abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_185556895
Malteser, ziet er in mijn ogen uit als een gezond schema hoor. Als hij hetzelfde is blijven eten maar tegelijkertijd ook veel meer is gaan bewegen is het ook niet zo gek denk ik dat hij aan het afvallen is.
Gebeurde hier bij kleuter ook, die veranderde van te dikke baby, naar een kind zonder vetreserves...

Peejtur, wij gebruiken ook kruidvat luiers maar geen klachten hier. Welke maat gebruiken jullie? Misschien al toe aan maatje groter..

Verder mogen wij straks naar het cb. Ben benieuwd hoe de heren gegroeid zijn, maar als ik zo naar ze kijk loopt dat wel los. Mn kleine spekkies!

hand in hand naar de boxmobiel kijken!
  Moderator dinsdag 12 maart 2019 @ 09:52:11 #77
447051 crew  Peejtur
pi_185557556
quote:
6s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 09:09 schreef aapieannie het volgende:
Malteser, ziet er in mijn ogen uit als een gezond schema hoor. Als hij hetzelfde is blijven eten maar tegelijkertijd ook veel meer is gaan bewegen is het ook niet zo gek denk ik dat hij aan het afvallen is.
Gebeurde hier bij kleuter ook, die veranderde van te dikke baby, naar een kind zonder vetreserves...

Peejtur, wij gebruiken ook kruidvat luiers maar geen klachten hier. Welke maat gebruiken jullie? Misschien al toe aan maatje groter..

Verder mogen wij straks naar het cb. Ben benieuwd hoe de heren gegroeid zijn, maar als ik zo naar ze kijk loopt dat wel los. Mn kleine spekkies!

[ afbeelding ] hand in hand naar de boxmobiel kijken!
We gebruiken de newborn. Zou tot 5 kg moeten kunnen en ze is net 3555.
pi_185557822
aaaah Aapie, lieve foto, succes bij het CB!

Wij krijgen er nu ook niet zoveel water in, vooral omdat we het dus steeds tussendoor aan moeten bieden en we daar gewoon niet aan denken. :@ Bij de eetmomentjes proberen we het trouw te doen.
Ik zal vandaag eens voor zo'n 360 beker kijken.

Juul is echt zo lui (of enorm relaxt, net hoe je het bekijkt), ze tijgert dus achteruit en doet niet echt moeite om vooruit te gaan. Ze is inmiddels ruim 8 maanden dus een snelle is het niet _O- En stiekem is dat wel fijn, want als je ziet wat hier nog steeds op de vloer rondslingert....

Ik vind dat dus echt heel grappig, want mijn vrouw was schijnbaar exact zo. En ze is nog steeds erg relaxt. Maakt zich niet snel druk, is rustig en chill zeg maar. Lui is ze niet bepaald meer, maar van dat relaxte word ik ook altijd rustig. Haar oma zei vroeger altijd 'Wat moet er toch van haar terechtkomen?' als ze weer eens een uur uit het raam had gestaard. :D

En ik vroeg aan Juul of ze op de foto wilde omdat het dinsdag is, maar mevrouw had het redelijk druk met haar favoriete spelletje: Kiekeboe. Alles gaat op haar hoofd en dat trekt ze er dan met een grote grijns af wachtend op de 'Kiekeboeeeeeee' van ons.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185557841
die luiermaten daar klopt niets van Peejtur. Ik zou eens een maat 1 proberen dan, wellicht gaat dat beter. En poepexplosies zijn normaal, onafhankelijk van luiermaat!

Manoman, vannacht van half 2 tot zes wakker geweest. Niet alleen door O, maar wel voornamelijk. Koffieinfuustijd. Het is maar goed dat hij zo schattig is.
pi_185557877
O is ook een enoirme rommelkont. Dit heeft hij allemaal zelf gerommeld:

inclusief de barstoel, die hij van de andere kant van het keuken eiland naar de speelkeuken duwde. En de pannen op de grond staan niet op de foto...
  Moderator dinsdag 12 maart 2019 @ 10:19:35 #81
447051 crew  Peejtur
pi_185558068
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 10:06 schreef Jagärtrut het volgende:
die luiermaten daar klopt niets van Peejtur. Ik zou eens een maat 1 proberen dan, wellicht gaat dat beter. En poepexplosies zijn normaal, onafhankelijk van luiermaat!

