HOE WIST jij dat die sla jong wasquote:Op dinsdag 26 maart 2019 13:36 schreef Karzai het volgende:
Koffie, gekookt eitje en een banaan
thee, boterhammen met gebraden gehakt en druiven
straks 2 vietnamese loempiaatjes en een biertje
vanavond ribkarbonaadjes en jonge bladsla, mozzarella, tomaat en rode ui met een dressing van mosterd, mayonaise, azijn, honing, olijfolie en walnootolie
toe chocolademousse
staat op het zakkie jong!quote:Op dinsdag 26 maart 2019 20:50 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
HOE WIST jij dat die sla jong was
Je moet de bovenkant er ook niet vanaf trekken! Doordat je het moet laten staan, maar je hebt het opengezet, verwarmd het niet goed natuurlijk.quote:Op woensdag 27 maart 2019 11:54 schreef Sigaartje het volgende:
Thuiswerklunch
Tja.
wat zal ik zeggen.
[ afbeelding ]
Volgens de aanwijzing met kokend water aangevuld tot aan de streep. Doorroeren, 5 minuten laten staan, af en toe roeren, zoals op de zijkant van de beker staat.
Wat overbleef was een waterige substantie die me een beetje deed denken aan dunne champignonsoep.
[ afbeelding ]
Heb de helft van de waterige zooi door de gootsteen af laten voeren
[ afbeelding ]
Maar het bleef een moeras.
Op zich zijn de noodles met kaas en stukjes vlees heel lekker, goede smaak. Beetje maggi erbij.
Slecht zeker niet. maar dat waterige is gewoon jammer. Een herhaling waard, maar er moet veel en veel minder gekookt water bij.
quote:Op woensdag 27 maart 2019 14:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je moet de bovenkant er ook niet vanaf trekken! Doordat je het moet laten staan, maar je hebt het opengezet, verwarmd het niet goed natuurlijk.
Plastic bovenkant stukje lostrekken, water erin, bovenkant terugdoen en schoteltje erop dat er geen koude lucht bijkomt. Dan 5 min wachten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |