837930
He gaat het met SNTR,? Ik zie een reeks nieuwe all times low, en een Whooeping 0.2% + vandaag

SNTR is scam, beware. It took me 5 minutes to realize that. Look at the team members listed on their site, all of them are fake and does not even work for the company, they just find random people on linkedin and include them. Also the telegram is 99% bots. I have warned people in Telegram that the project is fraud and i was banned immediately. Do your due dillegence and don't invest blindly

https://www.isthiscoinascam.com/check/silent-notary


#Scam #SNTR

[ Bericht 42% gewijzigd door #ANONIEM op 25-03-2019 09:49:47 ]
  maandag 25 maart 2019 @ 11:12:36 #197
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185839378
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 09:45 schreef ZetaOS het volgende:
He gaat het met SNTR,? Ik zie een reeks nieuwe all times low, en een Whooeping 0.2% + vandaag

SNTR is scam, beware. It took me 5 minutes to realize that. Look at the team members listed on their site, all of them are fake and does not even work for the company, they just find random people on linkedin and include them. Also the telegram is 99% bots. I have warned people in Telegram that the project is fraud and i was banned immediately. Do your due dillegence and don't invest blindly

https://www.isthiscoinascam.com/check/silent-notary

#Scam #SNTR
Zat ook naar het project te kijken maar er is 0,0 github activiteit. Dus ben ik niet ingestapt.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185839419
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 12:07 schreef funnywell het volgende:
Je zegt in je openingspost dat die je niet zal herinneren. Onbewust wel hoor. En denk stiekem toch wel iets. Als ik kijk naar mijn 2 jarige en zich nog steeds herinnert dat we 3 maanden terug in de stad waren bij een parkje waar die leuk speelde en dat we daar laatst langs reden en hij helemaal wild werd in de auto omdat die zich die plek herinnerde.

Wat je vrouw moet doen is een hoop speelgoed bewaren of andere dingen waar hij nu veel mee speelt/aanzit. Dan kan die dat later erbij pakken en er misschien zich nog wat van herinneren. Niet zozeer de bewuste herinnering maar wel het warme gevoel wat het object geeft. Zo hebben mn ouders in de garage een kleed bewaart wat altijd in de auto lag in de jaren 80. Als ik dat erbij pak en er eens aan ruik krijg ik t helemaal warm van binnen. Op vakantie, picknick, pech langs de weg, zwembad, strand park altijd kwam dat kleed erbij. Die staat naast ons het meeste op onze foto's
Leuk verhaal zo! :).
pi_185839427
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2019 12:11 schreef Roellie80 het volgende:
BNB, ruim 200% in 2 maanden. onhoudbaar?
BNB heeft kennelijk wel een nuttige toepassing.
  maandag 25 maart 2019 @ 11:17:55 #200
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185839458
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 11:15 schreef FordSierra het volgende:

[..]

BNB heeft kennelijk wel een nuttige toepassing.
BNB is altijd wel een prima investering geweest, echter gaat het nu wel een beetje erg hard, komt nog wel een correctie overheen gok ik.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185840478
quote:
7s.gif Op maandag 25 maart 2019 11:12 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Zat ook naar het project te kijken maar er is 0,0 github activiteit. Dus ben ik niet ingestapt.
Verstandig. Ik vraag me af of de promotors hier rond die tijd zijn gaan verkopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-03-2019 15:54:52 ]
pi_185841271
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 00:39 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk ook dat Delta de beste is, maar het is soms verwarrend aangezien de prijzen die je daar gemiddeld ziet staan niet meer overeen komen met Coinmarketcap aangezien coinmarketcap lang niet alle exchanges heeft. Je weet dus nooit 100% wat nou de juiste bedragen zijn
Wat vind jij dan de "juiste" prijs? CMC komt nog het meeste overeen. Ik gebruik om vlug koersen te monitoren op mijn telefoon CoinMarketApp, die is niet van CMC maar gebruikt wel hun API dus hun data. Deze heeft sinds kort ook een portfolio maar aangezien ik vrijwel alleen kortlopende trades doe hou ik me er niet zo mee bezig maar wellicht de moeite waard.
pi_185841977
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 11:15 schreef FordSierra het volgende:

[..]

Leuk verhaal zo! :).
geen id hoe t hier komt, had in t topic van diegene die terminaal is en om schrijfhulp vraagt. had wel dit topic openstaan, dus denk hier in quick reply geschreven. mijn excuses.
pi_185841986
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 08:36 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat :')
geen id hoe t hier komt, had in t topic van diegene die terminaal is en om schrijfhulp vraagt. had wel dit topic openstaan, dus denk hier in quick reply geschreven. mijn excuses.
pi_185843747
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 14:05 schreef funnywell het volgende:

[..]

geen id hoe t hier komt, had in t topic van diegene die terminaal is en om schrijfhulp vraagt. had wel dit topic openstaan, dus denk hier in quick reply geschreven. mijn excuses.
Geen excuses nodig hoor :)
pi_185843876
quote:
7s.gif Op maandag 25 maart 2019 11:12 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Zat ook naar het project te kijken maar er is 0,0 github activiteit. Dus ben ik niet ingestapt.
Wordt nog gewoon volop aan gewerkt.

https://github.com/SilentNotaryEcosystem/Cil-core

Van ieder project is wel zo'n "scam" melding op een obscure website.
Niet alles geloven wat je leest ;)

SilentNotary twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 18:45:41 Given our current design ambitions for the CiL wallet, we named it Ubikiri. The endgoal is to scale it from a wallet to an app that has everything needed to check contractror's reputation and make a deal. https://t.co/6OHcU0if6C reageer retweet
SilentNotary twitterde op woensdag 20-03-2019 om 01:30:11 SN team (Nikolai Smirnov, @BreusMax and Dmitrii Grafskii) just had a meeting regarding the project development including mobile apps deadlines. The updates are: Android release scheduled next week. iOS - in 2.5 weeks! https://t.co/REgdtXJGdx reageer retweet
BreusMax twitterde op vrijdag 15-03-2019 om 18:56:39 We were invited to the International Economic Forum's "CIS: Digital Economy" panel. It was with great honor that I presented the use of our technology in real estate, focusing on construction account automation. The possibilities for SN&CiL has just begun... https://t.co/CspbOu0n6L reageer retweet
Als het een scam was, hadden ze gewoon na de ICO weg kunnen rennen met het geld en niet alle moeite nog in code, nieuwe whitepaper, bezoeken van evenementen, updaten social media en mobiele apps gestopt ;)

Geloof niet alles wat door ongenuanceerde eikels op Reddit of andere plaatsen wordt geschreven :)

[ Bericht 25% gewijzigd door TheFreshPrince op 25-03-2019 16:31:34 ]
pi_185844226
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 09:45 schreef ZetaOS het volgende:

* insert random coin * is scam, beware. It took me 5 minutes to realize that. Look at the team members listed on their site, all of them are fake and does not even work for the company, they just find random people on linkedin and include them. Also the telegram is 99% bots. I have warned people in Telegram that the project is fraud and i was banned immediately. Do your due dillegence and don't invest blindly

Lekker specifiek, goede bewijsvoering.