Manoman, vannacht van half 2 tot zes wakker geweest. Niet alleen door O, maar wel voornamelijk. Koffieinfuustijd. Het is maar goed dat hij zo schattig is.
Gaan we doen :)
pi_185558154
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 10:19 schreef Peejtur het volgende:
[..]

Gaan we doen :)
Goed plan. In newborn heb je namelijk ook nog verschillende maten.
Mijn heren dragen maat 3, maar bij poepexplosie kan ik ze ook opnieuw wassen en aankleden haha.
pi_185558326
Ik kom even updaten over het brandwond verhaal: die zogenaamde brandwond werd groter.. en mede door jullie tips over krentenbaard zijn we daarom maar weer naar de huisarts geweest. Nu hebben we dus zalf en lijkt het al wat weg te trekken.

Daarnaast is Bollie ook gewoon echt ziek. Gisteravond lag ze maar kreunend in haar bedje en net toen ik besloot dat ik maar weer de HAP ging bellen omdat het me niet lekker zat kreeg ze een koortsstuip. Die ken ik al wel van W., dus ik wist wat het was en wat te doen, maar toch schrik je je dan weer verloren. Toen dus weer een ritje HAP (en man was natuurlijk net weer niet thuis, dus gedoe met ook nog een peuter die naar bed moest), waar Bollie het uiteindelijk wel welletjes vond en alles bij elkaar heeft gegild, waarna ze met ibuprofen en paracetamol (ja, allebei) naar huis mocht. Kreeg ik nog op mn kop dat ik haar te warm had aangekleed voor een baby met koorts (lees: ze droeg een rompertje en een dun boxpakje) en zo vroeg ik ook wel om stuipen. En bedankt, meneer dienstdoende arts. -O-
pi_185558356
NJ, hier hadden we alleen bovenaan de trap op de 1e verdieping een traphekje (want naar zolder zit een deur), dat is een schroefhekje (klemhekjes bieden onvoldoende bescherming bovenaan een trap). Uiteindelijk hebben we toch ook onderaan de trap een hekje geplaatst, een harmonicahekje, puur om te voorkomen dat onze nu peuter en destijds baby naar boven zou klimmen. Vonden we eerst niet nodig, tot ze in een onbewaakt ogenblik halverwege de trap was geklommen en we pas inzagen hoe snel zo'n baby kan zijn :X

Malteser, qua vocht binnenkrijgen, zou het anders helpen om tussendoor meer eten te geven met een hoog vochtgehalte? Bijvoorbeeld mandarijn, extra komkommer, dat soort dingen? En ik kan mij voorstellen dat je je zorgen maakt nu hij afvalt, maar als hij meer begint te bewegen zou dat het afvallen wel kunnen verklaren. Kijkende naar de groeicurve van mijn peuter, heeft haar groeilijntje ook een enorme dip gemaakt zo rond een maand of 11, die is pas weer gestegen toen ze een maand of 14 was volgens mij.

Ik zie twee mooie aapjes O+ Een speelse Juul O+ Rommelige O :') O+

Sillie, wat een verschrikkelijke rotopmerking van die arts ;( En arme zieke Bollie, hopelijk knapt ze snel weer op :*

Vrouwlief komt net van het CB vandaan met Vlokje, ze is ondergemiddeld qua lengte en gewicht, 8 kilo en 70 cm met 9 maanden en 2 weken. En dat terwijl we nog steeds op 4 flessen zitten naast het eten omdat haar honger met 3 flessen niet lijkt te zijn gestild aan het einde van de dag :+ Qua ontwikkeling waren ze verbaasd over hoe snel ze is met staan, zitten, lopen, dat ze twee blokjes aanpakte, haar fijne motoriek. Mijn wannabe dreumes O+
pi_185558364
Hier net bij een maat 4 luier en baby van 9kg ook alles kunnen verschonen incl mijn eigen broek omdat ik er wat laat achter kwam :X .
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  Moderator dinsdag 12 maart 2019 @ 10:50:39 #86
382129 crew  Donna
pi_185558669
Ja wij hebben ook wel ontplofte luiers gehad hoor. Als kleine baby was G echt een poepmonster en zette enorm veel kracht. Het was dan zo dun dat het meteen aan alle kanten uit de luier schoot. Daar kon geen ander merk of maat tegenop.

