quote:
Op zondag 3 maart 2019 19:26 schreef Plompzakker het volgende:Hierbij een snelle copy paste van mijn eerder geposte bitterballen recept
Kalfsvlees stoven tot het uit elkaar valt.
Vervolgens 100 gram boter, 100 gram meel, halve liter bouillon, champignons, zout en peper door elkaar tot je een papje krijgt. Vlees erbij, nacht in de koelkast.
Daarna ballen daarvan maken, paneren met ei en paneermeel en invriezen.
Tenslotte (heel belangrijk) op de wc een frituurpan aanzetten en tijdens en schijten de ballen bakken en opeten
Frituurtopic

Ik houd ook erg van frituren, zelf doe ik meestal saus bij de bitterballen.
<a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >
http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<</a>;/a>