[ Bericht 5% gewijzigd door TheFreshPrince op 25-03-2019 16:47:07 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 maart 2019 @ 18:04:06 #208
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185845776
Markt is wel "on edge" zeg. BTC gaat twee tientjes omlaag en alts droppen meteen 5%.

Waar zijn de tijden waar een paar honderd $ drop nodig was om alts te laten reageren.
pi_185846259
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:04 schreef Kyran het volgende:
Markt is wel "on edge" zeg. BTC gaat twee tientjes omlaag en alts droppen meteen 5%.

Waar zijn de tijden waar een paar honderd $ drop nodig was om alts te laten reageren.
Sja, iedere 10% die je pakt moet je veilig stellen in deze markt. Drama.
  maandag 25 maart 2019 @ 18:41:36 #210
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185846356
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:04 schreef Kyran het volgende:
Markt is wel "on edge" zeg. BTC gaat twee tientjes omlaag en alts droppen meteen 5%.

Waar zijn de tijden waar een paar honderd $ drop nodig was om alts te laten reageren.
Je moet gewoon de bodem kopen en de top verkopen

Doet iedereen :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185846636
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:34 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Sja, iedere 10% die je pakt moet je veilig stellen in deze markt. Drama.
Nou, ik vind het nogal wat. In elke andere markt moet je elk procentje veilig stellen, dan vind ik dit geen drama meer hoor als je het met de rest van de wereld vergelijkt.
  maandag 25 maart 2019 @ 18:58:29 #212
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185846653
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:04 schreef Kyran het volgende:
Markt is wel "on edge" zeg. BTC gaat twee tientjes omlaag en alts droppen meteen 5%.

Waar zijn de tijden waar een paar honderd $ drop nodig was om alts te laten reageren.
Denken dat er een relatie is tussen die 2 tientjes en 5% :')
pi_185846698
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:58 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Denken dat er een relatie is tussen die 2 tientjes en 5% :')
Tuurlijk is dat er. :')
pi_185846722
Je snapt wel dat als alts in BTC omlaag gaan en BTC in USD omlaag, dat je op CMC bijv. de alts 2x zo hard in USD ziet droppen, toch?
  maandag 25 maart 2019 @ 19:14:23 #215
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185846908
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:02 schreef illusions het volgende:
Je snapt wel dat als alts in BTC omlaag gaan en BTC in USD omlaag, dat je op CMC bijv. de alts 2x zo hard in USD ziet droppen, toch?
Lekker relevant ook :')
Gewoon kijken hoeveel euro een coin waard is. Maar in Spanje zal het wel anders werken.
pi_185847235
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Lekker relevant ook :')
Gewoon kijken hoeveel euro een coin waard is. Maar in Spanje zal het wel anders werken.
Volgens mij snappen jullie het allemaal niet meer. :')
Vakman pur sang
pi_185847384
inverse moon
pi_185847505
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Lekker relevant ook :')
Gewoon kijken hoeveel euro een coin waard is. Maar in Spanje zal het wel anders werken.
:') :') :')

Toch die grijze massa van je maar eens gebruiken? :X
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 maart 2019 @ 19:53:09 #219
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185847617
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 18:58 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Denken dat er een relatie is tussen die 2 tientjes en 5% :')
Wat kraam jij nou voor een onzin uit. Kijk gewoon even naar de koersen voordat je iets nutteloos typt.

Als BTC dalen de altprijzen automatisch mee in $, want BTC wordt minder waard. Daarnaast krijg je bij de alts ook nog altijd een extra daling, omdat ze in sats ook kelderen.

Volgens jou is het dus toevallig dat precies op de minuut naukeurig bijna 75% van de coins een daling in sat inzet? Ik weet niet hoe het in Spanje werkt, maar bij jou daar boven werkt er iets in ieder geval niet echt.
pi_185847662
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat kraam jij nou voor een onzin uit. Kijk gewoon even naar de koersen voordat je iets nutteloos typt.

Als BTC dalen de altprijzen automatisch mee in $, want BTC wordt minder waard. Daarnaast krijg je bij de alts ook nog altijd een extra daling, omdat ze in sats ook kelderen.

Volgens jou is het dus toevallig dat precies op de minuut naukeurig bijna 75% van de coins een daling in sat inzet? Ik weet niet hoe het in Spanje werkt, maar bij jou daar boven werkt er iets in ieder geval niet echt.
Dat is wat ik net al probeerde uit te leggen, maar het wil er niet echt in. :X
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:02 schreef illusions het volgende:
Je snapt wel dat als alts in BTC omlaag gaan en BTC in USD omlaag, dat je op CMC bijv. de alts 2x zo hard in USD ziet droppen, toch?
pi_185848068
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 19:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is wat ik net al probeerde uit te leggen, maar het wil er niet echt in. :X
[..]

Nee het daalde 2 keer zo hard in usddollah maar dat geldt niet want je moet gewoon in euro's kijken. _O-
Vakman pur sang
pi_185848132
Trouwens als je denkt dat er een "juiste" prijs is voor een alt heb je het ook niet helemaal begrepen. Een richtprijs allah.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 maart 2019 @ 20:28:38 #223
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185848339
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:20 schreef Lospedrosa het volgende:
Trouwens als je denkt dat er een "juiste" prijs is voor een alt heb je het ook niet helemaal begrepen. Een richtprijs allah.
Wie heeft het over een juiste prijs? Daar ging het mij toch niet om.
  maandag 25 maart 2019 @ 20:30:33 #224
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185848398
Ik ben ervan overtuigd dat er binnen een paar jaar een andere coin op de 1e plaats staat qua marktkapitalisatie en dat de invloed van de bitcoin koers op altcoins flink wordt overschat.
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 maart 2019 @ 20:33:03 #225
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185848460
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:30 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben ervan overtuigd dat er binnen een paar jaar een andere coin op de 1e plaats staat qua marktkapitalisatie en dat de invloed van de bitcoin koers op altcoins flink wordt overschat.
Ja, overschat inderdaad. Daarom dalen de alts in satoshi op het moment dat BTC daalt.