Maar het is goed gekomen. :P
pi_185558774
Hahah ik moet lachen om al die poep-explosies :D Het is vaak eerder dan je door hebt tijd om over te stappen naar een grotere maat, daar zijn wij ook al achter. Het is hier zeker iedere week wel een keer raak met poep tot in zijn nek. Dat ligt er ook maar net aan hoe hij zit/ligt op dat moment en waar de poep heen kan. Als hij in de maxi-cosi zit kan de poep alleen maar via zijn bilnaad omhoog. Maar als hij op zijn buik ligt dan heeft de poep alle ruimte. Ik hou van praten over poep zie ik al wel :')

Sillie! :X Dat kan toch niet? Je bent al een ongeruste moeder en dan wordt je ook nog eens zo benaderd? Wat naar zeg. Fijn dat de plek weg begint te trekken. Dacht zelf ook aan krentenbaard. Rot infectie is dat, het is zo besmettelijk.

Schanu, wat heerlijk dat jullie kleine het zo goed doet en dat ze zo snel is! :) En klein maar fijn, ze komt op mij heel levendig en avontuurlijk over.

O, lekkere rommelkont, dat je daar nog de energie voor hebt kerel! Jager :* voor de slechte nacht. :O

Aapie, wat liggen ze er lief bij zo samen :)

Exode, J hoeft ook helemaal niet actief te zijn met haar dagelijkse entertainment van B :D Alleen maar zitten/liggen en toekijken *O*

Schreef ik gisteren nog naar Priem over een onrustige M. Nou het is AAN hoor. Mijn hemel, krijsen voor het leven. Zo hebben we hem nog nooit meegemaakt. Ik verdenk een tandje, maar ik kan al wel janken bij de gedachten dat dit bij elk tandje zo gaat zijn... :X Vandaag maar eens even detinox halen en zetpillen. Iemand nog andere tips? Met name in de avond is het het ergst. Overdag lijkt hij er niet heel erg veel last van te hebben. Gisteren veel in de draagzak bij mij gedragen, dat was wel goed gelukkig. Hoewel hij wel de hele draagzak er onder kwijlt/sabbelt.
pi_185559202
Peace, ja dat prive entertainment team stimuleert bewegen ook niet echt nee. Gisteren had B al haar box speelgoed gegeven aan tafel. Ze gooit namelijk alles op de grond en hij was er klaar mee steeds alles op te pakken. Er lag dus een enorme berg speelgoed voor haar....10 seconden toen lag alles op de grond. En natuurlijk ging B trouw alles oppakken voor haar. Onze goedzak en Juul bekeek het heel serieus.

Die O gaat echt als een speer he Jager, wow.
  dinsdag 12 maart 2019 @ 11:28:24 #89
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_185559238
BFD! O+.
Onze bijdrage:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Straks even bijlezen.

[ Bericht 13% gewijzigd door Peejtur op 19-03-2019 10:26:06 ]
pi_185559246
schanu haha ik moest stiekem toch wel wat lachen. Ik kan me voorstellen dat ik straks hetzelfde meemaak als Tijn hier eenmaal overal naartoe kan kruipen en heel eerlijk.. ik zie er al tegenop precies om wat je verteld _O- O+
Verder kwijlt Tijn er nog steeds op los maar kan al weken niks voelen; maar idd het kan natuurlijk wel al het begin zijn van tandjes waar hij gewoon af en toe last van heeft. Bijtring die in koelkast kan vindt ie wel erg fijn momenteel :Y

Oh Helsinki ben heel benieuwd hoe het bijvoeden zal gaan! Ik stel het nog even uit.. paar weekjes.. Ik vind het ook heel spannend eigenlijk :D

