abonnement Unibet Coolblue
pi_185222720
Wat ziet dat er schattig uit Takkie O+ Hou je dat 2 uur lang vol, de draagzak? Ik krijg zo snel last van mijn rug, mijn man ook. M wordt ook merkbaar zwaarder.

Lekker voetbal kijken met een kauwende baby ToT. Als ik jullie hier zo hoor ben ik al bang voor de komende tandjesleed :'(
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 februari 2019 @ 21:14:35 #52
74056 crew  ToT
pi_185222775
quote:
0s.gif Op zondag 24 februari 2019 21:12 schreef Peacefulll het volgende:
Wat ziet dat er schattig uit Takkie O+ Hou je dat 2 uur lang vol, de draagzak? Ik krijg zo snel last van mijn rug, mijn man ook. M wordt ook merkbaar zwaarder.

Lekker voetbal kijken met een kauwende baby ToT. Als ik jullie hier zo hoor ben ik al bang voor de komende tandjesleed :'(
Geen voetbal hier. :P We zitten De Handhavers te kijken bij gebrek aan wat beters! :')
En @ kauwen; als het écht erg is en niks anders helpt, laat ik 'm dat natuurlijk wel doen, ja! :Y
Maar eerst oplossingen proberen als wandelen en hem zo in slaap laten vallen enzo. :) Maar hij slaapt nu dus gelukkig. :)
pi_185223789
@Peacefull; Sofie is niet zo’n zwaargewicht, nog geen 7kg. En langzaamaan opgebouwd qua tijd. Wandeling vandaag was wel een beetje langer dan verwacht. Zolang ik maar regelmatig denk aan het aanspannen van de juiste spieren krijg ik gelukkig geen rugpijn.
Ik vind het wel lastig dat Sofie dus niet meer slaapt in de draagzak. Veel langer kunnen we dan dus niet wandelen.

@Mrs.Peel; Sofie haar zonnebril hebben we vorig jaar bij Prenatal gekocht. Het is een normaal model bril, dus zonder bandje achter haar hoofd. Maar ze liet ‘m vandaag goed zitten!
Ze heeft dan ook wel echt een hekel aan zonlicht in haar gezicht. :P

[ Bericht 32% gewijzigd door Takkie88 op 24-02-2019 21:48:56 (Aanvulling zonnnebril) ]
pi_185224814
Lieve foto, @Takkie O+
U. weegt nu zo’n 10kg en ik draag hem ook nog gewoon op mn buik. Vandaag voor het eerst een haf uurtje buiten gelopen met hem op mn rug. Was wel gek. Daarna lekker op mn buik en zo’n 1,5 uur gelopen. O+ En net ook weer gedragen tot hij in slaap viel. Heerlijk. <3


U. heeft gister ook voor het eerst geschommeld. Zo lief!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 1% gewijzigd door arvensis op 25-02-2019 07:31:51 ]
Protège moi de mes désirs.
pi_185225001
@D.U.M.A.N. U is al echt een mannetje op de schommel! Mooie foto van jullie samen O+
pi_185225719
@Takkie88 ik moet altijd een beetje grinniken als ik je naam zie. Onze S. heeft dezelfde naam als de jouwe en haar allerlievelings knuffel heeft ze ooit gedoopt tot Takkie :D

Lieve foto’s! O+ O+ ik heb van de week de draagdoek eens geprobeerd, maar T. vond het he-le-maal niks en het was strekken, gillen, huilen tot ik ‘m weer los deed :')

@D.U.M.A.N. Zo lief, op de schommel! O+

T. is geboren op de dag voor de vakantie, dus morgen begint hier het echte leven weer. S. weer naar school en vriend weer aan het werk. Moet zeggen dat ik er best tegenop kijk, vooral die wekker ‘s ochtends :@ zeker nu ik alweer ruim een uur bezig ben om T. rustig/in slaap/bed te krijgen :') wie heeft bedacht dat huiluurtjes en kramp voor het slapengaan zijn :(
  maandag 25 februari 2019 @ 07:19:26 #57
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185228357
Ik ben op weg, wat is het koud, vroeg en eenzaam. Maar ik mocht prul echt niet meenemen van m'n man :D

En ze sliep keurig, dat helpt een hoop! Half acht in bed, fles rond middernacht, borst om 4:15 en om 5 uur sliep ze weer.

Ik kwam net wel tot de conclusie dat ik 20 minuten overhoud als ik niet ontbijt, dus morgen tien minuten eerder opstaan en een trein eerder dan maar, ben ik ook weer een half uur eerder thuis.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Moderator maandag 25 februari 2019 @ 07:24:50 #58
447051 crew  Peejtur
pi_185228390
quote:
1s.gif Op zondag 24 februari 2019 22:22 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Lieve foto, @:takkie O+
U weegt nu zo’n 10kg en ik draag hem ook nog gewoon op mn buik. Vandaag voor het eerst een haf uurtje buiten gelopen met hem op mn rug. Was wel gek. Daarna lekker op mn buik en zo’n 1,5 uur gelopen. O+ En net ook weer gedragen tot hij in slaap viel. Heerlijk. <3


U. heeft gister ook voor het eerst geschommeld. Zo lief!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je noemt zijn hele naam. Vast niet de bedoeling?
pi_185228542
@Peejtur scherp. ;) Thanks!

@krijgerrtje succes met de ochtendspits! En welkom nog :*
Protège moi de mes désirs.
pi_185228883
Succes met je eerste werkdag weer Tink!

Vandaag is Jip zijn laatste dag met antibiotica dus ik blijf nog lekker thuis met hem. Hij is ook nog niet echt helemaal beter, maar het gaat wel weer de goede kant op.

En ik zit nu op de bank met Jip slapend aan de borst, in de warme ochtendzon O+ wel balen dat ik nog geen koffie heb gezet :D dat had dit helemaal perfect gemaakt c_/
pi_185229140
Gelukkig wel de goeie kant op Aure :* Lekker knuffelen met Jip dan maar O+

Hier overigens ook een tripp-trapp. Geen babyborn set; maar wel kinderstoeltje. Dus de stoel staat hier nu te niksen (maar staat niet in de weg.. en de neefjes en nichtjes gaan er standaard op zitten hehe).

Jentin haha; lekker eten wat mama ook eet ja O+ Oh man ik vind het idee nog steeds gek dat ik eigenlijk al zou 'moeten' bijvoeden.. ik blijf het afhouden (alhoewel schoonmoeders er elke week over bezig is.. en omdat Tijn nu minder drinkt dan 'zal hij vast wel wat anders te eten willen' }:| )

Oh helsinki gelukkig de goeie kant op; jullie ook opgeknapt? Las dat jullie ook allemaal ziek waren (hier vorige week ook; en vriend die blijft nog even aan de sukkel... is nu alsnog gaan werken maar was niks waard dus heb hem opdracht gegeven om naar huis te komen en op de bank te komen liggen als hij zich zo beroerd voelt, maar... hij heeft echt nog nooit van een mannengriep gehoord :') Dus nope die is toch gewoon werken :% )

Spees ik had je foto nog wel gezien; haha wat een entertainment ook O+ En zo'n gefascineerde blik :D

Ik moet ook 2,5u rijden als we naar mijn ouders moeten en ik merk dat ik er nu een stuk meer last van heb nu we Tijn hebben, maar ze komen nu wat vaker naar NL om te komen knuffelen en dan ook meteen voor het hele weekend; dus wel gezellig :)

De nieuwe 'feature' is hier: zodra je in bed gelegd wordt, meteen luid jengelen. Niet huilen; maar jengelen.. En als je dan écht flink vecht tegen die slaap dán gaan we huilen.. En het 'mooie' is, zodra ik boven kom, krijg ik een mega glimlach en half luid lachje en dan is hij toch zo extreem moe maar nope... je zou toch iets míssen in de wereld he :') Meestal haal ik hem er even uit.. Ga hem wat sussen en knuffelen (wat alleen maar meer lachen en trappelen met zich meebrengt overigens :') ) en leg ik hem weer in bed.. en dan beginnen we opnieuw.. Maar na een 3 a 4 keer de fiep er terug, dan geeft hij alsnog toe aan zijn slaap.
Zo wou hij gisterenavond niet slapen toen ik weg was. Vriend had hem om 17u30 uit bed gehaald en normaal gaat ie om 19u weer slapen; maar hij kreeg Tijn niet in slaap.. dus ook weer mee naar beneden genomen en zo tot 21u zitten 'vechten'. Hij had hem nét weer in bed gelegd toen ik om 21u30 thuis kwam van het sporten en ik hoorde hem weer praten/kirren/jengelen... Dus ik naar boven en even sussen; fiepje er in, kus op zijn hoofdje met een 'lekker slapen Tijn' er achteraan (zeg ik altijd) en..... hij sliep gelijk :') Mijn vriend vloekte even maar vond het wel fijn dat hij toch eindelijk sliep (en ik vond het stiekem wel schattig dat Tijn even wat mama nodig had hihi)