BTC stelt niks voor, heeft geen invloed op markt. Je hebt gelijk.

Enige coins met een redelijke marketcap die tegen BTC in zijn gegaan zijn XRP ETH en LTC lijkt het. Rest volgt BTC in grote lijnen.
pi_185848675
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:28 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wie heeft het over een juiste prijs? Daar ging het mij toch niet om.
Heb het helemaal niet over jou. >:)
Vakman pur sang
pi_185848989
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:30 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben ervan overtuigd dat er binnen een paar jaar een andere coin op de 1e plaats staat qua marktkapitalisatie en dat de invloed van de bitcoin koers op altcoins flink wordt overschat.
Ja joh begin maar weer ergens anders over. Gaat het wel goed met je? :D
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 maart 2019 @ 21:26:37 #228
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185849523
quote:
1s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Heb het helemaal niet over jou. >:)
Sowwieh, moest even teruglezen. Snapte het al niet haha
pi_185849574
Iemand die snapt waarom Kucoin shares alsmaar naar boven toe regeert?
Elke ochtend als ik kijk is ie weer met minstens 10% gestegen
pi_185850397
Aah heerlijk, bitcoin daalt weer wat en mensen beginnen weer te ruziën hier. Vond het al veel te gemoedelijk worden >:)
  maandag 25 maart 2019 @ 22:27:01 #231
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185850933
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:30 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben ervan overtuigd dat er binnen een paar jaar een andere coin op de 1e plaats staat qua marktkapitalisatie en dat de invloed van de bitcoin koers op altcoins flink wordt overschat.
Dat ben ik met je eens.
  maandag 25 maart 2019 @ 22:44:28 #232
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185851263
Enige coin die dat zou kunnen doen is VET
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 25 maart 2019 @ 22:44:57 #233
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185851274
En zelfs daar heb ik m'n twijfels bij
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 25 maart 2019 @ 22:46:16 #234
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185851296
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:05 schreef poebz het volgende:
Aah heerlijk, bitcoin daalt weer wat en mensen beginnen weer te ruziën hier. Vond het al veel te gemoedelijk worden >:)
Tijd voor klaasweetalles om de bullmarkt te openen door crypto te proberen te ontkrachten :7
pi_185851870
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:46 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Tijd voor klaasweetalles om de bullmarkt te openen door crypto te proberen te ontkrachten :7
Klaasweetalles _O_
pi_185853682
quote:
14s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:44 schreef fathank het volgende:
Enige coin die dat zou kunnen doen is VET
Deze man.
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 06:26:42 #237
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185853702
quote:
14s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:44 schreef fathank het volgende:
Enige coin die dat zou kunnen doen is VET
Waves???
U-u-universa t-t-toch???
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 26 maart 2019 @ 07:27:26 #238
62913 Blik
The one and Only!
pi_185853911
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 06:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waves???
U-u-universa t-t-toch???
Is een beetje stil rond Universa de laatste tijd...
  dinsdag 26 maart 2019 @ 08:31:24 #239
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185854338
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, overschat inderdaad. Daarom dalen de alts in satoshi op het moment dat BTC daalt.

BTC stelt niks voor, heeft geen invloed op markt. Je hebt gelijk.

Enige coins met een redelijke marketcap die tegen BTC in zijn gegaan zijn XRP ETH en LTC lijkt het. Rest volgt BTC in grote lijnen.
Vooral de exchange coins. BNB, Kucoin shares, Bibix token etc. Doen het allemaal erg sterk de laatste maanden.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 08:35:38 #240
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185854373
quote:
14s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:44 schreef fathank het volgende:
Enige coin die dat zou kunnen doen is VET
Nee lijkt me stug. Ik denk alleen wel dat het trade volume VETBTC flink ondergeschikt gaat zijn aan directe VET & VTHO verkoop tegenover fiat.

Dankzij MPP is het helemaal niet nodig om uberhaupt te weten dat je eigenlijk iets met crypto doet, je betaalt gewoon in euro's of dollars om blockchain x te gebruiken, terwijl de omzetten naar crypto achter de schermen gebeurt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 08:37:15 #241
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185854392
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 06:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waves???
U-u-universa t-t-toch???
Russische coins zijn de toekomst, want die russen kunnen alles. Ze beinvloeden zelfs de Amerikaanse verkiezingen!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 08:40:26 #242
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_185854413
Het lijkt wel alsof crypto in 2019 stabieler is dan andere assets. Je blijft je verbazen, dat wel! Op zich is enige stabiliteit natuurlijk essentieel om serieus genomen te worden als valuta.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator dinsdag 26 maart 2019 @ 08:50:44 #243
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185854494
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 08:40 schreef LXIV het volgende:
Het lijkt wel alsof crypto in 2019 stabieler is dan andere assets. Je blijft je verbazen, dat wel! Op zich is enige stabiliteit natuurlijk essentieel om serieus genomen te worden als valuta.
Crypto was tussen 2013 en 2017 ook enorm stabiel.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 maart 2019 @ 09:23:03 #244
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185854828
quote:
7s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 08:50 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Crypto was tussen 2013 en 2017 ook enorm stabiel.
Het is inderdaad maar hoever je in- of uitzoomt. Crypto heeft gewoon een relatief korte marketcyclus waardoor het op korte termijn behoorlijk volatiel is.
pi_185854985
Heftig hey. Fomo op 2500 evx en toch nog kwijt op 2700. Ik ben er klaar mee
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 maart 2019 @ 09:38:18 #246
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185855015
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 21:29 schreef Cherryberry het volgende:
Iemand die snapt waarom Kucoin shares alsmaar naar boven toe regeert?
Elke ochtend als ik kijk is ie weer met minstens 10% gestegen
Beetje zelfde verhaal als BNB. Wat BNB is voor Binance is Kucoin Shares voor Kucoin. Mensen zien BNB moon gaan, dus denken dit is de nieuwe BNB!