Hier nog steeds geen last van doorlekkers.. Diverse luiers geprobeerd en alles gaat hier eigenlijk wel goed (kruidvat, jumbo, pampers...); maar daarentegen ook nog geen poepluiers tot de nek. Wij hebben een heeeeel deftig kind blijkbaar (wedden dat we vannacht nu een enorm explosie krijgen.. ksss fokwet :') _O- )

Oh aapie echt je jongens; wat heeeeeeerlijk O+ En ja dat zijn heerlijk lekker spekjes :D Dat gaat vast helemaal goed komen; ik vermoed nog steeds dat ze over het gewicht van Tijn zitten :D Prachtige mannen heb je *;

exode haha kiekeboe !! Doe ik nu ook al zo vaak :+

Jagär goeie verbouwerd heb je in huis _O-

Oh sillie wat sneu van bollie en wtf is dat nu weer voor opmerking jeeeetje.... Je hebt het net hartstikke goed gedaan :* Ik zou al in paniek zijn en soms weet je ook echt niet wat je je baby moet aandoen met dit ontzettend vreemde weer ;( Knuf....

Peace nou poehhhhhh sorry geen tips (nouja ik heb dus een bijtring die in de koelkast kan, en die lijkt heel erg in trek bij Tijn momenteel. Sabbelt er flink aan) en ik hoop dat het snel weer beter gaat met jullie kleine M. -O-

Gisteren ging weer helemaal goed. En plots weer veeeeeel meer willen drinken :o Kon er nu met moeite 4u tussen laten en 180/6 gelijk op. 's Avonds zelfs 210/7 gegeven en ook die ging helemaal op en dan om 21u toch nog maar een extra fles gegeven van 180 en uiteindelijk bleef daar maar 30 van over. Nou zo heeft ie echt in weken niet gedronken (maakt niet uit hoe of wat hij hoefde het echt niet en zeurde er ook niet om ofzo.. maar gisteren merkte ik duidelijk sneller honger).

En aangezien het dinsdag is.. Tijn vond mijn bier afgelopen zaterdag wel heeeeeeeeeeeel interessant :D _O-
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185559251
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 11:28 schreef Helsinki het volgende:
BFD! O+.
Onze bijdrage:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Straks even bijlezen.
Erg mooie foto *; *; *;
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185559511
@silliegirl, wat rot zeg. Zo'n koortsstuip doet niemand voor z'n lol en dan komt er nog zo'n zak hooi van een arts overheen. Niet oké! :* Gaat het nu alweer wat beter met Bollie?

@Helsinki O+ O+ O+ Mooierds!

@PriemGirl, haha Tijn, nog even wachten hoor! Hou het nog maar even bij melk. ;)

Onze bijdrage aan de BFD: ingepakte vrolijkerd in zijn kinderwagen, en het privé entertainment van de oudere broer. Ik was gisteren aan het koken met Welpje in de kinderstoel, en Ketel bedacht spontaan dat hij voor ging lezen. Zelf boekje en krukje gepakt en erbij gaan zitten. En een lol dat ze hadden samen. *;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185559925
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 11:28 schreef Helsinki het volgende:
BFD! O+.
Onze bijdrage:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Straks even bijlezen.
Mooie vrouw O+ Wauw

En mooie baby natuurlijk :D

En Tijn aan het bier. Ja wat wij drinken en eten is ook erg interessant. Maar zelf proberen ho maar! En die bijtring voor in de koelkast hebben wij ook, zal hem eens aan M geven.

[ Bericht 7% gewijzigd door Peacefulll op 12-03-2019 12:11:42 ]
  dinsdag 12 maart 2019 @ 12:02:59 #94
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185559938
Ik kom niet echt toe aan posten (druk op kantoor + extra kolftijd want teruglopende productie), maar wat zijn jullie en jullie kinders toch knapperds :D *;
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_185560249
Peace, wat vervelend dat M zo onrustig is. Hier helpt dragen op die momenten ook het beste, en vaak wil ze overal op bijten op die momenten (met voorkeur voor vingers). Zou het M helpen om op een bijtring te bijten of iets van speelgoed? Hier had Vlokje trouwens veel last van de doorkomende onder- en boventandjes, maar het hoektandje ernaast 'zat er opeens' zonder dat wij (of zij) er iets van hebben gemerkt. Het hoeft gelukkig dus niet met alle tandjes ellende te zijn, hopelijk stelt dat wat gerust.