Drinken is hier echter nog steeds maar matig... Rond 700.. soms 800; maar de flesjes 180/6 die een tijd terug allemaal op gingen, blijven nu over.. soms maar 30, maar kan net zo goed ook 80/90 zijn. Gisteren de avondfles om 23u maar 70 gedronken zelfs.. mja verder nog steeds vrolijk en niet hongerig dus ik blijf er maar bij dat het wel goed is en een fase ofzo :@ (hoop ik?)
Vandaag om 7u in ieder geval 170 gedronken.. zal het weer eens wat bijhouden
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185230356
Ah die U op de schommel, vond ie het leuk?
MiniToT die tandjes krijgt, lekker laten kauwen ;)

Mijn moeder, zus en broer wonen nog in mijn geboortedorp. Dat is een uur rijden en een erg filegevoelige route. Ik kom uit een hecht Brabants gezin die de deur bij elkaar platlopen, dat mis ik wel. Met B ging ik om de woensdag naar mijn moeder, nu kan dat niet omdat B natuurlijk naar school gaat en de afstand is te groot om met Juul op en neer te gaan en weer op tijd op school te staan.
Mijn schoonfamilie wonen allemaal binnen 10 km maar die zien we niet zoveel. Nou ja, mijn schoonzus en neefje en nichtje wel, want die zitten op dezelfde school als B. Al zit ik ook niet te wachten op een schoonmoeder die steeds langs zou komen.

Juul is ziek, tenminste ze heeft sinds gisterenmiddag koorts. Geen idee waarvan, ze is niet echt verkouden. Wel zien we inmiiddels 7 (!) bobbels in haar mond. Dus wie weet wil ze graag het record tandjes in 1 keer breken.
Ze zou vandaag naar de opvang gaan en wij met B bowlen, of bios of iets anders. Nu is het een thuisdag met zijn 4en. Eigenlijk ook wel goed voor B die is moeeeeeeee. Zaterdag zijn verjaardag gevierd en gisteren hadden we een verjaardag in Brabant.
Morgen gaat mijn vrouw met hem op pad en ik woensdag. Even qualitytime voor ons jochie.

Juul vond B zijn feestje erg leuk zaterdag. Ze ging van arm naar arm geloof ik (ik zag haar steeds bij iemand anders, op een gegeven moment dacht ik waar is Juul? Had mijn nichtje van 17 haar meegenomen naar de speeltuin. Nadeel van een feestje geven, je hebt het zelf zo druk) en heeft een tijdje in de stoel aan tafel gezeten naast haar neef en broer en ze zat alleen maar te lachen.
pi_185236876
Hier ook fan van Stokke, voor Jewel hadden we destijds de Steps in Hazy Grey, met de komst van Vlokje is Vlokje naar de Steps overgegaan (want deze is compleet met babybouncer en baby inzet met tray) en hebben we voor Jewel een Tripp Trapp gehaald in dezelfde kleur als de Steps. Uiteindelijk willen we echter ook Vlokje over naar een Tripp Trapp, omdat deze onder de tafel past en de Steps niet. Al vind ik de Steps mooier, dus jammer is het wel. Afgelopen weekend had ik Vlokje tijdens het eten koken in de Steps en trok Jewel opeens de stoel voorover, beide kinderen met stoel op de grond. Haar vingertjes gekneusd want haar handje kwam eronder, godzijdank alleen haar handje, en Vlokje een blauwe buil op haar hoofd. En ik 25 jaar ouder. Dus qua stabiliteit vertrouw ik er nu ook niet helemaal meer op ... Voor in de tuin hebben we overigens 2 antilops en die vind ik ook erg fijn, spuit ze zo af met de tuinslang. Het is dat ik ze gewoon echt niet mooi vind, en met een open keuken en dus de eettafel en -stoelen permanent in het zicht ben ik heel oppervlakkig voor mooiigheid gegaan :X