Andere verklaring heb ik niet :P
  dinsdag 26 maart 2019 @ 10:17:26 #247
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185855536
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 09:36 schreef woxxel het volgende:
Heftig hey. Fomo op 2500 evx en toch nog kwijt op 2700. Ik ben er klaar mee
Inkopen in een pump & dump coin die net x3 is gegaan _O_ Je hebt geluk gehad
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 10:31:02 #248
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185855728
https://coinmarketcap.com/currencies/maximine-coin/

Mooie coin dit, en we zitten volgens velen nog steeds in een bearmarket? :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 11:14:34 #249
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185856366
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 16:01 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Wordt nog gewoon volop aan gewerkt.

https://github.com/SilentNotaryEcosystem/Cil-core

Van ieder project is wel zo'n "scam" melding op een obscure website.
Niet alles geloven wat je leest ;)

SilentNotary twitterde op vrijdag 22-03-2019 om 18:45:41 Given our current design ambitions for the CiL wallet, we named it Ubikiri. The endgoal is to scale it from a wallet to an app that has everything needed to check contractror's reputation and make a deal. https://t.co/6OHcU0if6C reageer retweet
SilentNotary twitterde op woensdag 20-03-2019 om 01:30:11 SN team (Nikolai Smirnov, @:BreusMax and Dmitrii Grafskii) just had a meeting regarding the project development including mobile apps deadlines. The updates are: Android release scheduled next week. iOS - in 2.5 weeks! https://t.co/REgdtXJGdx reageer retweet
BreusMax twitterde op vrijdag 15-03-2019 om 18:56:39 We were invited to the International Economic Forum's "CIS: Digital Economy" panel. It was with great honor that I presented the use of our technology in real estate, focusing on construction account automation. The possibilities for SN&CiL has just begun... https://t.co/CspbOu0n6L reageer retweet
Als het een scam was, hadden ze gewoon na de ICO weg kunnen rennen met het geld en niet alle moeite nog in code, nieuwe whitepaper, bezoeken van evenementen, updaten social media en mobiele apps gestopt ;)

Geloof niet alles wat door ongenuanceerde eikels op Reddit of andere plaatsen wordt geschreven :)
Ah, dat is suf, volgens CMC was het https://github.com/SilentNotary , hier is al een jaar geen activiteit op. Dan ga ik toch de whitepapers maar eens bekijken.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 11:28:26 #250
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185856552
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja joh begin maar weer ergens anders over. Gaat het wel goed met je? :D
Het gaat prima. En dat is exact waar het over ging :)
  dinsdag 26 maart 2019 @ 11:29:33 #251
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185856562
quote:
14s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:44 schreef fathank het volgende:
Enige coin die dat zou kunnen doen is VET
quote:
10s.gif Op maandag 25 maart 2019 22:44 schreef fathank het volgende:
En zelfs daar heb ik m'n twijfels bij
Dat dus. Al twijfel ik er ook wel aan hoor, maar top 3 sowieso _O_
  dinsdag 26 maart 2019 @ 11:30:38 #252
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185856572
quote:
9s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 06:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waves???
U-u-universa t-t-toch???
SNTR en SEAL _O_

Vlak FUN en BEE ook niet uit.
pi_185857815
quote:
0s.gif Op maandag 25 maart 2019 20:30 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben ervan overtuigd dat er binnen een paar jaar een andere coin op de 1e plaats staat qua marktkapitalisatie en dat de invloed van de bitcoin koers op altcoins flink wordt overschat.
:') :') :')
  dinsdag 26 maart 2019 @ 13:31:46 #254
62913 Blik
The one and Only!
pi_185858457
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 11:30 schreef leolinedance het volgende:

[..]

SNTR en SEAL _O_

Vlak FUN en BEE ook niet uit.
Ik heb FUN en BEE *O*

:X
  dinsdag 26 maart 2019 @ 13:46:30 #255
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185858726
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 12:51 schreef Piva het volgende:

[..]

:') :') :')
wat?
pi_185858849
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 11:30 schreef leolinedance het volgende:

[..]

SNTR en SEAL _O_

Vlak FUN en BEE ook niet uit.
Nee, geen SNTR want dat is een scam volgen ZetaOS.
pi_185858851
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 13:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

wat?
Dat je uit je nek kletst. Zoals wel vaker. :D
pi_185860024
Hoeveel euro omgerekend hebben jullie nog in crypto staan?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 15:37:25 #259
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185860266
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:20 schreef ZetaOS het volgende:
Hoeveel euro omgerekend hebben jullie nog in crypto staan?
Wil ik best vertellen, gemiddeld 2k atm. Let wel, dat dit met pure winst is, en niets meer met "eigen" geld.
Het is relatief gezien niet veel, maar dat komt ook, omdat ik er even weinig tot geen tijd in spendeer. Zo kan ik zonder zorgen toch verder met het leven :P

En jij dan?

Oh en als we dan toch zo open zijn, heb het verdeeld onder:

UTK / ETH / BTC / SEAL / VET / QSP, even geen zin om percentages te doen :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185860329
Ongeveer nog net iets meer dan een Tesla P100D in basisuitvoering ;(

Maar gelukkig nog Universa en SNTR dus komt wel goed w/
  dinsdag 26 maart 2019 @ 15:43:38 #261
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185860359
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:41 schreef MaGNeT het volgende:
Ongeveer nog net iets meer dan een Tesla P100D in basisuitvoering ;(

Maar gelukkig nog Universa en SNTR dus komt wel goed w/
:D
Ik ben/was aan het twijfelen voor die Tesla 3 uitvoering, maar toch besloten die twingo gewoon helemaal op te rijden.
Ding rijd gewoon 1/22 gemiddeld.. amper belasting, en krijg van baas meer dan 3x dan de benodigde vergoeding. ;)

Hierna komt sowiso een Electrische auto.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185860389
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

:D
Ik ben/was aan het twijfelen voor die Tesla 3 uitvoering, maar toch besloten die twingo gewoon helemaal op te rijden.
Ding rijd gewoon 1/22 gemiddeld.. amper belasting, en krijg van baas meer dan 3x dan de benodigde vergoeding. ;)

Hierna komt sowiso een Electrische auto.
Dikke Volvo halen jongu
  dinsdag 26 maart 2019 @ 15:45:38 #263
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185860398
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Dikke Volvo halen jongu
Zou zomaar kunnen, vind Volvo wel nomnom :D
Buiten dat, heb vaker van het werk erin gereden, en de bouwkwaliteit is echt, amazing.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185860427
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:45 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Zou zomaar kunnen, vind Volvo wel nomnom :D
Buiten dat, heb vaker van het werk erin gereden, en de bouwkwaliteit is echt, amazing.
Volvo powerrrrrr.
Ben ook nog blij met m'n Vlovlo.



pi_185860448
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:41 schreef MaGNeT het volgende:

Maar gelukkig nog Universa en SNTR dus komt wel goed w/
Lol dat was best grappig :P
pi_185860469
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

:D
Ik ben/was aan het twijfelen voor die Tesla 3 uitvoering, maar toch besloten die twingo gewoon helemaal op te rijden.
Ding rijd gewoon 1/22 gemiddeld.. amper belasting, en krijg van baas meer dan 3x dan de benodigde vergoeding. ;)

Hierna komt sowiso een Electrische auto.
Twingo, fijne en goedkope (onderhoud en verbruik) auto`s zijn dat, welke versie jaar heb je?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 15:50:22 #267
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185860477
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:47 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volvo powerrrrrr.
Ben ook nog blij met m'n Vlovlo.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Dat bedoel ik idd.
Zijn geloof ik een van de veiligste auto's die er zijn.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185860502
Het SNTR team is nog steeds goed bezig, Github is druk, Max Breuls vliegt nog van evenement naar evenement, mobile app komt bijna uit.

Komt wel goed.

Heb 74 miljoen SNTR gekocht voor minder dan ¤1000 dus daar ga ik echt niet over inzitten.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 15:52:00 #269
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185860510
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:49 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Twingo, fijne en goedkope (onderhoud en verbruik) auto`s zijn dat, welke versie jaar heb je?
Ik had een van de eerste van model 2012 :D
Destijds gereserveerd, nadat ik besloten had geen lease auto te nemen. En de auto is idd zeer goedkoop, ik tank voor 60 euro, en rijd er 900KM mee. Belasting nog geen 2 tientjes p/m :D

Zoiets heb ik:
https://media.autoweek.nl/m/exyy5vtbti0b.jpg

Ook nog een 4-cylinder (Laatste geloof ik) , meeste zijn 3. Maar heb meer vertrouwen in 4 :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185860866
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 15:52 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik had een van de eerste van model 2012 :D
Destijds gereserveerd, nadat ik besloten had geen lease auto te nemen. En de auto is idd zeer goedkoop, ik tank voor 60 euro, en rijd er 900KM mee. Belasting nog geen 2 tientjes p/m :D

Zoiets heb ik:
https://media.autoweek.nl/m/exyy5vtbti0b.jpg

Ook nog een 4-cylinder (Laatste geloof ik) , meeste zijn 3. Maar heb meer vertrouwen in 4 :)

4 cilinder zal het uiteindelijk lang volhouden denk ik.
Ik heb naast de daily driver de laatste 10 jaar diverse Twingo`s als tweede auto gehad, van versie 1 uit 1994 tot het laatste model. Vorige week mijn laatste Twingo de deur uitgedaan met 185.000 op de klok (de zelfde als jij hebt).
Fijne is van een goedkopere tweede auto dat je niet zo druk hoeft te maken om krasjes deukjes en zo. Gebruikte de twingo dan ook als "surf bus".

alle versies bleken zeer goedkoop in onderhoud en lekker zuinig.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 16:24:53 #271
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185861075
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 13:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat je uit je nek kletst. Zoals wel vaker. :D
Zonnesteekje opgelopen in Spanje? _O-
pi_185861104
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:24 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Zonnesteekje opgelopen in Spanje? _O-
:O
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 maart 2019 @ 16:40:05 #273
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185861398
Ene na andere shitcoin gaat 200% .... hoezo bear market lol
  dinsdag 26 maart 2019 @ 16:43:07 #274
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185861475
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:24 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Zonnesteekje opgelopen in Spanje? _O-
Heb eens teruggelezen wat er nu aan de hand was.
Kom tot de volgende conclusie, men geeft aan dat alts atm erg veel meegaan met de BTC koers.
Jij betwist met een vreemde reden, "kijken hoeveel euro een coin waard is". In spanje werkt dat anders? Dude, wtf.
Euro, Dollar, BTC, boeiend. Dat gaat allemaal mee met de flow, ik hoop dat je dat iig begrijpt.

En dan kom jij uit het niets, met de comment, dat je overtuigd bent er soon® een andere coin op first place staat.
Alsof dat uberhaupt relevant is, aan je vorige fail. (Die je niet durft toe te geven, snel afleiding met vreemde comment?)

Leer toegeven, dat je sommige dingen niet snapt zou ik zeggen, ipv zo door te gaan. Komt enkel maar dommer en dommer over, no offence.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 16:44:55 #275
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185861526
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:40 schreef Kyran het volgende:
Ene na andere shitcoin gaat 200% .... hoezo bear market lol
Ben je aan het swingtraden? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185861800
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Heb eens teruggelezen wat er nu aan de hand was.
Kom tot de volgende conclusie, men geeft aan dat alts atm erg veel meegaan met de BTC koers.
Jij betwist met een vreemde reden, "kijken hoeveel euro een coin waard is". In spanje werkt dat anders? Dude, wtf.
Euro, Dollar, BTC, boeiend. Dat gaat allemaal mee met de flow, ik hoop dat je dat iig begrijpt.

En dan kom jij uit het niets, met de comment, dat je overtuigd bent er soon® een andere coin op first place staat.
Alsof dat uberhaupt relevant is, aan je vorige fail. (Die je niet durft toe te geven, snel afleiding met vreemde comment?)

Leer toegeven, dat je sommige dingen niet snapt zou ik zeggen, ipv zo door te gaan. Komt enkel maar dommer en dommer over, no offence.
Haha, amen. Wij zijn het niet vaak roerend eens, maar als het er dan eens van komt dan schiet je wel recht in de roos. _O-
pi_185861827
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ben je aan het swingtraden? :D
Ik bekijk weleens https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ en fantaseer dan dat ik die 100 en 200 procenters heb meegepakt. :') Heb echter op Binance al een tijdje niets 200% zien gaan overigens, en dat is echt de enige exchange die ik ooit gebruik (heel soms eens een ander nodig gehad om shitcoins te cashen zoals BLACK).
  dinsdag 26 maart 2019 @ 17:14:46 #278
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185862072
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:43 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Heb eens teruggelezen wat er nu aan de hand was.
Kom tot de volgende conclusie, men geeft aan dat alts atm erg veel meegaan met de BTC koers.
Jij betwist met een vreemde reden, "kijken hoeveel euro een coin waard is". In spanje werkt dat anders? Dude, wtf.
Euro, Dollar, BTC, boeiend. Dat gaat allemaal mee met de flow, ik hoop dat je dat iig begrijpt.