Helsinki, wat een prachtige foto en wat zijn jullie mooi O+

Priem, hou je hart maar vast haha. Maar nee zonder gekheid, het is ook wel echt een fantastische fase hoor, om te zien hoeveel ze dan opeens kunnen en de wereld die daarmee weer wat verder voor ze opengaat O+ En die foto, heerlijk :') O+

Welpje en Ketel O+ Handig die entertainment!

Hier zorgt Jewel soms voor leuke entertainment voor Vlokje (samen spelen, speelgoed brengen, samen boekjes kijken, etc), maar vaak spoort Jewel haar ook juist aan om dat te doen wat niet mag. Gaat ze bijvoorbeeld bij het stopcontact zitten en roept ze Vlokje 'Zusje, hier komen, kijk, hier!'. Om vervolgens te gaan helpen met het lospeuteren van de beveiliging }:| Gelijk zo met het lokken naar de kattenbrokken, het waterbakje die omver gekieperd kan worden, de stereo, het televisiekastje, het kattenluikje waar veel speelgoed doorheen past. Die twee vormen echt een vreselijk team, ik vrees voor alles wat ze later samen gaan bekokstoven :X
pi_185560258
Helsinki, knapperds O+

En wat lief hoe welpje en ketel zitten met een boekje!

Tijn, nog maar even niet aan het bier hoor haha!

Sillie wat een fijne opmerking... not. Net alsof je voor haar zweetvoeten naar de HAP gaat. Beterschap voor Bollie!

Peace, ik gaf kleuter vaak een houten bijtring. De gekoelde werd altijd vakkundig door de kamer gesjoeld... en dentinox, en paracetamol!

Juul, kiekeboe O+

Schanu, vlokje is een slanke dame! Maar als ik je verhalen zo lees is ze ook lekker bewegenlijk!

Hier net terug ook van het cb dus..
Het zijn met recht spekkies haha! Vin is 7.1 kilo en Jer 7.3 kilo met allebei de lengte van 65.7 cm :+ complimenten gekregen over hoe goed ze het doen, dus die kunnen we mooi weer in onze zak steken!
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 12 maart 2019 @ 12:47:56 #97
74056 crew  ToT
pi_185560756
Dentinox gebruik ik hier ook bij mini-ToT. Dat lijkt wel te helpen.
Die gekoelde bijtringen moet hij ook niks van hebben. :N Misschien dan ook maar een houten uitproberen dus.

Net weer bij het consultatiebureau geweest; ze waren echt verbaasd met de ontwikkeling van mini-ToT *O* O+
pi_185563928
Wat een mooie baby's (en moeders!) allemaal vandaag! O+
  dinsdag 12 maart 2019 @ 16:09:57 #99
342418 VKV
Plausibel
pi_185565021
Zo, eindelijk ook eens tijd (genomen) om bij te lezen. Had van tevoren niet bedacht dat het zo'n uitdaging zou zijn om dit topic bij te houden haha ;)

Aww aapie, wat schattig dat ze hand in hand liggen! O+ Ik denk dat je je inderdaad geen zorgen hoeft te maken voor het cb, ze zien er hartstikke goed uit!

Exode, wat heeft Juul prachtige ogen zeg. Leuk he, dat eindeloos kiekeboe spelen. Is ze op de foto ook "verstopt" of heeft ze wel door dat ze te zien is door het gaatje van de slab? :P

Jagar, tsja, zo'n foto kon ik voor J. er was ook al maken want m'n vriend is net zo erg. Volgens mij is rommel maken man-eigen :') Sterkte met de komende 18 jaar :D

Sillie, jemig wtf zijn dat voor artsen joh. Doe je zo goed je best, krijg je zo'n kutopmerking. Ik zou gelijk nooit meer daarheen gaan maargoed dat is ook weer niet altijd mogelijk. Hopelijk slaan de medicijnen aan!