Wolken, wat een herkenbaarheid bij die jengel! Vlokje kan ook echt heel boos gaan roepen als ze haar zin niet krijgt, met zo'n heerlijk boos koppie erbij. Moeilijk om dan niet in de lach te schieten :') Alleen jammer dat peuter die skill ook weer helemaal opnieuw heeft ontdekt en mee jammert, gilt, jengelt, en overige dramatiek. Dan is het toch net één teveel.

Verhuizen, al dan niet dichter bij familie wonen, ook weer herkenbaarheid. Wij willen graag doorverhuizen over een aantal jaar, meer buitenaf, iets groter wonen want buiten de stad krijg je gewoon meer waar voor je geld. Maar ik wil niet verder van mijn schoonfamilie af gaan wonen, die doen zoveel met de meiden dat ik liever juist nog wat dichterbij zou gaan wonen want dat scheelt iedereen reistijd. Echter ga ik dan automatisch verder van mijn eigen familie afwonen. Wat dan opzich weer niet zo verkeerd hoeft te zijn :+ Maar gevoelsmatig wat dilemma-achtig. Respect voor iedereen die keuzes durft en heeft durven maken als het gaat om elders wonen, is en blijft toch een risico. Maar fijn wonen is zo belangrijk, dus zeker een droom die het waard is om na te jagen O+

Verlatingsangst, fase overleefd, dachten we, maar het is weer full force terug. Ik hoef maar aanstalten te maken om weg te lopen en ze begint al te jammeren. Als ik uit het zicht verdwijn gaat dat naadloos over in hysterisch huilen. Heeft ze dus nooit bij vrouwlief, enkel bij mij. Dus ik heb weer een plakaapje bij mij, hele dagen en nachten. Die fase duurt bij de één gewoon wat langer dan bij de ander. Het gaat weer over. Toch? :X

Takkie, wat een heerlijke foto O+

ToT, vingertjes zijn toch ook veel lekkerdere om aan te knagen :') Hier helpt het nog wel eens om zacht speelgoed te geven in plaats van een bijtring, misschien dat een bijtring op sommige momenten gewoon net wat te hard is ofzo. Misschien dat jouw mini dat wel accepteert in plaats van alleen jouw vingers? ;)

Duman, jouw U O+

Krijgertje, sterkte nu de vakantie voorbij is! Hopelijk is het vanmorgen een beetje rustig en soepel verlopen?

Tink, succes deze week en hopelijk zit je snel weer helemaal in het ritme!

Aure, wat fijn dat Jip opknapt van de ab, hopelijk herstelt hij snel weer helemaal :*

Priem, hier dronk en drinkt Vlokje de ene keer ook minder dan de andere keer. Echt periodes lang dat ze opeens veel minder dronk, dan weer meer, nu drinkt ze bijvoorbeeld ook weer aanzienlijk minder. Ik heb het hier losgelaten en ga ervan uit dat het goed is zolang ze actief en vrolijk is en goed blijft groeien. Maar lastig is het wel!

Exode, gefeliciteerd met B! En beterschap voor de kleine Juul, arm kind als er echt 7 tandjes tegelijk doorkomen :o

Hier nog steeds erg druk op het werk, bezig met het inwerken van een collega en daarnaast behoorlijk veel extra workload. Thuis gaat het z'n gangetje. Van het weekend heerlijk naar de speeltuin en het bos geweest, Vlokje is dol op schommelen en de glijbaan is gebleken. En op zand eten :+ Ze heeft eindelijk besloten dat ze haar kruipskills verder wil upgraden, ook al gaat tijgeren sneller, want vanuit kruip kan ze zich nog makkelijker tot sta optrekken en dat is natuurlijk helemaal hét. Op mama klimmen en dan de haren uit mijn hoofd trekken natuurlijk ook. En toen bedacht ik mij dat ze deze week gewoon alweer 9 maanden wordt en bijna net zo lang uit als in de buik. Waar blijft de tijd :o Ondertussen ook al een baby fietshelmpje gekocht (want elektrische fiets en stad enzo), als Vlokje nu in plaats van op haar knietjes ook nog eens zelfstandig tot zit op haar billetjes weet te komen, kunnen we met het mooie weer eindelijk weer eens gaan fietsen O+ Maar aangezien madam al vier maanden zelfstandig kan zitten maar vooralsnog nog steeds niet heeft uitgevogeld hoe ze van lig zelf tot zit kan komen, vermoed ik dat ons geduld nog wel even op de proef gesteld kan worden :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Schanu op 25-02-2019 15:55:01 ]
pi_185242795
Koorts, spugen, fles weigeren..

Handen vol nu. Terwijl we morgen voor het eerst een uitje gepland hebben naar de andere kant van het land zonder baby. Weer nader tot elkaar komen nu de relatie zo bekoeld is, maar vrees op deze manier dat het niet door kan gaan.
pi_185247544
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 februari 2019 20:21 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Ik vind het nou net andersom :+ O zat / zit in de TT al meteen veel beter dan in de Antilop. Heb je wel een kussentje in de TT?

Natuurlijk :D Li heeft een afwijking naar rechts en zakt telkens die kant op in de TT (echt zo grappig, beide jongens hadden heel lang hetzelfde probleem). Over een maandje of 3 ben ik weer helemaal team TT :)

Had je meisje je erg gemist Tink?

7 tanden in 1x, topplan :’)

Beterschap NJ, balen, zeker als je het even zo nodig hebt.

Verhuizen, wij hebben echt een zeer gewilde woning en zouden het zo kwijt zijn. Ik wil op de bovenverdieping meer ruimte en een grotere tuin.. maarja, dan moeten we de randstad uit en waarheen: geen idee. Ik vind overal wel werk, maar vriendlief niet. Dus misschien toch maar dakkapellen, of toch verkopen met veel winst... lastig, lastig dat soort dilemma’s.

Hier verder weinig te melden. Li is nog steeds zo relax. Eet, speelt, drinkt, lacht en slaapt niet ‘s nachts ;)
  dinsdag 26 februari 2019 @ 07:41:51 #66
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185248112
Beterschap NJ! Zo sneu...

En ik heb prul wel gemist, maar minder dan ik dacht. Bovendien sliep ze gisteren overdag gewoon twee keer een uur in haar bedje. Dat heeft ze nog nooit gedaan :D en manlief stond met baby in de wagen op het station toen ik aankwam, zo lief!

Vanochtend nog een half uur eerder opstaan en om zeven uur in de trein in de hoop dat ik dan een half uurtje eerder zou kolven en thuis zou zijn, heb ik vertraging :( echt stom...

En verder is het druk, druk, druk op kantoor, dus kom ik even niet helemaal bijgelezen.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_185248357
Jeejtje, @Schanu, wat eng! Gelukkig hebben ze er niet veel last van gehad. :* ;(

Hier ook eenkennig.. maar daar hebben ze een draagdoek voor uitgevonden. O+

Oei, @Loj! 7! Succes. ;)
Hier komen ze ook zonder pauzes, allemaal achter elkaar. U heeft er last van en daardoor bijt hij mij ook veel.
Protège moi de mes désirs.
pi_185250332
Zo, wat een schrik Shanu, gelukkig goed afgelopen. Mijn neefje is 1 keer met de tripptrapp omgegaan, hij ging erop staan en riep heel hard hoera met zijn handen in de lucht. Klapte zo achterover (hij was bijna 4 dus zat er los op). Maar zij hadden niet die dingen erachter (van die omklapbeveiligers)

Wat er met Juul is, weten we nog steeds niet. Vannacht tot 03:30 redelijk geslapen daarna bloedheet bij ons gelegd in bed want ze ging ineens huilen en was amper te troosten. Pas in mijn armen werd ze rustig.
Net 38,4 gemeten, de laagste temp sinds zondagmiddag. Ze drinkt alle flessen leeg, eet redelijk tot goed en is vrolijk en alert. Het is dat ze koorts heeft en wat sneller moe is, maar verder is er niets anders aan haar. Morgen voor de zekerheid wel de huisarts bellen als ze nog steeds rond de 39 graden schommelt. En heel egoistisch, ik hoop wel dat ze donderdag naar het KDV kan. We hebben dan voor het eerst sinds haar geboorte een dag samen en morgen zijn we 14 jaar samen.