En dan kom jij uit het niets, met de comment, dat je overtuigd bent er soon® een andere coin op first place staat.
Alsof dat uberhaupt relevant is, aan je vorige fail. (Die je niet durft toe te geven, snel afleiding met vreemde comment?)

Leer toegeven, dat je sommige dingen niet snapt zou ik zeggen, ipv zo door te gaan. Komt enkel maar dommer en dommer over, no offence.
Je begrijpt het niet. Als iedere coin strikt de bitcoinkoers zou volgen zou geen andere crypto bitcoin ooit van de troon kunnen stoten. Dit is natuurlijk niet het geval, we zagen het ruim een jaar geleden bijvoorbeeld al 'bijna' met ETH. Daarnaast was het duidelijk zichtbaar dat tijdens de bullrun vele coins vele keren zo hard stegen als BTC. En daarna ook nog veel harder in elkaar klapten.

Naar mijn mening is het vooral de algehele markttendens en invloeden van buitenaf die de koersen laat fluctueren. Wat geschetst wordt is dat altcoins vele procenten zakken enkel en alleen omdat bitcoin een paar tientjes daalt. Dát is hetgeen ik dus ten zeerste betwijfel. Dat de bitcoin koers wel énige invloed heeft op de algehele markttendens, daar twijfel ik zeker niet aan. Maar er zijn veel meer factoren die ertoe doen. Hierbij denk ik aan hacks, listings op exchanges, invloedrijke landen/bedrijven/personen die iets belangrijks te melden hebben over crypto, zichtbaarheid in de media, use cases die gerealiseerd worden en nog vele zaken meer.

Ik kijk uiteraard enkel naar de relatie tussen coins en euro's, omdat dat hetgeen is we uiteindelijk allemaal willen. Leuk dat shitcoin X nu 1 BTC waard is en volgend jaar 5 BTC, maar als de koers van BTC t.z.t. ¤ 500,- waard is koop je er niets méér door. Voor de meesten onder ons zijn dollars ook niet zo interessant, tenzij je verwacht dat je voor je dollars ooit meer euro's kunt krijgen dan nu het geval is :P

[ Bericht 0% gewijzigd door leolinedance op 26-03-2019 17:20:10 ]
  dinsdag 26 maart 2019 @ 17:18:29 #279
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185862126
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:59 schreef illusions het volgende:

[..]

Haha, amen. Wij zijn het niet vaak roerend eens, maar als het er dan eens van komt dan schiet je wel recht in de roos. _O-
Die mening mogen jullie uiteraard hebben. Het is maar goed dat niet iedereen hetzelfde denkt over alles, dat zou het maar saai maken. Zo lang we elkaars mening maar respecteren :)
  dinsdag 26 maart 2019 @ 17:22:34 #280
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185862175
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je begrijpt het niet. Als iedere coin strikt de bitcoinkoers zou volgen zou geen andere crypto bitcoin ooit van de troon kunnen stoten. Dit is natuurlijk niet het geval, we zagen het ruim een jaar geleden bijvoorbeeld al 'bijna' met ETH. Daarnaast was het duidelijk zichtbaar dat tijdens de bullrun vele coins vele keren zo hard stegen als BTC. En daarna ook nog veel harder in elkaar klapten.

Naar mijn mening is het vooral de algehele markttendens en invloeden van buitenaf die de koersen laat fluctueren. Wat geschetst wordt is dat altcoins vele procenten zakken enkel en alleen omdat bitcoin een paar tientjes daalt. Dát is hetgeen ik dus ten zeerste betwijfel. Dat de bitcoin koers wel énige invloed heeft op de algehele markttendens, daar twijfel ik zeker niet aan. Maar er zijn veel meer factoren die ertoe doen. Hierbij denk ik aan hacks, listings op exchanges, invloedrijke landen/bedrijven/personen die iets belangrijks te melden hebben over crypto, zichtbaarheid in de media, use cases die gerealiseerd worden en nog vele zaken meer.

Ik kijk uiteraard enkel naar de relatie tussen coins en euro's, omdat dat hetgeen is we uiteindelijk allemaal willen. Leuk dat shitcoin X nu 1 BTC waard is en volgend jaar 5 BTC, maar als de koers van BTC t.z.t. ¤ 500,- waard is koop je er niets méér door. Voor de meesten onder ons zijn dollars ook niet zo interessant, tenzij je verwacht dat je voor je dollars ooit meer euro's kunt krijgen dan nu het geval is :P
Vind het begin beetje stom van je... ik begrijp dingen juist wel, met eventuele toelichting op dergelijke "one" liners.

Zover ik dingen zie, hebben we het over het heden, NU, en niet over 5 maanden oid. Dat een koers dan kan veranderen van bv een BTC eens, maar daar ging dit in eerste instantie niet over.

Er zal wellicht in toekomst het e.e.a veranderen, maar dit kan niemand op dit moment met zekerheid zeggen. Het verleden bied geen garanties voor de toekomst, dus dat is maar gissen, en sluit ook niet echt aan op het vorig deel, wat ik al aangaf.

Verder, mocht je dit echt bedoeld hebben, geef dan wat meer info, over de gedachte gang. Het klopt namelijk verder wel.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 17:28:53 #281
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185862268
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik bekijk weleens https://coinmarketcap.com/gainers-losers/ en fantaseer dan dat ik die 100 en 200 procenters heb meegepakt. :') Heb echter op Binance al een tijdje niets 200% zien gaan overigens, en dat is echt de enige exchange die ik ooit gebruik (heel soms eens een ander nodig gehad om shitcoins te cashen zoals BLACK).
Als je deze wilt meepakken.... ik bedoel. Mijn ervaring is, van toen, dat het crypto groepen zijn. Die pushen dan de shit, en sellen snel met winst, om hiertussen te komen, moet je toch echt intern info hebben.
Heb het 2x kunnen doen... Pre-Ico kunnen investen... UTK was er een van. En daar heb ik dan ook het MEESTE van.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185862407
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:28 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Als je deze wilt meepakken.... ik bedoel. Mijn ervaring is, van toen, dat het crypto groepen zijn. Die pushen dan de shit, en sellen snel met winst, om hiertussen te komen, moet je toch echt intern info hebben.
Heb het 2x kunnen doen... Pre-Ico kunnen investen... UTK was er een van. En daar heb ik dan ook het MEESTE van.
Ja pump en dump groepen. De enige die verdienen zijn de mods, en de zogenaamde klanten die op 1e rij staan, alle gratis members zijn juist waarop gedumpt wordt.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 17:49:46 #283
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185862538
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja pump en dump groepen. De enige die verdienen zijn de mods, en de zogenaamde klanten die op 1e rij staan, alle gratis members zijn juist waarop gedumpt wordt.
Precies.
Voor die UTK groep, heb ik toen 2 ETH toegelegd. (Was de prijs om te mogen deelnemen)
Hier heb ik trouwens ook de LTO van te pakken, maar lang niet zoveel :P