Schanu, goed bezig die kleine van jou! Moet je nou ook extra opletten met voeding of is het wel oké zo?

Peace, hmm tips...genoeg koffie voor jezelf in huis hebben? Ik weet het ook niet, want ik heb precies hetzelfde aan de hand nu. Volgens mij idd wel een relatie met tandjes doorkomen maar misschien ook al de opkomende eenkennigheid? (zelf vrees ik nu met grote vrezen voor de komende tijd)

Helsinki wat zijn jullie een knap stel!! O+

Priem, hahah hij wil zeker meer drinken omdat hij het bestaan van bier ontdekt heeft? :P

Luna, wat een leukerd en wat onwijs schattig dat Ketel voor ging lezen. Volgens mij krijgen ze zo wel een goede band :)

Tot, fijn dat de ontwikkeling zo goed gaat!

Nou, waar m'n laatste update nog iets bevatte als "omrollen wil J. nog niet want niet interessant" werd serieus een dag later beide kanten op omgerold (buik naar rug en rug naar buik) :D Dus ineens was het wel leuk ofzo haha.

Hier sinds gisteren ineens een baby die overdag niet meer slaapt, oververmoeid raakt en daardoor 's avonds overactief is. Bv. gisteren werd hij om 6:30 uur wakker en heeft hij tussen dat tijdstip en 23:30 uur (!!!) 2,5 uur geslapen. Vooral de avond was raar, het ene moment een compleet hysterisch, krijsend kind en het andere moment de vrolijkheid zelf en schaterlachen etc. We wisten even niet wat we hier nou mee aanmoesten, uiteindelijk deed gelukkig een fles om een uur of elf 's avonds het werk en viel J. in slaap.

BFD:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 12 maart 2019 @ 16:49:21 #100
429226 arvensis
Moeder x 3
pi_185565927
Oh, dit is onze laatste BFD ;( Dus bij dezen nog één keer mijn hartendief die z’n zin niet kreeg. O+


Wat betreft de verhuizing: we hoeven alleen te verven. Op termijn willen we de keuken en badkamer wel verbouwen, maar voor nu is het nog te nieuw en gewoon goed om te gebruiken. Alleen niet helemaal onze smaak. :P

Bekers: wij gebruiken de 360 beker. U. heeft pas sinds een maandje door hoe hij daaruit kan drinken. Ik laat de beker altijd rondslingeren in z’n speelkamer of in de woonkamer. En natuurlijk tijdens het eten. Hij geeft zelf aan hoeveel hij wil. Laat ook merken wanneer hij wil drinken.

U. drinkt geen melk meer op het kdv. Hij heeft vanochtend 3 (!!??) boterhammen op, maar geen melk. Is dit een fase? Flesweigeren? Kolf ik voor niks? Baby’s zijn lastig.

@aapieannie Wat en lief stel. O+ Hopelijk gaan ze altijd hand in hand door het leven. :*

@exode Juuul heeft prachtige ogen, zeg. O+
Hoe gaat het op werk?

@Jagärtrut
Ook al zo’n rommelkont? Ik kom overal speelgoed tegen.. moet maar even wat gaan reduceren.

@silliegirl beterschap :* Wat een rare opmerking van een arts. Vind sowieso dat ze wel wat meer na mogen denken over hun opmerkingen.

@Helsinki
Ik had het al gezegd, maar jullie zijn zo mooi. O+

@PriemGirl
:D
@lunapuella
Zo’n lief kleintje nog. O+

@VKV
Ooohhhh. O+ Smelt!

Edit:

Gister voor het eerst alleen met U. een hele dag weggeweest. We gingen met de trein naar Utrecht. Vond hij super interresant. Heeft zich de hele dag ook super lief gedragen. O+
Tot hij in de draagzak ging. Hij heeft me super hard gebeten. :') ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En op de terugweg begon hij te janken omdat z’n abrikoosjes op waren en omdat de mevrouw die naast hem zat en naar hem lachte uitstapte. Jezus Christus. _O-
Het was spits en iedereen keek een beetje boos. Maar fuck dat. (8>
Protčge moi de mes désirs.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')