Dilemma inderdaad Loj, kan je het met dakkapellen goed uitbreiden?
Wij stonden 2 jaar geleden op het keuzepunt, terug (voor mij dan) naar Brabant en dichterbij mijn familie en vrienden of toch in de omgeving van 030 blijven. We hadden toen besloten alleen voor ons droomhuis naar Brabant te verhuizen. Het was nogal een stap, zeker voor mijn vrouw. We hebben zowel in deze omgeving als onder de rivieren huizen bekeken en toen kwam dit huis voorbij, meteen verliefd. Het is klein, scheef en slurpt energie maar pfoe wat zijn we nog steeds enorm blij. In een straat waar iedereen elkaar kent, de kinderen op straat spelen en op steenworp afstand van de Vecht, de polder en het plassengebied.
Ik vind het vooral lastig ver van mijn moeder te wonen. Ze wordt natuurlijk steeds ouder en haar gezondheid is gewoon niet zo goed. Ze kan niet zelf deze kant op komen en daarheen is dus of filerijden of op onmogelijke tijden gaan rijden. Wat dat betreft baal ik dat we geen extra kamer hebben waar ze makkelijk kan slapen.

Aanpassing: net 36,9 gemeten en de 2 boventanden komen door *O* Nu die andere 5 nog, of die zijn ons aan het foppen.

[ Bericht 5% gewijzigd door exode op 26-02-2019 10:51:22 ]
pi_185253330
NJ, beterschap voor Spookje!

Exode, wat fijn dat de 2 boventandjes doorkomen! Hopelijk is hiermee de koorts ook definitief over en gaat Juul zich weer beter voelen.

Tink, fijn dat het werken goed ging en wat lief dat man je van het station heeft opgehaald met Prul O+
pi_185253402
BFD, hoezee! Wij hebben het afgelopen weekend dus doorgebracht in een Landalpark, en echt genoten. Welpje heeft 2x gezwommen met behulp van de swimtrainer, wat hij heel leuk maar ook heel vermoeiend vond - dus daarna lekker uitgebreid in het zwembad gedut terwijl zijn broer nog duizend keer van de glijbanen ging. Verder lekker gechilld in het huisje, hij heeft lekker om zich heen gekeken en veel gespeeld met Ketel. Heerlijk. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En gisteren heeft hij zijn eerste hapjes op. Het werd avocado, want we aten zelf burrito's. Het ging er goed in! Mijn plan was eigenlijk te wachten tot 6 maanden, maar het werd ongeveer onmogelijk zelf iets te eten met hem in de buurt omdat hij zo duidelijk ook wilde. Vanavond gaan we wortel proberen. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door lunapuella op 26-02-2019 16:28:11 ]
pi_185254947
Middenoorontsteking aan beide kanten en 38,6 koorts. ;(
Protège moi de mes désirs.
pi_185255657
Wat fijn dat jullie weekend zo lekker was Luna, het klinkt ook heerlijk! En wat een mooi Welpje heb je daar O+ Hopelijk gaat de wortel er vanavond net zo goed in als de avocado!

Duman, beterschap voor je arme ziek U :*

Ik moet deze BFD even overslaan, mijn telefoon ligt bij Samsung (wegens defect) en wordt hopelijk vandaag weer thuisbezorgd, maar kan op dit moment dus niet bij mijn foto's :{
  Moderator dinsdag 26 februari 2019 @ 15:57:48 #73
382129 crew  Donna
pi_185255815
BFD

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator dinsdag 26 februari 2019 @ 15:58:11 #74
382129 crew  Donna
pi_185255825
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 februari 2019 15:16 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Middenoorontsteking aan beide kanten en 38,6 koorts. ;(
Beterschap! Zo naar oorontsteking! :'(
pi_185255930
Juul schommelt nu tegen de 38,5 aan, in ieder geval beter dan ruim 39 MET zetpillen. Ze is zoals in de spoiler te zien is, poepjevrolijk. Gek ding.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beterschap DUMAN!

[ Bericht 1% gewijzigd door exode op 26-02-2019 16:13:19 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')