UTK had ik voor 3-4 cent. Op 1,10 euro verkocht, en had er VEEL. ;)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185862603
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:49 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Precies.
Voor die UTK groep, heb ik toen 2 ETH toegelegd. (Was de prijs om te mogen deelnemen)
Hier heb ik trouwens ook de LTO van te pakken, maar lang niet zoveel :P

UTK had ik voor 3-4 cent. Op 1,10 euro verkocht, en had er VEEL. ;)
Je kan met die groepen echt gigantisch veel verdienen. De truc is om er eentje te kopen met een paar k actieve members, en dat echt boven de 30k members te krijgen, maar dat is niet heel makkelijk. Als je op dat niveau zit kun je echt dikke bedragen pompen.

Wel enorm onethisch natuurlijk, je weet gewoon dat al die mensen in je groep gewoon finaal naar de tyfus gaan. Maargoed, ik ben zelf niet zo'n moraalridder. Voor jou 10 anderen.
pi_185862720
Wat? 2000%?
pi_185862744
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je begrijpt het niet. Als iedere coin strikt de bitcoinkoers zou volgen zou geen andere crypto bitcoin ooit van de troon kunnen stoten. Dit is natuurlijk niet het geval, we zagen het ruim een jaar geleden bijvoorbeeld al 'bijna' met ETH. Daarnaast was het duidelijk zichtbaar dat tijdens de bullrun vele coins vele keren zo hard stegen als BTC. En daarna ook nog veel harder in elkaar klapten.

Naar mijn mening is het vooral de algehele markttendens en invloeden van buitenaf die de koersen laat fluctueren. Wat geschetst wordt is dat altcoins vele procenten zakken enkel en alleen omdat bitcoin een paar tientjes daalt. Dát is hetgeen ik dus ten zeerste betwijfel. Dat de bitcoin koers wel énige invloed heeft op de algehele markttendens, daar twijfel ik zeker niet aan. Maar er zijn veel meer factoren die ertoe doen. Hierbij denk ik aan hacks, listings op exchanges, invloedrijke landen/bedrijven/personen die iets belangrijks te melden hebben over crypto, zichtbaarheid in de media, use cases die gerealiseerd worden en nog vele zaken meer.

Ik kijk uiteraard enkel naar de relatie tussen coins en euro's, omdat dat hetgeen is we uiteindelijk allemaal willen. Leuk dat shitcoin X nu 1 BTC waard is en volgend jaar 5 BTC, maar als de koers van BTC t.z.t. ¤ 500,- waard is koop je er niets méér door. Voor de meesten onder ons zijn dollars ook niet zo interessant, tenzij je verwacht dat je voor je dollars ooit meer euro's kunt krijgen dan nu het geval is :P
Je kunt heel veel coins alleen met BTC kopen dus dikke duh dat de koers van BTC invloed heeft op alts. Als BTC dus in fiat daalt, en de altcoin in BTC daalt, daalt zo'n alt dus dubbel zo hard in fiat. Niet zo moeilijk denk
pi_185862766
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 18:04 schreef woxxel het volgende:
Wat? 2000%?
Lees erboven. Is gewoon iemand die ff een BTC of 20 verdient op een stuk of 5000 sukkels.
pi_185862771
Oh
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 maart 2019 @ 18:59:56 #291
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185863492
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 16:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ben je aan het swingtraden? :D
Ik zat niet in die coins hoor, viel me gewoon op dat iedere dag wel 2-3 coins op Binance moon gaan :P

Ik zit wel wat te traden ja. Eerste was ICX, beetje wijsheid beetje geluk precies verkocht op top na 10% winst in een paar uur. AION was volgende, maar die staat nu onder water door BTC mini-dumps :P Komt goed!
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 26 maart 2019 @ 19:02:44 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185863552
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je begrijpt het niet. Als iedere coin strikt de bitcoinkoers zou volgen zou geen andere crypto bitcoin ooit van de troon kunnen stoten. Dit is natuurlijk niet het geval, we zagen het ruim een jaar geleden bijvoorbeeld al 'bijna' met ETH. Daarnaast was het duidelijk zichtbaar dat tijdens de bullrun vele coins vele keren zo hard stegen als BTC. En daarna ook nog veel harder in elkaar klapten.

Naar mijn mening is het vooral de algehele markttendens en invloeden van buitenaf die de koersen laat fluctueren. Wat geschetst wordt is dat altcoins vele procenten zakken enkel en alleen omdat bitcoin een paar tientjes daalt. Dát is hetgeen ik dus ten zeerste betwijfel. Dat de bitcoin koers wel énige invloed heeft op de algehele markttendens, daar twijfel ik zeker niet aan. Maar er zijn veel meer factoren die ertoe doen. Hierbij denk ik aan hacks, listings op exchanges, invloedrijke landen/bedrijven/personen die iets belangrijks te melden hebben over crypto, zichtbaarheid in de media, use cases die gerealiseerd worden en nog vele zaken meer.

Ik kijk uiteraard enkel naar de relatie tussen coins en euro's, omdat dat hetgeen is we uiteindelijk allemaal willen. Leuk dat shitcoin X nu 1 BTC waard is en volgend jaar 5 BTC, maar als de koers van BTC t.z.t. ¤ 500,- waard is koop je er niets méér door. Voor de meesten onder ons zijn dollars ook niet zo interessant, tenzij je verwacht dat je voor je dollars ooit meer euro's kunt krijgen dan nu het geval is :P
Niemand zegt ook dat het echt 1 op 1 is. Alleen is het wel zo dat als BTC op een kritisch punt een dikke rode kaars naar beneden heeft de meeste alts 2x zo hard naar beneden donderen. Daar ging het mij op.

Verder is het niet precies 1 op 1, maar uiteindelijk als je echt flink uit weet te zoomen en naar charts kijkt zijn alle charts min of meer hetzelfde of je nu naar BTC, VET, goud, zilver of wat dan ook kijkt.

Persoonlijk zie ik BTC nog lang niet verdwijnen als de koning. Daarnaast zie ik BTC weer wel een ATH aantikken ergens in 2020/2021. Daarom vind ik het nu vooral belangrijk op zoveel mogelijk BTC te hebben en maakt het mij niet veel uit hoeveel $ of ¤ dat is.
pi_185863742
Bitcoin, de langstlopende blockchain op aarde (voor altijd) en dus de meest betrouwbare gaat ooit van de troon gestoten worden? Door wat?
pi_185863816
quote:
5s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:13 schreef ChickenMan het volgende:
Bitcoin, de langstlopende blockchain op aarde (voor altijd) en dus de meest betrouwbare gaat ooit van de troon gestoten worden? Door wat?
We betalen toch ook niet meer met Dukaten? :')
Vakman pur sang
pi_185864194
quote:
5s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:13 schreef ChickenMan het volgende:
Bitcoin, de langstlopende blockchain op aarde (voor altijd) en dus de meest betrouwbare gaat ooit van de troon gestoten worden? Door wat?
De LEO-coin natuurlijk.
pi_185864214
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niemand zegt ook dat het echt 1 op 1 is. Alleen is het wel zo dat als BTC op een kritisch punt een dikke rode kaars naar beneden heeft de meeste alts 2x zo hard naar beneden donderen. Daar ging het mij op.

Verder is het niet precies 1 op 1, maar uiteindelijk als je echt flink uit weet te zoomen en naar charts kijkt zijn alle charts min of meer hetzelfde of je nu naar BTC, VET, goud, zilver of wat dan ook kijkt.

Persoonlijk zie ik BTC nog lang niet verdwijnen als de koning. Daarnaast zie ik BTC weer wel een ATH aantikken ergens in 2020/2021. Daarom vind ik het nu vooral belangrijk op zoveel mogelijk BTC te hebben en maakt het mij niet veel uit hoeveel $ of ¤ dat is.
BTC verzamelen is ook zeker mijn tactiek qua traden. Totale fiatwaarde van m'n portfolio boeit me op dit moment echt niet.
pi_185864676
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

We betalen toch ook niet meer met Dukaten? :')
Op je borst
  dinsdag 26 maart 2019 @ 20:21:02 #298
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185865110
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niemand zegt ook dat het echt 1 op 1 is. Alleen is het wel zo dat als BTC op een kritisch punt een dikke rode kaars naar beneden heeft de meeste alts 2x zo hard naar beneden donderen. Daar ging het mij op.

Verder is het niet precies 1 op 1, maar uiteindelijk als je echt flink uit weet te zoomen en naar charts kijkt zijn alle charts min of meer hetzelfde of je nu naar BTC, VET, goud, zilver of wat dan ook kijkt.

Persoonlijk zie ik BTC nog lang niet verdwijnen als de koning. Daarnaast zie ik BTC weer wel een ATH aantikken ergens in 2020/2021. Daarom vind ik het nu vooral belangrijk op zoveel mogelijk BTC te hebben en maakt het mij niet veel uit hoeveel $ of ¤ dat is.
Dat klopt inderdaad, bijna alle grafieken laten dezelfde trend zien. Ik ben er echter niet van overtuigd dat BTC de doorslaggevende factor is hierin.

Als je denkt dat BTC de grootste cryptomunt blijft én dat de waarde toe zal nemen over tijd is het een logische strategie dat je BTC gaat sparen. Ik ben hier niet van overtuigd en kijk er dus minder naar. Uiteindelijk gaat het om de waarde in euro.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 20:31:53 #299
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185865347
quote:
5s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 19:13 schreef ChickenMan het volgende:
Bitcoin, de langstlopende blockchain op aarde (voor altijd) en dus de meest betrouwbare gaat ooit van de troon gestoten worden? Door wat?
Bitcoin bestaat net 10 jaar, en is de laatste 2-3 jaar pas bekend geworden onder het grotere publiek. Het heeft wat technische beperkingen en daardoor ook een beperkt toepassingsgebied. Ik denk dat een cryptocurrency als Ethereum of EOS het stokje wel eens over zou kunnen nemen. Maar dat kan net zo goed een andere veelzijdige blockchain zijn. Dat zal vermoedelijk niet in 2019 zijn, maar in 2020 of 2021 zie ik het wel gebeuren.
pi_185865411
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 20:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bitcoin bestaat net 10 jaar, en is de laatste 2-3 jaar pas bekend geworden onder het grotere publiek. Het heeft wat technische beperkingen en daardoor ook een beperkt toepassingsgebied. Ik denk dat een cryptocurrency als Ethereum of EOS het stokje wel eens over zou kunnen nemen. Maar dat kan net zo goed een andere veelzijdige blockchain zijn. Dat zal vermoedelijk niet in 2019 zijn, maar in 2020 of 2021 zie ik het wel gebeuren.
Bitcoin is niet zozeer technisch interessant maar vooral financieel gezien. (Natuurlijk het is het hele plaatje van technisch/cryptograhisch etc, maar het feit dat het zeldzaam is oftewel "digitaal goud" dat maakt het zo aantrekkelijk) Die status gaat imo naast bitcoin geen enkele coin ooit behalen.

Ik ga mijn geld niet in een random shitcoin stoppen die de next bitcoin zou moeten worden. Waarom zou ik dat doen als er dan weer een next next gaat komen? Technisch gezien zouden best wel een aantal alts beter kunnen zijn. Maar toch gaan ze qua usecase nooit in de buurt komen van bitcoin.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 26-03-2019 20:42:10 ]
  dinsdag 26 maart 2019 @ 20:46:11 #301
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185865719
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 18:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Je kunt heel veel coins alleen met BTC kopen dus dikke duh dat de koers van BTC invloed heeft op alts.
2015 belde

quote:
Als BTC dus in fiat daalt, en de altcoin in BTC daalt, daalt zo'n alt dus dubbel zo hard in fiat. Niet zo moeilijk denk
Een nogal kortzichtige beredenering. Maar laat maar, wij gaan hier niet uitkomen :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')